07.36


GODMORGON PÅ ER !
Jag & Mira är pigga & glada idag och hunnit med det mesta som ska göras. Morgonrutinerna !



Jobb hela dagen så är inte hemma förens sent ikväll. Hoppas jag får pussa på Mira så hon inte hunnit somna.
Kanske en sväng på gymmet ikväll Lina ?

PUSS & KRAM

09.40

S Ö N D A G
Hela veckan har jag jobbat & för ovanlihetens skull var jag ledig igår ( Lördag ) som jag aldrig är annars.
Jag, Lina, Tuva, Danne & Lukas åkte till Karlstad för lite shopping. Är det inte alltid så att när man har pengar och kan unna sej saker så hittar man ingenting.. Jag hittade iaf gejer till min halloween outfit ! Så förhoppningsvist är det klart iaf : )
Igår kväll fick jag testa på att vara 2 barnsmamma : ) Tuva var här medans Lina & Danne var och åt middag i Bengtsfors med Danys släkt. Det gick jätte bra. Mira la sej vid 20.00 tiden & Tuva somnade en halv timme efter.
Skönt att det gick så bra !

Idag är det meningen att vi ska till badhuset. Jag & Mira, Milla & Ebba och kankse Lina & Tuva !
Bada, fika & mysa runt. Måste man raka benen för att vistas i badhuset? : )



Hoppas ni får en bra dag !


22.29

Jag har blivit käär i den här låten !
Sjuukt bra & Rihanna gör det igen : )
Har jobbat som vanligt alla dagar denna vecka och för ovanlighetens skull är jag ledig i morgon! Det är sällan jag är ledig en lördag så jag ska verkligen njuta : )
Mira tog även en myskväll med oss tills nu, jag fick precis henne i säng. Så vi har käkat pizza & popcorn !
Man kan ju alltid hoppas på att hon vill sova liiite längre i morgon nu när hon va uppe, men om jag känner henne rätt så blir det inte så. Kvittar va länge hon är uppe på kvällen, samma tid på morgonen. Jaja !

Nu ska jag försöka sova.
Btw, imorgon blir det Karlstad !





22.10

T I S D A G !
Dagen som började så bra.. Det gick över ganska fort, eller när jag närmade mej Charlottenberg & jag kände på mej att jag INTE skulle hitta dit. Självklart blev det ju så, slutade med att jag var ute på nån jävla grusväg & var helt fel. Men jag kom bara 10 minuter försent.
Alltså, 12 eller 13 mil på 2 timmar & 10 minuter! HAHAHA : ) Jag ska aldrig mer nåååågonsin sätta mej i en bil och åka någonstans dit jag inte vet vart det ligger. Det är en sak som är säker!
Pga den lilla extra roadtrippen fick jag unna mej lite på hm, då systembolaget där ligger inne i ett shoppingcentrum.
Köpte mej 2 tröjor/tshirts & 2 pack leggings för endast 110:- ! Är det någon som kan hitta saker billigt så är det jag.
Nu blir det natten för mej, upp & hoppa i morgon och åka lilla bilen till Säffle.
Puss & Kram !

07.23

Godmorgon !





Vi är uppe & fått i oss frukost, yogert och tee : ) Mira är ju min nya te kompis, hon älskar att dricka upp mitt te !
Jag ska iväg på kurs i Charlottenberg idag kl 10.00, så ska lämna Mira på dagis & dra iväg. Undra om jag hittar dit ? Har kollat hitta.se och vägbeskrivning och vet ju hur jag tar mej till Årjäng, men efter det hoppas jag på att det är skyltat  Annars slutar jag nog i Norge !!
Idag måst det bli träning. Alldeles för mycket skit mat i helgen.
Puss!

?

Någon snäll söting som vill fixa min design ?
Pleaaaasse.

15.12

Härliga söndag !





Jag, Lina & Tuva åkte hem till mamma och där serverades det såklart mat ! Potatisgratäng med kassler och det var super gott såklart. Alltid lika gott när mamma gör mat : )
David & Fredik har åkt hem så nu är det lugn och ro ! Haha.
Jag funderar på om jag ska dra & träna sen vid 16.30, det är body combat ! Får se om Henrik har kommit hem tills dess. Hade vart gott att träna, hem & duscha och laga nåt gott. Troligtvist blir det väl inget utav det : )
Nu ska jag iaf laga lite mat till Mira så hon får nåt i magen.

