bilder,








Det syns ju nu iaf : )




Här kommer bilder på hur det ser ut i lägenheten just nu, hur vi har det ! Haha









Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här : ) Saker precis överallt i hela lägenheten.

Nu ska jag få på mej kläder och springa ner till Lina, sen bort till Milla! Måste ha frukost.

Måndag morgon : )



Nu har jag precis kommit upp ur sängen, inatt har jag faktiskt sovit som en stock. Och det är något som jag inte har gjort på länge. Jag vaknar alltid av minsta lilla, om Henrik vänder sej, om katten hoppar upp i sängen eller ett utav dom jävla toabesöken : ) Men inatt vaknade jag endast 1 gång och det var när Henrik låg och snarka som aldrig förr! Henrik hade till och med vart vaken inatt för hans kuddar hade åkt ner på golvet och det är en sådan grej som jag skulle ha vaknat av direkt.

Nu ska jag försöka få lite gjort, eller fortsätta att måla i sovrummet. Måste måla med den "gråa färgen" en gång till och sedan dra igång med den lila, så hoppas verkligen att det blir klart idag. Okej, jag kan nog sträcka mej tills i morgon.
Om en timme ungefär ska jag ringa och boka Ultraljudstid : ) Weeeei, vad roligt!

Emma och lilla Elsa kommer lite senare idag och då blir det fika för hela slanten. Tror Millisen skulle med också. Guud så kul, så man får något att göra på dagarna.
Men nu ska jag allt måla klart lite före jag börjar göra mej klar!

Ni ska få bilder påmin mage om en srund, tog så lång tid att få fram dom från kamerna bara.

Ikea med migrän...



Jag lever : ) Men har inte orkat sätt på datorn faktiskt! Så ni får nöja er med ett inlägg då och då! Men jag ska verkligen försöka bättra mej härdan efter.

Dagen började med att Henrik skulle iväg och jobba, så jag fick väcka han tidigt i morse men jag somnade om på direkten och vaknade lite före 9 så palla jag mej allt upp. Jag skulle ju måla sovrummet medans Henrik jobba och före vi skulle åka till Ikea. Jag hann måla en halv vägg, sen kom han allt hem och fick fortsätta. På något vis är jag INTE bra på att måla, verkligen ur kass. SÅ jag fick assistera han med att hälla upp mer färg och flytta stolen som han hade färgen på osv..
Henrik lurade mej och sa att Ikea stängde 4 idag så jag fick panik, samtidigt som det började flimra framför ögonen ( Migrän tänkte jag, slängde i mej ett glas vatten och trodde det skulle gå över, men icke ) Vi åkte iaf till mammsen där vi skulle byta bil och jag kände hur huvudverken kom mer och mer. Men men, jag är så himla, hmm vad heter det, envis så jag skulle upp till Ikea hur dåligt jag än mådde. Vi åkte förbi Värmlandsbro och där är det kohagar på båda sidorna och Henrik var tvungen att stanna på en P-plats så jag kunde spy, ut kom jouicen som jag drack till frukost, alla kossorna kom och kollade på mej och sedan började dom muuaa till dom andra kosorna som stog på andra sidan, så till slut stog vi där mitt emellan massa muuaaande kossor !



Men iaf, blev ett spy-stopp på nyängen också men efter det mådde jag mycket bättre, förutom den sprängande huvudvärken.
Vi kom fram till Ikea och gick där ett par timmar. Jag köpte ny säng, säng ram, lite hyllor, spjälsäng, sängkläder till spjälsängen plus massa andra skit saker som man lyckas få med sej. Efter det åkte vi raka vägen hem till Åmål. Bytte bil, lämna in filmerna vi hyrde igår, handlade och åke hem och laga tacos. Så nu har vi precis käkat upp och ska hoppa in i duschen.
Eftersom vi målar om i sovrummet så har vi sängarna ute i vardagsrummet nu, så här ska vi sova över i natt. Så det är väldigt mycket saker, allt från Ikea står uppstaplat efter väggarna, våra 2 st 1,20 sängar står mitt i vardagsrummet, och det är näst in till kaos. Men jag kommer nog somna gott och sova som en stock.
I morgon ska jag måla klart i rummet och stor städa i lägenheten. Kankse försöka mej på att få ihop alla Ikea saker, men tror jag lämnar över det till min Henke när han kommer från jobbet.

Massa andra saker jag ska göra i morgon.
-Ringa och beställa ultraljud
-Ringa a-kassan
-Ringa Sykes och be om ett nytt arbetsgivarintyg
-Åka till bolaget och be om arbetsgivarintyg
Säkert något mer, men det som snurrar i mitt huvud nu..



Nu ska vi ta oss en lång skön dusch och sedan krypa ner i våra nybäddade sängar! Lovely!!





HELLOO!





