musjävel



Mushelvetet till datorn funkar knappt, man måste trycka hårt som tusan innan den ger något respons och klickar på det man vill. Men på någon vänster går det om man trycker med långfingret ? den som man vanligtvist använder till höger knappen. Blir bara väldigt jobbit att trycka med fel finger.. Men men, får skaffa en ny när vi får pengar.

Frukost nu :



Blev macka med skinka och gurka idag och såklart ett stort glas vatten : )
Käkade ett äpple i morse också!

Jag ska försöka att inte äta godis eller onyttigt idag, för nu måste magen bort!
Det ska blir så skönt när snön försvinner lite så jag kan börja ta en springtur i skogen.




I förrgår när vi tvättade råkade jag slänga med båda Henriks mjukisbyxor ( då blev han inte glad på mej ) så han fick ta mina gamla godingar ^^ Sötnos där!











Nu ska jag nog försöka vila en stun på soffan, men troligtvist kommer Mira känna av det att mamma ska få lite lugn och ro så hon börjar nog inom kort gnälla : )

Kommentarer
Postat av: ICAZ

Ja men de e ok nu. Onödiga köp? Varför ska man köpa de?:P haha! VI bor 300m ifrån entren så vi behöver inte ens åka dit ;). Kostar fortf lika mycket pengar som att gå in där nu som innan coh köpa nå ;) Så nej de blir inget onödigt eller så :) Ser bara fördel med det att gå in och köpa ex hygienartiklar :) ha det gott där uppe i ÅMål

2010-03-18 @ 15:22:54
URL: http://icaz.blogg.se/
Postat av: Sandra-TvillingMamma

Vi låg i 12 veckor. Först tre veckor på Östra i Göteborg och sen 9 veckor på Näl. Riktigt jobbig tid. De första 7 veckorna trodde vi inte att de skulle överleva och de sa åt oss att räkna med att vara på sjukhuset i minst 20 veckor så det var bara att stå ut. Det var en på sjukhuset som föddes i v28-29 och de var på sjukhuset ETT ÅR! Så vi trodde ju verkligen att eftersom våra föddes ännu tidigare att vi också skulle få det. Men de kom hem med syrgar vilket vi inte gjorde, inte heller med sond. Så våra var verkligen jättestarka :)



La till dig på facebook, hoppas de va okej :)



Kram!

2010-03-18 @ 21:09:16
URL: http://sunkiissed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0