20.51

Såhär ser det ut ikväll : )



Fredrik & David är här och ska sova över ( en natt till )
Vi äter chips & popcorn och dricker dricka ! Såå gott. Men det får allt bli träning i morgon!
Jag har jobbat idag & det gick väldigt segt. Vart var alla Säfflebor idag ? Så himla lugnt har det aldrig vart på en lördag..
Igår var det tjej-kväll hos Lina. Jag, Lina, Milla & Monica åkte dit för lite pastasallad, bröd & vin. Väldigt trevligt & fortsätte sedan till Dalhall för bowling ! Jag kom näst sist, men gjorde min första strike !
Vidare till Hörnan där det var dött så blev en tidig kväll för mej, tuur det eftersom jag skulle upp idag och jobba.
Riktigt trevligt, men nästa gång får vi ta det när alla är lediga dagen efter !



21.58

Planer :

Jobb.

Jobb.

Jobb.

Jobb.

Tjejkväll med Idol, mys & bowling !
Så jag har tyvärr inte mycket mer att skriva ..

21.44

Godkväll på er!
Jag har haft fullt upp hela dagen idag. Vaknade, frukost till Mira, på med kläder på Mira, kläder till mej, borsta våra tänder, borsta Miras hår ( som jag MÅSTE göra varje morgon, annars goes she crazy ), packa på med ytterkläder, snutt, tutte & dockan glömmer vi så bara upp för trappen & in igen då jag även kommer på att jag inte ska hem efter jobbet utan direkt till gymmet så bara att packa väskan, iväg till dagis, iväg till jobbet ! & detta på under en timme.. Men lär sej att vara snabb när det ska sovas 10 minuter extra !
Jobb, jobb, jobb & sen iväg till gymmet där Lina var och körde ett extra pass, alltså 3 för hennes del & 2 för mej. Riktigt skönt !
Dagen har alltså gått i ett, men äntligen är jag hemma & har fått duscha och lite mat i magen.
Jag ska lägga mej nu & vänta på nästa dag !
Ha det så bra : )

13.32

Sådär, nu har jag spärrat både mobil telefonen & simkortet. Så hoppas någon har snott den och går till polisen med den och säger att dom hittat en mobil.. Troligt ? Neeej..
Jaja, ett nytt simkort kommer i veckan och jag skulle få låna Månkans telefon, en precis sån jag hade ! Tills jag kan köpa mej en ny. Tack Monica ! Vi får hoppas att den funkar som den ska iaf, eftersom det var lite fuktskador på den : ) Som vi inte behöver gå in på hur det blev det !! Haha !
Snart kommer nog Lina & Tuva hit ! Mira sover middag & jag är hungrig. Ska ta mej en prickikorv-macka & en kopp tee. Tröttnar aldrig på det !

07.15

Godmorgon!
Ursch vilken tråkig dag det kommer bli idag. ( pga vädret ) Man vill ju bara ligga kvar under täcket hela dagen !
Idag fick jag gå upp kl 6 med Henrik, men han skulle ju snooza till halv 7. Jag kunde alltså ha fått sovit en halv timme mer !! Men gott att komma upp och lägga sej i soffan och mysa.
Både jag & Mira har fått i oss frukost och snart ska vi få på oss kläder !
Morgon puss & vink till er från Mira !

G O D M O R G O N !

21.42

Hej & håpp !
Då var Måndagen över åter igen.. Faan, tiden bara springer iväg nu..
Jag har iaf vart ledig idag så Mira & jag har busat rejält !
Vi har även hunnit med en promenad till Lina & Tuva där det bjöds på lunch : )
Promenad & fika med Jonte hann vi också med.
Jag har ingen mobiltelefon, då någon tagit den i helgen. Så jag nås på facebook. Får nyss simkort med samma nummer i veckan.
Fruktansvärt skönt utan en mobil får jag lov att säga, det jobbigaste är att man hela tiden känner att man glömt något.

