Helllo : )

Sådär, ja har oxå gjort mej en blogg : ) Va väl på tiden så ja slipper sitta på lunar å skriva ^^ Haha.. Yes, ja håller på me körkortet, det går bra, läraren vill att ja ska köra upp, synn bara att ja itne har gjort teorin : / Då får ja inte boka uppkörning heller så ja måste klara teorin 6 Maj..
Nu har ja myss gått upp, lr ja har vart nere me en tvätt.. Ja ska tvätt fram till 1, så ja fick tvinga mej upp för en stund sen, eftersom vi har ganska mycket tvätt att fixa me : ) Som vanligt..
Henrik- Du är absolut det bästa ja vet, fan att vi ska va så mycket ovänner : ( Igår trodde båda att det verkligen skulle ta slut.. Men det gick ju bra som tur va, men en dag gör det nog inte det om vi fortsätter så här som vi gör.. Så vi måste verkligen skärpa oss nu.. Jag Älskar dej mest i hela världen iaf, och jag vet att du Älskar mej mest oxå.

image5

Nu får ja snart gå ner till tvätten igen, sen ska nog Lina komma hit tror ja. Milla skulle ringa när hon va i Åmål oxå så kankse vi drar till stan å fikar lr lägga oss ute å sola, så jävla gööt väder ju.. Helt jävla underbart! Hoppas bara att det fortsätter att vara så här å att det blir en bra sommar för en gångs skull : ) Jaja, See you later.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0