natti

Snart ska jag lägga mej och sova har ja tänkt mej. Men kommer nog bli en stund till här antar ja, man kommer ju aldrig från datorn.
Gööt att det är löning i morgon. Ska betala räkningar så fort som möjligt Jag och Limpano ska trycka på STOPP knappen i morgon och gå av i Skåpafors : ) Haha, Linn kom på ideen att hon skulle ta bilen till jobbet när det är löningsdagen och allt, och hon vill inte åka själv, så vi får ställa upp för våran girlii girlii ! Så får det bli att gå ut å käka, haha kommer nog inte bli nåt annat än pizza antar ja ändå ! Gööt att slippa behöva laga mat, fast ja glömmde ju detta, så ja va allt nere på Ica å köpte makaroner.. Men så åkte ja hem till Jonas Gunther, så sa berätta ja att vi skulle åka bil i morgon och då kom han på att vi kankse skulle kunna åka och käka nåt då ist, så det va väldigt onödigt att ja hade vart nere och handlat, då slog det mej att så låg ju läget till redan : ) Planerat och klart !
Får säga att jag, JAG har vart lite smart Böna idag.. Eftersom vi inte har mycket att göra borta på jobbet har vi fått köpt oss korsordstidningar och dylikt ( lite vuxenpoäng här Limpano ) Så idag kom Lina och sätte sej hos mej så skulle vi lösa lite tillsammans, och ja klara massor.. Men tillslut blev det bara kaos ändå så. Men några. Och korsord och sånna saker me ord över huvve taget är inte riktigt min grej !

Friskis imorgon iaf, sen kankse en runda i skogen? Får se va klockan blir, kankse kan ta en springrunda före friskis, tror det börjar 20.00 i morgon? Hmm, lr? Får kolla upp det sen.. Så himla skönt att va ute och springa tycker ja. Bara lyssna på musik och få frisk luft. Beach 09 som sagt..
Ska beställa kläder imorgon också. Ska in och kika på Nellt, Topshop, Asos, Hm, Gina Tricot i morgon kväll å få hem lite saker! Ska ju kankse till Trollhättan på Lördag med Lina & Linn också, får se för ja har redan lovat Henrik att jag ska me upp till Gfors å hjälpa hans syster Marie att flytta tillbaka till huset.. Men men, vi får se hur vi gör!



Sådär, blev allt lite inlägg idag också. Synn bara att ni är så dåliga på att kommentera.. Men men, what ever. Kul att några är inne och läser överhuvvetaget !

Ha en trevlig kväll!
Kysss     ♥

Kommentarer
Postat av: Mario Pzyneca

Bra att du tränar så du får bort fläskröven

2009-03-25 @ 11:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0