Mors dag,



Söndag 30/5 var det ju Mors dag : ) Och som alla vet är ju lilla jag en mor till min underbara dotter!
Jag trodde Henrik skulle skita i att ge mej något, men när vi kom hem från Gfors fick jag allt ett kort, godis och trisslotter! Såklart vann jag!! Jag har en tendens att nästan alltid vinna, även om det för det mesta är 25:- men jag köpte lotter till mamma på min 19års dag då hon kamma hem stor kovan på 100.000 kr.
Frågan är om det bara händer en gång i livet? Jag ska nog ha som en liten policy i mitt liv att köpa lotter på min födelsedag.
Aaa, iaf så vann jag 25:. på 2 lotter där en var *2 så det blev sammanlagt 75 riksdaler !







Nu väntar jag på Linisen som ska komma hit till oss : )

Måndag,



Sorry, för väldigt dåligt uppdatering under helgen men jag har inte haft ork eller något vettigt att skriva.
Någon som undrar vad jag har gjort i helgen då?

Iaf, Fredag blev bara mys framför tvn med Henrik.
På Lördag morgon fick vi gå upp tidigt för att dra oss till Bfors och kolla när Fredrik ( Henriks lillebror ) skulle spela fotbollsmatch, vi tog med oss han för att han skulle sova över hos oss. Efter matchen skulle vi egentligen till Emma, Elsa & Johannes för lite mat och mys. Men Elsa var så dålig och slö så vi skippade det och tar det en annan helg ist.
Ist begedde vi oss hemåt och lagade lite mat.
Reine & Alva kom och joinade oss på kvällen då Werra hade lite fest hemma. Det var fullt hus här i våran lilla lägenhet som blev ännu mindre med 6 personer varav 3 barn : ) Det blev iaf bullar, dricka, mat, chips, glass och Reine hjälpa oss att få upp persienerna!! TACK SÅ JÄTTE MYCKET!
Söndagen började med en lång sovmorgon för mej & Mira. Jag, Mira & Fredrik tog en promenad ner till stan och runt Örnäs medans Henrik städade & tvättade bilen. Käka lite mat och drog oss mot Gustavsfors. Stannade där ett tag, men Mira bara skrek och skrek, tror hon har lite magknip för hon lugnade ner sej efter ett tag när jag bärde henne "på magen" Stackars gumman.. Men idag är hon på bättre humör. Hon sov även från halv 9 igår till halv 7 i morse : ) Så hon var nog otroligt trött också !





Jeep, jag kommer direkt från duschen nu och ska försöka välja några kläder för dagen..
Det ska ju bli jätte fint väder nu ett tag fram över : ) underbart!
Hm, jag undrar vad jag & Mirisen ska hitta på idag för något skoj..




Fredag,





Mira har somnat i pappas famn, snart somnar pappa också : )






Idag har vi varit vakna jätte länge känns det som. Vi gick till ung-mamma i morse och det var allt trevligt att träffa lite folk & fika.
Tog med mej Cämyy hem efter det och bjussa på en pan-pizza : ) Tänkte allt göra spagetti & köttfärssås till oss men jag orkade inte vänta på att den skulle tina osv så det fick bli snabbkrubb.
Tog mej en promenad med Lina och var inte hemma för så länge sedan.
Nu ikväll blir d et bara mys framför tvn med godis & film som går på tvn.



FREDAG!



Äntligen Fredag! Så vi kan vara uppe hur länge som helst utan att Henrik ska behöva stiga upp i ottan i morgon. Vi har bestämt att vi ska kolla på film & mysa med mat ikväll, eller jag har bestämt!
Jepp, alldeles för tidigt för mej att vara uppe känner jag, känns konstigt när klockan ringde kl 8. När ställde jag en klocka senast ?
Men vi är uppe nu iaf, både jag & Mira. Gumman ligger under babygymmet och sprattlar, skrattar & pratar för fullt : )
Snart drar vi iväg till öppna förskolan för ung-mamma.. Ska bli gott med fika, tänkte att jag skippar frukosten så äter jag där nere, är ju alltid nybakat bröd och massa gottigt. Plus att det är Fredag idag och det betyder ju att jag får snaska godis idag om jag vill. Dock är jag inte sugen på godis utan chips!





Torsdag,



Hooooohohohoh, go go go go : ) jag & Limpa kom ut på en spring tur idag igen! Dock var det väldigt jobbigt för oss båda. Lina sa det precis efter ca 100 meter " Detta kommer inte sluta bra, jag är HELT slut redan nu " Men vi båda kom runt helskinnade. Eloge till oss säger jag bara!
Dock trodde vi nog båda att det skulle vara varmare ute eftersom solen skiner, men det var fan iskallt. Jag hade bara linna & kortbrallor och Lina hade hotpants och en tunn tröja. Men så fort vi hade sätt igång och fått igång flåset blev det genast varmare.






Mira sitter i babysittern framför tnv och pratar och skrattar som bara den : ) Vid den här tiden på dygnet brukar hon vara som allra surast och vill bara äta, äta, rapa, syp och äta!
Men kankse för hon sov till 12 snåret, så blir hon säkert uppe längre idag..

Imorgon ska vi upp i ottan, det vill säga vid 8a tiden kankse. Ung-mamma grupp på öppna förskolan : ) Ska bli riktigt roligt hoppas jag !
Men ack för tidigt för mej och Mira...



En dusch och sedan fram med tutten till gumman : )

Torsdag,



Yeees gööbefaann , Cäämmy är en jävel i köket : ) Hon berättade för mej igår att hon hade bakat allt på "baka-sidorna" i kokboken!




Här har hon bakat sin alldeles egna macka!      NOT : )








Nu ska jag spenderar kvällen med att mata Mira tills hon somnar.
Jag & Lina ska förresten ut på springtur lite senare. När solen har gått ner så man inte blir så där dysvett och slutkörd direkt man kommer utanför dörren i gympa pjuxen : )

Torsdag,



Sovmorgon för mej och gumman idag igen : ) Hur underbart är det inte att sova?! Jag gick upp vid halv 12 och då låg gumman fortfarande och sov, men hon vaknade ganska fort efter att jag hade gått upp.
Så idag händer nog minsta möjliga tror jag. Får se om vi ens orkar ut på en promenad.. Vädret är kasst också..





Snuttis!


Har försökt ringt försäkringskassan också, men där var det överbelastat så jag skulle ringa senare.. Ta in mer folk efter den 25e, då alla ringer för att det alltid krånglar med allas försäkringspengar. Cp-försäkringskassan!!
Måste även ringa Sf för att ändra våra biljetter men även där var det många som ringde så det var lång kö.. Illa, när man inte har pengar på mobilen också..


