30/11



Varför är det inget Desperate housevifes & cougar town idag? Jag som har sett fram emot det hela dagen.. ÅÅÅHHHGGGDDDKKKSSSS###@# .... Så typiskt. Då måste jag alltså kolla på House eller nån jävla kass film som går ist.. BUUU!

Jag ska inte hänga läopp för det : ) Ett bad ist kankse? !

Tisdag


Mira är mätt i magen, jag är mätt i magen, Mira börjar bli trött, jag börjar bli trött : ) Om man skulle lägga sej raklång i sängen ett tag & vila ?! Låter som en fin ide! Bara det att Mira blir heeelt crazy när hon får vara i våran stora säng, det ska krypas fort hit & dit, ta min lepsyl som står på sänggaveln &  slänga sej hej vilt över allt!

Iaf, Lina & jag har lagat mat & idag blev det ris, sås & en god kött bit! Det var jätte gott & efterrätten likaså : ) En chokladkaka & smultron tee, det är absolut inga fel med sådan lyx mitt i veckan. Det har även blivit massa babbel & babbel.
Just det, vi var till Bvc med Miiiira för vägning & mätning. Hon väger nu 8375 g & är 71,5 cm lång. Min liiiilla liiiilla tjej börjar bli alldeles för stor tycker jag. Hon hade gått upp över 500 g på en månad och det var bra gjort, nu merbrukar det bara vara ca 300 g för varje gång vi varit där. Det är nog havregrynsgröten som hon äter varje dag!!

3 kassa bilder på oss : )







Nu blir det snart välling & godnatt för Mira. Min tv-kväll börjar snart!


PUSS & KRAM


30/11



Oj oj oj, dagen började med försovning. Eller jag & Mira hade inte vaknat över huvud taget när Henrik kom ut ur duscehen halv 8 och klockan 8 skulle vi åka till Karlstad. Då skulle vi hinna med koka gröt till Mira, gröten ska svalna & ätas, Mira ska byta blöja & få på sej kläder, jag ska göra mej ordning ( borstade jag tänderna i morse tro? ) Miras väska ska packas, Henrik ska göra sej klar, Mira ska ha overall, skor, vantar & mössa, få i henne i bilbarnstolen & sist ska jag få på mej kläder. Pussst, tur att vi inte äter frukost på morgonen då hade vi inte hunnit..
Jaja, Henrik kom iaf till tandläkare i tid & jag fick shoppat 2 par skor då mina vinterpjuks har tappat sin sula.. Va typiskt är inte det när man har som minst med pengar?!


Tisdag:
·
Bvc med Mira 15.30
· En sväng på stan med syster Lina
· Laga mat
· TV KVÄLL




Byyee bye!

Måndag


Då ska vi se vad jag hunnit med idag.

• Ätit en tacos
• Städat undan & damtorkat
• Diskat Miras saker
• Haft strömavbrott
• Duschat
• Druckit tee


Jag sitter nu i min one-piece dräckt som jag fått av syster Lina : ) Den är fruktansvärt ful men himla mysig att ha på sej här hemma! Alltså, inget jag skulle kunna gå utanför dörren med. Mira sover middag & har sovit i ca en timme nu, så snart hoppas jag hon vaknar så jag kan mysa lite med henne. Vi ska gå iväg till Madde & Malva lite senare idag, Mira ska få lite kläder! Wiihoo, vi har fortfarande inte behövt köpa ett endaste klädesplagg till Mira vilket jag tycker är toppen! Vi har fått massa kläder av Malva & som är jätte fina. Tack!!








Jag funderar på om jag skulle iväg & träna idag eller om jag ska vänta 1 dag till, då jag snorar än.. Hmm, ska tänka på saken !

Jay






Urschhh så bra han är : ) Man ryser när man hör den här låten..

29/11



Godmorgon på er! Jag sov till 10 medans Mira var uppe vid 9. Skönt att få sova lite till medans hon greja runt : ) underbara unge! Nu ska vi äta gröt så hon får i sej lite mat.








Alldeles för mycket snö för min del. Vi skulle ha köpt en pulka till Mira igår, så vi kan ta oss ut.

28/11



Det är fortfarande snö-storm här i Åmål. Det ger sej aldrig, inte ens lite. Det har hållt på HELA dagen & ser inte ut att lugna ner sej.. Men jag som sitter inne i en varm lägenhet men massa tända ljus & en underbar dotter & kille ska inte klaga det minsta. Dock gjorde vi ett försök att ta oss ut & vi lyckades ta oss till Profab där jag införskaffade mej 2 ljusstakar, 4 ljus till adventsljusstakar, en lukt-grej till toan & två nya tandborstar. Det verkade som alla drog till Profab idag, då vi träffade massa folk att prata med! Vi tog oss även till Ica och köpte grejer till tacos som vi bestämde oss att fira 1a advent med. Jätte gott : )



Tummen upp för mina nya ljusstakar för 39.90 :- / st


Ikväll kommer nog antagligen Lina & Danne + bäbismagen hit på chipskväll : ) Då kan vi kolla på säsongsavslutningen av ensam mamma söker. Nu ska jag ta fram måppen & städa lite!

1a advent



Har ni sett vad mycket snö det har kommit? Faan, det vräker ner & när jag gav Mira välling i morse vid 6-tiden var det lika dant. Undra om det har hållt på hela natten också? Snöö storm! För övrigt känner jag mej mycket bättre idag, huvidvärken är borta, halsontet är borta & nu återstår bara hes-heten.


Det är ju 1 advent idag!! Jag har ingen adventljusstake än, men ska allt fixa det. Jag måste ha tag i 4 tjocka ljus & då är allt klirrat. Jag ska försöka få med mej Henrik till stan när han kommer hem från jobbet. Han & en till var tvungen att jobba idag sörrni..
Igår eftermiddag åkte jag, Henrik & Mira till Cicci & Tony på glöggkväll : ) Jätte trevligt & mycket god plock-mat. Vi fick allt från rostade nötter till chokladkaka. Vi stannade inte så jätte länge då Mira blev lite trött & skule ha gröt. Men under tiden där var hos ställets lilla clown : ) min sötnos!





Godmorgon!

Robyn


Jag har blivit ett stort fan av Robyn & tycker hennes senaste låtar är grymma.