Dåså, jag fick ta och skriva av mej lite idag känner jag. Men det är mest för att jag inte har något att göra. Vaknade långt före 8 idag och har legat vaken ända sen dess, något känns inte rikigt bra..  Hmm, men vet inte vad det är. En sådan känsla som bara är där och inte försvinner ni vet..
Men iaf, nu ska jag försöka få i mej lite frukost.. Så himla tråkigt att käka själv bara. Henrik åkte för en stund sen. Blev ju inge Kstad idag för Henrik skulle jobba.. Så vi åker dit i morgon ist. Då ska jag handla säng och saker : ) Kankse en tv?
Igår var jag på Ikea med min storebror Reine, han skulle dit och ha lite "förvaringssaker" så som en jätte stor garderod typ, eller vad man ska kalla det. Men blev iaf ganska mycket saker för han, så han har saker att skruva med HELA helgen! Efter det drog vi och käkade pizza, mummms. Så himla gott att käka pizza någon annan stans än i Åmål.
På kvällen gick jag, Lina och Hajir till Hörnan för lite käk. Satt där med Linas "gamla arbetskompisar" från grillen och myste hela kvällen. Det får vi göra om girls, men kankse med folk vi känner allihoppa : )

Nu på morgonkvisten har jag betalat alla räkningar som är lite mindre kul. Men när vi bor så billigt blir det inte mer än 3000/månad och då är det allt.. Så man ska väl inte klaga egentligen : )
Fruktansvärt att betala räkningar med andra ord alltså?! Njeee..
Tänkte att jag skulle åka iväg till Profab nu när det öppnar och köpa mej en lila färg som jag ska måla om med i sovrummet. Har en mörk grå färg och så tänkte jag att det blir bra med en mörk lila fondvägg så man kan ha lila saker i rummet : )
Det öppnar väl nu vid 10 så ska få i mej någon mat och lite kläder så får jag ta min lilla bil och dra dit! Tänkte att det är ju kankse lika bra att måla klart före man ställer in den nya sängen och allt.. En tanke bara!






En glad nyhet.
Jag och Henrik ska ha barn : ) Yeeeeeees, vi är också med i denna baby boomen som pågår !! Och jag älskar det. Men jag är redan i vecka 15 då vi väntar den lilla i Februari. Vi har inte velat kommit ut med det så tidigt ifall det skulle hända något osv. Lika bra att vara på den säkra sidan, right?!
Så på Måndag ska jag ringa och boka ultraljudstid som kommer veckan därpå antagligen!!!!
Jag kan ju säga att jag har haft ett helvete under dessa månaderna. Jag har mått illa VARJE DAG, HELA DAGARNA. Inget morgonillamående här inte. Mår fortfarande illa på dagarna men det är inte lika farligt som i början. Det är ju värst dom 3 första månaderna och det har jag precis passerat nu så. Men iaf, jag har spytt väldigt mycket, vart varm ( nästan som febrig ) mått piss, inte orkat NÅGOT mer än legat i soffan, äter hela dagen för att inte må illa, gått upp ca 4 kg och antar att det blir mer ( det tycker vi inte om ) fått mycket tabletter, knaprade ca 10 om dagen ett tag, men nu är jag bara nere på 5 st per dag. Eftersom jag är lite allergisk får blir det kalktabletter, omega3 osv.. 





I vecka 15 är kroppslängden omkring 13 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 70 g.  

Öronen som från början sitter långt ner mot halsen har flyttat upp till sitt slutliga läge. Öronmusslorna har veckat sig och har i det närmaste utseendet som hos ett nyfött barn. Huden är tunn och skär till färgen och tunna blodkärl lyser igenom.

Könsorganen är färdigutvecklade och man kan se om det är en flicka eller en pojke. På ultraljud kan man se könet men bara om man har tur och barnet ligger i ett gynnsamt läge. Riktigt säker kan man aldrig bli och undersökning för att konstatera kön förekommer inte.

Ultraljudet gör att barnet blir verkligt, det blir en stark känslomässig upplevelse. Bilden av ditt barn på dataskärmen får dig att fantisera - pojke eller flicka.

God kondition och en kropp i trim underlättar en graviditet för er båda. Ta hand om den blivande mammans fötter och rygg. Tips! Lär dig massera! Överraska med en fotbehandling






Ja gott folk, då vet ni det också. Det har ju säkert gått lite rykten på stan och folk börjar undra nu. Men så här är iaf läget och vi båda är riktigt glada för att vi ska bli föräldrar.




