20.44

Här får ni en gammal goding !

22.12

Måndag !
Yes, ny vecka igen. Men denna veckan är ganska speciell ! För min underbara lilla Mira fyller 2 år på Onsdag <3 Tänk att det var 2 år sedan hon kom till världen.. Alla som har barn vet att den tanken är väldigt konstig. 2 år, 2 år !!
Kollla liiiiillan !

Ja, det känns sjukt att hon blir 2 redan. Tiden går väldigt fort men samtidigt känns det som hon vart med väldigt länge. Eller vad gjorde man innan man hade barn på sin lediga tid ?
Helgen var bra & lugn !
Blev ett glas vin med min gamla klasskamrat Rebecca, väldigt trevligt & sånt man borde göra oftare. Träffas allstå : ) Men vi har en liten plan på en rolig grej som jag hoppas blir av!

På tal om något annat!
Jag vill bli frisk, nu har jag vart sjuk & förkyld & krasslig ända sedan veckan efter jul. Det håller i sej, men vill ju varken bryta ut eller bli bättre. Sugen på att dra till gymmet eller en springtur..
Någon som har något häxknep ?

07.25

Godmorgon !
Äntligen Fredag : )
Denna veckan har det vart sjuk stugan här.. Jag har vart dålig, Mira har fått liiite ögoninflammation, Henrik är sjuk & ont i ryggen. Även jag har vaknat med variga ögon.. Hoppas det ger sej nu snart för jag känner mej på bättringsvägen iaf.
Jag har även sovit på soffan för jag hostar sönder mej på natten : (
Ursch & fy, bara massa skit.
Jag & mitt tee : )

Nu ska jag försöka få på Mira lite kläder så hon slipper gå i pjamas idag !
Mtv är på och hon dasar för fullt här, sötnos : )



21.27

Heej !
Jag är sjuuuk. Har ont i halsen, näsan rinner eller är bomtät, huvudvärk, ont i bihållerna, feber igår, fryser, svettas, ingen smak eller lukt.. Men rösten är iaf tillbaka : )
Jag känner även att jag är på bättringsvägen, så vi håller tummarna att jag vaknar imorgon pigg & allert !

Helgen flög förbi som vanligt. Jobbade Fredag & Lördag. En utgång på lördagen för att fira lilla syster Lina-Pina som fyllde 23 år i Fredags! Blev lite förkrök här, hörnan & Xo. Jätte trevligt ! ( förutom visa som ska vara 28 år & bete sej som 18 )
Söndagen spenderades med Mira & lite pulka-åkning !





Limpaa ! :)



22.38

Hej & håå !
Veckan är snart slut.. Min röst har försvunnit, jag har ont i halsen, har huvudvärk, jag är godissugen eftersom jag inte ätit godis på mån, tis, ons eller idag and thats killing me, jag är hungrig,.. Yadda yadda..
Något positivt ?
Min lilla syster Lina fyller 23 vintrar/jordsnurr imorgon !!!
Det är helg & då har jag bestämt att jag får äta godis !!!
På söndag ska Mira få träffa farmor, farfar, farbröder, faster & massa mer !!!
M.m , m.m
Mitt busfröö ♥

Nu ska jag ta natten för att gå upp snart igen.
Meeeen att gå upp på en fredag är inte lika jobbigt som om det vore måndag : )

07.26

Ny vecka, igeeen..
Inatt drömde jag att Mira var 16 år och skulle på fest. Dock såg hon ut som hon gör nu, men ändå var hon 16.. Knepigt hur man kan drömma tycker jag.. Allt gick bra på festen jag och pappa hämtade henne vid 3 tiden på natten : )
Jaja, idag blir det jobb i Säffle & Åmål som vanligt. Ska försöka mej iväg till gymmet, även om den där konstiga ont-i-halsen-känslan är kvar.
Ha en bra dag !

19.56

Igår när vi var hos mamma så beställde vi 2 par skor från Nelly.se, ett par till mej & ett par till Lina ! Syster Lina fyller ju faktikst 23 år på Fredag, så det är en del av hennes födelsedagspresent och hon vet om det eftersom hon valt skorna själv : )
Jag har iaf beställt dom här.
Har ett par som är typ likadana, eller med kilklack iaf & dom är väldigt bekvämma att gå i så hoppas dessa läckerheterna är detsamma : )
Dom gångerna jag beställt från Nelly har det alltit funkat bra & det tar bara någon dag så är grejjerna hemma ! Sånt gillar vi.
Nu blir det movietime eftersom det inte går ett jävla piss på tvn. Ska kolla på filmen something borrowed , hoppas den är bra. Någon som sett den?



