gravid & motörhead vin



Fick en fråga i förra inlägget.
Är du gravid?
Svar: NEJ! Lina är gravid & det var det jag menade när jag skrev "nästa år är det ännu ett barn till" Bara så ni vet & det inte blir massa prat på att jag är gravid nu.



Ojj, idag har varit en lång dag. Började 9 & slutade 19.20 och massvis med folk. Det har alltså varit fullt upp för oss, & det blir nog lika mycket imorgon så tur att vi stänger 14.00
Min chef hade beställt vin, och visade mej! Skkit fräcka vin flaskor för den som tycker om Motörhead eller annat rock eller vad det nu är. Så jag ska beställa 2 flaskor bara för sakens skull & ge till Henrik, han tycker ju motörhead är grymma & sett dom live.



Frään flaska för 714:- för en förpackning med 6 st eller 119:-/st. Det är nästan ett måste att ha i det framtida barskåpet !


Imorgon börjar jag 8.00 & är med och städar och får undan från idag.. Massa skit överallt och slut på nästan allt, så vi får ligga i om vi ska få ut allt innan öppning.
Efter jobbet åker vi raka vägen till Ärtemark, närmare bestämt till Emma & Johannes. Där ska vi fira nyårsdagen + kvällen. Ska bli jätte mysigt!

Så om vi inte hörs imorgon får ni mina kära läsare ha ett gott nytt år !

PUSS & KRAM

Onsdag



Goddag på er!
Mira sov till 10 idag!! Så himla skönt att vakna upp utvilad, före henne.. Jag vaknade vid 5tiden utav att Mira hostade jätte mycket, men hon fick vatten så somnade hon om till 10. Vi har gjort gröt + ätit den, nu tänkte jag få i mej lite frukost. Limpa & pepparsalami, det är gott det!
Idag ska jag jobba hela eftermiddagen, börjar 13.50 & jobbar till 19.20, vi stänger ju 19 idag & imorgon + att vi har öppet på självaste nyårsafton. Appropå nyårsafton så pratade jag med Emma igår & vi kom fram till att  vi ska vara hemma hos dom & fira in det nya året : ) Eller på dagaen iaf, så får vi se vad länge vi kan vara kvar om barnen vill lägga sej tidigt. Det blir Jag, Henrik & Miira, Lina & Danne, Camilla & Ebba, Emma, Johannes & Elsa, Monica, Putte & Tindra.. Alltså 9 vuxna & 4 barn.. Nästa år är det ännu ett barn till : ) Vi tänkte laga mat & bara umgås. Ska bli trevligt ! 



Nu blir det frukost & sedan ska jag ta fram köttfärs så vi kan laga mat innan jag börjar jobba.

Ha en bra dag!

PUSS & KRAM
 

julklappar


Här ska ni få se vad jag + Mira fick i julklapp, jag tog kort på alla hennes leksaker som vi fick men den bilden ville inte komme in på datorn.. Men ni får nöjja er med detta. Jag ska tilllägga att vi fick massa pengar & ett presentkort värt 1000:- på IKEA. Världens bästa familjer som ger oss precis vad vi vill ha!







knivstäl + 3 nya knivar, allt Anders petter








min älskade adidas-dräckt som jag har dygnet runt : )



Miras kläder, en tjockjacka, adidas-dräckt,polarn & pyret flecetröja, body + trosor & strumpor som inte är på bild



ssvart duschdrapperi, ny mus, premunation på veckorevyn, 12 fin-glas & body lotion + duschcreame



2 fina lycktor


Dra på trissor, jag har städat! Eller jag sopade hela lägenheten iaf & torkade överallt. Det luktar gott & är fräscht för ett par dagar. Dock MÅSTE vi köpa damsugarpåsar så vi kan damsuga sofforna, dom blir typ gråa när det är smuts & damm.. Nu ska jag hoppa i duschen & sedan blir det sängen för mej!

PUSS & KRAM

tisdag



Dagen har spenderats i Säffle, jag har jobbat sedan tidig morgon till sen kväll : ) Skönt att få lite timmar så jag får extra pengar ! Mamma kom förbi precis innan jag gick på lunch så vi tog en pizza, gott! Mycket godare än här i Åmål. Bamse-pizzor också, great! Nog prat om pizza.. Nu ska jag städa, mundre roligt, men väldigt behövligt.. Det är massa skit överallt på golvet & Mira vill ju äta allt som kommer i hennes väg.. Plus att vi inte har några damsugarpåsar, vi ska ha köpt det en lång tid nu, men som vanligt " vi tar det imorgon " imorgon måste jag köpa det innan jag börjar jobba då jag inte börjar förens 13.50.





Mira & jag : )

Mira är jätte trött så jag tänkte passa på att städa innan hon vill sova så hon kan leka lite med sopen, hon får trötta ut sej lite på det viset. Hon har sovit mellan mej & Henrik i 2 nätter och hoppas hon kan sova själv i natt för hon tar så mycke plats fast hon är så liten..