På med kläder nu kankse? : )


Paus






Blir lite bloggpaus här hos mej som ni märkt : ) Har inget vettigt att skriva om, så lika bra att pausa lite.
Men kommer nog snart igång igen.

väntar



Jag väntar på Lina som ska komma och hämta mej nu alldeles strax. Hon är inte den snabbast i familjen inte : ) Men hon kommer nog snart skulle jag tro.
Vi ska ner till Karlberg och greja iordning lite, sen måste jjag handla. Frukost och mat för veckan..... : (
Tråkigt att handla..

ledig,


Nu är jag ledig i stort sett hela veckan, vi börjar ju på Karlberg på Torsdag så.. Skönt att vara hemma lite. Skulle behöva städa lite, diska och tvätta.. Ska ner och kolla tvättid sen när jag orkar.
Jag har precis, precis kommit upp ur sängen. Så jag ska försöka snabba mej lite att få på mej kläder och göra mej klar. Blir nog fika med Hajir sen, ska höra med Milla vad hon gör också : ) Så kankse hon och jag kan ta oss en fika med.





Men nu orkar jag inte skriva mer här.

Måste till Arbetsförmedlingen idag med :(

FREDAG!


Då var det Fredag igen  : ) Veckorna går så himla fort så. Jag har jobbat idag, men började inte förens 1, men före det var jag och Lina på stan och gjorde lite ärenden. Köpte dricka, var på banken, handla lite mer osv. Snart drar vi ju igång med cafeterian på karlberg.. Så vi måste planera allt i minsta detalj : )
Nu väntar jag på min älskling som ska komma hem, och då ska vi ner till stan och handla lite, blir nog tacos ikväll. Mummsfillibabba är det. Jag är jätte sugen på det just nu med..
Jag har fått slängt i mej lite vindruvor nu för jag är så hungrig. Eller lite och lite, snart 500 g : ) Det borde jag bli mätt på egentligen., Men känns inte som frukt kan ta bort den hungern som man har, bara dämpa den lite.  Va snackar jag om?!!

Blir att jobba i morgon också. Sista dagen på Bolaget blir det.. Har varit väldigt skönt att jag har haft ett jobb under hela sommaren iaf, så jag inte har behövt gått hemma all day long, men vem klagar på att gå hemma?! Det är ju livet egentligen : )











Nu ska jag sätta på mej mjukis dräckten och hämta min man så jag får mat i mej : )

Snart,


Snart så har jag och min absoluta älsklings Henke varit tillsammans i 2 år, om exakt 14 dagar, alltså 2 veckor  : ) Weei, att vi har orkat med varandra hela tiden, det har allt varit upp och ner i vårat förhållande, men nu är det som allra bäst. Jag ÄLSKAR han av hela mitt hjärta och vill leva resten av mitt liv med han. Han är det absolut bästa jag någonsin har träffat. Bra att jag skickade det där sms:et på Bakfylle-Söndagen Älskling ; ), annars hade vi nog inte suttit här nu.



Älskar dej och dina kramkalas ^^





Idag har jag varit borta hos hajir och Andreas hela dagen nästan, varit där och snackat bäbis : ) Eftersom dom 2 ska ha bäbbe i slutet av April troligtvist, Grattis till er !!




Nu ska jag och min baby hoppa in i duschen. Mumms, jag har ett schampoo som luktar kokos och jag blir helt till mej för det luktar så otroligt gott!!!
Efter det blir det lite mys i sängen och sedan sova antagligen.
Imorgon ska jag jobba, tror jag jobbar halva dagen bara. Men får ringa i morgon när jag vaknar så jag inte ska vara där tidigt.. Jobbar Lördag också, och efter det ska jag kankse med till Bfors, det är ju Torgny-Melins där och Monkan skulle ha lite kräftkalas tror jag. Annars drar vi till Gustavsfors så vi äntligen kan hämta frysen. Då ska jag baka köttfärspaj i stora lass och frysa in  : )


Nattis

Torsdag : )


Idag gick jag upp halv 8 för att äta lite och dra upp till mammsen för hon och jag skulle till Karlberg ( vårat nya jobb ) för vi hade en liten beställning för 80 personer som skulle ha öäppelpaj och vanlijsås. Mamma bakade äppelkaka hemma igår men skulle även gå upp tidigt idag och baka klart, men såklart hade hon förvsovit sej. Hahaha, så himla typiskt. Men hon kom upp strax före 8 och fick sätta igång att baka. Jag skulle åka pch vara på affären kl 8 när dom öppnar och skynda mej upp till Mamma, men vad händer då? Joo, jag hittar inte mina bilnyklar... Och dom är fortfarande borta. Men iaf fick jag springa bort till Henrik och hämta hans nyklar och springa tillbaka hit. Åkte till affären och brumma fort upp till Mamma, där det bakade äppelkaka och som alla vet är mamma en jävel på att överdriva, eller mer så att alla ska kunna få mycket och lite variation, så hon hade bakat sånnadär fiffirutor också. Alltså äppelkaka till 80 personer PLUS fiffirutor till säkert 30 personer....
Men men, det är ju inget att säga emot, bara le och ta med sej allt. Drog till Karlberg och fick sätta igång och vispa vanlijsås till 80 pers, och det var en del vaniljsås det : )
Men vi blev klara i tid, även om mamma försov sej och jag inte kom i tid. Och nu har jag vart hemma och käkat 2 rostade bröd med marmelad och druckit en kopp te. Fruktansvärt gott.
Men vi ska tillbaka lite senare under dagen då det kommer varor. Annars idag händer inte mycket, ska bort till Hajir en sväng eftersom hon och Andreas ska ha barn som jag fick reda på idag : ) Grattis !! Så vi får prata lite om det.


