15/9-09


Jag håller på att städa nu, eller städa och städa, plocka ner saker till förrådet.. Så nu är det bara 2 sängar som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av med dom så länge. Men vi får nog flytta om i förrådet och försöka få in sängarna där med. Eller kankse åka till tippen med hälften av alla saker där nere så det blir plats? Det kommer nog inte bli nån tippen före helgen iaf..
Jag är helt slut efter att ha gått i trapporna alla dessa gånger, vi bor ju högst upp och förrådet är allra längst ner. Alltså 6 trappor ner och jag har burit massa saker nu säker 10-15 gånger.. Det är hur jobbigt som helst..

Nu måste jag snart ha mat, men vad? Finns inget här hemma, så jag får nog bege mej ner till Ica. Helst av allt skulle jag vilja åka hem till Mamma och äta : ) Men hon är nog nere hos Lina och hjälper henne.
Jag har faktikst vart uppe sen 9 idag!! Jag kunde inte somna om efter jag var på toa så det var lika bra att palla sej upp. Och jag har faktikst fått lite gjort idag med, eller fått ner sakerna i förrådet då..







Hmm, vet inte vad jag är sugen på? Någon som vill bjuda mej på lunch? : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0