20.55


Lördag!
Jag har Alva här under natten, vi har sååå kul : )
Vi har varit i djurparken, lekparken, Ica & käkat tacos!
Mira har ju kommit hem såklart också. Min lilla älskling !





Nu ska jag ta fram godis & chips som vi ska smaska på resten av kvällen : )

Puss & Kram


19.31


Torsdag!
Dagarna rullar förbi ganska fort och i morgon är det redan Fredag.
Jag jobbar för fullt, har fått börja tidigare & jobbat över varenda dag. Lika bra att passa på när ändå Mira är hos Henrik. På lördag efter jobbet får jag äntligen se min lilla prinsessa : ) Jag saknar henne sååå!

Jag & Lina ska snart ge oss ut på en spring tur i skogen. Idag när det är så varmt ute får det nog bli shorts !




22.39


Tisdag !
Klockan är mycket & imorgon, torsdag, fredag & lördag jobbar jag hela dagar.. Ska bli skönt att få mycket timmar i April så man får lite mer pengar än vanligt : )
Idag har jag fått träffa Camilla & Ebba, Cissi & Max. Mycket trevligt men alldeles för lång tid mellan gångerna tyvärr. En ändring på den saken kankse ? Blir nog bättre till sommaren när man kan träffas utomhus osv : ) Men Milla ska ta tag i våran tjej-middag-kväll som vi ska ha snart!

Annars har jag inte mycket mer att berätta just nu.
Trist att det regnar.. Den svenska sommaren börjar visa sej!

Puss & Kram

10.58


Annandag påsk, men känns som vilken måndag som helst..



Mira har spexat hela morgonen så damsugaren har vart framme 2 gånger redan, busfrö : ) Nu har jag lagt henne & hoppas hon kommer somna snart för hon är sååå trött. Senare idag ska vi träffa Pållen, lite lunch & snack om helgens bravader : )

Puss & Kram

21.00



Söndag !
Idag har jag haft en bra dag i solen : )
Jag & Mira, Lina & Tuva har varit på promenad upp till pappsen. Stannade länge hos pappsen men till slut fick vi gå hemåt då vi bestämde oss för att åka till mamma. Packa in alla ungar i bilen & slänga sej iväg. Grillen va tänd hos mamma & det var bara att ta för sej av godheter. Kött, korv, sallad, kex & ost, potatisgratäng, dricka, kladdkaka, glass, grädde & bär i solen ! Underbart.

Mira har grejat för fullt hela dagen, hon var så lortig när vi kom hem så det var bara att sätta henne i diskhon & bada !




10.37


Godmorgon på er!
vaknade inte förens 9.30 tiden idag, så härligt när Mira väljer att sova lääänge på morgonen.
Jag har hunnit duscha, käkat frukost, gett Mira frukost och även städat lite. Vaknade nog på helt rätt sida sängen idag! Eller hur ordspråket lyder.





Trött, nyduschad jag.

Nu ska vi få på oss kläder & sedan bege oss bort mot Lina & Danne där det är fest idag ! Haha.

Puss & Kram


20.29


Jaani, ni tittar in även om det inte blir nåtog uppdarat här.
Ja, vad händer i mitt liv undrar ni ?
Inte mycket alls just nu. Eller jätte mycket..

Dagens händelser: Jag har jobbat precis hela dagen, från morgon till kväll. Mamma, syster Lina & Danne har alla hjälpts åt med Mira under dagen eftersom Henrik är iväg till Strömstad. Det har gått bra men hon börjar bli förkyld min lilla gumma : ( Hoppas det bara var över dagen idag så vi slipper det.
Nu har hon iaf somnat & hoppas hon kommer sova gott inatt!
Imorgon ska jag & Mira hem till Lina & Danne för lite påskfirande. Faster & kusinerna kommer dit för att hälsa på det nyaste tillskottet i familjen. Kommer bli mycket trevligt.




22.20


Hurtig-bulle-jag. Det är Fredag och jag tog mej en springtur... Det var skönt för det var inte ens kallt ute : ) 3e dagen i rad nu & jag känner mej stolt. Jag får lov att känna mej stolt!
Jag har jobbat till sen kväll idag. Tacos hos mamma med Lina, lilla Tuva, Alva, mamma & Anders.