12.33

Jag vet, det är långt kvar tills Julafton för vissa men i mina ögon är vi snart där & även inne i Januari. Meeeen, jag har kommit på världens bästa julklapp till lillasyster Lina ! Jag ska fixa & trixa lite innan den/det kan göras, men det ska bli av iaf :)
Jag har jobbat idag & nyss hämtat Mira på dagis, så nu sover hon gott !
Jag själv sitter med en kopp tee & har käkat några riskakor.
Jag SKA verkligen försöka bli bättre att inte äta godis på veckorna ( normalt äter jag godis/godsaker varje dag ) så ist för godis får jag ta något annat som kankse är snäppet bättre !
Efter Mira vaknat ska vi ut på stan och få lite ärenden gjorda. Handla, köpa kuvert & posta brev.
Hem & laga lasagne efter det !
Igår tog jag & Lina 2 pass på gymmet ( ett enligt Jonte !!!! ) & Idag blir det 1 eller 2 st. Får se på tiden hur vi hinenr med det. Så skönt att vi inte har lagt av och att vi fortsätter köra på. Även om man får ta det när man har tid. Det är ju inte bara att dra iväg nu när man har barn, hus, bil, tvätt, städ, jobb, eget företagt osv. Nu pratade jag självklart om både mej & Lina i meningen innan !

Pusss !

12.56

Hejsan alla !
Jag har som vanligt vart i Säffle & jobbat på förmiddagen. Åkte raka vägen till Bvc & öppna förskolan där Lina och Tuva var. Det är ju sällan man är där nu mera när man jobbar & barnen är på dagis. För ett år sedan hängde man ju där flera dagar i veckan med massa mammor & pappor ! Tiden går ju så fort... Men där var det precis som vanligt !
Mira har tagit dagis-kort idag !! Tjohho, och det hade gått bra sa dom : ) Men i morse när jag fått på henne alla nya fina kläder som hon skulle ha, tror ni inte hon spiller ut en hel yogert på sej ? Ååh, jag skulle bara borsta tänderna fort och hon satt och surade i soffan & då ville hon ha yogert såklart, men inte när jag var med.. Bara att byta om igen. Såklart blev hon lika fin i "plan B"-klänningne !
Som Cici sa igår på dagis -"Den ultimata julklappen"

Nu kommer snart Lina & Tuva hit, då bjussar jag på soppa : )





13.35

Dagens planer :

Tvätta
Ta ur diskmaskin
Städa
Föräldramöte på dagis
Träna ?
Jaa, vi får se vad jag hinner med på listan, än är inget gjort. Tvätta & föräldramöte är säkra kort, men resten.. Tar det kankse i morgon : )





22.14

Måndag !
Sovmorgon blev det idag till lite över 8.00 snåret : ) Underbart att få sova så länge. Henrik skulle till doktorn i Karlstad så jag & gumman åkte med dit eftersom jag var ledig idag.
Doktorn & sedan Bergvik ( ett måste när man är i Kstad ) Dåligt med pengar i min kassa så trodde att jag skulle hitta massvis med grejer, men hittade inte en enda grej ...Konstigt nog ! Iaf, vi fick bytt en jacka som Mira fått av mamma men som var alldeles för stor. Så en jacka, 2 tröjor & en klänning blev det till Mirisen !
Hem, handla, laga mat och iväg på Me & I-party hos Mimmi & Hailey. Massa fina kläder, trevligt folk & god fika!
Resten av kvällen har spenderats i soffan med tee & riskakor, ensam mamma & hollywood fruarna : )
Mira skulle baka en dag här : )

15.12

Söndag !
Denna veckan har gått lika fort som alla andra.. Söndag & Fredag jämt tycker jag.. ?
Jag, Lina & Milla drog ut till Dalhall för att hälsa på Monica som jobbade, lite mat & fika, med ett gäng hockey killar som även var där samtidigt ! När vi var klara med mat-delen så bestämde vi oss för att ta ett parti bowling. Jag får lov att säga att vi var bättre än förvantat ! Lina vann, jag kom 2a & sist kom Millan : ) Milla är bara bra på fyllan tydligen, skyllde hon på !!! Haha, det var riktigt trevligt iaf.
Nu blir det lite mys med Mira innan jag ska iväg till Karlberg i eftermiddag för att jobba lite.
Puss !

19.12

Kvällsmys med den bästa ♥

19.12

Kvällsmys med den bästa ♥

21.28

F R E D A G !
Jag har jobbat precis hela dagen och haft mycket att göra så har knappt hunnit med någonting, ni vet när man börjar på en sak och sen en till och en till... Och tillslut får man inget gjort. Precis så har det vart idag..
Men dagen tog ju slut & nu sitter jag här i soffan med datorn i knät, mobilen & wordfeud, godis & en nästan sovandes Henrik brevid mej. Precis som det ska vara på en Fredag !
Imorgon är det jobb igen men efter jobbet blir det fikatajjjm hos Lina ( eller mej ? ) med Lina, Monica & Milla! Lite halloween planer : )
Nej, lite godis & sen sova !
Puss!

