åter igen ny vecka,



Måndag igen då. Som vanligt får jag säga att jag tycker att helgerna bara flyger förbi. Det var ju Torsdag igår känns det som..
Jag har haft en bra helg. I Lördags åkte jag & Lina iväg till Kstad för lite julklappshandling ( Var det meningen iaf ) Men fick oss bara köpt till 1 person och sen blev resten till oss själva : ) Det var väldigt mycket folk och Lina höll på att dö utav värme så hon fick ta av sej och gå i kortarmat!
Blev en sväng in på Rusta då jag skulle köpa med en ljussling till pappsen, och sedan Bergvik såklart! Lina köpte sej en jacka för 300:- när hon smet iväg utan mej och när jag hitta henne så hittade jag även en likadan jacka för 49.50:- och jag fick gå och be om att lämna tillbaka hennes andra jacka så hon fick pengarna tillbaka. Det är väldigt bra att handla med mej för jag lyckas alltid hitta massa saker som är på Rea eller väldigt billigt osv. Så Lina lyckades få en hel outfit för ca 150 kr inkl skor!! Med min hjälp dock : )

Efter Karlstad drog vi till Milla där dom hade sexparty. Jag tyckte inte det var så jätte kul, men dom som drack hade nog roligare. Jag åkte hem efter ca 1 timme!
Gårdagen var det ju kalas hos Farfar, åkte till Pappsen, träffa Reine och Alva, åkte hem och lagade mat, åkte till Reine & Wero för adventsfika där vi fick medlånat en film "Hangover" som vi kikade på när vi kom hem. Den var riktigt rolig faktiskt : ) Vi hade stora förväntningar eftersom Reine hade sagt att den var as bra och han hade skrattat högt. Henrik skratta högt så han tyckte nog den var väldigt bra iaf !
Efter filmen blev det sängen. Inatt har jag sovit ganska dåligt igen. Men nu på förmiddagen slockna jag mellan halv 10- halv 12 och så himla skönt att verkligen sova så djupt, det behövdes.

I eftermiddag är det föräldragruppen igen. Jag ska sätta mej och läsa igenom det där i boken som vi skulle ha gjort tills idag. Om smärtstillande..



Bye!

Söndag,



Jag och Henrik har precis kommit innanför dörren ungefär : ) Blev kalas hos Farfar idag vid 12 tiden, så ner till Ica och köpte lite lotter osv. Fika, prat och eftersom farfar spelar dragspel så fick vi höra ett par låtar av han. Hahah, minnet är lite dåligt på han så vi hörde även samma saker hela tiden : )
Han fyllde 87 år igår så han har ju ett par år på nacken om man säger så. Men han är fortfarande vädligt pigg och kör även bil!



Farfar i den otroligt snygga blåa solkeepan : )





Efter kalaset åkte vi och kollade lite hus, bara utanför dock. Men på Onsdag ska vi iväg med mäklare och kolla på ett uppe på Kasenberg hos mammsen : ) Mamma vill verkligen att vi ska flytta dit!
Tog en liten sväng på stan och tog ut pengar till pappa som vi skulle åka upp med, men han var inte hemma. Men Reine och Alva var där ist och greja med Weros bil, så vi blev kvar där en stund och fick även en provtur i den nygrejade bilen som nu gick som ett skott : )
Nu har jag precis lagat lite mat, fick bli pasta med pastasås idag för mej och en pizza för Henke.
Vi ska vila lite nu och sedan ska vi hem till Reine & Wero vid 18.30 för lite adventsfika : ) Såå mysigt! Kommer bli ett herrans liv med lilla Alva när alla vi kommer dit, men då somnar hon gott ikväll iaf.

Imorgon är det redan Måndag igen och Henrik börjar jobba som vanligt. På kvällen blir det föräldragrupp. Vi fick i uppgift att kolla igenom allt om smärtstillande i den där "Vänta barn-boken" så när vi kommer hem sen ikväll får vi bänka oss framför den och läsa igenom..





Första advent idag också : ) Dock har vi ingen adventsljusstake, men det är lite mysigt här ändå med tända ljus och ljusstakarna i fönstrerna.
Jag får gå ner till returen och köpa mej en sån med 4 ljus i morgon kankse : )


Byee babes

Rubrik,


Finns absolut inget bra på tv på helger.. Det fattar jag inte riktigt, det är ju så dom kan vissa massa bra filmer ist för all skit som är nu.. Så nu jag ska sätta mej här för lite tidsfördriv.
Var inne på en tjejs blogg och hitta detta, det är BRA tidsfördriv.

