new shoes


Mina nya skor har kommit : )







Sunkiga bilder men dom får duga !

Lina har hängt med oss på eftermiddagen, Dalhall, Eurocash & Ica. Här hemma blev det pannbiff, sås, potatis & makaroner till oss och grabbarna! Smaka urgott.
Även ett step-pass hann jag med nu på kvällskvisten. Jag var dock helt slut i kroppen så kändes som 3 tmmmar ist för 1, men jag kämpade mej igenom det & var helt slut körd!

PUSS & KRAM!

Måndag


Min bus-unge : )





Jag skulle bara bädda sängen när jag hörde hur tyst Mira blev ( när hon är helt tyst & stilla är det något lurt på gång ) Jag kollade efter henne & hittar henne så här ! Marie-kex, rån & majskrokar överallt.. Pusst, bara fram med damsugaren andra gången för dagen.. Första men säkert inte sista gången : )


PUSS & KRAM

söndag


Igår åkte ju jag, Mira, Lina & Pappa till Säffle. Pappa skulle på loppis så vi hänkade på. Det blev även sportringen, Kappahl & avslutade dagen på Mcdonalds. Mira fick smaka på pommes som hon tycker om, men roligast var nog killen vid bordet bredvid & sugröret : )









tee & en "kärlek"-plopp!

Vi dorg till karlberg för att träffa Miras farmor, farfar & farbröder som var där på tössecupen. På kvällen blev det matlagning & mys i soffan med Lina & Danne.

PUSS & KRAM

lördag & loppis



Godmorgon Lördag!
Inatt har jag sovit som en stock : ) Såå sköönt, då jag vanligtvist brukar vakna hundra gånger.. skönhetssömn!
Jag, Mira & Lina ska åka med pappa till Säffle idag, han skulle på någon stor loppis så vi joinar han på det. Kankse finns något att ha !
Han kommer om en halv timme ca & vi ska få på oss kläder & packa Miras väska.
Underbart med sovmorgon med mina 2 älsklingar ♥





godmorgon : )

Nu får jag stänga av datorn annars blir jag sittandess här tills vi ska åka : )

PUSS & KRAM

viin



HEEE        J !
Lina har varit här hos mej & Mira för lite lunch. Pasta & pastasås blev det, supergott! Även lite choklad till efterrätt : ) Vi ha även varit nere på öppna förskolan där det idag var ung-mamma grupp. Vi fick måla krukor ( som Milla hade fixat ) men min blev visst kvar där nere.. ´
Idag är det mys-dag ! Men jag tror jag ska hinna med en tur till gymmet för body combat vid 18.00-tiden.



Jag vill till bolaget & köpa mej en flaska vin som jag kan smutta på ikväll : ) Underbart att kunna sjunka ner i soffan med en mjuk & goo filt, godis, god mat & ett glas vitt! Mmmmm, hör ni vad gott? Jag längtar tills Linas bäbbe ploppar ut så vi kan sitta tillsammans i deras nya stora hus & dricka vin varje kväll! eller lite då & då iaf.

PUSS & KRAM!

fredag



ÄNTLIGEN FREDAG!
Man längtar alltid till Fredagar, iaf jag : ) Som tur är går veckorna så himla fort nu mera. Fredag & en helg helg har vi framför oss och jag är HELT ledig. Sköönt att få vara ledig en lördag! Eftersom jag vanligtvist jobbar varje lördag.
Idag ska vi ner till öppna förskolan för ung-mamma grupp kl 10.00. Mira ska strax få sin gröt & jag ska nog ta mej en macka och en kopp tee. Man får smörgås, kaffe & te nere på öppna förskolan, men jag äter varken smör eller ost ( som är det enda pålägget ) eller dricker kaffe. Så jag får äta innan vi går dit. Lina & Milla ska också dit, då kankse der kan bli lite mer skitsnack denna gången!



en rolig bild på Mira när hon är nyvaken : )

Sötnosen!


Ha en bra dag !

PUSS & KRAM

todo



Dagens "att-göra"-lista:

• Städa undan 

• Åka till bvc för Miras 1 årskontroll

• Handla

• Hem & laga mat

• Träna 17.10, body pump


gårdagen & guldhjärta



Dåligt med uppdaterande igår också. Hade fullt upp hela dagen. Lina kom hit med frukost på morgonen, färska frallor med skinka, sallad & gurka, apelsin juice & en liten påse godis! Det var jätte gott : ) Alltid lika gott om man får det hos någon annan & som nu att hon hade med sej. Om man hade det hemma varje dag skulle man tröttna.. Eller jag iaf.. Japp, vi åkte med pappa till Säffle där vi gick på Lidl, Eriskhjälpen, Linas bokföringsbyrå & pappas jobb + en utlänning som följde efter oss över allt.. Väl hemma i Åmål åkte vi till 50`s & käka mat/fika. Jag & Pappa åt och det var super gott, mycket bättre mat nu när dom bytt ägare. Så gott så jag skulle kunna åka dit idag igen & äta. Även Mira, Lina, Milla & snälla Ebba var med ! Hem, bytt om, drog till gymmet för body combat en timme med söta Elin. Resten av kvällen bestod av tv-tittande & en tacos.





När Lina kom hit igår hade hon med en present till mej, från mamma ! Det är ett halsband som mamma fick av pappa dagen efter dom gifte sej ( tydligen ska man göra så, eller förr iaf ) Som ni kankse ser är det ett hjärta i äkta guld med en lila sten & hjärtar är helt knokligt, för när jag var bäbis bet jag sönder det när mamma hade det på sej. Därför fick jag det tillsammans med en jätte fin guldkedja ! Tack älsklings-mamma, det betyder jätte mycket.

tisdag



Hej mina vänner!
Igår fick det bli en så kallad " bloggpaus " haha, jag hade inget att skriva om eller lust/ork heller.
Jag & Mira var iaf hemma hela dagen, Lina kom på eftermiddagen & det slutade med att Reine och Alva kom hit på fika! Jag slog på stort & lagade mat förresten, det blev hemmagjorde pannbiffar, potatis och sås : ) Det blev jätte gott! Så idag blir det stekt potatis & bacon av det som blev kvar från igår !
Det blev även 1 timme med ett step-pass uppe på gymmet.

