Puuhhh`

Ja och Limpan har precis vart på ett pass me friskis. Jag läste på pappret å det skulle va ett medelpass, så vi trava dit.. Men så va det ju en tjej från Säffle där som körde ett tempo pass lr va det heter.. Å jäklar va hon körde på. Det va ingen dans på rosor inte. Va mycket ben å lår.. Men men, nu efter är det skönt ! 

Idag på jobbet va det precis som vanligt. Lunch 11, sen efter det en sväng till godis automaten : ) Hahah, stammisar där-- Vi kan lika gärna ställa den borta vid oss! Men Linn mådde dåligt så hon åkte hem vid halv 1, undra om hon kommer i morgon? Hon kankse är på date me Niklas? John? hmm Kristoffer? Hahah, aa ! 
Imorgon är det redan Torsdag, Göööt det. Då är det ju som sagt snart helgen.
På fredag blir det nog bara att ta det väldigt väldigt lungt skulle ja tro. Lördag ska ja och Henken till Gustavsfors på kalas för Davis som fyllde år iger tror ja. Sen på kvällen vet ja inte om det blir nyktert eller ut. Är faktikst sigen på att vara nykter, helgen blev ju så otroligt lång.. Men Millisen & Pållen ska ju faktikst ut, då kankse det är värt att bli full? Inte varje helg dom är me nu för tiden ju.. Å eftersom det kommer nog bli 3 helgers suping efter det. Lönehelg som är helgen före min dödelsedag, fyller år Tisdag 31 Mars så då får det firas helgen efter det, å sedan är det ju Skärtorsdag, långfredag och Påskafton. Öj Jonas, du som har lite koll. Är det 3 dagars fylla som gäller då?! Är man ute alla dagar? Han är ju den som vet det mesta om vilka dagar man är ute på.
Förutom vanliga Tisdagar och Onsdagar,

Nu får ja sätta igång. Ska laga mat, duscha, torka mitt jävla hår å sen slänge mej i sängen. Vill ju va klar innan 10 oxå, men det lär ja knappast bli idag... Ååååh, typiskt!





Jaaaa sörrni, dessa 2 tjejer ska på kryssning i helgen.. Ojojoj, akta er killar : ) Fullare å fullast på en båt tillsammans! Undra hur detta kommer sluta. Haha! Kommer nog va mycket skvaller som vi får höra på Lördag eller Söndag ! Inte nog me detta, dom åker dit me sjävlaste Mannen, myten, legende Jonas "Forran" Forsberg... Good luck !

'
Ha en trevlig kväll ! 
Kyssss          ♥


Kommentarer
Postat av: Jonte

Va e det för jävla hånerier här på bloggen om mej egentligen?? jag sköter mej alltid när jag är ute.. Du får väll gå ut hur många dagar du vill men jag ska nog ut 3 iaf.. Vet inte vad det e på skärtorsdagen men karlstad finn ju alltid.. Långfredagen e det ju dalia iaf men det e rena driten iaf.. o sen på påskafton e det ju lördag så:)

2009-03-18 @ 21:31:52
Postat av: jonte

Plus att det e långt kvar tills påsk så rätt ointressant va som händer då redan nu

2009-03-18 @ 21:33:25
Postat av: camy babe

mkt skvaller ja absolut :) va fint skrivet :)

2009-03-19 @ 08:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0