Lyssna & njuuut

27/11



Urschh så dystert & mörkt det blir ute fort.. Man hinner inte göra någonting innan mörkret har lagt sej. Jag kom på att vi har tvätt-tid idag, men jag orkar inte dra igång med det nu. Får bli en annan dag. Man blir lite nedstämd när vädret är såhär, någon som tycker detsamma? Jaja, nu ska jag inte hänga läpp för det!
Jag, Henrik & Mira ska åka ner till Cissi, Tony & Alvar lite senare idag. Dom ska ha "glögg-kväll" & då fick vi inbjudan att komma. Såklart sa jag & jag har även lurat med Henke! Vi får se hur länge vi blir där då jag fortfarande är förkyld & sliten i kroppen. Idag känns det lite bättre för övrigt, men det vänder fort & om jag inte tar Alvedon funkar inte min vardag. Hoppas jag blir bättre snart så jag kan dra igång med träningen igen. Nu ska jag ge 100 % på träning & jag SKA komma i form igen.


Mina händer är snus-torra, någon som har förslag på bra handkräm? Utan parfym, eftersom mina händer svullnar upp & eksemen kommer tillbaka när jag använder sådant.







3 kassaa bilder : )

Jag ska försöka komma på något som jag kan ha på mig nu i eftermiddag. Helst vill jag komma i min rosa älsklings mjukisdräckt, men det skulle nog inte passa : ) Det får bli att dra på sej något liiite finare iaf!


Hoppas ni får en fin lördags-kväll!

PUSS & KRAM

Lördag



Då är helgen här igen & snart förbi också. Jag jobbade ju hela dagen igår & efter jag slutat fick vi dra iväg till Gfors för att hämta Mira som vi båda saknade huuuuuur mycket som helst ! Vi kom hem vid 22-tiden & då var det bara att få Mira i säng & sedan mej själv i säng. Nu ska jag strax iväg till Säffle igen för en jobb-dag, tur att vi stänger 13.00 så jag kommer hem & får slänga mej i soffan!

Japp, vi får höras seanre helt enkelt  : )

PUSS & KRAM

FREDAG



Inatt har Mira sovit hos farmor & farfar eftersom jag skulle jobba idag & Henrik fick inte ledigt. Henrik körde upp henne igår redan så vi slipper väcka henne på morgon osv. Konstigt att hon inte är här, vaknade många gånger på natten bara för att kolla till henne men ingen Mira här! Jag saknar henne : )
Det blev en lång kväll igår med inventering, tror ina jag va hemme före halv 11 & då var det bara att slänga sej i duschen. Idag ville jag nästan ringa & sjukanmäla mej så jag kunde ligga kvar i den varma goa sängen huuur länge jag ville, men så funkar det ju inte ! Man går ju inte i skolan mer!

Jag ska få på mej lite smink & Sedan dra iväg, jag börjag kl 9 idag.




Godmorgon!!

HA EN BRA DAG, PUSS & KRAM

Torsdag



Det är konstigt att jag är förkyld & samtidigt jätte jätte JÄTTE sugen på att dra igång med träningen. Men det ät ju enbart för att jag vet att kag inte får träna. Jag lovar att om jag hade vart helt frisk skulle jag inte varit på gymmet. Jag har ju köpt kort på Mcd så nu måste jag få fart på kroppen.

Nu ska jag dra iväg till Säffle, jag ska vara med & inventera nu på kvällen : )


PUSS & KRAM

25/11



Då var det Torsdag & jag och Mira skulle gått till kyrkan egentligen idag MEN dom senaste dagarna har hon varit uppe alldeles för länge & igår fick jag henne i säng som vanligt vid 8 halv 9 tiden. Jag trodde då hon sov för natten, men hon vaknade halv 12 & var jätte pigg!! Jag kämpade & kämpade och hon somnade allt till slut, när klockan var halv 3 ungefär.. Hon tog sej en timmes sovmorgon & vaknade lika pigg och glad som vanligt! MEN det är första natten någonsin jag har fått varit uppe med henne för hon skriker och inte sover. Så 1 gång på 10 månader kan jag leva med : )



bild från Mars 2010

24/11



Tee har gjort min hals susen : ) Det gjorde ont förut men nu har det försvunnit. Nu är det bara huvudvärk & näsrinnandet kvar. Jag har snytit mej så mycket så jag har ont under näsan ! Haha. Bonde söker fru går på tvn nu & efter det blir det Maria Wern.
Jag har även varit nere i förrådet btw & hittat lite julsaker : ) Dock inga ljusstakar men det får vi köpa nytt!




PUSS & KRAM


Onsdag



Jag kan inte fattat att det bara är 1 månad kvar till Jul, och att på söndag är det första advent.. Har jag ens en adventsljusstake? Jag behöver rensa förrådet & kolla om vi har kvar några jul-saker. Troligtvist inte.. Jag & Henrik ska till Karlstad på Tisdag om inte annat får vi handla då!



Så här såg det ut förra året : )






24/11



Idag vaknade jag upp och var förkyld på ett konstigt sätt.. Näsan rinner konstant eller är domtät, huvudvärk & det känns precis som feber, ena ögat rinner eller är lite inflamerat & halsen är kraslig fast det gör inte ont. Allt detta fasten jag mår helt bra. Det känns som allt bara "hänger på mej" men jag mår bra i kroppen. Konstigt? Men jag har ju lyckats vara frisk hela sommare, hösten & början på denna vintern. Så det är nog på gång. Det får bli mycket tee-drickande idag med andra ord! Miras näsa rinner konstant den också : ( Men hon verkar må bra i övrigt..

Vi ska ner till Öppna förskolan idag, sopplunch står på schemat : ) Hoppas även idag på någon god soppa då jag inte ätit frukost. Jag måste skärpa mej på den biten eftersom Mira kommer ju ta efter allt vad jag & Henrik gör och ingen utav oss äter frukost på morgonen.

Vet ni vad? Idag är det endast 1 månad ( 1 MÅNAAAAD ) kvar till Julafton!! Fatta vad tiden går fort ?
ca 1 vecka kvar tills Mira är 10 månader & wiiips kommer det säga så sitter vi här & har 1års-kalas. Vart tar tiden vägen? På tiden att börja tänka på ett till barn eftersom vi båda vill ha fler & inte så många år emellan. Jag var ju nyss gravid & fasar för det. Tiden som gravid skulle kunna kvitta men födsels gör jag gärna om, magen var ivägen hela tiden & överallt. Jaja, vi får se hur det slutar : )



Stor mage, nej tack! (bild från dec 2009 )

23/11



Jag har varit i Karlstad hela dagen på kurs : ) Det har varit jätte inspirerande & lärorikt. Men huvudvärken har kommit fram smygandes. Jag tänkte om jag skulle ta en sväng på Bergvik men fick hejda mej för denna månaden ska pengarna spenderas på julklappar! Inte en enda julklapp är inhandlad än.



