22.03


HEJ !
Min dag har varit helt perfekt. Fina vänner & min älskade familj har gett mej jätte fina saker.
Tack Lina & Daniel, Mamma & Anders, Pappa, farfar & Ann-Marie & världens bästa granne Kaj ! Vad hade jag gjort utan er ? ♥



Damsugare av Mamma & Anders



Kaffebryggare av pappa



En stekpanna av Lina & Danne



2 rosor & Aladdin av Kaj

Den bästa presenten jag kunde få är att Mira har börjat tagit sina första steg : ) Hon kan ta flera stycken i rad & hon tycker att det är sååå kul !
Jag blir så stolt av att se min lilla lilla flicka bli så stor. ♥
Imorgon åker hon med Henrik & är med han i över 1 vecka så när jag ser henne nästa gång springer hon nog ! Jag ska alltså klara mej utan Mira så länge. Vi får se hur det går..
Saknar henne redan !

Tack för alla grattis sms, samtal & facebook!

my b-day


Idag fyller jag 24 år !
Wiiie, grattis till mej : )
Jag kommer ha en bra dag med vänner & familj !




15.41


Hej !
Va skönt med Onsdag, då vet man att halva veckan har gått : )
Mira valde att gå upp tidigt idag, såklart när hon har sovit så bra sen i Söndags.. Bara att gå upp & dra igång dagen.
Promenad med Lina & Mill ner till stan till Oscar`s där Milla skulle äta lite lunch. Vidare upp mot Adolfsberg, ner mot stan, handlade lite gott tills i eftermiddag, hem : )
Pappa, farfar & Ann-Marie, Lina & Tuva kommer i eftermiddag nämligen för att jag fyller år imorgon ! Det blir lite fika & kalas. Trevligt!



Mira mitt på bordet : )


20.28


Titta på världens sötaste Mira tjej!







Hon är helt underbar min lilla gumma : ) Hon har busat, stojjat & härjat med mej nu på kvällen så hon somnade så gott efter vällingen.

Imorgon blir det jobb för min del, hela dagen. Mamma & Pappa hjälper mej med Mira. Så snälla föräldrar jag har som alltid ställer upp.

Tee & macka i soffan nu!
 



20.14


Välling till Mira alldeles strax, sedan ska ni få mysiga bilder på gumman när hon idag fick bada i handfatet : )


11.02


Måndag!
Godmorgon på er. Ny vecka, igeeen. Jag förstår inte vart dagarna tar vägen ?
Jag har haft en jätte bra helg. Fast jag har saknat Mira jätte mycket som varit hos Henrik sen i Torsdags. Det var underbart att få se henne igår när hon kom. Jag fick världens största myskram & leende! Hon var uppe till 22.00 typ & sov till 8.30 i morse. Min älskling !

Gårdagen spenderades nere hos Malin som var bakfull : ) Sköönt att inte vara i samma sits ! Hon berättade om lite bravader som hade hänt men hon hade faktikst varit ganska lugn på lördagen. Vi hade en personlig kock på plats som lagade jätte god mat till oss !

Jag & Lina ska ta en lång promenad upp till mamma nu om en stund : ) Jag ser att det inte blåser idag så hoppas det är lika skönt som det ser ut !





älskade Mira ♥

20.53

Lördag !
Jag har nyss ätit ett stort lass med mat : ) Inte vilken mat som helst, utan hemmagjorda köttbullar, makaroner & brunsås! Dra på trissor. Gott blev det också.
Nu blir det mys i soffan med godis & en film kankse.
Hoppas ni haft en bra dag!
Puss & Kram



07.43

FREDAG!
Nu sitter jag framför datorn & försöker få i mej lite frukost men det går sådär.. Va inte alls sugen på att äta idag.
Jag ska göra mej klar & sedan åka till jobbet. Börjar 8.30 både idag och imorgon.



Godmorgon på er !

Puss & Kram


16.00



Torsdag!
Konstigt, för jag tycker det känns precis som det vore Fredag. ?
Jag har inget vettigt att skriva som vanligt men jag har iaf häcken full nu i eftermiddag/kväll.