Nu ska jag städa ist för att sitta här, & efter det kommer ett inlägg med alla mina julklappar : )

PUSS & KRAM

promenad


Idag var första dagen på länge som vi har varit ute med vagnen. Mira har ju varit sjuk & det har vart så kallt så man har inte haft något direkt sug att gå utanför dörren det senaste. Det var skönt att komma ut, Mira sov på vägen till stan & på vägen hem.
Vi har varit hos Camilla & Ebba : ) mycke skit snack som det alltid blir när vi ses. Jag hade gått miste om mycke info!



en ynka bild blev det idag


Måndag


Jag, Mira, Henrik, Reine & Alva åkte till mormor igår & hälsade på. Hon blev jätte glad & bjussade på fika som vanligt. Kaffe, dricka, bullar, kakor & choklad! Mumms. Alla bilder gick inte att föra över men här kommer några iaf : )









Jag & Mira ska ut på promenad nu, vi ska gå till stan & möta Lina. Hon ska till Bvc & kolla bäbben så vi följer med dit & efter det skulle vi hem till Camilla & Ebba en sväng! KUL !
Nu får jag sätta fart : )

Mira & tomten


Haha, vi trodde att Mira skulle vara rädd för tomten.. Men icke : )









Hon drog i tomtens skägg hela tiden så det var nog nära att masken åkte av. Hon fick sitta med i tomtens  knä medans han läste på paketen & hon trivdes där!
Hon fick massa leksaker & grejer, men favoriten var nog hennes bobbycar som hon fick av farmor,farfar, David & Fredrik : )







Haha, hon är så rolig när det kommer fram en kamera. Då stannar hon, kollar rakt i kameran & ler : ) Hon vet liksom att hon är iaktagen. Min gumma det!
Hon åkte fram & tillbaka över golvet med hennes nya rosa favvobil! En bra fråga. Vem tyckte det var mest roligt, Henrik eller Mira? : ) en stolt pappa iaf, som har en dotter som tyckte om bilen!

Idag är första dagen på länge som jag har fått i Mira "riktig mat", hon har ju inte ätit någonting dom senaste dagarna nu när hon varit dålig. Men till slut fick vi i henne vanlig jordgubbskräm & det tyckte hon om så det har hon ätit dom senaste dygnen, så idag fick jag i henne en halv burk med köttfärssås & spagetti! Sköönt för henne att få någ riktigt i sej som mättar.

Mira sover nu & jag väntar på att hon ska vakna för då ska vi göra oss klara för att åka till mormor ( min ) och hälsa på henne så här i juletid!


PUSS & KRAM

Mira i duschen



Mira var med i duschen för första gången : ) Vi har ju badkar här hemma så hon har inte fått testat på duscha, eller i badhuset en gång men då satt hon i en barnstol. Hon tyckte det var jätte kul att duscha med pappa, vattnet var gott & hon blev hal som en ål när vi tvålade in henne! Sötnos : )







Mina 2 bästa ♥

god jul



God jul på er! Har ni haft en bra jul? Det har jag, julen har varat i flera dagar. Vi firade julafton i Gfors i Fredags & igår firade vi med pappa på förmiddagen & uppe hos mamma på eftemiddagen! Jag har fått allt jag ville ha & är urnöjd : ) Mira har skött sej också, fått massa grejer. Dock är hon lite hängig än & hostar jätte mycket! Men hon har allt piggnat på sej om man jämför med i veckan. Miras första jul !
Vi har fått massa grejer & haft jätte mysigt med alla familjerna & det bästa är att det inte är slut än! Idag åker vi till mormor & ska ha lite jul där också. Jul i 3 dagar är inte helt fel, framför allt när man får massa paket överallt : ) Vi har det bra!

Jag ska försöka slänga in lite bilder som jag tagit & göra ett inlägg senare!
Men hoppas ni haft det bra under helgen.

PUSS & KRAM

: (



Jag har inte haft tid eller ork att skriva något idag.. Jag fick iaf vara hemma från jobbet, och även imorgon också. Mira är sjuk, Henrik är sjuk & jag börjar bli sjuk.. Hur typiskt är inte det nu när det är enbart 2 dagar till Jul! Bara Mira blir bra så får vi vara hur sjuka som helst. Hon hostar, har även spytt mer idag, bajsar gult rinnande & är jätte hängig. Stackars liten. Men jag hoppas hon är på bättringsvägen nu. Jag fick i henne en halv burk med skogsbär-kräm : ) Igår åt hon ingenting & idag har hon fått i sej lite gröt & en halv burk kräm.. Men vatten har hon druckit iaf, huvudsaken.

Japp, detta med Julafton! Vi får se om Mira är bra annars får vi nog stanna hemma. Det är meningen att vi ska till Gfors imorgon & sover över till Jul, pappa på förmiddagen på juldagen & mamma på eftermiddagen. Mycket åk & om Mira inte är helt hundra får vi stå över. Alla julklappar är nästan klara, bara 2 grejer till Reine & Werra kvar men det fixar vi imorgon!

Jag är sugen på att klippa mej nu, men vågar jag? : )





Nu är jag trött på mitt hår som bara sitter som en knut på huvudet dag ut & dag in. Ändring behövs! Men känner jag mej själv rätt så sitter jag med denna knut ett tag till : )

Dan, före dan, före doppardan!
PUSS & KRAM


julklappsshopping


Mitt hjärta !





Min älskade gumma, hon mår inte helt hundra : ( Idag har hon inte ätit något på hela dagen, hon bara vägrar.. Urschh, jag mår dåligt när hon är sån här.. Hon måste vara bättre imorgon för annars stannar jag hemma från jobbet.. Ska ju jobba Onsdag & torsdag, mn vi får se helt hur Mira mår !

Jag & Lina har haft en bra dag i Karlstad ( till slut ) Nästan alla julklappar är inhandlade, det är bara till mamma kvar och det fixar Lina om jag inte är hemma. Så är det bara att ge pengar till henne. + Reine & Werra, men det ska jag fixa! Jag ska köpa något mer till Lina också, men vet vad så det är lätt gjort !

