FREDAG!


Äntligen Fredag, eller iof ska ju jag upp och jobba i morgon igen.. Men ändå Fredag är ju alltid Fredag!
Jag börjar om en halv timme ungefär så jag ska snart dra iväg neråt mot stan. Men tänkte att jag skulle ge er en liten uppdatering först. Inte för jag kommer skriva något intressant men..
Igår drog jag och Lina iväg till Karlstad för hon skulle pierca sej, och det gjorde hon, lika nervös som vanligt : ) Men den kom allt igenom. Köpte även en liten present till Alva eftersom vi skulle på kalas dit direkt efter. Så när piercingen var klar var det bara att åka raka vägen till Grums, Värmskog, på 4 årskalas. Regna som fan på vägen dit, knappt så man såg framåt. Men vi kom allt fram till slut. Blev lite kakor och godis och sedan åkte vi hem igen för Lina skulle uu och festa till det : )
Jag åkte och hämta Henrik precis när vi kom hem så åkte vi ner till Ica och sedan hem och laga lite mat, myste lite framför tv och tog oss en dusch. Härligt att sova tillsammans också, för Henrik har sovit ute i soffan nu när han har vart ledig och jag har jobbat och måste upp på morgonen.

Idag är det planerat att jag ska hem till Millan på lite mat och mys ikväll : ) Jobbar till halv 7, sen får jag dra direkt dit antar jag ! Ska bli roligt, har ju inte träffat henne på ett tag nu och hon fyllde ju år i Måndags!! Jag har fortfarande inga pengar så hon får allt vänta med sin present tills nästa månad : ) men nåt litet kankse jag kan ha råd med! Annars får jag betala maten som en liten för present.






Ha en jätte bra Fredag nu : )
Kyss

,


Då var det bestämt att Lina tar med sej mej ett par år tillbaka idag : ) Hahaha, cant wait !!


Torsdag är det idag och snart slut på denna veckan också.. Veckorna flyger fram tycker jag. Nu sitter jag och käkar frukost som består av prickikorv macka och oboy : ) Mumms vad gott det är. Så jag ska snart iväg till jobbet, börjar inte förens 10.05 idag, så en kvart längre kan jag vara hemma.
Idag jobbar jag bara till lunch, efter det blir jag ledig för vi ska iväg till Karlstad och Grums, först ska jag och Linan dra till Karlstad och greja lite, sen åker vi på kalas för Alva till Grums efter det : ) Ska bli roligt, hon fyller hela 4 år IDAG!! Grattis lilla gummsan !



En utav hennes vanligaste poser, tror bestämt den är utlärd av Pappa Reine : ) Lika lång tunga som både mej och Lina som lätt kan peta nästan med tungan ^^



Annars händer det inget i mitt liv som vanligt. Äta, jobba, sova ni vet. Men snart får det bli ändring på det. Ska utomlands innan sommaren är slut ( vilken sommar ? ) Men Henrik vill inte med så får bli en annan stackare som får åka med mej. Någon som är intresserad? Lina, Milla, Jonte?



Yes yes, ni får ha en riktigt bra dag. Det sen ut som det kommer börja stört ner regn snart : (
Puss

btw,






Sjukt fin bild.








lunch,


Hejsan bloggen : )
Jag är hemma på lunch just nu, blev makaroner och bacon idag. Mumsfillibabba! Går fort, är väldigt billigt och framför allt gott ! Så nu är jag proppmätt och vill egentligen bara slänge mej i sängen och sova, eftersom jag var uppe 6,30 i morse för att duscha och greja för jag började 7,30 idag. Plus att jag har sovit sjukt dåligt inatt. Somnade inte förens långt efter 1 och vakna lite före 6 och hann sov ca 5 minuter innan jag skulle uppe igen..
Men det blir lite sovmorgon i morgon ist, eller börjar ju som vanligt då 9,50. Ska höra sedan om jag kan vara ledig Torsdag eftermiddag, Alva fyller ju år och dom ska ha kalas för henne och det vill jag ju inte missa  : ) Så hoppas hoppas hoppas att jag får vara ledig. Dom ska även ha kalas på Lördag, men då jobbar jag ju också...




