22.56


SOVA!
Jag sitter fortfarande uppe men ska snart hoppa i säng : ) Andreas är iväg & grillar med hans kompisar så jag är all by my self ! Skönt.
Jag & Lina drog till Ica och handlade lite, hon åkte med hem till mej för att låna duschen & fick en kopp the och jag tog en nattmacka !



Jobb, jobb, jobb hela veckan : )

Sitter & kikar på en ny telefon nu. Måste ha en ny känner jag! Ååh, finns ju så många fina : )

Godnatt !



20.09



Hurtigbulle!
Jag kom precis innanför dörren från en runda i skogen : ) Skönt att ha det avklarat för idag ! Tänkte försöka ta mej ut ett par gånger denna veckan när Mira är hos pappa sin. Man har inte ork eller lust när hon är hemma, så mycket annat att tänka på då.
Jag har även jobbat hela dagen & det gick bra! Ganska mycket att göra så ingen lugn stund.

Nu blir det dusch & sen tidig kväll för mej!



Puss & Kram

Miiiin dag!



Mors dag!
I morse droppade det här in i brevlådan : ) Ja fick en present av Mira ( Lina, Danne & Tuva ) ! Världens bästa lilla tjej har jag. Tänk att något så litet kan göra en sååå glad!







Ieftermiddag åker vi upp till mamma för att fira henne!




21.02



Fredag!
Och det betyder fredags-myyys : )
Mira sover & jag väntar på att Andreas kommer hem med ostbågar till mej.
Så smaska på det och sedan inta sängläge för i morgon ska jag upp & jobba igen !




Hoppas ni haft en bra dag!

Puss & Kram

20.39


Godkväll !
Klockan är alldeles för lite för att gå & lägga sej, men det skiter jag i för jag är så fruktansvärt trött.
Jag har jobbat hela dagen idag & det känns som jag knappt kommer därifrån innan jag är tillbaka på plats !
Ursch, jag är bara på ett jävla kasst humör.. Så kankse kan sova ifrån det ?



Imorgon är det jobb, på lördag är det jobba & på söndag ska jag äntligen få vara hemma med Mira & leka hela dagen : ) Då är det mors-dag, men ingen som firar mej : ( Haha. 
Får dåligt samvete när man lämnar henne på dagis hela dagen varje dag på veckan.. 

Puss & Kram


22.30


Fan va veckorna går fort.
Känns som det var igår jag vaknade upp i söndags : )
Hade sjuuukt kul i lördags! Visst, vi alla va lite sega på förfesten men efter Xo drog vi igång med efterfest & det var riktigt roligt. Kom inte hem innan 7 på morgonen, så var lite seg men med ett leende på läpparna : )

Jaa, jag har inget mer att tillägga just nu.

14.35



HEEEJ !
Jag har precis gjort mej nästan klar för avfärd. Jag ska nämligen iväg till Säffle för att ha "avskednings-fest" för våran städtant som går i pension. Kommer bli jätte trevligt känner jag på mej. Ikväll blir det utgång med Jonas : ) Kommer bli kalabalik, tro mej. Gårdagen blev inte heller riktigt som planerad men skiit sam. Ny dag, nya tag!





Ha en bra dag! ♥

Puss & Kram


18.24


Onsdag!
Jag har varit hos tandis idag & lagat min söndriga tand som jag bet av för lääänge sedan. Äntligen är det klart! Inte en dag för sent : )
Tog en promenix med Lina & Tuva till pappa. Där bjöds det på smörgås, kakor, choklad & kaffe. Promenad hemåt i det iskalla vädret. Så klart ska det bli fint imorgon & Fredag då jag jobbar.. Typiskt.
Nu ska jag & Andreas snart ge oss ut i spåret för en springtur !

Puss & Kram

21.04



Ojsan hoppsan, Idag har ni vart många som vart inne och kikat. Tyvärr har jag vart dålig med bloggandet ett tag, men jag känner inte att jag har något att skriva om. Eller inget vettigt iaf : )
Men jag ska försöka klämma in något nu.
Dagen: Började med frukost som vanligt till Mira, mej & Andreas. Skönt att äntligen fått lite rutin med frukost till oss alla. Mira sov middag vid 12-tiden & även jag slumrade till på soffan. Tog bilen ner till Josse som är hemma i stan, hon ville träffa lilla Mira : ) Prat, kladdkaka-bakning & Lina och Tuva kom förbi. Ica & handlade mat, Andreas skulle promt ha nåt jävla kött för 100 spänn och jag får lov att säga att det smaka mycket bra även om jag var skeptisk mot priset. Mira somnade vid 7 & vi fick i oss maten ! En dusch har jag hunnit med & nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på p.s i love you !





