FERRE

Är hos Pållllllllllllllllllllllllllllllen !!!!! Har roligt. Älskar er"

THE SUN IS RISING

GODMORGON




Det finns väl ett ordsprk som heter så, eller att man säger så?!!
Idag ser det ut som om det blir en fin dag, solen tittar redan fram lite : ) Mums, det gillar vi.. Det är nog bara för jag och Lina går sista dagen, solen lyser för oss!!   




Har vart uppe en halv timme nu, har grejat runt lite. Sminkat mej, fått på mej kläder ( ingen beslutångest idag ), platta håret m.m  Sen när jag kommer hem så hoppas jag nog in i duschen och tvättar kroppen bara.
Blir nog utgång ikväll iaf : ) Pållen triggar mej, plus att hon köpt biljett till mej också, så får offra mej tydligen ( haha, offra sej heter det jag ) Men det kan bli himla kul faktiskt. Träffa Pållen igår och dom skulle nog redan va i gasen när jag kom hem från jobbet sa hon, haha, halv sex ! SOm hon sa " Det går inte att jämföra med en raketfylla på Hc" Så sant så!

Nu ska jag ringa Lina, antar att hon sover. Men vi ska ta bilen idag igen och hoppas på att vi kan få jobba över lunchen och sluta tidigare idag också..

Så allesammans, Ha en super bra dag !










LAST EPISODE , FOR TODAY

Hejsan, allt bra med er ikväll?

Blir nog sista uppdateringen för mej idag.
Har nästan nyss kommit hem från en springrunda i skogen här bortom mej : ) Va väldigt skönt att komma ut, trodde inte att jag skulle orka, för det blev lite senare än planerat och att när jag sola så svettades jag som en gris så hade sådan jävla huvud värk. Men va gör man inte för
Beach 09 girls? ; ) Så nu väntar jag bara på att Henrik ska komma hem så vi kan hoppa i duschen ( badkaret ) och duscha !! Ska bli skönt som bara den. Jag stinker solarium blandat med svett : ) Mummms, not! Bara jag som tycker att solarielukten luktar gott? Tror det..
Sista dag för mej och Lina på Sykes imorgon !!!! Fan va det ska bli underbart. På Sykes finns det sånna här kaffe automater i matrummen, sånna som gör fakke, te, latte, cappucino, nyponsoppa osv, iaf så är det så att när man slutar på Sykes har den personen med sej någonting att bjuda alla på tex godis, dricka, kakor etc och mailar till alla så man får gå dit och ta under dagens gång. Så jag sa till Lina förut, för hon vill verkligen bjuda på nånting men inte jag.

M- Jag har en idee
L- Jaha.. ?
M- Vi kan ju bjuda på en sak
L- Mm, vadå?
M- Vi skickar mail till alla " Hej, våran sista dag idag, så vi tänkte bjuda på lite kaffe, automaterna är ute i matsalarna"

Smart va? ; ) Hahaha, snål ska man vara, eller hur Agneta! (millas mamma)
Ajja, så kul kankse det inte var men, när jag kom på ideen tyckte jag att jag va väldigt smart får jag lov att säga!
Lina har btw sovit på jobbet hela dagen idag typ, hon har iaf sovit mer än vad hon har vart vaken !  Hahah, så lite va de tatt göra idag.
Undra vart Linn har tagit vägen, har inte pratat med henne sen helgen : ( Börjar bli lite orolig nu... Hon har inte på telefonen heller,. Får ringa till hennes mamma kanske och höra..





Nu till mina saker som jag har beställt från Hm, dom kom idag. Inte så roligt men.. En bikini, läppglans och örhängen.





Va ju rea på bikinin när jag beställde så kosta ju bara 40 :- för hela tror jag, sen krims-kramset är ju lika billigt det så detta blev ingen dyr faktura för Böna inte !!






Nu kom herrn hem så det är bara att slänga av sej kläderna och hoppa i duschen nu då, sen ner till tvättstugan och hämta all tvätt. Blev ju bara 4 tvättar denna gången så det var inte så farligt som det brukar bli  : )

Raka benen ska jag göra nu också, sen fixa naglarna om jag hinner : ) Fick ju iaf bort det lila/bruna i morse, men är typ helt lila runt hela naglarna... Så får fila bort det och sen måla på en ljus brun färg. Ska bli så himla fint så, nu när dom har växt på sej och är ganska långa. Man kan ju rivas med dom iaf ; )
Oj, vilket långt inlägg det blev nu då. Va ju meningen att jag bara skulle skriva ett Godnattmeddelande, men fick bli lite mer än så !




Ha en bra natt, sista jobbdagen i morgon : )     Godnatt






SNABBIS

Ska ut och springa nu  : )
Skriver ett längre inlägg sedan och då ska jag även visa det jag fick från Hm också !!


18,40

Hemma från jobbet idag igen : ) Jag och Lina tog ju bilen i morse så jobbade vi över en halv timme på lunchen så fick vi sluta halv 5 ist Så drog vi fortare än kvickt till Åmål. Hann till och med gå på bolaget och en till affär innan klockan slog 6. Inget som vi hinner vanligtvist..
Nu har jag precis vart nere i tvättstugan och slängt in 2 tvättar.. Skönt att få tvättat innan helgen.







Nu ska jag dra till Säffle och sola.. Någon som vill åka med? Tänkte allt höra med Millisen men hon har ju Ebba, och jag har lite brottom hem, har mycket saker att göra idag. Tiden rinner ju iväg ganka fort när man sätter sej vid datorn också : ) Varför ska facebook sega så jämt? Ååååh, cp..

Jaja, jag får blogga mer sedan och sticka iväg till Säffle nu : )











ONSDAG 29/4

Godmorgon allihoppa!




Jag ska snart åka till Kasenberg och hämta Linan : ) Hon är nog uppe med tuppen idag antar jag som vanligt och sitter och inväntar mej ! Ska tanka före jag åker och köra Henrik till Volvo för han ska ha med några jävla däck till jobbet idag. Självklart kör jag bort han i min lilla pärla!
Snart är sista jobb dagen här, 2 arbetsdagara med idag är det ju : ) Sååååå skönt!
Idag blir det nog att dra till Säffle och sola, måste ha lite färg till helgen om det blir att man ska gå ut. Ut och springa också, blev inget igår, men ble ju en lång promenad ist så det räckte allt. Ska försöka springa mellan 3-4 gånger i veckna till att börja med så man inte tröttnar.








Någon som känner att dom har väldiga tråkigt på morgonen får ni gärna komma hit och laga sådan här frukost varja  morgon till mej : ) Då hade jag vart himla glad !!! Mummms ^^

N ska jag borsta änderna och sedan ner och dunka musik i min lilla bil och fara iväg!

Ha en bra dag så hoppas vi åter igen att det blir lite sol. Annars kommer nog solen till helgen, eller va tror ni?!

Kysss           ♥

SNART LÄGGDAGS!

Godkväll !
allt bra?






Desperate housewifes har jag nyss kollat på, ursch så bra det är ! 
Före det så var jag och Jonas G ute och gick en sväng, va förbi hans nya hus och kikade, men bara utanför för han hade inte nycklarna med sej. Men det va ett väldigt fint hus iaf. 
Nu är det lite saker jag ska göra.


♦ Fylla på Linas mp3 med lite låtar.

♦ Lägga in/ta bort låtar på mitt usb minne till bilen.

♦ Betala räkningar.

♦ Ta bort mitt nagelack och slänga på nytt fräscht.







Jaa hörrni, det är det som ska göras under resten utav kvällen. Gjorde ju mat igår så det räkte tills imorgon också. Jag gjorde alltså 4 portioner, för jag gjorde till Lina med : ) Storkok här i min lilla lilla kokvrå sörrni ^^
Får se om jag kankse duschar i morgon eftersom jag och Lina tar min bil till jobbet för hennes buss kort gick ut idag så det blir lite onödigt att betala det i 2 dagar, då är det billigare att åka bil..

Okej, men nu ska jag få det där gjort som jag skrev. Annars kommer jag aldrig i säng.

Godnatt på er!


Weiii !

Dåså, nu ska ni få se vad jag fick i paketen !!


















Mina underbara skor från Nelly, tror dom är ca 13 cm med klacken, men inga vsåra att gå i eftersom platån va så hög! Så dom får jag ut och svira lite med snart !
Sen min stavar till tungan, det va den svarat som jag skulle ha som dom hade glömt bort så fick jag en extra med för besväret : ) Haha, roligt att det är en stor snopp/ollon. Haha, undra vad ofta jag kommer använda den liksom?!! Hahha, men men. Rolgit att ha iaf! Meeeeeeeeeeeen skorna, skit snygga va dom, helt underbara !!!!! Dom kosta ju bara 299 :- plus frakt. Får se om det blir utgång på Torsdag, då blir det dom iaf på fötterna, roligt att man vet vad man ska ha på sej på fötterna iaf, bara resten av kroppen som ska kläs också, det som är det svåraste.

Nu ska jag gå ut och gå med Jonas, sen ut och springa ikväll!

See you later!

PAKET ÖPPNING!

Har precis kommit innanför dörren nu. Har fått paketet från Nelly plus ett paket med tungstavar, beställde ju förra veckan men dom glömde en tung stav så jag fick en extra också, ska öppna allt nu så bilder och mer skrivning starx!

A NEW DAY WAS BORN







Sitter här i datastolen och lyssnar på massa bra musik som kommer från Mtv i bakrgrunden. Metro Station-Shake it, Kelly Clarkson- My life wolud suck whitout you, The Veronicas- Untouched, Justin Timberlake- what goes around comes around m.fl : ) Tycker att dom har fått lite ändring på Mtv, annars var det ju samma låtar i samma ording varje dag.. Ordninggjort är jag också så ni till det jobbiga att väcka Henrik.. pusssst.

Tisdag idag då, härligt att det närmar sej Torsdag så man blir ledig !
Ska allt iväg till bussen nu, tar bilen idag också. Ska ju kankse iväg till Karlstad efter jobbet med Lina, så jag antar att vi kankse tar min bil ? Inte hennes iaf, för hon ska ju besikta den idag så den kommer nog inte gå igenom : )

Hoppas ni får en bra dag, och så klart hoppas vi på solsken idag eftersom det inte va soligt igår : ( Inte i Ed iaf... Men det ser allt mulet ut, men hoppas det spricker upp !













Idag ska jag hämta ut mitt paket på Konsum, fick det igår men kom dit 1 minut i 7 och då hade dom redan stängt igen portarna : ( Så idag får jag kasta mej dit så jag får det  !!

Godmorgon på er!



NATTI NATTI

23.12

Nu ska jag äntligen få gå och lägga mej : ) Det harjag längtat efter sen jag gick upp i morse. Tänkte allt va hemma idag, så trött var jag i morse.. Men det va bara att tvinga sej upp det och bestämma kläder, sminka sej och väcka Henrik. Samma visa varje dag.. Snart vaknar man av klockan igen för att det är Tisdag : ( Buuhu, men då närmar det sej helgen och ledighet iaf !

