Svullen gris




Mamma kom in till mej i morse när jag låg och sov och sa att jag var helt svullen i ansiktet.. : ( Jag är helt svullen i benen och fötterna också, så idag fick jag inte åka till lägenheten.. Jag ska försöka städa lite, damsuga, starta en disk ( om jag får igång diskmaskin ) osv så mamma blir glad när hon kommer hem ikväll/eftermiddag.


bild tagen från google.se

Så här ser mina fötter ungefär ut, inte riktigt så svullet men inte långt ifrån. Mina pytte fötter har nog svullnat upp till storlek 36 nu iaf : ) Hahha!






Man kan säga att det är mindre än en månad kvar till min bäbbe kommer, eftersom det är ju 1 Mars vi ska ha och i Februari finns det ju varken datum 29,30 och 31.. Så nu kommer det nog gå fort.
Bara vi hinner klart i lägenheten så vi kan flytta hem och göra iordnong allt så är jag nöjd, även om vi hinner bo där en dag före vi får åka iväg. BARA vi kommer hem!!
Men köket är nästintill klart nu. Ska in med resten av inredningen och foga, men det kommer Henkes pappa och gör i morgon! Wiiie, sen är badrummet snart klart och då ska vi dra igång med sovrummet, men det kommer ju gå fort när vi väl sätter igång eftersom det bara är väggar, måla taket och lägga golv.. Ungefär iaf : )

Det ska bli SÅÅÅÅ skönt att komma hem, nu har vi allt bott hos mamma för länge. Henrik igår när vi åkte genom stan " Vi ska fan inte köra massa fulla folk, vi ska åka raka vägen hem" och när han säger "hem" till svärmors hus så är det inte bra : )


"Mammmmma, im coming home too you"

samma visa



Idag tog jag mej sovmorgon tillls nu ungefär : ) Har vart uppe en stund och fått i mej lite frukost och ska snart få på mej kläder så vi kan dra ner till lägenheten. Henrik åkte dit i morse för hans pappa är här och ska kakla köket idag.
Så idag blir det nog en hel dag i lägenheten skulle jag tro. Någon som är förvånad?




Har sovit jätte kasst i natt, vaknat minst hundra  gånger, fick ut och lägga mej på soffan, in igen osv..
Jaja, hoppas ni får en bra dag iaf!



Byee

FREDAG!




Äntligen är det Fredag ( igen ) och dagen har gått ganska fort, inte till en början men sedan trippa den allt på ganska fort tcyker jag.
Jag och Lina jobbade, åkte till stan och käkade lite mat för att sedan åka hem till henne och lägga oss i soffan och sova. Vi somna som stockar båda två och jag vaknade av att Mamma ringde och sa att hon var utanför så det var bara att hoppa upp ur sömnen och palla sej ner och ut i bilen. Åkte vidare till lägenheten och greja lite och sedan åkte jag och mamma till Ica och handlade lite mat som vi skulle laga till. Blev köttgryta, ris, sallad, smör och baugetter. Mycket gott får jag lov att säga. Mamma är ju som sagt en jäkel på att laga mat : ) Konstigt att jag inte har ett ända intresse i mat och kan absolut inte laga någonting. Men så är det, alla kan ju inte vara lika !


Nu har jag och Henrik precis kommit ur duschen och ska lägga oss i soffan, eller han ligger där redan och väntar på mej : ) Eller han tycker nog att det är jätte skönt att slippa mitt tjat för en stund och kolla på tv i fred osv!
Vi ska äta lite gott i gott gott nu, jag köpte mej vindruvor och Henken har en stor godis påse! 


 

28/1



Bloggen är lite förändrad sedan jag var inne sist : ) vet inte om det är till det bättre eller sämre, men det är väl som allt annat som man lär sej att tycka om eller vänjer sej iaf!
Men jag tror inte allt är i bruk här inne på bloggen än, jag kunde inte kolla statistiken iaf.. Men den är inget att hurra för just i detta nuläget eftersom det har dalat ganska bra det senaste när jag inte är den bästa på att uppdatera : ) Men snart boys & girls kommer jag uppdatera som aldrig förr. När lägenhetetn är klar och jag bara ligger hemma och latar mej, så ska jag allt klämma in några inlägg!





Köket är iaf inne nu, så Henkes fader kommer till helgen och ska kakla hela köket, sen blir det att sätta in allt inrede i stommarna, men det är ju inte något som tar mycket tid.
Mamma håller på med toaletten så den blir så fräsch den kan bli.
Efter det får det bli att lägga in golv i sovrummet och min nya walk-in-closet : ) Och självklart tapeter och färg. Sen är det ÄNTLIGEN klart!! Men inte än på ett par veckor, eller 3 veckor högst, sen är det dags för bäbben att komma ut.

Vi var hos barnmorskan idag och allt såg bra ut, den inne i min mage har sjunkit ner väldigt mycket sa hon, så hoppas bara han/hon vill ligga där ett tag till : )




Nu ska jag ner och borsta mina tänder för att sedan hoppa i sängen, alldeles för sent för mej nu ju! Fredag i morgon!!!! GGGGÖÖÖTAS : )

update,



Idag är det 4 veckor och 6 dagar kvar tills min lilla lilla lilla söta bäbbe ska komma till världen. Alltså Måndag om 4 veckor ska jag ligga på Bb i Karlstad och försöka pressa ut denna lilla krabat : ) Undra hur det kommer gå till i min lilla kropp, som dock har blivit ganska mycket större under graviditeten. Men direkt jag har fått denna bäbis blir det gym med Lina som är i stort behov av en träningskompis som orkar med att vara där mer en 1 gång ; )
Längtar tills jag kan få gå ut och springa i skogen igen!