Fan, idag är jag godis sugen : (

Onsdag,




FAN VAD JAG ÄR BRA! Jag är så himla stolt över mej själv att jag orkar ta mej ut och springa en tur i skogen varje dag ( mån, tis, ons, tors, fre ), jag trodde inte att jag skulle orka mer än 2 kvällar när vi började förra måndagen, men vi har fortsätt!!
Jag stack iaf ut idag ensam eftersom Lina är och jobbar hela kvällen : ( Men vi tar nya tag i morgon så hon också följer med. Skulle inte förvånna mej om hon tar en promenad när hon kommer hem ikväll.
Idag var det dock väldigt jobbigt för mej. Blev så jag knappt orkade springa, men jag tvingade mej själv så visst, det gick sakta men jag sprang iaf..
När jag kom hem hade snutt slocknat i soffan för natten : ) Det är så skönt att vi har en rutin på kvällen som funkar och är samma varje kväll, att hon börjar bli grinig vid 18-19 tiden och äter, äter och äter fram till 21 senast och då slocknar hon och sover minst 7 timmar. Så jag ska absolut inte klaga, det finns nog dom som har det mycket värre än mej.
Jag ska nog inte säga för mycket heller, snart kommer det att hon ändrar rutin igen och sover säkert ingenting över huvud taget!! Ta i trä, eller vad man säger för uttryck..





Någon som har en digitalkamera till salu?

Onsdag,








Jag har målat mina naglar i en gräslig färg!

Vart på långpromenad med Milla : )
Nu väntar jag på min sambo så jag kan laga middag så jag får lite mat i magen ! Yummmiii.

Bion blir flyttad till Lördag ist, då Lina måste jobba hela Fredagen : (



Tisdag,


Mamma-Marie !







Idag har vi vart hemma hos Milla & Ebba : ) Mycket trevligt.
Bakat buddapest, kokostoppar, blev bjuden på lunch och mycket mer.
Imorgon kommer Millisen hem till mej vid 10.00 tiden och då får jag se till att vi är uppe, eller så får jag lägga nyckeln under dörren så får hon ta sej in och hitta på något själv medans vi sover! Hahha, nedåå vi ska allt upp.


Nu blir det snart en springtur i skogen : ) Ska bli nicce!


Tisdag,


Hellloo!

Nu är det Tisdag och det betyder tvdag!! Längtar tills kvällen kommer så jag kan bänka mej framför tvn efter min springtur så att säga : )

Jag & Mira har nästan precis kommit upp, vi har legat och sovit länge idag igen! Så skönt !
Vi ska nog försöka få på oss kläder nu och bege oss mot staden och möta Milla, hon ska äntligen lämna in hennes cykel på lagning!
Efter det går vi till stan för inhandling av mat på Ica och hem till Millisen för hon skulle baka : ) Hahha, undra vad hon ska baka  ?!



Dagens frukost. Banan, macka med skinka & juice !




Ha en bra dag !

Måndag,


Måndag åter igen då : ) Helgen swischhhhha förbi fort som tusan. En bra helg hade jag iaf med trevliga vänner och fint väder!

Jag & Mira har varit på våran sista babymassage idag, jätte tråkigt att det är slut på det nu. Men man får massera här hemma nu ist. Plus att vi mammor & pappor får allt träffas i sommar på en picknick eller dylikt, så man kan snacka bäbisbajs, babyspyor och smakportioner med några och se hur mycket dom små liven har växt och lärt sej : )
Cissi hade bakat kladdkaka till oss och det var så himla gott! Det smakar så fruktansvärt gott när man bakar själv. Till helgen ska jag baka en kladdis för allra först gången. Jag ska nog inte ha för stora förhoppningar på mej själv!
Jag mötte mamma på vägen hem från Bvc så jag följde med henne på en långpromenad hem till Kasenberg, även ner till Vännersvik där Zelda fick bada lite. Henrik kom upp han också så bjussa mamma på mat.
Mira har även bajsat idag !! Haha, det blir så sjukt mycket bajs och stinker APA.

Nu har vi iaf fått henne att somna och jag ska mysa ner mej i soffan med Henrik och kolla på " bakom kulisserna på Sex and the city 2 " Wiii, på Fredag drar ju jag, Milla & Lina till Kstad och kolla på den och ska ha en hel dag ( eftermiddag ) och strosa runt!






Mina mysisar <3

woopps



Oj oj, nu har jag ganska bråttom..
Jag ska gå om ca 1 timme ( babymassagen ) och jag kommer precis ur duschen, så jag sitter i morgonrocken. Men ändå är datorn väldigt viktig att få på och kolla Facebook : )
Plus att Mira ska göras ordning också..

Offff..

haha,



v.s



Haha,  den bilden bjuder jag på : )
Fick ju en kommentar i förra inläget om jag ska börja i Kiss och svaret är JAAA. Absolut ska jag & Gene Simmons bilda ett nytt band som heter TONGUE.
Roligt, njee ?!




Yes, på min lista för idag kan jag slänge på några grejer.

- Ätit en hamburgare.    check
-
Städat med Henrik.    check
-
Mer bäbisspy.    check



Mira har slocknat i soffan nu!



<3



Söndag,



- Vakna sent.   check
-
Matat gumman.   check
- Torkat spya.    check
-
Ätit 2 bullar till frukost.   check
-
Dödat en geting.    check



Plus att våran tv har troligtvist lagt av : (


Lördag,



Det är tivoli i stan! Hur många gånger har inte Milla kläclt det idag ? : ) Mycket snack om det där jävla tivolit! Hon var väldigt väldigt nära att få med mej på en karusell, men det var nog så att jag nästan lovade att vi skulle gå dit i morgon och åka ist. Men det får vi allt se på hur det blir. Dom enda som fick åka något var Ebba & Josse, och då är frågan vem utav dom som tyckte det var roligast. Ebba såg sådär road ut, medans Josse iaf drog på smilbandet : )
Har spenderat hela dagen med Josse, Milla & Ebba. Milla bjussa på middag lasagen för mej, Monkan & Lollo och självklart Milla & Ebba. Smaka jätte bra och det var jätte trevligt! Tack Millisen ! Dock får du inge tack för popcornen som du skaffa, eftersom popcornskalet sitter fortfarande fast i min tand längst in i munnen och gör skit ont!

Tog bilder på kameran, men det funkar ju inte att få över dom till datorn : ( Men fick en bild på gumman när hon låg hos Nytomt och glänste på bordet !




Gulllis!



See you later !

Lördag,



Idag är jag upp med tuppen  : ) Mira vaknade vid halv 9-9 tiden och ville ha mat, så det var bara för mej att kliva upp och låtsas vara glad! Men när jag i själva verket var helt slut och ville sova 10 timmar till..
Vi gick ut till vardagsrummet där Henrik sov på soffan och väckte han !
Han stack ner till Ica och handlade frukost till oss. Nybakade frallor, smör, ost, skinka, gurka och juice! Smarrigt värre : )



Mira satt i soffan och kollade på tv & hade det gööt!