-Du för omkring 1 år sen



-En plats du saknar



-Någon du litar på



-Någon du älskar



-Någon som betyder mycket



-Den sista bilden på mina mottagna filer



-Någon som ger dig inspiration



-Någon du vill träffa



-Någon du tycker är söt



-Dig själv nyligen



-Dig själv som lyckligast



-Den du senast fick sms av



-Dom du alltid har roligt med















Nu fick ni lite bilder och jag fick lite att göra i en halv timme : )





Lördags godis : )

Som idag består av :







Jag var ju faktikst på bio med Sandra och Milla förra helgen och såg Twiligth New moon, som jag har glömt att skrivit här. Själva filmen tyckte jag inte var så bra, 1an var mycket bättre. Men jag är inte så förtjust i filmer när det är så mycket overkligt. Det räckte med att dom var vampyrer, men nu när dom blev varulvar eller vargar så gick det allt över styr.. Men det bästa var ju att denna goding på bilden över  gick runt utan tröja ( nästan ) hela tiden : ) Underbart tyckte jag ! Om man bara kapade huvudet så ( Jag tycker inte att han är snygg i fejjan )
Så det skulle nog vara något för dej också Lina ^^





På tal om Lina, hon har fortfarande inte vaknat och nu är klockan 12.. Får se hur det blir med Kstad idag.. Grr

28/11-09



LÖRDAG !!!
Idag har jag vart upppe eller vaken iaf sen 9 tiden. Jag väckte Henrik då för han skulle iväg och jobba idag.. Men har legat i sängen sen dess : ) Nu har jag äntligen tagit mej upp därifrån.
Idag ska ju jag & Lina till Karlstad är det tänkt, om hon kan vakna någon gång vill säga. Hon är ganska bra på det där med att sova. SÅ hoppas hon vaknar innan12 iaf.. Men oddsen är små : )
Får ringa Pappsen och höra hur det blir med kalaset för Farfar. Tid, plats osv.. Inte säkert vi är tillbaka i Åmål ens. Men det löser sej allt!



Nej nu mina vänner ska jag försöka få i mej en yogert : )

: )



Vi ligger i soffan och gottar oss : )
Nu blir det nog snart sängen, jag känner mej helt slut.. Kankse för jag har sovit skit dåligt denna veckan.. Varför? Jag ligger och tänker på massa saker hela natten för jag inte kan sova.. Men jag ska flytta om i sovrummet, tror att det är därför.. Nu har vi sängen på ett sätt som vi inte har haft någon gång..
Men men, får hoppas det hjälper..



Nu ska jag tillbaka till Henrik och filmen : )


Vi hörs i morgon gott folk!



FREDAG!!!



Fredag kväll, det är mysigt det : ) Känns dock som om klockan är mycket mer än snart 6 iaf, typ som man ska gå och lägga sej snart. Men det är ändå mysigt när det är så här mörkt tycker jag, framför allt nu när man har fått lite julstämning. Jag tog nämligen fram ljusstakarna igår och lite tomtar : ) Och idag fick jag jul gardiner av mammsen + en julduk!

Imorgon drar jag och Lina till Karlstad förhoppningsvist, och hoppas på att lite julklappar blir inhandlade.. Vi har pappa, mamma, Patrik, Reine & Wero kvar. Plus lite mer folk, men dom är iaf dom viktigaste. Hmm, mamma vet vi vad vi ska köpa till, men ingen utav dom andra.. Jag vet också vad jag ska köpa till Linan : ) 2 presenter är det tänkt att jag ska köpa till henne, om inte den ena bli alldeles för dyr ! Men hoppas inte det iaf, kankse jag kan köpa dom i morgon om jag hittar nåt som duger : )
Henrik då, vad ska jag köpa till han? Vi har bestämt att vi inte ska lägga så mycket pengar på julklappar till varann utan att ist köpa en ny tv och dylikt efter jul. Något som vi behöver.. Men jag måste ju köpa något litet till han iaf : )







Imorgon eftermiddag/kväll ska vi hem till Farfar också. Han fyller tydligen år i morgon : ) Han åkte ju in på sjukhuset förra veckan, men han är iaf hemma nu och vi har inte träffat han på ett tag. Så vi får se hur det är med han.



Där har ni gamla farfar! Här är när jag fyllde år tror jag och han var hemma hos mej : )



Sexparty hos Camilla på kvällen också. Är inte direkt jätte sugen just nu iaf. Alla ska ju dricka och jag känner att då kan jag lika gärna vara hemma och ha mysigt. Tycker vanligtvist att det är jobbigt att vara nykter bland fulla folk, och plus att man är gravid så blir det ännu lite jobbigare. Men blir nog en sväng dit iaf : )





Nu ska vi laga tacos och mysa framför tvn!
Ha en bra kväll allihoppa : )


guten morgen,








Här sitter jag och nästan sover vid datorn : ) Fattar inte varför jag är så trött idag.. När jag annars ligger nästan vaken ända från 6.00 varje dag, och sover i omgångar men det är ändå då jag skulle kunna gå upp utan problem.. Men men, nu har jag iaf kommit upp.
Jag har käkat i mej en yogert, finns inget annat att äta så jag får nog ta mej en fralla nere hos Lina när jag kommer dit. Mumms,!