I lägenheten tar det sej också, vi håller på att sätta upp köket just nu och hoppas att det blir helt uppsatt i morgon eller Torsdag.
Jag har faktikst tagit bilder på lägenheten nu, men kameran ligger kvar där.. TYPISKT, jag vet. Men i morgon ska jag få med mej den hem och lägga in lite bilder : )


På dagarna när jag är hos Lina är jag så fruktansvärt trött, det är så jag bara väntar på den dagen jag vaknar upp där på bordet efter en liten stunds sömn. Men hoppas inte det går så långt så jag somnar där : ) Men ögonen är så dom går i kors och går inte att hålla öppna. Men jag är ju i den tiden i graviditeten då man kan vara väligt trött.
Men jag ska iaf gå och lägga mej nu så fort som möjligt, men först blir det ner och borsta tänderna så dom blir fräschhhhhhhhhhhhhhhhhhhha inför natten : )


Bye hunnyss !


37 dagar




Det är bara 37 dagar kvar tills min bäbbe ska vara i min famn såg jag nu på min babystrology på min bloggsida : ) Ojjj, det är alltså väldigt snart.
Fattar inte att det har gått så fort. Jag minns när vi var på Smögen och jag fick mej en tankeställare om att jag troligtvist var gravid och gjorde test när jag kom hem och det visade sej att så var läget. Henrik blev lite paff och fick inte fram mer än ett "Oj" när jag skicka sms till han och berättade detta, men han ringde sin kära mor och pratade med henne så blev han allt på bättre humör och såg fram emot detta. Nu är det inte så att Henrik inte ville ha barn, vi hade planerat att vi skulle börja lite smått men inte att det skulle gå sååå fort men han blev väldigt osäker på sej själv, om vi skulle klara att ha ett barn, pengar, ansvar osv. Sådant som inte en annan tänker på. I mitt huvud gick ju bara " WIIIIIEE, Bäbbbis, söta kläder, köpa spjälsäng och BARA allt posetivt med barn!
Tiden har gått alldeles för fort. Jag minns att jag ville skriva ner allt som hände och allt jag kände som man kunde spara men icke då. Dagarna har bara gått och man tänkte inte på alla nya saker man kände och upplevde.









Nu ska jag slänga mej i soffan, Henrik och Anders sitter där och dricker öl och äter jordnötter så jag får ju joina dom : )
Imorgon ska vi börja sätta upp köket och Jeanett och Per-Erik kommer och får upp det sista tapeterna!!



kalas,



Idag är det Lördag och klockan är bara förmiddag än : ) Jag har kommit upp och faktikst orkat med att duscha, jag hatar att duscha på morgornar och duschar mycket hellre på kvällen före. Men igår orkade jag inte..
Jag ska ner och göra mej i ordning alldeles starx för vi ska iväg till Gustavsfors på lite kalas för Henrisk lillebror Fredrik som fyllde år dagen före Lina, i Tisdags då alltså?! Och även hans pappa som fyller i morgon!
Men innan detta ska vi in och handla lite saker, någon väv till väggarna i hallen så hans mamma kan fixa det på Söndag när hon kommer och tapetserar det allra sista i vardagsrummet : )









Vi får se vad det blir ikväll, om vi ska orka greja nåt i lägenheten eller ej. Hade vart SÅ skönt med en ledig dag får jag säga. Även fast man idag skulle kankse få lite mer gjort än en vanlig dag när man måste hem i tid osv. Men vi ska ju vara där hela dagen i morgon, och då ska vi börja med att sätta upp köket tror jag !!! Det tar sej allt, första dagen vi började riva kändes det ganska hopplöst och meningslöst men nu har det ju vänt och nu är det bara att vänta på att det ska bli klart så vi kan ta toan, sovrummet och den nya walk-in-closeten ( stavning ) Men det är ju vardagsrummet och specielt köket som är det som tar tid. Men 4 veckor till har vi på oss om vi följer våran planering på 6 veckor. Och då är det 2 veckor kvar till födsel ungefär så det är bara att hålla igen för mej : )




Nu ska jag ner och få lite make up på mej : ) Och kankse ett äpple i magen!





My breakfast

Karlberg



Sitter nere på Karlberg nu med Lina, Lina fick ju en bärbar dator i födelsedagspresent av Danne så den har vi med oss varje dag nu och sitter och surfar : ) Blir nästan så man inte har tid för något annat, men då får barnen här vänta : ) Datorn är ju viktigare, eller hur? Iaf facebook, där händer ju allt så man måste hålla sej uppdaterad!
Vi fick igångwebcamen förut också så vi fick testat att ta lite bilder, hahah!




Henriks mamma och pappa är i lägenheten idag och tapetserar : ) Det kommer bli så bra så när det är klart. Han skicka allt en bild på när mamma hans stog och greja, och då såg man den stora väggen och det såg jätte bra ut !

