Onsdag,



Mina 2 älsklingar myser i soffan så gott!






Btw, jag beställde allt en telefon igår. ÄNTLIGEN SKA JAG KUNNA PRATA I TELEFON IGEN! Hoppas att den kommer i morgon, det borde den göra eftersom jag beställde den igår och dom skickade den idag : ) Man kan nog gå in och kolla det dära kolli nummret var den befinner sej ?
Det blev en touch, men jag har redan börjat ångra mej... Men vi får se hur jag tycker att det är, annars är det bara att sälja den till någon stackare : )

Onsdag,



God eftermiddag!
Jag & Mira knalla iväg i morse ( morse för oss är alltså 12-13 tiden ) ner till stan och mötte upp Lina vid Ica, vi köpte lite mat och gick vidare hem till henne. Blev hamburgare och det satt fint i magen!
Blev häng på soffan och ett besök av herr Forsberg.
Jag, Lina & Mira knallade iväg ner till stan för lite fika hos Josse, även Mariie från Trillhättan kom.
Henrik hämtade mej och Mira och nu blir det soffhäng igen resten av kvällen.







Mira ligger liiiite fel i sängen : )




Imorgon ska jag iväg till Säffle för lite snack på Bolaget där eftersom jag troligtvist kommer jobba där under Agusti månad. Vi drar iväg direkt efter Henke slutar.. Ska även kolla i lite affärer : ) Eller jag iaf !


Om man skulle ta sej en springtur?

Onsdag,



Idag var det meningen att vi "mammor" skulle träffas men det blev inte så, så vi får vänta tills nästa vecka ist.
Då har man hela dagen fri och inget bestämt. Men jag & Mira ska nog hem till Lina och laga mat och kolla på film : ) Myyyss!
Jag & Mira har precis vaknat, tänk att jag har fått en bäbis som sover lika bra och länge som mej! Det trodde jag inte, jag trodde att jag skulle få vänta flera år innan jag skulle få sova till 10.00 typ.
Alla säger att det kommer ändra sej men det borde ju bli någon liteeeen förändring, men vi ligger helt utslagna i sängen båda 2 och kan vakna och bara kolla på varandra för att slå igen ögonen igen : )
Ta i trä..

Det har regnat inatt och i morse, men nu ser det ut som det spricker upp igen : ) Nice!
Då får det bli shorts idag så mina ben kan bli något åt det bruna hållet, nu är dom krit vita, och då menar jag krit vita!

Tisdag,

Kvällens händelser

  • Supersize vs superskinny kl 20.00
  • Springtur
  • Dusch
  • Sex and the city





Milla kom hit på en matbit eftersom det blev väldigt mycket lasagne över, både hon och jag höll på att dö utav värmen som vi har i lägenheten så tillslut orkade vi oss ut på en promenad. Vi skilldes åt och jag fick ta en tur till i skogen eftersom Mira precis höll på att somna när vi skulle gå hem och det blir så jobbigt om hon hinner somna precis innan vi ska gå in och jag får bära upp henne osv..
Nu ska jag ge henne lite mat och mysa på soffan lite!


b-day,





Idag fyller världens bästa mamma/farmor/mormor år, så GRATTIS MAMMA!
Vi var ju uppe och grilla hos mamma igår så det gjorde vi som kalas för henne, men det kommer nog bli en till tripp till Kasenberg för lite fika någon dag!





Mira somnade förut och sov i ca 2 timmar : ) Medans hon sov så hann jag med att göra en lasagne. Mummmss fillibabba blev det.
Det var så gott så jag fick sleva i mej 2 portioner, men nu ångrar jag det eftersom jag är spräng mätt!!




Ni som läser från en bärbar dator, är texten stor nog så ni ser vad det står ?
Eller ska jag ändra texten så den blir ännu större ?


Om man skulle komma ut på en promenad, det är så fruktansvärt varmt här inne i lägenheten så jag orkar inte vara kvar här..

Tisdag,



Gårdag-
Jag, Milla, Lina & Mira drog iväg till Säffle för Linisen skulle uträtta några ärenden där. Vi fick ta oss en glass och sitta i solen för massa skitprat : ) Tänk vad mycket skitsnack tjejer kan komma på, munnarna går i ett och man kan tjata, tjata och tjata hur länge som helst om allt & alla!
Lina stack till frissan så Milla & jag fick oss en liten promenix till stan, handlade grill mat, åkte upp till mamma på Kasenberg, träffade våran morbror Perra från Sthlm, grillade, promenad och sedan hem till soffan !
Underbar dag, fina vänner & bra väder.





Limpa & Milla : )




Lina är på Näl idag, eller rättare sagt nu.. Hoppas det går bra med henne. Danne är med henne denna gången som chaufför : )
Hoppas dom gör något åt hennes problem, att hon får komma hem och bli sjukskriven ett tag.
Jag har inga planer för dagen så jag tar den som den kommer.
Haha, i morse när jag vaknade hade Mira redan slått upp ögonen och lekte för fullt.







Myyyys-unge : )

Måndag,



Dagens to do.

  • Göra mej ordning.
  • Säffle med Lina, Milla & Mira
  • Fika med tjejorna
  • Cykla med Millas cykel till friskis
  • Lata mej i soffan



Hoppas ni får en bra dag!


Söndag,


Dagen började med ett sms och ett missat samtal av Cämmy som var på min sida stan, lite mer specifikt utanför mej och skulle komma upp : ) Självklart sov jag & Mira, men jag fick gå upp ur sängen för att öppna dörren åt henne. Vi satt och pratade och sedan åkte vi till Karlstad jag, Milla, Mira, Henrik & lill-Jonas.. Jag shoppade en kjol, en klänning, en ny plånbok och saker till Mira.


Nu kommer Henrik snart hem till mej, då ska jag ta mej en springtur i skogen. Alldeles för länge sedan jag var ute och rörde på mej.. Imorgon ska jag iaf på Friskis & Svettis med millan. Imorgon har jag hört att det är mördar passet med han den där killen som dom lånar in ibland ?










Byee

Lördag,











Förut när jag skulle kolla om Mira fortfarande sov så möttes jag av den här lilla bus-ungen : ) 
Hon sov på mage när jag lämnade henne men hade snurat runt när jag kom in. SÖTNOSEN.
Vad hade jag gjort utan dej gumman? Mina lata dagar hade vart ensamma, nu har jag ju dej hela tiden att mysa, gosa och framför allt tjata med. Även om du inte än fattar vad jag babblar om så har jag någon som jag kan prata med om allt och som lyssnar, men kommer inte med något riktigt svar men ett stort leende : ) Äslakr dej Mira !