Det är roligt att stå : )




Dags att mata henne igen, sen blir det ner till stan och träffa Cäämy & Ebba : )

Natti,



Nej, nu gott folk ska jag försöka ta natten : )

Har suttit och grejat med Itunes och fyllt på låtar på min Ipod och även tagit bort massvis med skit musik som jag aldrig lyssnar på men ändå envisas att ha med. Men nu är det färdig grejat för ikväll. Klockan är alldeles för mycket för mej, jag måste hinna sova lite innan Mira vaknar för att ha mat. Plus att Henrik har slocknat på soffan, så nu är min tid inne för kudden, täcket och sängen : )



Godnatt!

Fredag,









Jag & Lina kom ut på en springtur idag också. Jag hade ju faktikst tänkt att stanna inne idag men hon tvingade allt med mej, tur var det. Nu kan man äta massa onyttigheter med gott samvete!

Jag har precis tagit en dusch och har på mej min stora vita morgon rock som jag har fått av Cämmy-baben och ett par stora mysiga raggsockar!
Nu blir det matdags för Mira och hoppas hon kommer i säng snart så jag & Henrik kan äta mat. Vi ska mysa till det med chips & dipp tonight. Jag kankse till och med skulle smaka på dipp ? Jag äter ju inte det i vanliga fall, men tänk om det är super gott och jag har missat det i alla år.

Ha en underbar kväll i regnet !

Desperate Housevifes



Desperate Housevifes
har börjat på kanal 5 att sända nu vid typ 12 tiden, alltså helt från början från första programmet : ) Jag har ju inte sett det, började ju att kolla när jag flyttade hit så för ca 3 år sedan och såklart blev jag som miljoner andra tjejer är, helt fast i det!


FREDAG!



Äntligen är det Fredag så jag får äta godis! Denna veckan har inte vart så fruktansvärt jobbig att motstå godis faktikst, annars brukar suget komma på Onsdag och det gör mej galen men skönt att slippa ha ett sådant sötsug hela tiden..

Mira somnade vid 19.00 tiden igår och sov som en stock ända till 2- halv 3 tiden, alltså över 7 timmar. Då fick hon mat och sov till 6 fick mat då och vi låg vakna till 7 då hon fick lite mer mat och efter det sov vi fram till halv 12 då Henrik ringde och väckte oss : ) Så idag har vi sovit!!
Nu har hon redan hunnit med att leka i babygymmet, käkat igen och nu sitter hon klistrad framför tvn : )







Min sötnos är helt inne i tvn : ) Idag ser hon ut som en liten pojk när hon har en pjamas som är blå!



Idag händer nog inte mycket mer än att hänga inomhus. Så jävla pissigt väder så man vill inte ens kolla ut.
Henrik kommer ju faktikst snart hem, då ska vi äta god mat och mysa med lill-tjejen hela kvällen!
Självklart ska jag ner och köpa godis, är frukstanvärt sugen på en kexchoklad : )

Btw, nästa Fredag 28/5 är det ung-mamma grupp nere på Bvc eller öppna förskolan. 10-11.30, det brukar ju komma så sent med breven men Lena där nere gav mej en lapp med tid så jag kunde berätta för oss unga mammor : )
Det är alltid roligt att ha något att se fram emot! Samma dag som jag, Lina & Milla drar till Karlstad på kvällen och kollar Sex and the city 2 !!



Bye homiis

Torsdag,



NOOOOOOO,
Mira har bajsat !! Hon bajsar ju bara 1 gång i veckan (nej, det är inte farligt när man helammar, det kan till och med gå ännu längre mellan skitar-dagarna då ) Och när hon väl bajsar så är det inte lite vi pratar på. Det flyter i blöjan och kan åka på hela ryggen och magen om det är så illa. Nu passade hon på att bajsa när jag & Lina var på väg hem så vi kunde inte stanna och byta på henne mitt i skogen och nu har hon somnat och sover som en stock. Idag och igår har hon ju sovit jätte dåligt, så hon har säkert haft lite ont i magen så nu kommer hon säkert sova en stund. Jag vill ju inte väcka henne heller för att byta blöja : ( Hon får nog ta sej ett bad sen ist då!



Jag & MosterLimpa ( råka ju skriva faster förut på facebook, men det är hon ju till Alva ) drog våran kos till Monkan & Tindra och skulle spendera lite tid hos dom. När jag kom eftersom Lina var och kollade på ett hus först så skulle mamma Monkan laga lite mat så även jag och Lina fick oss mat, spagetti & korv : ) Mumms det, pasta är sjukligt gott!
Blev även lite glass till efterrätt, det var också smaskens!
Tack Monkan för mat & dyligt.
Blev såklart massa prat och lek med Tindra : )
När vi åkte hem så tog vi vägen över Dals-Långed så Lina skulle hälsa på Danne som fick jobba över lite, vi försökte leta upp en pizzeria så Lina kunde överraska han med mat. Vi hittade en ( det fanns tydligen bara 1 också ) men personalen stog ute och rökte och sprang rakt in i köket och ner med fingrarna i maten utan att tvätta händerna. URSCH, det är ofräscht. Då kan man inte äta där!! Så hon fick komma tomhänt.



Yes, thats my day!
Jag ska försöka mej ut på en springtur lite senare : )

haha,





Detta får bli dagen låt ist för dagens goding : )

Relax, luta er tillbaka och tänk tillbaka när man bara älskade denna låten!
Någon mer än jag som tyckte Nick Carter var snyggast i hela världen?
Blond, långt hår & mittbena, thats was the shit!





roadtrip


Limpa & Daniel ska iväg och kolla på ett hus mot Bengtsfors hållet, Lina kom på den briljanta iden att hon skulle åka förbi Monica & Tindra på vägen så jag & Mira fick hänga på och hälsa på dom : )
Ska bli kul att träffa henne, var ett tag sen nu. Hos Milla för ett tag sen senast.
Mira är sommarklädd idag med en söt klänning, strumpbyxor och en solhatt ! Jätte söt min är min lilla skatt <3
Kankse får bli en glass i solen?
Ser dock ut som det ska börja regna när som helst här i Åmål iaf, men hoppas det är bättre väder i Laxarby : )




Hon har sovit jätte dåligt inatt/idag så nu slocknade hon jätte skönt i bilstolen : )




Vi hörs sen babys

Torsdag,



Varning för nakenchock!








Min lilla ängel har blivit en liten tjockis! Sååå go så : )
Jag kan tänka mej att det är mer än min Mira som älskar att ligga naken ? ! Det är nog något utav det bästa hon vet, direkt man tar av henne blöjan blir hon en liten solstråle och mår prima : )
Tror även att det kankse är tänder på gång, eftersom hon har handen i munnen konstant hela tiden, är grinig och framförallt har hon börjat att dräggla som bara den : ) Men man vet ju aldrig, det kan ju bara vara att hon har "hittat händerna" och vill ha dom i munnen. Men Henrik fick ju tänder när han var 3½ månad och jag har hört att det kan vara ärfligt. Men vi får se vad sm händer i hennes lilla mun.