: )



Ska försöka få in ett inlägg eller 2 under helgen : )

dilemma



Även fast jag är URUSEl på detta med allt som har med datorer och göra, speciellt bloggen så har jag några få trogna läsare som i hopp om att jag har skrivit något är inne varje dag och kollar läget. Denna vecka har gått sjukt fort och vi har jobbat som djur. Jag sitter mest på stolen där i lägenheten dock, men det blir lite svårt för mej eftersom det mesta är ju tunga lyft, eller dylikt och det får jag ju absolut inte göra just nu. Vi kan inte riskera att ungen ploppar ut för tidigt nu när inget är klart : ) Hade vart fint att bo i ett rum hos mamma liksom när ungen är nyfödd. Icke : )
Men det går iaf framåt. Idag har min käre bror Reine och Mamma vart i lägenheten hela dagen och lagt golvet i vardagsrummet helt klart. TACK! och i morgon ska han lägga klart i köket och hallen, och Henriks mamma & Pappa kommer och tapetserar!!! Wiiho, då kommer det kännas mycket närmare när det är såppas klart.
Hoppas att vi kan börja med att sätta upp köket på Söndag isf, om allt går som det ska vill säga. Annars blir det till veckan.



Lilla Limpan fyllde ju hela 21 år igår : ) Grattis till henne!! Hon fick dock ingen present av mej, men hon ska få. När jag får tid att åka och handla den/det. Men jag ska ha lite kalas för henne när lägenheten är klar!
Jag är ju och hjälper Lina på Karlberg nu, och var ju där förra veckan också.. Det är sådär kul, börjar bli jobbigt att gå upp på morgonarna och jag har kramper i magen, foglossning och mycket vätska i benen. Min vänster fot kan jag inte gå på hälen så jag går ju runt på tå hela dagarna.. Känns som man har en stor bula eller att foten är typ bortdomnad på något sätt..

Jag måste ha mej en ny telefon nu också. Min är inne på sin sista värs. Högtalaren i telefonen är nästan helt ur funktion, och den håller på att ramla isär.
Frågan är bara vad man ska köpa sej för tele. En vanlig hederlig telefon, eller en nymodern med touch och allt vad det heter? Hmm, jag får säga att det lutar mer åt det första valet..




vs





Men jag ska ta mej en titt på olika telefoner så får vi se hur det blir med detta köpet. Har lite andra saker att tänka på just nu känner jag än att köpa mobil.
Den funkar ju iaf än, skicka sms går fin fint : ) Och om man ringer kan jag svara om jag är på ett sådant ställe så jag kan ha på högtalaren.







Nu ska jag försöka få lite ordning på mitt och Henriks rum, jag kan hålla med mamma om att det ser ut som en svinstia, eller ett bombnedslag : )






kvällingen.



Pust och stön : ) Nu har vi precis kommit hem från lägenheten, idag blev hela taket målat och jag fick sitta vid en vägg och försöka få bort all ( minst 5 lager ) gammal tapet och det VAR INTE lätt, så nu har jag massa sår och är helt öm i händerna.
Men det känns iaf som vi börjar komma någon vart med det hela, eller att det har vänt. Ist för att vi i Måndags tex börja riva väggar och nu har vi redan satt upp massa nya osv. Så det är något som känns bra !

Mamma håller på att laga lite middag, blir kött, sås och potatis. Smarrigt!



Åter Måndag i morgon, jag och Henke ska till barnmorskan vid halv 4 tiden och kolla så allt ser bra ut och vägning, mätning och blodprover. Det ska bli kul och se hur den lilla har växt, eftersom magen blir ju större och större för varje dag känns det som : )
Efter det blir det åter till lägenheten och försöka få klart något mer. Snart ska vi börja lägga in golvet och sätta upp köket!!

Nu blir det mat i magen!





S ö n d a g



Oj vilken låg dag det blev igår. Vi åkte till Karlsyad fär att handla alla saker till lägenheten vid 9 tiden ungefär och var hemma vid samma tid fast på kvällen. Det var inte bra för mina ben/fötter. Dom är helt uppsvulda : ( Det gör jätte ont, det blir ett strek in efter strumporna.. Men det är inte så jätte lång tid kvar nu så det är bara att stå ut.

Vi fick iaf köpt det mesta som golv, kök, tapeter, lim, spackel osv, så min plånbok är nu ca 25-30.000 fattigare. Men det blev iaf billigare än vad jag trodde!
Nu ska jag ner till lägenheten igen, mamma och Anders är där och grejar redan. Henrik är i Gfors, men skulle väl komma hem om en timme ca..



Ha en bra Söndag!

Fredag



Nu är det äntligen helg : ) Jag har varit i full gång hela veckan, inte nog med renoveringen utan med att hjälpa Lina nere på Karlberg varje dag och det tar allt på en. Eller på mej iaf, när man står eller sitter enbart. Antingen får jag ont i ryggen för jag står för länge, eller ont i svanken för jag sitter för länge. Hur ska man göra för att inte få ont tro? : )
Men idag på skoaln var Wendy Rådström där igen, hon är på skolan och ska filma någon dokumentär tror jag, så hon var hos oss i kiosekn och köpte sej godis för en 20-lapp.
Hon frågade mej om magen och när jag skulle få den lilla osv, och hon berätta att hon hade en bäbis hemma som fyllde 10 månader idag : ) Guulliiggt! Det visste jag inte att hon hade fått barn för mindre än ett år sedan.







Jag och Lina lagade till tacos här hemma på Kasenberg och bjöd Henrik, Danne och Anders på eftersom mamma är ute på stan och äter med ett par vänninor. Men det blev jätte gott och jag hoppas dom blev mätta och belåtna här i huset.
Nu ska jag bara vänta på att mamma vill hem för jag har lovat att hämta henne nere på stan. Men nu börjar allt klockan ticka iväg tycker jag. Vi ska till Karlstad i morgon bitti, så ingen sovmorgon för oss inte..