Jag har fått gjort ganska mycket idag tycker jag. Kom hem, åkte med Lina till lägenheten, åkte runt på stan lite, skulle hämta ut ett paket som hade kommit ( Hoppas på att det är skorna från Nelly, eftersom jag inte minns vilka jag beställde, och nu finns dom inte kvar, så är lit nyfiken på vad jag kommer få hem ) men det va ju stängt så det var bara att fara hem igen, satt vid datorn lite, mys, sen ut och springa, Ica, datorn, laga mat och nyss duschat  ^^ inte illa detta.
Imorgon ska jag nog antingen med Lina till Karlstad för hon ska köpa sej golv, btw så har hon fått sin lägenhet idag. Hon köpte sej en 2a för 45.000:- Det va en bra affär, billigt och bra ska det vara !   Annars drar jag nog till Säffle och solar ! Springa också !







Nej nu blir klcokan för mycket för mej.






Godnatt på er, dröm sött  ♥




JAG VILL VINNA!

Jag vill vinna denna designen av Victoria !!!!!!!!!!   
Så himla fin, tjejig och rosa. Me like ^^ Så nu håller vi tummarna för mej att jag tar hem stor kovan, eller hur man säger : )

Ska laga köttfärssås och makaroner nu till mej och Lina till jobbet i morgon.. Jobbigt att behöva ställa sej och göra i ordnong sådant nu.. Men men, måste man så måste man ju. Bara att det är tråkigt är ju inte någon anledning.
Har vart ute och sprungit för en stund sen också, va allt bra jobbigt idag. Har ju sån jävlva träningsverk i mina vader så det va mest det som var jobbigt, annars känns det som jag börjar komma in i det igen. Det är bra skit..
Torsdag, då är det Valborg. Jag Marie Dahlberg funderar på att vara nyketr och bara gå ut på Fredag, får ju dra till ishallen och bugga : ) Va 2 år sen vi va där sista nu, och det va fan så kul!
Sen på Måndag drar jag och Lina igång med våran "dietmånad", "bantarmånad"eller hur vi ska kalla det ! Hurtig bullar ska vi bli ! Kommer bli skönt i Juni om man kan fortsätta med det bara!

Oj,. nu får jag sätta igång med maten. Ska duscha också..



Godnatt på er !


NOW EVEN YOU GOT YOUR HAPPY FACE LIMPA!

GOD KVÄLL !!

Hahahaa : )  Inte lätt att vara glad borta på Sykes för Lina.. Undra hur det gick med hennes tand som hon skulle rycka ut idag? : ) : ) Hhahahah... Aa så kul !

Nu ska jag ut och springa lite, varva ner lite. Är väldigt varm i kläderna på nån vänster.....
Så ska bli himla skönt med en tur i skogen, kankse ner till Ica och handla sen?! Måste ju ha mat tills i morgon..
Snart sista dagen på jobbet också, går ju till Torsdag bara, sen är man arbetslös, men hellre det än gå där borta och unkna..



Här får ni en lite gammal bild på mej, man kan ju inte påstå att jag har förändrats? !    : )

Får skriva en rad senare, när jag vart ute på min tur !


 


I FEEL,



I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you

The Veronicas- Untouched







Himla bra låt det där & två riktigt heta brukdar  : )
Nyss kommit hem, har vart och kollat i Linas nya lägenhet och åkt på stan lite!

Ska iväg nu igen !



SNART SOVA!

Hellloo godingar, allt bra ikväll?

Då ska jag snart hoppa i sängen, ska in och duscha först och sedan slänga mej ner i min säng!
Har städat bort all tvätt nu under kvällen, jävlar va jobbigt det är när man har så jävla mycket tvätt som vi har  : ) Men min tvättt är iaf borta, Henrik får fixa sin själv...

Lagat mat har jag gjort tills jobbet i morgon. Urscchh, vill inte dit ! Men men, sista 4 dagarna kvar nu så ! Sen är det ledigt ett tag  : )
Imorgon annars ska jag nog inte göra mycket. Jobba och sen hem, sitta vid datorn lite, sen kankse ut och springa om jag orkar, sedan duschen och sängen. Precis som vilken dag som helst ! Ska bli så himla skönt att komma från jobbet så man har lite fritid att tillbringa med kompisar, killen osv. Nu hinner man ju knappt ner och handla innan man ska sova..



Nu ska jag allt hoppa i duschen och sen sova.. Eller om jag ska orka hålla mej uppe och kolla på "en callgirls dagbok"  Wwei, så himla bra program tycker jag !





Här har ni henne  : ) Belle, om jag inte minns fel?

SÅ nu får jag slänga mej iväg om jag ska hinna med allt!
Godnatt på er!!

Kyssss      ♥

MARIE KAN LITE IAF!

Ni ser att jag har "nya blommor" sombakgrund : ) Det har jag klarat av alldeles själv.. Jag kan ju ingenting om datoren verkligen. Men jag fixa det ändå, okej lite hjälp fick jag, men bara att att läsa innantill ! Trodde inte jag skulle fixa det men skenet bedrar så att säga !

Har vart uppe på Kasenberg en sväng, sedan åkte jag till Henrik och Danne i garaget, där även Pappa va  : ) Kul att se han! Men åkte därifrån, ner till Ica och sedan hem.. Så skulle kolla på Gossip Girl men blev var här!
Ska ut och springa nu är det tänkt, fast Henrik kom innanför dörren nu så kankse blir att stanna hemma och mysa lite ? !

Ont i huvudet har jag också, måst kankse ta och dricka lite vatten.
Ha en bra kväll !


KARLSTAD FÖR 2a DAGEN

Åkte till Karlstad idag igen :  ) Fats idag åkte allt Henrik med mej.
Fick med mej lite saker hem idag. Allt blav under 1000en lappen iaf, jag fattar inte hur jag gör när jag shoppar nu för tiden för jag får med mej massa saker hem fast det kostar inget. Lyckas alltid hitta saker på rean eller så är det så billigt. Tänkte köpa mej att par skor för 700 eller 800, men skippa faktikst dom, det kommer ju hem ett par från nelly vilken dag som helst så.

Här kommer bilder på mina köp!



Från vänster. Svart kort tub klänning från Hm 149:- , blå kort kläning Gina Tricot 49:- ,deo, leggings, eyeliner och solbrillor hm 180:- , svart väska 179:- , svarta 3/4 byxor att träna i Stadium 129:- och en orange/rosa kjol Gina Tricot 49 :-
Bilden är lite dålig.










Henke fick köpa sej ett par nya skor så han slipper gå i hans gamla sletna skor : )

Jaa som ni ser blev det allt en del. Och billigt va det också, plus att jag hade 100:- rabatt på Hm, så där tjäna jag på mitt köp ! Nu ska jag ut och gå en promenad har jag tänkt mej. Sen hem och kolla på Gossip Girl och alla bra program som går på Söndagar.

Har ni haft en bra dag?

Uppdaterar mer efter promenad!





 


EN HEL DAG KVAR PÅ HELGEN, UTAN BAKFYLLA!!

Söndag är det idag : ) Måste ju säga att dagara blir väldigt långa när man är nykter på något vis. Känns ju som det skulle ha vart Söndag igår tycker jag.. Men icke : ) Marie har en hel dag kvar av hennes helg!

Ska slänga in bilderna sen igår om det funkar.






VS.








 

Jaa ni, thats the question : ) Men det har faktikst vart helt underbart att vara nykter en helg !

Nu ska jag iaf iväg till Karslstad igen, tror att Henrik åker med! Fast han inte vill egentligen ! Thats my boy  ; ) Jag har tjatat så mycket så han har fått tvingat med sej.
Ska försöka hitta lite kläder idag, eftersom jag inte köpte några igår. Lite svår och sommarkläder.

Dåligt väder är det idag me, buuhuhu, det gillar vi inte. Men hörde att det skulle bli as fint väder i morgon, eller väldigt varmt iaf. Kankse får va hemma då?  : ) Eller man kankse ska jobba hela sista veckan.. Blir nog så. Hoppas något utav alla jobb som jag har sökt hör av sej så jag kan jobba i sommar.

Nu ska jag få på mej kläder och dra mej snart.
See you later!


EN HEL HELG SOM VART NYKTER FÖR MIN DEL

Är hemma nu, har vart uppe på Kasenberg tills nu typ. Käkat grillat, druckit dricka, lekt med Alva och Nova och druckit tee! Har vart en helt perfekt kväll : )
Så nu lånade vi Patrik 1,5 eller vad den heter av Lina och Danne som vi ska kolla på ikväll, har handlat med lite gööt gööt inför det ^^

Men det går inte att ladda upp bilder nu så får göra det i morgon det första jag gör när jag vaknar så ni får se va mysigt vi har det!
Sådär, skulle bara uppdatera lite om kvällen gång !
Hoppas ni haft en bra dag iaf, soligt och gööt har det ju vart !
Soffläge nästa ; )
Kysss      ♥




Cp Böna : )



KARLSTAD, SHOPPING & SOL

Hemma från Karlstad är jag, köpte mej typ ingenting. Bara en eyeliner, nagelack, örhängen ( för enbart 7,50 :- ) och en hårklämma.. Här kommer bild. Jaja, självklart lite godis också!



Eftersom vi antagligen ska till Karlstad i morgon också, jag och Henrik så ska jag not handla lite kläder då. Hittade inget idag. Men funderar på att bara dra till Betgvik isf !



Och här kommer det en bild på mej : ) 

Nu ska jag skriva ett mess till Hajir och höra om hon ska med ut och gå en sväng. Annars går jag ut själv. Så underbart väder idag ju ! 
Lina kommer nog hem från jobbet snart också så hon kankse hänger med ut och går hon med.
Sen ska vi hem till Mamma ikväll, ska ner till stan och köpa en namnsdagspresent till henne nu. Men vad? :)

Jaja, nu får jag bege mej ut i solen så länge den är uppe ! 
Ha en fin fin dag !
 

WEEEI!

Henrik har lagat min bil nu så jag drar mej till Karlstad. Får ta me mej kameran och fota lite!
Hör senare!!!!

GODMORGON, GODMORGON!

Lördag, soligt och Karlstad ! Underbart : )

Har precis stigit ur sängen eller soffan, fick sova där inatt eftersom Henrik låg och drog många stora timmerstockar (
eller va man säger ) Men kunde inte somna för jag fick mens inatt  och hade sån jävla verk så när klockan va halv 5 ungefär så låg jag vaken till halv 7 när jag kom på att jag hade en Ibumetin i väskan, trodde inte att jag hade någon över huvud taget. Så vid 7 halv 8 snåret somna jag allt, så har sovit tills 9.. Inte mycket sömn för mej inatt : ( Men kankse mer än vanligt iaf?!

Så, idag blir det Karlstad. Så underbart. Ska handla lite vår/sommar kläder och slbrillor om jag hittar några som faller mej i smak..
Nu är det bara att slänga sej i duschen och sedan ska jag och Henrik till mekonomen och köpa en kopplingsvajer till min bil så jag har nåt att ta mej til Kstad med : )

Skriver mera sen !

FREDAG KVÄLL/NATT, PIZZAN UPPÄTEN!


GOD KVÄLL SÖTISAR!
Yes, det fick bli pizza idag igen.  Andra gånegn denna veckan... Oj ojoj, inte bra detta. Men men, man lever ju bara en gång ( bra att det finns så mycket att skylla på, eller hur !! ) Men jag tog men en promenad bort till Milla före så det jämnar allt ut sej lite mer än ifall att jag bara hade suttit hemma på min lilla rumpa !
Skrev till dom där som vi skicka piercingarna ifrån förut och fick svar på momangen.

