facebook



Oj, tänk vad många grattis jag har fått på fejjan idag : ) Hahah, facebook är verkligen där det händer !
Japp, jag har inte haft någonting att gjort idag så jag har svarat "Tack" på allihoppa ! Då är det illa!! Men det har ju vart ett jävla skit väder ute idag, regnat hela dagen och hur gärna vill man gå ut med barnvagn då?!

Jag har iaf haft en jätte bra födelsedag ! Känns som vilken dag som helst. Mamma var här förut med lite presenter till mej. Jag fick en jätte fin pjamas : ) En rosa ! Och även ett presentkort på klippning. Tänkte jag skulle klippa mej lite kortare och kankse få i lite slingror ? !
Och av Henrik blir det ju att handla lite med hans kort, det gillar vi : ) Så vi funderar på att dra till Kstad under helgen om det är öppet där. Vi ska ju "bygga ut" i min stora garderob eftersom mina kläder inte får plats, så vi ska till Ikea och kika lite också..

Nu äntligen blire duschen : )

23



Va fan, det var ju inget Desperate Housevifes igår : ( Buuuhuhu, man kunde tydligen kolla på kanal5 play ? och vad är det liksom..?
Undra om nästa Tisdag, om det är det programet som skulle vart igår eller om det är nästa igen eftersom man kudne se det på kanal5 play, om det inte visad över huvud taget alltså. Någon som fatta vad jag menade? : )

Iaf, IDAG FYLLER JAG 23 ÅR ! Tjoohoosan, har dock inte fått något än : ( Men storebror Patrik har varit här på lite lunch och mamma & Anders kommer senare och Linis skulle komma ikväll! Hoppas jag får något roligt iaf, spelar ioförsej inte så stor roll om jag inte får något. Känns som man har växt ifrån det där lite !
Men av Henrik ska jag iaf få köpa mej en ny skötväska! Bättre att jag fick välja själv för annars är det nog något som är fel om han väljer : )







Idag har varit en sådan där dag då jag har fått massa viktiga saker gjort.
Ringt Eon och sagt upp mitt abbonemang
Ringt vårdcentralen om min bröstmjölk
Ringde Näl och Karlstad för att få läkarintyg som vi ska skicka till försäkringskassan
Ringde Pd så vi ska äntligen få in en bild på lilla Mira i tidningen här i Åmål ( inte en dag för sent )


Nu ska jag försöka städa lite och vänta på att Henrik ska komma hem så jag får hoppa i duschen!
Bye

Tack för alla grattis !



Bra dag!



Oj vilken perfekt dag det har varit idag : )
Började med att stiga ur sängen och få på Mira lite kläder, ammas, blöj byte och allt där till. Tog oss en promenad till stan för att möta Milla som ville att vi skulle komma hem till henne på lunch så jag tog med mej ett bacon paket så vi kunde göra pasta & pastasås. Tog oss en promenix till Ebbas dagis och hämtade henne, gick bort till Millias gamla lägenhet för att hämta post osv och det var en STOR hög med post som låg där och väntade på henne.
Tog oss en ännu längre promenad, en omväg ner till Bvc eftersom jag skulle dit på 2 månaderskoll !
Där träffade vi Maria & söta lilla Neo och även Haji & Sara : )
Tog mej en promenad hem och nu har precis Limpan kommit hit så vi ska laga oss en god lasagne!



Pusss

Äpple



Idag är det redan Tisdag och det betyder " BRA TV KVÄLL " Startar lite lätt med Dating in the dark och sedan blir det hemmafruarna i Desperate Housevifes och bäst till sist Cougar town som är så jävla rolgit !
Jag och Henrik kommer sitta klistrade iaf tillsammans med Camilla på andra sidan stan : )

Nu ska jag försöka på oss lite kläder för vi ska hem till Milla på lunch, mummms..
Vi har ju precis gått upp så det är ju ingen ide att käka frukost nu men jag får ta med ett äpple på vägen : )






I eftermiddag ska vi till bvc : ) Weei, det ska bli roligt att se hur hon har växt sen sist vi var där ! Förra gången vi var där hade hon ju gått upp nästan ett halvt kilo, så hoppas på detsamma nu också.

Ha en jätte bra dag allihoppa!

Glöm inte att rösta på min pjamas : )

Emma & Elsa



Emma & Elsa har varit här hos mej och Mira hela dagen och hälsat på ! Vi tog oss en promenad till stan, kikade lite i affärer och gick till Ica och handlade mat som vi skulle hem och laga, blev spagetti & köttfärssås och det var jätte gott, även om spagettisarna blev fastkokade : )
Henrik kom hem lagomt till maten och fick sej en portion han också!

Reine & Alva kom även förbi en sväng, han skulle kolla en grej med datorn, switchen och Xboxet men det var tydligen en Raouter som saknades.. Det fixar sej !



Tänk vad tiden går fort, känns inte som det är länge sen Emma gick gravid med Elsa och nu är hon över 1 år.
Tiden bara flyger iväg alldeles för fort. Bäst att ta vara på den här bäbistiden även om det är fruktansvärt jobbigt ibland !





Här är inte Elsa gammal : )




Här är hon nu !
Sötisen : )






Nu väntar jag på att Henrik ska komma hem så jag får sticka ut i skogen och springa. Jag SKA ut!


hihii



Min pjamas har hela 12 röster : ) Undra vilka det kan vara som har gett sin röst på min ?

Klicka här
för att rösta på den ! Thanks






Inatt har Mira grejat runt lite för mycket så jag har inte fått mej mycket sömn. Antar att hon kommer sova mycket idag på dagen då ist, hon håller på att slockna i soffan nu !



Idag ser hon ut som en liten pojk i hennes  blåa Bamse pjamas ( som vi har fått av Malva ) Men hon är lika söt för det lilla gummsan, och man kan ju inte skita i att ha på henne kläder bara för det är blått. Jag tycker det är gulligt med blåa saker !



Idag kommer Emma & Elsa hit på besök : ) Ska bli jätte kul att träffa dom, jag tror Elsa går helt nu också ! Haha, nu har nog Emma det hetsigt att springa efter henne hela dagarna! Lite skillnad på hur jag har det, för mej är det bara att sätta henne i babysittern eller lägga henne i soffan så somnar hon !

Nu ska jag försöka hinna duscha innan dom dyker upp : )



Ha en bra dag <3

joggingtur



Imorgon har jag bestämt mej för att jag ska ut i skogan och börja springa : ) Det ska bli så skönt att få komma ut lite och röra på sej ( förutom att gå bakom en barnvagn ) Hoppas bara snön på spåret är borta, eller det mesta iaf.
Jag ska försöka att komma ut 3 gånger i veckan till att börja med, så man inte tar i ska ut 7 dagar i veckan för då håller det inte mer än 2 dagar. Måndag, Tisdag och Torsdag ska jag försöka ta mej ut. Måste fixa med Ipoden i morgon på dagen då, ladda in lite ny musik och få batteri i den. Va nog nästan ett år sedan jag använde den senast nu..