Idag blir det nog att vara hemma också om jag inte orkar mej ut på en promenad. Henrik har garage-kväll så vi blir ensamma ikväll. Någon som inte har något för sej ? Jag kan bjussa på macka & tee.




Mira ska nog snart sova middag & då måste jag passa på att städa : )

PUSS & KRAM

23/1



Dagen har varit jätte bra & lång.
Jag, Lina, Milla & Marie åkte till Laxarby, närmare bestämt till Monica som skulle ha "tupperwear"-party. Mycket fina saker men väldigt dyrt för min del som har lite ont om pengar just nu. Jag följde mest med för sällspasskull : )
Massa små-mat-grejer, kladdkaka, tee, kaffe & massa tjat! Även idag blev det massa baby-snack & prat om förlossning. Som vi sa är det en helt hysterisk upplevelse : )

Tack Josefin & Simon som har passat Mira idag : ) Hon hade varit jätte snäll hela tiden & kom med en nallebjörn som hon hade fått ♥ Hon bajsade 2 gånge direkt hon kom hem.



Resten av kvällen blir framför tvn med lite godis & chips!

PUSS & KRAM

söndag



Godmorgon!
Igår hade jag en ute-kväll! Det var jätte jätte kul : ) Började dunka upp med vin hos Malin aka pållen & tillslut var det dansgolv i vardagsrummet! Vi drog vidare till Xo där det inte var några folk så jag & Jonas gick vidare till danspalatset Hc, där det var en del folk men inte en enda som man kände tyvärr.. Kan inte varit många som var över 20.. Annars hade jag skit kul & det var roligt att komma ut : )

Spagetti & Juice blir det nu!

byee


Idag kör på jag på leopard-tröjan : )



 

Nu ska jag snart iväg & måste göra mej klar med smink & hår !

HA EN BRA DAG!

Lördag



Goddag på er!
Idag har jag redan hunnit med:

- Kokat gröt till Mira & ätit den
- Ätit frukost med Henrik
- Badat med Mira
- Duschat
- Plockat undan
- Fått på mej kläder för dagen

Henrik & Mira åker till Gfors på kalas & jag stannar kvar i Åmål för en liten surprise-grej för Lina : ) Så innan det är dags för "den saken" ska jag ner till stan & fixa lite.





2 suddiga bilder på Miira !

viiin


FREDAGSMYS!




Jag får sitta hemm ikväll & dricka viiin ! Äntligen, som jag hat längtat : )
Mira sover & Henrik fick åka till sitt andra hem ( garaget ) Så himla skönt att få kvällen för sej själv, dricka & äta gott, prata, mysa & framför allt sitta still i soffan en stund! Nu ska jag kolla runt på lite shoppar på nätet & kolla om jag hittar några fina kläder !


Torsdag



Goskväll på er!
Jag har varit upptagen hela eftermiddagen/kvällen så min lilla blogg har blivit lidande när så många vart här inne & kikat. Jag ska även säga att det kommer bli detsamma i morgon är jag rädd för då jag jobbar heeela dagen. Åker 8 från Åmål & är inte hemma förens 19.00. Då mina vänner, då blir det vin till mej. Jag har 1 ½ flaska att dricka upp : )

Nu ska jag hoppa i sängen & sova, btw är Mira hos kusinen Alva & sover över. Tack Weriis att du kunde passa henne. Vi saknar Mira ♥



Älsklingen.

nelly skor


Dessa skor har jag klickat hem : ) Eller rättare sagt köpt av en tjej för ynka 300:- inklusive frakt! Jag har kollat på dom braa länge & vill absolut ha dom, och äntligen får jag dom.



Jag tycker det är så snyggt med dragkedjan där bak på skon. Visst, dom är väldigt höga men jag jag får passa på att använda dom när jag ska ut på partaj, när det nu blir! Men nu har jag dom iaf, så slipper jag sitta inne på nelly & kolla in dom flera gånger i veckan : )

torsdag



Torsdag!
Veckan lider mot sitt slut, eller iaf mot helgens bravader! Sköönt. Det har varit 2 gubbar här & isolerat våra 2 krypvindar så äntligen kan vi få riktig värme! Mira var lika nyfiken som vanligt & stog nästan på dom, men tur att dom var så snälla : )
Vi ska försöka få på oss kläder nu så vi kan åka till kyrkan & sångstund!
Efter det åker jag hem & städar !

PUSS & KRAM!

min dag i morgon


Min Torsdag!

•  Släppa in isolerings-gubbarna (krypvindarna ska äntligen bli helt klara)
•  Iväg till Kyrkan på sångstund
•  Madde & Mavla kommer hit
•  Träna 17.10 body pump
•  Träna 19.20? body balance
•  Laga potatis, sås & pannbiff

Framförallt fyller LINA 22 ÅR ! Grattis älsklingsyster : )
Så eftermiddagen ser kankse helt annorlunda ut & vi får åka på kalas ist.