Hej
Tack för ditt mail och vi får be om ursäkt!
Vi postar en Blackline 1,6 barbell till dig.
Vi packar också med en extra tungstav för besväret.
Ha en trevlig helg!

Mvh Jenny
http://www.coalcreek.se/


Marie Dahlberg skrev:
Hej hej!
Marie Dahlberg heter jag och jag har gjort en beställning hos er som ni kan se nedan. Jag fick hem sakerna idag, men det saknades en Blckline 1,6mm Barbell med boll ( tungstav ) Men resten av grejerna fick jag.. Skickar ni en ny eller hur gör man då?
Tack för svar!




Vilken super bra sida att beställa från alltså : ) Gryyyym, lätt att det blir mera saker därifrån snarast!
Roligt att jag beställde ett par skor från
Nelly  igår, så skulle jag visa Lina vilka det va förut på jobbet.. Men kommer jag ihåg vilka det va då??!! Haha, neej det gör jag inte.. Hahaha, sen funka inte sidan som vanligt heller.. Men men, jag har kollat runt och jag kan inte minnas vilka jag beställde verkligen.. Det är ju inte sant.. Hahha, skräll mej alltså.. Det blir ju roligt den dagen dom kommer, så jag blir helt överraskad över vilka snygga, heta skor jag klicka hem : )   ( ..or not?   )

Nu har jag förresten precis tryckt i mej en vesuvio barnpizza med isbergssallad, den va väldigt god idag! Men det va nog för jag krydda på den här hemma ! Är väldigt törstig nu bara, ska ta mej ett stort glas vatten och sen lite cola. Är ju inte så förtjust i kolsyrade drycker, men jag vill alltid ha lite, typ 1 dl.. Sen är det bra !



Här är nåt för dej Limpa, båda kläningarna som du vill ha, plus lite annat fint!



Bilder tagna av Google.se

Nu ska jag allt hoppa till soffan, är jätte jätte trött också. Får se hur det blir i morgon om det blir nåt Karlstad eller inte. Men ska ju dit på Söndag med Henrik antagligen.. Men vi får se hur det blir med den saken : ) Om man känner oss rätt så slutar det nog med att vi sitter och surar här ; ) Hahha, illa !

Nu ska Marie och Henrik snart ta sej till sängen och lägga oss!
Men först lite chilinötter & dricka till Dude where is my car som för övrigt nyss gått på tv om jag int minns fel, har för mej att Lina och Danne hade kollat på den när den gick på tv för inte så länge sen!
Hoppas ni har haft en bra dag i det soliga Sverige!

Natti    ♥


DÅ VAR DET FREDAG EFETRMIDDAG!

Fyttirakkarn va skönt med Fredag eftermiddag, hela helgen har man framför sej : )
Och så himla gööt väder vi har Sverige eller Åmål iaf, jätte fin. Soligt, varmt och fåglarna kvittrar ! Haha, såklart ska man sitta här framför datorn då, men såklart man måste kolla runt på all det som är blockat på jobbet..
Piercingarna som jag beställde iförgår kom idag, Jipppiiiii!!!!



Där är alla godsaker, men det fattas en. Jag köpte mej en svart stav til tungan också, men den kom inte med så jag har precis mailat till dom om det. Hoppas det kommer en ny hem i brevlådan till veckan tillsammans med alla kläder som jag har beställt!







Min och Limpans frukost i morse på jobbet!


Lina ska hugga in på min baugett som jag har gjort till henne :  )


Sen fick vi även lite godis på Sverige avdelningen för vi hade jobbat så bra, även fast min gosis påse redan var uppäten för länge sen!


Haha, i min papperskorg ligger det ENDAST godispapper.

Dagen har rullat på ganska fort idag tycker jag. Käka ju frukost och lite godis. Sen tog vi oss en rask promenad till stan och köpte mat, satt i solen. Såg när en kille sätte sej på en stol så hela stolen braka ihop och han flög ner i backen och stocken med snus gick i 2 delar och rulla iväg : ) Haha, stackrs han ! Sen bar det iväg fort upp till Psyket igen och satt där resten av reftermiddagen. Vi fick ju som sagt godis och dricka, det va smaskens det ! Så skulle man ha det varje dag : ) Men det blir det snart ändring på. För Måndagen efter att vi har slutat så ska jag och Lina ta oss en månad med träning och bra kost. Vi ska inte dricka alkohol, inget godis eller sötsaker ( godis, chips, kakor, bullar etc ) Träna varje dag eller Måndag-Fredag, mäta och väga oss osv.

Någon som tror att vi klarar detta?
Någon som vet någon bra "morgonshake" ?

 
Vi fick ju ett presentkort på gymmet av mamma i julklapp så nu ska det användas flitigt hörrni : ) Hoppas bara vi orkar med det, men det ska vi fan göra. En månad av sitt liv måste man väl kunna skita i allt det goda? Hmm, det är frågan det :  )
Men men, vi ska iaf göra vårat bästa av det. Milla och Jonte ska ju kankse också hänga med, tror Jonas skippar det där med maten men, och Milla med eftersom hon måste äta vissa tider för diabetesen..

Hoppas hon har börjat med min design nu också så jag får se den och bedömma : ) Svårt att kunna få Böna nöjd^^ Nejdå, den kommer nog bli så fin så! Nu ska jag kika runt lite på internet.  Hörs sen igen !


FREDAG OCH LÖNING, KAN DET BLI BÄTTRE? !!

Yeeeeeeeeeees, kan det bli bättre, Fredag och löning är det ju : )  Synd att jag inte har nåt kort att handla med, men hoppas det kommer idag. Det har ju såklart blivit avmagniserat.. SKRÄLL, mitt bankkort har nog blivit det säkert en 10 gånger på ett halv år. Utan att överdriva.. Det gör alltid det, fattar inte vad jag gör för fel. Men det måste vara min väska för det är en stark magnet i den.. Så det får allt bli att köpa sej en ny väska om jag ska till Kstad imorogn och på Söndag!
Nu ska jag slänga in dagens outfit. Första gången faktisk : ) Får se om det blir någonting som jag fortsätter med dock!





Mnjukdress: BikBok ( gammal, fast dåligt använd )
Linne: Jc

Jag vet att bilderna är lit dåliga, men det är nog för spegeln är så dammig skulle jag tro : )

Solen tittar fram även idag : ) Härligt det, så idag blir det nog att jag och Lina går till stan och käkar, haha, undra om det blir pizza eller pizza?!! Men men, det är ju Fredag och löning som sagt. Men jag får låna pengar av henne isf så får hon senare bara när mitt kort är tillbaka !
Nu ska jag göra sörgåsar åt Henrik igen, sen väcka honom. Hur bra har inte han det då?, får smörgåsar färdiga och bli väckt. Snart får jag börja med att klä på han också och köra han till jobbet ! 
 
Ha en bra dag, det ska jag : )
Godmorgon

FÄRDIG ÄTIT OCH FILMTAJM!

Vi

gick ju ner till the big city of Sweden  ÅMÅL haha, ner till Ica och handlade korv, bröd, lite godis tills jobbet i morogn, tortollachips.. Så nu har vi precis tryckt i oss korv med bröd. Mums alltid lika gott det!
Nu har jag äntligen fått tillbaka min kamera, Lina hade med sej den i morse : ) Men inga roliga bilder sen helgen.. Men ska allt få lite bilder denna helgen som jag ska spenderar nykte, belive it or not ^^

Haha, här ska Lina göra ett hopp. Men det blev inte så bra på bild men : )
Börjar stående med båda fötterna på jorden !




Sedan tar hon lite sats och försöker ta sej upp mot taket..



Ååå vips så har hon ett jätte jätte hopp : ) Inge censur här inte, det är en body hon har på sej och inte hennes trosor som är i bild!!!



Och här får ni en bild på mej just nu, mätt och glad med en ank-mun : )



Jag och Henrik ska sätta på en film nu som vi hyrde. "My best friends girl" Hoppas den är bra, Någon som har sett den som vet om den är bra eller inte?
Nu ska vi äta euroshoppers chees tortilla chips : ) Jag blev så himla sugen på det när vi gick förbi det i affären så det va bara att slänga ner i korgen det!




Mummmms, hur gott ser inte detta ut? :  )  Så därför kan jag inte sitta här mer, får slänga mej i soffan hos min Älskling nu så han inte bli arg, lova att komma senast 20.00 till soffan och jag är inte där!
Får se om jag skriver nåt mer idag, annars får ni ha en underbar kväll i soleskenet!


NU BLIRE PROMENAD TILL STAN!

Nu ska jag och Henrik gå till stan, ja ni hörde rätt. Henrik ska gå till stan med mej : )
Vi ska hyra film och köpa mys..
Skriver mera sen ! ! !


OFF TO WORK BABES

Jag har precis fått på mej alla kläder, sminkat mej, även till och med plattat mitt hår idag och och och fått i lite spray och nån annan göjs i håret som ska va bra när man har plattat det som jag köpte för ett bra tag sen. Haha : ) Är inte så insatt i detta med hårvåd/produkter.

Nu ska jag gå och väcka min pojkvän som ligger och sover, även göra baugetter till oss. Mums. SKinka och sallad, thats good. Har ju inget smör hemma så Henrik får bli utan det, men han åt det så igår och han klaga inte : ) Eftersom jag inte tål smör och vi äter aldrig smörgås hemma så det kankse är nånting som man skulle börja göra och införskaffa lite smör? Vi bruka ju ha dom där pytte små men blev ju att man bara fick slänga : ( Hmm, får se med detta med att köpa smör.. Sak samma ^^

Sista veckan vi gör nu, vi slutar ju 31 April och det är om en vacka precis det : ) Ska bli så underbart skönt. Hoppas bara att jag får nåt annat jobb, har sökt massor. Ingen som har hört av sej än men det kommer väl när alla "sista ansökningsdagen" har gått ut antar jag..

Nu får jag nog sätta fart med att väcka Henrik, göra smörgåsar och borsta tänderna, ska ju gå om ca 10 minuter. Oj nu kan jag säga att jag blev lite stressad hörrni.. OJojoj..
Ha en underbar dag, hoppas det blir varmt och skönt idag också ! Ser att fröken sol tittar fram redan nu så vi kan ju alltid hoppas på en super dag!


SNART NATTEN OCH SLEEPYTIME!

Då kan ja stolt säga att alla saker på min långa lista för "dagens-göra-saker" är klar. Eller dock int den sista, duscha och sova, men det kommer alldeles snart bli avklarat! Alltså har handlat, har sprungit en lång runda, beställt fdrån hm och fixat mat tills i morgon : ) Fick dock bli smörgås, eller en baugett som jag ska ha skinka och sallad på, mums. Längtar redan tills jag och Lina går och käkar i morgon ! Ska bli så underbart gott, funderar på att ta en halv macka nu idag eftersom jag inte har käkat sedan 11.00...

Gå till garaget och hämta Henrik så vi kan dra och handla lite.
Ut på en spring tur i skogen ( va ju inte ute igår, dålig Marie )
Beställa från Hm, klubbdag idag så 10 % rabatt på hela sortimentet, behöver lite små saker, bikini, linnen och kankse ett par nya vårskor
Fixa mat tills i morgon
Dushca & sova

Ska nog även få hjälp med min design också, samma tjej som hjälpte Linan. Victoria heter hon, verkar vara en jätte seriös och snäll tjej : ) Kika in på henne här  så får ni se hur hennes design ser ut, plus att hon har lite hjäl gällande blogg osv, och andras designer att kolla på ! Så detta ska bli jätte bra om hon vill hjälpa mej : )

Här är lite andra saker som jag och Lina beställde förut på jobbet, smycken till våra piercingar som vi har !