Idag är det Fredag också, det betyder att älskling är ledig hela helgen : ) Så ikväll blir det mys med tacos troligtvist, i morgon Kstad med Lian medans Henke skulle hjälpa Krokström med något. Och söndag blir det nog bara mys hela dagen. Kankse ner till stan och kolla Julmarknaden ( heter det så? ) Hoppas det inte regnar då bara. Ser ut som det ska vara bra väder idag!!



Nu ska jag göra mej klar och ta med mina knäck ner till Lina : ) Jag ska få röda gardiner av Mammsen också!!


Puss & Kram!

HELP!!!!



Jag har nu kommit fram till att jag verkligen måste/vill göra något med mitt hår. Jag har aldrig gjort något med det, när jag är och klipper mej ( som händer ca 1 gång på 3 år kankse ) så gör jag alltid samma. "Klipper bort det som är slitet, klipper upp det lite " Det är det ända jag någonsin har gjort.. Men jag känner inte för att klippa mej här i Åmål för alla är kassa och hjälper en inte. Min syster Lina klippte sej och färga håret här i Åmål och efter det blev håret som ett stort svinto, det hände något med det.. Men vad? Så åkte hon till Kstad och klippte sej och färgade det, och frisören berättade att hela håret var förstört och hon visste inte hur mycket hon skulle behöva klippa för att få bort allt slitet. Och det var tack vare en frisör här i Åmål som inte kunde sin sak. Vi behöver inte gå in på mer detaljer.
Men iaf, en frisör ska väl hjälpa till och berätta vad hon/han tycker att man ska göra ifall man inte har den blekaste om hur man vill ha det... ? Eller..? Och så är dom ju absolut inte här i Åmål tyvärr. Det kankse får bli på Lördag när jag och Limpan åker till Kstad då : )

Men någon som vet hur man kan göra? Och vad för färg jag skulle kunna ha. Mörkare, brunare, ljusare osv...

Nu skulle jag försöka hitta någon bild på mej där man ser mitt hår och hårfärg väldigt väl. Men icke då, det hittade jag inte..  Får ta denna..





Haha, det närmaste min hårfärg som jag har idag jag kunde finna : )





Nu blir det sängen.
Natti

knäck,



Nu har jag precis "bakat" knäck. Slängde ihop 1 dl sirap, 1 dl socker, 1 dl grädde och in med i micron i ca 7-8 minuter och wipsss så är det klart : ) Jag gjorde faktikst inte till mej själv utan till Lina som ska ha och bjuda i morgon på Karlberg och då fick jag äran att göra knäcken!
Men dom blev helt okej om jag får säga der själv, dock gjorde jag 3 satser med lite olika lång "baktid" så färgen blev helt olika.. Men men, jag tror nog dom äter ändå, Gratis är gott : )

Jag och Milla var och käkade på 50`s förut, hon åt som vanligt nån kycklingspett med pommes och jag tog mej en nötbit, pommes och sås. Smaka helt okej. Men som Henrik sa " det är svårt att få mat att smaka bra för fru Dahlberg" Mammas mat är det ända som duger och är gott, faktiskt! Men helt okej var det iaf. Och det är väldigt trevligt där uppe tycker jag. Träffa lite trevliga människor där med så : )











Inget bra på tv idag heller : ( Buuhuhuhuh, jag kankse ska försöka mej ut på en promenad.. Känns ju dock som jag inte har gjort något annat idag. Gick till Madde, gick hem, gick till stan, gick till Karlberg och sen hem igen.. Jag känner av jätte mycket i ryggen av det, så jag ska kankse stanna inne och ta promenad i morgon.
Jag ska träffa Jonte i morgon! Det var inte igår. Så det ska bli himla trevligt. Vi ska ta en pizza och tjöta antar jag : ) Han ska ju vara nykter i morgon :O Hahaha, undra hur det kommer sluta. Upp till bevis Jonte ^^












Byeeee

: )



Det blir väldigt mycket folk som läser min blogg när jag lägger ut kort på magen, så här kommer min mage idag : )





Jag tar korten med min mobil, därför det inte är bästa kvaliten på dom : ) Men det får ni stå ut med.

Jag har nästan precis kommit hem från Madde & Malva ( varför vill jag skriva Alma? ) och guud vad stor hon har blivit. Jag har bara träffat henne 1 gång före ( För dåligt ) och då var hon ju bara någon månad gammal. Nu satt hon och skratta åt allt, busade mycket, prata eller aa lät så som bäbisar gör och käkade barnmat i fulla skedar : ) Henrik och hennes kille är ju tremänningar så nu får det allt bli lite skärpning på den fronten och gå dit lite oftare, framförallt när vi bor 10 minuter ifrån dom.