Hoppas ni haft en bra dag!

PUSS & KRAM 

karlstad


Snart, snart, då ska jag & Lina åka till Karlstad för att handla dom sista julklapparna. Eller sista & sista, alla julklappar eftersom jag inte köpt en enda. Det är verkligen inte likt mej att vara ute så här sent, men min vardag har ändrats ganska mycket det senaste året så att säga.. Men på ett bra sätt såklart! Mira åker till mamma ( min ) /mormor & även Alva skulle dit så det passar bra att ha Mira där då för dom älskar ju varnadra : )







En trött jag.

Jag ska försöka göra mej klar & få i mej lite frukost innan vi åker! Mmm mums med tee, skogaholmslimpa & pepparsalami, det har vi hemma så jag kan mumsa i mig : ) Det blir en redig frukost det hörrni.
& förresten, idag är det bara 3 dagar kvar till JULAFTON! Weeiiiiiiii!

handla



Mira sover igen & jag har hunnit kolla posten.. Jag måste ner till stan och handla, har massa saker att handla.. tvättservetter, mat till Mira, frukt, bröd, pålägg, dricka, treo, bingolottor, toa-hushållspapper, kryddor, nappar, lök, topps m.m. Jag har en låååång lista med grejer!
Henrik kommer ju snart hem så då får han ta Mira så jag kan dra iväg ensam, det går snabbast så & smidigast! Mira är ju fortfaranade lite krasslig så hon ska nog vara inne idag & imorgon!

PUSS & KRAM

måndag



Ja ni, jag & Mira har haft en lång natt tillsammans. Det började att hon började hosta jätte mycket inatt vid 2-3 tiden. Hon var lite krasslig igår, men det var bara i halsen men nu började hos hosta som tusan.. Hon hostade tillslut så hon spydde : ( Inte bara 1 gång utsn 5-6 gånger hände det.. Spy över hela hennes säng, spy över hela hennne & pjamas, ja det var spy överallt.. Inte bara välling spy som brukar komma, utan spy med gammla matbitar osv, luktade skunk.. Hon fick ligga mellan mej & Henrik och somnade vid halv 6-6 tiden & sov till halv 12. Lilla gumman, jag tyckte så synd om dej. Hatar att se att du mår dåligt. Nu mår hon mycket bättre & hostar ingenting, inget spy heller för den delen.



Underbara du !

Vi skulle behöva gå ner till stan för att handla, men jag vill inte ge mej ut med henne nu när hon är kraslig. Vi får helt enkelt vänta tills Henke kommer hem så får jag åka ner då.
4 dagar kvar till julafton hörrni..

söndag



Äntligen är vi hemma & har det bra ! Vi skulle till trollhättan, vi skulle inte till trollhättan.. Vi åkte tillslut iväg & har varit på överby hela eftermiddagen. Vi hittade några julklappar, men som vanligt är det dubbelt så många man har kvar.. Vi köpte till mormor,morfar, farmor & farfar från Mira... Haha, inte ens "våra egna" julklappar blev köpta : ) Vi hittade även en jätte söt julklänning "tomtemor" till Mira för ynka 25:- från name it. Perfekt! När vi åkte hem var det världens snöoväder, det öste ner & vi kunde knappt åka i 60, så vägen hem tog längre tid än väntat..







Mcdonalds!

Mira är så himla snäll! Under tiden vi har varit iväg har hon inte sagt ett ord, snarare skrattat åt folk & småbarn. Hon tycker dock mindre om att åka bil, hon kommer inte riktigt till ro.. Vi måste byta til lden nya bilbarnstolen nu så hon kommer upp lite & ser ut mer. Älskar dej min lilla solstråle : )

PUSS & KRAM

söndag & 2e advent



Söndag morgon & 4e advent!! Inom en vecka har julen redan svischhat förbi.. 
Henrik & Mira sover, jag ska ställa fram frukost och väcka han så vi kan mysa! Vi ska kankse till trollhättan idag & försöka handla julklappar.. Jag har ju inte köpt en enda än.. Någon mer som är ute i sista sekund?



PUSS & KRAM

mira


Min sötnos : )



Hon är jätte trött så nu ska hon få välling så hon kan somna gott! Vi har försökt busat så mycket vi kan med henne så hon skulle hålla sej vaken lite till.

PUSS & KRAM 

lördag



Jag tog lite bloggpaus igår, orkade helt enkelt inte sitta vid datorn & vi hade fullt upp hela dagen.
Vi gick till öppna förskolan för ung-mamma men det var väldigt tomt på folk. Jag & Mira kom och där var bara Evelina, Mio & Sonny. Marie H & Liam kom till slut också! Vi stannade ett tag för att sedan promenera på stan, Ica, Konsum, Systembolaget, Apoteket & Fotoaffären.
Vi kom hem lagomt till att Karin & Molly skrev och undra om dom kunde komma & hälsa på, vi pratade massor & till slut åkte dom hem. Henrik kom hem från jobbet & vi drog vidare till Madde, Fredrik & Malva där det blev prat & pizza : )

Idag har jag jobbat hela dagen, nu ska jag mysa ner mej i soffan med en filt medans Mira sover som en liten stock!