Idag känner jag mej väldigt glad och lycklig <3 Så kankse ska köpa något fint åt Henrik?! Någon blomma bara. Eller är det inte så att det är jag som ska ha blommor?! Vad köper man till killar, när man bara vill köpa något alltså?.. Någon som har ett förslag?









Imorgon jobbar jag, men börjar vid 1 tiden, men jag och Lina ska antagligen greja lite med cafeterian i morgon förmiddag så vi får allt klart, eftersom skolan börjar ju om en vecka idag. Och då ska ALLT vara klart, och just nu är det ju ganska långt ifrån klart. Vi hittade instruktionerna till kassaapparaten, men på tyska dock : / Så vi får se hur vi får igång den, eller just detta med felslag osv, massa saker man måste göra varje dag och kunna.. Men det kommer nog gå fina fisken : )


Ska försöka hinna ut ikväll på en liten promenad- och joggingtur. Eller jag SKA, inte försöka. Varannan dag ska jag klara av. Lika bra att börja så, ist för varje dag för då vet jag så väl att det håller i kankse 3 dagara sen går man tillbaka till att inte göra ett skit, så bättre att börja lite lugnt.


Vi hörs sedan vänner : )

,



Det blev ingen sping tur idag. Jag kände att jag var tvungen att måla klart i hallen, eftersom det har stått omålat, eller jag hade målat det en gång och det behövdes målas en gån till. Så jag tog tag i det och fick det färdigt : ) En stolt Marie! Men nu måste det torka ett tag innan jag kan ställa tillbaka sakerna osv, så jag antar att det kommer få vänta lika länge som detta med andra målningen, om jag känner mej rätt : )

Jag var även ute med katten, men hon var så rädd så, hon låg bara och skakade.. Tog inte ett steg själv. Så antingen får hon vara en innekatt, eller så får jag ta ut henne imorgon med och tvinga henne : )








: )


Idag har vart en tuff dag. Började med att jag vakna strax före 10 och var klar vaken.. Men efter någon timme lyckades jag allt somna om igen men vaknade då ganska snabbt utav Limpan som ringde och fråga om jag skulle med henna och mammsen till Bfors och såklart ville jag det. Så vi drog dit, åkte till godisfabriken, kika lite affärer och sedan fikade vi. Sen skulle ju Lina börja jobba så det var bara att åka tillbaka till Åmål. Efter det åkte mamma och jag och handlade lite och åkte upp till henne, sätte på kärran med all skräp på bilen och åkte till spotippen : )
Sen fick jag st åför maten och det blev spagetti och köttfärssås. Mumms.

Åkte hem med Henrik som kom upp efter jobbet på middag, så stack vi hem.
Nu ska jag försöka ta ut katten, jag vill att hon ska bli en ute katt.. Så nu ska jag verkligen försöka, eftersom hon går ju ut i fönstrerna och är nästan uppe på taket, så lika bra att ta ut henne om hon så gärna vill det.
Undra hur detta kommer gå bara : ) Eftersom våran katt är världens fegaste/räddaste katt.. Lika bra att testa.
Hon var ju faktikst utekatt innan vi fick henne om jag inte minns fel.





Får se om det blir mer uppdatering idag.
Ska ut med katten nu, sen försöka mej ut på promenad och joggingtur som igår. Synd bara att jag har träningsverk i hela benen och magen efter igår. Det betyder nog att man rör alldeles för lite på sej.




+ och -


+ Jag har haft jobb denna sommaren.

- Har inte hunnit med en enda Barbecue/After Beach ? denna säsong på Hc ( till skillnad från förra året när jag var där typ alla Torsdagar )

+ och - Liseberg, plus om vi kommer dit och minus och det inte blir av..

+ Jag ska kankse utomlands : )

+ Jag och Henrik har det jätte bra <3



+ Hade en bra midsommar med min älskling och kompisar.

- Vi har ingen frys ( vi MÅSTE hämta den till helgen )

+ Vi hann med övernattning i våran sommar stuga och hos Henriks föräldrar.











Yes : )
Jag har varit ute och sprungit för en stund sen, var ute i 40 minuter. Blev en promenad först och sedan fick jag jogga lite. Kändes skönt, men det var väldigt jobbigt. Men sprang inte så långt och länge, lika bra att börja lugnt när man inte har varit ute på ett tag.
Så nu ska jag slänga mej i soffan och sedan duscha  : )






Inget Liseberg : (


Idag var det ju meningen att vi skulle dra till Liseberg men såklart i sista minuten blev det inget : ( Men vi drar nog imorgon ist !

