22.31

Yeiiiyy !
Imorgon åker vi till Turkiet och det ska bli sååååååå skönt : )

10.12

Måndag !

Imorgon vid denna tiden har jag & Henrik lämnat Mira på dagis och är påväg till Göteborg för att dra till Turkiet!!! Jag har börjat inse nu vad mycket jag kommer sakna Mira, nästan så jag vill stanna hemma.. Jag vet att hon kommer ha det huuuur bra som helst med mormor, farmor & moster så jag behöver inte oroa mej men ändå gör man det..
Har kollat vädret för Alanya och det ligger runt 30 grader hela veckan ! Ursköööönt : )

22.25


Torsdag !
Jag får nog bli bättre på att uppdatera, det är många som är inne & kikar nu ser jag..
Men mina dagar ser precis likadana ut just nu. Upp, dagis, jobba, hem & sova.. Så har absolut inget att uppdatera er med.
Eller iof, om 5 dagar åker vi till Turkiet!! Just nu är det det som jag ser fram emot.
Jag önskar även att någon kan få mej att vilja träna, eller hitta energin att orka. Vill sååå gärna men på nåt vis hittar man alltid någon bortförklaring.. Pusssst..

Puss på världens bästa Mira !
Yeeeyy, 2 dagars jobb kvar, sen är jag ledig 1 hel dag, jobb på måndag & Tisdag faaaaaaaaaaaaaar vi : )
Underbart !!


20.34

Måndag !
Jag har varit ledig från bolaget idag och i våran familj är man aldrig helt ledig så självklart fick jag vara på cafet på karlberg hela dagen. Ganska skoj faktikst ! Minns när jag & Lina var där varenda dag, det var tider det : )
Har även varit på Bvc med Mira för 1 ½-års-sprutan, det gick bra men liiite tårar. Hämtade upp Lina & Tuva så drog vi till mamma på kasenberg för mat & prat. Hemmagjord köttfärslimpa, potatis & sås!! Underbart gott med mammas mat : ) Så skulle man ha det varje dag.
Nu blir det bara att slappa framför tvn & vänta på att få lägga sej !
Jobb resten av veckan nu..
Puss & Kram

20.50


Here we go !



Linn dricker sprit men jag håller mej till viiiiin !
Ha en bra kväll : )

16.39

HEEEJ !



Nu har jag äntligen tagit helgen : )
Jobbat klart för denna veckan, och nu återstår bara tis, ons, tors, fre, lör & mån så drar vi till Turkiet! Fan, det ska bli underbart att få komma bort ett tag. Plus att min gamla drill-kompis Sandra ska dit samtidigt : )
Ikväll blir det ett ( eller 2 ) glas vin på balkongen. Linn kommer hit till mej & ska umgås ! Yeyyy . Va ett tag sen vi träffades nu.
Mira är hos farmor & farfar tills i morgon : ) Jag saknar henne !

8.51

Godmorgon från mej & Mira : )
Äntligen har jag "a day off", ska bli skönt att få vara med Mira en hel dag !

19.37

Hej & Håå !
Dagarna bara flyger förbi.. Samma visa varje dag. Vakna, dagis, jobb, hem, springa, duscha & sova.. Mira sover nu så idag hann jag inte ens träffa henne efter jobbet : ( Jag saknar henne & har redan varit inne och pussat på henne ! Man blir glad bara man tänker på henne.
Jag tänker på min storebror Reine som ligger nere i Malmö på sjukhuset, lång histroria om varför. Hoppas han blir frisk snart så man får träffa han ♥
Jobbigt att inte ha en aning om hur han har det och om han kommer bli bättre.


7.21

Godmorgon !


Jag och världens bästa Mira har varit vakna långt över en timme, ingen sovmorgon idag inte när vi kunde.. Typisk eller vad ? Annars ska jag få dra upp henne ur sängen..
Hon är pigg & glad, har käkat frulle, bytt blöja 2 gånger för hon orkade få av sej den nya, kollat på tåget och nu myser vi i soffan med barnprogram : ) Vi har det så bra !
Göra sej ordning och dra till dagis / jobbet.
Puss & Kram

20.07

Torsdag ! ( redan )
Snart är det helg igen, jag jobbar dock på lördag så jag tar inte helg förens lördag eftermiddag.
Mira sover som en stock & jag har passat på att städa lite. Det är kvälls-sysslan det, att städa efter lilla vilddjuret : )
Imorgon kväll ska jag hem till Camilla, vi ska nämligen till May Run och kika på Josses kusin som är här från Texas som ska spela & sjunga! Kommer bli väldigt mysigt : )
Nu ska jag & Lina ut i spåret på Hannebol : )
Puss & Kram

20.40

Onsdag!
Idag jobbade jag bara 8.00-10.50 och efter det kom mammii till Säffle för att hämta mej, vi drog den gamla röda volvon till Karlstad, närmare bestämt IKEA !! Mamma skulle dit och byta dörr & även handla lite. Efter Ikea drog vi till Biltema, en tapet-butik & sist en sväng på Bergvik såklart : )
Jag hittade en fin sommarklänning för endast 49 :- på Gina Tricot som passar bra till Turkiet-resan. Längtar så himla mycket till den dagen vi åker! Jag ska försöka börja med en liten "pack-lista" snart så man absolut inte glömmer nåt. Jag vet precis hur det blir om jag ska ställa mej dagen innan & börja packa..
Puss & Kram

20.03

Tisdag!
Jag har jobbat hela dagen & när jag väl kom hem skulle Mira i säng. Så det var bara att byta blöja, på med pjamas, göra välling & lägga henne i sängen. Mer än edt fick jag inte träffa mitt lilla troll ! Plus att jag fick draaa upp henne i morse ur sängen, haha lilla sömntuta.
Nu blir det Supersize vs superskinny och helst springa iväg & köpa en godis påse. Får nog bli en springtur sen ist : )
Puss & Kram

13.40

Turkiet!
Jag har ju helt glömt bort att meddela er att jag & Henrik drar iväg till Turkiet om 3 veckor : ) Det ska bli helt underbart! Mira får stanna hemma, så det blir en riktig semester bara för oss.
Vi åker 30 Augusti och stannar en hel vecka !
Lite kass bild men det va den enda jag hittade. Vi bor på ett hotell som ligger 50 meter ifrån havet & gångavstånd till centrum : ) Jag längtar sååå !



19.48

Måndag!
Idag är min lilllllla Mira 1 ½ år ! Fatta vad tiden bara rinner iväg.

RSS 2.0