Godnatt på er!

ooouuw



Oj o joj oj oj o joj, vad vi renoverar i lägenheten.. Det är nästan så vi kan flytta tillbaka igen : ) Haha, ne då, riktigt så klara är vi inte. Men på god väg tycker jag för att vi började i Måndags.

Jag har fått massa vatten i fötterna och händerna så det gör fruktansvärt ont, iaf i fötterna.. Kan knappt gå på dom, känns som man har stukat foten eller nåt. Men det är ju snart över nu så jag får stå ut lite till.
Blir inte bättre utav att jag är hos Lina på Karlberg på dagarna där man står upp nästan konstant hela tiden. Men det är nog bra att inte vara för lat, så jag orkar hålla igång ett tag till. Även fats jag börjar bli väldigt stor nu. Men som sagt, snart tilttar den lilla ut.

Jag ska ju ha tagit bilder, men jag har ju fortfarande inte min digitalkamera eftersom Lina & Danne låna den för ett tag sen och nu har vi inget usb minne här p ådenna datorn så jag får ju inte in bilder från mobilen heller.





Nu kommer snart Anders & Älskling hem med pizza, jag och mamma åkte hem lite tidigare så vi kunde städa undan och tvätta lite.
Imorgon ska vi faktiskt ta a day off, och bara vara hemma. Nu har det blivit så sena kvällar och mycke slit så vi får ta igen oss lite. Mysss pyss med Henrik då <3





Jag vill bara att det ska bli klart hemma så vi kan flytta in och få iordning allt med bäbissängar, skötbord och allt där till. Men visst är det bra att bo hemma hos mammsen alltid : )

renov,



Renoveringen går jätte bra, och snabbt. Nu är det nästan på vägen att vi får börja med alla nya saker. Vi ska till Kstad på Lördag och handla kakel, golv, kök osv så på Söndag blir det en heldag med grejs.
Jag ska ta bilder varje dag, men lik förbannat glömmer jag det hela tiden.
Det blir sena dagar så jag orkar inte sitta och blogga, men jag kommer snart ikapp igen när jag får mer tid.

HÅLL UT!

oj,



Vilken dag. Hela lägenheten är i stort sett utriven... Så i morgon ska vi ta ner väggarna som är kvar och sedan får det väl bli att börja lite lätt.
Jag har SÅÅ ont i ryggen, har burit alldeles för mycket.. Men men, det får över.


Ska försöka ta lite bilder tills i morgon.
Nu blir det soffläge och sova!

bilder



Se där, jag är redan tillbaka och slänger in ett inlägg : ) Får passa på nu när jag orkar sätta mej här och skriva.
Jag är iaf i lägenheten och håller på att packa det sista, men nu har jag fått så ont i ryggen så jag kan inte greja mer nu. Bättre att ta det ikväll när Henrik är med så han får bära.
Men jag har iaf bilder att visa er!



Det är bara tvättkorgen och julgranen kvar i vardagsrummet typ, och datorn självklart : )




Men inne i sovrummet är det desta mer saker. Hela lägenheten står där inne för tillfället : ) Tänk att allt får plats där inne, men om det var jag som hade gjort det själv hade nog inte hälften av sakerna varit där!
Man är ju inte lika klipsk som en man!









Yes, nu ska jag gå ner till Mamma & Lina nere på Karlberg och ta mej en macka, eller om jag och Mamma åker hem och lagar någod god mat!

Vi hörs sen kankse!

11.01.10



Hejsan alla!
Hoppas ni alla mår bra.
Jag mår sådär om jag får klaga lite. Jag mådde ju så dåligt i Lördags, jag spydde ju och hade lite illamående hela dagen och det slutade med att jag hade kramper i magen från kl 5.00-9.00 tiden under natten till Söndag. Jag trodde faktiskt att bäbisen var på väg ut och kände mej helt plötsligt väldigt oförberedd på detta : ) Men ingen bäbis kom så jag somnade allt till slut efter många om och men. Igår började jag och Henrik att städa ur lägenheten, eller alla saker ska in i sovrummet så tar vi det rummet sist. Så det blev lite för mycket att bära och greja med för mej så idag har jag jätte ont i ryggen, svanken och känner av foglossningen a lot.
Jag, Henrik och katten har alltså flyttat hem till Mamma på kasenberg och får spendera denna renoveringstiden där. Vi får se hur lång tid det tar. Kommer nog ta längre tid än vad vi tror, eller snabbare.. Vem vet. Men hoppas det inte tar för lång tid, så vi hinner flytta in och göra allt klart för bäbben : )

Jag ska ta och ringa vaktmästaren nu alldeles strax så han får komma hit sen och kolla hur vi har tänkt oss att göra, så vi får göra så som vi vill ha det. Illa nu om vi inte får göra som planerat, men tror inte det ska vara några problem.


Helgen har varit bra annars, förutom illamåendet.. Igår åkte jag och Lina med pappsen till Kstad, blev Biltema, Bergvik och Ikea. Blev dock inte så mycket inhandlat, köpte lite kläder till den lilla i magen och något litet på Ikea. Så onödigt för mej att köpa kläder när jag snart blir lite mindre om magen, så jag får allt klara mej på det jag har nu. Mjukisar finns ju alltid till hands, och nu när vi ska greja varje dag behöver man ju inte dra på sej några andra kläder..






