Morgon har guld i mun : )

lr va är det smurfarna säger? : ) Hahaha, inet vet ja.. Har iaf vart vaken en stund idag redan, vakna tidigt ! Så nu väntar ja på att Milla & Ebba ska komma, dom har vart å fikat, så ska dom hit nu ! DÅ kan ja bjussa på frukost om dom vill ha !

Idag är det redan Torsdag, veckorna går så fort, känns som om det är Måndag lr Tisdag varje dag tycker ja ! Är väl för man bara går hemma å inte gör nånting! Ja å Henke sätte upp lampor igår, spottlighten har ju inte funkat här inne, så vi bytte lampa, men då funka inte den heller, så det va nåt fel i den där som man justerar ljuset på, så vi får åka å köpe en ny sån idag, för nu sitter bara sladdarna ihop, å det är inte så bra kankse.. Sen sätte vi upp en ny i hallen ! va på tiden det ! Tänkte att ja skulle ta tag i detta me att måla hallen å sovrummet nu me, har ju färg, så det är bara att dra igång typ..

Mina kaneler funkar inte idag : / Cppppppppp. Ja måste ju se Top model ikväll.. Det är ju Mån-Tors : ) Weeei ! Vill å simma idag igen, men med vem? Limpa kankse är på.. Ska höra me henne sen vid 2 snåret när hon planerar på att kankse gå ur sängen !

Nu ska ja sätta på mej lite kläder !
Kysss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0