PUSS & KRAM


Torsdag, känns som lördag



Godmorgon alla läsare! Inatt, då ni.. Mira somnade igår kväll & sover ÄN! Hon brukar vakna en gång vid 5-6 tiden för att vilja ha välling, men inte idag.. Det har varit så skönt att få sova utan att behöva gå upp. Jag gick ju & la mej vid 21.30 igår för jag var så trött, somnade på stört & sov tills klockan ringde nu 08.30! Jag drömde dock att jag, camilla, lina & malin s dödade människor & camilla dog till slut.. Urschhhh Underbar natt.

Jag ska snart dra iväg till jobbet in da Säffle, först ska jag ta en macka & en kopp tee. Vilket väder?! Då blir det säkert jätte lugnt hela dagen.

Jaa, jag får säga det igen, vilken underbar natt jag har haft. Första gången på över 10 månader som jag inte har fått gått upp en endaste gång på natten : )



min lilla ängel ♥


PUSS & KRAM

Onsdag



HEEJ! Karlstad är gjort & vi är hemma igen. Sköönt ! Intervjun gick jätte bra, sa han iaf : ) Han hade mååånga intervjuer så dom återkom efter nyår när allt var färdigställt, men han sa att jag hade goda chanser! Trevligt ställe & massa trevliga människor på ett och samma ställe. Man får hoppas, medans jag klickar mej vidare på platsbanken bland alla andra jobben : )

Miras dag har varit lite olik alla andra, hon var ju uppe 3 timmar tidigare än vad hon brukar & jar varit trött konstant hela dagen, hon sover nu & hoppas hon får sova ut i morgon. Jag sticker till säffle imorgon för att jobba en hel dag : )

Jag är sjuuukt trött då Mira vaknade i natt 03.20 och trodde nog att hon skulle upp.. Efter 1 ½ timme somnade hon igen & Alva vaknade ist 05.30.. Jag kom inte i säng före 00.00, JAG ÄR TRÖTT! Därför ska jag gå & lägga mej nu!





Godnatt på er!

PUSS & KRAM

15/12


Här hos oss är det full fart & Alva vaknde vid 6 för hon hostade och det var bara att gå upp då : ) Alva sitter framför tvn och kollar på julkalendern & snart ska vi göra oss klara för att åka. Alva ska till dagis & vi drar till Kstad!





Mira äter limpa!







Barnen busar för fullt !

I efter middag åker vi till öppna förskolan ( om vi hinner hem ) för sopplunch, soppan är nog borttagen men "mammorna" skulle dit så Mira kan leka av sej med Alvar, Liam & Tovali.
Ännu senare ska vi till Madde & Malva för att hälsa på. Hon har en ny gadd på armen som jag ska kolla in !

Ha en bra dag!

PUSS & KRAM

bildbomb


Hahaha, jag har fått testat på att vara 2 barns-mamma idag! Det har gått alldeles utmärkt : ) Alva har ju varit här i eftermiddag, Alva & Mira har lekt så nu ligger dom båda & sover.














Alva badade.



Både jag & Mira fick hoppa i också, då Mira var helt till sej när Alva satt i badet : )



Jag hittade Mira här..



Hahah, vällingen ( kokad ) hade ÄNTLIGEN svalnat & jag häller i.. Utan botten på.. GRATTIS!

Jaa, det har verklgien varit en händeserik eftermiddag/kväll. Lina kom hit & gjorde oss sällskap en stund då Danne va i garaget. Lina är sjuuuk : ( Men hon hade med choklad så vi kunde äta det & dricka varmt tee. Hoppas det gjorde lite susen för henne.

Jag ska måla naglarna nu medans jag kollar klart på Cougar town & efter det får jag hoppa i duschen.
Imorgon gäller det!! Wish me luck.


PUSS & KRAM



Ebba !


Förut när jag kom hem så kollade jag som vanligt posten. Idag låg det ett brev som jag såg var från Cäämy & Ebba. Världens finaste Ebba var på julkortet vi fick! Tack så jätte mycket : ) Det var ett tag sedan jag träffade dom båda två men hoppas det blir mer tid efte jul & nyår. Camilla har varit ute på praktik & jag har jobbat en hel del & massa annat att tänka på. Men jag tänker på er iaf !






Jätte söta Ebba med goooa bullar!

Nu väntar jag med spänning på att Alva ska komma hit ! Hon & mamma kommer nog när som helst nu : ) Antar att playhouse disney kommer stå på hela kvällen, men jag SKA se sista avsnittet av Desperate housevifes som är idag!! Jag drömde även att det var 2 avsnitt av Cougar town, bäst att kolla upp !

PUSS & KRAM

bus & skoj


Nu är vi hemma efter en dag uppe hos Magda & Tovali! Det var lika trevligt som vanligt att träffa dom, barnen lekte för fullt. Mira jagade Liam som tyckte det var jätte roligt : ) sötiiisar! Vi fick kaffe/tee & smörgås, såklart efterrätt också! Mummsfillibabba.



Liam & Mira



Liam & Mira

Alva kommer hit om en stund, hon ska sova över hos oss inatt ! Reine & Werra ska ivög och sova på hotell tror jag. Ojoj, här kommer det busas en heö del är jag rädd för. Bra, för då kommer Mira säkert somna lite tidigare än vad hon gjort den senaste tiden.. Inte en dag innan 23 : ( Men det, som allt annan är nog bara en period som hon är inne i.

