Mamma & mat-tina

 
Jag fick ett mms av syster Lina förut som är med mamma i Stockholm.
Mamma skulle få priset idag när hon vann Sveriges bästa skolkock !
 
 
Här tar hon emot priset av ingen mindre än Mat-Tina som jag antar att dom flesta vet vem hon är ! 
Jag är jätte stolt över min mamma som verkligen förtjänar detta. Hon gör världens godaste mat & brinner för det. Inte konstigt att man är så kräsen när man har en mamma som lagar så goood mat :)
Världens bästa mamma & jag älskar dej ♥

Sofias änglar

Nu är det reklam, som vanligt. Jag kollar på Sofias änglar som går på 5an. Idag handlar det om en familj där 2 har fått cancer, pappan & dottern. Det är hemskt hur folk har det. Man ska absolut inte klaga för det är alltid någon som har det värre..




Väldigt bra program! Gråten sitter i halsen hela tiden.

sjukling.

Ännu en dag i sjukstugan. Vill bli bra NU!!



Jag vill kunna äta riktigt, har bara käkat glass i 2 dagar. Jag vill gå ut i det fina vädret, jag vill jobba!!
Gör mej frisk, någon?..

sjuk

Ursch och fy för att vara sjuk :( Idag är min hals värre tycker jag, men är inte lika varm. Dock har jag svettas som en gris hela natten, så kläderna och täcket var genomblött.. Nu har jag käkat min lunch som idag bestod av en piggelin :)







Något positivt i sjukan är att man får käka glass som frukost/lunch/middag !

:(

Ja, då var det dags igen med sjukdom. Mådde inte alls bra igår och på kvällen när vi väl kom hem kände jag hur min hals svulnade och även mina mandlar.. Har inte sovit något inatt, utan bara legat med feber, huvudvärk och svårt att andas.. Jag är inte den som går till doktorn i första taget men idag var jag helt slut och fick tid vid 11. Sköterskan tyckte jag såg väldigt sliten ut och när tempen visade över 40 grader förstod hon varför. Massa prover hit och dit men efter ca 2 timmar fick jag domen. Hög feber, stretockopter, inflammerade mandlar & hals och sist bihålleinflamation :( Allt på samma gång. Jag kan inte äta för det är för trångt i halsen så Henrik får köpa med isglass sen som jag skulle käka ! Ja, så så ligger det till..

250213

 
Måndag !
Som vanligt går veckorna fort och nu är det återigen måndag.
Idag känner jag mej krasslig i halsen och jag vill inte bli sjuk igen. Nu har jag tröttnat på sjukdommar.
Snart ska vi iväg till dagis & jag ska till jobb senare.
 
Känslan som man får när Mira kommer fram och säger " Mamma, du är fin och jag ska vara snäll idag" 
Och en jätte stor kram på det ! 
 
 
Då blir man glad i hjärtat !

Fredag

Äntligen fredag!
Det här har varit en lång vecka med sjukdom, spyor, feber & diarré.. Men nu är sista dagen innan helgen. Jag dricker te & faktiskt njuter av lugnet som vi har här utan vårat vilddjur ! :)



Godmorgon !

Fika dags.

Ikväll är jag och Henrik barn fria, farmor hämtade gumman på dagis idag eftersom vi ska dit imorgon på kalas. Jag passade på att fika med jonte nere på xo där det va renoverat. Det blev fint det vi såg iaf :)






Te, kaffe & chokladboll !
Dock saknade vi Lina som snart är hemma igen och sitter med oss igen vid fikan :)

210213

 
Torsdag.
Hemma på lite mat, mat & mat, idag fick det bli skorpor. Har ingen matlust idag, känner mej fortfarande lite krasslig. Men skönt att ha jobbat iaf så kankse man kan jobba sej frisk : ) Nu är jag trött på sjukdom. 
 
Igår åkte jag & hälsade på Lina som sagt.
Jag gav henne lite presenter & fick självklart med lite till mej själv också.
Köpte ett diadem, en brun kajalpenna, ett rosaglittrigt nagelack, hårnålar, fina sommarskor & även jag en mjuk bh och trosor till från Tiger of sweden.
 
 
Jätte fina saker !
 
