natti




Lilla sötis har varit mycket vaken idag : ) Det blir mer och mer för varje dag som går, att hon är vaken asså. Snart kommer jag inte kunna sova till 13.00 något mer, utan då är det full rulle redan kl 9 på morgonen.. Ojj, hur ska jag klara det? !

Vi var hos Milla & Ebba förur och hälsade på, fick hemma gjorda negerbollar, ostbågar och saft : ) Mycket gott. Hennes mamma Agneta var även där så det blev massa tjat!
Ebbisen blir större och större för varje gång jag ser henne, eller lång tycker jag att hon blir : )






Imorgon måste vi till försäkringskassan och få någon hjälp så vi vet hur vi ska fylla i dom här jävla papprerna som vi har fått.. Cp försäkringskassan, Henrik ringde och ena dagen sa dom "Gör allt det där på internet ist, det är mycket bättre" Andra dagen när han ringde "Det där går absolut inte att göra på internet, det måste du fylla i papper och skicka in" Liksom??? Kan dom inte sitt jobb, dom säger olika.. Ååå, man blir så trött på det jävla skit stället.
Om vi går dit i morgon säger dom väl bara att vi får fixa det på internet, så som dom brukar säga " All info finns på websidan"
ÅHHHHH.



Nu blev jag på dåligt humör, bäst att gå till Mirisen och gosa med henne så man blir glad igen : ) <3

adidas



Då till en annan stor fråga för dagen. KLÄDER!
Va fan ska jag ha på mej?
Magen är för sladdrig för mina gamla kläder, och mina lovehandels poppar ut alldeles för mycket. Konstigt när man ändå har gått ner över 10 kg sen hon kom.. Men har ett par att gå ner kvar innan man är tillbaka på ursprungsvikten. Men snart dags för gymmet så man kankse blir lite fittare än nutid.
Får bli när Lina börjar jobba igen för nu under lovet kommer hon nog inte orka : )

Men åter igen till kläderna, det får nog bli slappisbyxor och Adidas tröja skulle jag tro. Något som man känner sej bekväm i, och en bra Söndagsoutfit : )












Henrik kommer alldeles strax hem, äev Madde,Fredrik & Malva är nog på ingång snart!

Ikväll ska jag, Mira och moster Limpa hem till Milla & Ebba och hälsa på!
Hon hade bakat negerbollar till oss till och med, mmmmmm underbart när vännerna vet precis vad man vill ha.
Det ska bli mysigt och träffa Ebba igen också, hon var sååååå söt när hon var här senast och bara hoppa på mej och krama mej!

En sak som jag helt och hållet har glömt. JOSSE är hemma i Sverige igen och hon kommer hit till mej i morgon!!!! Weei, det ska bli så roligt att träffa henne. Jag minns inte när jag såg henne senast, men det var nog långt före Julafton senast.
Även Monkan kommer hit till mej i morgon och hälsar på! Ska allt prata med Millan om hon också vill komma, fika för hela slanten kommer det vara nu framöver : ) Och Limpano är nog också på plats här i soffan med sin laptop imorgon skulle jag tro ^^



god morgon,



Hahaha, det är allt illa detta att sova bort hela dagen. Men jag kan inget annat än skylla på min dotter som får mej till detta : ) Jag lovar att om hon skulle vakna tidigare skulla jag också vaknat tidigare och vart uppe. Men nu vill hon ju sååå gärna sova så jag har ju inget annat val än att lyda henne !



Precis precis sekunden innan hon somnade igen : ) 



Henrik var allt uppe i ottan och skulle till garaget och flytta det sista, eftersom han byter garage till andra sidag typ. Men han kommer nog snart hem för snart får vi åter igen besök, idag utav Henriks kusin, hans tjej Madde och deras dotter Malva : ) Kommer bli trevligt att träffa dom. Måste städa lite innan dock, mindre trevligt.

Då till en utav mina stora frågor idag. Vad ska jag äta till frukost? Jag har 2 alternativ.
1. Godispåsen som inte är uppåten sedan igår.
2. Smörgås och juice.

Alltså, det är inget svårt val för mej. Självklart tar jag godispåsen : )




en sista rad



Man kankse skulle ta bort den där baby-ned-räknaren nu när gumman redan är i livet?!