Och nu ska jag ner till stan till nästa baby : ) Milla, jag och Ebbisen ska ta en lunch på stan. Mumms, jag är jätte hungirg, idag blev det bara en yogert till frukost och det var ett tag sen nu.. Så det ska bli väldigt gott i gott gott! Ebba som ser ut som ett litet troll : ) Hon har så mycket hår så det går ner till axlarna om inte längre ^^ Milla får ju klippa den där luggen var och varannan dag nästan. Synd bara att hon inte är något i frisör-väg och kunde få till den rak : ) Hahahha,
Nu får det bli lite make up i ansiktet och andra kläder..

Torsdag,



Vädret är precis som det brukar vara.. Nyss, eller för ca 10 minuter sen sken solen och sen på en sekund vänder det helt och slår om till regn : ( Så fruktansvärt TRÅKIGTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT... Åååh, Sverige..








Jag och Henrik åkte till Ica och hyrde film igår, Public Enemys eller något sådant namn hade den har jag för mej. Jag trodde att jag skulle tycka den var bra för den gick på reklam för ett tag sen och då ville jag se den. Men den var kass.. Jag kom inte in i filmen från början, och då var det kört : ) Men jag kollade på hela ändå.. Man fatta inte hälften, tycker inte så bra om filmer när dom utspelar sej i äldre tider, eller va man säger : )


Nu ska jag få på mej kläder och gå bort till Henriks tremännings tjej, Madde och hälsa på henne och lilla Malva. Hon hade lite saker som jag kunde få av henne, ersättning och amningskupor och det tar jag glädeligen emot. Sånt kostar ju skjortan, så lika bra att packa på sej så mycket som möjligt!
Efter det blir det lunch på stan med Millisen och Ebba : )
Efter det skulle nog jag, Lina och Hajir ta en fika. Mycket rännande idag med andra ord.



Vi hörs sen gott folk !

trist,



Urschhhh vilket väder vi har nu, jag tycker verkligen inte om hösten. Det är så himla trist, grått, mulet, mörkt osv. Plus allt jävla regn som ska komma hela tiden. Idag har det inte regnat så mycket, eller det duggar typ och är bara allmänt blött ute.

Jag har iaf nyss vart nere på stan med Hajjen, vi tog oss en liten fika/mat på Xo. Där är det alltid lika mysigt. Lite dåligt med folk, men man vill kankse inte gå ut i detta tråkiga vädret.. Blev som vanligt massa barnprat : ) Men blev inte så lång stund eftersom jag skulle hämta Henrik på jobbet när han sluta nu kl 16.00, men det blir fika i morgon också med Linisen i spetsen : )
När vi åkte därifrån såg vi att dom har tagit fram eller fraktat fram den stora julgranen på torget, så nu är det verkligen Jul här i lilla Åmål : ) Men jag antar att dom inte ska tända ljusen i den förens Söndag då det är Julmarknad på torget.
Jag ska nog ta mej en titt på vad jag har för Julsaker, jag vet ju att det inte är ett så stort utbud.. Så jag borde införskaffa mej nya saker... Det får bli en trip till Returen med andra ord : ) Hahahha,












Nu ska jag och Henrik kolla efter hus ifall det har kommit upp några nya, och sedan laga lite mat är det tänkt. Elin- Vi kollar på hus runt om Åmål.. Inte inne i stan, men lite utanför.. Du kankse vet något? : )

25e



Dagarna bara flyger förbi tycker jag. Nu är det redan Onsdag och då är det snart helg igen. Känns precis som det var Lördag igår.. Men det är bradet, så min bäbis blir större och kommer ut någon gång så jag kan få mej alla mina kläder och slipper denna magen som bara är ivägen för allt. Snart kan jag inte torka mej själv på toaletten liksom : )  Frågan är om Henrik kommer få hjälpa mej med det? Det är jag lite tveksam mot att han ska behöva göra ^^
Jag ska snart få i mej lite frukost, blir baugette med skinka, gurka, jouice och en liten yogert : ) Det är en redig frulle det! Plus mina tabletter som jag knaprar varje dag, järn, omega3 och kalcium är det bara nu, i början var det många många mer. Men mådde dåligt av vissa osv så fick sluta med ett par.




Här sitter jag och magen : )







Idag är det ju Onsdag som sagt, undra vad man ska hitta på.. Så fruktansvärt dåligt väder : ( Igår var det ju iaf uppehåll men nu regnar det igen.. Fan va trött jag blir på regnet. Kan det inte bara bli lite kallare så det kommer snö ist?
Visst, det kan vara mysigt med regn ibland så man inte får dåligt samvete utav att sitta inne, men nu när det har hållt på i en vecka...



Det får bli att betala räkningar ist då : ) Så det är gjort..





big mama,







Min stora stora mage : ) Men hoppas på en liten liten baby som ligger i den !






Nu blir det soffan och dom desperata husfruarna : ) Undra vad dom hittar på idag!
Alva och Reine var precis här och fixa klart med min dator så nu är det i toppskick. Nu är det bara en ny skärm som behövs, Henrik får punga ut lite pengar och köpa en tycker jag. Kankse till helgen?! Jag ska försöka övertala han till det...

ho ho ho,


Sådär, nu är jag tillbaka i verkligheten : ) JAG HAR MIN DATOR!!! Weeei, äntligen är den tillbaka efter 2 veckor.