Mirisen ligger i soffan och har slocknat, hon käkade för en stund sen, rapade och läggde en liten spya på min axel så nu luktar jag skunk : ) Men tycker nästan det är lite mysigt med babyspy-lukten : ) Eftersom Mira inte spyr ofta så är lukten inte så farlig tycker jag !
Stackars dom som har bäbisar som bara spyr och spyr, då hade man nog tröttnat på den där lukten !

Idag har vi inte gjort mycket. Jag, David & Fredrik gick ner till Karlberg en sväng och kollade på innebandyn, Lina & Alva kom förbi en sväng så vi fick gå in i korren och få oss en dricka och delikatoboll : )









Nu ska vi försöka få igång en film från datorn genom Xboxet till tvn : )



Söndag



Söndag it is : )
Jag och Mira sov jätte länge och jätte gott  ! Tänk va skönt om hon sover så här när hon blir lite äldre, troligtvist inte men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Om hon är som mamma & pappa lär hon sova som en stock till långt på eftermiddagen !
Vi har fått städat lite eftersom det kommer en jobbarkompis till Henrik på besök som skulle ha lite fika : ) Bra när det ska komma folk för då måste man städa, som man inte kan göra på vardagar bara för att ^^
Man skulle nog ha en "städar-dag" en dag i veckan så man bara plockar undan och drar fram damsugaren. Det hade nog funkat en gång det, sen skulle vi nog inte orkat mer : ) Så det där med "städar-dag" hoppar vi nog !

Bröderna Fredrik & David har ju spenderat natten här och det har gått jätte bra, dom var uppe sent i natt och spelade Xbox, men till slut slockna en utav dom i soffan så då fick vi bädda åt dom så dom fick sova. Men dom var uppe lika tidigt i morse för det, och på med tvspelet och pumpa musik ur högtalarna : )
Jag, David & Fredrik ska gå ner till Karlberg sen och kolla på innebandy, är A-lag eller nåt där och spelar nån cup eller dylikt. Medans dom kollar på bandyn kan jag kolla på killar : ) Hhaha,







Nu blir det fika !

Rösta


Snälla läsare, kan ni inte rösta på min pjamas som jag har gjort på Libero.se ? ! Pleaassse, vill gärna ha den pjamasen och plus att man kan vinna ett par månaders förbrukning av bjöjor, något som hade varit väldigt bra : )











Förut idag var jag hos Hajir & Andreas på babyshower : ) Det var jätte trevligt!  Som hon sa, nu har hon allt kommit i kapp med magen, den är inte så liten mer och det börjar ju dra ihop sej. Det är mindre än 4 veckor kvar så det kan ju komma en liten snuttit när som helst nästan ! Oj oj oj oj, känns inte som det är så länge sen jag satt hos henne i somras och hon hade berättat att dom skulle ha barn!
Det är nästan sjukt så fort tiden har gått nu det senaste. Känns som nyår var förra veckan!



<3





Henriks små bröder är här och ska sitta uppe hela natten och spela Xbox ! Massa godis, chips och dricka står på bordet. Henrik ligger i den lilla soffan och sover så gott med Mira bredvid sej : )
Jag själv sitter här vid datorn och kollar runt lite på bloggar och självklart facebook, jag väntar på att Mirisen ska vakna och vilja ha mat. Efter det ska jag gå till sovrummet och lägga mej och sova och det ska bli underbart gott!



BTW, jag fyller 23 bast på Onsdag juuuu !!! Blir inte att man tänker på annat än barnkläder, bajsblöjor, barnskrik och bröstmjölk just nu så man får ingen tid för sej själv.
Hmm, vad önskar jag mej då i present?

-Klippning ( vill ha håret ännu kortare )
-Supernintendo med Donkey Kong och SuperMariobros
-En ny skötväska
-Presentkort på Gina Tricot & Hm
-PENGAR
-En fin plånbok
-"Hemma-grejer" så som toapapper, diskmedel, torktrasor, tvål, tvätt- & sköljmedel, schampo & balsam m.m


Där har ni ett par saker som jag vill ha !

Nu får det bli lite gotte-saker i magen : )

parfym



Varför kan man inte bara ha 1 eller högst 4 parfymer? Så att dom faktikst tar slut någon gång.. Jag har så himla mycket parfymer, och får inte nog utav det heller.



Här är bara några utav parfymerna jag har och det är säkert 15 st här på bilden bara..
Man kankse skulle börja använda bara 1 så att en tar slut iaf : )








Nu har Henrik & Mira åkt ifrån mej : ( Undra hur jag ska klara mej utan gummsan, känner redan nu att jag saknar henne jätte mycket!
Men Henrik kommer klarar detta galant och dagen kommer nog gå så fort så dom är nog hemma in noo time !
Att man kan sakna någon så mycket, som jag saknar Mira nu !



Här är gumman bara 4 dagar gammal, guud vad hon har växt ! Åååh, lilla snutt : )
Har hon verkligen varit så liten? !
<3







Lördag



Fredagen är över och nu återstår bara Lördag och Söndag av helgen : )
Inatt har Mira sovit jätte bra, eller käka vid 22-23 tiden igår och sen vakna hon inte förens 3.00 i natt och skulle ha mat igen och efter det var det 7.00 i morse ! Så här mycket har jag nog inte sovit i rad sen hon kom till världen!
Idag har hon fått badat och det tyckte hon var lika skönt som vanligt : ) Hon är som fisken i vattnet !

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska göra mej klar för en tripp enr till stan, sen ska jag hem till Hajir & Andreas, hon ska ha en liten babyshower : ) Ska bli trevligt !
Medans Henrik & Mira åker till Billinge och kollar på hockey och träffar farmor! Han är lite nervös att hon ska vara sur och grinig men jag sa det " Tror du verkligen att du kommer få ha henne nåt när farmor är med ? " Farmor älskar lilla gumman så himla mycket så hon kommer nog ha henne från det han kommer till det att han ska åka : )
Fredrik & Davdi ( Henriks små bröder ) ska med oss hem för en sleepover, blir tvspel och godis hela natten här i lägenheten skulle jag tro !




Yes, nu grillas snart plattången upp : )

Alva & Mira



Fredags kväll och pappa sitter och matar Mira med ersättning just nu. Mira har haft en sådan där dag då hon bara har käkat och käkat, så min tute ( eftersom jag bara har mjölk i ena bröstet ) har vart helt "taxöra" hela dagen. Taxöra är då när tutten är så uräten så den bara hänger och dallrar, ni som ammar fattar vad jag menar!
Idag har Mira vart vaken nästan hela dagen, känns verkligen som den där sömn-perioden har börjat lägga av lite och det vänder så hon kommer vara vaken mer på dagarna och kankse sova mer på nätterna ( HOPPPPPPAS, så jag kan sova )
Hon har även suttit i mitt knä och skrattat åt mej när jag sjön blinka lilla stjärna och bä bä vita lamm för henne : ) Tror hon tyckte jag hade sååå fin sångröst så hon leede åt det !