 

200213

 
Hej Onsdag !
Sista dagen hemma innan verkligenheten med jobb, tidig morgon, dagis & allt där till.
Jag åkte till Näl & Lina idag på eftermiddagen för att hälsa på.
Hon såg pigg & fräsch ut fast att hon gick lite krokigt ! Skönt att veta att hon äntligen mår bra.
Hoppas hon snart får komma hem.
 
En till positiv nyhet är att mamma fick idag reda på att hon vunnit äran att bli Sveriges bästa skolkock! 
Det förtjänar hon verkligen eftersom hon gör världens godaste mat & älskar dom små barnen på skolan.
Nästa vecka ska hon åka upp till Stockholm för att få ta emot priset ! 
Världens bästa mamma & vi älskar dej ♥
 
 
Dålig bild, men mina 2 favoriter ! : )

190213

 
Tisdag ! 
Hejj svej. Jag är fortfarande dålig. Känns som jag haft lite feber även idag. 4e dagen alltså.. Näsan rinner samtidigt som den är bomtät. Vill inte använda nässprayen hela dagen så får ist ha tossar i näsan : )
En konstant huvudvärk ligger över pannan & ögonen som inte vill släppa även om jag knaprar piller..
Jag har heller inte duschat sedan i Fredags, så det är något jag äntligen känner att jag orkar idag eller i morgon ! Jag vet, ursch & fy ! Är man sjuk så är man.
 
 
 
Can somebody please shoot me ?
 
 

sjuk

Ursch och fy vad dålig jag är. Feber, frossa, svettig, frösen, hosta, nästäppa, rinnsnuva, huvudvärk, halsont & en spya.. Allt kom verkligen på samma gång i lördags. Jag vet att jag var såhär dålig när jag fyllde 19, och nu efter 7 år kom det igen.. Åh, lite synd är det allt om mej. Plus att Mira har diarré gör ju inte saker bättre.. Jaja, jag lever iaf :)

150213

 
Idag tänker jag lite extra på min lillasyster Lina som är nere på Näl & ska opereras !
 
 
 
Hoppas allt går bra så ses vi på Söndag ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ÅH !

 
Jag har inte tid att vara sjuk !
Vaknade upp idag, eller det började redan igår faktiskt. Jag tog en treo innan jag la mej & sa till Henke att jag kände mej dålig. Försökte sova i soffan för jag inte kunde somna & det slutade med att jag enbart sovit högst 3 timmar inatt.. När jag väl vaknade hade jag halsont, ont i huvudet & är sliten i kroppen. Det är nog på tiden kankse, va länge sedan jag var rejält förkyld. Fick ju något mellan jul & nyår men det var bara feber över dagen..
Det är bara att dricka mycket Treo & te, harkla sej och köra på. Ska jobba eftermiddag nu och imorgon på bolaget. Sen kan jag vara sjuk på söndag.
 
 
 
 
JAG & TE : )
 
 

:)

Gårdagen blev jätte bra och jag är nöjd med detta års alla hjärtans dag!
När jag kom hem från jobbet hade Henrik tänt ljus och va mitt i matlagningen! Tacos såklart :) Blommor, lotter, choklad & nötter. Blev jätte glad då jag faktiskt inte förväntade mej någonting.. Bästa killen !







Jätte fina blommor! Tack Henrik :)

140213

Idag är det ju ingen vanlig dag, utan faktiskt ALLA ♥ DAG !
Jag överraskade Henrik i morse med ett kort & en premunation på hans älsklings tidning Bilsport. Han blev glad !
Hoppas jag får något fint i eftermiddag jag också : ) Men har inga större förväntningar !

Idag vill jag ge en liten extra tanke till mamma & Anders, pappa, Lina, Danne & Tuva, Patrik & Zelda, Reine & Alva och resten av min fina familj ! Plus mina fina vänner Jonas, Camilla, Ebba & lilla pyret, Josefin, min nyfunna vän Madde. En stoooor kram till Henrik & Mira ♥♥
 
Hoppas jag inte glömde någon !
 
 
KÄRLEK TILL ER ♥♥

Torsdag

Jag är hemma mellan jobben, har käkat och skulle ha åkt till gymmet men glömde väskan hemma i morse med kläder och allt, så det fick bli lite hemma träning ist ! Armar, rygg & mage :) Får se om jag sticker dit ikväll efter jobbet och kör lite kondition.