Sådana här har jag och Lina beställt varsin, rosa såklart. Till bröstpiercingarna. Väldigt fina om jag får säga det själv !



Sån här fick det bli till min och Dannes tunga tror jag, även Linas bröstvårta om jag inte minns fel : ) Haha, kommer inte riktigt ihåg allt vi beställde.





Och åter en til stav till tungan till mej, ojj så fin jag kommer bli i munnen !

http://coalcreek.se/ så heter sidan, jätte mycket olika roliga saker till alla slagt piercingar, tunga, bröst, läpp, ögonbryn. Så det är bara att klicka på länken där eller HÄR så kommer ni direkt till sidan. Bra för sånna som tar hål själva hemma för man kunde beställa i mängder och få rabatt! Jag rekomenderar denna sida starkt för alla piercingmänniskor!

Nu kommer Henke så vi ska hoppa in i duschen nu starx! Weei, helgen kommer bli helt underbar att spendera med dej Henrik ♥ Mycket mys, mycket mat, mycket godheter, mycket av allt! Du är bäst Baby ! !
Men ha en trevlig kväll så får jag se om jag orkar mej upp i ottan och skriva nånting !

Natti Natti        ♥






DÅSÅ

Då va en utav dom sakerna som jag skulle göra klar. Kan ju säga att det är inte springa, eller gå till Henrik. Fick in på Hm och handla lite, men blev bara 180 kr typ : )
Men fick mej ändå 5 saker, där i en hel bikini.. Som Millas mamma säger, jag är sparsam!  Inte snål.
Varför blir man så förbannat förslappad på eftermiddagen? Känner ju nu att jag inte orkar ut och springa eller gå. Men måste ju få mat, så där har jag inget val. Eftersom min bil inte är färdig än, har inga pengar så jag kan köpa bil delar för.. Men jävlar om den inte är klar när jag kommer hem på Fredag !

Nej, får väl få på mej lite kläder och spatsera bort till Henrik nu då..   Ååååhååhå..


EFTERMIDDAG, SUS I ÖRONEN & SOLIGT UTE!

Hemma igen, efter en dag of work. Lika tråkigt som alla andra dagar har det varit också, haha..
Nu ska jag föra över lite pengar så jag och Henrik kan handla lite. Funderar på att göra salad tills i morgon. Men jag äter ju inget, så isf blir det sallad, gurka och vad mer? Kan ju inte slänga i köttbullar, men korvbitar kankse? Inte skinka iaf... Hmm, får ta mej en funderare på det. Vill jag verkligen käka det ? Hmm,..

Saker att göra idag.

Gå till garaget och hämta Henrik så vi kan dra och handla lite.
Ut på en spring tur i skogen ( va ju inte ute igår, dålig Marie )
Beställa från Hm, klubbdag idag så 10 % rabatt på hela sortimentet, behöver lite små saker, bikini, linnen och kankse ett par nya vårskor
Fixa mat tills i morgon
♦ Dushca & sova

Klicka
här för att komma till Hms hemsida, klicka till shoponline, alla medlemar har ju som sagt 10 % på hela sortimentet, endast idag!!! Hur bra är inte det, där som det redan är aset billigt, så har man tur att kunna få det ännu ceaper : )


Lite smått och gott därifrån !



Ska nog klicka mej in dit nu och beställa så har jag det gjort !
Uppdaterar mera sedan!

Kysss       ♥


GODMORON SVERIGE, ALLDELES FÖR TIDIGT..



Hoppas hoppas at du kikar fram idag sunny sun !

Godmorgon allesammans!

Då har man redan vart uppe en halv timme, men fick bli mjukis kläder idag så behöver inte stå vid garderoben i en evighet innan man vet vad man ska ha på sej... Åååh, det är så jobbigt, ska börja lägga fram kläder dagen före, så man bara kan stiga upp ur sängen och sätta på sej det som ligger där. Vare sej man vill ha det eller inte : ) Eller så kankse mamma kan flytta hit till mej och lägga upp kläder så som man hade det när man bodde hemma och var liten : )
Blir utan smink idag också, eller får bli lite mascara så man inte ser ut som ett lik : )
Hoppas vi på bra väder idag ? Ojjaaaa, att vi gör! Hoppas det blir soligt så vi kankse kan gå ut i solen på lunchen !
Inte långt kvar för oss på Sykes i Ed nu mera, en vecka i morgon tror jag. Sista April? Ååh, det ska bli underbart att kunna sova faktikst. Minns inte när jag sov länge sist  : / Men den här gången jag är arbetslös ska jag iaf försöka ställa klockan på 10 eller 11 iaf så man kommer upp lite i tid. 

Nu får jag greja klar här, ska ta mej ett stort glas vatten som frukost, så jag får i mej mina kalktabletter : ) 
Hoppas ni alla får en super dag, ska försöka så gott jag kan på den fronten. Bra att jag har Lina borta på jobbet !

 

Lägg mej i sängen igen så jag får sova tills eftermiddag, hmm får sova i bussen nu om en stund i morse. Går ju dock inte att jämföra me min stora underbara säng!

Bye bye, hörs sen när man kommer hem!

Kyss      ♥

NU BLIRE SOFFTIME

Nu har jag och Henrik precis kommit innanför dörren, jag fick gå och hämta han i garaget så han kommer hem någon gång : )
Nu ska jag sätta mej i soffan och kolla på Desperate Housewifes så sitter nog min Älskling här en timme !



Mycket heta tjejer detta : ) 
Längtar så himla mycket till Fredag när man ska ta sej ne nykter helg och spendera med Henrik, mys, chips, godis, pizza you name it. Allt gott ska finnas här!

Ha en trevlig kväll!


Hahaha,

Här är en sida som min lillasyster tvinga mej att bli medlem på. Har faktikst inte en aning om det funkar, men verka som den va helt okej  : )  Så SNÄLLA lilla folket, gå in här så jag får några värvnigar eller va det heter.

GRATISKLÄDER.SE



Thank you : )
See you later hunnys!




 


DÅ VA SNART HALVA VECKAN GJORD IGEN!

Jag tycker att det känns som om det är Måndag idag, gööt att det faktikst är Tisdag då, då ligger jag lite före mitt tänkande : ) Inte fel inte. Bra att jag ligger en dag före än en dag efter som det vanligtvist brukar göra.
Har nyss kommit hem från jobbet iaf, idag var det ganska så lungt på stället. Men blev lite pådrag på slutet då det absolut inte brukar vara något att göra. Men antar att alla supprotrar vilade sej lite : ) Eller pådrag och pådrag är väl kankse att ta i, men lite mer samtal än vanligt. Så himla gööt för vi sover så skönt i bussen nu jag och Limpano. Nu är man som alla dom andra som sitter och snakrkar högt och dreglar osv. ( vi snarkar inte men Lina dreglar ) Härligt detta, trodde det skulle vara svårare att sova på bussen nu när det är så ljust ute men icke, där hade jag fel..
Vaktmästaren va här idag btw, fixa avloppet, eller det luktar avlopp här i lägenheten från toaletten, så han fick hit och kolla på det, han trodde det va handfatet, men vi tror allt ändå att det är från badkaret. Men vi får se om det blir bättre bara.. Skönt att det kankse är fixat.

Nu ska jag allt försöka mej ut och springa idag igen. Men inte riktigt än, pinsamt när det är lite för ljust  : ) Ifall jag skulle möta någon!
Måste nog ner och handla lite mat också, eller smörgås så jag har nån frukost här på morgonen. Och på kvällen, en kvällsmacka är alltid gott. Har blitt så sugen på stekt äggvita nu på det senaste.. Hmm, ska jag köpa mej lite ägg alltså? :P
Ska försöka få ordning här i lägenheten nu, har massa tvätt över hela lägenheten, eftersom jag tvättade 7 tvättar sist och det hann inte torka så allt hänger här nu... Pussst säger jag bara. Att man inte kan göra det dagen efter man har tvättat...

Ska greja nu.
Hörs sen      ♥

MÅNDAG KVÄLLINGEN : )

Nu ska jag och Henrik hoppa in i duschen och sen sova.
Har vart på jobbet som vanligt, snart sista veckan, slutar ju sista April : ) Skönt detta så man slipper det skit stället. Fattar inte dom som har suttit där flera år.. Oj oj oj .. Det går int in i min hjärna det, stackare.
Har dock vart lite bakfull idag med, men det gick över när jag sätte mej på bussen hem och fick sova ruset av mej : )
Har lagat mat till mej och Linisen också, fick slå på stort med köttfärssås och snabbmakaroner ^^ Pappa har verkligen lärt oss att käka mat, haha snabbmakaroner var det alltid ! Mummmmmmms me det !



Har även vart ute och sprungit en vända i skogen också. Pinsamt att jag mötte 2 killar 2 gånger : ) Ena gången hade jag precis kommit upp för en jätte lång backe och andades och flåsa som fan, så kommer dom där utan att andas över huvud taget, plus att dom tjata jätte mcyket.. Men andra ord var dom nog lite lite snäppet mer vältränade än mej : )
Henrik och jag var även och käka pizza förut, så den springturen gjorde nog inte mycket på kroppen.. Men bra att jag orkade mej ut iaf.

Nu blire duschen och sedan mysis och pysis <3
Min kamera har jag fortfarande i Laxarby, men Danne skulle allt ta me den någon dag, den dagen han kommer ihåg de vill säga. Chansar på att Monkan kommer åka till Åmål nån dag så hon får säkert me den om inte annat!
Ha en bra Måndagskväll allihopa!

Kysss          ♥


GODNATT ALLIHOPPA!

Har precis vart ute på en liten liten kvällspromenad ; ) Mycket härligt detta. I like ^^
Så nu funderar vi på om det ska bli pizza eller inte ? Hmm, hade vart så himla gott, men får nog hoppa det idag. Vi har ju ingen bil just nu så isf får vi gå och det tror jag inte Henken orkar, så blir det så sent. Lika bra att skippa den fett bomben.
Så nu ska jag sätta mej framför tv och kolla på resten av Whiped out eller vad det heter. Riktigt roligt program det. Ser lite farligt ut dock : )  Liksom kolla bilderna









Ja, ni ser ju själva. Det skulle vara väldigt roligt och testa på det : ) Tänk att va full och va ett gäng där och testa på, fy fan va roligt alltså.
Men nu ska jag allt stänga av datorn och hoppa till min älskade Henrik i soffan, han sitter och skrattar högt : )

Älskar Henrik
Ha en trevlig kväll !

Kyss        ♥




DÅ VA MAN FIT FOR FIGHT IGEN

Så himla skönt att bakfyllan är borta nu. Kanske är för att jag har käkat, haha, har nog ätit för 3 personer. Först drog vi till Mccan, fick bli 3 naturella hamburgare och en liten pommes, sen åkte vi hem till mamma där jag fick trycka i mej lite spagetti och köttfärssås. Mums, va gott det är med mat när man är bakfull, så kan man ju äta va mycket som helst också typ : ) Inte nog me det så åkt vi till Ica och handla me massa godis, dricka och ett äpple (?) Eftersom jag brukar alltid va sugen på typ äpple, jordgubbar, vindruvor och apelsin när jag är bakfull.. Undra hur det kommer sej, alla andra blir ju oftast sugen på skräp mat osv..

