Fredag,



Ja sörrni, det är fortfarande Fredag : ) Fredagarna brukar annars alltid gå så fort tycker jag, men denna dagen har hållt på väldigt länge. Kankse är för jag var uppe så tidigt i morse ? ! Kan va det.

Jag & Henrik åkte ut till Eurocash och handlade, blev tacos : ) Mumms, jag var riktigt suegn på det. Massa sallad, gurka, tacosås, ost & cream fraich ( jag äter inte hälften utav sakerna men ) Köpte mej 3 kexcholklader och Henke köpte sombreros. Jag har ju inte ätit godis på hela veckan så jag tyckte att jag förtjänade någonting, bättre att äta godis på helger än varenda dag. Tänkte sluta helt, men just nu känner jag att jag inte skulle klara det. Vissa dagar får man ju verkligen panik om man inte får i sej något sött, iaf jag !

Mira har haft en sån där skrika-hela-kvällen-även-vad-mycket-mat-jag-får -kväll. Alltså, hon har skrikit och skrikit för ingenting och hela tiden.. Det är så himla jobbigt, men får stå upp med henne hela tiden och direkt man sätter sej så börjas det igen. När hon väl somnar så lägger man ner henne i sängen så tar det en halv minut så är hon igång igen : (
Men så äre, det finns nog dom som har det jobbigare än oss skulle jag tro.




Fåglarna kvittrar, vilken underbar dag. God och glad, kexchoklad !



Mina kexchoklader kostade bara 3 för 15 :-

Vill ha,



VILL HA!

Oslo SEK 150, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Madrid SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Lima SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nolita SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Ankara SEK 150, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Dessa 5 skor finns på Nelly.se Sale och samanlagt blir det 550:- för allihoppa. JAG VILL HA! Men då är frågan, vad ska jag med 5 par skor till? Som jag inte kommer använda  till vardags och eftersom jag ammar så har jag inte tänkt att gå ut på ett tag.
Men 2 par kankse man kan få hemskickat ? Hhaha, snart sitter jag allt här med alla 5 par ska ni se : )




Fredag,



Godmorgon !
Jag har varit uppe ett bra tag, Mira vaknade nog vid halv 8 tiden och ville ha mat och inte sova något mer.
Hon låg i sängen brevdi mej och pratade för fullt , men det övergick fortare än kvickt till skrik. Men lilltösen fick ligga och skrika lite medans jag vilade ögonen och så hon skulle bli lite tröttare. Men till slut fick hon lite mat igen så nu han hon slockanat gott i spjälsängen igen.



Armarna rakt ut!
Idag ser hon ut som en liten pojk i den blåa Bamse pjamasen : ) Men hon är så himla söt i blått tycker jag.
Är det viktigt att ha blått till killar & rosa till tjejer?
Det tyckte jag före jag fick henne, men nu tycker inte jag att det spelar så stor roll faktikst.




Jag har precis käkat frukost : ) Yogert, flingor och ett glas juice. Är ju sådär gott med frukost tycker jag, jag har inte direkt någon matlust över huvud taget när jag har gått upp. Tar ett par timmar innan jag riktigt känner för att trycka i mej mat !







FREDAG!

Torsdag,



GODKVÄLL : )
Torsdagen är snart slut och då är det bara Fredag kvar så är det helg igen, wihooo!
Visst, vi har inga planer som jag ser fram emot men just att Henrik inte behöver sticka iväg till jobbet så tidigt osv, så han kan ligga i sängen med mej & Mira och gosa ist!

Lilla gumsan slockan när vi kom hem förut efter sångstunden och måste ha varit helt utslagen för hon sov i 3 timmar och skulle ha mat innan hon somna egentligen men icke, så då sov hon super-duper gott!
Emma & Elsa kom hit till oss på eftermiddagen : ) Vi tog oss en rask promenad i solskenet ner till stan och mötte Limpan så tog vi oss en glass i plantaget! Det var yummmiii, svischa in på Ica & bolaget också innan promenaden hem.
Jag tog även på mej löpardojjorna och tog mej en springtur i skogen : ) Fan så jobbigt det var, måste göras oftare känner jag. Bort med dom sista graviditetskilona nu så jag kan gå i mindre kläder till sommare !

Nej, soffläge med Älskling <3

Torsdag,



Kan mina kära vänner Lina & Camilla kankse börja uppdatera sina bloggar mer än en gång varanann vecka ?!! Va fan, jag har inte någon rolig blogg att följa när jag bara sitter inne hela dagarna.
Okej, varanann vecka var att ta i men tyyyyyyyyp så illa är det.








Torsdag,



GODMORGON!
Det är för tidgig för mej och Mira att vara uppe nu, både hon och jag är skit sura.. hon har fått mitt morgonhumör iaf. Hon ligger och skriker och gör allt för att inte somna, fastän hon är jätte trött så ögonen drar ihop sej : )
Haha, vi ska ju till kyrkan om ca en timme och sjunga lite.. Får se hur pigg min solstråle är då!
Hon kommer säkert precis somna nu innan vi ska åka så får jag väcka henne igen. Det gillas inte!

Ja, vad har dagen mer att erbjuda idag då?
Vi ska kankse träffa Emma & Elsa. Jag hade velat åka dit men Henriks bil är full i skit så vi kommer inte dit idag.
Men vi får höras efter kyrkan hur vi ska göra!





Sitter och äter yogert, flingor och dricker vatten. Tvn står på också med vakna med the voice !



Ha en jätte bra dag!

Egoina



Va fan, jag har alltid undrat vad Egoina heter på riktigt eftersom det är en blogg som jag läser dagligen, till och med flera gånger om dagen. Men att hon heter Regina trodde jag inte.
Att man är så dum att man inte kunde gissa på Regina ? ! Nu när man tänker efter så är det ju självklart att det var Regina !
Haha, detta kommer jag säkert drömma om inatt : )





Regina, Regina, Regina : )

Onsdag,


Henrik & Mira har somnat båda två så nu har jag lite egentid för mej själv.
Jag har hunnit käka middag, duschat, tagit hand om tvätten, städat, fått på en diskmaskin och rensat Miras kläder. Det är mycket som hon inte får på sej mer och massa nya som kom in i garderoben : )




Imorgon ska vi upp tidigt för att åka/gå till kyrkan med Madde & Malva! Om det är dåligt väder tar vi bilen och om det är fint så tar vi oss en promenix. Ska bli dåligt på förmiddagen såg jag på klart.se och det gillas inte..
Men vi får hoppas att det blir fint på eftermiddagen så vi hinner ut och gå något eftersom vi har suttit inne hela dagen idag. Det är inte bra. Men det har vart skit väder så jag skyller på det.