Mira, älskling!

Resten av kvällen spenderas i soffan eftersom det är tv-tisdag & där med den bästa dagen för att kolla på tv. Desperate Housevifes & Cougar Town is the shiit! Inte nog för all drama på Wisteria lane men Courteney Cox är faan så snygg för att vara i sina bästa år. Tänk om man såg ut så när man är i den åldern..


22/11


Jag & min älskling sitter och myser här framför datorn. Mira är trött men får inte sova riktigt än, först ska det ätas gröt & byta till ny blöja och pjamas : )









Idag har hon fått ha kill-nappen, men hela hon har varit rosa annars så då kan hon ha en blå napp ! Nu ska jag kolla på en film eftersom jag ska på kurs hela dagen i morgon & då skulle man ha sett den innan, som jag hämtat här i Åmål på bolaget.

Om man skulle ta sej en spring tur? Vädret är ju ganska lovande, NOT! Jag måset sätta sprätt på mej själv & komma igång med tränignen igen. Buuhu, så trist bara..


Måndag



Idag var det Måndag igen. Jag har redan hunnit med några viktiga samtal till jobbet och det fixade sej till slut. Jag ska nämligen på kurs imorgon och skulle ha sett en film innan som vi inte hade uppe i Säffle, men som tur var hade dom den här i Åmål så jag kunde låna den : )
Jag fick sova till 9 idag! Jag kände mej HELT utvilad bara genom att sova 1 timme extra. Dock vaknade hon 4 inatt & var super pigg men efter en flaska mat somnade hon om till slut. Nu är hon trött igen så jag ska försöka få henne att somna, om hon går med på det.

PUSS & KRAM

bildbomb


Jaa, hörrni här kommer det bilder igen : )





Påven Mira!





Pappa & Mira pussas!





Ebba, Mira & lilla Max!



Mira somnade precis & vi kollar på film. Along came Polly eller vad den heter. Jag vill kolla på Beck men då vågar jag inte sova och Henrik somnar på direkten, då har jag ingen att prata med, så då får det va! Jag bakade kladdkaka förut idag & den blev lite för torr & jag glömde ha ströbröd i formen så det blev helt misslyckat om jag får säga det med egna ord. Bra det så jag slipper äta kladdkaka hela veckan : )
Nog tjatat för ikväll, nu blir det mys i soffan!

Söndag



Kladdkakan står i ugnen & Mira ska få i sej lite mat alldeles strax : ) Haft en mysig dag hos Cämyy & Ebba! Får slänga in bilderna som jag fick för dagen lite senare. Pappa & Henrik kommer snart hem, då blir det kaffe & tee, kladdis!

21/11



Tänk om man hade 3 armar ibland. Inatt vaknade Mira & hade nog drömt något jätte hemskt eftersom hon bara gråt och gråt men var liksom inte vaken.. Jag fick självklart ta upp henne & lugnade ner henne så gott jag kunde. Bära Mira, ena handen pillade jag henne under näsan med snutten ( hon tycker om det & somnar lätt när man gör så ) Såklart tappar hon tutten, vart är min 3e arm tänkte jag då, så det bara var att böjja sej & ta upp den utan att behöva sluta pilla med snutten. Men det löste sej & hon somnade allt till slut. UTAN 3 armar!


Vi ska göra lite gröt nu & sedan vid 11 tiden ska vi hem till Camilla & Ebba! Hon bjussar på Oriflame-party & en lättare lunch : ) Smaaask!! Jag ska nog inte ha något som jag vet, men roligt att bara komma iväg ist för att sitta här inne i lägenheten dag in & dag ut. Jag måste måla naglarna för dom ser förskräkliga ut, jag måste hitta kläder att ha på mej, jag måste få på mej lite make-up, jag måste ävenförsöka reda ut mitt hår som jag ine borstat på väldigt länge & är en stoooor rishög..




Off to the kitchen & stöka i köket såhär på morgonkvisten!

20/11


Det blev lussekatter uppe hos mammii ist för bullar : ) Men eftersom jag, Lina & Alva inte äter russin så kom Lina på iden med pärlsocker på ist och det funkade jätte bra! Smassk. Även mammas nybakade bröd hann vi med att trycka i oss en skiva.



Jag & Henrik ska försöka få Mira i säng nu så vi kan äta. Maten står i ugnen, godiset & chipsen står på bordet!



PUSS & KRAM

Lördag



Hur har ni det i snöovädret? Jag & Henrik har precis legat under täcket och myssst massor nu medans Mira sover. Jag har även fått i mej gårdagens mat, mumms! Jag har längtat hela dagen på jobbet att få åka hem & äta. Det är gjrot nu, check! Nu väntar jag tills det är kväll så jag kan laga någon god mat igen. Någon mat-nojja jag har fått. Snön håller i än : )


Jag, Mira & Lina ska åka upp mamma alldeles strax. Mor skuta skulle baka så då ska vi också passa på att baka bullar! Första gången i mitt liv som jag bakar bullar ( förutom hemkunskapen i högstadiet, men det är väl 10 år sedan nu ) Jag måste lära mej att baka då Mira en vacker dag kommer vilja ha mjöl-krig med oss & baka allt möjligt gottigt. Konstigt att man har en mamma som är en super bra kock & en annan kan varken laga mat eller baka kakor. Man har nog fått det där med köksdelen från pappsen! Han är ju långt ifrån super kock men mackor är hans specialare : )


PUSS & KRAM

Lördag


Godmorgon mina vänner! Dra på trissor, idag är det snö igen.. Alltså en kall natt? Annars hade det regnat väl? Jag ser att det även små-snöar nu. Men jag gissar på att allt kommer vara borta inom kort som det blev förra gången snön kom. Mycke snow-talk så här på morgon kvisten.
Jag ska iaf iväg till jobbet snart, bara kläderna kommer på så får jag sticka ner till bilen & antagligen skrapa rutorna. Mira är uppe redan & härjar runt som en liten tok.




HA EN BRA DAG I SNÖN!


