22.57


Torsdag!
Idag har jag fått mycket gjort känns det som, eftersom jag bara jobbade ett par timmar. Mamma & jag skulle shoppa lite i säffle och såklart hittade vi massa fina saker. En klänning, byxor, örhänge, tunika, kläder till Mira och Tuva & jordgubbar för endast 15:- + present till mamma som fyllde år igår!
Kalas hos mamma på eftermiddagen, jag hann till och med sitta i solen lite. Grillat kött, färsk potatis, potatissallad, smör & bröd, kycklng, sallad, öl & mousserat rosèvin! Helt underbart.
Kvällen avslutades med en springtur i skogen. Jag såg 2 ormar, en död & en levande. FY FAN vad rädd jag är för småkryp.. Ursch !



Tummen upp för mej !!

20.51

HEJ J J !
En jobb-dag gjord, utan ventilation som funkade.. Så det var varmt, plus att vi hade mycket varor att bära & få ut så vi var helt svettiga när dagen va slut. Då kan man åka hem med gott samvete & behöver inte tänka på träning över huvud taget : )
Henrik & jag lagade mat efter att jag kom hem. Köttfärssås & spagetti, riktigt gott ! Såklart ett glas vin till maten, vin i ölglas : ) Zumbali 3 liter står i kylen! Helt okej för att bara kosta 129 :-
Imorgon fyller världens bästa mamma år ! Grattis mammsen : ) Antagligen blir det kalas imorgon eller Torsdag. Mamma är bäst!

8.58


Godmorgon!
Idag är det en såndär morgon som man får så mycket gjort. Mira har fått sovmorgon, frukost, byta blöja (2 gånger för hon skulle skita efter frullen) & bytt kläder. Jag har fått på mej kläder, gjort mej i ordning & till och med hunnit måla naglarna : ) Va på tiden!



Ett rosa nagelack fick det bli.

Jag ska snart köra Mira till dagis så ska jag iväg till jobbet för en hel dag där.
Ikväll blir det matlagning & mys : ) Frågan som vi alltid ställer oss, VAD för mat?  Jag har en hel dag att tänka ut nåt iaf..
Till en annan fråga, varför är det fint väder när man ska jobba ? Igår var jag ledig men var det någon sol då? Njee.. Typiskt! Hoppas det är fint på Torsdag, då slutar jag tidigt.

Puss & Kram

21.40

Hej mina vänner !
Hoppas ni haft en bra midsommar helg.
Jag har spenderat den med Lina, Daniel & Tuva, Henrik & Mira, mamma & Anders i sommarstugan : ) Helt underbart med en så lugn & skön helg. Vi har haft det jätte bra. Grillning, mys, öl, cider, vin, morgan + cola med is, minttu, sena kvällar, cykeltur, husvagn, promenad.
Film & godis blir det nu !
Puss & Kram

9.40


Trevlig midsommar önskar Mira : )



På dagis igår gjorde dom "kransar" & hon har haft på sej den hela morgonen. Lilla sötnosen : )

Antagligen drar vi till stugan idag & stannar hela helgen. Hoppas hoppas hoppas på bättre väder imorgon och söndag. Så man kan få liiiiiite färg på kroppen & kankse ett dopp i vänern !

Ha en jätte bra helg !


21.27


Jag har sagt till folk hela dagen idag att det är Fredag ? Haha, fattar inte varför : ) Men det är väl för man är ledig nu en extra dag.
På lunchen stax jag till Lindex för jag var där igår och kollade in en väska som jag inte visste om jag ville ha eller ej, men jag sov på saken & jag köpte den !
Det bästa va ju innehållet, allstå panter tyget : ) I Love it!





Köpte även lite kläder till Mira. 3 par byxor, en tunika & en tröja. Allt var super fint : )
Jag vill åka & shoppa!! Nu när jag fått masssssssa pengar i lön.

Puss & Kram


07.21


Godmorgon!
Jag har varit uppe innan 6 idag : ) Henrik skulle ta med Mira till Näl idag och dom skulle vara där 9.00 så det var bara att dra upp henne tidigt! Lina & Tuva har sovit över hos oss, på soffan.
Jag ska snart göra mej klar för att dra iväg till jobbet. Endast idag & imorgon kvar innan jag får ta helg!
Imorse när vi gick upp var det strålnde solsken, men nu ser det ut som det snart börjar regna : ( Buuhu.. När ska sommaren börja ? Roligt att efter midsommar går vi mot mörkare tider, så snart hörrni är sommaren slut..