Puss & Kram

20.30


Åh min lilla gumma!
Nu sover du gott i sängen, helt utmattad efter en dag på dagis & med mormor. Mira är så duktig på dagis så jag har fått lämnat henne både igår & idag ensam. Min duktiga tjej !
Jag har jobbat hela dagen och det har gått suveränt, jag var på topp-humör! Kan vara för snälla Andreas körde mej till jobbet i morse, även hemfärden var med honom. Tack !









Ser ni världens sötaste tjej? : )

Jag sitter och kollar på så ska det låta, haha. ! Trist med fredagar, iaf om man ska upp pisstidigt för att jobba. Egentligen borde jag gå och lägga mej nu så jag är utvilad.
Imorgon blir det nog ganska hektiskt på jobbet för det är ju marknad i Säffle : ) Men hoppas det blir kul & att kunderna är lika snälla och glada som idag!

Puss & Kram

08.30

Morgonmys med den bästa!











Nu har vi käkat frukost & fått på oss kläder så det är bara att vänta på att klockan ska bli lite mer så vi kan knalla iväg till dagis för 4e dagen.

Hoppas ni får en bra dag!

Puss & Kram

21.52

Mira ♥
Du är det finaste jag vet ! Jag älskar dej så sjuuukt mycket & vill aldrig lämna dej eller att du lämnar mej. Du är den jag kommer ha vid min sida för alltid, inget / ingen ska få skilja oss åt.



Du blir större & större för varje dag och utvecklas hela tiden.

Ååh, jag saknar henne så fast hon bara är en vägg ifrån mej. Helst vill jag gå in och ta upp henne för att bara kramas ! Att en sådan liten tjej kan få en att känna som man gör ?

1/2-10 ♥

20.56


Tisdag!
En hel dag utomhus med massa sol : )
Vi var på dagis idag igen & det gick så bra så redan imorgon ska jag lämna henne där och se hur det funkar. Kommer kännas väldigt konstigt att lämna mitt barn till vilt främande människor.. Men som sagt sås fixar hon det galant!
Lång promenad med Mira, Andreas, Lina & Tuva. Skönt att röra på sej samtidigt som man njuter av värmen & vädret. Hem för mat och det blev makaroner & falukorv, iväg & storhandla, ner till stan för att träffa Milla & Ebba över en glass. Jätte bra dag !


Mira sover & jag ska lägga mej i soffan för nu börjar min tv-kväl : ) Desperate housewifes & Cougar town.

Puss & Kram

22.00



Hejsan hoppsan!
Jag lever men har inte haft ork eller lust att sitta framför datorn för mycket.
Just nu har Mira lagt sej för natten & jag lagar mat! Jag har knappt käkat idag så nu var det dags när jag fick Mira i säng : ) Pasta & en god pastasås får det bli.
Andreas kommer snart & äter med mej, han fick jag köra iväg till affärn först !



Godkväll från mej !

Mira har börjat på dagis : ) Stora tjejen! Vi har börjat med inskolningen idag och det gick jätte bra, hoppas bara det går bra den dagen vi ska lämna henne ensam. Hon är så duktig så det kommer gå jätte bra!

Puss & Kram

20.54


Dåsåå mina vänner!
Jag har precis kommit innanför dörren. Har varit med Madde på MaryKay-mässa här i stan. Mycket bra produkter till högt pris. Jag köpte inget idag för jag ska ha ett sånt hudvårds-party här hemma om ca 2 veckor så jag får vänta tills då isf! Det blev även en kopp te hos henne & massa tjat : )


Min underbara Mira, som ska börja på dagis på Måndag!! Tänk va fort tiden går. Jag vet att allt kommer gå super bra & hon kommer trivas utmärkt. Hon kommer vara det där barnet som skriker när hon ska hem ist för när hon lämnas : ) Det blev örnäs dagis, nära & bra, nära naturen, djurparken & badstranden !

Nu blir det jobb för mej Torsdag, Fredag & Lördag så Mira är hos Henrik. Hon kommer till mej på söndag igen! Jag saknar henne redan men dom dagarna utan henne kommer gå så fort så innan jag hinner blinka så är hon här hos mej igen.

Nu blir det någon mat eftersom jag inte käkat sedan 11.00 snåret..

Puss & Kram


15.13


Jag har varit lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna men ikväll ska jag allt försöka få till ett riktigt inlägg till er alla som är inne och kollar var dag !
Livet leker, jag och Mira mår bra & allt flyter på.
Mira sover nu & pappa, Lina och Tuva är här på besök.

Puss & Kram

10.29


Söndag !


Godmorgon från mej & Alva : )

RSS 2.0