Hon sover som en stock nu, hon har vart vaken hela morgonen och hon brukar ju sova ganska länge.
Så hoppas att hon sover ett tag nu..
Idag händer nog inte mycket, inga planer för dagen.
Hade ju tänkt att gå till kyrkan, men ville inte väcka henne nu när hon äntligen har somnat igen..
Någon som har en ide på vad man kan hitta på?


Onsdag,



Nu ska vi äntligen komma ut ur lägenheten och få oss en promenad !



Millisen kom hit i morse och gjorde mej sällskap : ) Mycket trevligt.
Vi hann med att beställa biljetter till Sex and the city, vi ska till Karlstad nästa Fredag och gå på bio! Det ska bli nicce.
Jag bjussa även på en lite lunch ( frukost för mej ) köttbullar & spagetti blev det! Haha, min special rätt det där.
Men det duger allt, man musar i sej det fortare än kvickt!

Nu har lillan precis fått suga i sej lite mjökl så vi är redo för en tur i vagnen : )

Onsdag,



Dagen goding!



Når för dej Cäämy tycker jag !






Ja, som ni ser är klockan alldeles för lite för min del. Jag och Mira brukar sova vid denna tiden, men idag skulle hon upp i ottan och inte sova nåt mer. Skräll att det är sämre väder idag så man vill ju inte skutta ut och gå heller just nu. Så vad ska jag hitta på? Sätt mej vid tvn ? Äta frukost ? Städa ?
Får nog bli att sitta vid datorn och kika bloggar!!


Tisdag,



Jag vill eller måste ha en ny mobil och jag funderar mellan domma två.




v.s




Får se om det blir någon utav dom över huvud taget : )

Tisdag,



Då var dagens spring tur avklarad : ) Jag trodde inte att vi skulle komma ut idag också. Trodde att Limpa skulle ha träningsvärk så hon skulle blow me off idag, men hon jobbade på starkt där ute i skogen. Vi tog till och med en längre sträcka idag. Det är så skönt när man väl har kommit hem och fått sej en dusch..

Vi var nere på stan förut och käkade mat eftersom pappa fylde år igår : ) Mycket trevligt, Mira skrek och skrek dock.. Men till slut gav det sej och hon blev lugn.
Men hon blir alltid så på kvällarna, hon skriker och vill äta konstant så hon somnar gott.
Jag har äntligen fått henne till sängen och hon sover nu. Nu kommer hon sova i 6 eller 7 timmar : )




Veckans planer:

-imorogn   Träffa Madde & Malva för promenad, till vårdcentralen och hämta min kylbox till bröstmjölken.
-imorgon   Hem till Milla & Ebba för att beställa Sex and the city biljetter till nästa helg!
-imorgon   Kolla när Henriks smådröder är i Åmål och spelar fotboll.
-torsdag   Sångstund på kyrkan ( om vi kommer upp )
-fredag   Middag hos Milla & Ebba!!


Det är vad jag har för planer.


Nu till Desperate housewifes


härmapa



Haha, även jag får göra som Cämmy baben har gjort.



Dagens goding !




Charlie Hunnam





Nu väntar jag att klockan ska bli 18.00 för då ska vi ner till stan och käka mat med pappsen som fyllde år igår! Gratttttis pappss : )

Käkat 2 bananeridag bara, inte bra.. Men har inte haft matlust.. Men nu ska jag äta mej proppmätt!
Jag & Lina ska ut på en liten löpartur idag också : )
Annars händer inget mer förutom att det är Tv-Tisdag idag!!!


Måndag,



Ojojoj, dagen har gått väldigt fort idag.
Började med att jag & gums sov till 11.30 snåret ungefär. Upp och iväg till Bvc för babymassage, Mira var mycket gladare än vanligt och hon njöt av massagen idag : ) Vi gjorde även fot/hand avtryck som vi får nästa vecka!
Jag tog mej en promenad till Hajir & Noel och hälsade på dom, han hade blivit jätte stor nu !


Jag och Lina har precis varit ute i skogen här bakom och tagit oss en spring tur : ) Gick väldigt bra och det ska bli en vana att gå ut och springa några dagar i veckan. Bra för fettet som behövs komma bort från kroppen !



Matdags : )

Söndag,



Våran lilla älskling har en "skrik-kväll" Vet inte varför, men vi funderarpå om det är för hon har ont i magen.. ? Hon har ju inte bajsat sedan förra söndagen. Hon brukar bajsa var 6e dag, men nu har det inte kommit något : ( Det kommer säkert när som helst. Men jag vill inte att hon ska ha ont i magen min lilla lilla bäbbe!

Jag och gumman mös flrut i soffan : )



Henrik & Mirisen myser i soffan nu : )






Nu har vi käkat god mat och ska mysa i soffan ! Henrik köpte med en sån där färdig kladdkaka och jag får säga att den var skit äcklig om man jämför med min kära vän Millas kladdis. Hennes slår dom färdiga med häst längder.. Smaka inte som jag hade förväntat mej.. Men visst fick jag i mej en alldeles för stor bit ändå : )


Bye homiiiiis

Söndag,







<3
Älskar min lilla dotter Mira !



Snart kommer Henke hem till oss : ) Mira har skött sej utomordentligt idag, hon har inte surat någonting på hela dagen. Sovit, ätit och gosat med mej. Vi övar på att stå upp, sätta oss ner, ligga på mage och få upp huvudet ( det gillar hon inte ), skrattar, leker med mera med mera !
Vi skulle laga god mat ikväll sa Henrik, undra vad vi ska hitta på för något gottigt.



Yeyyy, nu vaknar min skrutt : )

Söndag,







Jummmi med makaroner och köttfärssås : )
Tog det som blev kvar här om kvällen då Milla & Lina var här och käka mat och myste!
Jag har vart ute på en promenad i ca 1 ½ timme, var väldigt skönt att komma ut. Jag trodde att det skulle börja regna, men vi klarade oss ifrån det, ser till och med ut som det ska spricka upp lite. Nog pratat att väder.



Henrik är i garaget eftersom jag lovade han det igår : ) Jag är en snäll flickvän jag ! Det är nog inte alla nyblivna föräldrar som låter den ena vara borta på helgerna när man äntligen är lediga och kan spenderar tiden tillsammans.
Jag vill inte att han ska tappa sitt intresse bara för vi sitter här hemma. Jag kan lika gärna sitta här hemma själv om han vill vara där en stund. Plus att Mira är så beroende av bara mej just nu när jag ammar, visst jag kan lämna henne till Henrik ett mål och det gör jag ibland. Lika bra att han får greja nu när hon är såppas liten, det kommer ju bli en annan sak när hon blir lite större : )



Yepp, yepp.
Jag skulle kunna fråga hur eran dag har varit, men det är aldrig någon som skulle ha kommenterat ändå : (
Buhuhuhuhu,

:D


Söndag,



Denna helgen har ju varit helknäpp, i Onsdags kändes det som det var Fredag, i Torsdags kändes det som det var Söndag, samma med Fredag och igår, men det är ju idag det är Söndag! Det blir så när det är lång helg..