· Henrik ska hämta Mira typ nu
· Hem till Madde & Malva
· Jag åker till pappa & drar igång 5an
· Åker till mamma för att byta bil
· Gymmet ( tror dock jag får skippa det )
· Handla
· Laga pannkakor : )

Imorgon & Lördag jobbar jag, hela dagarna. Ska bli skönt så jag får lite mer timmar. Annars inget planerat inför helgen, lugn & fin ska den vara !

På torsdag om en vecka fyller jag år!



Puss & Kram


11.24


Nu drar jag snart iväg till Säffle för att jobba : ) Mira har jag lagt för sin dags-lur, men jag hör att hon grejar lite så hon sover inte än.
Pappa kommer om en stund för att hjälpa mej med Mira tills mamma kommer i eftermiddag. Så snällt att dom ställer upp ! Längtar tills jag kommer hem ikväll & får pussa på min lilla tjej.



Älskar dej gumman ♥


08.19


Onsdag !
Hoppas hoppas hoppas : ) Men vad säger jag inte!







Ni kan ju kolla på lilla Mira ist för mina kläder. Idag kör jag på bekvämt & inget annat eftersom jag har rosa brallor & röd tröja : ) Haha, & Mira har rosa tröja & alla möjliga färger på henne byxor. Sådan mor, sådan dotter : )

Idag ska jag jobba, både Mamma & Pappa ska hjälpa mej med Mira eftersom Henrik är iväg till Uddevalla på kurs. Jag börjar 12.50 så det blir ju inte hela dagen.

Nu blir det frulle : ) 

Puss & Kram 


19.52


Tisdag!
Idag har vi varit ute i stort sett hela dagen : ) Underbart väder, synd att det blåser bara..
Började med en promenad med Lina ner till stan, skatteverket & Ica. Tuva skulle till Bvc så vi följde med dit så Mira kunde leka lite. En spontan fika med Milla & Ebba på Oscar`s. & en liten sväng på stan igen innan vi gick hem.



Mira bajjade.



Fina Ebba & Mira leker : )

Nu innan Mira skulle somna passade jag på att flytta om lite, så nu har hon sitt eget lilla rum : ) Flyttade in hennes säng i "garderoben" Så hoppas hon kan sova lite längre på morgonen, då hon vaknar direlt det blir ljust & det är innan 6.00 nu + att man ska ställa fram klockan till helgen & då blir det ännu ljusare..
Jaja, vi får se om hon trivs där inne : ) Hon har iaf somnat nu !

Puss & Kram


21.32


Jag fick ge det ett försök att fixa bloggen för den kunde ju inte se ut så som den gjorde precis nu innan. Detta får duga ett tag innan någon kan hjälpa mej & fixa till det helt.





Hoppas på sol imorgon så jag & Lina kan komma ut ! Hade vart så skönt med en lång promenad  : )
Enligt klart.se ska det vara fin fint väder, men inte alltid man kan lita på det.

Puss & Kram



19.57


Jag älskar min Mira : )







Janii, nu sover gumman gott & jag ska dricka tee.
Jag försökte agera hemmafru förut och skulle ge mej på att laga lasagne för jag var jätte sugen på det. ( riktig lasagne helt själv utan sån där mix ) Tror ni det blev bra? Haha, nej det blev det inte. Slutatde med att det osade bränt & jag hade gjort det man inte ska göra, avsluta med pasta-plattan.. Haha, det är inte meningen att jag ska stå i köket. Konstigt när man har en mamma som är kock.

Jag & Mira, Lina, Danne & Tuva, Marie & Didrick och Mamma gick till mormor förut. Ingen mormor där så jag fick susa iväg för att hämta henne hos en tant. Till slut kom vi in & det dukades upp frallor, pålägg, dricka, kaffe, kakor & bullar : ) Jätte kul ! Mormor blev så glad över att Didrick var med så nu lever hon nog lite längre.