Hon somnade en sväng, då hittade jag henne like this : )



När d et skulle vara like this : )



Hihih, sötnöten där : )




Alva var även här på eftermiddagen.



Hon fick sej en godis bit : )







Var ju hos Milla & Ebba nu på kvällen. Var jätte trevligt ! När Cissi kom fick v hemmagjord pizza som var jätte smarrig ! och till efterrätt blev det hennes hemmagjorda kladdkaka som jag bara ÄLSKAR : )
Allt var jätte gott och mysigt ! Tack Milla för en bra kväll
Cissi hade med sej Ultraljuds bilderna på den lilla alien : ) Verkar som det kommer bli en liten sötis!
Tänk när man var på Ultraljudet, man var hel spänd och visste inte vad man skulle se där inne : ) Och nu sitter man här med den lilla grejen som man såg där på bildena!
Weeei, underbart !


Nu ska jag lägga gumman i spjälsängen och gosa med Henrik <3

Miami ink



Kollade jämt på Miami Ink förr, men nu för tiden hatar jag det.. Okej, hata är ett starkt ordval, men jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt. Det blir ju så att man tröttnat på program till slut och så ligger det till med mej och Miami Ink. Men just nu finns det inget på tv så jag får kolla på det och jag har glömt vad jävla snygg Ami är : )
Han är en riktig mumsbit den där James !






Yummmii : )

Fredag



Godmorgon : )

Idag är jag och Mira uppe i tid, vi har vart uppe sen 9.00 typ. Hon ville inte sova mer och när jag stängde ögonen skrek hon till, så det var ju bara att palla sej upp.. Alldeles för tidigt om jag får säga det : )
Jag tänkte " Va skönt, nu kan vi gå ut på långpromenad " Men icke då, så fruktansvärt dåligt och tråkigt väder ju.. Orkar inte gå i massa slask och regn..




Sen kommer Alva : ) Och efter det ska jag gå till Milla!

Booboo



Det blev våfflor uppe hos mamma. Jag, Henrik & Mira, Lina & Danne, Reine, Werra & Alva, Mamma och Anders satt runt bordet och slaffsa i oss massa våfflor med hallonsylt, jordgubbssylt, hjortronssylt, grädde, smör, socker, dricka och kaffe. Yummii!
Vi fick även träffa våran lilla pisse katt som bor uppe hos mamma för tillfället : ) Så goosig hon är!





Lilla pissemissen : )






Nu hoppas jag att min lilla dotter snart vaknar så hon kan käka lite så jag äntligen får gå och lägga mej igen !
Tänk att man kan sakna sängen mycket när man ändå spenderar mycket tid där ?!

FREDAG imorgon !! Jipppiihooo : )
Jag ska passa Alva en sväng på dagen så Reine kunde få gå på ett möte, efter det ska jag promenera hem till Millis & Ebba för tjejsnack eller mest babysnack kan jag tänka mej att det blir. Cissi skulle ha med sej ultraljudsbilderna ! Ska bli jätte kul att se dom : )
Och ännu senare skulle vi kankse ta en film med Lina & Danne, om vi orkar !




Lördag- Då ska Hajir ha en liten babyshower : ) Då ska Henrik ha med sej Mira till Bfors och hämta hans småbröder och Mira ska få träffa farmor igen ! Haha, han kommer sköta det galant pappa Henke. Det kommer nog kännas tomt för mej utan henne, men även ganska skönt att få göra något själv : ) Det behövs nog lite egentid tror jag, så man inte blir tokig. Plus att Henrik vill ju ha egentid med henne också !
Henrik är världens bästa pappa så han kommer sköta Lördagen jätte bra, bara han får med sej ersättning så klarar hon sej iaf : )

Nej, nu ska jag hoppa till soffan !


Natti natti : )

bajs





<3



Nu ska vi snart dra iväg upp till mammsen på kasenberg och äta våfflor : )
Weei, det ska bli mumsigt !

Bra saker på tvn ikväll ockå. Sveriges värsta bilförare och lyxfällan!
2 program som jag skulle kunna vara med i just nu : ) Kör ganska uselt och har inga pengar för tillfället ^^
Haha, så illa är det väl kankse inte !
Tror nog inte att vi är hemma till 20.00 dock, blir nog reprisen den dagen det är det ? Lördag eller Söndag säkert!



Yeahh, Mira bajsade genom blöjan och ut på bodyn & byxorna förut. Självklart när jag en halv timme innan hade bytt om på henne från pjamas till gulli-gull kläder.. Åhhhhhhh, synd att hon inte kunde kläcka att hon skulle skita som en häst : ) Tur att pappa var hemma så det var hans jobb att byta, nu luktar det bäbbebajs här hemma !

Mira





Snuttis ligger i sin babysitter och grejat runt : )
Nu ska hon snart ha mat så jag ska försöka få på mej kläder nu ( sitter i pjamas än ) och ut på promenad efter maten!
Tråkigt att gå själv... Men måste som sagt få bort dom där extra kilona som man läggde på sej under graviditeten.
På måndag har jag lovat mej själv att jag ska börja ut och jogga i skogen ! Skräll om det spöregnar då!

god morgon !



Idag tog vi oss sovmorgon jag & Mira : ) Så himla skönt att sova med henne brevid sej hela morgonen! Man nästan längtar efter att Henrik ska gå till jobbet så jag kan lägga henne bredvid mej, haha !
Nerrå, så illa är det inte att jag vill att Henrik ska knalla iväg till jobbet !

Nu sitter jag med Mtv på tvn och har precis käkat frukost som idag blev en risifrutti, kollar när Mira sitter i sin babysitter och grejar : ) Hon är såååå söt den lilla gumman, nu försöker hon bajsa så hon tar i så hon blir helt knallröd i fejset !




Igår hade jag hela min familj här, först kom Lina & Patrik efter en stund kom Reine & Alva, pappa ringde Limpan så han var här en sväng och efter det kom mamma till slut : )
Så trevligt !






Jag måste ta mej en promenad till stan, måste till Vårdcentralen och höra när dom skickar prover osv till Näl för jag ska skicka med min mjölk som jag helt totalt glömt bort : ) Så jag får lite money money money !

Va meningen att jag skulle till Milla i eftermiddag och fika med henne, Ebbis och Cissi ( som ska ha barn till hösten ) Men eftersom jag bara kunde fram till 7 och cissi kom inte förens halv 7 så tar vi det i morgon ist. Fredagsmys : )
Ikväll ska vi hem till Mamma på våfflor! Mumms, våffel dagen idag ju, inte iförrgår Lina och inte igå Patrik, IDAG! Så vi alla barnen skulle upp till mammsen och äta dom ur huset ! Ska bli mysigt : )


Off i go !


kladdis



Jag & Mira har nyss kommit hem, vi har vart ute och gått hela förmiddagen med Madde & Malva! Så skönt att äntligen ha kommit ut, vi har ju inte vart ute och gått sen i Fredags så det behövdes.
Madde sa även att det skulle bli bättre väder i morgon och till helgen : ) Weei, det gillas!
På Lördag ska jag ju hem till Hajir som ska ha babyshower, Mira får åka med Pappsen till Gfors, eller Billinge rättare sagt för han ska hämta småbröderna som ska sova här hos oss. Ska bli skönt att få lite egen tid utan henne, men det kommer känns tomt : ) Men tror jag fixar det fint!