Igår drog ju jag, Mira & Henrik iväg till Årjäng för att hälsa på Lina & Mamma, även Danne var där. Vi fick oss lite mat i magen som var jätte gott! Danne & Henrik skulle testa på golfbanan och hittade 2 klubbor någonstans. Men det var ju inte bara bara, dom fick inte vistas på banan utan fick stå på en "innebana" och skjuta ut på en testbana. Haha, Henriks sa det " Det var ju inte en boll som gick åt samma håll " Det var nog inte särskilt roligt så dom gav upp ganska fort, golf var nog inget för varken Danne eller Henke : )
Efter golfbanan styrde vi våran kos mot Gfors så Mira kunde träffa farmor, farfar & farbröderna David & Fredde. Lina & Danne fick åka med för det krånglade lite med hans bil. Blev saft och bullar där och sedan fick även vi åka hem till slut.
Det var en riktigt bra dag !


Mira har sovit bra inatt men har råkat spytt ner mej så jag fick hoppa i duschen : )
Men pappa Henke fick henne till slut att somna igen, så han kunde åka till garaget en sväng som jag lovade han igår. Jag har precis fått i mej lite frulle, som verkligen tog emot att få ner, men konstigt nog är jag sugen på godis ? Mat ska man få kämpa med, men godis slinker ner fortare än kvickt..



Snuttis sover så gott !





Jag har min rosa mjukisdräckt som jag fick av Lina när jag låg på sjukhuset i Kstad efter Mira hde fötts : )



Om man skulle försöka städa lite?
Troligtvist blir det inget av det !

roadtrip



Nu ska jag, Henrik & Mira åka iväg till Årjäg och hälsa på Lina & Mamma : )
Vi tar även turen över Gfors hem!

Lördag,



Det känns som denna helgen är for ever, att den aldrig tar slut. Bara för man var ledig i Torsdags.. Knasigt !

Jag, Milla & Lina hade mys kväl igår här hemma. Jag tog en promenad och hämtade upp dom båda efter vägen, vi drog Mira & vagenen till Ica för inhandling av mat, sallad & godis. Gick raka vägen hem och drog igång med maten. Blev kättfärssås med spagetti och sallad : ) Jätte gott, Lina råka hälla i lite för mycket vitpeppar så vi satt här allesammans och snuvade medans vi tryckte i oss massvis. Varför ska man alltid äta tills man inte kan röra sej? Det undrar vi.. Men såklart efterr maten var uppäten ville vi ju ha godis. Jag och Milla hade varsin chokladkaka och Lina hade lösgodis : ) Ännu mer sprängmätta blev vi efter det !
Dom lämnade godiset som blev över här hos mej som jag tänkte ta nu när jag vaknade men det var redan borta, det hade Henke käkat upp : )




Nu ska jag mata gumman <3

Fredag,



Wihooo !
Dagen har varit jätte bra än så länge : )

Började med att jag & gumman sov till långt efter 10, och jag hade inte gått ur sängen när jag hörde att det knackade på dörren. Jag hade ju bara trosor på mej så jag fick kika i kikhålet och såg bara massa papper, men sen till slut såg jag att det var Henriks tröja !! Han slutade vid 11 och kom hem till mej och Mirisen : )
Mira blev jätte glad över att se pappa och dom låg och lekte jätte länge i sängen!








Till slut hör Limpa av sej och berättar att dom ska till Säffle så vi åker med dit. Vi har käkat pizza, vart på Lindex, solat, Pekås & åkt runt där. Riktigt trevligt!

Nu ska jag ta med gumman och ta os en promenad innan Milla & Lina kommer hit på myskväll : )
Vi ska laga mat och mysa hela kvällen när våra män är i garaget och grejar bilar !





Torsdag,



Wihooo, i morgon är det äntligen Fredag och det betyder i sin ordning att jag, böna, Marie får käka godis : ) Huuuur mycket jag vill, det får alltså bli stora lass med göttttte i morgon !
Då ska jag äntligen köpa den nya från marabou, rullen med kokos. Jag har allt redan smakat på den då när vi var i Trollhättan på godismässan och den var jätte god tyckte jag. Jag åt ju inte kokos före jag blev gravid, men nu är det ju svint gott!



yumiiiiii




Henrik & Danneboy sitter i varsin soffa och kollar på någon film som går på tvn medans jag sitter här och förgyller kvällen med ett sista facebook-kollande innan jag ska ta sikte mot sängen.
Mira har precis somnat, hon brukar vanligtvist somna vid 9-tiden och oftast inte en minut senare. Men idag fick hon vara uppe länge och det var nära på att vi aldrig fick henne i säng, men till slut slockande allt dom små ögonen på henne : )



Idag har jag inte gjort mycket mer än varit hemma, även ett besök hos Limpa medans hon gjorde sej i ordning för en grill fest.
Drog katten till Tösse och droppa av henne där och swisch tillbaks till Åmål city : )



Vi hörs i morgoneverybody !

Torsdag,



Man kan ju tro att det är Lördag idag, känns så när alla är lediga idag. Henrik ska dock jobba i morgon : (

Henrik åkte ner till stan förut och handlade med frallor, juice, gurka & ost så vi har haft en jätte god frukost just nu. Trodde Mira skulle vakna direkt han kom innanför dörren eftersom alla bäbisar har ju en förmåga att skrika & gråta precis när man ska ta första tuggan, men icke. Hon ligger inne i våran säng och sover så sött ! Lilla prinsessan : )





Här är hon super trött : )






Milla & Lina!






Yeyyyyy, snart kommer den och då ska vi vara först i kön och sitta på första parkett : )
Ska bli skit kul att se 2an!
Lätt att vi får ta en film kväll med 1an dagen före. Right?





Nu blir det gifflar och tv : )

Onsdag,



Dagen min blev allt bättre till slut.
Efter att jag träffade Henrik så blev allt jätte bra <3








Sötnos !



Det känns verkligen som om det är Torsdag tycker jag. Vet inte varför ?
Imorgon är ju Henrik ledig så jag hoppas att vi kan försöka åka till Madde, Malva & Fredrik och hitta på något kuligt!

Nee, off to tvätten : /

Onsdag,



Bra skit

Onsdag,



Idag har jag nog vaknat på fel sida. Jag är ledsen, arg, klumpig, trött, sur you name it..
Har sovit jätte dåligt inatt, typiskt när Mira sov nästan 8 timmar innan hon vakna och skulle ha mat. Då hade jag precis somnat..
Det är så jobbigt när man bara ligger och tänker och tänker, alla tankar bara snurrar och man kommer inte fram till något vettigt och det går absolut inte att sluta tänka och bara somna.



Jag har iaf fått hoppat in i duschen medans Mira satt i babysittern framför tvn : ) Min nya barnvakt det där!

Urschhh, egentligen vill jag inte göra någonting idag. Bara sitta inne och sura..
Så jävla dåligt väder också : ( Buuuhuh.



Sorry för tråkigt inlägg.

