harpan

Mmm, kan ju säga att Harpan är fan det värsta ja vet just nu.. Ja är beroenda av det. Eftersom vi inte har så mycket att göra på jobbet så blir det att man spelar Harpan, å ja kan ju säga att ja har spelat det exakt hela dagen, förutom när vi va på Expedia å hjälpa till lite... Men annars konstant hela dagen.. FY FAN. Kan nån ta bort det från min dator? Skulle behövas... Men blir helt knäpp på det. Sen är ja sån att ja måste klara den föra ja går på dagen å då blir ja lite stressad när klockan är 5 i 5 å ja inte har klarat den. Men nu har ja även börjat me att om ja klarar den så måste ja klara den minst 2 gånger i rad. Ojojoj, va man får för sej saker..

Va händer nu då, joo sörrni. Ska kanske ut å gå en sväng, å sen försöka färga håret ikväll om ja orkar. Troligtvist inte om ja känner mej rätt : ) Men har ju gått å blivit så himla lat nu på äldre dar ! Hahaha..
Måste till Ica å köpa nålar, om det går att göra det där? Ska ju som sagt ta hål mellan tummen å pekfingret så måste ha en knappnål. Men det borde väl gå att köpa där? Eller kankse inte.. Hmm, det märks. Får se om ja tar mej en promenad dit ner..
Veckorna som sagt flyger ju bara förbi, imorgon är det redan Onsdag, därmed mer än halva veckan gjort när man kommer hem : ) GÖÖT MOS!

Snart fyller ja år me. Weeei. 31 Mars, lägg på minnet. Då får det blir Partaj som aldrig förr  : ) Funderar på att hitta på nånting, men det vet man ju hur det kommer sluta. Som en vanlig fest !  Men men, det duger för mej gott å väl ! Minns när ja fyllde 18 tror ja det va. Då ade Milla & Lina överaskningsfest för mej- Ja va svin sur för ja trodde inte att vi skulle festa, utan bara sittahemma å käka tacos me Millas mamma å vi. Men inte, där inne i vardagsrummet va det massa tjejer som vänta på mej : ) Så det blev allt fest ändå. Väldigt roligt faktikst !



Jävla harpan...
Nu får ja palla mej iväg, annars blir det inte av..

Kyss      ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0