----->





Jag kommer inte ihåg hur jag fick dit den och jag vet nog absolut inte hur man får bort den. 
Någon blogg expert där ute?



 

kort



Älskar dej lilla Mira : )







Ursäkta för min härliga klyfta som kom med i bild, men jag hoppas ni kollar på henne ist för min slapptutte.
Idag fick hon vara en leopard tjej : )
Hon gjorde även en sprutbajs förut när jag bytte på henne, som tur var hade jag precis lagt tillbaka blöjan uppåt så det kom inte på mej, men snett utåt. Hahaha, sååå söt!
Det lyckades hon även med på Näl att sprut-bajsa-ner en sköterska som fick å och byta kläder tack vara henne! You go girl ^^ Okej, sen lyckades hon även göra det på mej också, men som tur var hade jag den allt för snygga sjukhusskjortan på mej, så det var ju bara att byta den.



Henrik kom hem för en stund sen så nu är han iväg och byter på lilla gumman som sedan är redo för mat åter igen. Hoppas hon vill sova inatt så vi slipper åter igen en natt med skrik.
Jag har laddat upp med lite godis/chips och dricka som vi ska gotta oss i nu till någon film. "På smällen" går på tv och den är helt okej så det blir nog den.



Have a nice day!







filmtajm,



Lina har precis lämnat mej och lilla Mira, så nu sitter jag här i min ensamhet. TUR att datorn finns här nära till hands : )
Jag såg nu att "10 orsaker att hata dig" börjar om ca 3 minuter, så jag får ta lilla babyn i min famn och lägga mej i soffan och kolla på den. Det var inte igår man såg den kan jag meddela : )









<3

: )



" Hej jag kan tyvärr inte komma sen, men jag har inga pengar på telefonen bara gratis sms. Men vi hörs! "

: ) Det är fina saker det!





Jag och Lina har precis gjort oss varsin hamburgare till frukost/lunch.



Blev lite sen frukost för oss, vi åkte ju ut till Dalhall för att träffa Monica och Jonas, Jonas hade fullt upp och Monica hade dratt därifrån. Men vi får se till att träffas någon dag i veckan så Monkan och Tindra får se våran lilla tös : )







inte vilken Lördag som helst



Idag har jag och Henrik varit tillsammans i 2 ½ år : ) Grattis så mycket till oss! Det känns som det är mycket längre, men eftersom vi började träffas för snart 3 år sen så käns allt så mycket längre.
Vi får se hur vi firara denna dagen : ) Blir nog bara hemma mys med våran lovely dotter som i denna stund ligger helt utslagen på Henriks bröst!
Inatt har hon skrikit konstant, det har varit ganska så jobbigt. När man inte vet vad hon vill. Hon käkade HELA tiden och bajsade inget, så magen var spräng hård och hon bara gapa och gapa.. Men till slut slocknade hon på mej och sov ca en timme eller två tills hon kom på att hon skulle ha mat igen, så det var ju bara att fläscha fram med tutten åter igen och försöka få henne att träffa rätt i munnen. Hon har börjat att masa så när hon ska äta och ta tungan över bröstvårtan och då lilla gumman kommer det ingen mat, iallafall inte i munnen på henne !




Jag och Lina ska iväg ut till Dalhall och träffa Monica och Jonas nu, så jag får sätta fart!




bye bye klumpen...





Im gonna miss you!!



Får se hur jag ska kunna börja tycka om den nya familjemedlemmen.





Mira



Bar för jag har världens sötaste dotter : )


Fredag!



Bara 1 uppdatering igår, dåligt Marie!
Men vi fick lite bråttom före vi skulle till Gfors för pappsen kom hit och tjöta, men vi kom allt iväg till slut och maten stog på bordet när vi kom : ) Mumms, vi fick lite allt möjligt som kottleter, fläsk o bruna bönor, sås, potatis och kokta grönsaker. Det är så himla gott att äta när andra lagar tycker jag!
Blev mycket kort tagning på Mira eftersom dom som sagt blev hela 5 generationer, och det är ju inte så himla ofta man är med om det.
Kom iväg hem ganska sent och då var vi tvunga att åka förbi hos Mamma och hämta lite saker och hälsa på BooBoo som är där och lever jävuel : ) Vi får se vad vi ska göra med henne om mamma vill ha kvar henne, eller pappa kankse kan ta henne. Ifall Mirisen skulle gå och bli allergisk.. Jag ska iaf inte skriva ut på Facebook och fråga om någon vill skjuta henne : ) Hahhahaha, det ÄR INTE bra har jag hört! Då kan folk börja lägga sej i på direkten...