Imorgon ska iaf jag & Mira hem till Millisen och Ebba-girl på lite fika. Cissi kommer dit och ville gärna träffa Mira : ) Ska blir trevligt, hoppas det bjuds på en smarrig kladdkaka ! Som Milla är expert på att göra !
Annars inga planer för morgon dagen, så kankse får bli sovmorgon för oss?! Idag var vi uppe alldeles för tidigt..

Jag kollar på förlossningskliniken nu, och urscchh vad jobbigt det är att se sånt nu. Eller alla som föder för tidigt osv, det känns jätte jobbigt att kolla på : (
Känns som så mycket kunde ha gått fel med Mira, men som tur är kom hon ut hel, ren och helt friskus : )





Nu ska jag laga lite mat är det tänkt.. Varför är godis sååå gott när man är hungrig?

data musen



Idag hade statistiken skjutit i höjden : ) Undra why? En skit Tisdag som denna, kankse för det har varit pissigt väder så alla har suttit inne och nördat framför datorn? maybee
Jag och Henrik har myst framför tvn med korv i bröd, haha det vi har råd med just för tillfället : ) Men antagligen fick jag låna pengar av pengavalvet Limpa så jag kan betela räkningarna och lånet iaf. Thankkkksss sis ! Hon är guld värd, bokstavligt talat : )



Imorgon är det Onsdag och jag har inga planer än så länge, måste bli promenad ifall vädret är bättre än idag.
Idag försöka jag göra några situps här på golvet, men om jag får erkänna var datorn mer tilltalande än ligga där på golvet och svettas som en gris och anstränga sej : )
Kan det inte bara bli bättre väder så jag kan ta på mej gympadojjorna och springa i skogen? Jag längtar verkligen efter att få göra det. Tills den dagen då det är fint väder och jag ska ut och springa och kommer på hur jävla jobbigt det är : )
Måste beställa en ny mus också ( data mus, till alla funny-bunnys som inte fattar ) Våran nuvarande har gjort sitt nu, och jag & Jonas kollade och det fanns någon för 35 spänn med frakt typ och det kankse jag kan ha råd med om jag får låna pengar : )




Me like : )



Sängen ropar efter mej!!

Mira, pjamasa & tvätt










Världens finaste dotter <3





Vi hade lite tråkigt där vid 3.00 snåret inatt : )
Idag är åter en sådan där "gå-i-pjamas-hela-dagen"-dag här på Grindhöjden.

Nu ska lillgummsan ha mat och efter det om hon somnar ska jag försöka ta mej ner till tvättrummet och slänga in en tvätt så den är klar lagomt tills Henrik kommer hem så han får gå ner dit och hänga upp allt : )
Kan ni tänka er att vi nog inte har mer än 3 tvättar idag ?! Haha, det är bättre när Henrik står för tvättandet för han tar en ny tid inom en vecka (som han alltid säger till mej att jag ska göra mej lyckas på något vis glömma det när jag är där nere i källaren och sen är det ju sååå jobbigt att gå ner dit för att ta en ny tid, därför vi tvättar så o-ofta annars ) Men nu måste vi göra så för Miras skulle så hon har kläder att få på sej !






piss väder



Så himla typiskt att det är så dåligt väder när man väl vill gå ut och promenera..
Jag hade tänkt att göra lite ärenden på stan osv men det får alltså vänta tills i morgon om det är bättre väder då.
Så, vad ska man hitta på idag? Ser att både Reine och Madde har ringt, min tele har vart på ljudlös inne i sovrummet tydligen så det lilla pipet hörde inte Marie : ) Jag har inte en krona så går inte att fylla på den än på ett tag. Men snart fyller jag år! Då hoppas jag på en liten peng kankse så jag kan fylla på mobben !


Det har kliat i mitt ena öra hela morgonen, jag har vart där med tops flera gånger och grejat men det blir inte något bättre för det.. Något som lever där inne tro? : )



Nu ska jag leka lite med dotter min : )

Kstad



Snart off to Charlestown : )





Får bli bättre med uppdatering ikväll, har ingen tid till att sitta här när man har en liten bäbis som måste äta hela tiden. Men jag har iaf lyckats duscha och blåst håret nu. Hoppas hon tar sej en tupp lur snart så jag kan göra mej klar. Hon borde snart slockna tycker jag efter att varit vaken sen 10 tiden : )

Jag ska försöka få i mej något att äta om jag hinner!





Falk



Henrik och Mira ligger i soffan och myser : ) Eller Mira sover på pappas mage ! Så underbart att se dom, mina älsklingar <3











Varför kan man aldrig sova på helgerna? På veckodagarna skulle jag och Mira kunna ligga i sängen lätt till 13-14 tiden, men nu stiger jag upp ur snarkofasen vid 9 tiden och är jätte pigg och kan INTE somna om.. ? Weird. Undra när jag kommer få sova en hel natt igen ? Känns som en evighet tills den önskan kommer slå in. Hon vaknar ju iaf 2 gånger på natten och ska ha mat. Någon som har något tips som man kan få dom små liven att sova längre? Kankse ett helt mål av ersättning nu på kvällen, då kankse hon sover längre? Hmm, vem vet.. Jag kan ju testa men då är problemet mina bröst, då måste jag ändå upp på natten för att pumpa dom... Åååhåhå..



Söndag är det idag, snart Måndag igen : )
Jag och Mira har spenderat dagen med moster Lina, hon kom och hämtade oss så drog vi till Ica och handlade lite mat som vi lagade till, var smaskens men nästa gång ska vi nog ta lite mindre grädde i gratängen ^^
Morbror Patrik kom och hälsade på han också, det var länge sen jag såg han så det var trevligt!
Henrik kom och hämtade oss så tog vi svängen förbi Ica igen så jag kunde slänga mej in och handla lite, träffade Jonte där : ) Tevlig och rolig prick det där !
Nu ska jag lägga mej vid mina bästisar och mysa med dom i soffan och kolla klart på Johan Falk : )





Btw, i morgon ska jag & Mira förja med Lina till Kstad för hon ska tatuera sej : ) Weei ! Synd att man inte har en krona så att man skulle kunna köpa något, men en 10:- till en naturell hamburgare kan jag nog hosta fram!
Måste ringa Försäkringskassan och höra när jag får pengar, har inte fått en krona sen i början av Januari så nu vet jag inte hur jag ska klara mej : (

klipp och bad



Det har vart lite dålig uppdatering av mej ett tag nu : ) Men jag har inte haft någon tid ( okej, har inte orkat sätt på datorn ) Men nu äntligen ska ni få höra vad som har hänt hos mej.