19/1



Hej hopp i galopp!
Dagen blev inte riktigt som tänkt.
Började med att dra iväg ner till öppna förskolan där det var MASSOR av folk, unga, gamla, barn & bäbisar.. & överallt. Man kunde knappt ha "bäbisarna" på golvet för antingen blev dom påspringda, klämda eller bortputtade. Men vi fick iaf lite soppa till slut : ) Drog iväg till stan för att möta min kära syster & vi gick in på röda korset där dom hade rea, alla kläder & skor 10:-, men vi belv väldigt förvånade när det var så ur plockat.. Antagligen ska vår-kollektionen in : ) HAHA. Iaf, vi tog oss en fika inne på Oscar`s där jag inte vart innan & det var jätte mysigt och framför allt trevligt att träffa Rebecka som jag inte sett på länge. Surprise surprise, Josefiin ringer & säger att hon är på väg hem från Trollis så även hon kommer och fikar med oss ! Hihihi, kul & ses igen. Promenera hem, i med en pan-pizza i magen, promenera med Henrik till gymmet ( som ligget på andra sidan stan ) träna, promenera hem till Henrik K & Sandra där min Henke & Mira är. Pratade massor med Sandra om allt möjligt! promenera hem i kylan, slänga i sej riktig mat, iväg ner till Ica för att handla & äntligen är jag hemma & Mira sover så snart blir det en lång varm dusch!

Hoppas ni haft en bra dag !





PUSS & KRAM

onsdag



Godmorgon Onsdag!
Halva veckan har nästan gått & det känns som det bara är måndag. Sköönt att det snart är helg! Jag jobbar på Fredag & nästan inget planerat till helgen.


Jag tänkte berätta om en grej som jag testade för ett tag sedan. Jag köpte den där nya tandkrämen som går på reklamen Colgate Max white now. Jag har testat den braa länge nu & kan säga att den funkar inte. Visst, på den står det att man ska borsta tänderna 3 gånger om dagen med den, men ändåå man kan ju tro att det ska göra någon skillnad även fast man inte borstar mer än 2 gånger/dag. Den kankse funkar om man gör precis som man ska, men antar att det är mer än jag som inte borstar tänderna mer än 2 gånger/dag?



Idag blir det öppna förskolan för oss : ) Jag ska försöka göra mej klar & sedan ta mej ann Mira! Hon har mjukisdräck på sej nu så jag tror jag får byta på henne innan vi går !





18/1



Wihooo, jag har kört zumba i 1 hel timme : ) Konstigt nog var det inte lika jobbigt idag som det brukar vara, men jag tror att det är för att jag skrivade ner värmen igår för vi har fått så fruktansävrt varmt nu när det är varmare ute. Så antagligen blev det inte lika varmt för mej & därmed känns det som man inte kämpar lika mycket. Kan vara så, vem vet? Nu efter känns det skönt att ha tränat iaf & nu kan jag hoppa i säng med gott samvete!

Imorgon tror jag att jag & Mira tar oss en tur till öppna förskolan för sopp-lunch, om vi är uppe i tid & hon inte lägger sej och sover innen vi ska ge oss ivög. Det brukar dom alltid lyckas pricka in då alla sagar ser olika ut med sovtider på dagen, beroende när hon vankar på morgonen. Hoppas det är någon god soppa så jag slippet äta frukost : )





Har ni haft en bra dag?

Nu ska jag slänga mej i duschen & tvåla in kroppen innan jag lägger mej & sover! Håret duschade jag igår så det får väntas till imorgon det.

PUSS & KRAM

tisdag



Hej på er!
Jag & Mira har precis kommit hem från en trip till Näl & tillbaka.

Idag har Henrik garage-kväll som alla tisdagar & då får jag stå över träning uppe på gymmet. Men så fort Mira kommit i säng ska jag slå på dvd:n & köra zumba läääänge. Imorgon blir edt iaf body combat kl 17.10 & min Henrik skulle gå med till Henrik K & Sandra och hälsa på medans jag tränade. Det gör gott för Henrik att komma ut och gå lite, då han är väldigt bekväm & tar bilen nästan överallt : )
Hoppas Hajir & Marie följer med så jag slipper träna själv! Ska höra med dom senare och samtidigt höra om dom ska ner till öppna förskolan i morgon för sopp-lunch!

PUSS & KRAM

Måndag


När jag kom hem från träningen så hade Mira redan gått & lagt sej, jag hann alltså inte säga godnatt till min älskliing : ( Jag längtar redan tills hon vaknar i morgon bitti!







Top model & en dusch står på schemat ikväll : )
Zuuumba kankse? Jag känner mej inte färdig tränad !

sova & träna

Goddag!
Mira sover & hon somnade vid 13.00 tiden så nu har hon sovit 2 timmar, troligtvist kommer hon nog vakna när som helst och då är hon lika goo som alltid när hon vaknar & sovit bra och länge! Miin gumma det. Jag själv passade på att sova en stund i soffan, jag är inte den som lägger mej & vilar på dagen men igår & idag har det blivit en middags-lur. Men på ett konstigt sätt tycker jag att jag känner mej ännu tröttare nu.. Konstigt.



Idag blir det träning & tror det blir ett body pump-pass om Henrik kommer hem i tid. Annars får jag ta step-passet som är lite senare under kvällen. Eller båda kankse? Jag har inte orkat köra zumba idag, men hoppas på att orken kommer & jag hinner köra det 1 gång iaf ( 20 minuetr )

PUSS & KRAM

morgonmyys



Idag sov vi till efter 10 : ) Jag hörde att hon vaknade tidigare men jag orkade inte gå upp så tydligen somnade vi om båda två! Bästa lilla tjejen : ) Gröten har Mira käkat upp & jag sitter nu och dricker en kopp tee. Smarrigt! Imorse ( eller förmiddag för vissa ) hade vi mys i sängen !