Låt mej gå ner några kilo & ge mej sommar & sol : )



Nu ska jag hoppa i soffan och kolla om det är något bra på tvn, sedan slänga mej i sängen. Får se hur uppdateringen blir här på morgon kvisten i morgon.

GODNATT!

Onsdag,






Jag och Mira har precis städat hela lägenheten, okej jag får erkänna att Mira var inte mycke till hjälp. Hon satt mest i babysittern och kollade på tv. Så nästa gång det bli städning ska jag inte ta hjälp utav henne : )
Så skönt när det är nystädat, när man kan gå barfota på golven utan att få massa skräp under. Haha, så illa är det kankse inte men näst intill..
Jag lyckades få ett kort på henne precis när hon ryckte ut tungan! Haha, min lilla sötis!




Henriks mamma och syster-yster kommer hit idag så det var lika bra att få det städat. Att det ska behöva komma hit någon för att få det städat.. Är det någon mer än jag som alltid väntar med städningen till absolut det sista? Det är det nog!

Fy fan vad jobbigt det att städa då, jag blev helt totalt svett så det var ju bara att hoppa in i duschen och duscha av sej innan man skulle ha på sej kläder. Då slipper jag träna idag! ( som att jag tränar vanligtvist )
Man kanske skulle göra rent hemma varje dag eftersom det var så jobbigt, så får man sej ett litet träningspass!



Inget vettigt inlägg detta märkte jag. Handlade bara om städning : )




Det tog mej inte många minuter att skriva detta, men Mira lyckades att slockna i min famn iaf : ) Hon kankse hjälpte till att städa mer än jag såg eftersom hon blev sååå trött ^^

Onsdag,



Mira sover, hon kan verkligen det där med sovmorgon : )
Jag har nästan precis kommit upp ur sängen, så himla skönt att få sova ut lite idag eftersom att vi ska upp tidigt imorgon när vi ska med upp till kyrkan på sångstunden!
Idag händer nog inte särskilt mycket, vädret ser inte lovande ut så blir säkert en hemma-dag skulle jag tro. Ser precis ut som det ska börja regna när som helst..
Då kankse man skulle passa på att städa? Jag skulle vilja flytta om här hemma, det ör nog det jag får stå med idag då : ( Hur tråkigt är det inte att städa?










Då har även halva veckan gått snart.
På Lördag är Mirisen hela 3 månader! Guuuuuuud, så fort tiden går. Känns inte som det var länge sedan man låg där på britsen och pressade ut henne : ) Känns iaf inte som 3 månader.
Tänk så liten hon var då!





På denna bodyn är det storlek 40 och ni ser ju hur den sitter. Hon var verkligen pytteliten!




Tisdag,





Mira hjärtat har total slocknat i spjälsängen : )
Haha,idag har hon fått gått i pjamasen hela dagen. Det gillar vi!

Jag har även fått i mej lite mat. Idag blev det till min stora förvåning snabbmakaroner men ist för köttbullar tog jag falukorv till. Bra Marie med lite varation !
Nu väntar jag på att Mirisen ska vakna så jag kan mysa med henne i soffan samtidigt som jag ska kolla på massa bra program som går ikväll. Dating in the dark, Desperate Housevifes, Cougar town & Christine ! Weeeeeiii : )

Dennis M

Jag är med hos Dennis M och tävlar om en ny mobil och jag behöver verkligen en ny eftersom min funkar ju inte att prata i, och den nya som jag fick av Lina funkar ju bra men såklart har laddaren gått sönder : ( Den jag fick av Lina är ingen hightech (?) mobil, den kosta nån hundralapp men hon ville att jag skulle ha den eftersom det aldirg gick och prata med mej i min vanliga.

KLICKA HÄR för att komma till inlägget för tävlingen om någon mer än jag vill vara med och tävla !





Tänk om jag vann. HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Håll alla era tummar för mej : )

Tisdag,



Wiihoo, idag har det ju vart underbart väder : ) Det brukar ju vara soligt ute men det har ju för det mesta blåst väldigt mycket och idag var det helt vindstilla. Såå underbart!
Jag & Mira har självklart varit ute hela dagen, gick ut med Madde & Malva vid halv 11 tiden, köpte oss en varsin glass på stan, promenera hem till dom igen. Jag & Mira gick ut vid halv 1 tiden och var ute till lite efter 2 då vi gick och hälsade på moster Limpa nere på korren. Nu har hon äntligen somnat. Hon har sovit väldigt dålig ute i vagnen så hon var nog helt slut nu.
Btw, på tal om sova så har hon sovit jätte bra i natt. Hon slockan vid halv 10-10 och sov fram till 2, fick mat och sov sedan fram till 6 igen. Jag har alltså fått mej lite mer sönm än vanligt : ) Älsklings gumman!



Jag ska försöka äta lite, har ju bara käkat frukt och en glass.






Jag har inte ätit godis igår eller idag!

Måndag,






Sjukt bra låt, jag och Mira dansar tryckare här hemma : )

Måndag,



Hej!

Måndag igen : ) Jag har börjat tycka om Måndagar på någon konstig vänster ? Förr hatade jag verkligen måndagr eftersom veckan började och det var så långt till helgen, men nu känns det som det är helg hela tiden!
Jag och Mira sov till 11 tiden idag och matade henne och tog oss en promenad till stan. Jag köpte 2 äpplen, 1 banan och den nya Ramlösa smultron som var jätte god! Jag smakade på den när vi var på mässan för ett tag sen så jag hade ju redan testat den. Men den får tummen upp iaf !






Mira ligger i babygymmet och leker nu : ) Hon tycker det är jätte roligt, när hon är på humör iaf !
Fick till en väldigt dålig bild men det får ni leva med, hon kuned ju inte ligga still när jag skulle ha med henne på bild!









Nu ska jag nog laga till mej lite makaroner och köttbullar : ) Vad är det för jävla dille jag har fått på det ?!! Hahha, men det är så gott!

Söndag,



Nu har hela helgen gått och som vanligt har den bara flugit iväg. Känns som det var Fredag förut idag typ : )
En ny vecka och jag har inte några planer.. Jag har inte en endaste grej inbokat, men om jag känner mej själv rätt så har jag redan hittat på något redan i morgon att göra : )
Jag ska ner till stan imorgon, först gå till bolaget och höra om sommaren ifall det är så att jag kan jobba där denna sommaren också och returnera mina skor som jag beställde här om dagen, dom var alldeles för stora fast det var en storlek för liten till och med, men dom måste ha varit jätte stora i storlekarna. Så nu tar det väl åter 1 eller 2 veckor innan mina nya kommer : ( Lagomt tills det är för varmt att använda dom. Vanliga sånna där vita tyg skor som alla har. Inget märkvärdigt alltså.