Jag får se vad mycket uppdatering det blir nu fram över, mamma har ju dator men om vi är här hela kvällarna kommer jag nog inte orka med att sätta mej framför datorn..
Men jag ska försöka iaf : ) Så ni vet vad som händer!



Puss eli Puss

hos Lina,



Sitter nu hos SysterYster Lina som för tillfället är inne i duschen.
Jag, Milla och Lina har gjort lite mat förut. Det fick bli lasage och det blev mycket gott!
Camilla och Lina ska ner till Pållen snart för lite partaj så då ska jag och Henrikåka upp till mamma och Anders, så vi slipper ligga i soffan hemma och tråka.
Imorgon är det Söndag, får se om det blir Karlstad för min del. Men vi får se hur det löser sej med bil nu när Linas är kaputt.. Ska höra med mammsen ikväll om vi kankse kan låna hennes pärla.

Idag började dagen med att jag kände mej illamående så tänkte att det är bäst att käka mat så fort som möjligt så Henrik gjorde frukost. Bröd med stekt ägg och juice som jag har käkat dom senaste 4 dagarna och det har gått jätte bra. Men jag käka 2 mackor och efter det fick jag spy upp det.. Men jag trodde det var bättre så jag hoppa i duschen för jag skulle iväg till Lina, och när vi väl skulle åka så fick jag spy igen.. Men efter det har jag iaf inte spytt något mer, men mådde lite sådär när jag precis kom hit. Efter lite mat så är allt bra i magen igen : )



Nu ska jag hjälpa Millisen med hennes hår så det blir lite rakare : )


mums



Har precis kommit hem nu, har vart hemma hos Milla hela dagen eller ganska mycket utav dagen iaf. Lämnade Ebba till Flipper, satt hemma och ringde lite samtal, kolla på en lägenhet som vi får hoppas att hon får, käkade mat på Ceylan, en sväng på Expert, Inter sport för att kolla termobyxor och Ica för mys mat : ) Blev godis, chips och frukost!
Nu ska jag lägga mej i soffan och sluka i mej massa gottigt !




god morgon : )



Weii, jag är uppe före 12 : ) Det trodde jag inte att jag skulle vara eftersom jag inte läggde mej före 4.00 i natt.. Jag och Henrik låg och kolla på något spökprogram på Tv4 Fakta och efter det vågade inte jag lägga mej så jag var tvungen att kolla på ett program till efter det, så blev inte tidigt i säng som jag hade hoppats på. När vi väl gick in till sovrummet så kunde jag inte sova så jag fick lösa lite korsord : )

Idag vet jag inte vad som händer än, ska kanske träffa Camilla och hjälpa henne med lite lägenheter. Men mina pengar och gratis sms på telefon är slut.. Får se om jag orkar in på Swedbank.se och fylla på den. Troligtvist inte : )
Det är ju Fredag. Då blir det mys kväll förhoppningsvist!






Godmorgon & ha en bra dag!

ursch,



Jag måste bara säga att Michael Jackson är nog en utav dom äckligaste människor ja vet.. Jag såg på Oprah idag och då var det en minnesgrej för han och då visade dom när hon intervjuade han för ett tag sen. Men jag har aldrig tyckt om han, han har alltid vart skit ful, och hans låtar är inte något specillt bra dom heller..
Liksom, han berättade att han enbart hade gjort 2 operationer. 2 st? Han ser ju ut som ett jävla freak, ingenting ser ju riktigt ut på han..



2 operationer? Bull shit Michael...




Nee urschh, jag tycker inte om han.. Blää...






Nu blir det duschen snart och sedan ska jag iaf försöka komma i säng lite bättre i tid än dom senaste dagarna när man inte har gått in i sovrummet före 3 på natten.. Man kankse slipper sova hela förmiddagen i morgon då och kankse får något gjort.
Vi ska försöka få hit vaktmästaren imorgon också så han kan kolla allt med renoveringen så vi får göra så som vi har tänkt oss. Men hoppas inte det blir problem med det. Mamma får komma hit när vaktis är här så hon kan fråga frågor osv, sånt som inte vi vågar och kan : )




Duschen väntar, vi hörs i morgon !

mycket att läsa

Nu så, nu har jag hittat hit igen och ska försöka med ett inlägg om vad jag gjort den senaste tiden : ) Dvs, igår och idag !

Började med att vi åkte till Bfors igår för ett besök hos Emma & Johannes eftersom Henrik gärna ville se hur det gick med deras husbygge så vi mötte upp Emma utanför deras lägenhet så åkte vi med henne ut till huset i Ärtemark eftersom vi inte visste vägen. Jag själv är ju inte någon inredare eller arkitekt så det blev Henrik som fick stanna i huset med Johannes och Tobbe medans jag, Emma och lilla Elsa åkte in mot Bfors City och tog oss ett varv inne på Konsum för lite mathandling. Så åkte vi hem till dom och började laga lite mat och till slut kom männen våra + Tobbe, blev klyftpotatis, kött i sås och lite sallad. Mycket gott, Emma är en jäkel i köket : ) Till skillnad från en annan som också har gått hotell o rest och har en mamma som är världens bästa kock.
Blev lite tjat i soffan och Tobbe som skulle upp och jobba mycket tidigt idag tog sej ett par groggar/öl/cider/vin med mera. Så han blev allt lite rund under fötterna : ) Haha, så där på en Onsdagskväll, är det lill Lördag så är det!
Tog oss till slut hem och hann precis in på Ica så vi kunde hyra oss en film som vi för övrigt har glömt att lämna in och sedan resten av kvällen/natten blev det soffläge!