Tänt att hon blir 1 år om 2 veckor i morgon !!! Fattar inte vart tiden har tagit vägen?
Vi ska sätta oss idag & prata igen om kalas, hur vi ska göra, när vi ska ha det & vart det ska vara ! Mycket att tänka på när man har släkt & massa vänner. Så antagligen får vi ha kalas 2 gånger ! 1 för släkten & 1 för alla Miras/våra vänner! Ja, vi får se hur det kommer gå : )

PUSS & KRAM

solsidan



Idag började äntligen det omtalade Solsidan igen ! Såklart sitter vi bänkade framför tvn & kollar.
Lina & Danne har varit här hela eftermiddagen. Vi har lagat god mat, pommes, sås & kött, sallad, kex & ost, bröd osv. Massa gottigheter : )

Dusch & sova är kvällens planer. Kankse ett glas vitt? !

zuumba



Tjooohooo : )
Zumbaa 40 minuter är avklarat, Mira sov nästan hela tiden men vaknade sista 5 minuterna så jag fick hämta henne och hon kollade när mamma dansa zuumba!



Ny dudchad & på med dom nya träningskläderna eftersom jag ska upp till Mcd & träna boby combat 16.30 ! Funderar på att åka upp lite tidigare och köra lite crosstrainer innan, men vi får se när herrn i huset har tänkt komma hem : )

Josefin var precis här & sa hejdå innan hon skulle åka! Inte för min skulle tror jag utan för lilla Miras skull : ) Men om allt går som det ska så ses vi innan hon drar iväg till Norge! Mer om det inom en snar framtid.

PUSS & KRAM

söndag



Idag ska jag försöka uppdatera lite mer än vanligt då jag alltid på söndagar har mest läsare : )

Dagen började med sovmorgon till 8.30 & Mira fick hoppa till våran säng för mys & gos! Hon är supermysig när hon precis har vaknat, vi låg tillsammans allihoppa i en halv timme innan vi gick upp för att koka hennes gröt. Hon smaska i sej allt medans jag & Henrik käkade rostat bröd med apelsinmarmelad ! Huur gott ?! Jag äter ju ganska mycket i allmänhet & idag orkade jag bara 2 brödskivor, vet inte varför men antar att jag snart är hungrig igen!

Gårdagen/kvällen/natten spenderades med syster Lina & Josefin som var hemma över helgen. Hon skulle köra hennes pappa & hans kompisar till Säffle och sedan hämta domnär det var slut så hon dom blev lvar till 1.00 tiden ! Henrik & Danne fick alltså en hel kväll & natt i garaget : ) Lycka för dom! Det blev godis, chips, dricka & varma smörgåsar till oss blandat med massa skitsnack, baby-talk & förberedansde förlossning ! Jätte mysigt att ni ville komma tjejer! Mira var med hon också men blev trött vid 21-22 tiden & fick välling och somnade gott i sängen ! " glas vin blev det för min del också, Josse ville ha men tyvärr var hon ju fylle-chaffis så hon fick nöjja sej med cola & vatten !



testade detta vinet igår & det var helt okej !

Nu ska jag leka lite med min kära dotter så hon får leka av sej innan hon ska ta sej en sov-stund!

PUSS & KRAM

Lördag


Tjaa !
Haft en hel dag på jobbet & idag var vi bara 2 st för alla var sjuka, men jag & monika klarade oss fin fint ! Kankse för att det var så lugnt hela dagen? : ) Jag trodde det skulle bli fullt ös eftersom så många ( antar jag ) som bor i Säffle ska ut idag då dansbandet Lazze Stefans ( ? stavning ) kommer & gästar Medis!







idag har jag min stora ring & matchande halsband!

Nu väntar jag på att Josefin & syster Lina ska komma hit : ) Så jag har egentligen inte tid att sitta här, men ett par minuter fick jag ta mej !

PUSS & KRAM


lördag



Lördagen är här !
Jag fick mej lite sovmorgon idag då Mira ville upp 8. Nu ska jag få i mej något att äta & sedan fara iväg till Säffle och jobba.
Mmmmm, jag vill sova mer! Varför är det alltid så när man ska upp är man piss-trött? Åhh

PUSS & KRAM

zuuumbaa


Zuuumbaaaaa!!!





Jag fick så dåligt samvete för jag ätit massa onyttigheter idag så jag drog bort soffbordet & sätte på min zumba & körde det i 40 minuter! Känns skönt nu när jag är klar, ska hoppa i duschen & skölja av kroppen innan jag hoppa i säng! Jag är duktig jag, creeeeeed till mej : )

Så godnatt på er allihoppa!

PUSS & KRAM


Fika & träning


Nu ska jag snart hoppa i säng, så jag kommer upp i morgon : ) Ska ju till Säffle & jobba..
Jag hade ju tänkt att dra till gymmet imorgon för träning men det gick ju inte, kom på precis nu att jag ska ju jobba : ( Jag var så himla peppad att dra iväg & träna då jag inte kom iväg igår eller idag..







Annars idag har vi haft Monica, Tindra & Lina här på fika & bus! Jätte kul att dom kom hit, känns som man fått en vän för livet när det gäller Monica : ) Så länge Lina & Danne håller ihop kommer man ju träffa henne titt som tätt!

PUSS & KRAM

yees



Weeiiiiiiiiiiiii!
Solsidan börjar på söndag kl 20.00
Cougar town börjar nästa tisdag ( 25/1 )


FREDAG



NU ÄR DET FREDAG!
Jag & Mira har varit nere på öppna förskolan där det idag var ung-mamma & förvånantsvärt var det fullt i folk ! Eller fullt och fullt, men mer än vanligt iaf : ) Roligt att träffa alla ! Så nu har vi precis kommit innanför dörren & jag längtar tills Mira vill sova så jag kan ta all tvätt som hänger & slänger över allt. Hon somnade i vagnen på väg hem men direkt vi kom hem slog hon upp ögonen som en sol.. Typiskt.