PUSS & KRAM

Tisdag




Åååh, i morse vaknade Mira vid 9 & är alltid lika glad, jag var så trött så jag tog henne till våran säng så hon kunde mysa med mej. Mmmm, vi myste, skrattade, lekte & skojjade. Hon leker alltid med mina 2 lepsyler som jag har på sänggaveln. Det är 2 hudförsvarets, 1 stor & 1 liten. Jag sätte den lilla på hennes näsa & hon tyckte det var så himla roligt när den ramlade av så det fick jag ju göra minst 100 gånger : ) min sötnos!
Även den 8e tanden kände jag, så nu är alla dom första 8 tänderna anlända, men det ser ut som det kommer flera där uppe. Det märks om hon börjar bli lös i magen snart : )



Mira står & kollar på playhousedisney nu & skrattar för fullt !

Idag är det bättre med min migrän & allt är nästan som det brukar. Huvudet pulserar lite men inte som igår, jag brukar bara ha migrän i 1 dag så det var tur att det var så denna gången också.
Så idag hänger vi med mamma-gruppen hem till Magda & Tovali eftersom vi fick vara hemma igår när dom var hos Marie H & Liam. Marie sa att barnen hade saknat Mira : ) Haha, söött ! Dom busade nog minst lika mycket ändå!
Imorgon smäller det! Då drar jag till Kstad för jobbintervju.. Undra hur det kommer gå ? Hopppas på fin fint! På eftermiddagen imorgon ska vi träffa Madde & Malva. Ska bli trevligt & jag ska kolla på hennes nya tattoo.

Nu blev det mycket för ett att läsa : )

PUSS & KRAM

13/12


Jag & Mira har varit inne hela dagen, jag har sådan huvudvärk så vi har inte orkat oss ut. Hon har fått spagetti & korv som jag gjorde till henne idag, det va nog sådär enligt henne : ) Men lite fick hon i sej!





Mira i väntan på maten.

Jag ska till Karlstad på Onsdag för en jobbintervju : ) Thjojohohoh! Jag har ju suttit i stort sett varje kväll och sökt massvis med jobb & äntligen fick jag svar. Hon jag mailade med verkde jätte trevlig & hoppas jag träffar henne när jag är där på Onsdag. Unicall heter det och är ett callcenter & sysslade med lite allt möjligt, jag får mer info på onsdag så att säga! JAG ÄR GLAD! Hoppas bara att det är något för mej & att dom vill ha mig, då börjar jag på en gång & Henrik får vara hemma pappa-ledig. Hoppas det går att fixa så jag kan vara kvar på bolaget också, då jag har sån liten tjänst där & är mer än gärna kvar där!

PUSS & KRAM

gröt & migrän



Det var som vi bafarade ( ? ) igår, Mira skulle alltså bajsa innan hon somnade.. Hon bajsa vid halv 12 tiden & efter det var det bara att hoppa i sängen fort. Vi trodde Mira skulle få sova mellan oss men till slut somnade hon i sin säng.
Jag tror jag börjar få migrän : ( Idag som vi ska hem till Marie & Liam.. Men jag ska kolla om det är migränen som kommer eller bara vanlig huvudvärk, jag spyr alltid om det är migrän..

NU: Gröt till Mira, Tee till mej !

film & bajs ?



Jag, Henrik & Mira kollar på film. Mira vill inte lägga sej och vi tror att hon ska bajsa innan hon lägger sej eftersom hon inte har gjort det än idag & det kommer pruttar ur henne : ) Så då är det bara att vänta på att hon ska göra nummer 2, därför hon troligtvist inte vill sova än heller.. Envis liten unge vi har! Vi kollar iaf på  I am legend & den filmen är faktiskt bra tycker jag även om den är så overklig.



Bra film med Will Smith & den fina hunden.

Nu börjar den strax igen så jag ska bänka mej i soffan med en stor filt & en kopp tee, även mysa med Henrik. Imorgon är det en dag närmare Julafton : )

Sov gott !

PUSS & KRAM

matchmaker



God dag i vintervädret! Jag trodde snön skulle vara borta snart eftersom det regna & var minus grader i Fredag-Lördag, men snön ligger kvar än iaf. Vi får se om vi får en vit jul eller inte.
Igår jobbade jag & när jag kom hem åkte vi raka vägen till Gfors & hämtade Mira, hon fick vara hos farmor & farfar Fredag-Lördag för jag jobbade och Henrik var dödssjuk ( enligt han !! ) så då ville farmor ha henne, det är faktikst jobbgit att ha en så aktiv unge att ta hand om, om man har feber & är sjuk.. Men som sagt kan man ju undra hur sjuka killar egentligen är ! Henrik sa till mej "ni tjejer snackar om att föda barn, det är ingenting jämfört med när killar är förkylda" Haha,
På kvällen igår gjorde jag en kladdkaka som åter igen blev misslyckad så den var bara att slänga men som tur var hade jag godis & tee : ) Samtidigt som sex and the city gick på tvn. Jag hann även med att söka 5 jobb, i Karlstad! Får hoppas att man kunde få något.. Men chansen är väl som vanligt ganska liten.





Idag har jag på mej min nya tröja & Linas ring.

Nu ska jag försöka få i Mira lite mat & kankse ta en promenad i det vackra vintervädret. Vi har inte varit ute på länge nu känner jag, och hon blir så rastlös på att bara vara inne hela tiden.

PUSS & KRAM

Lördag


Nyss: La Mira för natten

Nu: Kladdkaka, tee & godis framför sex and the city

Senare: Sängen



Det är min kväll !