Lördag,



Idag har det varit en väldigt värdelös dag. Jag har inte gjort någonting, bara legat hemma hela dagen..
Henrik har varit ledig men spenderade hellre dagen i garaget än med oss : (
Idag när det har varit så fint väder också, när man har kunnat gått på en picknick, åka iväg någontsnas och mysa i solen, promenerat men icke...



Lat dag i soffan..


over & out

: )




Lördag,



Antar att det är väldigt många som ligger i ett tält/stuga nere på kusten och är bakfulla just nu : ) Men inte jag!
Jag & Mira tog oss som vanligt en redig sovmorgon, jag vaknade av att Lina ringde mej lite efter 12-tiden och fråga om jag ville med dom till kusten. Men jag tackade nej till det erbjudandet, blir bara jobbigt och dra med Mira osv. Det får vänta tills nästa sommar ist.
Jag har hunnit duschat men inte mycket mer än det, nu ska jag kolla om det finns något ätbart här hemma : )



Mira har inte det bästa morgonhumöret : )


Hade en jätte trevlig kväll hos Monica & Putte igår !! God mat, goda vänner och mysig kväll : )

FREDAG!


Hunny-bunny-Mira :)







Gumman har inte riktigt fattat det där med att ligga på kudden och ligga rakt i sängen : )
Min lilla älskling är det bästa jag vet!!
Idag har vi inte fått mycket gjort, jag & gumms vaknade vid 11 och då hade Henrik åkt till garaget och redan varit där ett par timmar. Haha, det är sååå skönt att Mira tycker om att sova på morgonen så jag får sova ut ! Vi tar igen för den första tiden då jag bara fick sova någon timme per natt dom första 3 veckorna på sjukhuset..



Midsommar idag! Någon mer än jag som tycker att det känns som en helt vanlig dag ? Hade nog varit en annan femma om man låg i ett tält på kusten.. Men jag skulle inte vilja vara där när jag har min Mira här hemma. Jag har gjort mitt på kusten nu känns det som.
Smögen förra sommaren med Henrik, Jonas F, Hajir & Andreas. Det var jätte trevligt men jag får säga att Strömstad var en succe när vi var där 2 år i rad : ) Där hade vi svin roligt! Jag & Lina sätte oss på bussen med 2 Åmålskillar mot Strömstad jätte tidigt  på morgonen. Vi kom fram och fick dra den jävla packningen över halva Strömstad men kom till slut fram till campingen och fick upp tältet. Det kom massa Åmålsfolk till samma camping så vi blev ett stort gäng med folk och hade SKIT kul. Detta är ju massa år sedan, men det känns som förra året..
Men nu har jag Henrik & Mira som är mitt allt & jag vill inget annat än spendera midsommar med dom : )





Porrbilder













Som ni ser sitter jag och fleääschar med mina tuttar för er : ) Men dom är inte mycket att se kan jag lova, antingen sprängfyllda i mjölk eller urätna taxöron ! 
Gumman somnade iaf nu när jag gav henne mat, tror hon somna för natten.. Eftersom vi var uppe så tidigt i morse blev det en lång dag för snuttis : ) Hon gick ju upp ett par timmar tidigare idag än vad hon brukar göra annars..

Henrik är i garaget så jag har passat på att städat lite nu när han är iväg så jag slipper bli arg på han för han sitter framför tvn/datorn när jag vill greja.
Jag fattar inte, jag blir arg för jag vill städa och då går det ut över Henrik för att jag inte orkar ta tag i det. När han väl inte är hemma, då ska jag göra det samtidigt som jag har ett barn att sköta om. Varför passar jag inte på när Henrik är hemma? Nee, för då blir jag arg för att han inte hjälper till och ist leker med Mira.. A aaa, ibland förstår jag inte mej själv...
Tur att Henrik orkar med mej & mitt humör : ) Det är nog bra att han får lite egen tid i garaget, annars hade jag nog gått han på nerverna och tjatat skallen av han, jag har ju en tendens att tjata lite för mycket på han!



Jag kikar runt på lite mobiltelefoner, jag måste ha en ny.. Min har ju lagt av för länge sedan, eller självaste högtalaren.. Jag hör ju inget i den så jag måste ha på högtalare om jag pratar och den bara skramlar så man hör inget ändå... Jag är ju så van, men andra fattar som lånar den eller hör när jag pratar fattar ingenting för man hör inte ett piss.
Det står mellan 2 st mobiler nu, en touch och en med framskjutande tangentbord.. ? Det är ett svårt val.. Yeaa, det får bli som det blir. Jag ska beställa en inom kort iaf!






Midsommar i morgon då gott folk.
Jag & Henrik drar hem till Monica & Putte i morgon eftermiddag. Tror även att Lina & Danne skulle med. Det blir lugnt med grillning, lekar, barn & öl. Jag kankse ska ta mej ett glas vin ? Haha, jag får nog vänta tills Lördag för annars har vi ingen som kör hem. Henrik ska få ta sej ett par kalla med Putte.
Det ska bli trevligt iaf, kankse något man kan göra till en tradition nu när man inte kan dra iväg till kusten mera : ) Blir roligt när barnen blir lite större också.


Torsdag,











Min bäbis är BÄST!

Torsdag,



Idag är första dagen på länge som jag har varit uppe före 10.. Jag har faktiskt legat vaken ändå ifrån 9 snåret, och Mira också. Det är konstigt hur ena dagen sover vi till 13 och som idag är vi uppe vid 9 och jag tycker att det var jobbigare att palla sej upp igår. Man sover väl för mycket så man blir trött på det viset : )


Idag ska vi träffa "mammorna" och bege oss hem till Magda & Stefan, ska bli jätte kul att se hur dom har det. Dom bor ju här ute på dom ny bygda huset mot Nötön.. Troligtvist har dom det jätte fint : )
Annars så har vi inget mer planerat. Jag skulle vilja åka till stan och handla, får försöka få med mej Henrik när han slutar eller så drar jag utan han & Mira.



Undra om det är varmt ute? Ser ut som det är lite kyligt faktiskt.





Väldigt dåliga bilder men hon har iaf på sej en jeansklänning idag : )





Onsdag,



Hela dagen har jag trott att det har varit Torsdag.. Knepigt, men det känns verkligen som det är Fredag imorgon..