Puss & Kram

ny vecka, nya tag


Måndag !
Mira är sjuk, så hon vill inget annat än hänga i mitt knä.. Stackars liten, tror hon har lite feber : (
Hon sover nu, för andra gången idag. Skönt att hon kan sova över huvud taget.
Jag har absolut inget vettigt att uppdatera er om. Tyvärr.

Kan någon komma & färga mitt hår ? : )


lördag



Godmorgon, godmorgon!
Wiiie, idag lyser solen igen : ) Hoppas det håller i sej nu & all jävla snö försvinner. Nu räcker det, eller hur?
Jag ska dra mej upp mot Säffle om en stund för a day of work, jobbade även igår också!
På kvällen åkte jag & hämtade min kära vän Jonte så vi kunde dra hem till Milla som hade fredagsmys. Lite allmänt tjat & godis.
Idag blir det en lugn lördag & det ska blii så gott! Visst känner man lite party-sug men jag ska inte ut förens jag fyller år, eller den helgen. Om 2 veckor !

Om man skulle stanna kvar efter jobbet & sola ? Jag är väldigt blek har jag märkt.






Myyys ♥

onsdag



Godkväll på er !
Det har varit lika skönt väder ute idag & jag hoppas det håller i sej tills i morgon ! Man blir på bättre humör bara man kommer utanför dörren & solen skiner. Visst det blåset och det är inte sådär jätte varmt, men man får hoppas på lite färg i ansiktet : )

Någon som är duktig på att göra design till bloggar ? I need some help..



fin bild : )


min dag



Min blogg ligger under reperation för tillfället. Undra vad som hände med den igår ? Jag ska fixa ordning något annat än det här, men inte nu.

Idag har jag haft en bra dag! Soligt, mysigt & bra sällskap.
Jag & Mira gick till Lina & Tuva i förmiddags. Vi togg en promenad i solen, Ica & hem för matlagning. Spagetti & bacon, jummi ! En liten sväng till cafet där storebror Patrik var. Madde kom & mötte upp oss och vi gick vidare mot dagis & sedan hem till Madde & Malva. Barnen lekte & masa som vanligt. Till slut fick vi packa ihop och gå hem. Väl hemma var möttes jag av tvätten som skulle tvättas så det var bara att ta Mira på armen & en Ikea-påse full i smutstvätt & gå ner. Inte nog med det, Mira passade på att bajsa där nere. Upp & byta blöja och jag skulle vara snäll mot henne så hon fick gå utan ett tag, va händer då? Jo, hon kissar på golvet.. Hon fik välling & somnade som en stock iaf.








?


Vad är det för fel på min blogg ?



Ja, idag har min statistik stigit i höjden. Antar att det är för ändringen på facebook "från att ha ett förhållande till att vara singel" Facebook, det är där det händer & där man får reda på allt.
Iaf, jag & Henrik är inte tillsammans mer. Det har hänt en hel del det sista & vi båda är delaktiga i allt som hänt. Plus att det är mycket mer som har hänt än vad folk vet om. Som vanligt i Åmål går det massvis med rykten. Men det är bara jag & Henrik som vet hur det ligger till & är väldigt tacksam om folk slutar lägga sej i mer än vad dom redan gjort.
Nu är det som det är & vi får tänka på Mira och att hon får det bra. Det är huvudsaken, eller hur! Vi är ju inte det första paret som går isär, framförallt inte när det är barn med i bilden.

Jag ljuger om jag säger att jag inte älskar han, för det gör jag, mycket! Han är en väldigt stor del av mitt liv & kommer alltid vara då vi har världens bästa tjej tillsammans. Henrik är en jätte bra kille & jag önskar att vi hade tagit vara på tiden tillsammans lite bättre.












tuvan


Lilla Tuva-tott! Idag var första gången jag vågade hålla dej. Du är lätt som en fjäder, du sov så gott på mej! Ååh, lilla sötis tjejen : )







Såå goo så, min systerdotter!