Jag skulle egentligen till Cici, Tony & Alvar idag för Me & I-party men fick skippa det pga jobb. Det kommer fler tåg : ) Får se till att träffas med föräldragruppen snart tycker jag & Mira.

Nu blir det dusch & sedan sängen, upp & hoppa tidigt imorgon för jobb åter igen.

Puss & Kram

12.28


Fredag !
Sköönt att det äntligen är Fredag : ) Även om jag jobbar både idag & imorgon. Jag jobbar eftermiddag/kväll idag & efter det åker jag raka vägen hem till mamma som ska bjuda på lite mat! Lina & Tuva och Alva ska övernatta där så jag får åka och umgås med familjen.

Imorgon är det Jonas Forsberg som fyller år! Han blir hela 25 och har hyrt bowlinghallen & anordnat fest : ) Det ska bli jätte kul att gå dit. Malin, Camilla, Monica & Hajir kommer till mej innan eftersom pojkarna ska sitta för sej själva och förkröka. Grattis i förskott älsklings Jonte!



Puss & Kram

20.10



Tummen upp för mej & syster Lina ! Vi tog oss en runda i skogen. Sköönt att få röra lite på sej : )



Nu blir det en dusch & sedan häng i soffan resten av kvällen. Imorgon & Lördag ska jag jobba, jag som vill gå på marknaden och köpa nya strumpor!

Puss & Kram

22.01


Ett andra inlägg för dagen bjuder jag på. Fast jag som vanligt inte har något vettigt att skriva.
Dagen idag : Tog en liten promis till Lina & Tuva, sedan bar det iväg ner till öppna förskolan där även Hajir & Noel, Marie & Liam var. Soppa & massa bus. Promiss hem igen. Mira sov så gott! Henrik skulle hämta Mira så vi tog oss en promenad förbi djurparken : ) Hem & packa hennes grejer för att lämna henne ett par dagar.. Alltid lika jobbigt. Nu på kvällinga har jag tagit mej en springtur ute i skogen & även en dusch !



Världens sötaste & lilla Mira !

Nu ska jag snart hoppa i säng.

Puss & Kram

10.08



Onsdag !
Henrik hämtade Mira för en liten stund sedan & åkte med henne till bvc. Hon skulle på 15 månaderskontroll idag & Henrik ville med denna gången. Jag är ju där i stort sett varje gång så självklart fick han ta med henne.
Jag har passat på att duscha : ) Ny duschcream, så nu luktar jag underbart gott ! Nu till det alltid lika svåra.. Kläder. Man har hela garderoben full men inget man vill använda. Tur att jag beställde lite kläder från Hm igår då : )



Nu ska jag snart ner & hämta Mira så jag får skynda mej med kläder..

Puss & Kram

18.49


Heeeej !
Nu kommer regnet, tuuur att vi hann vara ute hela dagen innan vi blev genomblöta.
Mira har spexat hela dagen & knappt gnällt. Bästa gumman. Men jag märker att hon börjar bli trött nu..



Nu blir det snart välling  & sovdags för lillan : )

11.22


Tisdag !
Mira bestämde sej för att ta sovmorgon idag igen : ) Underbart säger jag ! Så nu är frukost & klädbyte avklarat. Hon är lite snorig & har nyst mycket nu på förmiddagen. Skulle till öppna förskolan men tror vi får skippa det så vi inte smittar ner dom små liven som är där. Det får bli promenad ist !



Då var det bara att sätta fart så vi kommer ut innan det börjar regna.

Puss & kram

21.41


Oj, vilken dag !
Det har varit fullt upp hela dagen. Men äntligen sover Mira & Alva åkt hem..











Alva tyckte det var jätte kul att ta massa kort : ) På sista kortet visar hon sin lösa tand ! Alva blir en stor tjej nu. Minns när hon var lika liten som Tuva & Mira.