Jag & Mira sov nog lite för länge idag, jag gick upp ur sängen vid 13.00 och då låg hon fortfarande och sov : ) Hahah, det är underbart att sova! Det blev lite knasigt igår när hon somnade vid 8-tiden på kvällen och vaknade igen för att börja med "kvälls-rutinen" som består av gnäll, skrik, gråt, tårar och ätande.. Så jag kunde lägga henne vid 23.30, så hade hon somnat för natten och annars brukar hon vara i säng senast 22.00, men det blev en skön sovmorgon för oss.

Jag & Mira trippade iväg till Hajir & Noel efter vi hade kommit upp och gjort oss klara. Vi tog oss en promenad till stan, gick till bolaget, köpte lite mat och sätte oss i parken för att äta och ge mat till dom små. Till slut somnade dom båda och vi kunde knalla lite på stan..
Gick hemåt till slut och jag har precis fått i mej lite käk medans Mira sover en stund.



Snutt i sin stora solhatt och lilla Noel.



Blev inget friskis för mej denna veckan för Henrik fick jobba över både i Måndags och idag : ( Men jag ska ta mej en springtur senare när han kommer hem, så jag får röra lite på mitt dökött.
Vi ska även iväg och kolla på ett hus : ) Wihoo, Henrik & hans föräldrar åkte förbi där igår och det är tydligen jätte fint. Mer kan jag inte säga för jag vet inget mer om det !


Tisdag,


Kolla sötnosen : )









Våran lilla tjej har blivit så himla stor och duktig nu : )
Vi fick låna en hoppgunga av Madde & Malva som hon tyckte var jätte rolig! Hon har även käkat gröna ärter idagigen och det gillar hon, snart ska jag börja med majs & potatis på burk som jag har hört är en succe.




Nattis

Tisdag,









Lilla snuttis har på sej en snygg rosa jumpsuit idag : ) Hahah, så söt!
Vi har inte kommit ut än, Mira har precis somnat igen så när hon vaknar ska vi allt gå ut på en promenad.
Hajir & Andreas skulle få lite besök så vi får se om vi hinner ses idag annars får vi ta det imorgon !


Tisdag,



Oj oj oj oj oj vad jag & Mira sover bra tillsammans : ) Hon vaknade vid halv 6-6 idag och fick då lite mat och vi slocknade lika fort båda 2 igen, sov vidare till 10-tiden och hon fick åter igen lite mat & vi slocknade båda 2 igen, klockan närmade sej 12 och jag vaknade upp med en sovande Mira bredvid mej, men hon vaknade fort efter att jag slog upp mina ögon! Jag har det allt bra jag, många klagar ju på att dom inte får sova någonting när dom har barn men jag ska ABSOLUT INTE klaga. Hoppas bara det håller i sej eftersom det finns ju faktikst folk som har barn som sover länge på morgonen.





Tisdag är det idag, innan men vet ordet av det så är det helg igen. Midsommar med andra ord till och med. Vi har inte några planer för midsommar än men jag pratade lite med Lina & Monica igår om vi skulle samla ihop oss och ha lite grillfest, kubb, vin osv. Hade ju vart trevligt tycker jag. Emma & Johannes kunde dock inte : (
Men vi får se hur det blir med den saken.
Annars får vi väl dra upp till Gfors och fira med dom : )




Jag har precis käkat i mej en smörgås & juice till frukost och ska försöka göra mej & Mira klara, vi ska nämligen träffa Hajir & Noel idag! Det var inte igår kan jag säga, var flera veckor sen nu. Noel har nog blivit jätte stor kan jag tänka mej : )
Yes, det ser ut som det är varmt ute idag så det får bli lite mindre kläder, kankse en klänning?

Nu ska jag gosa med Mira innan hon hoppar ur pjamasen : )

Måndag,













Älskar dej gumman!





Måndag,



Idag kommer det bli en väldigt jobbig dag. Det är begravning för Wiktor : (
Jag tror att det kommer bli jätte fint, dom har bestämt att vara ute vid Svansjön i Svanskog.
Det är som är jobbigast är ju att se familjen ledsna.. Men idag får man vara ledsen.
Henrik kommer hem när han har lunch så stannar han hemma med Mira, jag orkar inte ta med henne.


Lina & Patrik kommer vara i Svanskog under dagen eftersom Lina har hand om maten! Men dom skulle allt komma ut under cermonin, så jag åker upp med Pappa.
Urschh, känns som det kommer bli jätte jobbigt..
Jag drömde inatt om när vi bodde ute på Kasenberg allihoppa och var små. Vi var i Nytomts hus och vi gick runt i huset och mindes alla saker i detalj, hur det såg ut, tavlor på väggarna, leksaker, biljardbord, Jannes "delar-till-motorcykeln" nere i källarn, på framsidag på verandan, när vi hoppade ner på gräsmattan över rabatten, mimade spice girls, käkade ärtebockar, åkte linbana, drog i Hampus, lekte i lekerstugan, snurade i fotöljerna inne i finrummet m.m Allt detta drömde jag om.. Sjukt hur man minns i drömmar, det kändes precis som det var på riktigt.

Vi har haft världens bästa uppväxt & framför allt en jätte bra kompisskara med alla i samma åldrar.
Man saknar friheten att vara barn, tänk om man kunde gå tillbaka så många år och leva en liten tid som barn. Inga bekymmer, ingen jobbig tid, allt var helt underbart..
Framför allt skulle Wiktor finnas hos oss just nu, han skulle vara nere i källaren och spela biljard, åka skateboard ner för backen, slå rundslag på brännbollen, rädda oss på bollen i burken, göra hyss med Patrik & Niklas, ha en liten slinga hår i nacken som var "så inne". Ni flyttade in till stan men jag & Lina var lika mycket hos er för det, minnet av Wiktor då är mest att han är fruktansvärt irriterad på Johanna & Josefin som är små skit ungar som bara tjatar, gnäller och skriker. Hahah,
Tänk vad mycket man har gått igenom tillsammans utan att man tänker på det.



Bild





Söndag,



Idag var det jätte många som hade vart inne på min blogg och kikat ifall jag mot förmodan skulle ha uppdaterat. Men icke : ) Jag har haft fullt upp hela helgen.

Fredag- Jag, Mira & Henrik skulle egentligen få besök av Emma, Elsa & Johannes men så frågade dom om vi ville komma till dom eftersom dom skulle grilla. Så vi packa ihop oss och drog till Ärtemark där även Monica, Tindra, Putta, Lukas & Tobbe befann sej. Blev grillat kött, sallad, potatissallad m.m Jätte trevligt!

Lördag- Vi sov allihoppa till halv 1, käkade frukost och drog iväg till Gustavsfors där det vankades grillning igen : ) det kan man inte få för mycket utav. Kött, sallad, potatisgratäng, potatissallad, bröd, majs m.m
Vi bestämde oss för att ta med Fredrik & David hem till oss för a sleepover.