Nu har jag precis ammat lilla skrutten och hon blev så mätt så : ) Hon ligger i sängen och stånkar och mår gott hör jag nu. Vi ska ju iväg till Näl om en stund så Mira får hennes höftröntgen/ultraljud gjort som vi inte orkade vänta på i Söndags, eller vi ska försöka komma iväg vid halv 8 tiden. Det var ju ingen ide att lägga sej och försöka sova i en halv timme för då blir man ju aptrött och kommer laldrig upp ur sängen så det var bara att kliva ur snarkofasen och sätta sej här och uggla.
Knappt en kotte är väl vaken nu, mer än Lina då som vart uppe säkert en timme eller 2 : )



MEN SKRÄLL ATT DET SNÖAR! Alltså, hur mycket snö ska det komma detta året tro? Det räcker ju nu tycker man.. Men visst, man ska absolut inte klaga. Det är ju myyyycket bättre att det är massa snö och snöar ist för att det skulle vara blaskigt och regna dag ut och dag in.



Jag försökte få en bild på att det faktiskt snöar ute, men blev sådär får jag lov att erkänna!







Nej nu ska jag äta frukost, jag är hungrig som en varg.



vs



Vi fick med oss nybakat bröd från Gfors igår både som hans mamma hade gjort och hans mormor : ) Ska bli SÅÅÅÅ gott i gott gott med färskt bröd!
Efter det ska jag behöva väcka lilla Mira och byta blöja, ta av pjamas och få på henne fina kläder : )



Hejdå!

sovmorgon,



Idag tog jag och Mira oss en sovmorgon till 12 snåret : ) Man skulle ju kunna ligga i sängen hela dagen och mysa med henne om det vore så. Hon äter ju ca var 3e timma, och antingen somnar hon som en stock direkt efter maten eller så ligger hon vaken och bara är ur gullig : )
Henrik tog sej i kragen och gick upp vid halv 7-7 tiden i morse han, och drog till garaget och skulle städa ur det eftersom han ska byta garage till andra sidan typ och han ska tydligen vara ute denna helgen. Så jag tror han är lite stressad, men såklart min man får åka dit och fixa det så tar jag lill tjejen!

Jag har precis fått i mej 3 smörgåsar : ) Mummma! Och juice till det, smaskens! Har ju inte ätit sen igår morse, mat alltså för det blev ju bara massa kakor osv på kvällen och efter det orka jag inte äta något mer. Men konstigt nog är jag sugen på en kaka nu ändå ! Haha, illa detta ^^
Nu  till det stora problemet, KLÄDER! Vad fan ska man ha på sej idag? Åååh, det är alltid lika svårt att välja kläder, när man var gravid var det svårt att hitta för man hade en bavta stor mage ivägen men nu måste man tänka på amningen också, man kan inte ha vad som helst om jag inte är villig att dra av mej alla kläder för att hon ska få mat. Icke, så man måste anpassa kläder efter det nu också.. Pusst, men i slut ändan brukar jag alltid hitta något ändå.



Mina älsklingar <3

fikatajm



Reine, Wera och Alva var här förut och kollade på lilla gumman. Dom hade med sej semlor men varken jag eller Henken äter det, men tur att vi hade egen fika. Så de blev negerbullar, muffins, gifflar, kakor, semlor, kaffe, coca-cola, cider och saft : ) Ett himla kakkalas blev det här på bordet!
Mira fick kläder av dom, jätte fina men lite stora så det får väntas innan hon kan använda dom. Men idag har hon faktikst på sej kläder i storlek 50.