Nu blir det mys i soffan : )




Lördag,

Nu fick jag ork att blogga : )




10 saker som tyder på att han älskar dej

1. Han säger att du är vacker istället för sexig   -nej
2. Han håller sig vaken för att se dig sova.    -nej
3. Han pussar dig kärleksfullt på pannan.   -nja
4. Klappar ditt hår.    -nja
5. Han vill visa hela världen att ni ät tillsammans.  -nja
6. Han håller dig i handen när han är med sina vänner.     -nja
7. Han säger varje dag hur mycket han älskar dig & hur lyckligt lottad han är att han har dig.   -nja
8. Han ringer tillbaka när du hänge luren i örat på honom.   -nej
9. Han tar sig tid att göra romantiska saker med dig.    -nej
10. Sms:ar dig och säger att han saknar dig.   -det händer

Ser inte bra ut detta för mej.









Har träffat Hajirs Noel idag : ) Jätte söt liten kille dom har fått till världen! Tänk att tiden går så fort, känns ju inte som Mira har varit så liten men ändå var hon nästan 1½ kg mindre.
Vi har vart ute och gått med barnvagnarna i solen, jätte skönt väder i förmiddags.

Nu ska jag och Henrik göra nachos !

Lördag,



Skrev ett jätte långt inlägg med massa gottigt och det bara försvann : ( ÅHHHHH!
Då orkar jag inte blogga mer... Grrr

Fredag,



Idag har jag haft fullt upp så bloggen har fått legat på hyllan så att säga : )

Började med att jag och Mira låg och sov så himla skönt och klockan blev 8, vi skulle upp då eftersom vi skulle på ung-mamma-grupp vd 10 tiden. Mira har redan ett vädligt morgonhumör, hon vill verkligen inte bli väckt! Så hon sura och jag sura för hon var sur, men till slut tog vi oss ut och när hon ligger i vagnen är vi bästa vänner : ) Tog oss en liten promenix och till slut mötte vi Milla & Ebba, gick till Ica där vi mötte Malin & Dewin och en powerwalk till bvc. Träffa Marie & Alvin och Maria & Neo : ) Jätte trevligt och blev kvar till 12 tiden då vi fick gå därifrån !
Väl hemma harvi lagat mat, gick ut på en promenad, myst med godis och film. Nu ska jag gå in och lägga mej och försöka sova en stund innan Mira vaknar och ska ha mat igen..



Yees, Godnatt!

Torsdag,








Det känns verkligen som det är Fredag idag tycker jag, vet inte varför ?


Jag och Mira var med till kyrkan i morse på sjungstund eller liknande. Var jätte trevligt och massa folk var det med idag, tydligen väldigt många sa dom. Jag sjöng för Mirisen så gott jag kunde, texter som jag aldig hört förr men det tar nog inte många gånger innan man lär sej dom : )
Madde & Malva kom hit vid halv 9 tiden så tog vi oss en promenad innan det började. Det var kallt men solen var iaf framme och det gillar vi : )
Efter sångstunden fick man fika! Goda smörgåsar, pizzabullar och kladdkaka. Fruktansvärt gott och bra start på dagen förutom ett äpple som jag tryckte i mej när vi promenera.

Jaa, det är min dag. Drog hem efter det var slut och har suttit hemma och kollat på tv hela eftermiddagen.
Jag har även fått i mej mat! ( dra på trissor ) gjorde köttbullar och snabbmakaroner ! Yummiiii.




Hem till Milla snart och träffa Marika som är här i stan : ) Men vädret ser inte lovande ut, så får se om jag verkligen vill ge mej ut.. Regnet kommer nog inom kort.
Roligt att alla väderslag kom igår. Snö, Sol, Hagel, regn och rusk. Det gillar vi inte!

Torsdag,



Tjiit så tidigt det är, för mej iaf som brukar ligga och sova ett par timmar till.
Mira är också uppe och leker i babygymmet, hon tycker nog att det är fruktansvärt roligt att ligga där och sprattla : ) Nu kan jag lägga henne där så ligger hon där ett tag och leker, men hon kan inte vara där för länge för då tröttnar hon till slut.

Men vad gör då vi uppe så här tidigt?
Jo sörrni, vi ska med till kyrkan idag på sångstund & fika : ) Och hon skulle ha mat vid 6 tiden och om vi hade lagt oss igen hade vi somnat på stört och sovit ett par timmar och då skulle vi ha missat det, så det var bara att gå upp, ner till tvätten och hämta den från gårdagen, äta en yogert och få på sej kläder !




Dags att få på sej kläder och lite make up så man ser ut som vanligt folk : )









Onsdag,



Hello !

Jag och Henrik slog på stort och käka pizza till middag idag : ) Han äter väl pizza titt som tätt men jag minns faktikst inte när jag åt det senast.. Men jag tycker inte att pizzorna i Åmål är särskilt goda mer. Åt ju alltid på Åmåls förr men där smakar det ju skit nu så vi äter på Iryats men det är inte jätte jätte gott där heller..

Jaja, nog pratat om pizza!

Jag & Mira tog oss ur lägenheten till slut och gick och mötte Madda & Malva eftersom vi skulle följa med som till Eurocash och handla lite. Blev 3 kexcholklader för mej och lite mermatvaror för Maddes del : )
Vi följde med dom hem efter promenaden och där blev det sexsnack, the & smörgås. Jätte gott och jätte mysigt!
Mira fick även en påse kläder av Malva, lite större kläder som hon kommer växa i. Jag fick en jätte fin tröja av Madde !! Wihooo, det behövdes och den var jätte fin : ) Tack Madde för alla fina saker + fikat

Nu ska jag försöka få Mira och sova, hon harvarit vaken sen 4a tiden ungefär : ) Så nu är hon övertrött kan jag lova !



Onsdag,



Då har halva veckan snart gått : ) Sjuuuukt fort går det.. Bra eller dåligt med det vet jag inte ?
Jag och Mira tog oss sovmorgon idag och sov till lite efter 11 snåret, då vaknade hon och ville ha mat.
Vi har inte hunnit med att göra något än mer än att jag har käkat 2 yogertar till frulle. Idag är jag jätte sugen på massa onyttigheter : ( Har chips i skåpet i köket och funderar starkt på att äta lite..