19/11




Urschh.. Jag hittade precis DEN HÄR bloggen & tårarna har runnit konstant under läningen. Det handlar om Moa som har gått bort i cancer. Välidgt värd att läsa.


bildbomb



Här får ni bilder på min älskade lilla Mira : )













På någon vänster lyckades jag åter igen få över bilder från telefonen, det funkar vanligtvist inte..
Mira har hunnit äta frukost & även tryckt i sej några majskrokar. Mest för att hon skulle vara tyst en stund. Hon är jätte trött men vill inte sova än. Som vanligt..
Idag har vi inte något planerat mer än att gå till stan & handla lite. Damsugarpåsar bland annat, det är hel-stökigt här hemma och det måste bort. Jag försöka sopa lite men det gick ju sådär när vi inte har en skyffel att ta upp det med. Man kankse skulle bege sej ut till Profab & köpa lite "hemma-grejer"


HA EN BRA FREDAG!

18/11



Vårat internet la tydligen av igår eftermiddag & kväll. Henrik trodde att jag inte hade betalat räkningen men det var jag hundra på, nästan, hade iaf för mej att jag betalat räkningarna från förra månaden. Jaja, i vilket fall som helst ringde jag Tele 2 där jag missade telefontiden & var vänlig att ringa tillbaka imorogn kl 7. 7?? Då är jag inte vaken!! Men nu när jag slog på lilla datan funka internet fint igen : ) Jipppiii. Man är ju helt handikappad utan dator. ( eller facebook )







Godmorgon gott folk : ) Mitt te är snart slut & det är dags för Mira att få gröt. Idag drar vi till kyrkan för sång-stund. Gott med riktig frukost & fika där !


Igår på jobbet förresten var det en man som jag skulle hjälpa med en kundbeställning ( dvs att varan finns inte i våran butik men vi kan beställa den ) jag sökte på den & den var tillfälligt slut hos leverantören, jag kikade upp hur länge. Eftersom han gärna gjorde en beställning på varan när den var tillbaka. "Varan förväntas åter i lager 2049-11-19" HAHAH! Han ville inte vänta på den utan fick nöja sej med någon vanlig sketen öl!

JAPP, HEJ!

Onsdag



Godmorgon på er!
Jag ska alldeles snart åka till jobbet och jobba hela långa dagen. Mira åker till farmor som är på ävg hit & ska hämta henne. Jag längtar redan tills jag kommer hem och får krama gumman!

Ni får ha en bra dag!
Nu ska jag sminka mej & borsta tänderna : )

PUSS & KRAM

16/11



Ååå, nu har mus-helvetet till slut gått sönder. Det var inte en dag för sent, då vi har haft den in i det sista nu.. Vi hade knapparna tvärt om för den vanliga höger-knappen hade slutat funka för ett tag sedan & eftersom vi är ganska bra på "att ta det imorrn" så har vi ju inte köpt oss någon ny än. Men det måste göras i morgon! Hatar den inbyggda musen på datorn.

Jag & Mira tog oss ut, rättare sagt ner till Lina på karlberg. Det var skönt att komma ut en sväng men det var fruktansvärt kallt & det ser ut som det ska bli lika kallt inatt igen som det var nu..
Imorogn väntar en hel-dag med jobb. Mira får vara hos farmor under dagen : ) tack snalla för hjälpen! Henrik ska för övrigt till tandläkaren också, han är nervös. Det kommer gå bra, han fick åka dit & få lugnande/smärtstillande tabletter så han vågar sej dit. Han har en väldigt tandläkar-skräck!


PUSS & KRAM

16/11


Tee är min bästa vän just idag!
Halsen is cilling me, det gör inte ont men jag är hes & det känns som något är där och vill inte försvinna.. Skönt att jag är pigg iaf så man slipper ha feber osv. Jag har inte fått i mej någon mat ännu heller, men tänkte fixa ordning något när Mira vaknar. Hon har sovit en timme nu så hon kankse är på uppvakning : )



Jag & Henrik ska ju iväg och kolla på hus i eftermiddag! Får se om det är något att ha : )
Jag måste även införskaffa nya damsugarpåsar då den gick enda vi hade kvar gick sönder, typiskt!!

Tisdag


Godmorgon!
Då var det Måndag igen & ny vecka tänke jag börja med idag, men så är ju inte läget, det är ju Tisdag redan...  Jag har sovit jätte gott inatt & kände mej ganska utvilad när Mira skulle upp vid halv 8-8. Jag har dock blivit förkyld : ( Började med lite halsont igår men idag är der värre, eller det sitter bara i halsen & jag är hes. Men vi får se om jag blir bättre. Jag ska ju jobba i morgon iaf.
Vi får se om vi orkar oss ut något idag, eller om jag ska stanna inne & kurera mej. Jag ska iaf laga mat! Men blir det pasta & pastasås eller spagetti & köfffärsås ? Det märks..

Lina & Danne, kommer ni på mat ikväll?

15/11



Jag undrar:
Vad Cäämy ska göra nästa vecka ?
Vad Lina & Danne kommer få för bäbbe ?
Hur jag ska få råd att gå till tandläkare ?
När jag ska orka städa i förrådet ?


Några av mina funderingar just nu!





Älskar er <3

På tok för länge sedan vi träffade vår kära vän Camilla, men om inte annat så ses vi på Söndag då hon ska ha orilfame-party hemma hos henne : ) Kankse kan ta en mys-kväll på Fredag också? Med pizza & idol, sounds good to me!

Måndag



Jag & Mira fick ta oss en kvälls promenix för en stund sedan. Eftersom vi har suttit inne hela dagen tyckte jag det passade bra + att hon sovit dåligt under dagen. På med dom nya galonisarna som hon fick av Henriks kusin Bittan & ut i mörkret. Det var skönt att komma ut och att det inte var för kallt. Det blev en sväng till Ica och handla & till Komsum för att hämta ut Miras mjölk.


Imorgon ska jag & Henrik kolla på ett hus som det är visning på. Jag ska även byta bank!


Byee byee

15/11



Jag blev precis sugen på tee med is-bitar i.. Hmm, undra om det är gott?

Måndag


Godmorgon på er!
Mira ligger & håller på att somna i Henriks famn. Han är hemma från jobbet idag för han har fått sån jävla tandvärk, men han var iväg till tandläkaren i morse & har fixat till det nu. Hoppas han iaf, han fick så mycket bedövning så han kan knappt prata : ) Men vi får se hur det blir när det försvinner.