Vi får se om det blir någon träning idag eller inte, det är nämligen så att varken Marie eller Hajir kunde idag & jag ska egentligen iväg till min faster & hennes gubbe för han fyller 50 år. Vi får se, kankse kör zumba 3 gånger, 20 minuters programet 3 gånger alltså. Då blir det 1 timmes träning ändå : ) Antagligen skulle vi till gymmet i morgon. Body pump 9.30 & Energy 10.40.

PUSS & KRAM

13/1



Torsdag kväll !
Äntligen är det snart Fredag & med det innebär det godis för mig! Jag har hållt mej hela veckan nu.. Fast nu när jag tänker på att jag kan köpa mej en stor påse godis är jag inte särskilt sugen, men antar att det kommer imorgon! Tänk om jag kunde hålla mej till att bara äta på Lördagar ? vi får se på den saken.

Brorsdottern Alva har varit här på eftermiddagen, det var meningen att hon skulle med hem till mamma men hon ville hellre komma till mej ! Vi har badat, lekt bäbis, lekt doktor, lekt massage & massa annat.
Vi var även hos mormor ( min ) & käkade våfflor! jätte gott : )









Alva hade även manikäng med min gamla ursnygga sexiga pjamas! hahaha, hon hittade även ett par gamla lika underbart snygga string trosor som hon promt skulle få på sej : ) SÖTOOONGE!

Nu ska jag hoppa till soffan & senare ner till tvätten och hämta upp allt som finns där, puust.

PUSS & KRAM

tvätt, tvätt & åter tvätt



Så himla skönt med en dag utan några planer över huvud taget. Därför fick det bli en tvätt-dag, vi har alldeles för mycket tvätt & måste få bort allt idag! Jag & Mira har redan varit nere i tvättstugan 2 gånger och ska alldeles strax springa ner igen. Nu skulle jag nog göra nästan vad som helst för en egen tvättmaskin..



Jag får sörsöka göra plats åt en sådan här : )

 

svar på tal



Jenny frågar om zumba-skivorna som jag har här hemma.
åååh, var hitta du det ?! Jag har letat men hittar ingenstans att ladda ner ? :(

Svar: Jag har inte en aning om vart dom är ifrån då en kompis till min pojkvän ladda ner & fixade skivan till mig. Men jag fick kolla på sidan & välja "vilket zumba" jag ville ha, och där fanns det flera 100.. Så det måste vara en större sida men inte pirat bay iaf minns jag. Jag kan ta reda på det !


Jaa mina vänner : ) Idag blev det ett body combat-pass & det var nästan lika jobbigt som förra veckan, men det var inte så mycket folk denna gången så det var inte riktigt så varmt! Imorgon ska vi dit & köra ett lugnt pass, så vi inte kör på max hela  tiden, då kommer jag garanterat sluta efter ett tag.





Idag blev det 2 flätor i håret som pippi långstrumpan!

Nu ska jag försöka laga till någon mat då jag ätit dåligt idag.. Men då är frågan vad man ska laga till? Pasta & nån pasta sås kankse? Hmm, det återstår och se !




PUSS & KRAM

näl & mat



Vi är hemma igen & allt har gått bra. Mira var exakt lika snäll idag som hon var igår. Hon charmade alla där nere på Näl med hennes skratt & tjat! Jag tog allt lite bilder men dom ville inte komma över på datorn som vanligt.. Typiskt, när man äntligen orkade fram med telefonen & fota..
Vi åkte raka vägen hem från Näl och skippade Överby & mcDonalds helt. Skönt! Så man slapp äta onyttigt : ) Plus att vihar så dåligt med pengar & har inte råd med massa onödiga saker : ) Så äre när man är mamma-ledig, då är inte kontot laddat med massa cash. Men jag sparar iaf, så lite extra finns det allt !

Nu har vi precis ätit lite mat & jag ska göra mej ordning för ett body combat-pass aka mördar-pass.. Snacka om att det är jobbigt : ) Beror ju helt & hållet på hur mycket man går in för det och jag håller ju på att dö så då jobbar jag nog på bra iaf!




Onsdag



Onsdag mina vänner!
Jag & Mira har precis käkat gröt & det gick super bra, hon var nog hungrig för hon slängde i sej precis allt jätte fort. Vi har även hunnit plocka ur diskmaskin, diskat Miras grejer, bytt blöjan, klätt gumman & kikat lite på tvn.
Idag drar vi till Trollhättan för ett besök på Näl med Mira, tror även att vi får ta McDonalds idag : ) Eller jag är dock inte så jätte sugen men troligtvist slutar vi där ändå.
Hej träningsvärk! Jag har TRÄNINGSVÄRK efter gym-passet igår, i hela benen, rumpan & lite i armarna.

Nu ska vi sätta lite fart!

PUSS & KRAM

sova, äta, städa


Hej på er allihoppa!
Jag har precis fått Mira i säng, det har varit en låååång dag för min lilla tjej. Började med att hon gick upp 5.30 i morse ( natt ) Iväg till Karlstad, sova i bilen & hon charmade alla där på tandläkaren. Iväg till Ikea & hon charmade alla där också med hennes sköna skratt & bibbel babbel. Sov i bilen på väg hem, väl hemma kom jag på att jag skulle till gymmet en halv timme innan. Lina var så snäll & tog Mira eftersom Henrik har garage-kväll på tisdagar. Iväg med Mira, off to the gym, body pump, skjuts för att hämta Mira. Ojjj oj, äntligen sover hon iaf : ) Nu ska jag försöka få ordning här hemma för det ser ut som en bomb släppts. Leksaker, plast, kartonger, Ikea-påsar m.m



Mira på Ikea!