Idag- Började med att Henrik fick åka och jobba på förmiddagen så jag & snutt sov ganska länge. Tog mej till slut upp ur sängen och kunde ge dom små pojkarna ute i soffan lite frukost.
Klockan klämtade och jag skulle på 2 års kalas för Ebba : ) Fick köpa lite smått och gott inne på komsun där mitt kort aldrig funkar så det fick bli lite billigt för den 50-lappen jag hade i plånkan.
Jätte mysigt på kalaset. Tänk att min lilla Ebbis är så stor nu.. Tiden går för fort!!





Min allra första kladdkaka : ) Den blev jätte god!!









Snutt har inte riktigt fattat det där med att ligga på huvudkudden än och ligger lite huller om buller  : )




Nu ska jag mysa med Henrik i soffan före vi ska sova!

Lördag,



Någon mer än jag som INTE ska sitta flistrad framför något kungabröllop idag?



Jag får ta en riktigt uppdatering senare eller i morgon, har haft/kommer ha fullt upp med Sjukhus, Överby, bilkörande, Mira, grillning, Ärtemark, fotboll, svärföräldrar osv..
Hoppas ni får en super helg iaf!



Bästaste Limpa!



Torsdag,



Jag har haft en jätte bra dag idag. Började med att som vanligt sov Mira längre än mej så jag kunde gå upp och greja runt, duscha osv medans hon låg och sov så sött!
Emma & Elsa, Monica & Tindra kom hit och vi stapplade ner till stan, köpte lunch på XO, tog med oss maten ut i plantaget och sätte oss på en filt och käkade. Även Jossefinfin & min storebror Reine tittade förbi en snabbis. Senare kom till och med Milla & lilla söta Ebba. Vi lekte lite, gick på stan och kom fram till att vi skulle köpa glass så det var bara att dra vagnarna till Marinan så sätte vi oss på filten i parken brevid. Jätte mysigt!
Emma, Elsa & Johannes skulle kankse komma hit i morgon, eftersom Johannes slutade tidigt och dom skulle kankse till Åmål för att kolla på utemöbler och då självklart kan dom ta vägen förbi oss så Henke & Johannes får ses : )





Gumman fick sitta i hennes bäbbestol förut när jag kokade palsternacka till henne : )



Imorgon ska jag & Mira med Lina till Näl, hon ska dit och kolla en tarm som hon har problem med. Stackars henne, men hon har redan varit där en gång men hennes värden var tydligen jätte dåliga så dom ringde idag och hon fick en tid i morgon och när det blir med sån kort varsel måste det vara dåligt : ( Hoppas hon kommer med hem bara för hon kunde få bli kvar om det var för illa.. Jaja, mer uppdatering om det imorgon gott folk. Vi åker halv 8 i morgon bitti, så gumman får dras upp ur sängen : ( Det gillar hon nog inte...




Godnatt !

Mira : )















Sötnos!

Torsdag,



Jag har precis haft ett blodsockerfall tror jag. Jag vaknade och kände att något var fel med mej, jag kunde knappt gå eller jag var helt skakis i benen och armarna/händerna. Det kändes nästan som att jag skulle svimma när som helst.. Jag drack lite vatten och hoppades att det skulle bli bättre men det blev nästan värre när jag kom på att min kära vän Camilla får så här titt som tätt eftersom hon har diabetes. Jag slängde mej till kylen och åt yogert och jag kände hur det började bli lite bättre, men då fick jag värma 2 bullar och nu är jag ungefär som vanligt : )
Har även fått i mej frukost.
Urschh så läskigt det var, men kände sej hel knasig..
Det kan ju vara för jag käkade igår vid 12-13 tiden och efter det ingenting mer, plus att  vi var ute i solen hela dagen & jag tränade på kvällen..



Hembakat bröd med äggvita & ett stort glas vatten till frukost.



Idag kommer Emma & Elsa, Monica & Tindra : ) Va roligt att träffa dom!
Nu ska jag försöka plocka undan lite och sedan ge Mirisen mat !

Onsdag,



Jag har inte så mycket att skriva så det får bli bilder ist : )











Lilla goa snuttis : )




Imorgon kommer Emma & Elsa hit till oss och hälsar på! Ska bli så kul att träffa dom, det går så lång tid emellan träffarna.. Tänkte höra med henne vad hon har för planer för helgen, så kankse jag, Mira & Henrik kunde åka till dom och kolla huset som vi fortfarande inte har gjort.

Godnatt!

Onsdag,



Snart drar jag iväg på Friskis & svettis, först ska jag byta om, packa Miras skötväska efter som Henrik & Henrik är på jobbet och grejar med hans bil så Mira får vara med pappsen där när jag är och leker hurtigbulle : )
Gumman har precis käkat palsternacka och hon tyckte det var godare än potatis, eller så har hon börjat fatta hur man får ner maten ist för att det kommer ut igen! Hon är så söt : )






Vi hörs sen !

Onsdag,



Godmorgon allihoppa!

Hur skönt är det inte med en liten bäbis som sover hela natten + hela morgonen/förmiddagen ? Jag är känd för att sova länge, men hon är ju värre lilla gumman : ) Hon somnade efter 19.00 tiden igår och sover än. Hon fick lite mat när hon vaknade tillav att vi bärde in henne till hennes säng igår, vid 5.00 tiden i morse och sist vid 8.00 tiden så hon borde vakna snart och vara hungrig tycker jag.. Det är världens bästa bäbis !

Onsdag redan, jag håller på att tvätta för fullt så jag ska snart ner i tvättstugan och hänga upp tvätt igen. Efter det ska jag & Lina ( kankse Josse, Milla & Ebba, har inte pratat med dom än ) gå till Hannebol & picknicka och ta oss ett varv i skogen, en promenad alltså.
Kommer bli jätte mysigt!



Ikväll blir det Friskis & Svettis igen : ) Hoppas vädret håller i sej så man slipper hoppa & studsa i regn, men jag tror att det ska vara fint hela dagen.
Annars har jag inget mer på menyn idag..


Ha en jätte bra dag!

Tisdag,



Jag är SÅÅÅÅ sugen på att ta ett glas vin eller en kall cider. Jag vill absolut inte dricka mej full än på länge och absolut inte sprit!! Förr kunde jag blanda groggar med mer sprit än blanddryck eftersom jag hade inga problem med spritsmaken, men det går nog inte ner nu. Bara tanken på spritsmaken så känner jag mej bakfull : )






På midsommar är det 1 år sedan jag var full : ) Det ni! Ingen som slår det kan jag tänka mej !
Men jag fick även reda på att Mira skulle komma till världen efter den helgen !
LYCKA!