Det har inte hänt något särskilt det senaste dock, eller jag har blivit tjokcare : ) Har ingen bild på magen heller just nu, men det ska jag ordna tills sen eller tomorrow.
Det har ju regnat väldigt mycket dom senaste dagarna och det gillar vi inte.. SÅ fruktansvärt tråkigt, man kan ju inte gå utanför dörren.. Diss för det. Men idag verkar vädret lite mer lovande, hiss för det : )
Det är inte långt kvar tills Jul nu, en månad exakt idag tror jag ?! Om det är 24e idag vill säga.. Det får bli hiss för det också. Så till helgen är det planerat att jag och Henke drar till Karlstad och ska försöka handla lite julklappar. Eller jag har planerat det och Henrik får självfallet inte välja om han vill eller inte, han SKA med. Kanska blir att vi stannar kvar och går på bio på kvällen, den sista utan "Flickan som lekte med elden"-filmerna kommer ju på Fredag. ( Kommer inte ihåg vad den här sista eller den andra filmen heter )










Jag är inne i vecka 27 idag : ) Så nu är det inte särskilt långt kvar tlls den lilla ska pluppa ut ur mej. Känns som tiden går väldigt fort nu när jag blir så tjockis, men allt börjar bli väldigt jobbigt också. Magen är i vägen för mej, jobbigt att sitta, jobbigt att ligga, jobbigt att stå, jobbigt att gå.. Men men, thats life. Det är snart över. 1 December är det ju bara 3 månader kvar : )



Nej nu ska jag försöka få i mej liet frukost och sedan bege mej neråt mot Lina och hjälpa henne lite : )

Ha en bra dag så hörs vi sen!

paj,



Ursäkta den väldigt dåliga uppdateringen : ) Men min dator hemma har kraschat helt så sden är på lagning hos bror min, men hoppas att den snart kommer komma tillbaka in i mitt hem!
Men ni får hålla ut ett littet tag till.


Pannkakor hos Mammsen nu !

Måndag, monday, montag..



Måndag, måndag, måndag, måndag. Den eviga Måndagen : )
Idag då, vart iväg på en tripp till Säffle och fixa lite pappers grejer från när jag var där och jobba förre Fredagen. Åkte raka vägen till Limpan efter det så tog vi oss en tur i hennes nya bil som hon köpte i Fredags när vi var iväg till Karlstad och den gick fin fint den : ) Fina fisken, man satt gööt och den gick helt utmärkt. En bra uppdatering av lilla Linan!
Blev hem fort och slänga i sej varsin panpizza för mej och Henke eftersom vi skulle vara på föräldragruppen klockan 5, och där har vi spenderat 2 timmar nu. Mycket trevligt, man får sej en liten tanke ställare när man har varit där. Känn som alla verkligen planerar allt med bäbis grejer och allt föräldraskapet väldigt mer än vad vi har gjort. Vi känner nog mer " Det fixar sej när den lilla kommer " Men dom andra tänker redan " Tänk om, det är bra, det är dåligt osv " Men men, som sagt alla är ju olika och har olika syn på det.
Nu får det nog bli soffläge hela kvällen. Lite frukt och tvtittande låter utmärkt det för mej!

Vi ska även och kolla på ett hus igen på Torsdag troligtvist, om Henrik kan få ledigt.. Det andra som vi kolla på igår var piss nu när vi tänker efter, iaf till det priset.. Så hoppas detta är lite bättre. Det är ju ganska stor prisskillnad men det ligger lite sämre till.. Men tror det är mycket fräschare inne osv.
Ska höra med mammsen om hon och Anders ska med igen : ) Henkes pappa ska med, vi hade ju inte klarat att kolla sjävla eftersom vi vet ju inte vad som är bra och dåligt till skillnad från våra föräldrar.




Imorgon är det Tisdag, då ska jag försöka hinna med en fika med Hajjen. Det var ett tag sen vi sågs nu. Ska bli kul att se hur det går i deras nya lägenhet om det är klart för inflytt eller inte.
Även en massa prat om bäbisar komemr det nog bli antar jag : )


Bye!!

mat,



Jag är sprängmatt nu!!! Jag lagade lite mat till mej och Henke, eller inte lite. Det blev mat till nog 4 personer till. Gjorde iaf lasagne och det blev gott tyckte jag, Henrik var inte lika förtjust.. Men han börjar få migrän eller han hade en himla huvudvärk iaf så det var nog därför han inte ville ha mat trodde han. Han tog ett par tabletter så hoppas det blir bättre så skulle han värma mat : ) Blev ju en del över.



