Torsdag

Jag & mira myser just nu i soffan efter lite mat ! Nu ska vi nog ta oss en lång promenad, så får hon cykla av sej sin energi. Om det inte ska börja regna vill säga...










240813

 
HEEJ FÖR 3e GÅNEGN IDAG!
Haha, nu blir det mycket inlägg på en dag. Men när man inte alltid har tid annars får man slänga in ett par när man väl får tiden. 
Mira har åkt till Gfors & ska stanna där till måndag.. Det är planeringsdag på dagis på måndag så det är stängt och både jag & Henrik jobbar, då skulle hon dit imorgon egentligen men åkte idag så skulle David passa henne ikvälll när vi ska på kräftskiva. 
Världens bästa familjer har vi som alltid ställer upp ♥
 
 
 
 
 
Då är det bara kläder kvar nu..
Tänk om man någongång visste vad man skulle ha på sej och slippa all tid man lägger ner på att byta om hundra gånger innan man är färdig ! ÅH..
 
 
 
 
 
 

Aug. 24, 2013

Hej från mej på jobbet :)



Bara 2 timmar kvar att jobba sen blir jag äntligen ledig till måndag morgon !

Aug. 24, 2013

Godmorgon lördag!
Det vankas jobb för mej idag så jag är uppe med tuppen men ska snart bege mej mot stan. Känns som det blir en fin dag även idag, bra det eftersom vi ska på kräftskiva ikväll !
Det blir hos Camilla & nicke. Tro det eller ej så ska Henrik med !! Kul att komma ut med han en enstaka gång :)

















Mitt vilddjur :)

Godmorgon!

Dagen började tidigt idag, närmare bestämt 05.20 då jag vaknade klar vaken.. Klockan var ställd på 05.45 så ingen idé att somna om då.
Dagen började dock lite sämre, lilla gumman har hostat hela natten och varit varm. Hon har varit frisk länge nu så detta väntade vi allt på. Typiskt bara att jag skulle jobba extra denna veckan, men jag blir hemma idag så skulle henke nog ta pappa ledigt resten av veckan. Mira snarkar och sover, jag dricker te och kollar tv.. När jag väl kommer upp ur sängen går det inte att somna om.





Måndag & ny vecka :)

Å hoj!

Jag har alldeles för mycket att göra på dagarna så hinner inte med bloggen min alls. Men nu tänkte jag i alla fall slänga in ett litet inlägg.
Semestern är slut och jobbet har kommit igång igen, inskolning för mej på torsdag och börjar veckan efter det. Kul ! Hoppas bara jag får tid till att gå in för det och klara det :)
I veckan tog jag med mej David, Fredrik & Emil och drog till Liseberg i Göteborg! Lyckad dag men snälla pojkar.









Annars rullar allt på som vanligt :)

Aug. 09, 2013

En gång i månaden blir jag alltid lika förvånad när jag öppnar brevlådan och ser att jag fått en ny tidning! Haha, jag prenumererar på vecko revyn.. Jag gör det enbart för man fick så fina gåvor och det var billigt. Tidningen är jätte kass men man får numera i varje tidning en present oxå, idag blev det ögonskugga :)







Gratis är gott!





070813

 
Härliga Onsdag !
 
 
 
Såhär länge varade min semester, inte ens en vecka gick innan jag ville jobba igen : ) 
Så idag ska jag ner till bolaget och jobba eftermiddagen!
Nejdå, det var lite kris och Lennart frågade om jag hade någon möjlighet att hjälpa till & självklart ställer jag upp. 
Semestern fortsätter en vecka till, så en dag av arbete skadar inte.
 
Fixa mat innan jag ska dra blir det nu.
 
Puss ♥
 
 

Söndag!

Ännu en dag har rullat förbi. Sol, mys, lek och nu ska vi avsluta med pizza på stan :)
Henrik är just nu för tillfället och kollar på en biltransport och en traktor, Mira sover & jag sitter i bilen och väntar och väntar..








Semester!

Helt underbart med semester får jag lov att säga :) och nästan 2 veckor kvar av den! Hoppas tiden går sakta, men det tvivlar jag på..

Igår kväll åkte vi ut till kalven för ett kvällsdopp. Jag tyckte det va sådär varmt i vattnet men kom iaf i och tvättade håret :) Alva, Tuva & Mira var som fiskar i vattnet!




















Nu har vi kommit upp och ätit frukost ! Både Alva & Mira sov till halv 10 idag så det blev sovmorgon här, skönt :) Men dom va uppe till efter 10 igår så dom var nog helt slut.

RSS 2.0