Idag mår jag prima livet igen, fast jag känner av en liten liten bakfylla komma.. Bakfull dagen efter bakfylle dagen tänker ni då.. Men när jag mår så dåligt som jag gjorde igår brukar den "vanliga" bakfyllan komma på Måndagar för mej. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Skönt att ha Henrik hemma iaf : )


PUSS & KRAM

Söndag



Jahopp, då var det en helt vanlig bakis-söndag för min del. Jag har spytt säkert 20 gånger under dagen men nu börjar det bli bättre & jag har iaf fått i mej lite mat äntligen.
Lina, Danne, Reine, Alva & pappa va här för en stund sedan för att fira fars-dag, vi lagade mat & myste : )


Jag ska ALDRIG mer vara full. Att man kan vilja må så här dåligt dagen efter är helt katastrof. Då får det va! Men vi hade väldigt trevligt igår. Tack Marie & Emil att vi fick komma.


PUSS & KRAM

: )



Snart är jag klar för att dra vidare till nästa ställe. Jag ska bara få på mej make-up så är jag redo för 1 glas vin eller 5 : ) Henrik är på ingång också, så det är BRA!

HA EN BRA KVÄLL!

dusch & färg



Jag kommer precis ur duschen nu. Håret är färgat & jag är ren och frääsch. Det blev mörk brunt ifall någon som undrar, jag ska blåsa det snart.. När jag orkar : )



Ikväll ska jag & Henrik hem till Marie H & Emil. Även Hajir & Andreas ska dit. Vi ska ha lite vin & mys-kväll är det sagt.  Vinet är inhandlat redan och jag är sugen på att dricka massvis. Hahaa! Vi får se vad det blir utav det. Man kankse slutar där nere på Åmåls danspalats, där man inte varit på nästan 2 år nu. 2 ÅR!!!!!! Inte konstigt att alla säger att det bara är "små-folk" där.. Jaja, som sagt så får vi se hur kvällen slutar : )
Kankse till och med blir den där utklädningsfesten utanför Säffle? Om inte annat blir vi kvar hos dom & kommer hem i tid & inte allt för fulla.


PUSS & KRAM

Lördag



Nu ska jag färga mitt hår : ) Vet inte alls när jag gjorde det senast. På tiden alltså med andra ord!
Mira är ju inte hemma, hon kommer inte förens imorgon. Det känns konstigt att inte ha henne här i knät.
Men det är nog bra att man försöka vänja av henne så hon kan sova borta några mer gånger : )


Byee byee

Lördag


Godmorgon på er !

Jag sitter & dricker mitt morgon tee här i mörkret. Mira ligger och leker borta i köket & Henrik sover än, jag tänkte väcka han snart : ) Jag ska nämligen iväg och jobba snart.
Igår kväll blev det chips & en bacardi breezer orange för mej, den är sjuuukt god. När vi var iväg till Karlstad i veckan fick "praktikanten" en cider som var ny & jag kommer inte ihåg vad det var för någon.. Lina, kommer du ihåg? Var det Xider tro?

Nu ska jag hoppa i jobb-kläderna & försöka börja packa Miras väska. Hon ska ju iväg till farmor & farfar och sova över där inatt. Mest för vi skulle få vila & sova ut. Men om jag känner mej rätt vaknar man nog i samma tid som vanligt & undrar vart lilla smulan är.




Ha en bra dag så hörs vi senare under dagen!

12/11



Hej på er!
Hela fredagen är snart som bortspolad, jag fattar inte varför tiden går så fort? Jaja, vi har iaf gjort egen pizza ikväll : ) Det blev jätte gott, jag trodde inte det skulle smaka så bra med det gjorde det allt ! Vi har även lekt massor med Mira som för övrigt förtfarande är vaken.. Jag hoppas hon somnar vilken sekund som helst.







Hahaha, vem är sötast i världen?!!

Det har inte funkat att skicka bilder från mobilen till datorn med usb-minnet, men på någon vänster funkade det nu, bara så där : ) Så nu är jag lycklig igen, jag får nog även säga att jag är ganska grym fast jag inte vet hur jag har lyckats fått det funka. Men härdan efter kommer det bli massvis av bilder !

Jahopp, Mira bajsade igen.. För andra gången ikväll, hoppas hon kan somna nu då!



PUSS & KRAM



Fredag



Då har den underbara, fina, vita snön regnat bort & nu är det bara ett jävla piss väder ute.
Jag & Mira tog på oss & gick ut iaf ( inget dåligt väder, bara dåliga kläder tänkte jag hela morgonen ) Vi tog en liten promenad ner till cafèt där Lina & Patrik höll hus. Blev lite bus & en och annan col-ferrari-bil slank ner. Vi tog vägen förbi Henrik på vägen hem men när han såg att Mira sov så fick vi vända & gå hem : ) Det var alltså inte mej han ville träffa utan dotter hanses !

Mira sover än så jag ska passa på att lägga mej i soffan en stund innan det är lekdags igen : )


?



Vem fan är laserturken?

12/11



Dra på trissor : ) Jag & Mira sov tills nu, TILLS NU!!! Så här länge har hon inte sovit sedan hon var pytte liten.. Hon kankse var lite utpumpad eftersom hon har varit vaken lite för länge på kvällarna ett par dagar i rad + att hon är lite små förkyld. Det var fruktansvärt göööt att få sova ut iaf, jag vaknade flera gånger bara för att kolla henne, men hon låg & sov som det lilla barn hon är



bild från April 2010




11/11


HEJ HEJ HEJ HEJ!





Mira somnade precis : ) Hoppas bara på att hon kommer sova en stund så hon får vila ut sej. Näsan på henne rinner för fullt & hon hatar när man ska torka snoken på henne.. Henrik åkte iväg för att göra det sista på hans "vinterbil" så snart är den klar också, så slipper vi köra så mycket med passaten.





Idag är det 10 11 11, om ett år är det 11 11 11 : ) Det niiii!! på tal om ingenting.


Byye byee

Torsdag



GODMORGON!
Mira har blivit lite förkyld, eller snorig rättare sagt & även tät i nösan under natten.. Men det var ju bara en tids fråga innan hon skulle bli sjuk.. Men det känns ändå som det kommer gå över eftersom hon är så himla pigg & helt som vanligt dock att det är snor under hennes näsa : )




Älskar dej mitt hjärta!