Nu får jag snart fara ner till jobbet igen.
Hej på er!

1 år och 11 månader


Så länge har jag och Henrik varit tillsammans idag. Grattis till oss....




Jag och Lina åkte till Säffle i morse, eller vid 12 tiden var det nog. Kikade runt lite och Lina solade.
Åkte förbi mammsen på Kasenberg på vägen hem och käka lite smörgås och prata om"Limpas nya företag" Drog ner till stan efter det, men Lina skulle iväg och jobba så resten av dagen har jag bara suttit hemma.
Henrik är i Göteborg med Danne och hans pappa. Det var lite viktigare än vara med mej idag. Men hoppas att han har med en väldigt dyr och exklusiv present hem till mej ( Dream on Marie ) Yes älskling, här fick du lite klago-ord. Värre blir det när han kommer hem sen...

Men nu ska jag strax ut på en promenad och lite jogging. Är bara ås fruktansvärt mätt så ska vänta en liten liten stund till. Sen Lipstick Jungle och PRISON BREAK!!











I morgon ska jag jobba 7.30 - 18.20 Det blir alltså en väldigt lång dag att jobba för mej, eftersom jag inte brukar jobba så länge. Men det blir bra pengar det : ) Finns ju ända inget att göra på dagarna, lika bra att passa på att jobba så mycket som möjligt. Men jag börjar ju jobba direkt efter jag har jobbat klart på Systembolaget så jag kommer int få något ledig, någon dag kankse. Eftersom jag och Lina ska jobba på cafeterian på Karlbergskolan : )
Nu ska jag försöka palla mej ut i skogen.


Ha en jätte bra dag !








Lördag,


Lördag är det idag, och jag sitter eller rättare sagt ligger i soffan och kollar på tv.
Jobbade idag också, så nu är det skönt att vara ledig i 2 dagar. Jag och Henrik åker till Gustavsfors och stannar tills i morgon. Henrik är i Kstad nu, eller på väg hem därifrån så jag väntar på att han ska komma hem så vi kan åka!
Annars har det inte hänt mycket. Allt är som vanligt. Jobba, sova, äta.



Bilsport : )


Idag får Henrik Bilsport, han premunimerar ( stavning ? ) så den kommer till han idag, annars kommer den till veckan tror jag, Men det bästa är ju att han är med i den idag : ) Så jag ska precis dra iväg till jobbet nu, men före skulle jag komma in till han på jobbet med tidningen ^^
Weei!




Måste dra nu!

Kasenberg,


Hej allihoppa!
Nu sitter jag
uppe hos mamma på Kasenberg och väntar på henne och Alva, hon är och hämtar Alva på dagis. Så jag får leka av mej lite.



Här är lilla lilla Alva när hon nästan nyss kommit hem från bb antar jag, SÅ HIMLA liten.. Till skillnad från nu, nu fyller hon ju snart 4 år. Tiden går allt bra fort...




Sitter och laddar upp massa nya bilder ( eller inte nya, men alla som finns på denna dator )

wei


Sitter och kollar på Prison Break nu, och det är så bra.
Har även kollat på filmen Twirlight idag och den var sjukt bra. Så det får allt bli efterföljaren på den när den kommer på bio!





