Torsdag!

Då var denna dagen snart över också och det betyder alltså att det är FREDAG imorgon! Älskar fredagar, även om jag ska upp och jobba på lördag. Imorgon är det ju inte vilken fredag som helst, det är ju miras 3års dag!! :) Lilla gumman börjar bli stora tjejen. Minns måndag 1 februari 2010 som det var igår.. Herregud!
Iaf, jag orkade mej iväg till gymmet idag och körde hårt med mina svaga armar! Hem till syster, där vi fixade sallad och iväg till jobbet :) Efter jobbet åkte jag och Jonas iväg till säffle där jag fick lite grejer till Mira och till mej. Vi lyckades även ha världens sämsta fika :)




bad hair day

Jag är väldigt dålig på att borsta mitt hår och skulle nog behöva göra det oftare så jag slipper se ut som en tiger om jag har håret nersläppt !







Risbuske till hår :)

Jan. 29, 2013

Jag sitter som vanligt på tisdagskvällen och väntar spänt på cougar town :) Snyggingen cortney cox är ju med och hon är sååå rolig! Och fruktansvärt snygg, tänk om man ser ut som henne när man är i hennes ålder !







Snygg, rolig & sexig !

Jan. 29, 2013

Nu mera finns det väldigt stoooora flaskor/burkar till det mesta. Som här, redbullen är större än min underarm :)









Oj , den ena kom på sniskan :)

290113

T I S D A G ! 
Jobbigt att jag idag tycker att det känns som Onsdag då jag ska jobba äna tills lördag... Hmm, bättre det hade vart tvärt om. Jaja, 5 jobbdagar kvar : )
Jag orkade mej iväg till gymmet idag efter jag lämnade Mira på dagis. Jag körde på braaa & hårt så imorgon är det nog träningverk from hell som kommer, känner redan nu i magen & rygg.. Om man tränar så man får skavsås så har man nog kört på bra. 
En duscha & lite mat i magen och så är jag redo för jobb några timmar : )
 
 

280113

 
Jag & Mira har haft en rolig kväll tillsammans. Hon hade haft det bra på dagis även om hon var ledsen en stund efter jag gick. Lilla gumman !
Nu har vi iaf käkat mat, bakat & fikat.
Mira ville ha köttbullar, så det var tur att det fanns i kylen. Köttbullar, sås & makaroner. Himlans smarrigt : )
 
 
Mamma scans köttbullar & pulver sås, gott ändå !
 
Efter matlagningen hade jag lovat Mira att vi skulle baka chokladbollar, men självklart fanns det inget pärlsocker eller kokos så vi fick göra en kladdkaka ist och det smakade lika bra. Idag blev den lyckad !
 
 
 
 
Nu ligger Mira & sover och jag har placerat mej i soffan. Väntar på att gubben ska komma hem så han får i sej lite mat och så är det bara för oss att mysa hela kvällen !
 

280113

URSCH !
Hela morgonen har Mira gråtit över att hon inte ville gå till nya avdelningen på dagis, hon vill vara kvar på Kullerbyttan med alla hennes kompisar säger hon. Till slut fick vi ge oss iväg och när vi gick till dom nya barnen ute så stog kullerbyttebarnen & skrek efter Mira att hon skulle komma. Mira gråt och gråt när jag lämnade henne, så jag fick tårar i ögonen. Då sa den nya fröken att jag fick gå därifrån så inte Mira såg det.. Mira som aldrig någonsin varit ledsen över att bli lämnad på dagis, så kommer det nu. Det var det värsta jag varit med om ..
 
 
 
 
 
Det värker i mitt mamma-hjärta när jag vet att hon är ledsen..
 
 
 

270113

HÄRLIGA SÖNDAG ! 
Det är så himla skönt att vakna upp och veta att man inte har något bestämt för dagen. Vi har bara slappat i soffan & Mira ville vila middag idag så det är vad hon gör nu. Jag har fått städat lite & plockat som man gör dag ut och dag in.. Efter middagsvilan ska vi nog försöka komma ut på en promenad eller åka upp till Mamma, där vi säkert får mat & fika : )
Jag känner även för att dra till gymmet i eftermiddag om Henke blir klar i tid. Annars får jag nog ta en springtur i kvällinga. Undra om min bästaste syster Lina vill följa med ?
 