Imorgon drar vi vidare norrut ( ? ) , Trollhättan & Näl intar vi. Mira ska dit pga hennes lite snea tår : ) Mmm, längtar redan tills vi ska äta mat i morgon. Haha, ja är sjuukt hungrig nu & okar inte göra något så jag kommer sitta här med min jävla smörgås om en stund. Typiskt!

Jajajajaja, vi ses.. Eller hörs iaf.

PUSS & KRAM

11/1


Snart ska vi åka!







Mira har precis bajjat för dagen så nu blir det blöj-byte & efter det ska vi försöka komma iväg. Nu när jag varit vaken så länge känns det som det snart är lunchdags för min del : ) Mira ville ju vakna vid 5.30 så vi har vart uppe ett tag..

PUSS & KRAM

tisdag


Jaa, då kan man undra vad jag gör vaken?!.
Mira somnade nämligrn lite för tidigt igår & med det så vaknar hon tidigare. Svårare än så är det inte : ) Hon sover oftast lika många timmar även om hon lägger sej 19.00 eller 21.00. Henrik ligger kvar i sängen & sover så är det min tur att sova imorgon eftersom han är hemma då också!

Idag ska vi iväg till Karlstad, närmare bestämt tandläkaren för Henrik. Såklart ska vi in på Ikea & shoppa loss lite, älsklings-mamma gav oss ett presentkort från Ikea värt 1000 riksdaler i julklapp. Det jag tänkte köpa är:

• Nya täcken ( har tröttnat på dun-täcken )
• 2 nya kuddar
• En svart hylla att ha i badrummet
• Tee-burkar ( att ha lös-tee i )
Leksak till Mira

Det är dom sakerna jag kommer på att jag ska ha, men som alla vet så kommer man alltid ut därifrån med massa saker som man inte tänkt köpa från början. " den kostar bara 19:- , då kan jag ta 2 sånna, osv " Tillslut är vagenen full & konton tömt! Tacka vet jag vårat presentkort!




Hoppas ni får en bra dag!

PUSS & KRAM

step-pass



Idag blev det ett step-pass & roligt var det! Det var så mycket folk så det blev så varmt där inne så man höll på att smälta iväg : ) Vi körde på bra & nu känns det jätte skönt!


Nu blir det mat & tv-tittande!

PUSS & KRAM

japps



Ny vecka, nya tag!

- Jag ska försöka träna zumba hemma varje dag.
- Jag ska försökak omma till gymmet minst 3 gånger.
- Jag ska köpa dom jävla damsugarpåsarna.
- Jag SKA in på Ikea när vi åker till Karlstad på tisdag.

PUSS & KRAM

farfar


Jag, Henrik & Mira, Lina & Danne, Pappa drog till farfar & Ann-marie på kaffe och kaka! Så här får ni lite bilder från dagen : )












  



Mira tvär-slocknade i bilen på vägen hem, men redan vaken igen för att lattja runt ! Vi ska försöka göra oss lite mat & sedan hänga i soffan resten ab kvällen !

PUSS & KRAM

check

Dåsåå!

Dusch /check

Städning /check

Zumba 40 minuter /check

Klätt mig & Mira /check


Känner mej riktigt BRA, brukar bli så när man fått mycket gjort & klockan är inte mitt i natten. Nu väntar vi spänt på att se om Henrik håller tiden och är hemma halv 2, troligtvist får jag ringa när klockan är 20 i & försöka få hem han från garaget. Vi ska nämligen till farfar 14.30 : )


PUSS & KRAM!

drömmar & städa



Söndagar är den bästa dagen för min blogg för då har jag alltid mest läsare.. Konstigt, någon mer som har det så? Så idag tänkte jag få in några inlägg ( om ni känner mej rätt blir det säkert INTE så bara för jag säger det )

På tal om något helt annat.
Igår på jobbet satt jag & pratade med mina 3 kollegor om drömmar.. Jag berättade att jag har vissa perioder som man drömmer jätte mycket & konstigt och att jag inte kan sova när det är fullmåne & just nu är jag inne i dröm-perioden. Fia berättade att både hon & hennes dotter hade samma sak och också just nu var inne i dröm-perioden. Sjuukt att det kan vara så, att det troligtvist beror på månen hur man sover.. Min bror Reine var den som berättade för mej att han inte kan sova när det är fullmåne & det var så jag kom på att jag hade samma sak då jag haft perioder då jag inte kunde sova & inte fattat varför, men nästa gång det blev så var det fullmåne och alla gånger efter det.. Knepigt!

,

månen är inget bra sömnmedel.

När Mira somnar ska jag passa på att duscha & försöka städa lite.. Sådär kul söndags-göra, men något som man tyvärr måste göra..

PUSS & KRAM

nunii


Jag drog på mej gympa-dojjorna, fyllde vattenflaskan & feel the rythem så att säga : ) Zumban var sjuukt kul men aningen för kort för min del. Var ett pass på 20 minuter men jag fick köra det 2 gånger & då blev jag varm i kläderna! Kändes inte som man gjorde det mer än 5 minuter & sen var det klart! Tänk om jag kunde köra detta 1 gång om dagen, i will try !






Nu har äntligen Henrik kommit hem så vi ska göra gröt till Mira, sedan välling & köra på med 5-miuters-metoden som vi började med igår.. Eftersom Mira har fått lite andra sov-tider nu efter hon var sjuk, hon har alltså inte lagt sej en dag innan 00.00 & så kan vi inte ha det.. Igår la vi henne vid 21-tiden och hon skrek i 1 timme ungefär innan hon slocknade, jobbigt men som sagt så lär dom sej efter ett par dagar. Vi får kämpa vidare & hoppas det blir bra & att vi får henne i säng vid 20-tiden idag.