Söndag


Då var det Söndag igen, känns som det alltid är Söndag och Måndag.
Jag har precis käkat frukost som bestod av 3 rostade bröd och en kopp yogert : ) Yummmiii, och vatten till det..
Henrik har vart i garaget nu en timme, han skulle bara skriva ihop bilen sa han.. Så han är allt på väg hem till mej nu igen. Igår badade vi faktikst, jag läggde mej i badet igår kväll och när han kom hem så kom han i han också : ) Jag hade tänt massa ljus och hade massa skum : ) Ur mysigt! Efter det åkte vi ner till stan och köpte pizza! Det var himla gott, käkade från Vänern också, jag visste inte att dom var så goda där.. Käkade inte där förr, för det smaka skit, men nu har dom fårr nya ägare osv så nu var det smaskens igen !
Henrik käkade bara halva för han tyckte int om den alls, men han blev mätt efter den också.. Jag blev också skit mätt efter halva, men klara allt av att äta 3/4 : )




Pizza smakar alltid lika gott det!! Tänk om man kunde tröttna på det, för kroppens skull alltså : ) Men men, what ever.



Nu ska jag försöka få på mej lite kläder för vi åker nog till Gustavsfors idag ist, blev inget av det igår.
Så vi åker dit nu ist. Men stannar bara över dagen för Henrik ska jobba denna veckan som kommer.
Ikväll blir det filmtajm : ) Walk the line går ikväll och den är så sjukt bra. Någon som kan köpa en Johnny Cash skiva till mej?




Ha en bra dag iaf!

,


Ligger i soffan och kollar på Supersize vs Superskinny, det är ett ganska bra program tycker jag. Konstigt att folk kan äta så himla mycket/lite.
Har bara vart hemma efter jobbet, gjorde mej lite spagetti och korv förut. Så vet inte riktigt vad som händer ikväll....



tråkig lista,


Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår? Hmm, att Henrik orkar med mej och mitt humör! 
Vad gjorde du kl 08 imorse: Då gick jag upp på toa och väckte Henrik..
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här och käkade spagetti och korv.
Det sista du sa högt: Ses i morgon, heldå.
Det senaste någon sa till dig: Ja det gör vi, hej hej.
Vad har du druckit idag: Oboy till frukost och vatten på jobbet och till maten.
Vad var det senaste du åt: Spagetti och korv : ) Mumma
Vad var det senaste du köpte: Ett äpple före jobbet.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun, eller trä..
Vad är det för väder hos dig nu: Lite mulet, men nog ganska skönt ute.
Godaste glassmaken: Hmm, är inte så förtjust i glass, men Magnum klassic går alltid hem : )


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nje, det gör jag inte. Tror ja..
Sover du tungt: Nej, sover jätte dåligt..
Drömmer du mardrömmar: Ja det gör jag allt. Men inte så ofta.
Trivs du med ditt jobb: Jodå, jobbar ju nere på Systembolaget här i Åmål så det är helt okej. Man ska nog vara glad att man har ett jobb.
Favoritklädsel: Verkligen favorit är ju nog mjukis kläder, eller bekvämma kläder. Men leggins är helt underbart det med!
Favoritlåt just nu: Sex on fire med King of Leon
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg : )
Vad gör dig glad just nu: Att jag snart ska få träffa Henrik som kommer hem snart hoppas jag, och att vi ska ha en underbar helg tillsammans.
Vad ska du göra härnäst: Kankse en promenad annars slänga mej i soffan.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Sådär, känner mej lite sleten och trött..
Favoritgodis: ALLT : ) Jag älskar godis.
Kläder just nu: Tajts och ett grått linne.
Sommarplaner: Jobba, åka utomlands till hösten med Henrik om vi har råd!
Hur många kuddar sover du med: Har 9 st i sängen : )
Spelar du något instrument: Nej det gör jag inte, spelade flöjt och trummor som mindre.
Morgon eller nattmänniska: Jag har inte svårt för att gå upp på morgonen men ligger hellre kvar till långt efter 12 om det går : ) Så en blandning mellan morgon- och natt-människa får jag säga.
Vad är viktigast för dig: Att ha personer runt mej som mår bra och får mej att må bra.
Är du kittlig: Yes, det är jag allt, men inte så farligt.
Snarkar du: Nej det gör jag inte..
Stjärntecken: Jag är vädur.
Äckligaste insekten: Myror !! Jag är jätte rädd för myror, har vart det sen jag var liten.
Stökigt eller välstädat: Jag är en stökig människa...
Längtar du mest efter just nu: Att Henrik ska komma hem till mej, och att jobba klart i morgon så jag får ledigt ett par dagar.