 
BYE for now !

270113

Det är lördag, eller söndag nu om man ska vara petig :) Jag & Mira har haft en bra dag. Tog en road trip med jonte till k city för lite shopping. Jag tar inställd på att inte köpa nåt. Visst på Fan är det då man hittar.. Köpte nya vinterskor, en tröja, 2 bhar och ett par trosor! Jätte fint alltihop :)
Nu har jag precis legat och kollat på Bridget Jones dagbok, konstigt nog en väldigt bra film tycker jag. Plus att jag fått lite tycke för Huge Grant och tycker han nu mera är ur sexig!



Mums!


Godmorgon Fredag!

Ursch hörrni, idag var det kämpigt att ta sej ur sängen! Jag sov såå himla gott och drömde fina drömmar som va lång ifrån jobb & kyla.. MEN, imorgon får jag vila ut hoppas jag :)





Mjukisen är på och snart ska jag ge mej ut i kylan och antagligen skrapa rutorna.. Ikväll får det bli FREDAGS MYS! Då är det tacos som gäller :)

230113

 
H E L L O !
Hur har ni det nu på kvällskvisten?
Jag ska alldeles strax hoppa i säng & sovaaaa. Är trött, sliten & bara helt utmattad.. Så sängen it is !
Yes, jobb i morse, jobb på dagen & möte på kvällen. Blev sent & imorgon blir det upp innan 6 igen. 
Thats life..
 
 
Godnatt på er ♥

230113

O N S D A G !
Yees babys, idag är det Onsdag och snart är halva (jobb)veckan gjord. Skönt med ledig helg & då ska jag SOVA ! Jag har vart så fruktansvärt trött nu måndag & tisdag även om Mira gett mej sovmorgon till långt efter 9..
Har jag sovit för mycket?
Ni med barn vet ju att det där med sömn är väääldigt överskattat, tydligen. Man är uppe alldeles för sent på kvällen och oftast ska man upp alldeles för tidigt dagen därpå.
Henrik är hemma & är sjuk, stackarn. Trodde det skulle bli bättre nu men idag vaknade han ännu sämre..
Jaa, ni vet ju hur nära döden killar är när dom är sjuka..
 
Strax iväg för att jobba & efter det blir det möte med vinprovning : )
 
 
 
 

220113

T I S D A G !
Just nu sitter jag & henke och kollar på tv, närmare bestämt Så blev vi sveska hollywoodfruar. Hahha, det är skoj. Dom panter tanterna är roliga !
Vi la Mira vid 19.00 och efter det sätta vi på en film faktiskt. The Impossible hette den och den var riktigt bra ! Så den rekomenderar jag er att kolla på. Den var även baserad på en sann historia så det gjorde filmen lite bättre. Det handlade om Tsunamin i Thailand för ett par år sedan.
 
 
 
Så har ni inget för er så ladda ner den & kika på den vettja.
 
Imorgon är det dags för jobb hela dagen, plus månadsmöte nere på bolaget hela kvällen. 
Ingen tidig kväll imorgon alltså. & idag måste jag sitta uppe så jag kan se Cougar town som börjar om en halv timme typ.
Yees.
 

Mira & Tuva!












Världens sötaste tjejer :)

se bra

skål :)




190113

Godmorgon på er !
Jag har redan varit uppe över en halv timma. Gjort mej klar, druckit te & fått på mej varma kläder för idag går jag ner till jobbet och jag har hört att det skulle vara kallt inatt så då är det bäst att ha mycket kläder på sej :) Idag ville jag inte gå ur sängen när jag hörde både Mira & Henke som låg och snarkade ikapp..




Då är det bara att strax knalla iväg ner mot stan. Hoppas jag håller mej på benen och inte halkar :)

170113

 
Jag har aldrig varit ett fan av Britney Spears, men hennes senaste låt med Will.iam är faktikst helt okej. har lyssnat en hel del på den nu när David är här och den blir bara bättre & bättre.
 
 
Pop-drottningen  : )
 
 

170113

T O R S D A G !
Godmorgon på er, lite väl tidigt att gå upp nu tycker jag. Vi har varit uppe en timme snart redan och härjat : )
Frukosten är i magen, blöjan är av & snart kläder på så ska vi dra till dagis och jobb.
 