Och nu har vi redan ätit klart, så ni ser att det är en del mat kvar : ) Men det blir gott att värma i micron i morgon det.
Imorgon ska jag försöka komma upp i tid. Så man hinner göra sej klar innan vi ska och kolla på huset osv.
Och kl 17 vankas det lite fikatajm här hos oss. Min storebror Reine fyller ju år idag, GRATTIS! så han kommer med sin lilla familj och även Pappsen kommer hit för det är ju faktiskt Fars dag i morgon. Lite eftermiddagsfika får det bli. Jag har bakat negerbollar så dom kan jag spara tills i morgon, Alva vill nog ha : ) Någon som har en kaffekokare att låna ut? Hahah, mamma kankse har en extra vi kan låna, eller Limpa!




Snart är jag i vecka 25, på Tisdag blir jag det : ) Weei, det närmar sej verkligen nu. Det är ju inte långt kvar och det kommer nog gå väldigt fort. Bara vi kommer in i December så känns det som man är i Januari för den månaden går ju i super fart med alla julklappar, Lucia, Julafton, Annandagen och Nyår. Och då är det ju bara 2 månade kvar : ) Det känns nästan som det är en evighet kvar men jag vet att det kommer gå fort och bra !






Där har ni min bullmage just nu : ) Den rundar allt till sej nu, jag blir större och större för varje dag tycker jag. Ibland känns det som magen ska sprängas, när jag har käkat jätte mycket och bäbben lägger sej på något konstigt sätt där inne i magen !

Jaja, nu ska jag lägga mej i soffan och vänta på Henrik och Jonas. Dom ska komma hit och spela Wii : ) Jag har aldrig testat det så det ska bli kul att pröva.

Ha en bra kväll!

,



Då var det helg igen : ) Men det känns som den också redan är slut, eller snart är det ju redan Söndag.
Imorgon ska jag och Henrik kolla på hus! Hans mamma och pappa kommer så dom ska följa med, även mamma och Anders måste med. Jag kan ju inget om sånt där, och Henrik är väl inte helt hundra på allt heller. Lika bra att ha me mammsen.
Det är ju även fars dag! Så man kankse ska bjuda hem pappa på lite fika? Det hade suttit fint tror jag, så han och Henke kan kolla på Discovery tillsammans : )

Ullared i Torsdags då. Vi drog ju från Åmål halv 6 på morgonen och när vi åker mellan Åmål och Bfors så är det värsta snöstormen.. Vi kom inte fram i mer än 50-60 km/h så det gick sakta och osäkert : )
SÅKLART kör vi fel, haha vi svängde ju självklart inte av där som det står Ullared på skylten utan fortsätter och tänkte åka till Falkenberg så det var ju bara upp med telefonen och ringa pappsen som kan allt om vägar och vart man är i landet
( till skillnad från mej, Lina och Monkan som är 3 klappträn ) Han sa att vi skulle vända och åka in där det stog Ullared självklart. Men vi kom iaf fram till slut. Jäklar, det var stort. Men tro det eller ej så tyckte jag inte att det var så mycket att hänga i Julgranen, plus att det var ju ite super billigt som det sägs. Kändes dom ett gigantiskt ÖoB typ.. Men det var trevligt och det blev allt lite i vagnen ändå.
Men vi som trodde att vi skulle vara där hela dagne kände att "Vi är inte klara" när klockan bara var 2 och vi hade redan gått klart och käkat och kollat alla affärer utanför. Så varför inte dra vägen förbi Torp i Uddevalla?!! Ett stopp där också blev det, men det kändes till slut att man hade vart uppe för tidigt på morgonen coh gått hela dagen i affärer så vi blev inte kvar så länge.
McDonalds och sedan hemkörning.




Igår blev det att hjälpa Lina på Karlberg så mamma kunde ta a-day-off. Vi bestämde också för att dra till Karlstad, Lina skulle hämta sin väska och kolla på lite bilar. Så vi drog dit efter jobbet och Lina fick sin väska, köpte sej en bäbis sköldpadda och även en bil : ) Hon köpte sej en Renault Megan Coupe , tror jag den hette och den var helt okej.






Bye!


ojj,




Nu är det tidigt : ) Tur att jag inte är morgontrött när de gäller att gå upp till klockan så jag har vart uppe snart en timme och grejat runt här!
Men nu starx ska jag gå ut och ställa mej så kommer det en Elin och plockar upp mej så drar vi förbi Limpan och sedan drar mot Laxarby dör antagligen Monkan har tagit sej upp också : )




Så här brukar det gå på våra roadtrippar : ) Sover jag så med munnen? ^^




Byee

Halva veckan,



Pussssst, nu har jag äntligen städat klart hela lägenheten och det behövdes verkligen : )
Henriks mamma och pappa kommer troligtvist hit idag så då var det bara att sätta igång med stor städningen igår vid 21.00 tiden, så det blev inge Desperate för min del så nu får jag vänta ända till Lördag eller Söndag och kolla på reprisen. Men men, thats life eller hur?!
Vi städade det mesta igår men det blev så sent så Henrik fick lägga sej så greja jag runt lite men tänkte att jag skulle fortsätta idag så nu är ALLT gjort. putsa, damma, sopa, damsuga, moppa aa you name it!
Meeeen det är så himla skönt att det är gjort nu : ) Ska bara bädda sängen !