Som ni ser har jag inget bättre för mej än att göra en sån här tråkig lista..
Käkade nyss spagetti och korv, jag förstår inte hur det kan vara så himla gott ?!! Jag tar på massa krydda och lite lite smör så smakar det as bra, vill ha en portion till för det är så gott men är ju mätt nu..
Weei, i morgon är det sista jobb dagen för veckan och Lördagar brukar alltid gå fort så. Sen är jag ledig Söndag, Måndag och Tisdag. Härligt : )
Imorgon eftermiddag/kväll ska vi hem till Mamma på Kasenberg för lite mat och fira min bror som fyllde år igår. Efter det drar vi iväg till Gustavsfors, till Henriks föräldrar och hälsar på till Söndag. Ska bli härligt att komma iväg lite, blir nog att vi får sova i husvagnen också : ) Det är ju så mysigt..





Byeeeee

Frulle,


Jag ska precis slänga i mej lite frukost nu strax före jag går till jobbet. Det blir ingen mer mat förens när jag kommer hem ikväll nu när jag jobbar eftermiddag.
Vad ska vi käka ikväll då för gott tro?!

Yes, skulle bara slänga in ett inlägg före jag sticker iväg.
Ha en bra dag i solen!

 

Älskar dej baby ♥

samma,


Denna dagen har sett ut precis som vilken dag som helst i mitt liv. Gick upp, käka frukost, åkte till jobbet, åkte hem på lunch, åkte tillbaka till jobbet, jobbade, sen slutade jag äntligen. Då åkte jag upp till Mamma på Kasenberg och hälsade på, Henrik kom han också till slut. Då gjorde vi våfflor : ) Mummms, jag och Mamma gick ut på promenad medans Henrik och Anders åkte ut med bilen en sväng.
Så nu har vi precis kommit hem, ska hoppa in i duschen och sen lägga oss och mysa. I morgon börjar jag ju inte förens 12.50 !!!! Härligt med sovmorgon, men tänkte mej ut på morgon promenad faktikst. Får se hur det blir med den saken : )



Ha en bra kväll!

Alldeles för mätt,


Jag gjorde hemmlagade köttbullar, sås och potatis till mej och Henrik. Första gången i mitt liv som jag gör köttbullar och andra gången jag kokar potatis och nej jag är inte bortskämd : )
Men det blev iaf förvånandsvärt gott och bra, jag trodde inte att det skulle smaka gott men det gjorde det. Henrik tyckte med om det. "Potatisarna var goda" sa han och började käka för fulla munnar!



Här ser ni att det var så gott ¨så jag fick i mej nästan allt, var en alldeles för stor potion för mej egentligen.



Nu ska jag sätta mej framför tvn och kolla på antingen lyxfällan, eller filmen som går på Tv4+, vet inte än vad jag ska välja.
Får se om jag skriver något mer idag, annars imorgon!

15/7-09

Då var det Onsdag idag och jag ska snart iväg till jobbet. Har käkat jätte mycket frukost, yogert, cornflakes, smörgås med skinka och oboy : ) Underbart att käka frukost tycker jag. Ibland har jag ingen lust alls med mat på morgonen, men det är pftast om jag är uppe väldigt tidigt men nu dennatiden är det inga problem att trycka i sej nästan hur mycket som helst.
Känner att jag har börjat blivit lite lat på det senaste bara, har inte vart ute och gått eller joggat någonting. Men är så himla utmattad i hela kroppen, känns inte som jag har sovit ut på väldigt länge. Men tänkt ikväll om man skulle orka sej ut att gå? Lina och Milla, är ni på? En kvällspromenix hade vart skönt. Om det är fint väder vill säga. Kommer väl säkert regna hela dagen idag med.
Annars händer det inte mycket här hos oss, eller vi städade ju här om dagen och det är så himla skönt att vara här när allt är helt rent och fräscht. Henrik ska köra iväg våra 2 extra kylskåp som vi har här i lägenheten idag till tippen, plus lite mer skit. Äntligen ska dom försvinna ur lägenheten. Dom har ju stått här flera månader nu..