PUSS & KRAM

hembränt & zumba


HEEEEEEEEEEEEJ!
Dagen på jobbet gick segt idag.. Kan vara för det var så dåligt med folk, som en kud sa " Bränner alla själv här i Säffle eller? " med riktig värmlänska.. Vem vet, det kankse är så?!!
Mira är på toppen humör & har varit det hela tiden jag har varit hemma : ) Henrik fick åka till jobbet och jobba lite när jag kom hem, så hoppas han kommer snart så jag slipper vara själv.
Jag har fått en dvd av lill-Jonas, jag bad han ladda ner & bränna ut zumba till mej! jag var på det i somras & det var jätte kul och det är inte alltid jag har tid att dra till gymemt då Henrik kan få jobba över osv så jag tänkte att det kan vara kul att ha här hemma. Dock har jag inte testat den än, men hoppas jag kan göra det idag : )



Nu ska jag försöka städa upp här hemma : )

PUSS & KRAM

lördag


Förlåt mina vänner, men jag har så mycket annat för mej så jag orkar inte ens sätta på datorn när jag väl kommer hem. Men jag ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera : )
Jag ska snart iväg & jobba men före det en sväng till Kasenberg & mata booboo som ligger där ensam på kasenberg.
Jag drack i mej en kopp tee alldeles nyss & jag känner mej helt kokhet, som om jag hade feber men nåste vara att det blev för varmt & jag drack det för fort! Kan det vara så tro? så jag slipper feber...

Ikväll blev jag sugen på att dra till Xo med ett gäng tjejer, eftersom jag drömde om det inatt : ) Men antar att det blir en lugn hemma-kväll ist! Lika bra det, man har inte tid att vara bakfull när man har en liten Mira här hemma !

Vi hörs sen : )

PUSS & KRAM

torsdag



Inte ett enda inlägg under dagen, sorry!
Jag har iaf varit hemma hos Madde & Malva för lite skitprat! & åkt med Lina upp till kasenberg & lagat mat och passat booboo. Mamma & Anders är i Sthlm under helgen så jag får åka dit och ge booboosen mat och vatten.
Blev även en liten film kväll/eftemiddag med Lina & Danne. Godis, popcorn & dricka : ) Smaks!
Imorgon kommer Miras farfar och hämtar henne, jag ska jobba & Henrik fick inte ledigt så då får hon åka dit och vara med dom under dagen, det kommer gå fin fint.

PUSS & KRAM

kväll



Godkväll på er !
Va har ni för er ikväll?
Jag & Henrik sitter och kollar på kanal 5, på Filip & fredriks årskrönika 2010. Vet inte om den gick på nyårsafton? Vi såg det inte iaf då.. Jag hat ont i hela kroppen, kankse inte så bra att träna ett mördar-pass när man har träningsvärk i hela kroppen : ) Men om en vecka är det ju iaf över!





Här får ni 2 bilder på mej, nyduschad!

Imorgon ska jag & Mira hem till Madde & Malva för att hälsa på ! Blir roligt, det är alltid lika kul att komma dit. Även ett par ärenden på stan står på listan. tex till inter sport för att lämna tillbaka en tröja, köpa damsugarpåsar & dra till Ica för att hämta ut mitt paket det är bara några utav grejerna att göra! Henrik är ju hemma och är ledig så då får han bli med oss : )


PUSS & KRAM

puust



Jag har varit iväg på Mcd & kört ett body combat-pass och det är dödens död jobbigt. Marie H & Hajir följde med och dom tyckte nog det var lika jobbigt som jag tyckte. Men förmodligen ska vi dit imorgon igen för ett body pump-pass. Jag har aldrig varit på det så hoppas det är bra !

Nu ska jag hoppa i duschen & sedan blir det mys i soffan med mina älsklingar : )


onsdag



Idag skulle man ha haft en sådan där "bad hairday"-mössa. Jag sov med en hästsvans & den var inte fin när jag gick upp : )
Mira tog sej sovmorgon till 10.30 idag! Haha, Josefin & Marii tog knäcken på henne igår !






Jag & Mira ska äta frukost nu & kl 14.00 ska vi vara på bvc för vägning och mätning! Annars har vi inget planerat idag. Förutom att jag ska iväg till gymmet i eftermiddag/kväll för ett body combat pass, hoppas Marie följer med idag så jag slipper vara själv : ) Jag har sån jävla träningsvärk i mina vader från step-passet så det är inte sant. Men det är bara att bita ihop!

PUSS & KRAM


bra dag


En heldag i Trollhättan har vi haft, jag, Mira & Lina : ) Vi åkte vid 11-tiden i förmiddags & var inte hemma förens 19.00 ca tror jag. Jag & Mira var med och kollade när Lina var på ultraljud, guuuud vad mysigt det var! Jag längtar tillbaka från när vi gjorde det, dock hade vi en sjukt störd, tråkig, sur fitt-doktor, eller sjuksköterska.. Så hon förstörde hela väran dag för ultraljudet. Vi såg det lilla livet & om jag får säga blir det nog en han! ♥



Mira satt i tomtens fotölj, fast ingen tomte där!



tog denna bild av Marii på fejjan : )

Som sagt träffade vi Marii & Josefin ! Alltid lika kul & dom är så snälla så. Jag kan ju säga att jag behövde inte bära Mira något under tiden vi var med dom : ) Det blev mat, fika, shopping & blöj byte ståendes för Miras del ! Haha. Även Simon, Josefins nya boyfriend hann vi med att ta i hand, trevlig prick & hoppas han gör våran petiga, kräsna Josse lycklig ! Mira har varit jätte snäll & pratat, tjatat, skrattat hela dagen. Duktig tjej!

Det är våran dag & den har varit jätte bra!