Nu ska jag äta lite frukost och sedan bege mej ut på en promenad tror jag. Måste börja röra på mej lite. Det ser dock ut som det ska börja regna, en bra ursäkt för att få ligga hemma i sängen med godis och film : )
Kankse ska åka bort till Milla en sväng? Ska höra med henne.
Lina jobbar precis hela dagen idag me : (  Och jag lovade Henrik att han fick vara i garaget hela dagen för jag skulle vara borta hela dagen/halva natten.. Vad ska jag göra idag tro?

Måndag,


Godmorgon, eller goddag kankse man säger vid denna tiden : )
Jag har iaf nästan nyss gått upp, eller jag kom upp för en timma sen ungefär. Men har bara suttit här nu och väntat på att jag ska bli hungrig så jag kan käka lite frukost. Får bli rostat bröd med apelsinmarmelad idag.
Mumms!
Är ju ledig idag, eller typ hela veckan. Jobbar endast Fredag och Lördag denna veckan, sen är det slut jobbat på Systembolaget för min del tror jag.


Helgen som har varit så åkte jag och min baby till Karlstad på lördagen och kollade på bio. Kollade på Sommaren med Göran och den var riktigt rolig, visst den var lite väl överdriven men fruktansvärt rolig ändå. Både Peter Magnusson och Davis Hellenius är riktigt roliga : )
Efter det åkte vi raka vägen hem, eftersom vi gick på den sena bion som började 21,30 så vi var inte hemma förens efter 12.. Men det var en mysig kväll med min älskling <3
Igår gjorde vi ingenting, jag var med Lina en sväng och sedan träffa jag även Jonas en stund, jag följde med han och käkade och plaska lite i vattnet : )
Och idag har jag inte hunnit med något, men ska iaf käka lite frukost nu.






8/8


Idag är det Lördag och för omväxlingsskull är jag ledig : ) Jag har jobbar varenda Lördag sen midsommar så känns aningen skumt att vara ledig faktiskt.
Jag och Henrik vakna prick kl 10.00 idag, men jag har sovit väldigt dåligt inatt. Först somnade jag i soffan och sov nån timme sa Henrik, sen vakna jag och flög upp och slängde mej i sängen. Men jag har vaknat säkert 10 gånger efter det, toa besök, törstig som en ko och bara inte kunnat sova.. Då kommer jag nog somna gott i natt ist : )
Vi ska snart käka frukost och sen har jag tvingat Henrik att han ska med mej till ÖoB, vet inte om vi ska dra till Årjäng eller det andra där vid Karlstad, men jag kan inte riktigt vägen dit.. Kankse får bli Karlstad helt enkelt och en bio kankse?! Tror vi har sånna biljetter så vi får gå gratis, eller en iaf.








Äntligen har jag fått upp kameran ur väskan, den går inte varm kan jag lova : ) Men nu ska jag allt försöka komma igång med mitt bloggande igen. Så ni vet vad som händer i mitt liv!
Nu ska jag ner till Ica och köpa lite frukost, sen hem och äta. Mummmmmmmmmmmmmms med frukost.
Sen åker vi nog iväg !



Ha en bra dag !


Äntligen,


Nu är jag ledig i en vecka : ) Wihohohoh, men hoppas det blir fint väder bara. Annars spelar det ju ingen roll liksom.
Har precis kommit ur duschen, kom hem från jobbet för en dryga halvtimme sedan typ. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på faktikst. Vill hitta på något..

Får se om det blir något Liseberg i morgon, troligtvist inte. Ska dit till veckan, Jonas var på. Pållen vill säkert också med, men skulle vara bra att vara en till så man slipper bli ensam när vi åker : ) Men en till ska vi väl kunna få med oss?!
Ska kika upp vädret också, så vi kommer dit en dag som det är soligt, visst det blir väl lite mer folk då, men tror inte jag orkar gå där när det regnar.

Ne, nu får jag göra mej klar och ta en promenad eller något.

6 Augusti


Då var det redan Torsdag, veckorna går så himla fort, känns som det är helg hela tiden.. Synn att jag har jobbat varje helg sen midsommar. Men vädret har ju varit kasst så spelar ingen roll tycker jag.
Nu har jah precis käkat frukost och ska göra mej klar. Ska ner till stan för jag har lite saker att uträtta.
-Sätta in pengar
-Gå till Nordea så jag får min lön insatt på mitt konto
-Apoteket
-Hämta ett paket på Konsum

? Hmm, känns som om det var något mer, men det kommer jag nog på när jag har glömt att gjort det ! Ska även försöka åka och panta med Jonas, han behövde göra det sa han. Eller om jag kankse ska ta mej en promenad till jobbet idag? Det ska jag nog btw, så slipper jag tanka.. Det kan jag göra i morgon eller en annan dag.