Idag ska ju jag iväg och jobba. Jag börjar inte förens 13.50 så det är et bra tag kvar : ) Skönt att komma iväg lite plus att vi har tvätt tid så Henrik kan testa på att tvätta/städa/plocka medans Mira kryper runt fötterna på han..
Nu ska Mira få son morgon gröt : )

Onsdag



Nu är vi hemma i Åmål igen efter en lång dag i Karlstad, det har varit jätte trevligt : ) Jag, Mira, Lina, Mamma & Annika drog iväg förut. Vi kom till mässan där alla var i full fart. Vi fick smaka på allt från negerbollar till nachochips. Mycket mycket gott! Framför allt när man inte käkat mat under dagen.. Efter mässan var det bara att dra vidare till TEMPEL där det var buffè med 3 glas vin eller öl, för mej blev det 2 glas vin & 1 cider som jag blinkade mej till med ögongen. Till slut fick vi åka, eftersom Mira var med & ville hem till sängen för att sova. Men hon sov inte på vägen hem & ser inte det minsta trött ut nu.. Det kommer bli en lång kväll med andra ord.. Hoppas hon sover lite längre imorgon isf. Tror nog att hon vaknar vid 8 snåret som vanligt.





Nu ska jag gå & lägga mej. Imorgon väntar jobb på efremiddagen / kvällen. Jag ska stanna kvar efter stänging och vara med på inventeringen. Det ser jag fram emot, någon som jag inte testat på ännu.


PUSS & GODNATT

break



Hemma på vilopaus! & Mira ligger på golvet i overollen och sover. Hon somnade precis utanför & sov när jag tog upp henne och även när jag bärde henne upp för alla 40 trappsteg : ) Det är ingen ide att väcka henne, för hon har inte sovit nåt idag ännu. Lilla snuttan !


Nu ska vi snart iväg på nästa äventyr, då drar vi skutan mot Karlstad : ) Det ska bli mysigt, vi har ändå inget bättre för oss idag!



HÖRS SENARE GOTT FOLK!


off



Nu drar vi snart ut i snön jag & Mira. Vi får hoppas det är någon god soppa på öppna idag för jag har inte käkat frukost. Annars finns det ju alltid nybakat bröd där : )



Tummen upp för SNÖÖ!



10/11



Godmorgon!
Jag vaknade av att 2 gubbar stog på taket och banka, slog & grejade.. Skräll när Mira inte hade vaknat & klockan var över 8. Jag kunde alltså fått sovmorgon, men icke.. Då är det något annat som ska väsnas. Nu är vi båda uppe iaf & Mira är iväg på äventyr i lägenheten, tror hon är vid våran säng & försöker ta sej upp i den : ) sötnosen! Hon älskar att vara i våran säng och bara slänga runt sej, mysa i täckena & klättra.

Idag ska jag & Mira ner till öppna förskolan ( idag är det öppet ) på sopplunch, vi satt och diskuterade det idag & vi hoppas att det är någon god soppa idag! Efter vi har knallat hem därifrån drar jag, Mira, mamma, Limpa + magen & praktikanten till Karlstad. Det är mässa som svensk cater håller i. Lina har ju några utan beställningarna därifrån..



9/11



Mira somnade nyss i min famn efter lite skrik. Det är inte ofta hos skriver på kvällen när hon ska sova, men vi har bytt ut ersättningen mot välling & det gillas inte av henne än. Men vi ger inte upp! Hon är världens goaste när hon somnar i mina armar : )


Nu är det tv-tisdag & det börjas med Desperate Housevifes och där efter Cougar town.


Grattttttis till Josefin som fyller hela 21 år idag!


PUSS & KRAM


Tisdag


GODKVÄLL!
Jag säger då det. Jag & Mira skulle gå till öppna förskolan i detta vädret i förmiddags. Jag kämpade på Mirisen overoll & allt där till och vi begav oss ut i snöstormen. Vi anländer till öppna & inte en kotte där.. ? Jag läser att det är stängt pga personalutbildning. Huuuur typiskt är inte det när man inte vart där på jätte länge & orkar sej dit när man egentligen bara ska ligga hemma under täcket & mysa. Jaja, iaf skriver jag sms till Marie som också är på väg dit som säger att vi får komma hem till Hajir ist. Skööönt att äntligen komma in : ) Där bjöds det på köttfärssås & spagetti, tee, toffifi & ballerina-kladd-kake-kaka. Super gott & jätte mysigt! Alla 3 barnen lekte & stog i hela tiden. Även Emma kom som fick lite bilder på min lilla gumma & Liam : ) Jag & Mira har precis kommit innanför dörren, hon har käkat gröt så nu ska det bara lekas till sömns!


Vi har haft en jätte bra dag trots snön som vräkt ner.



Nu ska jag mysa med min underbara dotter!


9/11



Hahaha, jag fick en kommentar om DETTA INLÄGGET & någon skrev "Men din tönt du tror att du är värsta kissie , eller nått . ingen bryr sig om dina naglar haha !"
Hahaha, jag tror absolut inte att jag är någon värsta kissie. För det 1a skulle jag visa mitt nya nagellack som är köpt på Gekås i Ullared, hade kankse vart något om det var köpt på NK i sthlm. För det 2a tar jag bilder utan massa mekeup, för det 3e har jag riktiga naglar & inga fejk ( som hela hon är för övrigt ) & för det 4e är jag 23 år, har pojkvän & ett barn & bor i Åmål och strävar inte att bli en Kissie / paow / dessie. & Åmål som typ så långt ifrån ála Kisse man kan komma / bli.
Inget att bli upprörs över men så himla roligt att någon sitter & läser igenom min blogg & skriver en sådan kommentar.



vs



Neeej, jag ser ingen likhet mellan oss!

Mira somnade vid bordet när hon åt gröt så det var bara att lägga henne. Jag tror hon kommer vakna snart då hon sovit en stund : ) Lilla älsklingen! Efter att hon vaknat ska vi gå mot öppna förskolan dit även Marie & Liam, Hajir & Noel ska. Skönt att Mira kan leka av sig lite & att vi har något att göra under dagen. Henrik har ju garage-kväll idag då jag ska kolla på tvn hela kvällen : )


PUSS & KRAM


snööö



DET SNÖAR!
Weeei, vet inte varför men jag blir väldigt glad utav det : )




Jag tänkte att det skulle bli Miras första snö, men så är ju inte läget : ) Hon föddes ju när det var snö & vi skulle åka hem från sjukan när det värsta snöovädret kom. Jag tror dock inte att snön kommer lägga sej & stanna kvar särskilt länge. Om ett par dagar står vi där med regnstället igen..