Jag tänkte knalla iväg till Lina & Danne som bor precis bortanför mej förut, då grannen Kaj kommer ut & skulle ner till stan så jag fick skjuts bort till dom. Tack Kajjan ! Väl hemma hos dom fick jag jätte god macka med stekt äggvita & bacon, tee, chips, ostbågar, tutti frutti & choklad. Där är det fest var dag !
Nu ska jag försöka komma i säng & hoppas på att kunna sova lite bättre än vad jag gjort dom senaste nätterna.

PUSS & KRAM
Marie

min Mira


Jag älskar dej !
Du är det bästa som hänt mej & jag är glad att jag kommer få vara vid din sida hela livet.



Världens finaste & snällast flicka


söndag


Söndag!
Då var denna helgen snart över. Känns som det är mitt i veckan tycker jag..
Alva är kvar här & det har gått jätte bra förutom att Mira ville upp innan 6.00.. När det bara är jag & Mira somnar hon ju om en timme ca, men efter hon såg Alva var det kört !





: )





2 barnsmor


Jag agerar 2-barns-mamma & det funkar jätte bra ! Den ena sover & den andra leker med barbie i soffan med munnen full av chips, ostbågar & festis : ) Vi har det jätte mysigt!







Mira har en del leksaker!

Jag är inte den som kollar på melodifestivalen, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Förutom idag, Alva tvingar mej att kolla på det : ) Hon hejjar på nån Saade. Jaja, vi får hoppas han går vidare då eller vinner..

Vi har varit uppe hos mamma på kasenberg & fick sååååå god mat. Alva åt 3 potioner, 3 POTIONER! Hon som är så kräsen med maten & nu åt hon som en häst. Muuumms!

PUSS & KRAM
Marie

lördag



Nu är det helg!
Idag ska jag dra iväg till Säffle för att jobba men jag börjar inte förens 10.50 så jag har gott om tid på mej. Känns liet onödigt att åka & jobba för 3 ½ timme egentligen men jag har inget bättre för mej.
Idag var jag sjuuukt trött när jag vakande, eller rättare sagt när Mira vaknade. Hon vaknade 6.00 första gången ! Lite välling så sov hon till 8-tiden. Konstigt att jag var trött eftersom jag kom i säng i tid igår.
Tee & jag blir lite piggare.





micro-varmt tee !

Gårdagens eftermiddag/kväll spenderades hos Lina & Tuva med Josefin & Mariie. Jätte kul att se dom, blev som vanligt baby-snack & även en pizza. Mira härjade precis lika mycket som vanligt & somnade gott til en flaska välling när vi kom hem.

Ha en bra dag i solen : )

fredag


En ynka bild fick jag taget idag ! Haha, bättre än inget iaf. Såklart på Mira : ) Även Månkan är i bakgrunden som tog sej en trip till Åmål & följde med på ung-mamma-gruppen idag!



Jag & Mira ska hem till Lina senare idag för Josefin & Marii kommer hit för att hälsa på det nya undervärket! Kuul att träffa dom : )
Fredagsmyyys !

lek & pasta


Jahaa, blir man förvånad? : )
Mira ska klättra på allt, allt, allt..
Tur att hon vet hur man kommer ner, med rumpan först!





Så himla roligt att göra det man inte får göra.

Haft en bra dag! Träffat mamma, Lina & Tuva. Hemma har vi inte gjort ett piss, Mira har lekt medans jag suttit vid datorn, diskat, plockat & lagat spagetti. Det som man gör varje dag. Spagetti för 5e dagen i rad. JA, jag tycker om pasta : ) Idag blev det faktikst en pastasås till men den smaka typ inget så pepparmixen & grillkryddan kom fram ändå. GOTT!

PUSS & KRAM
Marie

Mira & lek


Lilla älsklingen : )





Du är bäst Mira !




torsdag







Godmorgon på er!
Här är der full fart redan & har varit braa länge. Mira vaknar alldeles för tidigt tycker jag, och hon är ju inte som en annan som bara kan lägga sej och sova ett par timmar till. Nej, hon ska upp & dra igång dagen.
Frukost till Mira & till mej, blöj & klädbyte, borstning av tänder, plock & städ. Allt det är redan klart!
Nu väntar vi på mamma som ska ta med mej & Mirisen till Bloms : ) Alltid lika kul att åka dit & köpa skit! Fick även ett hett tips om lådan i frändefors av Jonas Forran : ) Haha, får se om det blir att åka dit, troligtvist inte!

