fika tajm !

Nu sitter ja hos Millan. Har vart me henne mesta delen av mina vakna timmar.. Lovade tt ja skulle upp tidigt idag, men såklart så sov ja till 1 : ) Fick hoppa in i duschen å sen göra mej i ordning.. Gick ner till stan å träffa Milla & Ebba. Gick lite överallt å greja.. Sen gick vi till Komsum å handla frukost till mej å lite saker till henne, gick hem å käka frulle hos henne ! Milla baka kladdkaka igår så ja fick ju äta upp resten : ) Hahaha, ursch... ! Men blir så jävla trött på det när man äter för mycket...
Nu har vi precis haft lite kvällsfika me banan, te, blåbärssoppa, kanelknäcke å den jävla kladdkakan som va kvar : ) Nu ska vi kolla på bröllopsform å sen ska ja nog bege mej hemmåt till lilla Pissen!

Blir inget Kstad för mej å Lina i morgon. Bra det så vi kommer i tid hem till Milla för bak/vin kväll ! Annars hade vi nog vart i Kstad tills det stänger! Men vi tar det nog på Måndag lr nåt !



På Söndag ska ja & Milla till Bengtsfors å gå på lilla Tindras dop ! Har inte köpt nånting än, men ska kolla imorgon om ja hittar nåt bra !
Funderar på att gå ut på Lördag, Snowstorm kommer till Harrys.. Men ja vet inte än, om ja ska upp på söndag så är det nog inte så bra.. Men det är int Lördag än : )

Ha en bra kväll !
KYSS     ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0