Löpning,



Weei, jag orkade mej ut på en springtur idag : ) Det gick jätte lätt att springa, jag trodde att det skulle bli jobbigt eftersom det var ett tag sen nu, men det gick finnemang. Jätte lätt och jätte lätt är väl att ta i men det var inte så jobbigt som jag hade räknat med.
Imorgon är det Friskis igen : ) Härligt att ha något att se fram emot i träningväg!





Mira har somnat i soffan, trodde hon bara skulle ta sej en liten tupp lur men jag hon somnade nog för natten. Så jobbigt att behöva bära in henne i sängen då hon säkert kommer vakna..








KAN NÅGON SNÄLL & BRA MÄNNISKA HJÄLPA MEJ MED BLOGGDESIGN?
Ingen som kommer vara så snäll & bra som kommer svara på min fråga över :( GRRRrrr

Mira,



Min lilla sötnos kommer runt nu : ) Weeei, gullunge!



Det är bara den ena armen som inte riktigt kommer dit den ska, men om några dagar så är den nog på rätt plats : ) Tänk va fort det går.. För fort!


Idag till middag fick det bli 2 korv i bröd för mej. Jag är jätte jätte sugen på godis idag, eller någon godsak iaf.. Och det är bara Tisdag....
Idag ska jag ut på en springtur, ska bli så skönt att komma igång igen efter min förkylning. Jag ska försöka få med mej Limpan om hon är i Åmål : )

Tisdag,



Tv-dag-Tisdag existerar inte mer : ( Alla dom bra programmen som jag kollade på är slut för säsongen. Dating in the dark, Desperate Housevifes & cougar town. Nu är det massa skit program och mellan 21-23 är det Ullared, som är en repris. Varför gör dom så?




Det är ju iaf Desperate Housevifes nu på dagen, alla avsnitt från början och dom har ju inte jag sett så något posetivt! Jaja, nog pratat om tv.

Som vanligt som jag & Mira länge, idag till halv  12 : )
Vi ska till Bvc vid 2-tiden och kolla läget med gumman. Annars har jag inget mer planerat för dagen, funderar på att kankse åka till Lina & Patrik i Årjäng och äta mat, idag hade hon gjort hemmagjorda pannbiffar!! Mumms
Hmm, vad ska man ha på sej dag då tro? Ser ut nu som att det kommer bli en fin dag, men man vet aldrig hur det slår om så rätt som det är så står man där i regnet i små shorts och linne : )












Min snuttttttis!

Måndag,



Här kommer massa bilder på gumms!









Sötnosen sitter i hennes nya stol med massa filtar runt sej : )







Hon blev arg för hon inte kommer runt, men snart kommer hon rulla runt som bara den!




Henkes kvällsmat : )
Han tog bara 5 korvar denna kvällen. Häromdagen åt han upp ett helt korvpaket+bröd, fatta 10 korvar i bröd! Då måste man vara hungrig..


Nu ska vi ta natten här i stugan.

Godnatt!

Måndag,



Jag träffade "mammorna" utanför Bvc och vi bestämde oss för att gå till XO och fika/luncha. Jag käkade grillad macka med ost, skinka, tomat & basilika. Jätte gott!
Vi satt och tjata och jag har nästan precis kommit innanför dörren.
Mirisen ligger under babygymmet och skratta, pratar & leker för fullt !








Nu ska hon ha mat lilla stumpan !

Måndag,



Dags för mej & Mira att ta på oss kläder och knalla ner till stan snart. Vi ska möta "mammorna" för lite fika/lunch och massa babytjat. Vi har bestämmt oss för att träffas ändå även fast föräldragruppen är slut. Trevligt och träffa mammorna+barnen och se hur dom utvecklas.

Förutom det så så ska jag å FRISKIS som börjar med sina gratis-ute-program idag kl 19-00 i Snarhögsparken. Det ska bli så himla roligt att komma ut och träna annat än springning. Jag & Lina tar oss en liten spring tur dit och friskar loss och sedan springer vi hem, det har jag bestämt utan att hon vet om det än : )
Kommer inte ihåg om det är Måndag & Onsdag eller Måndag & Torsdag ? Det berättar dom nog ikväll.




Off we go!

Söndag,



Helgen är över och den har varit suuuper!
Igår drog vi till Kstad, jag hittade lite saker som jag inte ångrar alls. Annars brukar man ha en sådan känsla att " den där var ju onödig " eller " jag har redan 4 svarta tröjor som jag inte anväder ", en massa impuls-köp med andra ord. Kvällen spenderade vi i soffan med god mat & pappa Johnny som var här på besök : )

Idag har jag grejar runt i lägenheten, fått ner saker i förrådet, städat och plockat. Lina & Danne kom hit så bjussa vi på tacos ( förutom köttfärs & bröd som dom fick köpa med ) och pappa Johnny kom även hit idag för han, Lina & Danne skulle köra husvagnen till Årjäng och då bestämde jag & Henke att vi skulle joina dom så Mira fick mat så drog vi iväg på en road trip.
Fick nachos uppe på restaurangen av mamma & Patrik som var smasken : )
Drog hem, pappa åkte med oss hem så tog vi vägen förbi en gubbe pappa känner som har allt mellan himmel och jord på sin gård. Hahah !
Nu- soffläga, chips & Henrik.
Mira sover sen en timme tillbaka ca..





snuttis <3



btw har Henrik inte varit i det där jävla garaget på hela helgen : ) Det gillas!
Keep on hunnyyy!

Söndag,



Helgen har snart flygit förbi fort som attan. Som vanligt med andra ord. Känns som det var Torsdag kväll igår..

Jag, Monica & monkans kompis Mia drog till Karlstad igår förmiddag och åkte till Mitt-i-city-garaget och parkerade bilen. Det var mycket folk, men vi hittade allt lite kläder och dylikt ändå. Jag köpte mej 2 tröjor, 2 par skor, en Kitty-klänning till Mira, cykelbyxor och massa på Ikea, en barnstol, skedar, knivar, gafflar, små skålar till Mira, ett durkslag, potatisskalare, sånna man lägger lös te i, skärbrädor, ramar & en sopkorg till toan. Fick ganska mycket till ett bra pris. Handlade nog för 700 eller 800 :- enbart. Jag är grym på att handla!