Nu ligger Henrik och skriker efter mej så ska lägga mej i soffan lite, ska nog försöka palla mej ut och gå en runda sedan också : )
Vill ha min kamera, ska höra ma Danne om han kan ta me den, han skulle till Laxarby sen så. Får ta och slå en pling till Linn och höra om hon överlevde gårdagen ! Nej fan, har inga pengar på mobilen, plus att mina gratis sms går ut idag också : ( Buuhuh

SÖNDAG IDAG HÖRRNI

Nu börjar jag bli lite bakfull, bakfyllan smyger sej på så att säga... Känns inte så himla bra, jag som mådde så bra förut idag. Men är nog för att jag inte fått i mej någon mat idag, men vi ska snart åka till Säffle, då får det bli McDonalds förhoppningsvist, mumss. ska nog köpa mej 4 naturella hamburgare : ) hahha, nerrå, men 2 iaf!
Har nyss vaknat, Henrik ligger och sover och snarkar i soffan nu, och jag låg inne och sov i sängen..



Skriver mera sedan.


bakis ^

Yes, härligt att va bakfull när man mår bra : )
Trodde jag skulle bli dålig idag för jag drack såppas mycket, men inte ! Min kropp har nog vant sej.

Iaf, så va vi uppe hos Monkan & Putte och grilla, käka chili nötter och härja igår, sen åkte jag me Linn till Åmål, vi skulle hämta hennes cider och åka tillbaka till Laxarby, men vi va ute i Tösse och grejjer så det blev för sent, vi skulle komma tillbaka när dom skulle åka därifrån så vi stanna hemma här hos oss, drack lite cider och lyssna på musik, sedan gick vi hela vägen ner till stan, iskllt va det ute också, tror vi såg is på vattnet ? Haha..Sen kom vi till hc lite för tidigt, så det va inga folk där, men vi klara oss ändå. Massa dans, dricka och härj, sen bar det av hemmåt i Taxi. Blev makaroner som vanligt, sedan sängen : )
En helt perfekt kväll! mycket mycket trevligt !

Henrik ligger i soffan så jag ska lägga mej där också, hmm.. Är sugen på nånting, men vet inte vad. Blir att göra popcorn, haha varför gör jag alltid det när jag är bakfull tro? Haha, Popcorn me pommeskrydda på, mummms det är så sjukt gott, det får ni testa på!
Kameran ligger hos Monkan i Laxarby, så får se när jag får tillbaka den !

Hellllllloooooooooo

Hejsan allihoppa!
Nu har jag och Linn precis kommit hem för andra gången på en halv timme.. !
haha, åkte en sväng i Tösse och hämtade Louise. sen tillbaka hit igen -!
Nu ska vi nog snart ner till Hc skulle jag tro, jävlar vad vi ska dansa ikväll ! Ojo jo jo jojoj !
Men men, ha en så kul kväll !


update^

Då va man hemma igen efter marknaden : ) Precis lika dan som alla andra marknader som är här, massa folk, trångt, sockervadd och allt där till ! Jag mötte Millisen runt 12 tiden så har jag vart där nere sen dess. Ska öppna mej en cider nu har ja tänkt mej.. Sen ska pappsen köra mej och Henke iaf till Laxarby, vi ska hem till Monkan & Putte på grillfest ikväll. Men såklart stannar vi inte där hela natten utan drar sjävlklart in till Åmål så vi inte missar Hc : ) hahha!







Mina cider och Henkes öl : ) Så idag blire fest hörrni!

Ska börja göra mej klar nu inför kvällen så vi kommer iväg.
Ska ringa pappa också så han vet när han ska komma hit och hämta oss!

Ha en jätte bra dag och kväll!
Kyss       ♥

Marknad i storstaden !

Marknade´n har fått turen att komma till Åmål idag : ) Hahaha, samma sak varje år.. Att man orkar ta sej tid att gå ner till stan över huvud taget. Men det ända roliga är att kolla, träffa, tjata med folk. Alla är ju alltid där nere !



Godmorgon gott folk by the way !
Har ju precis gått upp, ställde faktikst klockan på 10,00 men fick sova vidare till halv. Men vi va faktikst vakna vid kvart i 7 i morse, då trodde jag inte att jag skulle kunna somna om, men det gick allt bra, inga problem me den saken!  Henrik ligger fortfarande och sover faktiskt! Sjusovar`n : )
Ska alldeles starx hoppa i duschen, sen skulle Linn komma in till stan, ringa Milla och möta upp henne om hon är kvar i stan.

Hade en jätte härlig kväll igår. Åkte bort till Milla, vi tog me oss hennes pantburkar och gick ner till Ica, köpte amörgåsar, chips och dricka. Tog oss en promenix hem till henne igen och sätte på spisen så vi kunde göra varma mackor : ) Det blev faktiskt yummy. Sen kom Jonten förbi, massa tjat blev det samtidigt som vi proppade i oss chips och ostbollar !
En helt okej Fredags kväll : )

Nu ska jag allt försöka göra mej klar, inte sådär jätte jätte fint väder som jag hade hoppats på, lite mulet. Men det ser ut som det kommer försvinna och bli en härlig vår dag även idag!
Ha en fin dag, får bli lite foton under dagen.

Kyss     ♥

nice ^

Då va det äntligen Fredag faaan va gööt !
Idag gick både jag och Limpan till jobbet faktiskt, bra gjort utav oss tycker jag. Va himla pådrag idag : ( Jobbigt.. Men men, vi klara oss hela dagen iaf.
Nu sitter jag och väntar på min kära syster yster, vi ska bort till Millisen och gå och handla lite gott gott kankse? Och sen sitta framför tvn och snacka skit? !! Thats us !


Mee whitout make up, kör utan smink nu när solen är framme så man får lite färg i ansiktet : )


Hurtig bullen jag, mina ben är allt lite bruna eller va säger ni? : ) Kankse för jag och Linn va iväg och sola igår?!

Ska kankse ta mej en macka före jag åker bort till Millam eller jag kankse ska ta mej en promenad? Det får det nog bli. Härligt i sol skenet!
Lina kommer ju ta sin tid som vi vet, hon är ju inte kallad blixten för ingenting ; )

Marknad i morgon också got folk : ) Ska bli mysigt, Linn kommer in till stan vid 12 tiden, så knallar vi väl oss neråt och får se om man hittar nåt skit att köpa. Haha, jag brukar inte få med mej nånting hem dom tur är. Va ju godis när man va lite, men nu är det nog mest för att träffa folk och prata : )
Måste införskaffa mej ett par solbrillor, gedde mina till Linan, dom va allt lite för stora för mej. Men ska kolla i morgon på marknaden.

Nu kommer Lina, hörs sen !

Gfors

Yes yes yes, då sitter man uppe i skogen, även kallat Gustavsfors. Va tvungen att åka hit, har inte vart här på ett tag nu. Så snart blire tacos : ) Mummms, det gillar vi !!
Åkte ner till stan med Linn & Millisen förut, låg vid ån och käka chips, ostbollar, godis och drack dricka, thats life. Så skulle man ha det var dag. Får nog se till att bli mamma eller nåt så man kan gå hemma på dagarna, men bara om jag har någon mer så man slipper gå sjävl som Millisen har fått gjort.  Haha, skämt och sido. Snart är man arbetslös ändå så : ) Och Linn är sjukskriven så det blir nog mycket fika, glass och sol i sommar skulle jag tro!

SNart är det ju helg också, ska nog till jobbet imorgon. Någon som har ett busskort att låna mej? Kan ju inte köpa ett buss kort för en månad när man ska va kvar där i 2 veckor.. Eller iof, bara vi skickar in kvittona så får vi ju pengar : ) Men men, får se om ja kankse stannar hemma i morogn också, skulle va nice!
Får gå och leka lite me Henriks bröder en stund nu, han pratar ju bara i telefon ändå. As usually ( stavning )

Vart tog solen vägen?
Ha en bra vårkväll allesammans : )


sugen ^







Längtar lite efter helgen så man kan få ta sej ett glas : ) Funderar på om det blir cder eller sprit för min del denna helgen? Hmm, svårt val : ) Blir nog cider i solen skulle ja tro !
Nu ska jag och Milla dra oss ner till stan, eller Linn kommer och hämtar oss så ska vi ner och sätta oss i solen och mysa ! Är så sugen på lite godis!
Ha en bra dag !



God Morgon gott folk !

Torsdag morgon  eller förmiddag är det väl nu kankse? Men jag har iaf typ nyss gått upp ur sängen.
Så nu väntar jag på att Camillisen ska komma hit, hon har gjort ett besök hos tandis idag hon. Haha, det skulle hon aldrig göra. Kom ut med 5 hål : ) Hahha, jag längtar inte tills den sagen jag ska bege mej dit.. Mina tänder får ruttna ist tror jag. Eller om jag skaffar mej ett par löständer som jag funderade på förr : )

Linn kommer in till stan om en stund och Camilla är ju på väg hit, så ska vi ner till stan, först handla lite fika och gå oh lägga oss i solen, idag är det ju fint väder igen : ) Guud så härligt säger jag bara !
Millisen har ju lämnat bort den lilla Ebba till fader flipper idag som ska ha henne hela helgen.. Så blir barnfritt idag. Blir nog skönt för Milla men tråkigt förr oss som inte har nån att busa me !

Nu ska jag få på mej lite kläder, sen käka lite frulle !
Ska allt få med mej kameran så ¨jag kan ta lite bilder idag som jag slänger upp sedan !
HA en fin fin Torsdag, snart helg : )





kväll igen !

Dagarna bara rullar förbi tycker jag. Härligt så det äntligen blir sommar någon gång ! Weei, va jag längtar efter sommaren. Sol, bad, fika, fest, grillning, kusten, bikini, solnedgångar, stränder you name it. Hur underbart är det inte. Hoppas man inte har fått sej något jobb heller så man har hela sommaren ledig. Man kankse ska satsa på att bli lärare ? Har inte dom sommar lov? Mmm, ska nog bli matte lärare, eftersom jag va ganska grym på matte, eller vad säger du Millisen?!! : )
Härligt att allt är tvättat nu. Allt är inte helt tort så det ligger kvar i påsarna än, men det brukar torka under natten, orkar inte ta upp det.
Har vart borta hos Jonten idag, jag och Milla, va ute och gick en sväng till stan och tillbaka, satt och snacka skit och planera lite kryssningar. Sen åkte jag och hämtade lilla Linan så skulle vi åka en sväng på stan, men till slut råka jag trycka bort kopplingen, så den bara försvann typ, fastan långt upp, så då sluta ju den bilen att funka.. SKRÄLL, nu får den ner i åmåls ån : ) Har inte några pengar nu heller så jag kan ju inte laga den, eller Henrik kan inte laga den!
Imorgon kommer Linn in till stan så ska vi köpa lite fika och gå ut och sätta oss i solen någon stans och mysa. Lina & Milla kankse joinar oss?! Hoppas det blir bra väder iaf, har ju bara vart fint halva dagen idag, men den bättre halvan iaf.
Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyssssssssss ; )

Nu ska jag lägga mej i soffan, sedan hoppa i duschen för andra gången idag, sen sen den efterlängtade sängen !
Så ni får ha en underbar kväll, och lämna gärna en kommentar babys : )


grejar ^




Sitter och grejar me lite bilder nu, hittar massa saker som man kan göra ju : )
Ska precis börja me mat till Henrik, han ska få hamburgare när han kommer hem, ja käka ju frukost för en stund sen så jag får ingen mat idag : ) Eller inte än iaf.. Får äta sen när Henrik kommer hem från jobebt kankse.. Jag och Millisen kankse kan laga nåt sen, köttfärssås och spagetti som vanligt?!! Haha, vilken fantasi vi har när det kommer till mat.