Tisdag,



Här sitter jag med lite babyspy på armen och dricker ett glas juice. Mira ligger under babygymmet och pratar med leksakerna samtidigt som hon har hicka : ) Hon är helt underbar.
Förut skulle det komma en försäkringsgubbe trodde jag men när han ringde på dörren var han en ung stilig man som no inte var en dag över 25. Han var jätte trevlig och såklart tog vi ett par försäkringar. På Mira, mej, Henrik, livsförsäkring, även Henriks bilar som han redan hade där och jag ska ta över min hemförsäkring dit när det bindningstiden är över.


Yepp, så äre.
Tog en promenad med Madde & Malva efter han hade vart där i solen.

Nu ska jag försöka få Mira till att äta och sedan ska hon till bädden : )

Tisdag,



Jag har varit ute på promenad hela dagen, eller ett par timmar iaf. Jag gick mot stan och mötte Jonas, Jonte Forsberg. Vi gjorde lite ärenden på stan och sedan bestämde han sej för att luncha lite. Men då är frågan vart? Vi gick till 50`s nej, vi gick till Stat nej, grillen nej, så till slut fick det bli pizza! Hahah, det finns inget annat att välja på här i stan. Jag blev grymt sugen på pizza när han satt och käkade. Varför är det alltid så att pizzan smakar bättre när någon annan äter?
Gick hem till han så han hämtade hans cykel så följde han med hem till mej i ca 20 minuter innan han fick sätta sej på cykeln ner till station för han ska till Säffle och praktisera.

Nu ska jag försöka få i mej något att äta, käkade ju bara lite frukost i morse och det står man sej inte länge på.

Det kommer hit några försäkringsgubbar senare i eftermiddag som ska prata om försäkring till lillgumsan.
Man kankse borde ha städat lite tills dess, men jag orkar faktikst inte. Jag tror nog att dom har vart hemma hos folk där det ser värre ut än här. Får hoppas det iaf!



Imorgon ska jag & Mira ta oss en tur till Årjäng och hälsa på Lina som är där och jobbar. Var meningen att vi kankse skulle åka med henne idag men vi sov som två stockar när hon hade ringt i morse och Henrik hade bilen idag så det får bli i morgon ! Jag får ta med mej vagnen så vi kan ta oss en promenad där borta : )

Stumpan har precis fått lite mat, så nu ligger hon under babygymme och sprattlar, skrattar & pratar för fullt !



Sötnos <3

Tisdag,



Godmorgon !
Inatt har gumman inte sovit lika bra som hon gjorde natten före, men hon har iaf sovit och vi sov till 10 så jag är hel nöjd med henne : )
Jag har precis tryckt i mej lite frukost. Yogert och flingor, som är sådär gott egentligen.. Äter mest bara för att, skulle vilja ha en stor hotell frukost varje morgon som stog färdig här på bordet. never gonna happend.
Mira sitter vid tvn och kollar på Disney Playhouse, undra om hon fattar något ? Hon är ju iaf tyst!








Idag händer ingenting särskilt. Jag ska försöka mej ut på en långpromenad iaf.

Have a nice day

Måndag,



Solen går strax ner och dagen börjar närma sej sitt slut.

Jag och Lina åkte hem till Milla & Ebba förut, vi köpte med oss glass och överraska dom med. Ebba käkade upp cholkladen och lämna resten till mamsen. Så hon smaska i sej 2 glassar och jag & Limpa en varsin. Glasbåtar dessutom!! Dom är så goda, det är kalasmat det : )

Drog hem till mina 2 sötnosar som satt hemma och väntade på mej. Mirisen fick ta sej ett bad nu på kvällingen, hon tycker att det är så jätte gott att plaska runt!
Det blir roligt när hon blir lite större och kan sitta själv : )





Nu ska jag försöka ge Mira lite mer mat så hoppas vi att hon sover lika bra inatt som hon gjorde den förra : )
Men troligtvist var det nog bara en en-gångs-grej.



Godnatt på er!



Måndag,



Ny vecka och nya tag !
Min vecka har börjat jätte bra. Mira sov 7 timmar inatt, fick mat och sov åter 4 timmar. Så jag har fått sovit ut lite : ) Hoppas bara att detta håller i sej och att det inte var en en-gångs-grej. Hon har faktiskt börjat att sova bättre nu dom senaste dagarna.

Gårdagen var mycket bra. Jag var ju piss sjuk på Lördagen och under natten svettades jag som en jävla gris samtidigt som jag frös. Jag sov i kläder och alltihop var helt byblött, så mycket svettades jag. Men det var tur för jag svettades så mycket så febern försvann och när jag vaknade på morgonen var jag mycket bättre än dagen innan, men fortfarnade sjuk.
Men iaf, vi hade bestämt att åka till Gfors och hälsa på. Vi tog vårat pick & pack och drog mot Årjäng för vi skulle hämta upp Henriks gammelmormor, men på vägen dit stannade vi till hos Lina, Mamma & Patrik och kollade in nya restaurangen vid Årjängs golfklubb. Det var helt okej där och vi fick god mat, fläskfilegryta med stektpotatis : ) Yummiii. Hämta gammelmormor och åkte vidare till Gfors.
Där fick vi mer mat, potatisgratäng, grillat kött, kallskuret och sallad. Jätte gott!
Blev även bullar till efterrätt!! Mmm, jag som älskar bullar : )



Vi fick med oss en låda leksaker från Gfors där en var en mobil som låter och snurrar som man ska ha över sängen och den tycker hon jätte mycket om. Vi sätte upp den uppe i Gfors och hon låg och prata & log hela tiden under den så jag fick sätta upp den här hemma på direkten och hon tyckte om den lika mycket här hemma : )



Den är i svart och rött som tydligen är den färgen som dom ser bäst nu när dom är små ! Inte konstigt att hon tycker om det så mycket : )



Jag och Mira ska ner till Bvc snart eller rättare sagt öppna förskolan på babymassage! Det ska bli mysigt.
Det är varje Måndag nu ett par gånger fram över.
Senare idag ska jag & Henrik hem till Hajir & Andreas om han inte måste jobba över, han har ju jobbat ganska mycket det senaste nu.. Men vi får se hur det blir i eftermiddag.
Annars händer inget mer idag.
Det skulle ju vara sol sken hela dagen idag, men det har redan hunit regna : (
Buhuhu

Söndag,



Jag haft en jätte bra dag idag men orkat inte sitta här nu, så ni får uppdatering om det i morgon!



Byee lovers

sjuk,



Urschhh, jag är sjuk : (
Har ont i huvudet, feber kankse, snuva och ap ont i halsen...
Det är jobbigt.

Lördag,



Helgen har anlätt : )

Jag och Mira har vart uppe länge idag, hon skulle promt upp tidigt och greja runt.. Så det var ju bara att lyda henne och gå upp. Jag har sjukt ont i halsen idag, inte så konstigt när Henrik har varit sjuk hela veckan och jag har inte känt av något alls, nu kommer det säkert slå till som aldrig förr : ( Men hoppas det bara är en sånd där en-dags-grej som är över by tomorrow !