Imorgon åker vi ju till Gfors, åker dit på eftermiddagen. Det ska bli trevligt och gott med mat! Idag blev det smörgås i morse och nu massvis med kakor och dylikt. Så man skulle nog behöva lite mat i magen kankse?
Det finns inget hemma just nu, eller smörgås och pan pizza. Pizza är jag absolut inte sugen på och smörgås är jag trött på.
Hmm, vad ska jag hitta på? Det kommer allt sluta med att jag sitter här i soffan med en prickikorvs-macka i handen och mumsar i mej lika fort som den gjordes : )
Jag och Lina är verkligen pappa upp-i-dagen. Pappa äter ALLTID macka, om det var så så skulle han allt äta smörgås till frukost/lunch/middag/kvällsmat. Och såklart är vi lika dana nu, en mummmmmsig, god, färsk smörgås sitter alltid lika fint i magen det : )



The baseballs spelas på Spotify här i lägenheten  : )
Dom är grymma. När jag låg på sjukan i Kstad så hörde jag dom på reklamen på 4an hela tiden och då tyckte jag även att dom var lite heta/snygga men det har allt ändrats sej nu, eller jag kollade på lite bilder på Google.se men tyckte inte dom var så heta då..



Snygga- NOT, inte på bild iaf.
Men spelar och sjunger himlans bra : )





Nu ska jag gå till soffan där Mira och pappsen sitter och väntar på mej!

.


<3



Lilla gumman slocknade så gott på mej när vi låg i soffan så jag fick ta med henne till datorn : )
Idag har Christina och Ann från Bvc varit här och kollat på våran skatt och vi fick väga henne, hon har blivit jätte stor så nu väger hon hela 2820 g. Sist vi vägde henne va i Söndags och då var det ynka 2685, så det är jätte mycket! Det är våran tjej det : ) Hon kommer bli så stor, rund och goo snart så!




Lite senare i eftermiddag/kväll kommer Reine, Werra & Alva hit och hälsar på oss! Var fruktansvärt länge sedan jag träffade dom också, så det kommer bli jätte kuligt!
Då får vi se om vi får igång kaffebryggaren utan bror Patriks hjälp, men det kan ju inte vara SÅ svårt att få ett par koppar bryggade?

Henrik har fått migrän också : ( Stackare där, så nu ligger han helt utmattad i soffan och försöker svoa bort det, hoppas det blir bättre för i morgon ska vi ju iväg en hel dag till Gustavsfors och hälsa på hos farmor & farfar, faste & farbröderna. Även gammel mormor/farmor ? och till och med gammel gammel mormor/farmor eftersom Henrik har mamma, mormor och gammel mormor i livet. Dom blir hela 5 generationer. Det får nog bli korttagning på det : )
Men före vi åker dit måste vi dra upp till mamma på Kasenberg och hämta dom sista sakerna och vagnen där skötväskan sitter på som jag behöver packa.
Snart måste jag dra igång och börja träna, så den där fläskmagen försvinner och jag behöver komma i mina kläder igen, eller jag kommer i dom men ser ut som en tjockis när kärlekshandtagen syns så och magen är fladdrig som en flagga. Limpan är nog på att dra igång med träning : )






Ciaaoooobella






Onsdag



Godmorgon allihoppa!
Jag och Mira har vart uppe en stund, jag fick faktiskt bada henne för hon har inte gjort det på ett tag nu. Hon tyckte inte riktigt att det var lika skönt som det var på sjukhuset men till slut blev hon allt lugn och sprattla som en fisk! Hon prutade lite i badet så det spruta ut lite bajs : ) Tur att det var i vattnet och inte när jag höll henne naken i famnen ^^

Men nu ligger både hon och Henrik och sover så sött i sängen. Sjusovare där : )
Jag ska försöka hinna ta mej en dusch innan lilla gumman vaknar och märker att hon är hungrig. Men nu ska hon inte äta förens om ca en timme så det borde jag allt hinna med.
Efter duschen blire frulle ! Mummma, jag är lite hungrig nu känner jag. Ska bli gott med limpa med pricki korv och juice : )








Mira säger Tittut och ligger och lurar under täcket : )


huset fullt,



Det började med att Camilla & Ebba skulle ta sej en tripp hit, men så ringde Emma och sa att hon & Elsa jätte gärna ville komma och kolla in lilla Mirisen!
En stund efter det ringde Patrik och sa att han och Lina skulle komma efter Lina slutade jobba, så det blev huset fullt här hemma i den nya fräscha lägenheten. Jag, Henrik, Lina, Patrik, Camillan & Ebbisen, Emma & Elsa. Det var jätte trevligt och jag ( Mira då ) fick present av Elsa, 2 jätte fina bodys och en urgullig sparkdräckt! Jag tycker att det är såååå mysigt med sparkdräckter. Men det tar nog någon månad eller två innan hon kan ha dom : ) Men bra att ha att växa i ju!
Av Millisen och Ebba fick vi blommor och gifflar, she knows what we like : )
Tack för allt tjejor och Putte!