Min sötnos!






Ne, nu ska jag försöka få något gjort. Kankse gå ur pjamasen? : )

Mira, hjärtat







Min älskling <3 Är så himla glad att jag har dej mitt hjärta!






Beställde kläder och skor igår och hoppas dom kommer snart! Nya skorna vill jag ha NUNUNUNU! Har inget att ha på fötterna, gympa dojjorna börjar bli äckliga så dom behöver slängas och annars är det bara stövlar och kängor, dom är alldeles för varma att ha på sej nu.


Nej, sängen väntar   : )






: (



Jag och Lina åkte på begravning förut. Våra allra bästa vänner från våran barndom, deras mamma gick bort för ca en månad sedan så idag var det den jobbiga begravningen.
Jag, Lina & Pappa tyckte nog alla 3 att det var lika jobbigt.


Begravningen var jätte fin och alla tankar går till nära och kära <3




Johnny Cash - One

Haha, 20e



Det märks att det är den 20e idag, varför? Det ska jag berätta..
Jag packa på mej & Mira kläder och drog vargnen mot  Åmål stad för att lämna lite papper, slänga brev på posten och gå till banken. När vi närmade oss stan så ser jag massa pansionärer som är ut eoch går och inget mer med det. Men när jag är i stan så är det enbart barnvagnar och pansionärer ute : ) Dom köar till bankomaterna, satt på Rios uteservering och fikade och även inne på arbetsförmedlingen var dom!
Hahah, barnbidrag + pansionen har nog troligtvist kommit idag då !



Nu har jag precis duschat och ska få på mej kläder innan Mira vaknar och ska ha mat !



ny bäbis : )



Mina kära vänner Hajir & Andreas har imorse blivit föräldrar till en lite pojk, GRATTIS TILL ER !
Jag fick ett sms av Andreas så det stog att allt hade gått bra iaf och Hajir mådde super! Skönt att höra : )
Det ska bli så himla roligt att se den lilla snuttekillen!
Tar säkert ett par dagar innan dom kommer hem : )








Jag och Mira är uppe tidigt idag, hon har sovit ganska dåligt inatt.. Eftersom hon var vaken inprincip hela dagen igår trodde jag att hon skulle sova som en stock inatt men jag hade fel : )
Hon kankse kommer sova lite mer idag då ? !

Nu sitter hon i babysittern och hickar ! Haha, hon hickar hur mycket som helst. Iaf ett par gånger om dagen. Stackars liten : )



Nu ska jag försöka mej ut på en liten tur i barnavagnen : )

Måndag,



Jag undrar varför Söndag är den dagen då det är mest folk inne och läser min blogg? Så har det vart länge nu, förutom när alla fick reda på att Mira hade kommit till världen, då blev det en raket ökning : )
Men man kankse har "data-dag" på Söndagar efter helgens bravader och veckans jobb ?


Idag blir det dag då vi kommer vara ute nästan hela dagen.
Jag ska få på mej kläder nu så ska vi ut i solen och få mer fräknar : )




Mira & Henrik



Nu blir det mys för hela slanten med dom 2 bästa personerna som finns <3 Henrik & Mira om någon undrar vilka det nu skulle kunna vara !







Imorgon är det Måndag igen och back on track som vanligt, vardag som snart kommer vara helgdag !
Vi ( Jag & Mira ) har inga planer för veckan som kommer.. Jag ska iaf med på Torsdag upp till kyrkan denna gången på babycafet, Mirisen blev ju sjuk nu i Torsdags när jag äntligen skulle förlja med. Nya tag denna veckan.
Hade ju planer på att åka till Emma & Johannes denna helgen också, men eftersom Henriks bröder sov här Fredag-Lördag, Lördag-Söndag blev det lite svårt. Men nu till helgen kankse vi kan ta det ? Ska höra med henne!





Yepp, nu blir det Estrellas nya sourcream & onion rings : ) Mummms





Have a good night!




Söndag,





Våran lilla tjockis har gått i pjamas hela dagen idag, vi har alltså inte vart utanför dörren : )
Henrik ena lillebror sov ju över här i Fredags-Lördag, så kom dom med den andra brodern igår som skulle sova här igår tills idag, så vi har haft det fullt upp !
Men dom är på väg hit nu igen för att hämta den andra lillebrodern nu så vi har precis slängt i oss lite mat som idag blev pommes och korv : ) Yummii!
Jag ska allt försöka mej ut på en promenad senare när alla har åkt härifrån. Måste få lite frisk luft, här inne är det nog jätte unket när dom har legat i soffan hela helgen och spelat tvspel och käkat godis : ) Dags att öppna fönstret kankse ?





Helgen har varit helt okej annars, marknad igår med Fredrik, mat med Henrik och hans familj, jobb på Karlberg, mys med gumman and so on !

Lina & Mamma klarade "alkohol-grej-provet" GRATTIS : )
Så nu är dom äntligen på väg hem, men så smarta som vi är kända för att vara så sätte dom sej ju på fel tåg ! Hahah, deras tåg gick ju inte förens om en timma men dom slängde sej på ett annat, så nu vet jag inte rikigt vart dom är på väg : ) Hoppas dom kommer hem idag iaf!





Lördag & marknad



Åmåls marknad är i stan idag : ) Wiihiioo, det betyder att hela Åmåls befolkning är nere och tränger på stan bland alla stånd.
Jag, Mira & Henriks lillebror Fredrik ska ner om en stund och knö oss fram vi också !
Det är ett måste när marknaden är här. Även fast man vet att det är SKIT tråkigt och samma saker varje år.

Men vi ska även till Ica och handla lite mat som vi ska laga sedan när Henriks mamma, pappa och andra bror kommer hit. Då byter vi bror så dom tar med sej Fredrik hem och lämnar av David som ska sova här Lördag-Söndag!




Nu får vi skynda oss lite, jag ska hinna göra mej klar och mata Mira !

Tävling,


Jag klickade mej runt på lite bloggar och kom in på denna tjejens blogg och såg att hon hade en tävling om pengar att shoppa med : )
Vem vill inte vinna det liksom? Framför allt när man precis har blivit mamma och behöver massa nya kläder men inte har några pengar.

KLICKA HÄR för att komma till inlägget och KLICKA HÄR för att komma till Pamelas blogg!

Please let me win!

FRIDAY !



Då var det helg åter igen : ) Veckorna går så fruktansvärt fort.. Visst, för mej är det ju helg all week long men kännsså bra att Henrik är ledig så han slipper gå härifrån tidigt på morgonen och behöva tänka på klockan på kvällen. Vi har ju lite planer för helgen.
Ikväll- kika på film, laga mat och mysa med våran dotter.
Lördag- marknad.
Söndag- Bfors ( ärtemark ) till Johannes, Emma & Elsa ?, Gfors.

