Torsdag

Snart är det helg igen : ) Tiden bara rinner iväg.. Plus om en vecka har det redan vart Julafton oxå.. Hmm, ja det kommer gå fort nu..
Ja som skulle upp tidigt idag, blev det nåt me det?  Neej. Ja fattar inte va det är, men ja verkligen orkar inte gå upp tidigt.. Ja ställde allt klockan på 10.. Men fick ju ställa om den snabbt till halv 1.. Då va ja ju ännu tröttare : /
Aa, skit sam..

Imorgon är det Fredag, då ska vi hem till CammyBabe på "Julbord" Hur många kommer Milla? Så ja vet va många köttbullar ja ska göra? Hmm, funderar på att köpa färdiga, eftersom ja är ganska dålig på det där me matlagning...
Sen på Lördag ska troligtvist ja å Limpan till Uddevalla till Emmely Bönan på julfika! Skulle va så himla kul å komma iväg på det.. Ja kör isf, så får Linan festa till det lite om hon vill : )
Söndag, då ska ja å Henrik till Gustavsfors. Hälsa på så här före jul å sen hugga en julgran till oss! Weeeei, Henrik kom ju hem me en pytteliten julgran förra året till oss : ) Ursöt! Så en sån måste vi ha i år igen ! Vet dock inte vart den ska få plats nu..? Hmm, Kan man ställa den på ett bord? Det kan man kankse inte.. hahaha..

Nej, nu ska ja ner till stan om en liten stund.. Ska till Marie Juber å prata : ) Haha, det har tagit sin tid detta me att komma till henne, men så mycket me Arbetsförmedligeng å henne å allt.. åå .. Cp ni vet..
Ska försöka ta mej till gymmet efter det me, lr om ja å Henke ska ut å gå ikväll?

Ha en jätte bra dag allesammans !

Kyssss       ♥

Kommentarer
Postat av: soeticz / gör din bloggdesign till ett billigt pris!

ha en trevlig dag :)

2008-12-18 @ 16:01:04
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Anonym

vi blir 6 st :) / cammybabe

2008-12-18 @ 17:40:01
Postat av: Anonym

ok det ska vara hemmafixade köttbullar !

2008-12-18 @ 17:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0