Igår tog jag en promenad ner till familjen Nytomt, Josse skulle klippa mej och Johanna ville gärna träffa lilla Mira. Sagt och gjort, Johanna var barnvakt till gumman medans Josse klippte och färga mitt hår. Johanna var en hejjare på det där med barn tycker jag, hon matade henne och hon skrek ingenting som hon alltid ska göra när hon äter med mej : )
Joss hade köpt hårfärg åt mej !! Tack gumman, och det behövdes. Så det blev en klippning och färgning igår för mej. Vi tog nog nästan 15 cm men det mörks knappt. Henrik såg ingen skillnad, men killar är väl inte dom bästa och fråga " Är jag fin i håret Älskling ? "
Men jag blev nöjd och fruktansvärt skön att få bort lite slitet hår. Sist jag klippte mej var ju faktikst på nyår inte nu detta nyår men året innan när jag och Pållen tog ett varv med saxen på fyllan : )






Väldigt dåliga bilder och jag är väldigt trött/sliten/sur : )







I förrgår badade vi lilla gumman och hon tycker det är så roligt och skönt! Hon ligger och sprattlar som en fisk, ler jätte mycket och bara njuter : )






Finaste flickan i världen <3




Nu ska vi iväg till Gfors på lite kalas!
Ikväll blir det en lugn hemma kväll, kankse ska höra med Limpan om vi ska kika på film alla 4 ?


Vad ska man ha för kläder på sej idag då? Utan att man ska se ut som en feett kosa mu mu..

musjävel



Mushelvetet till datorn funkar knappt, man måste trycka hårt som tusan innan den ger något respons och klickar på det man vill. Men på någon vänster går det om man trycker med långfingret ? den som man vanligtvist använder till höger knappen. Blir bara väldigt jobbit att trycka med fel finger.. Men men, får skaffa en ny när vi får pengar.

Frukost nu :



Blev macka med skinka och gurka idag och såklart ett stort glas vatten : )
Käkade ett äpple i morse också!

Jag ska försöka att inte äta godis eller onyttigt idag, för nu måste magen bort!
Det ska blir så skönt när snön försvinner lite så jag kan börja ta en springtur i skogen.




I förrgår när vi tvättade råkade jag slänga med båda Henriks mjukisbyxor ( då blev han inte glad på mej ) så han fick ta mina gamla godingar ^^ Sötnos där!











Nu ska jag nog försöka vila en stun på soffan, men troligtvist kommer Mira känna av det att mamma ska få lite lugn och ro så hon börjar nog inom kort gnälla : )

bvc




Idag är det Torsdag redan och jag och Mira har vart uppe ett tag, hon har masat väldigt mycket inatt så vi fick gå upp tidigt så jag är säker på att jag fick i henne mat osv. Och nu har hon slocknat i soffan min lilla skatt : ) Så nu ska jag snart behöva väcka henne när jag ska ha på henne kläder, men hon kankse sover så djupt att hon inte vaknar!
Mamma skulle komma idag, men hon har inte hört av sej så jag får se om hon dyker upp sen : (
Om hon inte kommer ska jag knalla bort till Milla som behövde lite telefonsamtal ringda osv, då är det jag som kommer och räddar henne i nöden för det är något hon inte vågar göra själv än : )

Igår orkade jag inte blogga något mer, men jag och Mira var hemma hos Hajjen och det var jätte mysigt att träffa henne, nu är hon allt tjock hon också. Jag fick smörgås och tee : ) Gottigt!
Vi tog oss en promenad ner till salongen och var där en stund innan jag promenera hem igen.
Henrik fick vara hemma med Mira på kvällen då jag var nere på Karlberg och hjälpte Lina, Flamingos var där och spelade : ) Hahah, snygga killar det dära !
Det var iaf väldigt mycket folk, var väl iaf 300 biljetter förköpta..
Massa gamla äldre damer som tänkte tillbaka på ungdomstiden när " hon och snygge Stig stog bakom eken och hånglade till just denna låten "








Nu ska jag borsta tänderna och sendan försöka komma iväg : )

iväg



Nu ska jag och Mira gå till Hajir och hälsa på : )


Hörs sen!

iväg



Nu ska jag och Mira gå till Hajir och hälsa på : )


Hörs sen!

Mira & mat



Tjooojojojohohooh, vad roligt det är med kommentarer och se vad det är för folk som läser! Ni är så snälla och söta : )
Nu har jag fått Mira att sova i spjälsängen igen! Det är så skönt att bara kunna gå in och lägga henne där och att hon inte börjar stortjuta efter ca 3 minuter. Min lilla rumpnisse : )



Som ni ser ligger hon bland gosedjuren, och om jag tar bort dom så vill hon inte ligga där. Fick ett bra tips av Maria igår att lägga saker runt henne eftersom dom små liven vill ha trångt runt sej tydligen : )
Och det funka !




Henrik fick springa ner till tvättrummet med en stor Ikea påse full i tvätt, slängde in det och efter det var jag så snäll så han fick åka till det kära garaget och spendera lite tid där : ) "weeeeeeei" tänkte nog han när jag sa att det var okej!
Jag har precis vart där nere och hängde upp tvätten och slängde in 2 till. Även hunnit värma en panpizza som blir lunchen/middag för mej idag.



Pan pizza och ett stort glas vatten : ) Thats life !





Om man skulle bädda sängen ? Hmm, njee det får Henke göra sen när han kommer hem : )

promenix





Vart ute nästan hela dagen och spatserat i det fina vädret med Madde & Malva! Det har vart så himla skönt, man vet inte rikgt vad man ska ha för kläder på sej ute nu eller vinterajackan är alldeles för varm och vårjackan blir nog alldeles för kall så man ska åka på mjölkstockning och förkyldning eller dylikt.
Men tur att jag har 2 vinterjackor, en tjock dun jacka och en som är inte riktigt så varm men ändå ska det vara för varmt ?

Det blir nog mer promenad idag förhoppningsvist : ) Madde och bäbis ville ut senare också för att få kvällen att gå. Henrik får komma hem först så vi kan dra igång tvättmaskinerna, ska ju tvätta hela eftermiddagen. Tur att jag är ensam hemma med Mira på dagarna så jag kan skylla på något "Jag kan INTE gå ner i tvättstugan (för att slänga in en tvätt som tar högst 2 minuter )och lämna henne här uppe älskling"
Så det får han göra när han kommer hem,f ör nu har vi lite för mycket tvätt igen. Hur lyckas vi? Kan man inte lära sej att ta en ny tvätt tid inom en veckan när man är där nere? Tydligen inte.





See you

Erik & Mackan och Hollywoodfruarna



Kvällen idag består av dom programen : )
Erik & Mackan är dock slut nu och under alla pauser skulle jag ner till bilen och ta ut insattsen till barnvagnen och gå till tvättstugan för en tvättid, men tror ni jag gjorde det? Nopppe, i varje paus sa jag bara " Nästa paus, då jävlar SKA jag ner " Meen nej då, jag orkade inte.. Så antingen går jag ner i nästa eller så tar jag det i morgon, men jag ska försöka komma upp i tid så jag kan följa med Madde & Malva ut och gå så då har jag nog inte tid för att springa ner och masa med massa sånt : )






Bästa låten : ) Only for you Limpa!