Helgen kommer nog gå lika fort som den brukar göra. Känns som det är Fredags förmiddag och swiscvhhh så är det Söndag kväll.










Nu ska jag försöka få på Mira lite kläder så vi kan ta oss en tur i solen.
Vi ska även hem till Hajir och hälsa på. Det är nog snart dags för hennes bäbis att komma till världen och jag har inte träffat henne på ett tag så magen är nog enorm : )
Någon mer nybliven mamma förutom jag som INTE saknar magen ?
Absolut inte, jag har bara dåliga vibbar av magen som alltid var ivägen, man kunde inte ligga, sitta, böja sej som man brukade, och gjorde ont..
Men det kankse kommer tillbaka lite senare att man saknar den. Men för tillfället är det mycket bättre att vara utan den och ha min lilla bäbis på utsidan : )

<3

Mira sover,



Min älsklingsgumma har äntligen somnat. Hoppas hon blir lite piggare när hon får sova ett par timmar.. Hon är jätte varm men har ingen feber och är jätte krasslig i halsen så hon får knappt fram ljud.. Men det var ju så här för ca 2 veckor sedan också och det gick över ganska fort, eller hennes röst var iaf tillbaka efter 1 dag.










Snart är det helg igen, skönt när Henrik är hemma och kan hjälpa till lite med Mirisen : )
Marknad på Lördag ju!, får se om Mira är tillräckligt pigg att tas med ut annars får hon vara hemma med pappa medans jag går ner på stan.

Ska nog troligtvist till Bengtsfors eller rättare sagt Ärtemark och träffa Johannes, Emma & Elsa någon dag under helgen! Vi har ju inte sett huset nu när det är helt klart, kan tänka mej att det är jätte fint : )
Vi får även passa på att åka till Gfors då så farmor får träffa Mira. Ska kankse ta detta på Söndag ? Ska prata med herrn i huset här..



Nu ska jag försöka sova någon timme innan Mira ska ha mat igen. Hoppas hoppas hoppas att jag får sova lite mer inatt.

Help



Mira-gumman är sjuk igen : (
Någon som vet något bra att göra när dom pytte små har jätte ont i halsen?

Hon får knappt fram ljud.-
Ursch, det är hemskt..



: )



Min statistik har sjunkit rejält nu när jag har lagt bloggen på¨hyllan ett tag : ) Men jag ska allt försöka komma igång lite igen, antingen skiter man i bloggen eller så får man verkligen gå in för att skriva om man ska ha den. Så tråkigt när man trycker sej in på bloggar som aldrig uppdaterar, som min just nu.

Idag har det vart en lite hektisk dag. Började med att gumman absolut INTE kunde ligga själv utan jag var tvungen att bära henne hela tiden och jag skulle ner till Bvc på efterkontroll vid 10.45 och Henrik kunde inte få ledigt, men till slut fick jag ett sms av han där det stog att han fick ledigt och kunde komma hem och passa henne medans jag åkte ner och fick gynstolen avklarad : )
Drog hem och matade gumsan, stack ner till stan och mötte Josse så vi drog på en promenad i solen. Hem, laga lite makaroner som jag slängde i mej fortare än blixten, ner med Mira i vagnen igen och stack ner till Lina som skulle ta följe med oss till stan, upp till Volvo, ner till Bvc och äntligen var vi framme : )
Åter träff med föräldragruppen som var jätte trevligt, så roligt att se alla små bäbisar. Marie & Liam, Magda, Stefan & Tova-Li ( ? ), Tony, Cissi & Alvar. Jätte kul att höra hur dom andra hade upplevt det, det var verkligen 4 olika förlossningar. Ingen utav oss hade haft en "vanlig" förlossning med "woops, vattnet gick, värkar, BB, ont ont ont, bäbis i famnen"
Men allt var bra med dom små iaf, det som är huvud saken.



Nu ska min Mira ha mat : )

Wihii



Så himla fint väder ute så man kan ju bara inte vara inne och ruttna.
Jag gick till stan och mötte Josse så vi tog oss en promenad före jag, Mira, Josse & Lina drog iväg till Trollhättan på godismässa : ) Jävlar vad godis vi fick med oss hem, knappt så vi fick plats i bilen!

Ajja, nu blir det matning för Mira : )

Måndag,



Sådär, hela denna dagen har snart gått : )
Bvc i morse, så det var bara att dra upp lilla stumpan alldeles för tidigt och traska iväg vid haöv 10 snåret. Hon var jätte snäll där nere idag och gråt ingenting.
Hon väger idag 4750g och är 56,5 lång : ) Hahha, hon är över kurvan nu så hon växer och växer så det knakar! Känns så skönt att hon äter rejält och går upp som hon ska, tänk vad liten hon har varit.. Det går inte att tänka !
Men jag vill dock inte ha någon micheline bäbis så snart får vi nog börja på diet både jag & Mira : ) Haha, nedå!


Har varit ute med Madde & Malva hela dagen och promenerat, dom mötte mej utanför Bvc när vi var klara. Tod oss en sväng på Ica och på stan, hem och laga lite mat till Malva och ut i solen igen !
Vädret är ju helt underbart : )


Nu får det nog bli lite left-over-chips sen igår !

Söndag



En vecka som är späckad.

Måndag- Bvc för vägning & mätning på förmiddagen, mormor på eftermiddagen.
Tisdag- Böna & Josse dag, fika & promenad hela dagen.
Onsdag- Bvc på efterkontroll på förmiddagen, återträff  med föräldragruppen på eftermiddagen.
Torsdag-
Fredag-
Lördag- Marknad
Söndag-



Visst, kanske inte helt späckad men dom dagarna som jag ska göra något är det fullt upp iaf !

Någon som har en digitalkamera till övers?
Min funkar ju inte att lägga över bilder till datorn och nu med min nya supermobbe så finns det ju ingen kamera..
Annars kankse jag ska köpa mej en ny?
Ajja, det är inte ett problem just nu för jag har inte en krona så jag ska inte köpa någon idag iaf.


