22.07

HEEEJ!
Som vanligt har jag fullt upp så bloggen får ligga på hyllan : )

Idag har jag varit med syster & systerdotter hela dagen. Vi har käkat frukost, promenerat till pappa, käkat glass, mer promenad, badat ( för första gången på 2 år för mej och Lina mindes inte när hon badade senast ) & grillat !
Jag har bilder för en gångs skull, men tror ni jag får in dom på datan ? Nej.. Vet inte varför, så dom får ni i morgon.
Henrik & Mira är iväg till Borås idag, imorgon & Lördag så jag är helt själv. Tur jag jobbar både imorgon & Lördag, så jag snart ser dom igen ! Saknar dom båda två ♥
Puss & Kram

7.28


Godmorgon från mej & Mira!



Mira ska iväg till Josefin idag, både jag & Henrik  jobbar så hon får vara där ist för dagis : ) Dom kommer ha så kul hela dagen så !
Vi har redan vart uppe en timma, fått  i oss frukost, bytt blöja & kläder på. Så nu ska vi bara vänta att klockan tickar !

Hoppas ni får en bra dag : )

18.13


Ny vecka igen.
Veckorna går så fort så nu är det snart höst/vinter igen. Haha! Jag längtar faktiskt efter lite mörker, så man kan tända ljus & mysa i raggsockar. Eller hur ?

Jag har jobbat idag, fick jobba över 2 timmar. Mira har åkt iväg till gfors & ska vara hos farmor ett par dagar. Rättare sagt tills på Onsdag.. Jaa, jag saknar henne redan! Min lilla tjej.
Jag har även hunnit med en springrunda ute på hannebol. Fattar inte varför jag tycker att det är så sjuuuukt jobbigt. Förr sprang jag varje dag, men nu är jag helt död efter 3,5 km. Hoppas kondisen kommer tillbaka !



Nu ska jag försöka städa lite medans Mira är borta, även ta en sväng ner till förrådet & kolla efter mer bäbis kläder till lilla Tuvan : )

Ha en bra kväll !

/Marie

20.37

REDAG!
& jag är ledig hela helgen ! Det är inte ofta jag är ledig en lördag. Skönt!
Jag har inte så mycket att skriva, jag jobbar & jobbar.. Mina dagar ser ganska likadana ut.
Jag har iaf firat min ledighet med 2 cider, och 3 till ska jag få i mej : ) Hoppas Mira vill ta en liten sovmorgon imorgon så hade allt vart topp!
Det var meningen att jag & Henrik skulle till Liseberg imorgon men tror det får bli nästa helg ist.
Som ni kankse märkt har jag & Henrik börjat ses igen. Men vi träffas och umgås. Vi får helt enkelt se hur det kommer sluta. Det är mycket vi måste reda ut & man får verkligen börja om på nytt. Det är mycket folk inte vet om, som vi får ta oss igenom.. Men tiden får utse, eller vad man säger.
Ha en bra fredag!
Puss & Kram

21.46

Hej alla !
Måndag, men känns precis som söndag.. Kan vara eftersom jag har varit ledig idag.
Tog en lång varm dusch i morse & vi gjorde köttfärssås och spagetti till lunch. Mycket gott får jag lov att säga ! Mötte upp Madde & Malva, Milla & Ebba för promenad bort till Lina & huset. Skönt väder !! Där var det fullt hus då Monica & Tindra, Jonas Forran, Lina, Tuva & Danne var. Men roligt & trevligt! Tack för fikat Limpa.
Nu blir det godis & mys i soffan innan jag ska lägga mej. Jobbar resten av veckan nu!
Puss & Kram

10.49


Bilder från gårdagen : )









Jag, Mira, Milla & Ebba tog en promenad till Mc campingen igår för att hälsa på Ebbas mormor / Cäämys mamma!


20.26

HEEEJ!
Då var det Fredag åter igen. Veckorna går ju så fort så man hinner inte med. Det är redan Juli ju.
Jag har jobbat hela dagen & det har gått fort för vi haft fullt upp. Alla (många iaf många) bluesare från Åmål har kommit till oss för det har tydligen varit lite kaos där.. Mycket som tagit slut hos oss också tyvärr.. Jägermeister är tydligen en blues-dryck : )
Nu blir det vin för mej så jag somnar gott !
Vin i öl glas, det ni : )

20.35

Torsdag!
Jag har gått och trott att det har varit fredag hela dagen, vet inte varför jag känner så ? Jag jobbar ju 2 dagar till innan jag får ta helg ! Om jag får säga det är det faktikst ganska skönt att jobba, så slipper jag gå ut varenda dag som man säkert skulle gjort. Räcker med lördag ( OM jag ska ut då vill säga ) Har inget sug ännu..
Jobbet har gått fin fint idag, mycket att göra & trevliga kunder såklart! Imorgon lär det nog bli en hel del för vi har ju många bluesare som kommer till säffle för att handla för allt brukar ta slut i Åmål.
Jag & Mira har precis varit ute och tagit en promenad nere vid örnäs, kollat in alla fulla gubbar ! Jag har fått ont i halsen så vill inte ge mej ut och springa idag. Det får jag ta när jag känner mej bättre. Så skönt väder nu ! Hela Åmål är fyllt i blues-folk ända tills på söndag : )
Nu blir det riskakor & Tee!



7.04

Godmorgon!
Vi har varit vakna sedan 6.00. Hunnit med frukost, klädbyte & blöjbyte ! Mira är så duktig på morgonen. Vi ska snart knalla iväg till dagsi & efter det drar jag iväg till Säffle / Grums för att jobba.
Hoppas ni får en bra dag!
Puss & Kram

21.46

Hej & håå : )
Här är det dött på skriv-fronten men har haft fullt upp hela dagarna.
Mira sover & vi har precis käkat hemma gjord nacho-tallrik ! Mycket gott. Köttfärs, chips, sallad, rödlök, tacosås, cream fraich & feta ost!



Har faktiskt tränat både i söndags & måndags! Springtur med Josefin i söndags & friskis & svettis med Milla igår. Springturen tog kål på mej och friskis & svettis va lika kul som vanligt! Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i tuttarna & armarna efter alla armhävningar.. Skönt att det känns ! Idag blev det "a day off" så blir det en springtur imorgon ist.
Imorgon åker jag till Säffle och jobbar & kl 10.00 åker jag vidare till Grums och jobbar där. Dom behövde folk så såklart kunde jag ställa upp!
Miras farmor hämtar henne på dagis imorgon & ska ha henne till Torsdag för hon saknade henne så mycket ! Så snällt så. Underbart att ha en familj som ställer upp när som helst & hur mycket som helst!
Ni är guld värda ♥
Puss & Kram !

7.32

Godmorgon!



Snart drar jag iväg till Säffle för att jobba hela dagen.
Är det bara jag eller är det skönt att det är dåligt väder ? : )
Ikväll ska jag försöka mej på en springtur igen. Kankse kan springa hem till Lina & Danne som idag får deras nya hus! Wiiiiee.
Nu ska jag göra mej klar för att åka.
Ha en bra dag!

RSS 2.0