Tråkdag : (

Ursch vilket väder ! Helt grått å trist ute.. Men det blir en perfa dag att kika på film, har fortfaramde kvar 2 utav dom 3 filmerna som ja köpte för ett tag sen ! Gick upp för en stund sen, har bara legat i soffan tills nu ! Måste duscha : ( Jobbigt..

Inatt drömde ja en jätte konstig dröm, men bra på ett sätt me.. Drömde om en skräckfilm, att det fanns en stad som som inte fanns, men så på nån vänster lyckades ja å några till åka dit.. Å det va skit läskigt i hela staden.. Åså kunde man inte komma tillbaka till verkligheten när man väl hade kommit dit, men så kom vi tillbaka å kunde visa att den staden fanns, fast ingen trodde oss.. Helt sjukt när ja drömde det.. Skit läskigt me.. Hatar att drömma sånt å vakna å va livrädd !

Ja mår inte så bra idag, har ont i magen : ( Vet inte varför.. `Va nog för att ja inte käka så mycket igår ! Men idag ska ja nog köpa pizza, om Henrik kommer hem i tid, som han troligtvist inte kommer göra, för han ska ju iväg å köra i morgon så han måste nog greja me bilen.. Ajja, ja får  väl sitta hemma sjävl! Men han får köra mej till stan så ja får handla mys mat !
Kysss     v v v

Kommentarer
Postat av: SensationalDesign

Om du vill köpa denna görna tävlingsblogg för 50 :- kan du få de färger du vill, bara de inte blir hur många ändringar som helst :D Men text, typsnitt, bilder och färger få du ändra ^^

2008-11-07 @ 14:51:20
URL: http://sensationaldesign.blogg.se/
Postat av: caroline

har också ont i magen men jag har mina kvinnliga besvär denna veckan :)



Delta i min tävling om biocheck värd 100:-

http://lovelyc.blogg.se/2008/november/tavling.html#comment

2008-11-07 @ 15:09:07
URL: http://lovelyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0