KVÄLL

Nu har jag och Henrik precis käkat lite kvällsmat, det händer inte ofta här i huset! Eller kvällsmat och kvällsmat, mer vanligt mat, middag.. Vi käka ju en toast uppe i Gustavsfors förut vid 2 tiden, sen har vi inte ätit något mer, så blev jag så sugen på en grej som familjen Nytomt alltid gjorde förr när vi va där och härja  : )





Mummms, taco chips bara, sen stekte jag köttfärs med massa taco krydda och sen lite riven ost på det :  ) Hur gööt som helst, perfekt kvällmat detta : )


Som sagt var vi ju i Gustavsfors förut idag, hämtade lillebror Fredrik på skolan i Bengtsfors, sen åkte vi hem och käka toast, och spela guitarr hero. Jag fattar inte att jag är så JÄVLA SÄMST på det, det går inte ihop för mej. Det går inte , klara en på EASY liksom.. Ojojoj.. Tråkigt spel helt enkelt!
När vi åkte hem svängde vi in till Monkan och Putte, Henke skulle ha nån bil grej så jag lekte lite med den lilla Tindra : ) Huuuuuur goo? Så himla söt är hon, kröp omkring fort som bara den, över allt, lekte med massa leksaker samtidigt, skrek ist för att prata och skratta jätte mycket ! Ååå så goo hon är. Vi bestämde även att hon & Tindra, Emma & Elsa skulle komma till Åmål nån dag här i veckan så vi kan fika med bäbbarna. Myss pyss..


Va inne på facebook och kolla lite nyss och gjorde en sådan där quiz eller vad det är för skit som är där.. Jag hatar allt det där egentligen men såg en " Hur mycket Åmålsbo är du" eller något liknande : ) Här är resultatet ^^



Haha, det blev iaf.
DU ÄR EN ÄKTA ÅMÅLSBO : )
DU HÖR HEMMA I ÅMÅL, KOMMER ALDRIG HÄRIFRÅN.


Jag som alltid har sagt att jag kommer bo här resten av mitt liv, där fick jag det på papper också : )
Nu ska jag hoppai duschen ( för 2a gången idag ) fast inte ensam nu denna gången!
Sen blir det nog att sova.
Jag ska ju upp tidigt i morgon, eller jag ska passa Ebbisen på morgonen, Milla ska till tandläkaren vid 10.. Så då tar jag lilla gullungen ! Efter det ska jag passa Alva en stund, träffa på Reine & Alva på Ica förut och det va så länge sen jag träffa gummsan så tar henne en stund i morgon så vi kan leka lite !
Måste kastrera katten också, får se om jag hinner det i morgon.. Troligtvist inte : )
På Onsdag-Torsdag ska jag kankse med mormor och mamma till Torsby och sova över. Men inget bästämt än.


Nu skriker han efter mej så bäst att gå : )
Hörs i morgon !
Nattie



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0