13.30

Såhär vill jag ha mitt hår, tycker det är skit snyggt !
Kankse ska ta mej mod att fixa det ?
Ljusa toppar !



12.49

Slänger upp lite bilder från i helgen. Inga specielt roliga men : )
Trevlig kväll iaf : )

08.39

Godmorgon !
Idag är jag ledig & jag ska vara hemma hela dagen med Mira ! Hon slipper dagis idag alltså. Slipper och slipper, hon tycker nog att det är roligare där än hemma dock : ) En liten sovmorgon till 8 fick vi iaf. Så skönt att få sova en timme extra !
Nu ska vi bort till Lina & Tuva på frukost. Mummmmms! Jag är hungrig.
Igår jobbade jag hela dagen & efter jobbet var det bara att sticka direkt till gymmet där vi skulle köra 2 pass på raken. And so we did ! Så det blev ett CX Worx & ett stepp -pass. Vi var hela slut när det var klart men det är ju så det ska kännas : )
Nu ska vi åka strax.
Puss!

20.25

Heeej !
Nu var denna dagen över också snart. Jag har hunnit med en hel del ändå tycker jag.
• Jobbat
• Fikat hos Lina
• Städat 2 gånger
• Passat Ebba
Haha, blev ingen roadtrip då Lina hade fika gäster hemma som tog pp våran tid ist : ) Men det var trevligt och vi tar det på Torsdag !
Idag börjar ju även Desperate housevifes, den sista säsongen.. Ååh, jag längtar så tills det börjar om ca 35 minuter.
Hönsmamman Lina med alla 3 ungar : )

Nu blir det tee !

14.07

Nu har Mira vaknat, så vi ska få på oss kläde & dra iväg på våran lilla road trip : )
Ha en bra dag !


13.03

Här kommer lite bilder från när vi var hemma hos Lina med Emma, Monica, Milla + barn : )
Bättre sent än aldrig !
Alla goaa ungar : )
Mira, Tuva, Ebba, Elsa & Tindra!

Mira sover middag än & när hon vaknar ska vi åka iväg på en lite roadtrip med Lina & Tuvan-totten. Närmare bestämt Bloms i Mellerud. Jag måste ha en jacka till Mira & Lina skulle kolla efter en mössa. När man inte har nåt bättre för sej får man hitta på roliga saker : )
Puss!

11.30

Kanelbullens dag är det ju idag !
Och jag som älskar bullar : ) Hoppas jag får äta ett par stycken idag !
Jag ska precis slänga i mej lite mat innan jag ska och hämta Mira på dagis.
Mer update senare.
Puss!



20.44

Söndag !
Idag har vi haft en slapp-dag. Plus att vi alla sov mellan 13-15.30 typ : ) Underbart !
Efter luren drog vi på oss frilufskläderna & drog hem till Lina, Danna & Tuva, vi skulle nämligen ut i skogen och grilla korv. Vart kom den iden från kan man undra. Vi hade väldigt trevligt och det var gott ! Skönt för ungarna att komma ut i friska luften.
Igår var jag hemma hos Nicke N med Jonas & Mattias och även Camilla kom. Vi satt där & drog ner till Xo vid 12.00 tiden. Där var det mest äldre göbbar, men var väldigt trevligt : ) En sväng på stan innan hemgång som man alltid gör här i Åmål. Trevlig kväll med härligt sällskap !

Nu blir det TACOS !
Puss!

<3

Världens finaste låt just nu :)

09.44


Godmorgon lediga lördag.
Mira tog sej sovmorgon idag till 9.00, så himla skönt att sova ut. Det gör så mycket att få sova 2 extra timmar ! Känns som man sovit jääääte länge.
Här har vi käkat frukost & är snart redo för ett gym-pass ! Lina & jag åker upp till Vikenborg där det är 60 % utförsäljning på kläder från Inter sport ! Kankse kan finna något, undra om dom tar kort ?
Nu får jag försöka skynda mej på med träningskläder & sedan hämta Liiimpa!
Kankse finner nåt fint : )

RSS 2.0