Idag har jag och Henrik sovit ut, tog oss sovmorgon till 13.00 tiden ungefär : ) Det var så skönt! Henrik fixade frukost till oss, han stekte äggvita till mej och värmde hans mormors nybakade bröd som vi fått för ett tag sen. Mumms fillibabba !
Även juice, oboy och hallonsyltsmacka blev det, även detta var mycket mycket gott. Jag drömde inatt att jag var jätte hungrig så det var skönt att få sej nåt i magen.
Jag knallade även ner till stan i kylan, men till min förvåning var det inte så kallt som det såg ut. Blev kallt när jag var i stan och hade gått så långt, men som sagt trodde jag att det skulle vara mycket kallare.
Gick till Hajir uppe på salongen och träffade henne och Jessica från Sthlm, träffade även Hadeas nya lilla chivavva (? stavning) som bara var några veckor, jätte söt och pytte liten var den !
Vi gick iaf till Kontoret för omväxlingskull och tog en fika. Men jag var tvungen att gå ganska fort eftersom jag och Henrik skulle till banken för ett litet möte kl 17.00 och det gick jätte bra så nu har jag äntligen en hemförsäkring som man tydligen måste skaffa direkt man flyttar till en bostadsrätt. Men men, nu har jag det iaf!
Tog oss en tripp till mammsen uppe på Kasenberg där det väntade mat. Blev kokt potatis, köttbullar i sås och även kotletter. Även det mumms fillibabba!




Oj, vad mycket jag har skrivit nu. Men då får ni att läsa iaf för dom som nu läser : )
När vi var hos Emma och Johannes igår fick vi en babysitter av dom. Den var jätte fin.



Blå och grå är det och det är handtag på sidorna så den är jätte enkel att flytta/lyfta. TACK EMMA! Jätte snällt, en babysitter var det enda som vi inte har. Så nu har vi det mesta för att en baby ska komma och bo här med oss.
Den är även så, så man kan ändra till liggande till sittande och även ändra benstödet. Greaaaat!








Här får ni en bild på mej i dagsläget : ) Sitter med en jätte stor huvtröja som jag och Henrik snodde på midsommare på Smögen! Hahha, den är skön iaf!



Bye babes

åååhhh



Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg i detta nuet, men så råka jag trycka bort hela sidan : (
Så nu orkar jag inte skriva om, får ta det sen.


Men jag och Henrik ska iaf till banken sedan och prata om lite försäkringar och göra så han står skriven här i Åmålsbank, så han slipper masa sej till Bengstfors om det är något han undrar över.
Jag ska få på mej andra kläder än pyjamas nu och palla mej ner till stan och ta en fika med Hajir & Jessica.











Ska nog åka hem till Mamma efter bankmötet och kolla upp deras tangentbord som tydligen itne fungerade..
Då kankse man får någon god mat också!! Yummmi : )

5/1 10



Nu är jag hemma från staden Åmål. Lina skulle ju ha med mej ut en sväng, vi var på Netto, fikade med Marie. J, bolaget och till sist Ica.. Det var fruktansvärt kallt ute, eller det blåste kallt i ansiktet.. Men på med vantar och mössa nästa gång så är man allt fit-for-fight för vintern : )
Så några saker på min lista är gjorda nu iaf. Jag fick på mej kläder och var på stan med Lina, Ringde ordförande ang lägenheten, haha det var visst bara dom sakerna. Men A-kassan maila jag, granen får vi ta sedan, städa ska jag försöka göra nu och Hajir jobbade..








Btw, jag var ju hos barnmorskan igår och kollade mej och bäbben. Allt såg jätte bra ut och det var som jag trodde att den hade sjunkit ner till "utgångsläge" Den ligger alltså med huvudet neråt.. Så hon förstog att jag hade väldigt ont nu.
Hon kände även så den låg bra med huvudet och det gjorde den, kände så rumpan låg där den skulle och även där var det helt okej. Jag fick även känna jag med, så det lilla huvudet och den lilla rumpan har jag känt nu : ) Weei, det var mysigt.
Hjärtljudet var också jätte bra och låg mellan 120-130 och även ännu lägre visa gånger.
Henrik fick ju inte vara med denna gången eftersom han har varit med mej varje gång, och nu var det en sån där rutin grej att kolla om man har varit med om våld osv i sitt liv. Men nästa gång är ju om 2 veckor och då ska han med! Känns så skönt att han vill vara med varje gång, så han också vet precis vad som händer och även han har ju mycket frågor, han undrar ju mer än mej till och med.





Nu ligger den ungefär så här, huvudet är neråt.. Ryggen är på höger sidan, rumpan under höger bröstet och armar och ben är på vänster sidan : )
Weei, snart sitter vi allt här med en liten bäbbe. Allt i lägenheten måste bli klart innan bara! Sen är det fritt fram för den att komma : )








Byee

to-do



Jag får väl göra mej en liten "Att-göra"-lista för dagen och kolla om något utav sakerna blir gjorda.



-Äta frukost. Check

-Få på mej kläder och orka mej ner till stan med Lina.

-Städalägenheten och få undan tvätten som hänger i hela tvrummet.

-Ringa styrelsen och höra om man får renovera lägenheten hur man vill.

-Ringa a-kassan ( som ALDRIG svarar ändå, sitter i telefon kö tills teletiden stänger )

-Slänga ut julgranen.

