Måndag!

Hej efter helgen!
Då var det måndag igen, jag har varit i skolan idag och nu har vi vart iväg på gympa med Mira. Det är kul att se vad roligt dom har, och skönt att dom får leka av sej :)



N blir det plugg och mat!

Lördag!

Godmorgon godmorgon!
Underbart att få vakna en lördag utan att klockan ringer eller Mira som masar. Gumman är hos mamma/mormor så i sängen idag är det bara jag och henke !
David & Fredrik ligger ute i varsin soffa och sover. Jag drog iväg igår kväll och hämtade dom, så ska dom följa med upp till Säffle på marknaden idag och även stanna tills imorgon :)



Godmorgon!!

Godmorgon!

Ännu en dag i ottan :) Här har vi varit vakna ett tag, eller jag & Mira iaf. Henrik är ju sjuk så han ligger och sover. Jag ska iväg till bolaget och göra några morgon timmar och vidare till karlberg sedan. I eftermiddag ska vi med hem till Madde, Malva & lilla Hugo. Ska bli kul att se hur dom bor nu :)





Raggisar och en kopp te börjar jag dagen med !

Sep. 25, 2013

Är döds lugnt på skolan idag.. Tråkigt att det blir mindre och mindre elever här. Ännu värre blir det väl nu när dom ska ta bort el & industri programmen. Dock spelar det ingen roll för oss för vi ska bara vara kvar till jul sedan får någon annan ta över det. Vad ska jag göra då? När jag då bara har ett jobb kvar. Skulle vilja starta något eget, men vad? Vad kan man göra i denna stad som ska gå runt? :)



Tog mina nya örhängen idag! Det är så fint med kors tycker jag :)

shopping!

Här är det senaste som kommit till min garderob :)







Lite bra-att-ha grejer & 2 tröjor ! En lite tjockare för nu är det fan kallt ute. I morse fick jag skrapa rutorna så det va ett par fingervantar jag skulle ha köpt ist..
Nu ska jag iväg till karlberg för att jobba hela eftermiddagen !

24 December ?

 
Just det jag, Lina påminde oss om att det är bara 3 månade kvar till JULAFTON !
 
 
 
Då kan vi iaf säga att det verkligen är slut på sommaren, hösten är här och snart kommer vintern.
Som jag absolut hatar !
Allt med snö, kyla & mörker är dåligt.. Ursch !

240913

 
Tisdag !
Hej hej hej, ser att när jag skriver från mobilen blir det lite ord hit & dit som inte stämmer, men telefonen väljer själv hur den vill skriva ibland : ) Och datorn är så sällan på. Händer att jag får sätta igång den så jag kan läsa alla bloggar jag följer. Som nu !
I eftermiddag åkte jag, Mira, Lina & Tuva hem till Camilla, Ebba & lilla katten Leo. Blev massa tjat och lite planering med en vinresa till Ullared bland annat : ) Skämt & sido !
 
 
 
Min gullunge som oftast driver mej till vansinne ♥
 
 
 
 
 
 

Fredag

Godmorgon godmorgon!
Förälder för tidigt fredags morgon idag. Hade ställt klockan på 6 men vaknade en halv timme innan hur pigg som helst. Och nu börjar jag bli trött i ögonen..
Ska jobba till 1, sedan hämta mira och mysa med henne tills hon ikväll ska till mamma/mormor för att sova över. Jag börjar jobba 7 imorgon bitti och Henrik ska iväg och kommer hem imorgon eftermiddag. Skönt att få en ensam kväll :)




Torsdag

Jäklar va fort veckorna går.. Är väl för att man har fullt upp från morgon till kväll varje dag. Idag, imorgon och lördag jobbar jag innan jag får en dag ledigt. Har blivit mååånga 6-dagars-veckor för mej nu och inte så konstigt jag är konstant trött och sommar nästan direkt jag lägger mej i soffan framförallt ! Och den lediga 7e dagen blir det plugg hela dagen och kvällen eftersom jag har lektioner på måndagar. Blä!! Nu räcker med med klagande :)



Ja just det, DET ÄR FÖRBANNAT JÄVLA KALLT OXÅ!

140913

 
GOD KVÄLL !
 
 
 
 
Henrik är och grejar i huset !
Mira somnade innan kl 18.00 så jag har inte gjort ett piss sedan dess.
Kankse tar mej en kvällstripp till Jonte & Hagge nu när Henke kommer hem.
 
Puss & Kram ♥
 
 
 

Onsdag!

Idag när jag kom hem låg det ett paket i brevlådan till mej ! Beställde lite grejer i måndags och dom kom idag, det är snabb leverans det :)





Så mycket fina saker för lite över 200 kr ! Lycka i mina ögon när man hittar billiga saker som är super snyggt !

100913

 
Ja, här händer inte mycket som ni märker.
Jag har iaf hunnit med att plugga massvis. Svenska, Ekonomi, Marknadsföring. Haft väldigt mycket inlämningar osv nu men hoppas det lugnar sej ett tag nu, några dagar iaf innan jag ska sätta mej att läsa till prov..
Jaa, ni hör. Bara skola just nu. Plus mina 2 jobb utöver det : )
 
 
Idag ska mamma/mormor hämta gumman på dagis för jag & Henrik ska ta oss en tur till Karlstad och köpa golv osv. Nu händer det grejer i huset också : ) Så förhoppningsvist ska vi börja tapettsera, måla och lägga in golv nu snart !
 
BYYE !
 

Sep. 09, 2013

För tillfället bor jag i mina böcker på kvällarna. Har sjukt mycket att göra i skolan, plus att jag ska läsa ut en bok som jag inte ens vet vart den är mer.. Jaja, blir nog bra till slut.
Idag började Mira & Tuva på mamma-pappa-barn gympa. Jag och Danne var med och lekte med dom. Riktigt kul :)









Små söta tjejor !

Tisdag

Dagarna går och går. Allt rullar på som vanligt med jobb, plugg, dagis & vardag. Ikväll ska jag försöka börja läsa i min bok som jag & mira var nere på biblioteket och lånade idag under dagen. Oliver Twist av Charles Dickens. Läsa ur den och göra en recension innan nästa svenska lektion är det tänkt.. Oj oj, det blir grejer detta !


















Fin dag med mina bästisar !
Nu blev det en apelsin & en morot till kvällsmat.

RSS 2.0