Ebba satt i Linas knä och jag satt bredvid och lilla gumman slängde sej på mej bara så där och gedde mej en BAMSE kram och krama mej massor utav gånger! Så underbar hon är, hon har nog saknat mej : ) Var ju så himla länge sen jag var hemma hos dom. Till skillnad på förr när jag var där varenda dag i stort sett!
Lite fika och den nya kaffebryggaren blev använd för första gången, dock fick dom ta fram bruksanvisningen eftersom det var tydligen för komplicerad för dom. Men till slut kom det kaffe, fikat kom fram på bordet och det blev ett himla liv med alla bäbbar när kakor och dylikt kom fram!






Nu ligger Mira i soffan och pratar hej vilt : ) SÅÅÅÅÅÅ söt hon är!
Hon har precis tryckt i sej massvis med mat av mina tuttar så nu lätta det lite på trycket där iaf. Jag har ju så fruktansvärt mycket mjölk i brösten så jag har ont hela tiden, men jag känner faktiskt att det börjar bli bättre nu. Hoppas det blir ännu bättre.
Jag kunde inte ligga på mage det sista för magen på mej var så stor, och nu kan jag inte sova på mage för brösten är så stora och ömmar, spänner och trycker på. 1 natten efter att hon föddes kunde jag ligga på mage, men nu är det omöjligt igen : (



Så fin med sina stora ögon : )






Statistiken har ökat massor nu när den lilla Mira är född, man skulle alltså föda en bäbis för att få mer läsare : ) Hahha, men det är roligt att det är mer folk inne och kikar här.
Lämna gärna kommentarer, det uppskattas : )




Imorgon kommer Christina barnmorskan och Ann från Bvc hit och ska kolla lilla Mira, ska bli kul att väga henne och se om hon har gått upp något. Känns som hon blir större och större för varje dag som går. Men ändå är hon sååå liten än. Hon är nog uppe i 2700 g iaf hoppas vi på.
Hon ska även få sej ett bad före dom kommer, så hon luktar mums mums och är ren och fin !


Blir nog film nu ikväll, Henrik har laddat ner ett par stycken.

Älskar Henrik & Mira, min lilla nya familj <3




Tisdag



Känns såååååååååå himla skönt att vara hemma så det finns inte ord! Bara att kunna sova i sin egen säng och slippa dom där äckliga sjukhussängarna och fleace täcket och att endast ha 1 kudde, 1 KUDDE ja gsom har 9 st i min säng hemma.
Vi sover hela dagarna känns det som. Idag sov vi till 12 : ) Visst vi är ju uppe och ammar men somnar lika fort på mitt bröst för det ! Hon hosta ut massa mjölk på hela mej för en stund sen så hela håret är fullt i tuttemjölk!
Henrik ska ställa sej och göra frukost nu. Bacon, stektpotatis och ägg slår han till på idag!
Lina var här igår och gjorde hemmagjorda pannbiffar, sås och potatis igår till oss, thanks! Och det blev så gott : ) Gott med hemmagjord mat för en gångs skull, har ju levt på godis och pan pizza nu i 3 veckor typ!


Idag kommer Camilla hit en sväng och hälsar på oss, ska bli roligt! Har ju inte sett henne på säkert 4 veckor nu. Jag fick ett kort på Ebba och hon har blivit jätte stor, framför allt en hår boll : )
Även Limpan kommer, och kankse herr Forsberg som jag heller inte har träffat på evigheter.
Lilla Mira får gå i pyjamas hela dagen eftersom vi knappt har några kläder till henne än, hon har ju bara storlek 40 än : ) Men jag hade inte klagat på att gått i pjamas hela dagen ^^


bilder,



Nu så, nu ska ni få lite bilder och lite uppdatering : )



Henrik ligger nu i soffan med lilla Mira och har det gott. Dom är såååå söta! Jag har precis tagit mej ett långt härligt bad, det var verkligen skönt och väl behövts ( ? stavning )
Lägenheten är i stort sett klar, det är massa städ och lite små grejer kvar men vi bor här nu iaf.
Men vi får ta det som det kommer, så underbart att vi fick komma hem till våran egen lägenhet och slippa fara och flyga runt över allt.