Jag, Limpan och Mirisen drog till Kstad igår eftermiddag. Lina skulle handla lite till korren men slutade med att vi drog in till stan och shoppa loss : )
Jag hittade 2 klänningar för 29:-/st, lite håraccessoarier och en tunika. Plus att jag fick en "spetstopp" av Lina, det var ta-2-underkläder-för-1 så jag fick en ! Thanks sis
Blev även Bergvik, Mcdonalds och stora Konsum ! Nästa gång får vi nog åka utan lillan iaf, blev lite masigt där i slutet. Blir väl bättre desto äldre hon blir iof !

Nu väntar jag på Henrik, han har åkt till Konsum här i stan för att hämta mina skor som äntligen har kommit. Hoppas att dom passar bättre bara än vad dom förra gjorde. Ska bli så skönt med nya skor eftersom jag nu bara har massa stövlar och tjockare skor och det gå ju inte att nu när det börjar bli så varmt ute.



Idag är Mira en glad bäbiiis!



Finaste flickan <3

Är så himla glad att jag har Mira & Henrik. Hade inte klarat av detta själv, som jag vet att andra gör. Är såååå tacksam för han står ut med mej när jag är som värst och att han älskar mej så mycket som han gör.
Älskar att han är så glad i Mira, det är det bästa som finns för han. Han hjälper mej så mycket han kan och tycker också att det är fruktansvärt jobbigt ibland, men vi kommer fixa detta galant!
Älskar min lilla familj <3

Fredag,



Godmorgon!
Wihoooo, idag är det Fredag och det innebär att jag får äta godis! Jag har inte käkat sen förra Lördagen och jag är SÅ himla stolt över mej själv att ha klarat det. Nu har jag bestäm mej att bara äta på helgen och till slut ge upp det också och inte äta över huvud taget. Det är inte så jobbigt i början av veckan men när det närmar sej Onsdag kväll och Torsdag då är det helt kört nästan. Om någon tryckte upp en godis i fejset hade jag ätit upp den direkt  : )

Igår käkade jag och Henrik pizza ( så spela roll om jag inte ätit godis i veckan ) men det var faktikst gott och det var ett tag sedan vi käkade det nu faktikst.
Ikväll har jag bestäm utan att han vet om det att vi ska laga kött, sås och hasselbackspotatis och till detta en god sallad : ) Mmmmm.




Mina skor kom inte girå : ( Men hoppas på att dom kommer idag, men säkert inte...

Torsdag,



Haha, riktigt dåligt rim i inlägget nedanför : ) Men vad gör man inte, såklart man inte vinner det där när det är flera tusen som är med och tävlar. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa iaf!


Jag och Mira har precis kommit innanför dörren, vi och Madde & malva har vart ute på en eftermiddagspromenad så här i solen. Jätte skönt väder ute så helst av allt skulle jag vilja gå ut igen för att slippa sitta inne, men hon ska snart ha mat och Henrik kommer starx hem, då blir det mat för oss också. Käka frukost tidigt i morse, en negerboll och ett glas Fanta nere hos Lina på korren, och en bon aqua nu när vi var ute och gick. Egentligen är jag inte särskilt hungrig nu heller, men jag var förut. Hungrig som en varg också, så mat vill jag ha. Vi ska kankse beställa pizza! Eller om vi lagar.. Jag vet inte vad jag är sugen på heller..




Wihihih, i morgon eftermiddag drar jag och Lina till Karlstad : ) Vi ska försöka shoppa lite, varken hon eller jag har pengar.. Men roligt att komma iväg. Får se hur det blir med Mira, skulle vara skönt att komma iväg utan henne, men det blir nog att hon får hänga med skulle jag tro.


Bye for now

Tävling,



Jag är med hos Kenza och tävlar om en Ipod touch G3.

Självklart www.kenzas.se
Ipoden jag och många andra tävlar om är från www.NordicAppleParts.com.

Here`s the deal, man måste skriva ett rim som inehåller orden "Ipod" och "galen". Jag ska göra mitt bästa för att komma på ett bra ( asdåligt ) rim och självklart kamma hem denna tävlingen. ( Såklart att inte JAG kommer vinna )


Snart är det sommar, bad och sol.
Jag har varken Ipod eller kamera så jag inte specielt cool.
Jag är med och tävlar om en grej som är har båda-i-ett.
Om det inte är jag som vinner så är det inte rätt.
Kenza är en snygg, het och helt galen flicka,
om hon skulle träffa mig, så lätt att vi skulle klicka.
Snälla, snälla, snälla, snäll tjej
låt mej vinna and you make my day.




Haha, japp där är mitt bästa rim jag någonsin har gjort : )
Hoppas nu att jag tar hem detta och får mej en helt splirrans ny Ipod.
Eftersom min kamera funkar inte, min telefon är ju kaputt. Så detta är precis vad jag behöver nu, och framför allt när jag inte har pengar till att köpa något nytt just nu..

Torsdag,



Hoppas att mina skor har kommit så jag kan hämta ut dom idag. Nu har jag väntat alldeles för länge på dom, men tror att dom har kommit men vet inte vart bara och då måste jag vänta på att avin kommer med posten och då går det åter en dag. Eftersom dom inte hade skickat dom med ett vanligt paket och då gick det inte att kolla med kollinummer ? Aa, jag fattade inte riktigt vad han sa. Men jag tycker att det borde komma till samma ställe som det andra kom till.. Nog pratat om det.

Mira fick ju sprutan igår och jag var jätte rädd att hon skulle få feber osv i natt, men hon har varit väldigt gnällig och har fått sovit på mej hela natten : ) Det är mysigt, men räcker med någon timme, inte hela natten. Då blir det jobbigt för mej. Jag kan ju bara sova på rygg då.. Men vad gör man inte för sitt lilla barn. Hon hade säkert jätte ont i benen där dom tog dom eftersom hon var sådär gnällig bara..



Idag var det fint väder också : ) Det gillar vi, eller hur ! Men skulle inte förvåna mej om det kommer värsta regnvädret snart nu när det ska ha regnat egentligen ett par dagar.
Jag ska försöka mej ut på en promenad om en stund, bara älsklingen vaknar.


haha,





Vänster- Kai Hansen från Gamma Ray ( han stog vid rodret i Helloween, för dom som är hårdrocks-intresserade )
Höger- Store bror Patrik.

Klockren bild iaf : )
Skulle även länka till denna låten.





Dock skit musik i mina öron : )
Bara för dej Patrik och alla kola-klöbber !

Onsdag,



Mira mår sådär just nu, hon fick ju 2 sprutor förut och det var väldigt jobbigt för mej. Jag fick sitta med henne i mitt knä och hålla i henne medans 2 doktorer höll hårt i varsit ben och bara stack henne : ( Urscch, hon skrek och tyckte det gjorde jätte ont. Min älskling !! Man vill bara slippa det där och gå därifrån, men dom sa att det svider när dom sprutar in den ena sprutan och det är jobbigare för mamman än vad det är för barnet. Hon skrek ju bara någon minut, sen var det ju över. Men ändå, det är väldigt jobbigt att se ens barn lida.