NU: Gröt-time med Mira

SNART: Gå ut i snön & till öppna förskolan

SENARE: Gå till karlberg & ha "möte" med Patrik & Lina


PUSS & KRAM


: )

Godkväll på er!
Jag har precis tagit mej en dusch. Det var välbehagligt då jag fick en liten spya på mej för en stund sedan. Mira har inte spytt på ett bra tag nu men pappa spexade lite för mycket med henne så det kom en liten pöl. Jag badade även med Mira innan duschen. Haha, att det kan vara så kul att bada & plaska? Tur att hon gillar det iaf, det kommer nog snart en tid då hon inte vill bada alls, eller få vatten på huvudet iaf.

Imorgon kommer kanske Emma & Elsa hit. Hade vart roligt att träffa dom, för det var ett tag sedan nu. Blir ju så när man jobbar & har fullt upp med barn osv. Men vi försöker ju iaf att ses innimellanåt.



Emma, Elsa & Mira i sommras.



Nu ska jag göra iordning allt innan läggdags. Mira & Henrik sover redan som 2 stockar. Imorgon är det en ny dag & nya möjligheter : )

PUSS & KRAM


8/11


Mira poasar : )









Snart kommer Henrik hem från jobbet.
Va skööönt för Mira att träffa pappa : )
Vi har varit hos Marie & Liam idag,
det var mycket trevligt.
Super gott med smörgås & fika.
Barnen busade runt överallt!
Dock var det väldigt kallt ute idag.


Tänkte om jag & Lina skulle dra till Säffle & sola idag.
Skönt att lägga sej under solariumet när det är så kallt ute,
plus att jag kan ta mej ett varmt bad när jag kommer hem.
Det märks vad som händer !


PUSS & KRAM


Måndag



GODMORGON MÅNDAG!
Konstigt nog sov både jag & Mira till 10.00 idag.
Det behövdes kände jag.
Jag vaknade till och var helt utvilad.



NU: Ge gröt till Mira

SNART: Tee & kanelknäcke

SENARE: "mamma-träff" hos Marie H




godis & beck



Godkväll allesammans!
Jag & Henrik har ätit popcorn & tutti frutti
samtidigt som vi kollar på Beck.
Vi får se om jag vågar somna senare bara : )






HA EN BRA KVÄLL !

kalasdags








Nu drar vi snart till kasenberg på kalas!

Söndag



Jag har hittat en julklapp som jag vill ha!
Jaa vet, lite tidigt men whatever : )
Jag vill få vitare tänder & HÄR hittade jag en sida.
Egoina hade testat & det var super bra.
Då vill jag också ha det!



HAHA!

7/11



Godmorgon!
Tacobröd & vatten till frukost,
smaka sådär om jag ska vara ärlig..
Idag fyller storebror Reine år, Grattis!
Därför blir det kalas uppe hos mamma i eftermiddag.

Annars har jag inget att tillägga!

Lördag



Antar att det är många som ska ut idag.
Det är ju halloween, eller alla helgona..
Jag börjar bli lite sugen på att gå ut,
men jag får nog vänta ett tag på det.



halloween -08

Jag, Mira & Lina åkte till mamsen förut.
Vi fickköttfärsås & spagetti : )
Lina gjorde även en äggfri-kladdkaka som blev helt okej.
Den skulle stått inne en liten stund till,
men det får bli bättre imorgon.
Vi ska nämligen dit då också,
eftersom Reine fyller år : )



HA EN BRA KVÄLL !

Mira


Hihih, min sötnos!









Mira är söt ♥

Nu drar vi & limpaan till mamma på Kasenberg.
Där blir det mat & bakning,
det ska bli en äggfri kladdkaka så Lina kan äta : )
Smasssk!
Kanske dags att ta på Mira kläder ist för pjamas?!


Ha en bra dag!

6/11



Jag skrev ett helt inlägg men det försvann : (
Hatar när det blir så.
iaf när man är klar & pooof så är det borta..

Iaf,
Jag skrev om att jag fått ett badlakarn på posten igår.
I somras hade cloetta ett erbjudande
" köp 8 stycksaker & få badlakarn på köpet "
And so I did,
och det kom igår : )
jag hade helt glömt bort det så det blev en surprise,
dom bad även om ursäkt för att det hade dröjt!



Det kan Mira ha till sommaren,
då vi ska sola & bada massor..
Om vädret är med oss vill säga : )

Lördag


Idag fick jag sovmorgon!
Så himla skönt att sova ut.
Det är inte så ofta man får sovmorgon längre än 8,
men idag sov jag ända till 11.

Igår blev det tacos, godis & kladdkake-kakan.
Pappa var även här så han fick mat han också.
Mira kom isäng lite för tidigt
så hon vaknade upp igen vid 8-tiden
coh självklart skulle hon vara uppe : )
Hon kom isäng igen vid 11 ist.

Vad händer idag?

Mira


Varför ska hon vara där hon inte får?
Varför ska hon äta det hon inte får?
varför ska hon leka med det hon inte får?
kan någon berätta det för mej : )





Mira busar med fel saker : )

5/11


Mira har sovit jätte bra idag : )
Hon brukar bara sova ca 10 minuter på dagen,
idag blev det över 1 timme.
Jag fick måla mina naglar för att fördriva tiden..
Dom blev röda, nagelack från Ullared, 10 spänn!
Som hittat.



Nu ska jag & Mira hoppa ur pjamasen : )
En promenad får det bli..
Fast jag är hungrig,
får nog göras spagetti först!
Mumms.
Med massvis av grillkrydda & pepparmix.

Nelly=skit


Ursccch, jag blir så trött..
Jag gjorde en beställning från Nelly.com för ett tag sedan.
Jag fick 2 olika storlekar på mina skor
& babysetet saknade legginsen..
Jag blev arg & skickade tillbaka
& ville självklart ha rätta saker tillbaka.
Det har nu gått lång tid & jag undrade vart mina saker tog vägen.
Eftersom man inte kan ringa så fick jag maila dom..
& woops, dom hade glömt att höra av sej om sakerna
och att dom var slutsålda..

Va är det för jävla ställe?
Glömmer kunder, skickar fel saker?
Någon msåte väl ha koll på sånt?
Tydligen inte..