Emma & lilla Elsa kommer hit idag, eller dom är nog på väg skulle jag tro. Så  det blir en hel dag med fika osv. SKa bli trevligt.
Imorgon dra jag, Lina, Monkan och Elin till ULLARED : ) Hahaha, äntligen ska jag få komma dit. Varken jag, Lina eller Monkan har vart där så det ska bli roktigt roligt. Eftersom jag drömde om Ullared för ett tag sen så har jag väldigt stora förväntningar också. I drömmen var det STORA tvättmedelspaket för bara 5:- osv, så billigt är det nog inte men kankse näst intill.

 


Jag har precis kommit ur duschen nu så jag måste göra mej klar innan dom kommer!
Ha en jätte bra dag!

3 November,



Jag tycker verkligen att jag har kommit igång lite med detta bloggandet : ) Eller det blir nästan 1 inlägg varje dag och det var ett tag sen jag var så involverad i datorn och satt här så mycket.
Visst, jag skriver inte så mycket och inte om något intressant men känns skönt att få skriva av sej lite och ha något att göra i ett par minuter : )

Dagen idag, jag har sovit piss dåligt inatt, fick gå upp och lägga mej i soffan vid halv 1 tiden inatt slog på tvn och stängde av den vid 2. Vred och vände på mej ett x antal gånger, men till slut vaknade jag av väckarklockan vid 6 snåret, så jag hade ju iaf somnat till slut. Men somnade om och sov kankse en halv timme, sen gick det inte mer så det var bara att få på sej morgonrocken, tofflorna, slå på tvn och fixa frukost. Jag har vart nere hos Lina hela dagen och hjälpt henne. Var kvar till halv 5 ungefär så fick pappsen Johnny-boy komma och hämta oss, drog till Lina, sen lite på stan och sedan bar det iväg till fadern och kolla läget där och fika lite! ( Lina drack en kopp kaffe )
Där fanns det chips, kakor, godis och en hel del onödiga saker som vanligt!  
Pappa är en väldig pryl-gubbe han, han samlar på sej ALLT ( Då menar jag ALLT ) allt från usb-minne, sånna som är på brödet i affärerna som man "knyter ihop" påsen med, bilstereor, kakao från 2001 osv.. Det var nämligen så att jag fråga pappa om jag kunde få kakao eftersom han aldrig använder det, så sa Lina det " Bara det inte har gått ut " Pappa- " Nej, sånt går väl aldrgi ut, det kan stå åratal "  Vi kollade såklart datumet och det stog stämplat 03 04 2001 : ) Hahaha, så klockrent!!







Syster Lina och "fader-Arne" eller Johnnyboy boy även kallad!



Nu blir det Ugly Betty en stund och snart, snart, snart börjar Desperate Housewifes !! Jeyyyyyyyyyyyyy, vad jag har längtat efter det : )



cp,





Blogg.se är helt cp.. Kollade hur mitt andra inlägg blev som jag skrev i morse nu och det är ju helt fucked up.. Allt står huller om buller..  Men men, skit i det : )



Nu har vi iaf vart nere på BVC hela eftermiddag, först besök hos barnmorskan och det gick bra. Tog lite tester och fick lussna på det lilla livet igen : ) Så mysigt att höra på den lilla. Hjärtat slog inte lika fort nu, eller det hoppade mellan över 150 och 130 : ) Men det var bara bra att det var så!
Efter barnmorskan blev det direkt in i väntrummet igen för föräldragruppen. Det var trevligt men lite spänt, men det är väl en sån sak som blir bättre längre fram när man har vart där ett par gånger känns det som.
Annar var det helt okej.




Nu blir det choklad i soffan : )

åter igen,



God dag babes : )
Nu är det Måndag morgon eller förmiddag snarare. Jag har allt vart vaken ett tag, vaknade vid 10 tiden och kände mej helt utvilad. Så det var bara att knalla upp, slänga på sej morgonrocken och mys tofflorna. Nu är det bara det därmed frukost, det finns inget här hemma just nu för det går ju nte att köpa bröd på en Söndag här i Åmål tyvärr. Kollade lite igår och det fanns bröd som var bakat den 25e liksom, helt jävla stenhårt var det.. Bläää. Men det får bli lite yogert idag : ) Synn att jag inte blir mätt på det bara, känns som man dricker mycket vatten fast det är lite tjockare typ.

Igår var det bara 4 månader kvar tills den lilla bäbben har tänkt att ploppa ut !!! 1 Mars är det ju planerat för den lilla att komma : ) Och igår var det ju 1 November. Så mindre än 4 månader alltså, jäklar.. Jag har gått hela Juni, Juli, Agusti, September och Oktober så det närmar sej med storm steg!
Nu är jag i vecka 24, eller kommer in i den i morgon tror ja. Men sak samma !