Jaja, nu får ni ha en jätte bra dag. Jag ska lägga mej bredvid Henrik och mysa med han förae jag ska åka iväg. Han ligger och sover här ute i soffan, min baby det <3


Kysss

oj,


Jag som har klagat lite på mina vänner för dålig uppdatering här på bloggen, jag är minst lika dålig jag. Men jag har jobbat hela dagarna och igår bestod dagen av stor städning av lägenheten som vi skulle ha behövt att göra för länge sen. Men nu är det städat iaf, det är bara lite disk kvar. Men Henrik har ju semester nu så det blir han som får göra det : )
Idag är jag ledig : ) Det är skönt, har lite ont i ryggen efter alla lyft i helgen, var ju lite mer folk än vanligt i Fredags och Lördags eftersom det var Blues festival här i Åmål. Så mer lyft och mer stress. Så känns skönt att vara hemma idag och bara ta det lugnt.
Jag ska hem till Milla nu, jag sitter och äter frukost så ska bara käka upp detta som jag har kvar och sedan ta bilen bort till henne. Hon har fått sej en liten katt : ) Så måste ju kolla in den lilla.

Men ska ta med kameran så ska jag försöka få lite bilder att visa sedan.


Ha en bra dag !

Internet har vart cp,


Yes, ni ser rubriken. Därför har jag inte uppdaterat på ett tag. Men Henrik fick igång internet nyss så då var det bara att sätta sej här och skriva.
Vi har precis vart borta hos hans "kusin" ( det är hans tremänning men lättare att säga kusin, typ samma sak ju ) och hans tjej, som fick en liten bäbis för 5 veckor sedan, en liten tjej som ska hitta Malva. Jätte jätte söt var hon. Satt där och kikade på tv och pratade bara.
Nu blir det att bädda rent i sängen och slänga sej där. Jag ska ju faktikst upp och jobba i morgon, så lika bra att lägga sej i tid. Så ni får sova så gott och ha en fortsatt trevlig helg!

Kysss

Tävling,


Jag är med HÄR och tävlar om ett jätte fint armband, som tjejen har gjort helt själv. Jätte, jätte fint armband tycker jag att det är, så där för vill jag vara med och tävla om det. Det hade suttit fint runt min hand sörrni : ) 
Om ni vill vara med och tävla om det går ni in på
HENNES BLOGG och skriver en kommentar att ni vill vara med och tävla och länka bilden och bloggen på eran blogg.









Nu sitter jag och väntar på att Henrik ska komma hem, pappa kom nyss ner till han i garaget så antra att han komemr vara där ett tag till : ) Känns så underbart att min pojkvän och mina föräldrar kommer så himla bra överens. Annars är det väldigt många som kan ha problem med sådant. Men som Henrik, han och pappa träffas ju oftare än vad pappa och jag gör. Pappa brukar ringa mej ibland bara för att höra hur det är med Henrik osv : ) Även mamma älskar både Henrik och Daniel ( Linas pojkvän ) Så det känns jätte bra att dom accepterar dom helt och hållet.

Ska allt slänga mej i soffan nu och inta positio sovläge snart, är väldigt trött i hela kroppen.. Så kommer nog bli skönt att somna sen igen, känns som man bara sover och vaknar. Dagarna räcker inte till för allt man vill göra.
Annars idag har jag träffat Anna : ) Det var ett bra tag sen, jag och Limpan hämtade henne så drog vi ner till stan och strosa runt lite, efter det käka jag, Henrik och Danne pizza och efter det drog jag, Lina och Anna hem till Lina lite och kika på datorn osv.
Jobba imorgon ska jag göra. Börjar halv 11... Jobbar hela dagen fram till 19,20.. Skönt att jobba så jag slipper allt tjat om utgång : ) Jobbar ju ända fram till Lördag så ! 