 
Adidas dräckt & tee : ) 
Hoppas ni får en bra dag.
 

Jan. 16, 2013

Jag, mira & David har soffhäng medans Henke är borta i huset och grejar. David va inte till så mycket hjälp igår så Henke ville inte ha med han idag ens :)




Vi har käkat makaroner & falukorv till middag idag. Lätt, snabbt och faktiskt gott ! Nu ska Mira i säng och sen blir det bara tvn och te resten av kvällen.

mums !

Inga fel med utsikten på jobbet :)




160113

O N S D A G !
Hej, hej, hej & hej.
Onsdag mitt i veckan och halva dagen har redan gått..
Jag sitter och läser lite bloggar, ska snart ta mej i kragen och städa lite. Att bo med en 14åring & 29åring är inte lätt. Dom stökar runt och städar inte efter sej. Plus att dom båda 2 ligger ute i soffan så ser det ännu värre ut med sängkläder överallt. Jaja. Om inte dom städar får jag göra det.
 
Igår tog jag & Lina en liten spontan tripp till Säffle. Kollade på Lindex, solade & handlade på Pekås. 
Så himla skönt att lägga sej & sola, nu när man är likblek.. 
Jag köpte en ny mascara & en pjamas till Mira med hästar och stjärnor på. Jätte fint : )
På hemvägen åkte vi hem till mamma och hämtade gumman som varit där. Såklart blev det mat & fika. 
Hemmagjord tacopaj & nybakade bullar. Världens bästa mamma ♥
 
 
 
 
JAG LÄNGTAR TILL VÅR, SOL & SOMMAR ! 
Tänk att detta var i Mars förra året, då var det varmt så vi kunde sitta ute utan jacka i solväggen : )
Mina fina vänner.
 
 

150113

T I S D A G !
Heeejsan svejsan, Allt bra ?
Jag mår fint & känner att jag hunnit med mycket idag. 
Mira & jag har varit vänner hela morgonen, inga protester utan käkat frukost, på med kläder, bortstat tänderna & iväg i vagnen ner till morbror Patrik nere på skolan. Och en liten promenad till dagis.
Idag skulle Mira få gå med på den större avdelningen ! Wiie, min stora tjej  : ) Dom tyckte Mira behövde det nu när hon är den äldsta på hennes avdelning. Eftersom hon inte har problem alls att vara med andra folk eller barn kommer det gå galant ! 
 
 
Det är sånna här grejjer som gör att man märker va stor hon faktikst är. 
Om ca 2 ½ vecka fyller hon 3 år redan. Herregud ! & lilla Tuvan blir ju 2 år !! Troll ungar : )
 
Idag ska jag ta med någon bra film hem så vi kan kolla på ikväll, David är ju här och han vill kolla på skräckfilm, någon som vet en bra äcklig film ? Får se vad jag hittar på  :)
 
 

140113

M Å N D A G !
Ja, då var det dag igen med en ny vecka att se fram emot. Jag jobbar varje dag utav söndag denna veckan.
Jag & Mira har precis tagit en promenad bort till dagis, skönt med lite frisk luft.
Vi gick förbi hos Henke på jobbet som har Davve som är med och praktiserar denna veckan. Så David bor här hos oss under veckan ! Mira älskar att ha ena farbrodern här : ) 
 
Efter jobbet idag ska jag tvinga med till gymmet, nu måste jag sätta igång igen & sluta äta all skit som jag gör. Va svårt kan det vara att äta mat ist för godis & skräpmat?
Jag tänker mer att jag kan äta det, men då ska man iaf röra lite på sej.
Plus att den där ihängande huvudvärken kanske kan försvinna om man äter bättre & rör på sej ist för att ligga i soffan och äta treo..
 
 
Hoppas ni får en bra dag & håll tummarna för att jag kommer hem ikväll svettig som en gris ! : )
 

frukost !

Godmorgon på er!