Alla 7 tvättar är iaf klara nu, fast som är i torkrummet. Kommer bli himla jobbigt att bära upp allt detta sen före halv 2. Men jag komme få gå i omgångar.. Ojoj, jobbigt.. Men jag får ju lite motion och styrketräning på köpet så  : )
Ska ut och gå med Jonas också, Milla kankse är klar så hon kan följa me hon med! Ska få iväg ett mess till henne snart så..
Nu får ja nog sätta igång me maten så den ståt på bordet när herrn kommer hem!



frulle ^



Smörgås med prickikorv och vatten fick det bli idag : ) Inte ofta jag äter frukost men idag gjorde jag ett undantag. Himla skönt att känna sej mätt på morgonen ju!
Nu ska jag hoppa in i dushcen och sedan gå ut på en promenad, ska gå upp till Werra & Alva och lämna ett Påsk ägg som farfar " gammelfarfar" hade med sej hit som jag skulle lämna till lilla gummsan. Blir en bra runda det, ska höra me Jonte om han ska me. Det gör han nog förhoppningsvist !

Idag finns det risk för mycket bloggande : ) Härligt !
Ha en fin dag !

haha

Lilla, lilla Dessie !
Hahaha, finns det någon roligare blogg att läsa just nu?
Kan säga att jag och Limpano är stora fans av henne..  På gott och ont. Rolig tjej detta !





Nu blir det att dra ner till tvätten för 3e gången, redan hunnit me att slänga in 4 tvättar. SP nu är det bara tre kvar  : )
Yes, här ligger man i, vart kommer all tvätt ifrån är väl frågan'? !!



Heeey !





Jag håller på att tvätta för full som ni ser, alla sofföverdrag, ojojojj det behövdes. Va ganska mycket lort där under : ) Men det är inget som man hinner med på vardagar när man inte har någon tid till det. Så det är nog bara bra att jag är hemma idag.
Idag va det inte så mycket kläder som skulle tvättas, eller det blir ju iaf 3 eller 4 tvättar, men känns mindre än vanligt iaf!

Nu ska jag snart ner till tvättstugan igen, sen efter det vet jag inte om jag ska ut och springa, orkar jag? Eller om jag sätter mej framför tvn och käkar frukost.. Hmm, eller vara lite hurtig och senda frukost? Hmm, ska kankse ta en promenad bara i skogen.. Svårt att välja, eller mera om man orkar  : )
Har ju lite planer för dagen också, fika, ut och gå, jogga lite osv!
Men jag skriver mera sedan vettni !


GODNATT





Nu äntligen ska jag få hoppa i sängen. Har längtat efter det sedan jag gick upp i morse ! Sov dock inte många timmar i natt, var vaken från typ halv 4 till det att jag gick upp halv 6 : (
Stannar nog hemma i morgon så som det ser ut nu.
Lina, ska vi fika eller något när du kommer hem, du, jag och Millisen? Call me tomorrow, jag ska upp med tuppen och tvätta hela morgonen..

Imorgon får det bli tvätta massor, ut och spring på förmiddagen, kankse fika me Jimmy, ut och gå me Milla & Ebba, träna på kvällen. Kankse ska gå på Friskis? Det va ett tag sen nu, men känns som jag blir sjuk jämt när man börjar där.. Kankse alla svettiga tanter som smittar mej : ) hihihi..



 





Sov så sött !!

Kyss                     ♥

update ^

Sitter och kollar på Desperate Housewife just nu, lite ledsamt avsnitt idag : ( Men väldigt väldigt bra tycker jag.
Men känner allt igen sej i personerna som är med där. Precis som en annan och ens kompisar typ.



Haha, man undrar allt vem man skulle jämföra sej med. Edie eller Gabrielle tror ja : ) Hahaha, klockrena !

Köpte mej en bok btw igår på Konsum, jag vill ju läsa böcker egentliegn men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Men nu köpte jag mej Nichole Richies bok, hon är ju så jävla snygg och het så boken måste va bra. Ska allt börja läsa imorgon om jag är hemma från jobbet, och kolla om den lever upp till mina förväntnigar.



Där har ni hötttien, hon och Victoria Becham....  Oowowoowow mums va heta dom är. Lätt snyggats i världen- Tänk att se ut som dom.. Mm, då hade nog livet vart enklare iaf!

Nu får jag tillbaka till tvn, är ju inte slut än på länge!
Skriver kankse sen, annars i morgon!  Sov så gott sötisar!

Nattieee Natti !        ♥


hurtig !

Har precis vart ute och sprungit min lilla runda, idag va det lite segt tycker jag. Va ute i över en halv timme, det är bra gjort av lata mej : )
Henrik kommer nog nu och hämtar mej så vi får ner till affären och handla lite, behöver lite bröd och mat. Jag blev så himla sugen på knäckebröd med pricki korv ( ? ) Fråga mej inte varför, kom bara när jag satt på bussen.. Hmm. konstigt detta me hormoner eller va man säger !

Idag är det ju dubbla avsnitt av Desperate Housewife me som börjar nu 9, det får man inte missa.
Ska gå ut nu så åker vi och handlar sen dushen, sist mys i soffan!



måndag (tisdag)

Första jobbdagen denna veckan är redan avklarad. Linn va inte på jobbet idag, bara jag och Limpan. Dagen gick allt fört ändå. Lina ska ju inte till jobbet i morgon eller Torsdag så jag funderar på att vara hemma jag också. Ta några dagar off.. Känns som det behövs, så jag kan tvätta allt, även sängkläder och soff överdragen.. Om inte Linn kommer imorgon vill säga, men tror hon skulle vara borta hela veckan : (
Då är det snart helg igen, redan Onsdag imorgon juu !! Ska allt gå på markanden, får dra me mej Millan och Limpano. Milla är ju inga problem, Lina kommer ju komma när marknaden håller på att stänga eftersom hon är så jävla seg : )

Nu ska jag ut på en spring runda i skogen, ska bli skönt, va ett tag sen nu.. Plus hela denna helgen som har vart full med sprit, godis och skräpmat : )
Min lilla kissemisse är brumstig eller va det heter. Hon bara mjauar och skriker och drar rumpan efter golvet ^^ Hahaha, jag får gå ut med henne så hon hittar sej någon fin han katt att sätta på, eller nån som kan sätta på henne så vi får små kisseungar. Milla ville allt ha en, hon har det inte nog me lilla Ebba utan behöver en katt också : )
Men mensar katter? Kommer hon få han en sån där söt liten blöja me binda i? Milla du som kan sånt här.. !



Hitta detta på Google:
"Katter blir könsmogna vid genomsnitt 9-10 månaders ålder beroende på bl.a. årstid, ras och kön; honor något tidigare än hanar. Honornas brunstperioder inträffar vanligen vår och sensommar, men särskilt huskatter med tillgång till artificiellt ljus kan löpa när som helst och få 3-4 kullar om året. Brunsten varar vanligen 5-8 dygn och återkommer efter 2-3 veckor om katten ej blivit parad. Ägglossningen framkallas av parningen. Infertil parning leder till skendräktighet under 4-7 veckor, medan äkta dräktighet varar ca 65 dygn. En genomsnittlig kull är 3-4 kattungar. Ungarna öppnar ögonen 8-12 dygn efter födelsen och börjar själva söka föda efter ca 25 dygn. De kan avvänjas vid ca 10 veckors ålder. Kattan kan bli brunstig igen ca 3-4 veckor efter avvänjningen. Kullstorleken ökar till tredje kullen och kan bibehållas i upp till 15 kullar innan den avtar med åldern. Reproduktionsåldern är ca 8-10 år, medan honkatter och kastrerade hankatter kan bli 15 år gamla eller mer. Viltlevande katter blir i genomsnitt 3 år gamla. För att kunna hållas som huskatt brukar hankatter kastreras, i annat fall urinerar de ofta inomhus för att markera revir, och lämnar i regel hemmet vid ett till två års ålder. Även honkatter kan kastreras"




Så här liten är hon inte mera : ) Så söt så..
Nu blire en runda i skogen !
Kyss      ♥

update

Då va man hemma igen, har vart ute och åkt lite bil med min kära Henrik, åkte och hämtade han i garaget så åkte vi runt så ja fick tanka, aldrig att jag kör bilen om den är under halva tanken : ) Hahah,Åkte iväg och handla lite för morgondagen och myspys för kvällen. Konstigt att jag inte är sugen på godis utan på chips nu mera.. Hmmm? Konstigt detta.. Men men, det kommer ju i perioder så.

Annars har helgen vart helt okej, va ute Torsdag och Lördag, räckte allt. Gööt att jag inte har vart bakfull över huvud taget, kroppen har väl vant sej med att man är ute varje helg så. Kankse är det, eller att ja både Torsdag och Lördag inte kände mej så full som ja vanligtvist brukar vara !  Många frågor, men lite svar : )
Nu ska vi lägga oss i soffan och käka chips, sedan bege oss mot sänghalmen! Måste bädda sängen : / Trist.
Limpan, kan du komma ihåg att jag ska ringa vaktmästaren i morgon? Påminn mej, annars om jag inte vågar får du göra det !



Som folk vet så är jag ganska stressig av mej och ska ha saker gjort fort annars blir jag sur och putt. Så efter att Henrik hade moppat så kollade jag runt, och det dög ju såklart inte. Så jag fick runt me moppen ( som ja för övrigt fick av Lina förut idag, thanks ) och stressad och arg som jag var så tog jag i lite för hårt så hela moppen vek sej. Eftersom min teori är att jag va alldeles för stark och tog i så mycket. Men kankse för att moppen är av sämsta kvalitee? Haha ! Välj själv!

Nej nu ska jag käka lite chips innan Henken har käkat upp alla för mej !
Ha en bra kväll !
Älskar Henrik.
Kysss      ♥

sorry ^^

Förlår förlåt gott folk för väldigt dålig uppdateringe, men beror på att jag inte har haft så mycket att skriva om, plus det fina vädret. Då orkar ja inte sitta inne för datorns skull. Det har inte hänt så himla mycket det senaste heller. Jag och Henrik har umgåtts ganska mycket, och det har behövts kan ja meddela.