11/12



Godmorgon på er! Jag har sovit som en prinsessa inatt : ) Vaknade dock någon gång & kollade om gumman var där men det var hon ju inte. Hon har det så bra hon farmor & farfar. Jag fick sms av Jeanette vid 08.17 "Här går jag och väntar på att gumman ska vakna" Så hon har sovit gott min lilla flicka!





Nu ska jag sminka mej & ta en kopp tee om jag hinner. Sen bär det iväg till Säffle för att jobba & efter det hem för att äntligen hämta snuttttt!

Ha en bra dag !

PUSS & KRAM

Jay


JAY SMITH!




Faaaaaaaaaaan vilken röst?!!

10/12


Idag har det varit fullt upp på jobbet. Folk strömmade in med jämna mellanrum så det var svårt att hinna med något annat än kassa/kund. Jag hade en kort lunch idag eftersom jag började senare och hann äta en pan-pizza & en bull-krans-bit : ) Jag läste mitt horoskop som står i NWT & ingen mörk kvinna har bringat mej ljus idag..





Nu ska jag lägga mej i badet & ligga där lääääänge. Mira är hos farmor & farfar då Henrik har blivit döds-sjuk & jag ska ju jobba i morgon också, så vi åker raka vägen dit efter jag slutat. JAG SAKNAR HENNE! Det är jätte tomt här utan en galen Mira som är i farten.. Men som vanligt kommer det gå så fort så snart är det söndag kväll och allt är som vanligt.

PUSS & KRAM

musik




And I’m crazy, but you like it,loca, loca, loca
You like that it ain’t easy, loca, loca, loca
I’m crazy but you like it, loca, loca, loca
Crazy but you like it


10/12



Idag är det exakt 2 veckor kvar till Julafton.. Det var ju nyss en månad kvar... ? Inte en enda julklapp är inköpt heller, tror jag kommer vara ute i sista minut detta året. pusst.

Idag ska jag jobba, början 11.30 och är inte hemma förens ikväll.
Så nu får ha en bra dag allesammans!

PUSS & KRAM

Torsdag


Idag har ni inte fått något inlägg av mej, sorry ! Men ett par trogna läsare är inne & kollar ändå, flera gånger om dagen tydligen : ) Jag har jobbat idag, halva dagen & resten har spenderats hemma med Henrik & Mira här hemma. Mycket mysigt ! Vi har busat till max, käkat hamburgare ( dock inte dom super-goda hemma-gjorda ) tagit hand om tvätten inte en dag för sent & käkat jordnötsringar. Jag & Marie ska ta tag i träningen på allvar efter nyår, så nu är det bäst att äta upp sej för att sedan få svälta ett tag! Haha. Vi får se på den saken..



Imorgon & lördag jobbar jag också, så Henrik är hemma med älsklingstjejen! Dom klarar sej så fint hemma utan mej, dock ser det ut som en bomb släppts ner här inne : ) Men jag plockar mer än gärna efter dom, då jag vet hur underbart det är med en pappa till Mira som vill vara med henne! ♥
Jaaaps,


PUSS & KRAM


8/12



Godkväll på er ! Just nu är det bonde söker fru på tvn & jag har absolut inte följt det och nu är dom inte många kvar, final nästa gång tror jag?! Jag & Henrik åt mumsiga hemma-gjorda hamburgare : ) Det var så gott, så gott! Det gck fort att göra också, faktikst första gången jag gjorde det & det blev superb!
Vi kom allt iväg till Säffle & erikshjälpen, jag fick mej en tröja & en ny kniv, 33:- gick kalaset på ! Tjiihoo : )
Nää nu, nu väntar jag på att Henrik ska ringa så ska han få köpa godis till mej!


PUSS & KRAM

Onsdag



Nu ni, ska jag få till ett inlägg för dagen. Hann inte riktigt med det i morse för Mira bestämde sej för att sova till 10 & jag vakna inte före det jag heller : ) Upp & koka gröt till lillan, mummsa i sej det & iväg till öppna förskolan. Idag var det potatissoppa & den var smarrig, med nybakad färskt bröd går nästan allt ner. Magda & Tovali, Marie & Liam, Cici & Alvar var där så barnen fick busa av sej.
Jag, Lina & mamma drar nog skutan till Säffle för en sväng på Erikshjälpen när Lina slutar & Henrik kommer hem.




Mitt hjärta & jag


Hoppas ni haft en bra dag?!

PUSS & KRAM

dh & cougar town



Då är det snart dags att bänka sej framför tvn för idag är det Desperate housevifes & cougar town : ) Mira sover & jag är helt ensam! Sköönt, jag ska tända ljus & göra mej en kopp tee innan det börjar. Mysa ner mej med en stor filt.. Ååh, så mysigt det låter.




Imorgon ska vi till öppna förskolan på sopplunch : ) På kvällen ska jag upp till Mcd för ett pass Body Combat! Nu ska här bli ändring på träningen för min del. MÅSTE!

lasgane & leksaker


Äntligen har jag fått mat i magen : ) Det blev som jag sa, lasagne. En super god dessutom.. All in så att säga! Mmm, det var så gott så jag tog en extra portion även fast jag var spräng mätt! Men det gick ju ner !



Min goda lasagne + gurka, Miras leksak och tutte & en halv banan som hon käka upp!



Mira, som för övrigt är sötast i hela världen!

Jaa, då ska jag försöka få ordning och reda här. Plocka bort allt jag dragit fram & kankse komma ut på en promenad. Undra om det är kallt ute?