Men men, nu får jag nog sätta lite fart här hemma. SItter ju i endast morgonrock än  : )








haha,

9 SAKER EN KILLE ALDRIG SKULLE SÄGA:
1. Jag är faktiskt inte sugen på att festa idag, ölen kan vänta
2. Hennes boobs är för stora
3. Vi har inte shoppat på evigheter, kom så sticker vi!
4. Äh, jag skippar "La liga" och kollar på Desperate housewives sålänge
5. Jag tror jag kört vilse, jag måste fråga om vägen
6. Kan du inte följa med och hjälpa mig köpa ett par skor?
7. Jag stannar hemma från träningen om du känner dig krasslig
8. Vill du att jag bär din väska medans du väljer nagellack?
9. Ska jag köpa med en veckorevyn när jag ändå ska ut?

(Om denna man finns som säger detta så skulle, tom jag, misstänka att han vore gay dock)

OKEJ DÅ, HÄR ÄR 9 SAKER EN TJEJ ALDRIG SKULLE SÄGA:
1. Kan inte vårt förhållande bli mer fysiskt?
2. Låt toalettringen va, vem bryr sig?
3. Ja, du får lyssna på Hardcore superstar och Volbeat när jag ska upp kl 6.
4. Vi ska åka till Scotland och provsmaka wisky på vår smekmånad
5. Denna klänningen får min rumpa att se mindre ut eller hur?
6. Jag har fel, du måste ha rätt igen!
7. Var det idag som vi träffades för ett år sedan?! Måste missat det!
8. Jag handlar bara på rea
9. Jag tycker verkligen inte vi borde prata så mycket i vårt förhållande




Hittade denna på en blogg och tyckte den var lite rolig : )










Jag och Henrik har precis lagat oss lite mat. Det blev kött, ris och sås : ) Underbart gott tycker jag. Jag visste inte att jag var en sådan stor kockerska ^^
Efter det så klippte jag han, eller raka av håret säger man väl. Och för en gångs skull så blev han nöjd, eller vi blev inte ovänner, för det blir vi alltid när jag ska klippa han, antingen blir det för kort, för långt, eller bara fel på något sätt.
Funderar på om jag ska måla klart i hallen, måste målas en gång till och Henrik hade ju inte gjort det idag som jag redan visste. Så om något ska bli gjort får man allt göra det själv.
Jag försöker få med mej han till Liseberg på Lördag, men han säger att han inte vågar åka nåt.. Hahha, så det blir nog inge Liseberg för oss. Jag får ta med mej någon annan helt enkelt..


Skriver kankse en rad senare om jag orkar sätta mej här igen.

,


DIG:
1. hur lång är du? -
Ca 1,56 bara : )
2. vad vill du bli när du bli stor? - Jag har ingen aning faktikst..
3. har du jobb? - Just för tillfället har jag jobb, men slutar där snart och börjar då ett nytt : )
4. har du långt hår? - Typ mellan : )
5. vilken hårfärg har du? - Jag är brunhårig.
6. sminkar du dig? - Nje, det kan man inte påstå att jag gör, lite mascara så är jag fit for fight : )
7. har du haft sex senaste månaden? - Ojaa.
8. hur många personer bevakar du på bdb? - Har inte bilddagbok faktikst...
9. vilken deo använder du? - Den där rosa Ldb..
10. vad har du för färg på dina underkläder? - Svart topp och rosa trosor!

FAMILJEN:
1. bor dina föräldrar ihop? - Nej det gör dom inte, dom skillde sig är jag var väldigt liten.
2. vem är bäst, mamma eller pappa? - Båda så klart. Men på olika sätt.
3. hur många syskon har du? - 1 lilla syster och 2 store bröder !
4. vad är det senaste du sa till din mamma? - Hmm, hon ringde igår men minns inte vad vi prata om : )
5. vilken mat lagade din pappa senast? - hmm.. Oj, jag har inte bott hemma på 3 år ungefär så jag minns inte det heller.
6. hur många ställen har du bott på? 4 blir det tror jag.
7. vem i din familj stör du dig mest på? - Ingen : )
8. vilken familjemedlem är snällast? - Alla är precis lika snälla!
9. när hittade du senast på något med ett syskon? - Jag träffar Lina i stort sett varje dag, så vi var ute och gick i Måndags.
10. hur gammal är ditt/dina syskon? - Lina är 20, Patrik är 24 och Reine är 37 i år : )