Byee 

,



Lay where you're laying, don't make a sound
I know they're watching, they're watching
All the commotion, the kiddie like play
Has people talking, talking

You, your sex is on fire

The dark of the alley, the breaking of day
The head while I'm driving, I'm driving
Soft lips are open, knuckles are pale
Feels like you're dying, you're dying

You, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire

Hot as a fever, rattling bones
I could just taste it, taste it
If it's not forever, if it's just tonight
Oh, it's still the greatest, the greatest, the greatest

You, your sex is on fire
And you, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire

And you, your sex is on fire
Consumed with what's to transpire





Sjukt bra låt tycker jag, den går här hemma hos mej nu medans jag sjunger högt och falskt : )
Det har inte blivit så mycket städat dock, tar det senare. Henrik kankse vill hjälpa till när han kommer hem från jobbet ( troligtvist inte men )
Nu ska jag nog göra mej lite makaroner, börjar bli hungrig. Tråkigt att bara äta makaroner men...

Handlat,


Jag har redan vart nere på stan och handlat det jag skulle köpa. Dvs en mopp och dammsugarpåsar.... Så min dag ser ut som sådan, städa lägenheten klinisk ren : ( Hur tråkigt?
Men som sagt behövs det verkligen, vi har skjutit upp det i många veckor nu. Tältet, sovsäckarna och allt från midsommar ligger liksom kvar ute i hallen. Och det är väl snart 3 veckor sen det

Så nu blir det städning.....

Byee

åska,


Det åskade nyss här.. Konstigt, för solen lyser ju liksom och det är inga svarta moln heller precis.. Men men, vädret är ju inte helt som det ska. Har ju regnat till och från hela dagen idag.
Jag har iaf jobbat, träffat mycket trevligt folk, nu börjar ju blueserna ramla in här i Åmål. Så himla mysigt med massa skäggiga mc gubbar, flådiga raggar brudar och en himla massa norskar : ) Alla är verkligen så himla trevliga.
Det hände en ganska äcklig sak, eller äcklig vet jag inte om det är men.. När jag satt i kassan så såg jag utanför att det gick en kvinna/dam i kanske 50-60 års åldern, som hade anorexia. Hon var alltså så himla smal, hennes ben var inte tjockare än mina armar ( och jag har närstan sjukt smala armar ) hon gick bort till Ica antar jag, och jag ville verkligen se henne igen för jag trodde att jag såg i syne, så smal ( eller skran är det rätta ordet ) som hon var. Men det tog ett tag och jag glömde bort det, men så kommer hon in på Systemet och jag ser henne igen. Det ryser verkligen i hela kroppen. Jag har aldrig sett en sådan skran person. Visst på tv och internet, men nu i verkligeheten var det skit äckligt att se henne tyckte jag..



Denna tjejen på bilden har mer på benen än vad den kvinnan jag såg idag hade... Ueeew : ( Stackare..

Visst tycker man att man själv är lite för tjock, eller har lite för mycket fett på sej ( fast man inte har det ) Men när man ser en sådan här kvinna som jag har sett idag börjar man allt tänka efter.. Jag har det jätte bra som jag har det. Jag kan käka hur mycket skräpmat som helst, ungefär det ända jag och Henrik äter, plus en MASSA godis. Minns inte den dagen jag inte käkade godis, jag ter alltså varje dag. Men ändå går jag inte upp i vikt, visst ett par kilo, men inte så det syns eller att jag blir tjock. Så man ska nog inte klaga om man har det som mej. Tänk om man skulle se ut som på bilden, det är ju inte fint någon stans verkligen.