Puss & Kram

10.44


Måndag !
Hoppas vädret blir lika bra idag som det var igår! Igår var det jätte varmt & gott ute. Äntligen är nog våren här för att stanna : )
Mira tog sej sovmorgon idag till 09.45 ungefär! Underbart att få sova ut. Kan vara för det härjades så igår !
Vi har precis käkat frukost tillsammans & nu ska vi få på oss kläder för vi ska ta en promenad hem till Milla & Ebba med Lina och lilla Tuvan. Härligt att komma ut!





morgon-mys med världens bästa tjej ♥

Dom senaste dagarna har jag känt mej lite nere & depp samtidigt som jag vart lite butter & allt har gått emot mej. Meeen, idag känns allt mycket bättre ! Nu är allt som det brukar vara känner jag.
Konstigt när man blir sån där & man vet inte varför..

Hoppas på en fin dag !


21.43


Godkväll !
Jag har en mysig kväll. Mat, godis, chips & nötter.
Imorgon är det ny vecka & nya tag. Tror jag & Mira ska hälsa på Hajir & Noel : ) Var väldigt länge sedan vi träffades då jag jobbat så mycket det senaste.

Godnatt ♥

11.24


Godmorgon !
Jätte skönt med söndag & inte vara bakis som mååånga i Åmål är idag. Mys hela morgonen med frukost, lek & bus, tee & skruvning.



Tee är gotttt!

.


Hej mina kära läsare !
Ni hänger på min blogg även fst jag inte skriver nåt. Nu äntligen ska ni få en liten uppdatering.
Den här veckan har jag jobbat varje dag förutom Torsdag, så Mira har varit i Gfors med pappa Henrik, jag tvivlar inte på att hon har haft det bra. Hon har nog blivit så bortskämd hos farmor så länge : )
Men idag äntligen fick jag se min underbara dotter ! Hon hade blivit så stooor & så himla söt. Ååh, vad jag har saknat henne. Nu stannar hon ett par dagar innan hon får åka till Henrik igen när jag ska jobba Torsdag, Fredag & Lördag.













Älskliiing.

21.39


Hej på er!
Jag har inget vettigt att skriva eller berätta för er..
Jag har Alva hos mej & vi har käkat mat, lekt, ätit godis & hon har tagit ett kvällsbad.
Desperate Housewifes är på tvn nu & efter det ska jag gå och lägga mej !





Alva är en pajjas : )

Imorgon är det jobb + inventering på kvällen, alltså kommer jag nog inte hem innan 22.00 på kvällen.. Puust, längtar redan tills jag kommer hem i morgon kväll & får slänga mej i sängen.
På torsdag blir det karlstad med mamma ! Jipppi : )

Puss & Kram

07.52


Godmorgon!
Lördagen är här. Jag har sovit gott inatt, men ville verkligen inte gå upp när klockan ringde. Konstigt att man kan vara sådär super trött ibland & oftast när man ställer klockan för om man är ledig vaknar man många gånger samma tid eller tidigare & är jätte pigg. Jaja.
Jag ska dra iväg mot Säffle alldeles strax.

Hoppas ni får en bra lördag !

Puss & Kram



22.40



FREDAG!
Jahopp, Fredag hela veckan : ) Idag har jag vart på jobbet hela dagen, har jobbat i 11 timmar typ. Det känns i kroppen, eller huvudet.. Vi räknar ju så mycket hela tiden så vi var helt snurriga sista timmen allihoppa !
När jag kom hem fick jag mer presenter. Idag fick jag en micro, en data stol & en dvd ! Wiiie, så snällt.
Så nu har jag inprincip det mesta som jag behövde.

Imorgon är det Lördag ! Det innebär att jag ska ut & fira min födelsedag : ) Jonas & Linn kommer hit så får vi se vad som händer under kvällens gång. Kommer bli kanon. Saknar att inte Lina kan följa med ut. Det är viktigare att hon är hemma & ammar lilla Tuva så får vi ta bastu/grill kvällar i deras nya hus i sommar !



Nu ska jag tända ljus & mysa framför tvn lite innan jag ska hoppa i sängen : ) Imorgon ska jag upp & jobba åter igen.

Puss & Kram

RSS 2.0