Piercad : )

Yes i am.. I tungan tog ja allt hål nu.. Va på 3 olika ställen, å sen när vi kom till Sid så fick vi tid direkt, va bara å sätta sej i bilen å åka till banken å ta ut pengar.. Så skulle Lina göra det först ( i bröstvårtan) men hon palla det tyvärr inte.. Hon tyckte att tången gjorde så ont, så när han precis skulle sticka igenom nålen så ville hon inte mer, så försökte vi igen, men så blev det precis samma sak : ) Haha, men hon har tid på Måndag så hon ska dit då ist, så hon fick en salva av han som hon skulle lägga på nån timme före.. Nu måste hon göra det..
Nu sitter ja å väntar på att Henrik ska komma hem så vi ska ner å handla. Ja måste ha Listerin till munnen, sen får ja väl köpa nån soppa lr nåt å ha i morgon, känner att det kommer va svullet.. Börjar göra lite ont nu. Men Böna är en tuffing så ja klarar allt !

22.40
Nu har ja å Henrik nyss duschat å grejat, glömde publicera förut !
Så nu ska han käka kvällsmat å ja ska kolla när han äter, eftersom ja inte kan äta !
Ja gedde henrik en present förut : ) Hoppas han blev glad för den!  Men det vet ja att han blev! Älskar han så otroligt mycket, fattar inte varför ja har betett mej så här mot han som ja har gjort etyt par dagar, men nu är allt bara bra mellan oss : ) Det ska va vi föralltid!
Roligt att man får va nykter hela helgen... NOTTTTTTTT. fan.. funderar på att dricka ändå, på Lördag iaf, behöver ju inte dricka uppe hos Mamma på fredag.
Nu ska ja till min hunny bear !
Kysss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0