Godkväll på er !

Lite dåligt me uppdatering för min del just nu, men som sagt ja är en busy-women ( hur stavas det? ) Haha, alla sidor på jobbet är inte så man kan gå in på dom, spärrade heter det väl då?  Så det går inte att uppdatera bloggen tyvärr å det går nog inte att gå ut på internet på min mobbe? Hmm.
Idag va det åter en jätte lugn dag, härligt det ! Men vi fick datorer idag så vi har suttit fastklistrade framför aftonbladet.se å spelat Harpan : )  Tur att ja, Lina & Linn sitter tillsammans, kankse blir så att det blir våra platser? Hoppas de, eftersom vi bara lånar dom för tillfället..

Iaf..
Prison Break, på tal om aftonbladet.se, där stog det att detta är sista säsongen, det slutar sen : ( BUuuuUU. Va ska ja fördriva Måndag kvällen me då???? Men men, han är snygg ändå.
Jobbigt detta me kläder , eftersom man är ganska lr väldigt van me att bara gå i mjukis kläder, å nu på jobbet måste man ju ha vanliga kläder.. Så ja å Lina ska försöka ta oss till Kstad på Lördag för att införskaffa oss lite, lr ja iaf !
Lina & Marie ska ju ut till helgen, ja är me lite sugen, men vet inte me vem riktigt.. För dom ska ju ut me grillen.. Hmm. Nån som är fest sugen? 
Kameran, den måste ja ha me till jobbet i morgon så ja å Lina kan fota lite.. Hahaha, så ni får se hur det ser ut där osv. Vilka vi jobbar me osv!

Nu ska ja allt hoppa ner i sängen å sova, sov inget på bussen..

Kysss     ♥



Henrik Erlandsson- My Love ♥

Kommentarer
Postat av: camilla

jag kommer hem på lördag, då kanske jag e lite festsugen :)

2009-01-14 @ 22:41:04
URL: http://caamillakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0