Godnatt på er!

off,



För fint väder för att blogga idag : )

boooobs



Nu får Mira-gumman snart se till att vakna för mitt ena bröst ( på någon vänster har jag ju bara mjölk kvar i ena bröstet ) för det har svullnat upp, ömmar och spänner väldigt mycket nu eftersom hon inte har käkat på mej sedan 19-tiden ungefär.. Men hon sover sååå himla gott i soffan nu, hon harverkligen slocknat med armarna rakt ut och dreglar : ) shes wunderful.
Men man vet ju iaf hur det känns att ha sillisar* nu när brösten blir gigantiska om man går för många timmar utan att bli tömd på mjölk. Haha, nu lät det som jag tror att jag är en jävla ko eller något : ) Men näst intill en kossa mu är man ju nu ( ett rim som inte var meningen att det skulle bli till, haha ett till )

sillisar-silikonboobs







Om man skulle ta natten ?

Imorgon måste jag upp tidigt, ojojoj Jag ska med Madde på sånt där klädparty för bäbbisar : ) Men Mira får stanna hemma med pappsen så vi 2 får komma iväg utan barn för en gångs skull. Och Henrik behöver lite egen-tid med dottra hans tycker jag : )


Japp, natten tar jag nu, Godnatt !

: ) : ) : )




Limpan var här förut med min försenade födelsedagspresent : ) Och jag fick massor av bra saker!
2 paket blöjor, tvättservetter, babypuder, babytvål, engångs haklappar, tuggemi och sist en ny mobil!!!!! Weeeei, äntligen ska jag kunna prata i min telefon igen : ) Visst, det var ju inte den nyaste med touch och kamera osv, men jag vill bara ha telen för att kunna prata och skicka sms. Just att kunna ha en tills den dagen som jag bestämmer mej för att köpa mej en värstingtelefon igen : )
TACK LIMPA!! you make my day.
Världens underbarast syster har jag!

Jag fick även presenter igår i Gfors av Henriks syster Marie. Fick en sån där grej som man har när man bakar tex sockerkaka, ni vet en sån där grej : ) Jag ska alltså börja baka kakor! Det ska bli roligt när jag ska ställa mej och baka sockerkaka : ) Men det är ju så gott, måste fixa recept bara ! Jag fick även en jätte jätte fin vas ( vi har inte en ändå vas så det var bra ) Så nästa gång jag är på Ica och handlar ska jag köpa med blommor och ställa på bordet. Om vi har städat tills dess !
Tack Marie !!!








Nu ska jag, Henrik och lilla Mira mysa i soffan och kolla på Djävulen bär Prada : )

Mira : )











Sötnos : )

Kom igen nu,



Snälla, kan ni inte RÖSTA HÄR på min pjamas ? Jag låg ju faktiskt på topp 20 ett tag, men nu har jag trillat ner på listan och ligger topp 30 och det vill jag inte. Jag vill vinna! Dock är det väldigt många röster som jag behöver för att vinna..

Jag sitter här hemma och väntar på att Lina ska komma hit, blir en promenad kanske. Men vart tog det fina vädret vägen? Det var ju jätte fint i förmiddags.. Buuhuhu..
Försöker hitta lite bra låtar genom att lysna på Nrj.se`s webbradio men det kommer bara samma skit där som på alla andra ställen där man lyssnar på musik. Mtv, Ztv osv..







Lördag idag och helgen är snart slut redan. Fattar inte att dagarna går så fruktansvärt fort... Dom springer iväg, men det är ganska bra för då kommer sommaren snart hit till oss !

Limpa, limpa, limpa, lina, lina, lindström kom hit nu så vi får något gjort idag : )

Skön Lördagsmorgon,



Fattar inte vad jag gör uppe riktigt, eftersom jag är en hejjare på att sova nu mera på morgonen.. Men jag och Mira vaknade och var jätte pigga : ) Underbar dag här i åmål också, helt molnfritt, fåglarna kvittrar och solen skiner. Så skulle det vara varje dag!
Så vad händer idag då? Det vet inte jag, jag ska försöka få i mej ett äpple och en risi frutti till frulle. Lina kommer ju vakna jätte sent idag säkert.. Kankse som förra helgen när hon vaknade 16.28 : ) Det är illa ! Men hon hade det nog väldigt gott där i sängen eftersom hon sov så länge !









Lördag, lördag, lördag och vad gör man ?
Om en vecka är det den traditionella vårmarknaden här i stan : ) Då hela Åmåls befolkning ska tvinga sej ner på stan och knö, man hittar absolut ingenting och det är bara varmt, jobbigt och trångt. Men såklart måste man ner och kolla läget ! Hahaha, men inget marknadsgodis för min del. Det är ganska konstigt att jag inte äter det när jag äter i sotort sett allt annat godis ?  : )

Yepp, lite frukost var  det ja..

Fredag!



Idag har jag fullt upp, vaknade lite för sent känner jag för att hinna med massa.
Ska iväg snart till Millisen & Ebba för mammafika : ) Ska bli niiiice, sen efter det får jag gå hem igen och vänta på Henrik så han kommer hem från jobbet och efter det blir det att dra iväg till Gfors på tacos : ) Yummiiiii..

Tryckte i mej en risi frutti nu och ska göra mej klar. Vad fan ska man ha på sej? Det är inge kul att välja kläder mer när man måste anpassa sej efter amningen, man kan ju inte ha på sej vad som helst då.. ÅÅÅÅÅåh, jobbigt !






Hopp iväg till garderoben!

Kommer bli dåligt med uppdatering idag : )

ouu



Då var alla 6 stora tvättar tvättade : ) Alltså, hur kommer det sej att vi får så mycket tvätt ? Det var ju inte ens 2 veckor sedan jag tvättade och ändå blir det så här mycket.. Jag förstår inte..
Men det är så skönt när det äntligen är klart, nu ska det bara hänga och torka.. Där klämmer skon nu ist, för det kommer inte bli torrt innan tvätttiden är slut och det är ju så fruktansvärt mycket tvätt.. Om tvätten är ledig i morgon förmiddag ska jag boka upp den så får det hänga kvar där nere under natten.

Fick massa bilder av min kusin Michaela på mailen på lilla gumman från när dom var här förra veckan : )




Ett utav korten : )

Hunkar










Jag, Lina & Josseposse har funderat på att dra på kryssnig när det är Scandinavians Hunks med på Silja båten : ) Hhaha, hade vart så jävla roligt! Frågan är bara huuur många galna tjejer det skulle vart på den båten just då ?! Kankse bättre att åka när det är något dansband eller dylikt !
Vi får se hu det blir med denna grejen : )





Idag vaknade vi ganska i tid, vid halv 10 i morse ungefär och jag var pigg! Jag brukar vara skiit trött på förmiddagen annars och ligga i sängen till 11-tiden iaf, men inte idag. Det var bra för då hann jag ner till vårdcentralen innan halv 12 med min bröst mjölk som skulle till Näl.
Jag hade så mycket mjölk i början så jag sålde ca 7 liter som jag pumpade ut den veckan jag låg på Näl men jag har ju lika mycket i frysen här hemma från det att vi låg i Kstad, så det säljer jag så slipper det ta upp plats här.. Plus att jag får en liten slant : )
Promenerad såklart ner till vårdcentralen, men det regnade lite så gick bara raka vägen dit och hem eftersom jag hade tänkt att ta en långpromenad, men får ta det ikväll ist.