Mira är idag hela 3 veckor gammal : ) Wiihoo, inget kalas för henne dock. Det får bli på 1 månads dagen det!
Imorgon kommer troligtvist Camilla och Ebba hit på lite fika och gosing med min lilla gumma. Frågan är om Emma & Elsa och Monica & Tindra kommer. Emma ringde allt förut men jag glömde ringa upp henne. Men jag får ringa henne i morgon och höra : ) Skulle vara kul att träffa alla tjejorna.



Här kommer lite bilder på Mira som ni säkert jätte gärna vill se!







En min som hon gillar att göra : ) Meeeen så söööööt!







Efter första badet och det tyckte hon om, hon flöt omkring och var som fisken i vattnet!









Hon fick låna en Laban body i storlek 44 som var lite snäppet för stor : )









Här är hon inte många dagar, pytteliten : )







Där fick ni lite fina bilder på våran prinsessa!
Nu ska vi försöka få ordning i sovrummet eftersom jag promt skulle börja flytta om där..

Puss

hemma



Nu är vi äntligen hemma : )
Lägenheten är nästan helt klar också, bara det sista med städning och finskjutsering kvar! Men det kommer gå fort när vi väl orkar börja med det.



Men lilla gumman mår toppen och vi har lite mycket att göra och tänka på så uppdateringen kommer allt när det har lugnat sej lite!



PUssss babes

lilla livet


Idag är lilla Mira hela 1 veka och 4 dagar och jag tycker hon blir längre för varje dag : )
Lik pappa med längd, mycket pruttar och rapar högt !


Det var ju meningen att vi skulle få åka hem i morgon och ha hemsjukvård som skulle komma och kolla till henne ett par gånger i veckan, men eftersom vi bor i Åmål ( och min och Henriks vanliga tur ) så funkade ju inte det. Så det är bara att dra iväg till Näl i morgon bitti och kolla hur dom ska göra. Eftersom man har ju bara förlossnigen här i Kstad sen all kontakt osv har man med Näl när vi bor i Åmål. Men hoppas hoppas att dom har någon "hemsjukvård" där också så  vi får åka hem i morgon ändå.
Börjar bli lite långtråkigt att vara här, eller mest att dagarna ser ju precis lika danna ut, hade vart mycket bättre att ligga hemma i soffan och göra det som vi gör här. Som hon sa igår " det ni gör här kan ni lika gärna göra hemma"

Även amningsexperten Maggan var inne hos oss en kväll och såklart fick hon igång amningen direkt men hjälp av en sån där bröstnapp och då kom ett litet ljus upp eftersom det har kännts hopplöst eftersom hon inte vill amma. Men nu får hon iaf tag och får i sej några droppar. Mina bröst läcker som faaan annars. Jag har så himla mycket mjölk så dom vet snart inte vart dom ska göra av det : ) Men jag tänkte sälja mjölk om det fortsätter så här. Eftersom jag får ju ändå bara slänga det, då är det lika bra att någon annan får ta det som inte kan amma över huvud taget.





Härligt att det är Fredag iaf och lite bra på tv, eller bra och bra. Jag hatar Lets Dance, men det är ju iaf bättre än Nyheterna som ska vara hela förbannade morgonen. Jag har bara 1an, 2an och 4an på rummet och om man inte heter Jonas Forsberg och kollar på Boobiboo, Baloo, Dobido eller På spåret som går på 1an får man allt kolla på 4an och där är det massa skit på dagarna.. Liksom reklamtv i över en timma nu på förmiddagen? Det måste väl finnas nåt bättre dom kan lägga in där?? Tydlige inte..

Jag ska försöka uppdatera något under helgen. Sitter ju på bibloteket nu, men det är stängt hela helgen men hoppas som sagt att vi kommer hem i morgon eller på Söndag : ) Då blir det bilder och bättre uppdatering här på min blogg!

Saknar alla där hemma :  )
Puss

Vilken resa..



Hej på er allihoppa som undrar hur det går för oss : )
Allt är jätte bra med lilla Mira, hon är pytte liten och huuuuur söt som helst.