PUSS & KRAM

Tisdag


Igår fick Henrik hem detta på posten.



Han är en sån där som skulle kunna tacka ja till detta, utan att ens veta vad det skulle kosta eller betyda. Till skillnad från mej som kan tacka nej på direkten. Om någon försäljare är här köper han ALLT dom har med sej för han kan inte säga nej, jag vet inte om han inte vågar eller vad det är. Jag säger nej innan dom kommit innanför dörren. Detta kom skrivet i Henriks namn, så nu ska jag slänga det innan han skriver på något : ) Jag har en liten svag känsla som säger att vi inte kommer bli miljonärer !

7/12



Idag ni, då ska jag göra lasagne!! Jag har haft suget efter det alldeles för länge nu så jag bestämde mej för att ta upp köttfärs & tina. Mmmm, jag längtar redan tills maten står på bordet !



Smassskens : )



6/12



Godkväll : ) Jag & Lina drog oss en sväng till Kstad, Lina skulle handla till cafet & självklart blev det en runda på Bergvik. Jag handlade inte en enda grej! Denna månaden måste jag lägga alla mina pengar på julklappar sörrni. Vi bestämde nästan att vi ska dit på Lördag igen, men då för att handla dom dära julklapparna. Menv vad, till vem?

Nu blir det en varm kopp tee & Noblesse !


Måndag


Min lilla Mira grejar för fullt : )





Hon sover nu & då ska jag passa på att kolla runt på nätet det man inte hinner när man har henne vaken, då är det bara lek som gäller ! Jag har inte fått i mej någon mat idag heller så jag funderar på att laga spagetti & köttbullar, det enda vi har i frysen för tillfället : )
Vaktis ska komma hit & isolera våra 2 krypvindar som vi har här i lägenheten. Så nu hoppas vi att vi aldrig någonsin behöver frysa igen!

PUSS & KRAM

6/12



Måndag morgon! Mira har ätit gröt & smörgås med apelsin marmelad : ) Haha, det tyckte hon var super gott! Gröten är inte så rolig mer, utan nu vill hon ha andra saker, smörgås osv. Jag ska kolla nere på Ica om det finns mjölkfri jogurth som hon kan få smaka på.

Igår var vi i Reines studio på glögg-mys! Jätte trevligt, & släktingar var där som jag inte träffat på länge, Werra hade med sin släkt också. Massa pepparkakor, julmust, glögg, chokladbollar, godis & lussekatter m.m Allt var super gott : )



finaste Alva



Storebror Reine & Alva



Mira, kusin & morbror

Idag har vi inga planer att göra någonting. Lina undrade om jag ville med till Karlstad & shoppa lite. Julklappar antar jag eftersom vi inte har köpt en enda än.. Tänkte höra med mamma om hon är ledig idag så kankse hon kan ta Mira medans vi är i Kstad & innan henke slutar. Jaja, vi får hoppas hon är hemma annars får Mira bli med : )

PUSS & KRAM

Krock & Nöjes





Godmorgon på er! Gårdagen slutade lite annorlunda jämfört med vad vi hade tänkt oss.. Joo, men en KROCK!! Kommer snart till det. Iaf, vi började med en resa upp till Kstad & satt hemma hos våran chef innan då hon bor i Karlstad. Åker till Nöjes för Starboys och dom var sjuuukligt roliga! Har inte skrattat så mycket på länge : ) Dock trodde vi att det skulle vara nattklubb efter då dom hade sagt det till Adele ( chefen ) men dom slutade ju med det förra helgen tydligen. Då kommer vi till krock-delen. Reine stog utanför på bussfickan & väntade på att vi skulle komma ut för att åka hem. Han ser en buss kommer bakom & blinkar, han skulle precis lägga i växeln och åka så PAAAAANG , bussen drar med Reine & bilen ner mot älven men han lyckas svänga hjulen åt höger & till slut svänger bilen iväg efter många meter.. Bussen står ca 3-4 meter från älven & Reine hade ju druttat ner om inte bilen hade sväng... Det gick bra med Reine, men bilen blev sådär.. En trasig bakruta & trasig bakdörr. Vi kom hem hel-skinnade iaf efter en händelserik resa. Tack Reine som ville köra, tråkigt att det skulle hända så här : (








Starboys!

Mira kommer hem om en stund ! Ååh, så jag saknar henne.. Igår kunde jag inte somna för jag ville att hon skulle vara där, jag vaknade jätte tidigt för att gå upp med henne.. Men ingen Mira där så jag kunde sova till 11 ! SKÖÖNT : )

Lördag



FAN att man alltid ska sega så. Nu har jag panik för jag är inte klar, inte på långa vägar.. Hur ska jag ha håret? Vilken parfym? & framför allt KLÄDER? Åååh..
jag har inte tid att sitta här alltså...



Enbart naglarna som är målade..


4/12



Helgen är här!! Va skönt att det är Lördag. Mira somnade nyss på sin förmiddagslur : ) Jag ska försöka göra mej lite iordning eftersom jag ska till Karlstad & äta julborde med jobbet! Det ska bli fruktansvärt gott! Hoppas det finns hemmagjorda köttbullar bara, annars kan det kvitta.





Min lilla älskling ♥

Mira ska sova hos faster idag tills imorgon då Henrik & hans pappa drar till Mora & hämtar någon bil. Det kommer gå så bra hos Marie men ändå komme jag sakna henne mycket. Jag längtar redan tills vi ska hämta henne imorgon!
Vi ska även till Reine, Werra & Alva imorgon för glögg-mys. Det ska bli super mysigt!