: )

fika hos farfar


Jag & Mira åkte med till farfar ( min ) för lite fika & välkomnande till världen för Tuva : ) Mira bara härjar & härjar. Hon är så aktiv så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen, ska bli så underbart skönt när hon kommer in på dagis så man slipper gå varandra på nerverna här hemma & hon får leka av sej med andra småttingar.





Mira satt sådär gott hos gammel farfar!

Välling ville hon inte ens ha idag så det var bara att lägga henne i sängen & hon somnade som en stock direkt! Som Henrik sa idag "Vi har nog inte gjort något bättre än när vi testade 5 minuters-metoden" Hon säger knappt ett ljud & man kan lägga henne när som helst! Hela kvällen har man fri. Så det rekomenderar jag, om man klarar av det. Jag hade aldrig klarat det själv säger jag bara.

Jaja, vad gör ni ikväll ?


onsdag



Jahopp, där försvann dom vårkänslorna som man hade lyckats skrapa ihop under dagarna. Ååh, räcker det inte nu? Va jobbigt, då ska man behöva vara inomhus flera dagar säkert.. Jaja, sommaren kommer den också till slut.
Nej, jag är inte sur : )
Mira sover, hon har härjat som vanligt & vaknade vid 7.00 tiden i morse. Mamma, Mira mormor, kikade förbi en liten sväng innan hon somnade så hon fick träffa lilla gumman. Imorgon ska vi nog hitta på något tillsammans för mamma är ledig, en tur till bloms kankse !



Yeeeyyyyyyyyyyy

8/3


Min Mira är bäst i hela världen !









Idag har hon härjat med mej så nu är jag helt slut : ) Som tur är ska hon i säng om 2 timmar, då blir det lugn & ro ! Det är jobbgit att ta hand om en liten vilding. Hon är helt underbar för det !

Malin & Camilla var här på lunch förut.
Jag & Mira, Lina & 1-månaders-lilla-Tuva var ute på en promenix. Underbart väder, om det kunde sluta blåsa så. Jag tänker inte sätta min fot utanför dörren så länge det blåser på dagarna. Mira kan ju knappt andas & blir ilsken : ) I solen är det skööönt!

Jahopp, Mira har bajsat !

8/3


Tisdag!
Mira sover för hennes middagslur, hon ramlade ut ur våran säng precis innan så det blev lite livat här före sovdags!
Jag har städat hela morgon, damsugit, plockat, fått in i diskmaskin osv. Känns så skööönt när man är klar med det, men fruktansvärt tråkigt när man håller på.
 



Camilla & Malin kommer nog hit sen och ska få lite lunch. Idag blir det spagetti & köttfärssås, haha jag slår på stort & låter fantasin flööööda.
Annars har vi inget mer för oss idag, men ska verkligen försöka ta mej ut på en promenad.

PUSS & KRAM

: )


Grattis till världens bästa Ebba på namnsdagen !



& grattis till Milla på namnsdagen i morgon!

söndag



Det är roligt att jag har så många trogna läsare som är inne varje dag & kollar om jag mot förmodan skulle uppdatera. Så nu ska ni få er lite att läsa. Inget roligt, men ändå.

Det känns att det börjar dra sej mot våren nu när det är soligt & fint hela dagen. Snön har börjat försvinna & det gillar jag skarpt! Dock sladdade jag & Malin runt ganska bra förut när vi tog oss en promenad i gympadojjorna : ) Så all snö & is är inte borta.
Imorgon är det måndag, ny vecka & nya tag så att säga.
Inga direkta planer för veckan som kommer mer än att jobba torsdag & lördag.
Skulle även behöva färga håret, men vad för färg?

Jaja, detta är vad jag hade att berätta för er nu. Kika in imorgon så kankse jag ger er ett inlägg då också : )

Puss & Kram



RSS 2.0