natt snart

Ja har precis kommit från sovrummet, låg hos Henrik en sväng innan han skulle sova. Eftersom han ska upp i morgon för att åter gå till jobbet ! Bra att man har en karl me jobb här i lägenheten : ) Ja sökte ju massa jobb igår, fick svar av några, men bara att dom fått min ansökan osv. Så det lär väl dröja innan man får svar från någon..

Dagen som har vart har sett ut så här : Mamma ringde ju så ja fick ta mej i kragen å gå upp ( tänka sej att ja kom upp lite efter 10 när ja sov till 15.00 igår ) Så satt ja ju här en stund, sedan ringe min syster : ) Så det fick bli att ta cykeln ner till henne, så gick vi en sväng på stan för att sedan möta Milla & Ebba på Ica.. Så handla vi lite, sen bar det iväg till Milla. Där blev det middag : ) Köttfärssås å spagetti ! Blev himla gott. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Ja å Milla gick till Ica igen för att möta Henke, för vi skulle handla.. Blev handlat, åkte hem, kolla på tv, stog på min underbara cross ( som håller på att gå sönder?, låter konstigt, går trögt osv ) Ajja, sen blev det mer soffliggande.. PRISON BREAK guuuuuud så bra det är asså : ) Ja är helt spänd under hela programet. Vill att det ska hålla på för evigt. 

Imorgon är det Tisdag, har inte nånting planerat : ( Tråk dag... Blir väl säkert frysna bullar nere hos Milla ! ! Mummss

Godnatt på er ! 
Kyss    ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0