Allt började på Söndag 31 Januari hemma på Kasenberg, Lina skulle komma och hämta mej för vi skulle ner till stan och greja lite, jag gick på toa och såg att jag hade ytterst lite blod i trosan och ringde Henrik direkt, han fick panik och sa att jag var tvungen att ringa in till BB och höra så det inte var nåt allvarligt.
Jag ringde och dom sa till mej att avvakta lite ifall det kom mera blod eller om jag skulle börja få värkar. Utan att jag visste ordet av det stog Lina utanför och Henrik var snabbt hemma hos mej han också. Jag som är så envis skulle ju självklart med ner till stan och detta var ju inget tyckte jag. Vi åkte neråt och kolla lite i lägenheten, fick leta fram lite babykläder osv när jag känner hur värkarna blir mer och mer intensiva, eller det kommer mer och oftare än vanligt.
Henrik får åter igen panik och vi fick ringa bror Reine som vi skulle få några saker till barnstolen ( Som vi har haft ca 8 månader på oss att fixa ) och till slut när jag har värkar med 10 minuters mellan rum så ringer jag till BB igen och dom tycker att vi ska packa lite saker och komma upp. Vi drog iväg runt 8 tiden och var där strax före 9. Vi fick ligga i ett rum och mäta mina värkar och kolla hur ofta barnet rör på sej och til slut skulle hon "bara känna så allt var okej" och hon säger att vi ska föda inatt. Då börjar jag få panik och Henrik lika så, då var klockan 10 och jag var öppen 3 cm.
Vi fick byta rum till vårat förlossningsrum där det hela skulle hända och värkarna börjar bli väldigt intensiva och gör fruktansvärt ont. Ensvis som jag är så ska jag ju självklart klara detta utan smärtstillande men när klockan är 24 ungefär så säger barnmorskan till mej att jag ska få lite lustgas. Dom första gångerna jag fick i mej det var nog det bästa på länge : ) När klockan är 2 eller 3 är jag öppen 6 cm, men efter det gick det undan. Jag har inte mycket minne efter detta då jag var hög på lustgas resten av tiden. Dock inte det sista när jag hade lustgasen inprincip hela tiden då det bara var syre i den, men det fattade ju inte jag och Henrik sai nget han heller för då skulle jag nog bli ännu argare.
Vi var ett väldigt bra team jag och Henke, jag bara blåste jätte fort så stack han dit masken med gasen och jag nicka när jag var klar, utom en gång när jag glömde bort att nicka så jag slocknade helt och Henrik fick till slut fart i mej och på dom sekunderna som jag var away hann jag tydligen drömma om farfar : )
Vi var vädldigt inställda på att vi skulle få en pojk eftersom nästan alla trodde det och även Christina, barnmorskan i Åmål och när hon hade kommit ut frågade jag vad det blev och hon berätta att det var en liten tös kollade jag och Henrik bara på varandra och trodde nästan inte vad vi hörde!
05.52 kom hon ut ur mej, 45 cm lång och vägde 2300g och jag klarade mej fin fint undan, inga sprickningar eller klipp. Hon hade rivit mej lite med öronen tydligen men jag fick en spray sombedövade : )

Hon är världens finaste och är jätte snäll. Hon gråter nästan ingenting och är underbar!!!





Fick sno bilden av Limpan som har lite mer bilder på hennes blogg. http://Linadahlberg.blogg.se ( funkar inte att lägga till länk här på dator, sitter i biblioteket här på sjukan )
Henrik ligger borta på rummet och sover med henne på magen! Dom är såååååå söta!



Hopppas att vi snart får komma hem, hon måste komma igång med amningan som hon för tillfället inte är ett dugg intresserad utav. Men bara det kommer igång får vi åka hem!
Förhoppningsvist till en nyrenoverad lägenhet : ) Mamma, Anders och Henriks föräldrar jobbar på för fullt nu när vi är här.
Henrik åker nog hem i morgon och kommer tillbaka på Fredag efter jobbet : ( Buuhuhu, det är så fruktansvärt jobbigt att vara själv. Sist gråt jag jätte mycket och när Henrik kom gråt jag floder för jag blev så lycklig av att han kom till oss.






Här fick ni lite uppdatering iaf. Ska försöka uppdatera mera om jag orkar gå till datorn här.
Men vi mår bra och allt gick precis som det skulle!



Pussss

RSS 2.0