Sitter i min rosa mjukisdress som jag fick av Lina dagen efter Mira föddes : )


Jag känner för att städa, men jag vet att om jag börjar nu så kommer Mira vakna och inte vilja vara ensam.. Henrik är på jobbet och städar, tvättar & grejar med bilen så jag får nog vänta tills han kommer hem.
Jag är hungrig och det finns inget hemma.

Lördag,


Godmorgon sunshine!
Antar att det bara är jag som mår jätte bra idag utan huvudvärk & rejäl bakfylla : ) Eftersom dom allra flesta var ju ute och svirade igår!

Jag ska ju snart dra iväg till Karlstad med Monica och det ska bli så himla skönt att komma iväg utan Mira! Om man får säga så? Just att slippa tänka på henne & hennes mat tider, gå hur länge vi vill, slippa dra på en vagn eller bära en sele.. Det är först gången jag gör något utan Mira, något som tar en längre tid alltså. Annars har jag varit borta högst 2 eller 3 timmar. Men det kommer gå fint när Henrik har henne, tur att hon tar flaska!!
Just nu sitter Mira framför tvn i babysittern och pratar för fullt : ) sötnos!



Om man skulle göra sej klar, Monkan drar från Laxarby nu : )

Mira,


Hahah, idag har Mira vart en glad bäbiiis : ) Inte specielt mycket gråtande, inte som det brukar vara iaf.
Henrik, jag & gumms åkte till Årjäng förut efter han slutade jobbet för han skulle kolla på en bil grej och självklart åkte vi med när han bad så snällt. Dock var det ösregn hela vägen, massa bilar & lastbilar framför oss och vi hade lite bråttom, visste inte riktigt vart det var & det sista höll vi på att få bensinstopp!! Haha, men vi klarade oss till macken, hittade stället & kom hem helskinnade!
















Imorgon drar jag & Monkan till Charlestown och shoppar lite : ) Jag har inte speciellt mycket pengar, men eftersom jag & Lina var där i Måndags och jag hade Mira i bärselen blev det inget handlat för min del och jag behöver nya skor, sommarkläder och en ny plånbok. Vi ska även ta IKEA! Då måste jag köpa med en barnstol till gumman så vi kan sitta i den när hon äter sin smaskiga mat : )



Fy fan för att ta studenten & framför allt fest i detta vädret :S Tänk om solen sken, fåglarna kvittrade och värmen höll o sej hela natten. Det hade vart much much better för småbarnen som går ut idag !
Jag är glad att jag har Mira & Henrik just nu så man slipper sitta med en grogg i handen, sjunga så rösten skär sej, spy ner någon toalett, säga/göra olägliga saker you name it. Älskar mina godingar här hemma : )


FREDAG!



Fredag & piss väder. Skönt att man inte ska ut och ta studenten idag. Jag minns min student som det vore igår och vi hade kakon väder. Det var för varmt och helt vindstilla : ) Massa kalla cider i värmen & goa människor.
Jag minns alla som kom och hängde på mej massa saker. Mamma, Anders, Pappa, Jimmy, Owe, Yvonne, Vickan & David, Pållen, Fredrik & Elin, kusinerna med familj. Plus massa mer men er glömmer jag inte!



Jag & Mira har inte tagit oss utanför dörren idag och de ska vi inte heller!





Torsdag,



Jag & Mira har varit ute hela dagen idag ! När vi kom hem började kvälls-matning-gråts-rutinen. Samma sak varje kväll.. Hon börjar bli grinig, gråter & skriker, vill äta massvis, spyr, äta mer, skrika, masa och till slut så brukar dom små blå slockna. Efter många om och men. Det är jobbigt att ha det så här varenda kväll. Jag vet inte riktigt hur man kan få någon ändring på det heller? Hon har väl ett väldigt temprament som mamma !!

Träffat mammorna, testade nya Salladsboden där jag käkade en baugett och de andra tjejorna tog varsin sallad. Min baugett smaka helt okej. Vi blev sittandes i plantaget en lång stund och prata massa barnbajs, barnmat, barnspyor osv. Ni mammor vet hur det blir när man träffas sådär, bara babyprat : )
Camilla & Ebba kom för att leka i lekparken, fikade med saft & bullar!
Vi träffade även Johanna och fick pratat med henne en stund. Ni är jätte starka, Johanna & Josefin!
Blev även lite mat hemma hos Millisen och avslutades med en liten kvällspromenix.




Skönt med Fredag i morgon eller vad säger ni?!
Nu ska jag krypa ner i soffan med Henrik : )

Torsdag,


Nu har hag fått kläder på både mej & Mira ist för pjamas & morgonrock. Vi är redo att gå ut, men ska inte gå än på ett tag så självklart spenderar jag min tid här. ( Mira har somnat )
Vädret ser fortfanrande lovande ut : )










Snart, Off we go

för tidigt,



Vi är uppe med tuppen idag, förstår inte varför vi inte sov längre idag. Jag som hade ställt klockan på 10.00 till och med !
Jag har sovit as kasst i natt, jag har haft något som har legat i halsen och kittlat, hostat och varit törstig.
Lika bra att man kom upp i tid nu när vi ska iväg sen vid 11 snåret.
Btw, det är jätte fint väder ute nu också : ) Hoppas verkligen att det håller i sej bara under dagen, så får det regna vad mycket det vill i morgon för då ska vi inte gå ur sängen före 12 och bara vara inomhus!





Jag & min frukost.



Onsdag,



Oj, idag är det många som har varit inne på min blogg. How come?!!

Men visst är det alltid kul med massa nya läsare, hej och välkomna, vi får väl se hur länge ni stannar här : )
Jag har badat Mira nu på kvällen och det tycker hon är jätte skoj. Hon ligger i den där "bad-grejen-till-bäbis" och sprattlar som en liten fisk i vattnet! Hon får en liten chock när hon kommer i men det tar inte lång stund innan hon drar på smilbandet.



Tänk när snuttis var så här liten då hon fick plats i handfatet i köket. Not anymore : )






Torsdag- Jag & Mira får troligtvist ställa klockan då vi ska vi ska möta "mammorna" 11.30 nere på familje centralen. Vi får se hur vädret är, ifall vi kan sitta ute i solen eller inne på Bvc..
Hoppas på fint väder : )
Efter mötet med mammorna skjuver jag vagnen mot Milla & Ebba då vi har en del att snacka om eftersom hon var iväg på kryssning i helgen och vi har inte setts efter det.






Stumpan har slocknat gott i pappas famn : )



Nej ni, nu tar jag kvällen!
Får se om jag orkar upp i tid och få ett inlägg på förmiddagen. Troligtvist inte!