Mina nya, jätte jätte bekväma gympapjux! Snygga, lätta och än funkar dom bra och sitter skönt. Kostade 500 :- så det var det verkligen värt !

Onsdag

Hej på er!
Jag sitter på jobbet och det är verkligen döds lugnt idag.. Plus att Kristinebergs eleverna är lediga, då blir det ännu lugnare än vad det redan är..





Jag försökte även få till några fina bilder till er, men får lov att erkänna att dom blev väldigt kassa :) haha! Så kan det gå ibland.


120213

 
Då var det tisdag redan.
Idag blev det en ganska tidig morgon för oss. Jag vaknade av att Mira låg inne i hennes säng & sjöng. Hon sjöng bä bä vita lamm, när trollmor har lagt, tipp tapp m.m Så himla söt unge !
Vi käkade frulle & begav oss ut i bilen för vi skulle till bvc för 2,5 års kontrollen. Allt gick super och hon väger nu 13.20 kg & är 92,2 cm lång ! Lilla gumman är ingen bäbis mer.
 
Snart är det ju även alla hjärtans dag ♥ 
Jag har redan fixat en present till Henke som jag hoppas han blir glad av att få.
Han är ju så att han är väldigt dålig på att ge saker, jag får tjata mej till det. Så antagligen blir jag utan men jag tycker om att ge bort så sjävlklart hittar jag iaf på något : ) Jag är glad om han orkar hålla sej hemma!
 
 
 

Måndag

Godmorgon på er!
Hoppas allt är bra, det är jätte bra med oss. Vi har sovmorgon idag, Mira ska till dagis vid halv 11. Trodde det va idag vi skulle till bvc men det va visst imorgon. Vi ska dit för 2,5 års kontrollen... Ett halv år för sent bara.. Jaja !




Så nu ligger vi i soffan och kollar på Disney junior, special agent ozo :) Det blir snart frulle. Apelsin, kiwi, smörgås & juice !

Söndag

Snart är det ny vecka igen med nya tag. Som vanligt på söndagskvällen ligger jag i soffan och kollar på så ska det låta, ett väldigt festligt program tycker jag :) Är det åldern som gör att man tycker så tro? !






Mira sover som en stock sedan en stund tillbaka. Vi käkade hamburgare & pommes till kvällsmat så nu har vi tagit fram den lilla godis skålen :)
Igår kväll åkte jag och hämtade upp Frida så drog vi till hagge & jonte. Vin & öl blev det och sen körde jag ner dom till hörnan där det va fruktansvärt mycket folk. Jätte trevligt och roligt att vara ute nykter ibland :) Blev lite körningar så va hemma vid halv 3 inatt.. Då somnade jag gott i sängen !

Ha en bra kväll !

Tuva !

Idag för 2 år sedan kom lilla tuvan till världen! Grattis lilla tjejen på din dag, imorgon kommer vi och firar. Älskar dej gumman :)





FREDAG

 
HEJ FREDAG!
Äntligen sista arbetsdagen för denna veckan, fast har några timmar kvar innan jag tar kvällen.
Jag har precis kommit ur duschen, varit på gymmet & körde ett stenhårt intervallpass på 65 minuter. Jag sprang i hööögt tempo i 2 minuter & sedan powerwalka jag i hööögt tempo i 1 minut. Det var jobbigt dom första 20 minuterna men sen gick det hyftast okej.Så här höll jag på i över 1 timme... Dukigt Marie !
 

Nu ska jag göra mej ordning & få nåt i magen innan jag ska iväg igen.
 
 
 

070213

 
T O R S D A G !
Hello på er, hur står det till tro?
Här med mej är det bra. Jag är lite trött & sliten som vanligt vid denna tiden på dygnet. 
Jobb i morse, en timme på gymmet & jobb igen. Skönt att slippa vara hemma och bara inomhus..
På gymmet blev det mage & rygg idag. Skönt att faktiskt ha kommit igång med att träna några gånger i veckan. Bättre än ingenting iaf, plus att jag kan äta mitt godis med gott samvete för det går verkligen inte att få bort mitt sockersug. 
 