-Fika/luncha med Hajir.





Mm, det är dom sakerna jag måste göra idag, om inte ännu mera men dom jag kommer på iaf. Så jag ska börja med att få på mej kläder nu eftersom jag har käkat frulle. Sen kankse palla ner längst ner i trapphuset där numret till styrelsen står och ringa dom innan Henrik går i taket eftersom jag ligger hemma hela dagarna och aldrig orkar göra något : ) Men va fan, jag är ju gravid ^^
Städa tar jag nog ikväll när mannen får äran att hjälpa till.


Jaja, sak samma. Inget utav sakerna kommer bli gjorde om jag känner mej själv rätt! Men jag ska verkligen försöka med det där med styrelsen eftersom vi behöver börja imorgon med att riva...












Bra Marie, bra



Ser ni där på högersidan under bilden på mej : ) Jag har lyckats fått in den där helt själv. Alltså, den som räknar ner hur långt det är kvar tills min bäbbe ska komma!  Haha,


Nu ska jag gå ut, Lina kommer hit strax!

Bra Marie, bra



Ser ni där på högersidan under bilden på mej : ) Jag har lyckats fått in den där helt själv. Alltså, den som räknar ner hur långt det är kvar tills min bäbbe ska komma!  Haha,


Nu ska jag gå ut, Lina kommer hit strax!

Måndag,



Myys, nu har jag precis kommit ur duschen. Det är SÅÅÅ skönt att duscha tycker jag! Man luktar så gott och det är så varmt. Jag tänkte ta mej ett bad egentligen men klockan tickar på så fort. Jag ska vara på BVC kl 14.00 så det skulle jag aldrig hunnit med. Före BVC ska jag med Lina ner till Karlberg, hon skulle dit och kika till stället nu när det har vart Jullov så länge : )
Efter BVC besöket blir det nog fika med Lina & Milla. Ska precis skicka iväg ett mess till Milla och höra hur det blir. Hade vart trevligt, vi har en liten julklapp till Ebbisen också som det är bäst att hon får nu, annars blir det som förra årets julklapp till Ebba, den ligger uppe på Kasenberg än ! Men vi ska fixa den så hon får den snart också.


Det är dock ingen katt i pakete : ) Tror Milla har fullt upp med sin Satan till katt hemma ändå!



Det börjar dra ihop sej nu också, jag går in i vecka 33 i morgon.. Det känns som den kan ju komma när som helst. Det är väl vanligare att man går över ett par dagar när det handlar om första barnet, men jag hoppas på att den kommer tidigare jag : ) HHaha, jag vill så gärna ut och gå med barnvagn och få klart här hemma så vi kan få upp skötbordet och alla saker som är nere i förrådet. Men nu måste vi se till att börja. Henrik är ledig på Onsdag, då måste vi kolla alla mått osv och dra till Ikea om det är öppet. Eller iaf börja riva vaggarna som ska ner och få upp dom nya..
Jag har ju alla ppengar så det är ju bara till att börja slösa dom : )








Nu har jag ungefär en timme på mej att göra mej klar. Måste blåsa håret nu när det är så kallt ute, inte så bra att gå ut i denna kylan med blött hår. Jag som hatar att blåsa håret och min hårtork håller på att lägga av, den bara slutar att funka ibland så jag får slå den i golvet så börjar den allt igen till slut. Men jag har ju haft den bra många år nu så det kankse är på tiden att skaffa en ny.. Men en annan dag : )

middag,



Jag och Henrik har precis suttit ned i soffan och käkat världens godaste mat!! Vi brukar ha lite otur med det där med matlagning och maten blir ALLTID dålig, bränd, dåligt smaksätt eller för mycket peppar eller dylikt. Med andra ord, det blir ALDRIG bra när vi lagar mat. Okej, korv i bröd, hamburgare eller panpizzor brukar vi oftast klara av men till och med det har hänt att det inte bli bra. Men nu handlade vi igår för en brak middag. Köpte en hel lång sådan där fläskfile som man ska tillaga själv, potatis, sallad, sås och sätte igång med detta projektet.. Började med potatisen och gjorde i ordning eftersom vi skulle göra hasselbackspotatis. Svischh in i ugnen, på med fläskfilen, på med såsen, gjorde i ordning sallad med gurka, rödlök och fetaost. Allt var klar och vi skulle smakprova, båda 2 var ju helt övertygade att det skulle smaka pyton men till våra förvåningar smakade det HEAVEN!!! Muumms, det var så underbart gott. Mm, jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen så gott det var : )



Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Vi skulle ju ha baugetter till det, men dom hade legat ett tag så vi kunde inte ta dom ifall dom skulle vara dåliga. Jag tog då ist Henriks mammas hembakade bröd som smaka minst lika gott : )





Jag har ju även vart borta hos Emma & Sara på fika! Och till min stora förvåning ska Sara också gifta sej! Hennes kille, Simon, hade gått ner på knä och friat för ett litet tag sen!!! Weei, Grattis till dej också : )
Det var så kul att träffa dom! 2 underbart snälla tjejer. Det var bra att vi jobbade tillsammans på Rio den där sommaren.
Jag blev bjuden på tee, choklad, negerbollar och lite chips : ) Yummiiyiyiy, blev fika och tjat! Dom skulle åka tillbaka till Jönköping ( ? ) på Tisdag, så nu ser jag dom nog inte förens till våren eller när dom kommer hem på påsklov rättare sagt. Men tiden fram tills dess kommer nog gå sjukt fort så!