Godnatt på er!

Onsdag,


Idag har vi varit på Bvc och snackat lite mat till dom små : ) Vi fick lite tips och råd.
Här är alla 4 barnen!









Idag ska jag försöka mej ut på en springtur i skogen!

Mira & potatis



Mira har fått potatis idag!
Haha, smakar nog sådär tycker hon : )









smakade ganska dåligt med potatis.



handuken var roligare att äta på.



Mamma kan vara rolig ibland!





Jobbigt att äta potatis och busa med mammsen!



Nu måste jag väcka henne för snart ska vi vara nere på Bvc.. Antingen tar vi bilen annars en promenad : )

<3


Jag & Mira fick äntligen träffa Josefin!
Det blev en liten road trip genom Åmål city, på väg till Årjäng då hennes pappa ringde och då tyckte jag att hon skulle följa med dom ut och äta ist för att hänga med oss.
Hon är en jätte vacker och fruktansvärt snäll person. Jag är så himla glad att jag känner dena underbara människa. Hon och hela hennes familj har en jobbig tid just nu och man får försöka stötta dom så mycket det går.
Tiden läker alla sår sägs det. Jag tror personligen inte att det är så, utan att man lär sig att leva med "såret" och hanterar det på ett annat sätt efter ett tag..

Jag längtar tills Mira blir större och kan leka hej-vilt med tant-Josse, då alla vet att hon är en "barn-person" som älskar allt som har med barn att göra!



Josefin & liten Mira.





Onsdag,












Knäppunge! Hahah, hon är helt underbar min lilla dotter : )


Som vanligt är jag uppe före Mira, vi vaknade vid 8a tiden och har legat vakna och myst, gosat & lekt till nu då hon slocknade igen : ) Nu blir det nog någon timmes sömn till för henne!
Idag ska vi till Bvc vid 16.00 för tips & råd om mat till bäbbarna.
Annars inget planerat..


Nu tar jag en risi-frutti till frukost : )

Mina babes!




















Mina 2 absoluta favvisar : )
Tänk om ni inte hade funnits i mitt liv, då vet jag inte hur jag hade klarat mej. Älskar både Henrik & mira mest i hela världen!

Tiden går alldeles för fort så man glömmer nog att ta vara på det man har.
Mira bestämde sej för att komma ut en månad för tidigt men var då alldeles för liten för sin ålder, vi kämpade tillsammans på sjukhuset i 3 veckor. 3 veckor som kändes som 3 månader. Jag trodde att det var jag som gjorde fel när hon inte ville äta på mej, men hon var alldeles för svag för det just då tills en dag när det bara vände och hon börja äta. Den dagen kändes helt fantastisk just då, jag minns att jag och Henrik gjorde en " high five " för vi blev så glad ( en riktig yeeeah high five, som man hade vunnit ett maraton )
Nu är hon så stor min tjej, från att nästan enbart sova hela dagen till att hon är vaken hela dagen på några månader, från att äta 65 ml till att käka massvis och till och med potatis, det är stort!
Älskar er!





Man blir så himla tanksprid när något orättvist & tråkigt händer.
Jag är glad att jag har Henrik & Mira. Hoppas dom kommer stanna hos mej för alltid!


Tisdag,







Regn, regn, regn... Tråkigt väder det blev nu, men skönt att det har hållt uppe hela dagen tills nu.




:`(

vila i frid..



All kärlek & värme till familjen Nytomt. Josefin, Johanna, Annelie & Jan.


Jag säger som så många andra, varför är världen så orättvis?
Varför ska dom som inte förtjänar det få ett såndant här besked?
Man säger alltid " Det händer inte mej, det händer inte oss " Just nu har det inte hänt just mej, men det har hänt en väldigt nära familj/vänner till mej och det känns.. Det kunde lika gärna vara min store bror som det gällde.
Vi har lekt tillsammans hela våran uppväxt, även om ni flyttade in till stan hade vi lika bra kontakt och i stort sett bodde hos varadra.
Man kan inte säga med ord hur det här känns.
Ni tycker säkert att allt känns helt hopplöst, men jag hoppas och tror att ni kommer ta er igenom det här.
Han mår nog som bäst just nu när allt lidande är över, han kämpade hårt och länge. Han är värd att må bra!











Måndag,


Har nästan nyss kommit hem innanför dörren : )
Jag & Mira drog med Limpan till Charlestown idag, handlade bara till gumman!
Men jag har en plan för Onsdag kväll om Lina är ledig då...







Nu blir det att mata Mira hela kvällen så hon håller sej hela natten : )







Söndag,



Jag & Mira tog oss en promenad i solen förut : ) Jätte skönt väder ute!
När vi kom hem gjorde jag spagetti & köttfärssås. mummss


Söndag,



Söndag, sista dagen på veckan.. Jag har inte varit utanför dörren än. Självklart sov jag och Mira länge men jag känner mej fortfarande trött för jag har blivit lite förkyld : ( Snorar fast näsan är heltät, lite ont i halsen och hostar lite. Mira hostar & snorar också...





Igår var vi ju i Gfors hela dagen/kvällen och firade Henrik : ) Vi fick mat, grillat stog det på menyn. Kött, kyckling, lax, sallad, bröd, klyftpotatis massa oliver, vitlöksklyftor osv !
Smaka jätte bra och till efterrätt var det hembakad rabarberpaj med glass & hembakad buddapest tårta. Allt låter ju hur smarrigt som helst men ändå äter jag inget utav det ( efterrätterna ) så det blev bara lite glass för mej.

Jag funderar på att laga köttfärssås & spagetti nu. Jag är hungrig så ist för mat äter jag massa onyttigheter som godis, chips och bullar.
Orkar jag?


Henriks födelsedag!



Idag fyller min älsklings Henrik år : ) Grattis gubben!!
Jag drog ner till stan i morse och köpte med frukost hem, skulle även och köpa ett par korta arbetsbyxor som han har sagt att han ville ha, men det fanns inga i hans storlek så jag fick berätta vad jag hade tänkt att köpa när jag kom hem och vi ska åka tillbaka så han kan välja ett par så beställde dom hem : )
Han fick även en påse små-plopp!




Snuttis har somnat i sängen, men jag tror nog att hon kommer vakna vilken sekund som helst : )
Idag ska hon få lite mer potatis, haha undra hur hon reagerar på det idag. Om det mor förmodan skulle komma in i munnen och ner i magen eller utanför det lilla gapet som det har gjort dom andra 2 dagarna ?
Jag har sommarklänningen på mej idag igen, måste ju ha fin kläder när man ska på kalas för min man!