Sådär Henke, hoppas du blir glad nu, tog kortet för ett tag sen och jag har glömt att lägga in det,och han tjatar pch tjatar så nu fick det in här : )

Idag sov vi till halv 1, sen va det bara till att börja städa eftersom Pappa+Biggan, Farfar+Ann-Marie skulle komma hit och fira mej, bara att ja fyllde år för 2 veckor sen men haha.. Men ja åkte upp till Kasenberg för att låna en kaffebryggare av Limpan för Henrik tog me våran till garaget, så ja åkte dit men fick inte me mej ¨någon kaffebryggare så den fick pappa ta mej sej själv. Så skulle ja hem igen och hämta Henrik och bilen börja gå konstogt, så til slut stanna den bara så ja fick upp på trotoaren, och den starta inte. Henrik hade inte på telefonen och jag har bara grtis sms, skrev till Lina, Danne, Milla, Henrik och till sist Jonas Forsberg som blev en räddare i nöden. Han fick skriva till Henrik på msn så han kunde ringa mej. Henrik ringde pappa, han kunde inte komma, Henrik ringde Lina och Danne, dom svara inte. Men till slut fick han tag i hans kusin som fick hjälpa mej.  Tack för hjälpen Fredrik!  Det va iaf bensin stopp, för ja tror ju själkvklart att det lyser en lampa när det inte finns nåt kvar som i alla andra bilar, men inte i min ! ! Typiskt?
Det blev iaf kalas och jag fick mina digestivekex så jag är nöjd nu.

Ska ner och handla nu, så blir mer skriving sen !


lång helg

Helgen börjar dra sej mot sitt slut, men det är ju fortfarande en hel ledig dag kavr : ) Hur underbart ?  ! !!
Idag vakna jag tidigt, sov i soffan inatt tydligen. Va ju ute igår. Eller jag, Linan, Danne & Henken satt uppe på Kasenberg och pimpla lite vin, cider och öl. Fick lite sällskap av Monkan, Putte och Fredrik så åkte vi ner till stan, kom ju inte in på Hc för det va fullt sa dom.. Bull shiiiiitttt.. Å då va ja va arg på vakterna kan ja meddela.. Men men, fick bli att gå till Ceylan och få me sej en fyllepizza och sätta sej i en bil hem. Mycket mysssss ^^, sen pizza, mys igen !
Iaf, så åkte vi till Kasen i morse eller efter Henrik vaknat si sådär runt 1 tiden. Köpte me oss mat, laga och käka : ) Mummmaamsmsm. Sen har ja vart me Millisen hela dagen annars, vart ute å promenerat typ hela dagen.

Imorgon, ? Hmm, va händer då.. Måste städa. Pappsen och Farfar kommer hit för att fira mej... Åååh, sånt är lite tråkigt tycker ja, men ja behöver pengar så kankse lite bra ändå : )
Men men, bilen funkar nu igen  : ) Dock inte så bra som den ska, men Henken ska allt fixa min pärla så den går som en kula!!

Nu ska vi nog hoppa i duschen, sen lägga oss och sova.
Ha en trevli kväll !

Kysss     ♥


11/4

Då va det Påsk idag, igår och Torsdag med väl? Hmm, inte vet ja..
Härligt väder vi har Sverige.. Mumss..
Har vart uppe tidigt idag, gick ner och mötte Jonas & Flipper nere på stan för att kolla in lilla Ebba som va med i påskparaden. Sen blev det lite spring på stan, bolaget och en promenad hem till Jonte. Va där och hämta mina cider och sen bar det iväg till Kasen, sen till garaget, sen handla sen Kasen igen.. Mycket faring på oss.. Käka lite mat, nu ska ja hämta kläder. Sen blire att festa ! ! ! Nu blev ja sugen, va nyss på väldigt dåligt humör och ville inte dricka idag över huvve taget, men det ändrade sej : )
Så får hem och lägga cidrarna på kylning sen korka upp !!!

Så nu ska ja packa kläder, smink, skor och allt där till, känns som det kommer ta sin tid, så jävla svårt att välja kläder.. Ååh, ge mej alla kläder i världen : ) Så man slipper me detta maset varje helg..

Nej, nu åker ja hem till Kasenberg igen och super.




GE MEJ

yes











Sådär, det blev inte så mycket bilder igår. Antar att Camilla, Jonas och Flipper tog mera.. Hoppas Milla slänger in lite bilder idag så jag kan gå in och kolla..
Fan vilket väder vi har här i Åmål idag : ) I love it.. Så det får nog bli att gå ut en sväng till, nån som vill med?
Får vänta tills Limpan kommer hem så kan hon hänga me!

Varför blir man så himla party sugen? Hmm, men ska allt försöka hålla mej nykter tills i morgon! Då får jag och Lina ut på äventyr ! Hahaha. Hur gööt hade det inte vart att sitta utomhus och grilla idag? Hmm, underbart  ? ! !
Ska bort till Henriks kusin sen, ska träffa Madde, dom ska ju ha barn snart. I Juni eller Juli, och har inte träffat henne på ett halv år säkert!

Jag får väl gå till garaget och kolla hur det går me min bil. Om den kommer bli klar idag.. Hope soooo, så jag kan dra ut en sväng på stan. Måste få in musik på USB minnet som kom hem på posten igår. Hmm, ag som är så teknisk kommer nog klara det galant att få in musik där ! Haha, inte..
Jag och Lina har sagt upp oss från Sykes nu också, skönt att komma därifrån, Började utbildningen igår, så vi ska bli supportrar och jag, Lina & Linn satt ju som 3 idioter och fatta nada.. Verkligen ingeting. Så det får bli att lämna det stället. Går hellre hemma utan pengar än vara kvar där.. Men jag ska allt fixa mej sommarjobb, har sökt massor i Strömstad osv, hade ju vart helt sjukt kul att va där under sommaren och jobba : )

Oj, tänkte ju bara slänga in bilderna och sedan skriva ikväll men det blev allt lite ändå.
Lina kommer nog hit om en stund så ska vi ut på promenix i det underbara vädret !
Man kankse skulle dra en ride till Elmia i morgon, pappsen är väl där ?!! Limpa, du och jag? Hahah, ojoj. det hade vart kul !
Ha en fin Fredagskväll !


Kysss      ♥

påsk?

Gårdagen va väldigt lyckad : ) Jag & Henrik hållde oss vänner hela kvällen också, det va ju inte giår om man säger så.. Men men, förfest hos Jonte boy, himla trevligt och kul. Ganska mycket folk också. Sen gick jag och Camille tidigt till Hc. Haha, åkte hem tidigt me, hade inte så kul där, int så som ja brukar..
Ska lägga in bilder senare..
Ska iväg nu. Henk ska göra klart min bil ! ! ! ! GÖÖÖÖÖT!


sådär ja

Nu ska vi dra bort till Jonten och supa : )
Ha en trevlig kväll !


?

Va fan ska man ha på sej i morgon?
Jag får nog bestämma allt detta idag, får lägga fram allting också. Eftersom vi kommer hem halv 7, och då åker vi troligtvist bara hema och byter om, sminkar oss och börjar dricka. Sen drar vi på förfest om vi hittar nån?? ! !  : ( Åååh, men men, alla vill väl vara me oss så imorgon kommer förfesterna rulla in : )   ..NOT
Men vi skulle väl vara hos Jonas i väsrat väsrsta fall. Uppe på Kasenberg hos mamma mus också kankse. Lite jobigt att ta sej till stan osv isf dock.. Men taxin har kört dit förr!


Här kommer lite bilder sen en utav dom roligaste kvällarna i mitt liv, med dom bästa : ) Hos Mamma på Kasenberg !
    
Frette, Pållen & Milla

   
Monkan, Frette, Pållen & listige Milla

    
Jag kör på min 7,0% skogsbär cider, botten upp börjades redan då : )

     
Även Cilla & Johanna tittade förbi. Och självklart Fredda!

    
Pållen däcka (nån förvånad) Timo, Milla & Adam kladdar lite

    
Änglarna Tobbe & Solis va på plats, vems är glasögonen undrar vi bara? !

     
Björne & Jocke självfallet på plast då också, inte en fest utan dom.

Som ni ser va det väldigt mycket olika folk kvällen höll på långt in på småtimmarna tror ja : ) Jag och Pållen fick dock åka iväg ner till Björn och sova där minns jag ! ! Ojojoj, vilka minnen vi har !
Ska allt skicka iväg ett mess till Solis, han sa att vi fick komma över i morogn om vi ville. Skulle va väldigt trevligt och ta en fest igen.

Skippar nog denna trängen och sitter hemma ist, får nog kolla lite på tv. Hörde att det är hockey även idag?! Eller? Får väl sätta mej och kolla på det om inte annat. Kan ju va lite intressant, nån snygg kille finns det väl med så man kan kika efter ; )
Haha, skrev sms till Jonas igår morogn.
jag- Va heter han den snygga killen från typ Danmark som spelar fotboll?
Jonas- Jonas Forsberg

Haha, klockren. Men den snyggingen jag tänkte på va Daniel Agger. Mummmmss. Hittar dock inte nån snygg bild på han. Men får ta denna, lite enbart till dej också Jonas : )



Thats all for me now..
Hörs senare förhoppningsvist.
Va ska ja orka göra för mat i morgon då tro?

Kyssen     ♥

8/4

På nån vänster tycker jag att det känns som om det är Fredag idag, eller iaf Torsdag. Men det kan man ju nästan säga att det är, eftersom man är ledig Fredag : ) Hur gööt?
Idag har det vart döden borta på jobbet, ingenting att göra. Fick ca 20 samtal, och normalt ska vi 200, var alltså.. Ojojoj.. Så ni kan ju tänka er, Lina har hunnit med att somna 2 gånger.. Hahaha.. Men imorgon ska vi tydligen börja "träning" Skulle ju vart kvar idag på kvällen men sket i det, orka va där liksom : ) Hahhagghaha.

Blir nog lite tränig idag för min del hoppas ja. Henrik ska iväg och laga min bil äntligen : ) Så hoppas den är redo att köra me imorogn eller på Fredag. Jag och Henrik funderar på att dra till Stockholm under påskhelgen här. Fredag-Söndag isf. Men vi får se, har vi råd? Hmm,, lite illa me pengar för oss denna månaden. Men men, vi får se hur vi gör!

Yes babys : ) Skriver mera senare !
Kysss    ♥

färjestad / hv71

Skojja inte om att jag och Henrik sitter och kollr på hockey, okej ja kan ju erkänna att ja gör det enbart för att se klckledaren för Färjestad.. Men ser int ut som dom filmar han : ( Buuhuhuh. Men men.
Ska hoppa i dusche nu, får se om det blir nån update i morgon. Kommer ju hem så sent osv..
Ha en bra kväll/natt iaf !
Kysss     ♥

halva veckan gjord

Ja ni gott folk, halva veckan är ju redan gjort nu eftersom man är ledig på Fredag. Skönt!!
Idag har det nog vart den lugnaste dagen sen ja började bort på Sykes, plus att Lina inte va där idag. Men jag och Linn klara oss allt bra ändå. Käka lite mat, lasagne blev det idag, mammas hemmagjorde dock : ) Mumms, men så fick jag en lök bit i munnen och tugga som aldrig förr just i den minuten så jag höll på att spy där i matsalen. Men tillslut fick ja svälja allt helt och dricka mycke, mycka vatten, sen fick Linn resten av maten. Blää, aldirg mer lasagne känns det som just nu.. Jag äter inte lök, det är absolut det västa jag vet.
En lugn eftermiddag, min supervisor sa att vi har "träning" i morgon kväll, så imorgon blir det en hel dag på Sykes. först 8.00-17.00 och senda ett pass mellan 18.00-21.00 Som Lina hade sagt -Haaaaaaaaallelujjjaaa.. För fan alltså. Men vi tar nog Torsdag off i sånna fall : ) Orka komma hem så sent och laga mat, duscha och allt annat som man inte ens hinner när vi är hemma i vanlig tid.. Så det får nog bli sovmorgon på Torsdag. Now we talking Halleluja moment !