Nu håller jag på att tvätta och det är sååå tråkigt.. Vi har mycket tvätt denna gången också.. Men det är bara att gilla läget : )





Imorgon ska jag hem till Milla & Ebba på fika vid 3 tiden : ) Det ska bli mysigt! Och efter Henke slutar drar vi till Gfors på tacos ! Hans mamma bjöd hem oss och tacos tackar man ju absolut inte nej till !
Farmor saknar nog lilla Mira nu när hon inte har sett henne på ett tag !
Sen är det helg igen : ) Inget planerat, mer än imorgon då. Tar dagarna som dom kommer.



Onsdag



Idag tog vi oss sovmorgon jag och lill stumpan : ) Men när jag skulle byta blöja när vi vaknade hade hon bajsat så där jäääätte mycket igen, så det var bara på med vattnt i badkaret och slänga oss i, det var bajs över alla nästan, på pjamas, på benen, på magen, på ryggen och nästan inget där det ska vara, i blöjan. Men hon har haft så löst bajs annars men idag var det lite fastare.
Hon älskar ju verkligen att bada, hon sprattlar som en liten fisk och ögonen är stora som klot : )



Inte finaste bilden men den får duga. Ni ser att dom är långa iaf : )
Josse gjorde ett jätte bra jobb för att vara hand nummer 3, och hon kan får göra naglar på mej va mycke hon vill för att öva.
Jag vill också ha ett sånt nagelkitt. Kostade snäppet över 2000 riksdaler, så jag får nog se om min ekonomi har råd med det, troligtvist inte.. : (






Idag blir det mjukisdräkten hela dagen !

ho ho



Dagen har gått fort idag och jag har inte suttit vid datorn något, därför ingen uppdatering : )

Jag och Lina drog hem till Josse i morse, eller efter 13.00 tiden, Josse skulle göra naglar på Lina och gjorde det även på mej. Blev jätte bra! Tack gumman : )
Sen tog vi på oss skor och jacka och gick till Ica för att handla mat, blev tacos hemma hos mej. Jätte gottigt!

Blir mer update i morgon !

Pjamas!



RÖSTA HÄR
på min pjamas : )



<3


Mira mitt hjärta : )
Älskar henne å fruktansvärt mycket, förstår inte hur man kan älska någon så mycket. När hon låg i magen kunde man inte fatta att hon skulle bli så här underbar. Jag trodde nog inte att man skulle känna så här för en liten bäbis.
Hon är bäst, sötast, finast i hela världen och hon är bara min!



Min snutt är bara några timmar gammal och huvudet är inte större än en snusdosa.



Sötnos idag : )






Måndag är det idag och det har snöat : ( När ska det ge sej liksom?
Nu är jag hungrig! Köttfärssås och spagetti får det nog bli..

Då är man mamma


11 saker, då vet man att man är mamma!

-Man luktar inte mer parfym eller någon god hårprodukt utan nu mera svett och bäbisspy.

-Man kommer på sej själv inne i affären ( om jag är själv utan bäbis ) att man står och vaggar "handlar-vagnen" eftersom man tror att det är barnvagnen man håller i.

-Man har inte framme tex en skål med frukt på bänken hemma utan ist haklappar, nappflaskor och blöjor.

-Man pillar mer ut busar i näsan på lilla bäbben, men tycker att det är väldigt äckligt annars med allt som har med näsa, snor & busar att göra.

-Man vet precis hur det känns att ha silikonbröst då ( iaf mina ) svulna upp till stora fotbollar det första.

-Rena kläder är det ju bara att drömma om, fläckar efter hela kanten på tröjan upptill är ett måste, då snuttis är där och dräglar så fort man håller henne.

-Man glömmer gå på toaletten och minns knappast när man duschade senast.

-Man skulle kunna tävla i blöj-bytar-tävlingar.

-Man får inte sitta i framsätet mer för det är för pappa & bäbis.

-Man kan inte länge säga " jag ska skynda mej, kommer strax " utan nu är det blöjbyte ,matning, byte av bäbis kläder efter en spya, byta mina kläder efter spya, få på bäbis ytterkläder, saker till skötväska, mina kläder and so on.

-Man har ingen vanllig hederlig handväska mer utan har ist en praktisk skötväska.











Nu ska jag snart försöka ta natten, väntar bara på att snuttis ska vakna en gång till för ett mål som borde vara inom den närmaste timmen.
Så jag kan få sova någon timma innan hon ska upp igen.
Ingen lek att vara mamma hörrni, när ska hon sova mer än 3 timmar på natten?


GODNATT!

krokus ?



Nu är det äntligen vår ute känner man  : ) Jag tycker att det är jääte skönt väder ute när Lina & Jonas klagade på att dom fick ont i öronen för att det blåste.. Men nej, det var varmt och skönt !
Ja, hur vet man då att våren är här ?
Jo sörrni, jag såg idag när jag var ute och gick med Jonas & Lina både det ena och det andra : )
Så 3 fjärillar, sånna små gula blommor, grönt gräs här och där, människor utan jacka, många cyklister, myrorna grejar i myrstackarna, motorcyklar och framför allt alkolisterna som sitter i busskuren. Dock var det jag, Lina & Jonas som satt där idag : )

Jag skulle googla på en bild, på den lilla gula blomman som jag trodde var krokus men det var det tydligen inte.. Undra vad den lilla gula blomman heter ?
Jaja, i vilket fall som helst så tog vi oss ett skrovmål på grillen. Blev korv med mos för mej, samma för Jonas tror jag och Limpa tog sej en french hot dog : )



Fick bli en korv-med-mos-bild från google ist för krokus : )




Tråkigt med Söndag, men skönt att det går mot finare väder !

promenix



Tror jag ska försöka mej ut på promenad, försöker få med mej Lina men hon svarar inte på mina sms : ( Buuuhuhuhuhuh..



Jätte fint väder, det gillas !