Godmorgon!

19.47


Bra låt hörrni !


19.26


Världens finaste tjej som är överlycklig för att få ha sin nya t-shirt : ) Eller för att hon får leka & hoppa i mammas stooora säng!







Härligt att vara hemma : )
Jag har fått städat hela lägenheten för det såg ut som bomben hade slått ner men i själva verket var det bara Mira som lekt..
Jag & Henrik har varit med lilla gummis på "sommaravslutning" på dagis nu för en stund sedan, underbart att se Mira leka med massa kompisar : )
Lina & Tuva kommer hit om en stund och ska spendera natten här hos oss ! KUL : )

Jobb jobb jobb men snart är det helg för mej också ! Då tar vi med husvagnen & åker på äventyr.

Puss & Kram

20.08


HEEJ !
Bloggen ligger lite på hyllan, har så mycket annat för mej så hinner inte sitta vid datorn!

Jag har jobbat hela långa dagen & fick hämta Mira hos Henrik när jag kom till Åmål : ) Mira belv super-duper glad över att se mej, då blir man lycklig! Nu har hon precis fått välling så hoppas hon somnar gott inne i sängen hennes.

Till helgen är det ju midsommar ! Då får det bli en husvagnssemester med Lina, Danne & Tuva till mamma & Anders sommarstuga : ) Hopppppppppas nu bara på vädret, att det blir bra. Kommer bli massa grillning, god mat, viiiin, öl, kall cider, lek & bus, sol & bad med härligt sällskap.
Kommmer nog bli den bästa midsommar på länge




11.33


Min lilla blåslagna Mira : ) Lika söt för det!







Mira är hos Henrik denna veckan. Jag ska hälsa på henne så mycket jag kan, min lilla solstråle : )

Nu blir det årets första cykeltur bort till Lina & Tuva. Bäst att ta den så kort som möjligt när man inte cyklat på lääänge. Senare blir det lunch med Jonas för lite helg-skvaller ! Me like!

Puss & Kram

14.23


Torsdag!
Jag har haft dom värsta dagarna i mitt liv. Legat på näl med Mira som slått sej gul & blå.
Hon har hjärnskakning, en spricka inne i ena örat, feber, förkylning & ett blå öga som är igensvullet.
Både jag & Henrik har varit med henne från måndags tills igår när vi fick åka hem.
Ursch, jag har aldrig vart såhär ledsen & knäckt.. Nu märkte jag verkligen vad hon betyder för mig. Hon är mitt allt! Tänk om något värre hade hänt :( Jag skulle aldrig förlåta mej själv om hon inte klarade sej såhär bra.
Man får ett nytt tänkande.



Lilla hjärtat!

Annars mår vi bra, under omständigheterna. Hon blir piggare för varje dag & får i sej mat och dryck nu. Nu sover hon i soffan så gott!

Puss & Kram

21.37


Bacardi Breezer !





Snart kommer Linn till mej & joinar mej för en ute kväll : ) Haha, undra hur detta kommer sluta ? ! Älskar spontana festkvällar !
Haft en underbar dag med dom bästa, LINA CAMILLA MONICA ! Solen lyser & jag har mått bra : )





20.15


Fredag!
Heeeelg för dom flesta men inte för mej än. Jobbar i morgon & efter det får jag äntligen ledigt!
Imorgon eftermiddag ska jag, Lina, Monica & Camilla till hörnan och käka mat. Fira Milla för hon tog examen förra veckan. På kvällen ska jag hem till Jonas för en kall cider på hans balkong : ) Huuur gööt låt inte det? Får se om det händer nåt mer, säkert Xo om jag känner oss rätt.



På måndag kommer Mira till mej ! Sooom jag har saknat henne, det är så tomt här hemma när hon inte är hos mej. En vecka stannar hon innan hon ska till Henrik igen..



Min knäppisgumma : )


RSS 2.0