Eftersom Milla läggde in en "gammal-goding"-bild på mej så får jag väl fixa en på henne också : )








Hade ju tänkt att gå till kyrkan i morgon med gumman men vi får se hur natten kommer att bli.

Vi hörs hörrni!

: (



Snart snart snart ska vi ner till Bvc, Mira ska få 3-månaders-sprutan. Jag tog ju tid så sent på dagen som möjligt så Henrik skulle följa med oss, men han måste jobba över så han följer inte med : ( Buuhuh, hur ska jag klara detta ? Minns på sjukhusen när vi låg där att när hon fick sprutor hur jobbigt det var, även när dom bytta sonden i näsan att det var fruktansvärt jobbigt att se : (
Hoppas bara hon inte får feber och grejer utav den som man kan få för imorgon ska vi ju till kyrkan om hon är pigg.


Jaja, wish me luck att jag klarar detta!

Onsdag,



Mitt i veckan är det idag. Snart är det helg igen ! Wihoo, blir att åka till Gfors och grilla på Söndag. Årets första grillning! Det ska bli så himla gott : )

Jag fick besök av Milla förut så bestämde vi oss för att ta en promenad till stan så hon fick köpa sej en sallad till lunch !
Promenad och promenad, power walk får vi väl kalla det. Alltid när vi går så är det som om vi ska gå så fort som möjligt. Det går inte att gå i normal takt, det är nästan så man springer till slut. Hahaha, det kommer alltid vara så för oss när vi är ute och går. Tur att det inte händer så jätte ofta : )




<3

Senare idag ska vi ner till Bcc för vägning och mätning : ) Ska bli kul och se vad stor hon är nu lillgumman.

off we go,



Jag och Mira drar nu strax till Bfors för att möta Henriks mamma som ska överlämna lite saker : ) Tur att vi fick oss något att göra eftersom vi har legat inne hela dagen.
Ska ta mej i kragen och försöka handla lite när vi är tillbaka i Åmål igen.

Yepp, nu drara vi snart !

Tisdag,



GODMORGON!
Jag och Mira har börjar fått en liten rutin så här på natten/morgonen nu tycker jag. Hon sover fram till 9 tiden och sen är det bara att dra upp mamma och lägga mej vid babygymmet : ) Nu ligger hon där och sprattlar, skrattar och pratar för fullt! Min sötnos.
Igår natt sov hon ju över 6 timmar i streck och även inatt förvåna hon mej att sova 5 ½ timma, vakna och ha lite mat och sen sov hon ytterligare 4 timmar. Det har ALDRIG hänt, hon har sovit 3 timmar mest i streck på natten så det är jätte skönt att få sova mer än 2 timmar i rad. Kankse därför jag ser ut lite som ett vrak på dagarna, eftersom man får sova så jävla pissigt dåligt.

Det ska ju regna idag : ( Faan, jag som har en del grejer att fixa med. Måste till stan och handla, skulle behöva till Jysk och kolla på persiener ( ? ), promenera bort lite fett, fika med Milla & Ebba. Men tur att det är tv-kväll idag då, så om jag blir inne hela dagen så har jag en orsak iaf !









Haha : )

Off to skötbordet för lite blöjbyte !

btw



Imorgon åker Henrik och hämtar våran nya bil som vi kommer köpa i morgon! Wiiiieieie






Mums så snygg den är : )
Inte för att jag är särskilt bil-intresserad men, denna är fiiin!

Nej, både Henrik & Mira har lagt sej så jag ska nog också ta natten nu, hörs i morgon !

Måndag,



Monday is over och Tisdag är på ingång : )
Jag och Mira var på babymassage med mammorna i föräldragruppen + alla småttingar. Mira tyckte det var jätte skönt med massage!
Efter massagen gick jag till mormor där mamma och moster Lisa vad med hennes hundar så hon fick träffa lilla gumman : ) Mormor blir lika glad varje gång man kommer, nästan så hon får lägger ett par tårar på kinden!
Följde med mamma till affären där vi mötte upp Anders.
Jag gick och mötte Limpa, så tog vi oss en glass + hot dog på stan och satte oss i solen för att jobba på våran otroliga bränna : ) Tog en promenad hem till mej och Lina stannade tills Danne kom och hämtade upp henne.
Det är min dag!


Imorgon ska jag ut och traska med Madde & Malva. På eftermiddagen ska jag träffa Milla & Ebba, och även Limpa om hon kan för en lite fika : ) Weei, vi kan köpa fika och sätta oss någon stans!


Käkade godis Fredag & Lördag, men nu ska jag försöka hålla mej tills nästa helg igen : ) Milla som har hållt sej snart i 2 veckor!! Tänk om det vore så väl !


Måndag,













Hahaha, min underbara dotter : ) Hon är det absolut bästa som finns!



Söndag,



Film med Henrik <3




Måndag åter igen imorgon, då ska jag och Mira på babymassage : ) Ska bli trevligt, hoppas hon tycker om det.
Annars händer inget mer, om det är bra väder får vi nog vara ute i solen och promenera hela dagen!


Söndag,



Jag blir så jävla förbannad. Jag gick in på min syster LINAs blogg och kollade om hon hade uppdaterat något. Men icke, men hon hade däremot fått en anonym kommentar av något jävla offer eftersom Lina hade skrivit om Rio och att det kankse gick dåligt eftersom när man alltid är där så är det ABSOLUT FOLKTOMT och det är gammla saker. Till exempel när vi var där i vintras och skulle fika, så kolla vi i kylen och såg en Festin Apelsin och den är ju vanligt vist gul, men denna var helt krit vit och hade gått ut för länge sedan.. Då är det väl brist på att folk som handlar ?
Efter att dom bytte ägare där är det nog många som har bytt cafe skulle jag tro. Jag själv har ju jobbat där och många utav "våra" kunder har ju iaf bytt ställe..
Jag blev så himla dret arg när jag läste det så kommenterade.. Den jävla tjejen/killen är ju så himla feg att den inte ens våga skriva vem det var.
" jag ska säga till dom vad du har skrivit så ska vi se vad dom säger nästa gång du kommer in där "  På ett ungefär vad som stog i kommentaren, parts of it..



Mmm : ) Korv i bröd väntar på mej!

Lördag,



Jag och Mirisen har haft en mys dag tillsammans : )
Henrik drog iväg i morse för han och Krokström skulle iväg långt bort och kolla på 2 bilar som! Han ska köpa en ny och troligtvist blir det en utav domma, jätte fina båda 2. En vanlig "bruksbil" alltså, inget sånt där vrålåk som ni säkert trodde att det skulle bli. Nee, nu ni är han ju far så då måste vi ha familjebilen även kallad kombibil : ) Så man får plats med barnvagn, barnstol etc.



Mira gottar sej i soffan : )





RSS 2.0