KOMPISAR:
1. dina närmaste vänners namn? -Lina, Camilla och Jonas.
2. när var du senast med nån kompis? - Camilla och Monica igår : )
3. vem sov du hos senast av dina kompisar? - Oj.. Det var nog Camilla det, men det var ett bra tag sen nu.
4. har du kysst nån kompis? - Nje, det har jag inte. Eller kankse någon killkompis.
5. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Jadå, är nog bra kompis med dom flesta som jag har varit tillsammans med.
6. vem har du varit kompis med längst? - Camilla eftersom vi har kännt varann sedan födsel ingefär och Lina är ju 2 år yngre än oss.
7. vem känner dig bäst? - Det är nog Henrik, Lina och Millisen
8. längsta tid du varit osams med en kompis? - Inte så länge. Någon vecka tror jag.. Inte länge iaf.
9. skulle du säga till en kompis att du hatade hennes tröja? - Nej, hata är ett starkt ord, och min kompis har på sej det hon/han tycker är fint.
10. känner du dig tvingad till att umgås med nån vän? - Nej, jag bestämmer precis vem jag vil umgås med.

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? - Jag sitter i jobbarkläderna nu, så ett par gråa byxor och en beigch tshirt..
2. har du bytt om idag? - Yes det har jag.
3. favorittröja? - Hmm, det vet jag inte, beror nog på.
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? - Hmm? Vet inte, snygga byxor kankse.
5. har du gett bort kläder nån gång? - Jaa, det har jag, brukar alltid köpa med underkläder till Henke när jag är någon stans.
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? - Vem har inte det? : )
7. har du handlat kläder genom internet? - Yes, det har jag även testat på ett par gånger.
9. fulaste plagget andra könet kan ha? - Hmm.. Vet inte rikigt.. Men finns nog ganska mycket fult.
10. vad använder du för skor? - Har massa skor, gympadojjer, stövlar, uggs, ballerina. Allt.

VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? - Ja, det vågar jag verkligen.
2. vågar du klä dig annorlunda? - Ja, det vågar jag om jag skulle vilja göra det.
3. vågar du vara dig själv? - Vem ska jag annars vara?
4. vågar du gå omkring naken? - Hemma kan jag göra det, men det är knappt.
5. vågar du fisa inför din pojk/flickvän? - Nej det vågar jag inte göra än : ) Men det kommer !
6. vågar du pierca dej? - Haha, det har jag ett par så ja det vågar jag.
7. vågar du dig på utmaningar? - Jodå.
8. vågar du ha sex på offentlig plats? - Det skulle jag allt våga.
9. vågar du vara omogen? - Haha, såklart!
10. vågar du äta småkryp? - Usch nej.. Är livrädd för myror : )

RANDOM:
1. vet du vem FATO är? - Nee ?
2. när tuggade du tuggummi senast? - Igår, men ska ta ett snart !
3. när var du på semester senast? - Oj, riktig semester var nog när jag var mindre, men kan kalla att vi var på semester när vi var i Norge på bilträff ?!!
4. vilken färg är det på din tandborste? - Röd och vit för tillfället.
5. är ditt hår tråkigt? - Verkligen..
6. vad har du för påslakan just nu? - Brunt med prickar!
7. när var du naken senast? - hmm... igår när jag duscha !
8. hur ofta duschar du? - Brukar allt bli varje dag.
9. när ska du gå och lägga dig? - Så snart jag kommer hem från jobbet sen i eftermiddag : )






Hade inget annat för mej.
Men nu ska jag tillbaka till verkligheten och jobba igen..   buhuhu

jobb jobb jobb


Då var det redan Onsdag och jag ska snart bege mej ner mot jobbet. Blir en hel dag med jobb idag. Bra att jobba, annars gör man inget på dagarna ändå. Sover bort dom bara..
Har precis haft hemma Henrik på frukost, han åkte till garaget tidigt i morse för att få något gjort. Mums, med frukost tillsammans : )
Efter jobbet ska kanske jag och Linus ut på en promenad på Hannebol, eller kankse till och med ta oss en liten joggingtur?! Jonas kankse ska med? Jag får höra med han sen när jag är på jobbet eller har kommit hem.
Annars blir det nog inget mer idag, jobb, promenad och laga lite mat kankse?
Veckorna går så himla fort, så nu är det ju snart helg igen ! Jag funderar på att måla om i sovrummet då, målade ju hallen igår. Den skulle ha blivit typ ljus grå, men tror att färgen har stått för länge så nu var den vit : S Men den andra färgen som var lite mörkare som är till sovrummet såg jag att den hade lite färg iaf.. Hur länge kan färg stå innan det ska bli dåligt?