Vad tycker ni om eran kropp? Finns det någon som är nöjd tro?

Nu får jag nog ta mej en kexchoklad, köpte 3 för 10:- igår på Ica ! Blir bra efterrätt till min mumsiga köttfärssås som jag nyss gjorde : )




Goodmorning,



Snart ska jag iväg till jobbet, börjar 12,50 idag. Härligt med lite sovmorgon, men fick dock ett samtal i morse mellan 8-9. Men jag väntade det samtalet så va inga problem att sätta sej upp och prata lite, somnade om snabbt igen. Drömde att Pappa Johnny gjorde frukost till min ganla klass : ) Knattemarmelad, rostat bröd och Fun light saft stog på bordet ^^ Hahha,

På Torsdag får vi fin besök till Åmål dvs JOSEFIN-FIN : ) Hon kommer hit så jag, hon och Lina skulle nog ta oss en myskväll, eftersom jag ska upp och jobba dagen efter.. Men dom kankse tar sej lite alkohol och drar ut sedan?!! Om jag känner Lina rätt så, plus att hon är ledig på Fredag.

 



Hittade 2 bilder på Jossis när hon konstigt nog dricker på båda : ) Det var väl för hon var med mej och Lina den kvällen. Lina och Josse lurade med mej till Uddevalla på Alla hjärtans dag för ett par år sen för vi skulle till GG och festa. Det skulle vara SÅÅÅ mycket folk och verkligen JÄTTE kul. Men kvällen slutade med att vi gick och var otrevliga mot några utläningar, och dagen efter tog vi bussen till Trollhättan för Josse skulle promt till skolan, efter vägen började Lina må dåligt så vi tryckte på STOPP och gick av någon stans mellan Uddevalla- Trollhättan ( vi visste inte vart vi var ) Lina fick spy lite, sedn ställde vi oss vid busshållsplatsen och väntade på nästa buss mot Trollhättan som kom innom 2 minuter! Hahaha, Josse satt ju kvar på den andra bussen hon !
Ojojoj, det blev ju allt en kväll att minnas iaf ^^







Off to work soon, måste göra mej klar nu.
Byee, ha en bra dag !

♥ 

Oj,


Nu var det allt bra länge sen jag bloggade : ) Men som sagt så har jag inget att blogga om känner jag och ingen som helst lust. Men ett litet inlägg då och då går bra !
Nu har jag precis skickat iväg ett mail åt mamma, hon och Anders är i stugan så ingen dataförbindelse där ute. Jobbat har jag också gjort idag, annars har det inte hänt mycket det senaste. Allt flyter på som vanligt.



Idag börjar ju Prison Break : ) Äntligen börjar det igen, känns som en evighets sen det gick på tv nu ju..
Men idag då drar det igång! Så vi ska laga nachos nu och sedan mysa till det i soffan och bara ha det underbart.









Ha en jätte bra kväll allihoppa : )



fortfarande,


Dålig uppdatering av mej : ) 

Nu ska jag strax iväg till jobbet, så sitter och käkar en smörgås med stekt äggvita ( yes, jag äter bara den, inte gulan ) och ett stort glas vatten. Tänkte att jag ska in på Ica före jag börjar och köpa med mej ett äpple, käkade det igår på min rast och det var så himla gott : )



Här är jag i min systembolaget-shorta : ) Står Marie på namnskylten om någon undrar!

Här kommer lite bilder från när jag och Millisen var och badade.