09.34


Godmorgon underbara söndag : )
Mira & jag låg i sängen över en timme i morse och bara kramades, pussades & myste !
Så mysigt  så.. Inte ofta hon har tid med att ligga still så länge annars.
Ignorera min finne på hakan : )

Igår var vi hos mamma & Anders för att käka tacoos ! Det var så himla gott så nu vill jag äta det varje dag fram över : ) Hoppas innerligt på att det blir den maträtten snart igen iaf !!
Vi åkte hem & la Mira som var jätte trötte fter en hel dage med bus i Gfors & hos mormor.
Jag joinade Camilla, Nicke, Jonas, Haglund och ett par till på Oscar`s som hade bartömning.
Blev nyktert för mej men hade lika trevligt för det. Träffade även på min & Linas absoluta bästa barndomsvän Sara Myrsell ! Som vi umgick med varenda dag, vi sov nästan ihop varje dag också. Antingen hemma hos oss eller tvärt om. Så himla mycket rolig minnen som man har tillsammans ♥
Hoppas vi kan ordna att vi kan ses så hon får träffa våra små liv som hon så gärna vill !
Gick hem efter tolv slaget, där dom snarkade för fulla hals både Henrik & Mira.
Ha en bra söndag !

15.03

Jävla förkylning.. Som aldrig vill ge sej, eller bryta ut. Jag har haft det såhär sen jul & nyår typ men ändå vill det varken bli bättre eller sämre. Igår fick jag ju ont i halsen igen, men idag är det borta men då rinner näsan konstant ist.. Bliiir så trött !



Mycket tee, det gör mej nog susen : )
I eftermiddag ska jag, Henrik & Mira upp till mamma på tacoooos ! Underbart att få mat serverad & av världens bästa mammiii : ) Eftermiddag och eftermiddag, det är ju eftermiddag, men Henrik & Mira är i Gfors just nu så får vänta tills dom kommer hem.
Ikväll blir det lugnt framför tvn igen som gårdagen.
Vi hade verkligen Fredagsmys igår. Lagade kött, klyftpotatis, sås & en god sallad. Poppade popcorn & en skål med godis till efterrätt. Välling till Mira som slocknade på direkten : ) Jätte mysigt !!


07.38

FREDAG !
Måånga tycker nog att det är jätte skönt med Fredag, självklart jag också.. Fast jag ska jobba i morgon så blir det inte riktigt samma sak. Men men, fredag som fredag : )
Idag blir det jobb i både Åmål & Säffle. Blir kul !
Konstigt nog känner jag att jag har lite ont i halsen.. Har vart lite småförkyld i 2 veckor nu, det vill inte riktigt bryta ut men samtidigt inte ge sej..
Nu ska vi försöka komma iväg snart ! Dagis väntar för Mira : )



07.38

FREDAG !
Måånga tycker nog att det är jätte skönt med Fredag, självklart jag också.. Fast jag ska jobba i morgon så blir det inte riktigt samma sak. Men men, fredag som fredag : )
Idag blir det jobb i både Åmål & Säffle. Blir kul !
Konstigt nog känner jag att jag har lite ont i halsen.. Har vart lite småförkyld i 2 veckor nu, det vill inte riktigt bryta ut men samtidigt inte ge sej..
Nu ska vi försöka komma iväg snart ! Dagis väntar för Mira : )



22.39

SOVA SOVA SOVA !
Det jag ska göra nu..
Mira ligger & snarkar i sängen så jag ska hoppa ner bredvid henne och snozzzzzzzza på henne : )
Liiiite sööööt Mira ♥



07.23

Gormorgon från oss !!!



Tänk vad lite som ska göra en glad ! Mira tog på sej kläder utan problem, utan en endaste vägran eller att hon sprang iväg eller tog av sej kläderna igen & inte nog med det så åt hon upp all yogert och hela mackan på direkten. Idag blir en bra dag, det känner jag det : ) Enbart för Miras skull !
Iväg ut i regnet snart, både Säffle & Åmål står på schemat idag.

19.21

Tisdag !
Jag är såå götte sugen så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Jag hade kunnat äta precis vad som helst, bara det är sött men självklart finns det absolut ingenting här hemma.. Popcorn finns, men det vill jag inte ha.. Ååh, jöbbigt läge ! Nästan så jag måste ge mej ut i kylan för att traska till Ica.. Ska jag? Ska jag inte?



Seeer ni ? Mummmms !