Den är väldigt fin i ryggen tycker jag.





Igår var det en jätte mysig kväll hos Reine, Werra & Alva. Vi kom dit och tände grillen.
Kött, klyftpotatis, bröd, sallad, grillade chaminjoner & paprika, potatis gratäng, god dricka och glatt sällskap : ) Underbart med andra ord!
Jag & Alva var i vattnet hela kvällen och om jag hade haft med badkläder skulle jag ha hoppat i direkt, var 16 grader men efter att man hade vart i till rumpan hela tiden så var det jätte skönt. Alva höll på att ramla i så om hon hade druttat i hade jag fått hoppat efter vare sej jag hade badkläder eller inte : )
Lina kommer nog slänga in massa bilder från gårdagen senare idag när hon kommer hem från jobbet.


Nu ska vi snart iväg till Gustavsfors, så vi hörs senare eller imorgon allihoppa!

Ha en jätte bra dag i solen : )

Fredag,




- Sovit dåligt    check
- Torka spyor    check
- Torka bajs    check
- Kokat potatis för 3e gången i mitt liv    check
- Mira har käkat potatis    check
- Många klädbyten    check
- Sprängdfyld mjölktutte    check

Jepp, min dag i helhet!
Mira har bajsat idag och det var nog skönt för henne. Hon bajsade ju 1 gång i veckan och nu tyckte Ann på Bvc att det var lite länge emellan bajsandet när hon började bli såppas stor så vi fick en "räser-ersättning" som skulle sätta sprätt på Miras tarmar. Vi började med den i Onsdag och ger henne den ersättningen 1 gång / dag och hoppas att hon kommer bajsa lite oftare nu.
Lilla gumman får även börja käka lite mat, eller 1 tsk mosad potatis : ) Igår uppe hos mamma fick hon det för första gången och då gillade hon det bättre än idag. Hon vet ju inte riktigt hur hon ska göra, så det mesta hamlar ju utanför munnen. Men det brukar börja så för dom flesta sa hon : )




Snart drar vi iväg till Grums för grillning : ) Det ska bli så underbart gott och komma iväg ! Hoppas Henrik kommer hem i tid bara, skulle inte förvåna mej om han behöver jobba över hela kvällen..
Lina & Danne åker troligtvist med oss upp, så får mamma & Anders ta egen bil.





Min älskling : ) Imorgon fyller Henrik 26 år!!
Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. lala lallalalall lalallala

FREDAG!

Wihooo, då var det helg kan man säga : ) Jag tycker dock att det känns som det är Tisdag idag ? Wieerd.
Jag & Mira kom upp tidigt idag för hon har sovit jätte dåligt inatt och börjar bli förkyld igen, stackars snutt.

Hon har iaf nyss somnat så hoppas hon sover en liten stund iaf så hon vilar upp sej och orkar med dagen.
Min lilla prutfia : )
Blir ju grillkväll hos Reine, Werra & Alva ikväll och det ska bli jätte mysigt!
Hoppas vädret håller i sej för nu är det solsken och verkar vara hur skönt som helst ute. Vi ska allt gå ut en sväng nu när Mira vaknar till liv igen!



Mina nybakakade baugetter som fick bli frulle idag!

Torsdag,



Massa folk som har varit inne på min blogg idag men inget inlägg till er : (
Jag & Mira tog oss sovmorgon till 11-12 tiden, jag stack in i duschen så gick vi ner till mamma som var på Karlberg.
Trodde att jag skulle gå hem efter det, men vi tog oss en promenad med mamma upp till henne på Kasenberg idag igen. Skönt med långpromenad. Såklart fick jag god mat av mamsen : )
Henrik fick komma och hämta mej och gumman efter att han slutade.



Imorgon är det Fredag och då ska vi till Reine, Werra & Alva uppe i deras sommarstuga : ) Vi ska dit och hälsa på dom, grilla, mysa, bada kanske ? Ha det allmänt göööt med andra ord!





Lördag, då fyller ju min Älskling hela 26 år!! Grattttis Henrik : ) Vi drar oss till Gfors där det vankas kalas för min man hela dagen, hoppas gumman är på bättre humör denna gången vi är där då hon skrek nästan konstant i Söndags..


Hoppas det är fint väder både imorgon & Lördag för då kommer det bli en toppen helg!


Onsdag,



Pust och stööööön : ) Jag har orkat plocka undan lite här hemma, men det är långt ifrån klart. Men jag orkar inte göra något mer nu, har ont i fötterna, ryggen och axlarna.
Henrik kom precis innanför dörren, weeeeeeeeeeii min underbara älskling <3
Mira slockna för en bra stund sen, så hoppas hon sover för natten!




Tråkigt inlägg.

Onsdag,


Yeees, vilket underbart väder vi har här i Svea land nu!
Jag fick väcka Mira idag igen eftersom vi skulle möta "mammorna" vid halv 12 nere på Bvc för en picknick i det fins vädret. Vi körde våra vagnar til Ica för lite mat och gick till plantaget för fika : ) Jätte trevligt!
Träffa Hajir & Frida efter "mammorna" så gick vi till Xo för lite mer fika. Men jag & Mira stannade inte länge, vi fick gå hemåt.
Vilket väder!!!!
Nu blir det bara slappt hela eftermiddagen : )





Äpple till eftermiddagsfika : )

Tisdag,



Idag är både jag & Mira uppe tidigt jämfört med vad vi brukar : ) Vi ska till Bvc och kolla längd, vikt och huvud om en stund här. Egentligen skulle vi vara där vid 10, men hon ringde precis och ändrade till halv 11..
Efter det blir det att fika med Milla, hon ville till Marinan och köpa glass!

Henrik
ringde nyss och han hade fått slutat tidigt så han kommer snart hem till oss och går med oss till Bvc : ) Weei!
Han har ju "garage-dag" idag så han kommer nog spendera resten av dagen där nere skulle jag tro !
Det blir bra det, så jag kan fika och umgås med kompisar : )
Jag ska även passa lilla Alva senare under dagen ett par timmar !!







bad hairday idag, så det får nog bli en knut mitt på huvudet antagligen : )



Yeeep, springturen blev av igår också. Nu är det bara Tisdag, Onsdag, Torsdag & Fredag kvar.. pusssstt.
Det är jobbigare att springa själv än när Lina är med.. ? Konstigt det. Lina är ju sjuk så hon kommer nog inte med denna veckan, lika bra att hon kurar upp sej tills nästa vecka.


Underbara dag! Nu ska vi snart ut i solen : )

RSS 2.0