Idag har jag varit ute och gått nästan hela dagen med Maria & Neo och Emma : ) Mötte dom på stan och gått runt Örnäs , fikat hos Lina på Karlberg och gått ner till stan. Underbart väder, det blåser fortfarande lite kallt men det går bra när man är i solen.
Jätte trevligt att träffa lilla Neo och han är sååå himla söt. Längtar tills Mira blir lite större och mer "me" mer vaken, kollar mer, grejar runt bara : ) Men det kommer nog fortare än man tror!



Imorgon som sagt ska jag försöka komma upp i tid och gå med Madde & Malva, och ta med mej te så vi kan fika hos dom efter promenad : )
Men vi får se hur det går med det att ta sej upp i morgon, vi är ju allt ett par sjusovare jag och gumman <3

Nu ska jag banne mej sätta på mej skorna och palla mej ner för alla 40 trappsteg. Pusst

Mira & frukost





Lilla gumman har precis slocknat i soffan : )


Nu ska jag äta min frukost som idag är smörgås med stekt ägg vita och juice!








Nu blir det promenad med Maria : )

Söndag



Då var denna veckan också över, dom flyger förbi oss med räjser fart tycker jag.
Jag har precis kommit ur duschen och det var fruktansvärt skönt att få fräscha till sej lite. Blir ju att man har massa bäbbespy osv på sej när dagen är slut : ) Men jag tycker om Mira precis lika mycket för det
<3


Nu blir det lite frukost som består av gårdagens mat : ) Yummii, kankse en lång promenad efter det? Dra bort till Lina kankse?

booooring




Fuuuuuck vad jag har tråkigt. Lina var här en snabbis med åkte nästan lika fort som hon kom : ) Hon skulle hem och göra tacos!!!!! Mums, det skulle sitta fint i min mage nu känner jag. Har bara blivit en banan och ett par kakor idag. Inte bra mamma-Marie. Men jag hoppas på att Henrik kommer hem snart så han får slänga sej i bilen ner till Ica för att handla lite Lördags-gott : )

Det går INGET på tv så nu kollar jag på ett program om uteliggare...




Ryan Scheckler








Jag har absolut inget att göra och det är inget bra på tvn så nu har jag kollat på Mtv i flera timmar känns det som.
Det är "Life or Ryan" och efter ca 4 program har jag kommit på att han är fan aset snygg : )
Försökte hitta bra bilder på han, men han är mycket snyggare i programet och i verkligheten än på bilder.
Tänk att leva som han gör ! Det hade vart underbart ^^








Mira har precis fått man och nu försöker jag få henne att sova i spjälsängen, men det går som alltid inge bra. Hon vill verkligen inte sova där : ( Hon kan sova vart som helst, men INTE i hennes säng..

Lördag



Hello everyone : )
Idag är jag på jätte bra humör, vet inte riktigt varför! Men kanske är för att lill snutten sov väldigt bra inatt. Eller vi slocknade alla i soffan igår kväll och vakna vd 3-4 tiden när hon skulle ha mat och gedde henne lite mat av mej och lite ersättning och somnade om lika fort : )

Idag har jag vart nere på Karlberg och hjälpa Lina lite, åkte och handlade lite åt henne eftersom kaffet tog slut och idag kommer ju inga varor! Det är danstävling där nere idag så jag mötes av en stor flock av hårspray, smink, pinnsmala tjejor med alldeles för lite kläder ( Mamma hade blivit galen om hon såg dom små töserna i dom utstyrselna ) plus ett par dansade killar.
Josefin-fin var där nere och hjälpte Lina lite och kollade på dom här fantastiska dansarna, hon tyckte att Mira skulle bli en discodiva när hon blev stor men jag sa FET NEJ och väntar med spänning på hennes första reflexbyxor som hon ska ha med pappsen i garaget : )

Henrik och gummsan ligger och myser i soffan nu och jag är väldigt sugen på att joina dom, men ska nog försöka få i mej lite frukost så jag orkar med dagen : )








<3













pizza



Idag köpte jag och Henke pizza, jag minns inte när jag käkade det senast. Var nog före Mira var född iaf.. Men vi köpte på Åmåls ( ni som inte är från Åmål så har vi en pizzeria som heter just så Pizzeria Åmål ) och fyy faaaan va illa det smaka, vad har hänt med stället? Inte ett ända känt ansikte kvar där och what about deras språk? Kan dom inte prata svenka när dom jobbar i Sverige? Man käkade ju alltid från Åmåls förr, men nu får man nog byta pizzeria. Haha, ett väldigt stort dilemma detta med pizzeriorna här i stan : )

Egentligen skulle man inte äta pizza över huvud taget när man ska banta bort graviditetskilona, men skit sam på Fredagskvällen : )
Okej, nu får det bli en kex choklad till efter rätt!






Fåglarna kvittrar, vilken underbar dag.
God och glad, kexchoklad : )

FREDAG!



Tack för dom posetiva kommentarenra angående ersättning som jag skrev om igår eller förrgår. Det känns skönt att alla inte blir pist off på en.
Lilla gumman blir en helt annan bäbis när hon får ersättning, hon slocknar diretkt och sover mycket bättre och myckte längre av det. Vad ska man göra när inte mjölken räcker till liksom? Då måste man ju ta till ersättning.
Men såklart jag kommer amma så länge det funkar och jag har mjölk kvar !
Nu precis har hon fått mat av mej plus 75 ml ersättning och hon har slocknat i soffan : )



Nu har jag precis tagit fram lite frulle som idag består av en banne, en risifrutti och ett stort glas vatten.



Det är konstigt detta med min matlust, nu efter jag fick henne så har matlusten baraförsvunnit. Oftast får jag verkligen tvinga i mej mat när jag vet att jag inte har käkat på många timmar.. Men den lusten kommer nog tillbaka ska ni se!




Blev lite dålig update igår men Henrik tyckte att datorn var så fruktansvärt seg så han stängde av den ganska fort och då orkade jag inte få på den för att sätta mej här och picka på tangenterna.
Men jag och Henrik var på Bvc för att skriva faderskaps bekräftelse så nu är han iaf pappa på paper så att säga : ) Och vi skrev även på papper så vi får delad vårdnad om det lilla livet !
Drog på en promenad eftersom jag skulle möta pappa på banken och där fixade de sej allt med lånet osv, vi fick en orange spargris till Mira!



Då ska vi se vad mycket pengar det kommer i den : )   Troligtvist noll !



Drog hem till Milla & Ebba i den nya lyan och kikade efter banken. Hon hade väldigt mycket grejer, blev förvånad att det till och med var saker kvar i den gamla lägenheten : )
Man samlar allt på sej massa skit saker under sina levnadsår, saker som man verkligen inte behöver.
Men hoppas hon snart får ordning där och att det inte dröjer för länge med dom nya golven som hon skulle få.
Skulle egentligen dit idag för lite matlagning, men barnvagnen ligger i bilen som Henrik har till jobbet : (





Nu skajag iaf försöka få i mej lite frukost så magen slutar skrika : )




Rosa mjukisdräck som jag fick av lillasyster Limpa när jag låg i Kstad som är helt underbar gooood att ha på sej, så mjuk, skön och gosig! Stor slarv-tofs på huvudet är inge fel det heller : )

?