  






GRAVIDITETSVECKA 24

Om du inte redan har börjat träna musklerna i bäckenbotten så är det dags att göra detta nu.








I eftermiddag ska jag och Henrik till barnmorskan igen, det ska bli kul kul ! Vi ska vara där klockan 4 och klockan 5-7 ska vi börja med föräldragruppen och det ska bli ännu roligare. Ska bli trevligt och jag hoppas på att vi får mycket info. Blir ju även roligt att se vilka mer som ska ha barn samtidigt som oss ( ungefär )
Så det blir en hel dag nere på BVC alltså, från 16-19. Haha, jag tycker nog det är roligare än vad Henke kommer tycka dock : )

Nu ska jag göra mej iordning och palla mej ner till Lina som behöver lite hjälp där nere på skolan.

Ha en bra dag!

Din livmoder har växt så att den når över naveln. Det är inte ovanligt med halsbränna och ryggont.
På grund av att blodmängden i kroppen ökar och att kroppstemperaturen stiger något får många kvinnor en rosig hy under graviditeten. Huden sväller och tar upp mer fukt, den kan också bli fet och finnig. Den ökande blodmängden innebär också att du svettas mer.
Om detta är din andra graviditet är du kanske orolig för att du inte ska kunna älska det nya barnet lika mycket som det första. Ska kärleken räcka för två eller fler? Så snart det nya barnet är fött kommer du att upptäcka att du kan älska det nya barnet lika mycket som de äldre. Förbered det äldre barnet på att det kommer ett syskon genom att låta det känna, lyssna och vara med i magens växande. Låt det äldre barnet få hjälpa till med planeringen inför den babyn, få vara med och bestämma då nya saker ska inköpas. Kanske kan det vara roligt att träna blöjbyte och amning på en babydocka.

BARN
I vecka 24 är medelkroppslängden 32 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 700 gr. Huvudets omkrets är 22,5 cm.
Foster som utsätts för ljudstress reagerar genom att hjärtat slår fortare - men de vänjer sig. Om ett foster utsätts för upprepad ljudstress reagerar det allt mindre på ljudet. Det kallas tillvänjning, habituering, vilket är en form av inlärning.



PAPPA ELLER PARTNER
Att hitta ett namn åt barnet är både roligt och spännande. Varför inte köpa eller låna en namnbok. Det finns några saker att tänka på, hur låter smeknamnet, är det svårt att stava eller uttala det? Kan man associera namnet till något dumt?



Tagit info här




fortfarande Söndag,


Äntligen har jag orkat gjort något idag : ) Jag tog mej själv i kragen och gick ut på en promenad i höstmörkret. Tog mej en promenix här i skogen bakom oss, Örnässkogen heter den nog till och med! Var fruktansvärt skönt att komma ut en stund och få frisk luft. Visst är det skönt att ligga hemma i soffan också, men det räckte allt med att göra det hela dagen igår. 
Det är ju redan lite mörkt ute nu vid denna tiden. Det är lite tråkigt, men ändå väldigt mysigt. Så skönt när man kan tända ljus och mysa ner sej i soffan/badet/sängen utan att ha dålgit samvete.




Imorgon ska jag och Henrik till BVC, barnmorskan alltså och kolla lillen så den lever där inne. Men det vet jag att den gör så mycket som den rör på sej och sparkar mej i magen : )
Och efter barnmorske besöket ska vi direkt till nästa grej, vi ska börja föräldragrupp i morgon ! Det ska blir riktigt roligt och se vilka mer som ska ha barn samtidigt som oss : ) Även att se hur andra har det osv.
Så 16-19 i morgon ska vi vara där nere på BVC, känns som en hel dag men det kommer bli himla roligt  : )








Nu ska jag kolla på Desperate Housewifes reprisen : )

söndag,



Härligt med en seg Söndag : ) Jag och Henrik sov till ungefär samma tid som igår, alltså halv 12..
Jag var uppe i natt och trodde att det lyste i hela rummet, men så kollade jag och det var full måne. Och den var jätte stor och lyste verkligen upp hela rummet, jag trodde att jag hade glömt att släcka någon lampa men så var ju inte fallet.. Men det var ju Halloween ^^

Antar att det var många som var ute igår och var fulla : ) Men inte jag !! Jag var hemma med Henke och Jonas, dom spelade tv spel och drack öl medans jag käka negerbollar som jag bakade igår.. Fattar inte vad jag gjorde för fel för dom blev helt ljusa :S Okej, jag tog oboy ist för kakao och vatten ist för kaffe, så det kan ju vara därför : )



Dom ser inte så ljusa ut kankse, men dom är verklígen jätte ljusa : ) Ock äckliga blev dom.. Här har man gått Hotell & Restaurang och kan inte ens göra negerbollar.. Det är illa!




Jag längtar tills Desperate Housewifes börjar ( reprisen ) för jag såg ju inte på det i Tisdags.



RSS 2.0