Måndag, monday, montag..



Måndag, måndag, måndag, måndag. Den eviga Måndagen : )
Idag då, vart iväg på en tripp till Säffle och fixa lite pappers grejer från när jag var där och jobba förre Fredagen. Åkte raka vägen till Limpan efter det så tog vi oss en tur i hennes nya bil som hon köpte i Fredags när vi var iväg till Karlstad och den gick fin fint den : ) Fina fisken, man satt gööt och den gick helt utmärkt. En bra uppdatering av lilla Linan!
Blev hem fort och slänga i sej varsin panpizza för mej och Henke eftersom vi skulle vara på föräldragruppen klockan 5, och där har vi spenderat 2 timmar nu. Mycket trevligt, man får sej en liten tanke ställare när man har varit där. Känn som alla verkligen planerar allt med bäbis grejer och allt föräldraskapet väldigt mer än vad vi har gjort. Vi känner nog mer " Det fixar sej när den lilla kommer " Men dom andra tänker redan " Tänk om, det är bra, det är dåligt osv " Men men, som sagt alla är ju olika och har olika syn på det.
Nu får det nog bli soffläge hela kvällen. Lite frukt och tvtittande låter utmärkt det för mej!

Vi ska även och kolla på ett hus igen på Torsdag troligtvist, om Henrik kan få ledigt.. Det andra som vi kolla på igår var piss nu när vi tänker efter, iaf till det priset.. Så hoppas detta är lite bättre. Det är ju ganska stor prisskillnad men det ligger lite sämre till.. Men tror det är mycket fräschare inne osv.
Ska höra med mammsen om hon och Anders ska med igen : ) Henkes pappa ska med, vi hade ju inte klarat att kolla sjävla eftersom vi vet ju inte vad som är bra och dåligt till skillnad från våra föräldrar.




Imorgon är det Tisdag, då ska jag försöka hinna med en fika med Hajjen. Det var ett tag sen vi sågs nu. Ska bli kul att se hur det går i deras nya lägenhet om det är klart för inflytt eller inte.
Även en massa prat om bäbisar komemr det nog bli antar jag : )


Bye!!

Kommentarer
Postat av: Eljn

Mera bloggande :D!! Är de hus inne i Åmål ni kollar på eller är det utanför?:)

2009-11-13 @ 11:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0