Ullared



Igår btw, var vi ju i Ullared.
Det var full smäckat med folk
så man nästan tröttna till slut.
Man kom inte framåt eller bakåt.
Vi lyckades fylla bilen iaf : )
Jag köpte allt från tvätt & sköjl-medel till nappflaska.
Även julklapp till Henke!





På vägen hem kände vi inte att shopping suget hade gett sej,
så vi hoppade in på Torp i Uddevalla.
Jag köpte en fleeze-jacka till Mira & ett par leggins till mej.


PUSS & KRAM

FREDAG


Äntligen får jag krama min bäbbiii.
Lämnade ju henne hos mamm i Onsdags
& igår kom vi hem så sent så då sov hon.
Jag fick bara stå över hennes säng & kolla på henne.
Idag kan jag krama, pussa & leka va mycket jag vill med henne!
Älskar henne så otriligt mycket : )



Idag ska jag köpa godis!!!
Längtar, längtar & längtar.
Har lyckats hålla mej hela veckan utan.
Creeeeeds till mej : )
Gröten står på spisen så vi ska äta nu nu nu,
eller Mira iaf !

3/11



GODKVÄLL!
Jag & Henrik har precis kommit hem från mamma.
Vi var där och lämnade Mira...
Åååh, jag saknar henne fruktansvärt mycket.
2a natten som hon sover borta & det är värre denna gången.
Jag vill åka och hämta henne nu nu nu nunununu..
Men jag vet att det kommer gå fin-fint.
Jag, Marie, Lina & Monica drar iväg till ullared imorgon.
Puuust, kl 5 åker vi..
Oj oj oj, fast det är bättre att gå upp så tidigt
för då fattar man inte riktigt vad som händer : )



Nu blir det dusch & sedan sova!

Puss, kram & Godnatt

Onsdag


Igår när vi va i Gfors fick vi 5 paket blöjor!
Det var faster Marie som hade köpt med från Norge,
det är tydligen blöjkrig där eller något ?
Dom kostar 4,95 kr / paketet..
Så det lönar sej att åka dit och köpa på sej massvis.
Dom var jätte bra också : )



2 paket + 3 i kartongen!


Nu ska jag & mira byta om för vi ska till Kasenberg!
Vi drar våran kos till mamma,
hon skulle baka & vi ska laga mat.
SÅÅÅ GOTT!
Men först sticker jag ner i förrådet,
måste leta upp resesängen så Mira kan sova över hos mormor.


PUSS & KRAM

3/11



Hej i regnet mina vänner!
"så kankse regnet bara öser ner,
då blundar jag och nynnar på en melodiiiiii,
som handlar om det bästa jag veeeeet"



kankse fel låt-val för idag?

Det har regnat nästan hela natten : (
Urssch, så tråkigt.
Det känns som det kommer regna flera dagar framöver.
Men hoppas det ger sej till senare så man kan komma ut en sväng.

Imorogn drar jag, Lina, Marie & månkan till ullared.
Det ska bli trevligt,
egentligen har jag inte råd..
Men behöver lite diverse "hemma-saker"
så som diskmedel, tvätt & sköljmedel m.m
Hoppas man kan fynda det billigt där.





Hoppas Lina vaknar snart så hon kan komma hit,
men tanke på att hon sov till 14.00-tiden igår så..
Jaja.

Ha en bra dag i regnet!

Tisdag



NU: slappa i soffan med tee & skriva "ullareds-lista"

STRAX: bästa tv programmen börjar

SENARE: sleeeeeptime!


Desperat housevifes & Cougar town!
Fan vilka bra tv-serier




Tisdag


Godkväll & Hej!
Mira somnade nyss som en stock,
hon sov även i bilen hela vägen f rån Gfors..
Det är jobbigt för gumman och vara med släkten !
Har iaf haft en jätte bra dag.
Köttfärssås & spagetti, kortspel, Buzz,
korv i bröd, massa blöjor rikare m.m



bild från Miras dop : )
Mira, mamma & pappa, gudmor & gudfar.



Nu ska jag lägga mej i soffan & slappna av.
Eller ta ett bad ?
Hmm, låter great med ett bad!

2/11



Off we gooo : )
Jag & Mira drar snart iväg till gfors & hälsar på.
Skönt att göra något när vädret är som det är.
Mira är trött också, så det passar bra så hon kan sova i bilen.



HA EN BRA DAG!

1/11


Förut: solade i Säffle med syster

Nyss: dusch med älskling

Nu: mys i soffan



Jag & Lina drog oss till Säffle för solning!
Vi tog även en liten sväng inne på kappahl,
där jag fyndade ett par "jeansleggings" till Mira.
Jäätte söta.
Skönt med 14 minnuters solning,
blev även kebab & mos på allèkiosken.



Imorgon åker jag & gumman till gfors,
vi ska hälsa på farmor, farfar, faster & farbröderna.
På kvällen ska jag till Dalhall & fika.
Monica, Marie, Lina & jag drar ju till Ullared på Torsdag!!
Vi skulle snacka ihop oss lite..



Ha en bra kväll !

PUSS & KRAM

9-månaders-Mira




Idag är min Mira 9 månader!
Tiden bara springer förbi oss känns det som.
Jag älskar henne mer än något jag älskat förr!
Hon är det absolut bästa som någonsin kunde hända.
Hon har nu 7 tänder, kryper fort, klättrar på allt,
bits, äter massa mat, tjatar konstant m.m
Det kunde man inte tro för 9 månader sedan.
Då trodde man att hon skulle vara så liten  för alltid,
men nu stpr man här & hon är så stor!



Några dagar gammal Mira!



Mira likaså mamma som älskar spagetti & köttfärssås!



Älskar dej hjärtat, du är bäst!

Måndag igen



Godmorgon på er!
Dagen börjas med en kopp tee så jag piggnar till.
Idag var jag trött : (
Bara man kommer upp ur sängen så blir det bättre,
men just det där att komma upp..
Orschhh, det är jobbigt...

Idag ska jag & Henrik städa,
vi gör det enbart för Miras skull!!
Hon kryper ju runt överallt & nu börjar hon bli lortig igen.
( under händerna & på knäna )
Då är det läge för att städa tycker vi.

Imorgon funderar jag på att ta mej en road-trip.
Jag & Mira kankse drar iväg till gfors!
Faster Marie har ju köpt blöjor till Mira,
så dom måste vi hämta & testa.
Jaja, vi ska tänka på saken : )

Puss & Kran



RSS 2.0