Undra om jag hinenr duscha innan lillan ska vakna och märka att mamma är borta och börja stor tjuta?!
Jag chansar på att jag inte hinner in i duschen innan jag hör henne, men jag måste duscha nu så det är bara att stänga av hörseln för en stund även om hon gråter. Det är hemst att göra det, jag vill bara springa och ta upp henne. Men världen går nog inte under om hon får skrika lite : )
Men hon är tyst nu iaf, så jag får smyga iväg till badrummet!

Camilla flyttar till hennes nya place idag : ) Jag ska gå dit i eftermiddag och kolla hur hon har det !

Wish me luck!

weei, gullunge



Mira har åter idag skrikit och ätit konstant hela eftermidagen/kvällen. Det är väldigt jobbigt, man vet inte vad som är fel, har hon ont någon stans?, är hon hungrig?, vaaaaad? Men blir galen, så hjälplös.
Till slut nu efter att hon har ätit 4 gånger på ca 4 timmar och hon är fortfarande hungrig så fick vi laga till lite ersättning (gjorde det inatt när hon höll på lika dant ) och det tycker hon är så gott! Eller hon blir helt lugn och äter jätte bra, och det går på ca en halv timme kortare än när jag ammar.
Jag vet inte vad det är, jag har ju mjölk så det räcker om hon inte ska äta med 1 timmes mellan rum. Men man kankse skulle satsa på att börja med ersättning? Många som tycker det är dåligt att göra det, men så som hom håller på så orkar jag inte amma och framför allt när hon äter så mycket och ofta så mjölken tar slut. Då är det ju så att hon inte blir mätt på min mjölk.

Henrik fick iaf mata henne nu, och dom har det jätte mysigt i soffan : )






Weei, Henrik är världens bästa pappa! Han är helt underbar : ) Han hjälper till hela tiden, byter alltid blöja och kläder när han är hemma. Han tar upp henne när jag ammar så hon ska kunna rapa, mmm han gör allt! Känns jätte skönt att han vill vara så delaktig för det finns ju faktikst dom som blir lite "mammiga och att det är mitt barn" Visst, man känner ganska ofta så, men jag försöker verkligen släppa taget om henne så Henrik får vara lika delaktig som jag.







Nu ska vi eller jag iaf hoppa i sängen så jag får sova lite innan nästa mål. Nu när hon käkar ersättningen blir det ju att hon sover längre mellan målen så jag får mej nog ett par timmar extra av sömn!
Men som vanligt hörs vi i morgon mina underbara läsare!

<3

nuså



Nu har jag käkat upp min delikatess till middag, belv taco gratäng idag : ) och det var huuuuuuur smarrigt som helst, jag skulle kunna äta tills jag sprack om det var så, så gott var det alltså!

Lillan har slocknat i soffan nu!



Jaaa vet att hon fortfarnde har pyjamasen på sej, men jag hade planerat en hel dag i sängen/soffan idag så blev vi tvunga att gå till sta nefter som banken-tanten inte svara i sin tele och då tyckte jag det var så onödigt att behöva väcka henne när hon sov så gott för att knö på henne kläder, då kunde hon lika gärna ha nattkläderna på sej : )
Vi tog svängen förbi Karlberg på hemvägen och hälsade på moster Limpa och hennes praktikant! Blev allt en liten godis bit och en tugga på en negerboll ^^




Här om natten när jag vaknade kände jag att det gjorde fruktansävrt ont i mitt ben så jag tog mej en kik och såg ett enormt blåmärke på benet.



Det syns dock lite dåligt här på bilen, men det är jätte stort. Konstigt nog har jag inte känt när jag fått det, men jag borde ha slått mej rejält när jag fick det och det borde kännas tycker jag.. Men men, det är som när man brukade vakna upp på Lördag och Söndags morgnarna och vara sådär jätte bakfull som bara jag kudne bli och se sej själv i spegeln och upptäckte massa blåmärken över hela kroppen, rivmärken här och där, kläder och skor fortfarande på och den där träningsvärken som man aldrig slapp : )




Jajaj, pussen!

soon


Har helt glömt att blogga idag : )
Jag håller på med mt nu så ska försöka med ett längre inlägg om en stund.

Later

Idag känner...


Idag känner jag mej helt okej : )








Nu har jag precis fått Mira till att sova inne i spjälsängen, hon har skrikit nästan konstant hela morgonen/förmiddagen. Men nu äntligen har hon slocknat i hennes säng : )
Jag kunde göra mej lite mat när hon somnade eftersom jag har intek äkat något idag än. Det blev belive it or not Pasta och pastasås! Hahaha, det är så fruktansvärt gott!



Det gick allt bra nere på Bvc förutom att hon var så arg lilla gumman : ) Men hon väger nu 3295 g, big mammaaaa !


Nu ska jag försöka sova en stund i soffan tror jag. Var fruktansvärt trött i morse när jag inte fick min beautysleep fram till eftermiddagen : )
Men stumpan ska nog se till att vakna lagomt tills jag somnar in skulle jag tro, om jag känner henne rätt !







Tisdag



Äntligen ska jag få komma ut, Mira har nämligen skrikit och ätit hela morgonen och vill inte bli mätt, eller sluta skrika : ( Man blir lite hjälplös när dom bara skriker och skriker. Men hon brukar allt slockna i vagnen ganska fort så hoppas hon gör det idag också!

Vi ska iväg ner till Bvc nu, så jag ska försöka få på henne kläder om hon vill : ) Hon önskar nog att pappa var hemma och gjorde det, eftersom det är han som vanligtvist står för kläd-/ och blöj byte här hos oss, för hon vill inte att jag ska göra det.
Men nu när Pappa jobbar igen så får jag sköta det på dagarna och det tycker hon inte om : )
Min sötnos !




Efter Bvc går vi hem till Madde & Malva och hälsar på dom igen : ) Ska bli trevligt, blir nog promenad skulle jag tro. Behövs nu när man är lite små fet, extra kilona måste försvinna fort!! Men om man ligger hemma och sover framför tvn försvinner dom absolut inte. Men det är ju såååå bekvämt, man får kankse prioritera ? Men frågan är om jag inte hade valt att slappa i sängen/soffan ist för att vara ute och spatsera ! Hahah, tyvärr är det nog så om jag ska vara ärlig : )




Nu skriker hon som en stucken gris så jag får nog gulla lite med henne innan hon ska bli lika arg igen när jag sätter på henne kläderna : )




Ankan



Hahha, I love Anna Anka : ) Fyy va stört skön hon är ! En utav mina stora Idoler här i livet.