 
 
Imorgon kommer dagen se ut precis som idag. Jobb, gym, jobb. 
& antagligen somna innan klockan slår 22.
Ledig helg står på schemat, då ska jag försöka sova ut lite och umgås med mina gullisar Henrik & Mira. & vi har en liten tjej som fyller 2 år imorgon så lite kalas blir det nog också. Tuva luvan !
 

Torsdag

Godmorgon på er :) Jag har vart uppe en timme nästan, tycker det är så skönt att komma upp på morgonen och bara sitta still i soffan en stund och äta frukost i lugn takt..




Apelsin, kiwi & te är en bra start på dagen !

kväll

Ja nu ni är det kväll, snart natten för min del ! Jag väntar på att Trinny och Susannah ska sluta så jag kan lägga mej i nybäddad säng, nytvättad pjamas och nystädad lägenhet :)





Henrik får kolla på serier på datorn när jag kollar på tjejgrejer! Jag dricker te som vanligt. Jag, Lina & jonte åkte till stan för fika men blev pizzerian ist så jag får ta teet här hemma !
Godnatt på er.

060213

 
Heeej från sjukstugan !
3 dagars VAB och jag & Mira går varandra på nerverna hela tiden. 3 dagar att bara sitta inne tar på en.
Mira vill till dagis, jag vill ut ifrån lägenheten. Jaa, ni märker hur vi har det. Imorgon äntligen ska hon till dagis & jag får åka och jobba. Sköööönt !
Det är inge roligt att vara hemma så här länge. Man får dåligt samvete för jobbet & för Mira. 
Stackars folk som är arbetslösa och går hemma dag ut & dag in.
 
 
bild från google.

Paus

Nu har vi tagit en paus och sitter i soffan. Jag dricker lite te och Mira dricker lite cola. På förmiddagen åkte vi till Camilla & ebba. Jätte trevligt och kul att träffa cissi & lilla Charlie :) Det blev som vanligt mycket tjat om bajs, kiss, blöjor, killar och familj !







Ikväll blir det lugnt med antagligen tacos på menyn ! Smarrigt :)

Söndag!

Godmorgon sista dagen på veckan :) Vi startade med en liten sovmorgon, har nästan nyss kommit upp.. Jag ska hoppa i duschen och efter det ska vi åka till Camilla & Ebba dit Cissi + barn skulle komma !



Godmorgon från Mira !

3 år !

Jag kan inte fatta att Mira redan är 3 år och inom en vecka är lilla Tuva-Tott 2 år! Mamma och Anders kom hit igår kväll för att fira gumman. Mat, mys, tårta, presenter & kalas!













Hoppas Mira är nöjd med sina presenter och att hon hade en bra dag! Imorgon är det kalas igen :)

MIRA 3 ÅR !

 
Min lilla snuttegumma är idag hela 3 år !
Minns det som om det vore igår när jag & Henrik åkte upp till Karlstad för jag hade fått en liten blödning, medans vi var påväg så kände jag hur värkarna kom men man ville nog inte förstå vad som höll på att hända. Det fattade vi när sköterskan sa att jag var öppen 3 cm och att vi skulle bli föräldrar i natt. Då fick man panik, eftersom det var 5 veckor för tidigt och inga grejer hade vi med. Vi fick ett rum och värkarna kom tätare och tätare. Jag spydde mååånga gånger och efter 6 timmar ungefär kunde jag börja krysta ut våran lille kille som vi då var helt inställda på att det var. Sköterskan berättade att det var en tjej och såklart blev vi chockade men det gjorde absolut ingenting ! 2 veckor blev vi liggandes i Karlstad på neanotal avdelningen & 1 vecka på neonatal nere på Näl. Dom längsta 3 veckorna i mitt liv. Man var så hjälplös när man bara fick vänta på att hon skulle bli piggare och orka äta själv & gå upp i vikt. Humöret pendlade mellan glad/lycklig till ledsen/olycklig på sekunden. 
Mira är iaf det bästa som hänt mej & jag kommer göra allt för henne ♥
 
 
 
 
 
 
 
Hipp hipp hurra på din födelsedag gumman !
 
 
 
 
 

RSS 2.0