Nu blir det soffläge med Älskling !

yes



Det hade varit många inne på bloggen igår ser jag, och just igår när jag skrev ett inlägg som var jätte tråkigt : ) Men hoppas det blir lika många läsare idag då eftersom jag ska visa mage-bilder idag har jag tänkt mej. Men det kommer längre ner hörrni.
Idag vaknade jag vid halv 6 tiden i morse och hade inte somnat när klockan var kvart i 9.. Men efter det fick Henrik lägga sej i soffan och då kunde jag somna om och sussa gott : ) Sov dock bara till 12 tiden idag eftersom Lina skicka sms och väckte mej.. Men jag kom nog inte upp ur sängen förens 1 tiden ändå så.
Inatt har jag haft det förjävligt, magen har gjort ont och jag har börjat fått sådan jävla klåda på mina fötter och händer.. Jag skulle kunna klia sönder fötterna iaf, faaan vad det kliar.. Men det är ju så det kan vara när man är pregnant, så det är nog bara att gilla läget. Här skulle jag ha haft en "gilla"-knapp som ansiktsboken har. Eller en "gilla inte"- knapp som borde finnas på fejjan..

Nu har jag precis fått på mej kläder iaf, jag ska gå ca 50 meter bort till Emma & Sara som är hemma i Åmål. Vi ska ta oss en fika hemma hos dom : ) Det ska bli roligt att träffa dom. Var jätte länge sen nu!! Emma träffa jag i höstas men Sara var ett bra tag sen. Emma ska ju gifta sej till sommaren!!!!! Grattis gumman. Fan va roligt att välja bröllopsklänning osv. Dock är bröllop inget för mej, eller det kvittar om jag gifter mej, eller jag vill nog inte gifta mej över huvud taget.. Men det kankse kommer med åldern, men känns inte så. Men en förlovningsring ska jag allt ha på fingret inom kort. ( Nu får Henrik lite press ) Men iaf, SÅ himla roligt för Emma att hon ska gifta sej iaf!!





Graviditeten nu då. Jag är i vecka 32, på Tisdag blir det vecka 33 så det är banne mej inte långt kvar nu. Veckorna går fortare och fortare tycker jag. Så snart sitter jag nog här med en liten bäbbeska ni se.








Där har ni min tjockis mage!




Grattis Maria & Stefan som fick en liten son igår/förrgår!!!!


Nu ska jag försöka palla mej iväg : )








aj,




Jag har bitit av alla mina naglar och jämt när jag gör det biter jag dom ALLTID för korta.. Varför gör man det? Att man inte lär sej att hämta en nagelklippare och klipper av dom ist? Åååh, men detta var sista gången jag gjorde så här : )

Vaknade vid 1 tiden idag igen, men jag vaknar först ca 100 gånger innan för att gå på toa, vända mej osv och då är det jätte svårt att somna om och man är jätte pigg. Men sen när klockan närmar sej eftermiddag då skulle man kunna sova jätte länge, man får ju verkligen tvinga sej upp för att ta sej ur snarkofasen.
Gjorde mej äggvite mackor till frukost, yummiyy : )

Nu får jag ta mej ett bad, tända ljus och mysa till det!



2010



Då var det 2010 då.. Det nya året har varit helt okej än så länge, har vart en väldigt slapp dag.
Började med att jag vakande kl 13 och fick lite panik för jag hade sovit så länge så det var bara att dra sej upp ur sängen och lägga sej i soffan ist. Sedan bar det iväg till pizzerian med Henrik, bror Patrik, Lina & Danne för bakfyllepizzan. Det var nog Patriks som var den som var bakfullast : ) Blev Ica för lite snask till kvällen. Och nu har vi bara suttit hemma sen dess, kollat på tv och kollat internet.

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt, eller jag och Henrik skulle åka ner till Inter Sport för att kolla efter en tröja till han, men det stängde 5 minuter innan vi hann dit så det var ju bara att tanka bilen och dra till Kstad : ) Vi åkte till Bergvik och kollade igenom dom affärerna som är något att ha, och hittade till slut en tröja som dög åt herrn, käka och sedan hem, fort in i duschen, göra sej klar, hämta Lina & Danne och bege oss mot Monkan. Vi var hemma halv 5 och hämtade Lina och Danne kvart över 5 : ) Så det var dusch och göra-sej-ordning på noll tid, eller raket fart. Uppe hos Monkan blev det vi tjejer som fick laga mat ( vem är förvånad att killarna inte gjorde det ) och maten blev jätte bra. Kött, hasselbackspotatis, 2 olika såser, en stor sallad, bröd och lite pålägg.. Efterätt blev det också, chokladpudding tror jag att dom gjorde ( jag äter inte sånt ) och chips för min del.
12 slaget kom och alla gick ut förutom jag och Lina, jag orkade inte och Lina ville inte : ) Åkte hem vid 1 tiden ungefär. En jätte lyckad kväll var det och jätte trevligt. Tack Monkan för vi fick vara hos er!






Nu är jag sugen på något, men jag vet inte vad. Typ ris och sås?! Men det kan jag ju inte ställa mej och göra nu, det får bli en kvällsmacka antagligen och lite juice.
Imorgon är det Lördag och åter en dag utan planering. Men jag ska försöka ta mej en promenad till Hajir som jag prata med förut på telen : ) och se hur hennes mage växer! Förutom det blir det nog lugna puckar.




Pusss

RSS 2.0