Dan före dan..

Imorgon är det äntligen julafton ! Tänk va alla barn har längtat efter dagen imorgon :) Mira & Henrik är i gfors och jag har nyss kommit hem från jobbet. Idag hade vi mycket att göra, så är helt slut i huvudet av allt räknande..
Imorgon åker jag & pappa till Gustavsfors och firar jul där. Längtar efter Mira !





God jul på er !

191213

 
Hej i julstöket !
Endast 5 dagara kvar till Julafton nu : )
Vi har handlat dom flesta julklapparna, men har några kvar som vi får ta i helgen, eller på Söndag rättare sagt. Jag jobbar fram till Lördag kväll nu.. 
Julafton kommer vi vara i Gustavsfors och fira med Henriks familj.
Annandagen hos mammii med min familj !
Som vanligt kommer vi även åka runt till mormor, farfar osv så vi firar ju flera dagar i rad : ) Mycket julklappar !
 
Nu sitter jag och pluggar för mitt sista prov i marknadsföring som jag ska i eftermiddag, hoppas det går bra så jag får fina betyg ! Plus att jag ska till Marie J för att lämna ansökan om nästa års pluggande. Blir nog bra detta här !
 
Annars är allt som vanligt. Mira är på dagis, Henrik jobbar, jag har jobbat & ska iväg till skolan innan jag tar kvällen.
 
 
Bild på Mira från förra året vid Jul : )
 
 
 

111213

 
Vinter..
Jag längtar till sommaren..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ge mej SOMMAR, SOL & VÄNNER ! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag!

Idag är vi lediga ! Jag och Mira iaf. Härligt! Vi kollar på barnprogram och myser i soffan just nu. Frukost & sovmorgon är avklarat.



Än så länge har vi inte mycket planerat för idag. Tuva kommer hit i eftermiddag en stund, det är det ändå vi har att göra.. Får nog bli en promenad i snön så Mira får leka lite :) Nu skulle vi haft pulkan som ligger ute i huset...

Lördag

Godmorgon godmorgon!
Då var det helg för många men jag ska jobba till halv 3, sen får jag helg! Då blir jag ledig söndag och måndag :)
Jag har varit uppe en stund och ska åka om en liten stund. Vill verkligen inte ut i detta jävla skit vädret. Hatar vinter halvåret, eller när det ska vara så himla bitande kallt ute. Snö och några minus går ju bra, men då ska det vara vindstilla också !!



Te och mys med tända ljus några minuter till innan kylan ska bli påmind !


051213

 
KVÄLLS MUSIK ! : )
 
 
 
Eminem är tillbaka igen, det som en annan lyssnade på när man va yngre.
Nu blir det kvällsmat och soffan resten av kvällen.

Stockholm!

Jag och Lina tog tåget i söndags mot Stockholm för att hälsa på Josefine ! Äntligen kunde vi ta oss tid att komma iväg till henne. Mycket som ska passa in. Pengar, barn, jobb och tiden.
Vi har haft trevliga dagar och fått sett staden, åkt spårvagn, buss och gått på plattan :) Josefine har guidat oss fin fint !
Nu är vi påväg hemåt igen, tåg i 3 timmar tills vi når Karlstad ! Längtar efter att få träffa Mira som har ringt efter mej och saknat mej så hon ville ha hem mej <3



Puss & kram !



RSS 2.0