Jaja, nu får jag göra mej klar.
Ha en bra dag !
Pusss

nymålad hall,


Eftermiddagen/kvällen har jag spenderat största delen av att måla min hall. Men mer om det lite längre ner.
Började dagen med att slänga mej upp ur sängen, käka frukost och klä på mej för Camilla och Monica skulle till Bloms så jag ville såklart med : ) Blev en tripp dit med 2 hungriga barn, Ebba och Tindra ! Blev lite onödigt köp, sådant som man alltid får med sej hem tvättmedel, 5 pack trosor m.m Efter det åkte vi till Åmål och stack in på Profad och kollade på gummistövlar åt Ebba och jag köpte mej maskeringstejp.
Åkte hem lite senare för att laga mat, blev mums mums : ) Efter det fick jag besök av Millan som var ute på promenad, så hon fick hjälpa mej att måla, Thannnnkkkkkkkk you!! Det behövdes hjälp för annars skulle det ALDRIG bli klart. Var meningen att jag skulle ta ena väggen bara, men hela hallen blev klar. Som jag sa till Milla " Det är allt en liten snickare i mej" ( Jag klara av att skruva ner en hatthylla ) Men hon fick sej ltie kvällsmat för besväret och skjuts hem. Vi både bör ha lite träningsverk i armarna i morgon, samt att Milla är säkert sjuk, så som hon har hostat!!

Så det blev iaf inge Liseberg för oss. Men vi får ta det efter vi har fått lite pengar, det är ju faktikst bara ynka 3 veckor kvar till löning. Vem håller koll på det liksom, om men inte verkligen behöver pengar. Eftersom jag inte har fått nästan några pengar sen April kan ni ju tänka er att jag är i stort behov av det, och Henken är nog lite trött på mej och det tjatet också.

Nu ska man bara måla hallen en gång till, sen är det klart. Henrik har fortfarande semester så han borde kunna göra det i morgon tycker jag, men jag kan nästan sätta pengar på att han inte gör det... Grrr..
Jobbar i morgon, hela dagen : ( Ska bli riktigt tråkigt faktikst.. Men men, dagen går allt ganska fort där nere. och så jobbar jag ju bara hal dag på Torsdag, hela dagen på Fredag och är ledig ända fram till nästa Fredag.. Det ska bli skönt. Hoppas någon mer är ledig då så jag kan umgås med någon : ) Lina, Millan? Jonas är ju alltid ledig, så han får bli min veckospenderare i värsta fall ! Var ett bra tag sen jag och han umgicks nu. Får bli lunch i morgon : )











Älskar dej Henrik : )

Nu funderar jag på att käka lite kvällsmat..


Bye bye bye babys

time too sleep,



Vi ska alldeles starx hoppa i sängen : ) Henrik är inne och tar sej en dusch bara, jag orkade inte följa med eftersom jag duschade förut idag. Slösa på shampoo liksom ^^
Vi har precis kollat på Prison Break och idag slutade det allt lite dåligt, eller bra, men man ville bara kolla mer. Så nu får vi vänta en hel vecka igen.. 
Det blir inget Liseberg heller : ( Men ingen utav oss har riktigt råd, så vi kankse kan ta det nästa månad, eller efter löning iaf. Blev ju lite snabbt påfluget också. Så lika bra att vara hemma så pengarna finns kvar på kontot. Man får ju räkna med nästan 1000 kr en sådan dag. Biljett, inträde, åkband, mat, godis, shopping och biljett hem igen. Man vet ju vad lätt pengarna drar iväg..

Nu hörde jag att min Älskling stängde av vattnet inne i duschen/badkaret, så jag får avsluta här och stänga av denna sega datorn.
Nu ska jag borsta mina tänder, sen bedtime <3



Ha en fortsatt trevlig kväll/natt så hörs vi kankse i morgon : )




dött,

Jaa, här är det ju lika dött som alltid. Men jag orkar inte blogga, eller jag har ingenting att blogga om. Alla dagar ser ju typ precis lika dana ut också, Vakna, äta, jobba, äta och sova.


Imorgon ska kankse jag och Milla iväg till Göteborg och gå på Liseberg : ) Vi är lediga båda två och vi blir båda som barn på nytt med alla karuseller osv. Vi är ganska lika på det, vi åker precis allt och vill åka det mer än en gång : ) Så hoppas verkligen vi kommer iväg, det hade vart så himla roligt att komma ifrån och göra något annat. Och varje år annars har jag vart där flera gånger per år, men nu har jag inte vart där på väldigt länge känns det som..

 

Det har väl kommit några nya "åkupplevelser" också, dom kan man ju inte missa. Kollade vädret och idag skulle det regan men i morgon skulle det vara fint hela dagen typ. Lite målning, men det har ju ingen dött utav. Det är ju nästan bara skönt det så man inte går i värmen hela dagen för det vet jag att Milla inte orkar : )







Hoppas hoppas att vi kommer iväg : )

Mamma kommer hit snart och ska hjälpa oss att åka till Soptippen, vi har ju lite saker som måste bort från lägenheten, men Henrik har inte orkat fått bort det, eller han skulle låna en bil på jobbet men den har inte vart där så han har inte kunnat iof, men nu ska mamma komma me bil och kärra så vi äntligen får bort det.

Vad händer annars idag? Hmm.. Just det ja, jag ska fika med Emma & Sara senare : ) Wiihoo

RSS 2.0