Har precis städat lite, faaan. När ja blir lite lite rikare ska ja allt införskaffa mej en hemmafru eller va det heter, ett hembiträde? : ) Och en nanny till mina kommande barn! Ja ska int lyfta ett finger för mycket..
Undra om du kom iväg på cirkus Jonas? Haha, min buddy Jonas ville ha mej på cirkus här i Åmål idag : ) Men ja tacka tyvärr nej.. En annan gång kankse!  Haha, och ja som älskar cikusar : )





Sorry Jonte !

Nu ska Henrik iväg till garaget, pappa skulle dit å greja lite me han tror ja : )
Roligt att min pappa tycker bättre om Henrik än mej typ ! Hahaha, ne så illa är det nog inte, han älskar nog mej mest!
Så då ska ja passa på att ta mej en spring runda i skogen här ute. Orkar jag? Hmm, ja såklart ja klarar av det... Åååh så jobbigt allt blev, jag som bara vill lägga mej i soffan åch mysa ner och somna !

Hmm, hur gör vi i morogn tro? Min bil kan ja inte köra me så långt eftersom topplockspackningen är sönder?? Tror ja, plus att blinkerserna funkar ju heller inte.. Hmm, men vi får väl ta bussen och skiter i att stanna kvar på kvällen.. Orka sitta där borta hela dagen..

Nej, nu får ja tillbaka till städningen så Henke blir glad på mej.
Älskar han.
Kysss     ♥

oj så tidigt

Då va ja redan klar, har ätit frikost som idag bestod at 2 glas juice, sminkat mej, fått på mej kläder och vart på toa osv. Allt det vanliga man gör på morognen. Yes, im redy for Sykes... Åååhh. Fan..

Sorry för lite dålig update, men åkte upp till mamma på Kasenberg igår direkt efter jobbet. Hade lite kalas för mej, käka mat och glass.. Träffa lilla Alva, det va länge sen : ) Så söt så. "Marrrrrrriiiiiiii" Hahaha, söt unge ! Blev Ica efter det för lite handling, sedan hem, tjafsa som vanligt, sen duscha och sängen.. En vanlig dag me andra ord.
Limpano ska inte till jobbet idag : ( Buuuhuhuh, men jag får klara mej me Linn, om det blir bra väder får vi gå ut och sätta oss i solen, vi gjorde det igår, så himla skönt ! ! Så hoppas på sol sol sol sol sol idag...

??
Hoppas ni får en bra dag ! Så ska ja försöka uppdatera mer senare idag. Får nog bli att dra ut på en joggingtur idag. Alldeles för länge sen nu.
Kyss       ♥



Haha, jag och lilla gummsan : )  Sötnöt Alvis !!

snozzza

Kvällen är snart gjord för min del. Ska alldeles starx hoppa i sängen, ska bara kolla klart på "en call girls dagbok"
Nattie

love is fun



  
  
  


  

Sådär, lite bilder sen gårdagen. Nu ska ja ner och handla, sen får ja skriva mer : )


jaa a a

Då va det Söndag idag, ny vecka i morgon, snart Torsdag
Va ju ute igåt, men va hyfsat städad. Dom i garderoben och vakten Sture tyckte att ja va väldigt fräsch till skillnad mot va ja brukar : ) Hahha, kommer ihåg hela kvällen också och det hör inte till vanligheten heller.
Nej, nu ska ja försöka få väckt på Henrik så han kan köra bort mej till Milla så kanse det blir pizza och skitsnack, sen hem och lägga mej !

Bilder från gårdagen kommer sen.

btw,

Jag vill också ha påsklov : ( Fy fan va orättvist det är...

Nu har ja inget att göra så jag får åka till garaet igen, kankse kan fixa mina blinkers som inte funkar... Åååh, varför va du tvungen att åka idag Lina, västa vårdagen som vi kunde ha gjort massa hyss ! !  : )


härligt härligt

Då va jag hemma igen ! Jag började knalla bort till Millisen i morse, men så va det allt lite kyligt så ja skulle hämta mina fingervantar, men så kom ja på att det är nog bäst att ja tar bilen bort, så Milla kan få åka en ride i den : ) Hahha, eller för att ja va lat. Men vi va ute på en härlig promenad i vårsolen, gick å snacka skit och skvaller som vanligt, sen fick vi slänga oss iväg upp till Mekonomen, för ja skulle dit och köpa mej en sladd och lite bil delar : ) Hahah, det fixade vi, åkte ett varv på stan, sen fick ja köra hem henne för hon ska på dob idag igen. Då åkte ja hem och slänge i lite tvätt och slängde mej i duschen, åkte bort till garaget så fick Danne hjälpa mej att koppla i stereon. Tack för hjälpen ! Så nu har ja precis kommit hem, ska byta om och ta mej en sväng på stan och dunka musik : ) Eller om man ska upp till Säffle och sola? Hmm.. Får se hur ja gör!

Men ska iaf ner till tvätten nu igen och hänga upp det sista. Blev bara 6 tvättar idag. Grattis Marie, tvätta viinte förra helgen liksom? Hahha, fy fan !

Kysss      ♥

helloo sunshine

Jäklar vilket väder det är idag, visst så här har det väl vart dom senaste dagarna, bara att en annan sitter ju innomhus så då kan man inte ta del utav det.. Men solen lyser hur mycket som helst och inte ett moln på himlen ! Stackars Limpano som sitter i en bil nu och är chafför!! Men men, dom är nog snart framme så hon kan komma ut i solskenet hon me ! Ja tänker på dej lilla limpan !
Ja har precis vart nere me två tvätt, så nu ska ja sitta här tills den är klar för att slänge in 2 till : ) Sen ska ja knalla iväg bort till Milla, så ska vi ut på en promenad i solskenet! Så himla skönt! Synn att inte lilla Ebbisen är med men, blir konstig för Milla att gå utan en barnvagn! Men vi får ta oss en powerwalk ist, eller varför inte en joggingtur som ja drömmde att jag och hon gjorde i natt !

Kvällens bjudning. Vet inte va det blir, ska nog va nykter iaf, ska köra om inte annat. Ska höra lite me Milla osv, massa stora fester är det ju idag.. Ute på Hannebol, hockey avslutning m.m så ja måste erkänna att det suger som i ett sugrör där nere i min sprittarm. Får se, skulle va helt underbart att sitta utomhus och grilla tex och dricka cider.. FYYYYY!!!! Ge mej !  Men men, ska verkligen försöka va nykter iaf!

Va ju på bio i Karlstad igår med Lina, Daniel & Henrik. Som vanligt, ja satt och sjöng för fulla halsar på vägen dit, alla skrek på mej att sluta, men icke : ) Jag & Henke masa och tjafsa hela tiden, blev inte den filmen dom andra ville se, jag och Lina fick ingen mat för dom promt skulle äta i Nyängen, bläää för Burger King, Henrik fick ingen mer mat fast han ville, mycket godis på Hemköp, popcorn aaa you name it. Allt va precis som vanligt  : )
Kollade förresten på "Män som hatar kvinnor" Jag tyckte att filmen va jätte bra, och ja som hatar att kolla på skräck filmer, visst denna va inte i värsta lagret, men läskig va den allt här och där. Som sagt, i filmen va det nåt som jag tyckte va svin scarry så jag skrek ju till som att ja satt hemma i soffan. SKÄRLL : ) Men men, ja blev ju rädd!
Btw så skulle ja vilja ha en sådan här stor popcorn maskin hemma i lägenheten. Weeeeeeeeeeii, ge mej : )



Nej, nu gott folk ska Marie försöka få på sej lite bättre kläder för att sedan ta en lång promenad i solen ! Måste ta bort smink sen igår ( jobbigt att komma hem sent och göra  det ) så mina fräknar kan komma fram : )

Ha en underbar dag!
Kyss       ♥

iväg

Då ska vi iväg till Charlestown och kolla på bio ikväll : ) Ja, Henke, Lina & Danne.. Åker upp till Kasenberg nu alldeles strax..
Så det får bli mer uppdatering ikväll, ska försöka få några bilder tagna också !
Ha en trevlig kväll : )

Kysssen     ♥

partypeople?

Dagen som denna börjar lida mot sitt slut nu nattugglor!
Ja har precis kommit från en långt härlig dusch, eller ja så lång va den inte men sköööööööön, har velat duscha hela dagen, så förut när ja kom hem hoppa ja in i duschen men tog bara kroppen, fick på mej lite mys kläder så tog ja min lilla fara bort ower, over? to Millas place. Haha, ja kom lagomt till att Milla va nära på att gå under, Ebba va tydligen på sitt häftigaste humör. Men då kommer "aunt-Böna" till räddning och får leka me den lilla filluren : ) Mej diggar hon, haha, jag kommer allt få me Ebba på många hyss : ) Knacka på fönster och slänge sej ner på backen när Milla råkar stå där och inte reagera, så hon får skulden osv. Det gamla vanliga som jag och Limpan brukar köra på. Hahah.
Satt där och tjöta ett bra tag, kolla på lite tv osv.

Ojjj så törstig ja är, why? !!!!! Ansträngt mej alldeles för mycket idag kankse. Hihihihihihihih!
Btw, jag och Lina kom på västa snille iden förut på jobbet, eller om det va igår. Det är så här att jag, Patrik och Limpan ska starta eget, bli miljonärer helt enkelt : ) Men mer än det berättar ja inte, detta ska vi fixa ! Wiihooo, Haha, tänkte på lite namn förut till placet vi ska göra. Pamali, limapa eller Dahlberg's Hhaha, detta ska bli bra det ! ! ! : )

Snart är det helg, eller man kan ju nästan säga att det är det, Fredag räknas ju också som helg tycker jag, kvällen iaf. Men i morgon är det "mysdag" för mej och Limpan, myskläder all tha way. Så vi kan ta oss en rask promenad ner till stan igen. Va lite jobbigt att gå så fort och ganska långt för att slänga i sej lite mat och sedan halvspringa tillbaka i höggklackat. Kankse därför jag får sån jävla kramp i mina fötter varje dag ? Hmm, kan va.. Sedan på kvällen blir det nog bara mys, funderar på att dra till Karlstad och kika på bio. Jag, Henken, Linan & danneboyboy. Men som vanligt ska vi väl hinna bli dödens ovänner allihoppa så det slutar me nothing : ) Hahah ! Annars måste ja upp till moder svea och greja lite, ska ju ha kalas på Lördag för mej : ) Mycket presenter annars kan det va ^^
Ska verkligen försöka me en nykter helg, eftersom nästa helg blir det nog 4 dagars fylla.. Oj, pallar jag det? Baah,  orkar inte tänka på att va full just nu !

Nu ska jag hoppa i sänegn me Henrik !
Kysss & Godnatt      ♥



natti

Nu ska ja hoppa i duschen, och sen blire sängen !
Domedagen idag på jobbet enligt Lina, men ja har mått prima i lugnet : ) Vi brukar på en dag ha cirka 200 samtal / person i växeln, men idag kom vi nog inte ens upp i 60 !!!!! Så ja hade det hur göööööööööt som helst, trött dock..
Men men, ha en trevlig kväll !

Kyss    ♥

RSS 2.0