Mira har slocknat i soffan : ) Idag har hon vart jätte mycket vaken, hoppas hon vill sova inatt nu bara. Tänk om hon skulle vilja sova i sin egen säng också.. Det blir nog bättre om ett tag när hon inte ska upp var 3e timma för att äta.


Tvn väntar på mej !

finaly



Äntligen är jag tillbaka : )
Vi, som många andra har Tele2 och det har ju krånglat sen i Onsdags men idag finaly har det kommit till rätta igen! Så jävla Tele2..



Jag har nästan precis kommit hem, eller jag har käkat samtidigt som Mira skulle äta från mej så det är ju bara till att göra 2 saker samtidigt : )







Idag har jag varit hos Madde & Malva och hälsat på, vi tog oss en promenad i solen ner till staden Åmål. Vilket väder det är, sååå skönt med sol : ) Det blir jätte varmt och snön börjar äntligen försvinna!
Nu ska Hajir & Andreas komma i eftermiddag/kväll ! Var ett bra tag sen jag träffa dom nu, hon vill nog höra allt om förlossningen : )





Nu har Henrik kommit hem från jobbet, första dagen på jobbet för han på 5 veckor så det var lite ovant att han skulle upp och iväg i morse, men dagen har allt rullat på ändå.
Han ska få sätta sej här lite : )


Hörs sen babys

natti,





Nu ska jag gå och lägga mej. Mira har precis fått i sej en massa mat av mej så hoppas hon står sej ett par timmar till innan det är dags igen..
Imorgon bitti ska vi upp och tvätta : ( Buuuhuhuhu. Klockan 7.00-13.30 har vi ju på oss. Men som vanligt har vi apans så mycket tvätt och behöver nog ett par timmar där nere, inte nog med tvätt men att få det tort efter det.
Plus att vi ska hem till farfar på förmiddagen i morgon, Pappa kommer och hämtar oss vid 10.00 tiden ungefär och där lär man ju bli ett par timmar, så hade vart skönt om det är färdig tvättat innan dess så det kan hänga i torkrummet så det är torkat tills vi är hemma igen.







Jag måste städa imorgon efter tvätten är klar och vi har varit hos farfar. Mina kläder måste komma i ordning, allt ligger huller om buller över allt. Inget är där det borde vara.. Jag har även 2 stora sopsäckar som ska ner till förrådet som MÅSTE ner i morgon, nu har det stått här i över en vecka.. Henrik blir galen på mej och mina saker.

Ne, nu får jag skynda mej så jag hinner sova någon timme innan brösten kallar : )

Godnatt på er <3

lik pappa



Mira har precis lagt av världens bajsprutt : ) Huuuuur hög som helst, men det är tur att det är pappas tur att byta blöja sen! Hahah,



Lina och Josse har precis varit här och myst med oss. Var meningen att Milla & Ebba skulle med, men det blev lite senare än vad som var tänkt och då ligger lilla Ebba redan och snosar & sover!
Men jag är ju hemma och är mamma ledig nu så det kommer nog flera dagar ska vi se för dom att komma hit.




<3

bra humör



Sådär, nu är jag äntligen på bättre humör. Läggde mej och sov förut när Henrik & Mira var iväg till Bvc så jag fick sova en timme ungefär. Fruktansvärt skönt!
Gummsan väger nu 3115g och är 50.5 cm : ) När hon föddes var hon ju 42 eller 43 cm så hon har växt som bara den, inte konstigt med den långa pappan hon har! Såååå skönt att hon växer på sej lite, nu är hon ju i "normalstorlek" kan man ju säga : ) Ojj, det låt konstigt ! Men ni fattar vad jag menar ^^



Idag var vi ute på stan och provkörde vagnen för första gången. SKIT väder asså, man kommer ju knappt framåt.. Okej, mina skor som är helt platta under är väl kankse inte dom bästa heller att ha på sej nu men jag skyller bara på vädret.
Men annars gick allt jätte bra, hon låg och sov hela tiden och skötte sej exemplarisk.
Vi träffade ett par från föräldragruppen och stog och pratade lite med. Dom hade också fått en liten tjej : )
Henriks syster Marie och hans mormor har precis varit här och hälsat på oss, så trevligt när det är folk här så! Blev lite kaffe, te och kaka!

Nu ska jag laga hamburgare igen : )

dåligt humör



Idag är det inte min dag iaf. Har varit vaken typ hela natten och bara legat och grubblat och tänkt.. När Mira väl har sovit väldigt bra så ska det vara något annat som håller en vaken..
Henrik är nere på Bvc med Mira nu, jag ville inte med. Hoppas hon har blivit större!

Nu ska jag lägga mej och sova, innan det är dags för mat igen.

weei, tv


Idag- Guldfeber med Erik & Mackan kl 20.00

Imorgon- Dating in the dark 20.00, Desperate Housewifes eller som jag kallar det D S 21.00, Cougar town 21.55


Weeeeeeeeeeeeeeeeei

12345



Då har Måndagen redan passerat förbi och denna dagen har gått lika fort som alla andra.
Jag fick besök av Josse & Lina i förmiddags så det blev kakor, kaffe och te.
Sedan kom även Monkan, Milla och Ebba.
Presenter blev det, fick en jätte jätte fin tavla av Josse som hon hade ritat när hon var på någon strand nere i Austarlien : ) Av monkan fick hon en ur gullig "dräckt" eller rättare sagt en tröja och byxor, och ett par små tofflor typ. Allt i rosa såklart!
Hennes klädlåda får vi nog utöka till ett par till, vi fick ju massor av fina kläder av Malva igår ( Fredrik & Madde ) och det var väl bara hälften av det vi skulle få, så det kommer nog snart lika mycket till! Men det är så bra för allt dom har är helt splirrans nytt och knappt änvänt, så man vet att det är bra kläder iaf.







Everybody get up, singing 1 2 3 4, 5 i`ll make you get down down : )
Fives gamla goding som Josse tyckte var en partyklassiker tydligen, när lyssnade man på den senast liksom?! Hahaha, så kass !

måndag




Mira ligger så snällt och försöker somna i sin korg : )
Idag kommer Jossefin fin hit och hälsar på oss, det ska bli himla roligt att se henne igen efter så lång tid.








Jag sitter som vanligt i min morgonrock : ) Om man skulle duscha? Hmm, det har jag nog inte tid med. Haha, det får jag ta ikväll när Henrik är hemma. Så han kan ta minibönanMira!




Idag är det ju meningen att Mira skulle komma till världen egentligen. Men ist är hon hela 1 Måndad redan. Tiden på sjukhuset kändes som en evighet, men nu har det redan gått 1 månad.. Det går fort, snart kommer hon allt krypa omkring här och snart får man börja ta bort alla saker som hon kan nå :) Hon är fortfarande lika söt och växer både på längden och bredden! Imorgon ska vi till Bvc för vägning och mätning, det ska bli roligt och se hur mycket hon har gått upp sen i Onsdags. Jag chansar på att hon väger över 3 kg nu iaf : )






Nu blir det frulle, som idag får bli macka ist för godis : )

RSS 2.0