Snälla



RÖSTA HÄR på min pjamas!
Sist jag kolla låg jag på 18e plats så snälla snälla snälla rösta nu så jag vinner !





min sjukling



Lilla gumman är fortfarande förkyld och låter jätte kraslig : ( Det är så himla synd om henne. Men jag tycker faktikst att hon är piggare idag än vad hon var igår så det kankse är på bättrings vägen, hoppas det iaf !
Både jag & Henrik är dåliga vi också, eller ont i halsen och sådär till-början-förkyld hela tiden, det slår liksom inte ut.. Men hoppas man klarar sej undan en förkylning, orkar inte vara förkyld nu när det börjar bli så fint väder.

Idag i Åmål är det ju påskparaden : ) Jag skulle gärna vilja gå ner och kolla nu när jag ändå är uppe osv, men vill inte riskera att Mira blir sjukare. Egentligen är det kankse bara bra att komma ut och få lite frisk luft ? Det är ju varmt ute idag, eller solen skiner !



Jag vet inte när paraden börjar ändå, men tänker att det är vid 10 eller 11 tiden.. Hmm, man kankse ska gå ner ändå? Behöver ju till apoteket och köpa en sån där grej att suga ur näsan på lill stumpan.
Oj, vilken beslut ångest jag fick nu.. Ska jag gå eller inte?




Jag ska ta mej en funderare på der : )

sötnos



Oj, idag är det nog många som har väntat på ett inlägg här hos mej eftersom det övre streket på statistiken var över det dubbla : )
Jag har inte haft ork eller tid att blogga idag.

Imorse vaknade jag av att Lina ringde och var lite bakfull men ville komma hit med Josse & Marii från Trollhättan, så det var bara att slänga sej upp och börja städa. Kl 15 skulle även pappa, farfar & Ann-Marie, Faster Inger och kusinerna Michaela och Johanna komma. Jag städade och till och med fick bort nästan alla saker i vardagsrummet som skulle ner till förrådet : ) Nu vill jag ställa ut skötbordet här, men vi får se hur jag ska göra.
Iaf, jag fick lite pengar och Mira fick fina kläder !! Tack.

Nu till den tråkiga nyheten : ( Mira har blivit sjuk... Hon är helt kraslig i halsen och det verkar som det gör jätte ont i hennes lilla hals så skriker hon och då gör det ännu ondare. Det är sååååå himla jobbigt, nästan så jag gråter så jobbigt det är. Jag vet inte vad jag kan göra för att hon ska må bättre, önskar det fanns något att göra för då skulle jag ha kunnat gjort vad som helst. Allt för hennes skull och hon ska må bra ! Vi trodde att hon hade feber för jag tyckte att hon var så varm, så Henrik fick åka till Ica och köpa en termometer men det visade 37.0 grader i rumpan så det var tydligen inget. Men vi har så fruktansvärt varmt här uppe i lägeneheten så det kan ju vara det.. Men det är jobbigt. Stackars liten : (



Min sötnos, älskar dej mest i hela världen !






Får se hur det blir i morgon om Henrik åker till Elmia något, vad ska jag hitta på då? Jag vill ju int gå ut om Mira är dålig. Moster Limpa får komma hit och vara här hela dagen : )
Annars blir det nog mys för mej, Henrik & Mirisen <3


Nu blir det soffan och mysa med min älskade dotter!



RÖSTA!



Kom igen nu och lägg en röst på min pjamas : )

KLICKA HÄR!









Godnatt godingar (",)

Min baby !



Mira har idag börjat med napp : ) Hon har ju inte tagit napp innan och jag vet inte varför ? Men nu idag så, jag följde med Madde, Fredrik & Malva på en promenad förut och då gick vi genom stan så tänkte jag " Den lilla nappen på apoteket ska jag nog slå till på " Vipps så gick vi in där och köpte med en och det var ju bara hem och koka den och sätta den i munnen på henne : )




Oj, vilken dålig bild.

Eftersom själva grejen som dom suger på var precis lika stor som på dom andra jag har och den saken runt munnen eller det som är utanför munnen var mindre bara, men hon börja suga som bara den ! Visst ibland blir hon så där som hon brukar bli, att hon typ sätter den i halsen eller kväver sej.. Men nu suger hon iaf : ) Weeei, underlättar väldig mycket med napp i munnen !



Min tjockis <3



Hon har bajsat idag också, hon bajsa i Måndags senast. Och jävlar vad mycket bajs det var nu, jag tyckte det var mycket då i Måndags men det var ingenting jämfört med idag.. Ojojojoj, Henrik fick hålla hennes ben och jag försökte ta bort det som flöt på henne. Men det var så mycket så vi fick sätta henne och mej i badkaret och ta oss ett kvällsdopp : ) Hon tycker det är så himla roligt att bada, hon blir helt lugn och stor ler och sprattlar med benen ! Så underbart att se..

Imorgon kommer det lite folk hit. Pappa, Farfar & Ann-Marie, kusinerna & faster Inger, Michaela & Johanna. Som ska träffa Mira och kankse gratta mej lite : )
Ska bli jätte trevligt! Det är bara det där med städningen som är mindre roligt, men bra att det kommer folk för då måste vi städa : )




Ha en jätte bra påsk helg !

RÖSTA!



SNÄLLA BLOGGARE OCH LÄSARE!
Kan ni inte rösta på min pjamas som jag har designat på Libero.se ?

RÖSTA HÄR!

Så jag kan vinna och Mira får en jätte fin pjamas : ) + 5 av hennes bäbis kompisar!
Och jag fyllde ju år igår så det kan bli min present av dej, och Mira fyller ju hela 2 månader idag : )
DO IT, DO IT, DO IT ! ! ! !




Torsdag eller Fredag



Idag tycker jag att det känns som om det vore Fredag, men det är väl för alla är lediga i morgon så man kan ju typ säga att det är Fredag !

Inatt har Mira masat ganska mycket, började med igår vid 23 tiden att hon var jätte tät i näsan så det var bara till att börja koka saltlösning till henne och fick till slut i henne det i näsan. Det blev bättre, men det var så i morse också.
Någon som vet hur länge man kan spara saltlösning som man gör själv? Jag gör nytt varje gång, men man måste väl kunna spara det en dag eller nåt?
Vi skulle ju med till kyrkan var det meningen på babycafe, men det var ju så dåligt väder i morse så vi läggde oss och sov ist, så nu har vi sovit till 12 tiden typ : ) Såå skönt!

Jag har sovit i min nya pjamas som jag fick av mammsen : )





Så fin och rosa !



Jag tänkte att jag och Mira skulle gå ut på en promenad nu om en stund, så vi får lite luft. Hon sover ju så skönt i vagnen också : )



RSS 2.0