PUSS & KRAM

Tisdag


Godmorgon på er!
Hos oss står det frukost på schemat, Mira har fått sin gröt & blev en glad bäbis efter det och jag dricker tee och äter en smörgås nu! Vi drar ju snart iväg mot Näl & Trollhättan, Lina kommer hit vid 11-tiden så nu har vi 1 timme på oss att göra oss klara, byta blöja, byte kläder, få på mej kläder, smink ?, göra något med håret, borsta tänderna & packa Miras väska. Det är inte bara bara mer.



Idag blir det säkert ingen mer uppdatering, om jag inte orkar ikväll vill säga.
Men ni får ha en bra dag iaf!

PUSS & KRAM

en arg Mira


Haha, Mira lekte på golvet & jag tänkte ta en fin bild på henne..





hon märkte att jag hade framme telefonen & den skulle hon ha



hon närmade sej, men nådde inte riktigt



så här arg blev hon när hon inte fick ta den : )

Min sötnos!


Jag stack iväg till gymmet förut för ett step-pass & det var jobbigare än vad jag minns att det var, men kan va för jag inte tränat på länge & att jag inte hade käkat på ett par timmar, men jobbigt var det! & träningsvärken smyger sej redan på tycker jag. Men jag är stolt över mej själv att jag gick dit & ska verkligen försöka komma ivög 2 eller 3 gånger i veckan.

Imorgon åker jag, Mira & Lina till Trollhättan. Wiiiii!


PUSS & KRAM

Måndag



Måndag !
Jag har haft för mycket att göra idag för att blogga eller inte! Lina kom hit imorse & gjorde oss sällskap genom att ligga på soffan och sova : ) Hahah, vi drog vidare upp till mamma där det bjussades på mat ( pasta & en god pastasås ) & massa fika. Alltid lika skönt att komma hem till mammsen, mat står alltid på bordet när man kommer dit & självklart världens godaste! Hem igen för att egentligen ge sej ut på en promenad med Henrik & Mira, men det blev inte så, vi orkade inte helt enkelt & lite väl kallt för att ge sej ut : ) Men vi trivs här inne i lägenheten så vi sitter mer än gärna inne!

Imorogn händer det ist grejer, då åker jag & Mira med Lina till Näl för ett ultraljud : ) Hoppas jag & Mira får följa med henne in & kolla på den! Åååh, mysss ♥ & efter Näl blir det ist överby för en date med Josefin & Marii, kommer nog bli roligt att träffa dom, Josefin har inte sett Miira på länge.. Hmm, något som jag behöver som jag ska passa på att köpa tro? Inget jag vet men det skulle vara kul att ta en sväng på Cubus, där hittar man alltid något iaf på den butiken i Etage huset!





liten Miira ♥

Nu ska jag försöka palla mej ut på en springtur i kylan : )

PUSS & KRAM

Miiiira



Om mindre än 1 månad fyller min Mira 1 år, 1 ÅR!!! Vart har detta året tagit vägen? Det går inte att tänka att tiden har gått så fort.. Hela tiden längtar man ju efter något nytt. Hålla huvudet, le, skratta, vända sej, sitta, krypa, stå, gå osv... Nu vill man att tiden skulle vrida tillbaka sej lite så man får minnas hur det var när hon bara var någon månad, eller helt nyfödd & var så pytte liten så man knappt vågade bära henne.





























ÄLSKAR DEJ MIRA! ♥

Du är världens bästa.


PUSS & KRAM

söndag


Första söndaegn detta året!
Jag fick sovmorgon & sov till halv 1 : ) Det behövdes verkligen, men man blir lite trött i kroppen hela dagen när man sover så länge, man vaknar inte till som man ska..
Henrik åkte till jobbet för att hjälpa pappa med hans bil så jag & Mira har inte gjort något idag ännu. Bara käkat frukost ( för min del, Henrik & Mira va uppe vid halv 9 )



limpa med pepparsalami, tee & yogert.



min sötnos



Såhär står det i Miras rumpa idag!

Jag ska försöka dra iväg & träna idag. Body Combat kl 16.30. Ifall Henrik är klar vill säga.. Men det hoppas jag att han är. Tänkte om man skulle ta cykeln upp, men är det någon som rekomenderar att cykla i detta vädret tro? Den är helt insnöad, så det blir som att "gå ut & skrapa rutorna på bilen" men nu fixa cykeln : )


Vi hörs senare!

PUSS & KRAM

nytt år



GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLIHOPPA!
Det nya året har börjat med sovmorgon här hos oss & en kopp tee med 2 toblerone bitar.. Lina undrade vad mitt nyårslöfte skulle bli igår "sluta med godsaker" sa jag, det gick ju sådär : ) Men så tänkte jag, jag kan ju dra ner på det för det funkar inte att sluta helt.. Men jag ska iaf försöka bli bättre med mat, ist för att äta godis hela dagen.. Inte bara för min skull för som det ser ut går det att leva på godis utan att jag blir en michelinegubbe.. Men för Miras skull, jag vill inte att hon blir en sån där unge som bara äter godis/chips & dricker dricka. & det första vi får göra då är nog att dra ner på godis & gott här hemma.

Gårdagen spenderades i Ärtemark hos Emma, Johannes & Elsa. Det var jätte trevligt, god mat & trevligt sällskap. Vi fick åka hem till slut då alla barnen blev jätte trötta & bara bråkade. Vi får ta en kväll utan barn fram över tycker jag : ) Lina & Danne åkte med hem till oss med popcorn, chips & godis så vi fick kolla på raketerna. Även Mira var vaken då.. Men hon somnade ganska fort efter : )



den enda bilden som gick att föra över, Monica leker : )

Hoppas ni hade en bra kväll/natt igår!

PUSS & KRAM

RSS 2.0