Nänuni, jag måste börja måla naglarna nu : )

PUSS & KRAM

3/11


Godkväll på er! Jag & Henrik sitter framför tvn och har kollat på Idol. Jag är ingen Idol-människa och har inget behov att se på det varenda Fredag. Men efter Jay sjöng like a prayer så hoppas jag verkligen att han tar sej hela vägen fram, iaf till finalen!







Idag har det varit en kall dag så mössan ar varit på hela dagen! Inomhus som utomhus. Nu ska jag svira in mej i en stor filt & kolla klart för att se vem som åker hem.
Imorgon intar jag nöjesfabriken & Starboys. Vi ska på julbord med systembolaget, men mer om det imorgon!

PUSS & KRAM


3/12



Mira försov oss i morse ( jaa, jag skyller på henne ) Så vi kom lite för sent till öppna förskolan där det var unga-mamma idag. Men tror ni det var några folk? Nope, det var bara jag & Mira, Maria & Neo. Men barnen fick busa medans jag & Maria pysslade med lite julgrejer. Vi har precis kommit hem & Mira slocknade direkt vi kom innanför dörren.



Mira busar med Neo



Nu fick dom nog av varandra & gick åt varsitt håll.



Mira a.k.a Dino slockande gott i sängen hemma.


Jag har mer bilder från idag men dom ville inte föras över till datorn..
Resten av dagen ska vi nog spendera hemma, var meningen att vi skulle till Hajir & Noel men Maria kunde inte så vi ska ta det till veckan om Hajir har tid för oss : ) Det tror jag nog att hon har.
Jag funderar på om jag ska orka mej iväg & träna idag. Skulle vara skönt att träna & komma hem och laga nån god mat! Vi får se hur dagen slutar : )

PUSS & KRAM

2/12



När jag kom hem satt Mira i Henkes knä med välling & somnade in. Vilken underbar kille jag har som fixar detta tills jag kommer hem så jag får slappa !



Drak-Mira & pappa busar i camen.

Jag har precis kommit hem från Hajir & Hadea. Dom hade ju homy-party. Massa jätte fina inredningsgrejer till höga priser ! Jag har så dåligt med pengar denna månade så jag fick avstå från att handla. Men det var jätte trevligt att komma ut & träffa folk, plus fika ! Tack Hajjen : )

Nu ska jag slänga mej i soffan & mysa med en kopp tee!

Torsdag


Jag fick ta mej en fika all by my self nyss : ) Jag blev så sugen på varmt tee & en bulle. Smask! Jag ska precis börja med maten nu strax innan Henrik kommer hem. "Maten ska stå på bordet när jag kommer hem" Jag är ju ingen super-kock så idag blir det köttfärssås & spagetti. Jag ska öven riva i morot är det tänkt, om allt går som jag vill! Tvättstugan har jag besökt 4 gånger och därmed är 8 tvättar tvättade... Varför vänta in i det sista? Troligtvist för alla 3 här i huset har massvis med kläder så man kan gå så här länge utan att det börjar tryta i garderoben.




Kl 18.00 ska jag hem till Hajirs mamma på Home-party & det ska bli trevligt. Även min vän Månkan kommer med ! Japp, nu ska jag dra igång med spagettin!

PUSS & KRAM!

2/12



Goddagens på er! Jag & Mira har precis kommit hem, vi drog iväg till kyrkan imorse : ) Mira sov till 9 så det var full fart ända tills vi åkte. Koka gröt, av med pjamas, på med kläder, äta gröt, på med mina kläder, borsta våra tänder, på med ytterkläder & iväg. Det är inte bara.. Det tar sin lilla tid att komma iväg!
Väl på kyrkan kom Cici & Alvar, även Maria & Neo. Mysigt & lika gott med fika varje gång. Jag glömde betala. Jag känner mej lite som en tjuv då, när man kommer hem & har helt glömt att slänga pengar i burken. Jaja, det får vi ta nästa gång vi kommer dit, det är ju inte sista gången vi var där så att säga.

Mira somnade direkt hon sätte sej i bilen & sover än, troligtvist kommer hon sova en stund ! Resten utav dagen består av städ, plock & tvätt.

Min Miiiira



Miiiiiira, min lilla Miiira : ) Du är så stor, idag blir du 10 månader!! Det är alltså 10 månader sedan du kom till världen & gjorde mej och Henrik till världens stoltaste föräldrar. Du är så fin, underbar, snäll, mysig, söt, BÄST! Du är allt jag önskat mej & du är bara min ( & Henriks ) Jag älskar dej ♥



Pyyyte liten Mira!



Miiira 10 månader!

Tänk att något så litet kan göra en så himla glad & lycklig!

JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ, JAG ÄLSKAR DEJ!

1/12


Idag är Mira på bus-humör. Det börjades redan när hon vaknade, hon stog & skratta i hennes säng. Hon fick komma till mej & hon blev helt galen ( värre än vanligt ) Nu har hon läst igenom varenda bilsport-tidning : )







min bus-tjej!


Idag ska jag & Mira ner till Lina och hjälpa henne för Patrik är sjuk. Så vi får skippa öppna förskolan idag. Vi ska även iväg till Säffle & besikta passaten. Kankse en sväng på Erikshjälpen & Lindex.

PUSS & KRAM

RSS 2.0