Började med att Ebba envisades med att köra, men både jag och Milla tyckte att det var bättre om jag satt där och hon brevid, hon ser ju faktikst inte över ratten : )







Blev bara kort på Ebba den dagen : ) Men det var varmt och Ebba tyckte väldigt mycket om att bada, så hon och jag får allt dra iväg flera gånger till playan ^^







Igår kväll när jag var hos Milla började det att åska väldigt mycket, så jag fick åka hem så jag kunde stänga av alla saker här hemma eftersom datorn och tvn står ju på hela tiden. Och när jag kom hit hem till mej, jag bor ju så nära vattnet, så var blixtrarna väldigt stora och man såg dom väldigt väl. Jag försöka få kort på det, men var lite lite för seg : )





Här var det jätte nära att jag fick en på bild.
Men till slut fick jag en, precis när den skulle komma råkade jag faktikst trycka så den kom med på bild. Lite fränt.




Bilden annars blev dock inte så bra, men vet inte vad som hände...



Konstigt att det är exakt lika varmt och fint väder idag som det har vart i veckan, jag trodde det skulle vara dåligt ett tag nu, men det kankse kommer i eftermiddag.
I eftermiddag åker kankse jag och Henrik till stugan om vi orkar, mamma och Anders är ju där. Så vi kan grilla och mysa lite. Men han är nog bakfull idag eftersom han var ute igår : ) Så vi får se vad länge han blir liggandes i sängen och soffan först.
Nu får jag sticka iväg om jag ska in på Ica först.


Ha en jätte bra dag, så får vi se när det blir uppdatering nästa gång!



<3







Jag älskar Henrik mest i hela världen : ) Jag är så himla glad att jag har hittat dej Älskling, eller att vi hittade varandra. Nu har vi snart stått ut med varann i 2 år, även fast vi bott ihop mycket längre.
Nu har vi det helt underbart tillsammans, älskar att bara vara med dej.
Du gör mej så himla lycklig !
Jag vet att det kommer vara du och jag för alltid nu, efter allt vi har gått igenom så har vi äntligen hittat tillbaka till varandra. Mina känslor för dej är precis som dom var i början. Det pirrar i magen när jag ser dej, du får mej att le hela tiden, blir helt till mej när jag ser att jag får ett sms av dej : )
Du är verkligen det bästa som har hänt mej, även om det har tagit tid och ork att förstå det..













Du är helt underbar Henrik Erlandsson : )

Marie Dahlberg ♥ Henrik Erlandsson        27/8-07

Why?





Varför sitter jag inne när det är stekande het sol ute? Kankse för att det är FÖR varmt?!! Men jag ska allt hitta på något att göra snart. Lina skulle ringa och höra om hon fick ledigt idg så, isf drar vi nog och badar. Weeeeeeei!
Idag har jag redan vart ute och nere på stan med mammsen. Vi gjorde lite ärenden åt henne. Men åkte hem och käkade frukost efter det, så nu har jag inte tagit mej ut igen.
Annars har det inte hänt så mycket. Ska träffa Millisen när hon slutar sen vid halv 3. Då kan vi dra till Getebol och bada kankse?







Nu får jag rör på mej, ta en promenad elelr vad som helst. Kan inte sitta här mer iaf !

Heej igen !


Sådära, nu känner jag att jag har energi för att orka med bloggen igen : ) Så jag får önska mej själv välkommen tillbaka med andra ord!
Just nu är jag hemma på lunch från jobbet, så jag har precis tryckt i mej 3 smörgåsar med ägg. Det var mumms det, kände att jag var väldigt hungrig.
Börjar nu klcokan 3 igen så det är bara att sätta sej i bilen nu och dra ner.
När jag kommer hem ska jag och Henrik försöka oss på att städa. FYYY FAN VAD TRÅKIGT! Men det är ju något som måste göras tyvärr, men som faktiskt görs alldeles för sällan här i lägenheten..

Annars är det bara bra med mej, nästan för bra : ) Har haft ett par lediga dagar med sol, bad och fika. Och såklart blir det dåligt den dagen jag jobbar, kan man få det bättre? Jag är ledig i morgon så jag hoppas det blir fint då bara!
Yes, det blir mer skrivning här i eftermiddag/kväll för nu måse jag åka igen.




En full Marie : )


Nu blir det åska i Åmål !!

RSS 2.0