Det har gått bra på mina 2 jobb idag. Besökte även arbetsförmedlingen här i Åmål för att skriva ut mej därifrån : )
Nu blir det iaf soffhäng resten av kvällen !
Puss & Kram !

07.15

Godmorgon !



Vi är uppe och har vart det en stund. Frukosten är över & nu ska vi bara försöka byta om och göra oss klara : )
Det är inte bara att få av en 2 åring pjamas, byta blöja och nya kläder.
Det är det som tar tid nu på morgonen kan jag lova. På gott & ont !!
Idag blir det först Säffle & sedan Preem. Slutar kl 15 & då ska jag in en snabbis på arbetsförmedlingen innan jag hämtar min lilla skatt : )
Hoppas det kan bli en promenad idag igen ! Mira kanske vill åka pulka med Tuva :)
Nu längtar jag extra mycket till helgen för jag har bestämt att det är taco-kväll på Fredag eller lördag ! Det är nog långt över en månad vi käkade det nu ( när vi vanligtvist äter det minst en gång/veckan ) Det ska bli såå gott! Yummiiiii : ) Massa sallad, gurka, creame fraich, röd lök, riven ost, tacosås, bröd, chips & köttfärs.
Ha en bra Tisdag !


21.57

Hej för andra gången idag : )
Nu ni, nu ska jag inte skriva något intressant alls. Har inget att göra.
Vi har tvättat ( Inte allt, fick bli tvätt-tid imorgon eftermiddag också ) duschat, lagt Mira för andra gången idag, druckit te. Nu börjar jag bli lite hungrig. En goood kvälls macka kankse ? Yummii !

Jag, Milla & Ebba tog en promenad förut i snöovädret : ) Jätte mysigt ! Att man inte gör det oftare.
Vi gick en sväng & sedan gick vi till ishallen för att säga hej till Nicke som åkte med isbilen.
Blev såklart massa tjat och vi bestämde oss för att åka till simhallen på söndag för lite bastu & simning : )
Jag kan säga att det är iaf dags att köpa riktiga vinterskor & termobyxor när man kommer spendera tid utomhus under vinterhalvåret !



Natt macka blir det nu !

Puss & Kram ♥

18.11

Måndag !
Idag har vart en lugn & fin dag. Jag fick vara hemma med Mira då hon fortfarande inte är bra : ( Nu har hon hostat i 3 veckor.. Men som dom sa på vårdcentralen så är det bara en ihängande förkyldning som bara inte vill ge sej.
Man får alltså bara vänta på att det ska bli bättre..
Hon är iaf pigg & glad så det är inte så farligt som det låter !
Haft en bra ledig helg, med absolut ingenting gjort. Skulle ha behövts städat, diskat, tvättat & allt ni vet.. Men inget blev gjort ! Imorgon MÅSTE jag ta tag i tvätten.
Nu ska jag strax ut i det mysiga vädret för en promenix med Milla & Ebba !



Heejdå sötnosar ♥

Fredag

Godmorgon på er !
Idag är det Fredag & jag är ledig både idag, imorgon & söndag. Minns inte när jag hade 3 lediga dagar. Förutom när man vart hemma med en sjuk Mira. Ska iaf bli vldigt skönt. Undra om man får nåt gjort för det ? Troligtvist inte..



Mira har förbluffat mej & är inne på sin 3e macka !! Vanligtvist äter hon några bett & sen leker med den..
Hungrig tjej idag : )
Puss på fredag !

Torsdag

Guter morgen !







Nu är Mira äntligen hemma efter ett par dagar hos farmor, farfar & farbröderna ! Hon har skött sej exemplariskt som alltid när hon är där. Busat & käkat i mängder.
Nu ska vi snart iväg till dagis & mina 2 jobb !!

nyårsbilder..

Heej på er !
Ni är ett par stycken som klickar er in varje dag på hopp om ett inlägg. Fullt upp blir resultatet med inget bloggande : )
Både Jul & Nyår har sprungit iväg redan. Jag är jätte nöjd med båda Jul & Nyår som blev jätte lyckat !
Nyår !
Började hemma hos Lina & Daniel. Jag, Henrik, Mira, Lina, Daniel, Tuva, Camilla, Nicklas, Jonas, Mattias & Frida.
Förrätt, varmrätt & efterrätt stog på schemat.
Förrätt. Tunnbrödsnittar med massa goda fyllningar.
Varmrätt. Fläskfilè, hemmagjord potatisgratäng & olika såser, sallad + en snaps/shot !
Efterrätt. Vaniljpannacotta med bär !
Lite bilder från kvällen : )
Avslutades runt 2 halv 3 tiden & vaknade utan bakfylla !

RSS 2.0