Jag startar dagen med en skål apelsiner. Har fått lite dille på det denna veckan :) Henrik åkte precis ut till huset och vi funderar på att ta en promenad eller iaf komma ut lite. Promenera till mamma uppe på kasenberg, om vi orkar :)

23.07

Mira har somnat såå himla gott här i soffan ! Underbara unge :) Vi har ätit lite fredags mys och kollat på tv. Nu ska jag göra Mira sällskap och lägga mej, är super trött ! Ska bli så skönt att slippa gå upp av klockan som ringer strax innan 6 vanligtvis.. Sovmorgon hoppas vi på :)



Natti Natti !

100113

Ikväll gick jag, lina, Camilla & jonte till solsidan för lite mat. Lina tog nämligen examen igår och idag fick hon reda på att hon fått en 75% tjänst här i stan! Så grattis världens bästa syster till allt :)




Jätte trevligt ställe att äta på. Maten va jätte god, dock lite kallt men det gick ner ändå :) Tack mina vänner för denna kvällen!

magic mike

 
Här om dagen tog jag med mej en film hem eftersom Henrik skulle grejja hela kvällen & nu mera på tv finns ju inget att kolla på. Magic Mike heter den och om det är någon mer än jag där ute som är vääääldigt svag för killar utan tröjor & fiiin överkropp, då ska ni kolla på denna : ) Riktigt bra film & massa heta killar !
 
 
 
Ärligt talat, när jag tog med mej den hem trodde jag faktiskt att den skulle vara urkass men blev överraskad av att den var helt okej.. Så tummen upp för den ! & stort plus för mycket ögongodis : )
 
 
 
 
 

F R E D A G !

 
Äntligen Fredag & fredagsmys !
I morse var vi alla 3 lika trötta. Mira & Henrik låg lääänge i soffan medans jag grejja runt. Men när klockan va lite innan 7 fick dom allt gå upp så han kom iväg till jobb & vi till dagis. Första jobbet är avklarat för idag och snart väntas några timmar uppe på macken & seeeeeeeeeeeen är det helg för mej ! 
Jag hoppade in på Ica efter jag slutat så allt för kvällen är handlat och lite där till. Så slipper vi bli ovänner över vem som orkar åka till stan.
Haha, på tal om det så har jag minne av mamma när vi va små, att när vi tjatade på att hon bara skulle sätta sej i bilen och åka till stan för att köpa nåt gott, då sa hon att det inte bara var att sätta sej i bilen och åka för det var jobbigt. Vem tycker nu att det är jobbigt att bara sätta sej i bilen och åka ner till stan, jo JAG !
Även att hon käkade Treo. Vem är det nu som käkar Treo, joo JAG !
Mamma drog alltid upp byxorna alldeles för långt på oss. Vem är det nu som drar upp byxorna till armhålorna på Mira, jo JAG !
Man är nog mer lik sin mamma än vad man tror : )
 

Annars är allt bra, idag har inget ramlat i huvudet på mej än eller skadede tår & hoppas dagen fortsätter på detta sätt. Under helgen ska jag även försöka städa bort Julen helt. Granen & ljusstakarna är kvar än för det är så mysigt.
 

åh..

Ni vet när man har lite otur ibland.. Så har det vart dom senaste dagarna för mej nu. Det räcker med att jag går upp ur sängen på morgonen så slår jag i tån eller snubblar över nåt..
Huvudvärk, förkyld, nästäppa, näsblod, tappar allt, munsås, finnar, klämde ena fingret igår, såriga händer, ont i ryggen, fryser.. Ja, ni förstår. Allt händer på samma gång. MEN, jag är ledig hela helgen så ska sova bort det negativa som hänger över mej !



Äntligen ska jag somna :)


busfrön :)

Både igår och idag har jag & Mira vart hos lina & tuva !
Vi har blivit serverade kladdkaka, skorpor, te och våfflor :) Världens bästa syster!
Barnen leker för fullt när dom är tillsammans, de små liven.. Men nu är vi hemma och ligger i soffan, väntar på att få lägga oss :)










Ibland är dom bra goa!

030113

Jag sitter och softar på jobbet, väldigt lugnt just nu...




Nu väntar jag på att få sluta för då ska jag hälsa på Camilla, ebba, Nicke & oliver :)

020113

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag, gick och la mej vid 22 tiden igår och sov till 9 idag :) Jag och Mira ska knalla iväg till dagis om en stund, undra om det är kallt ute idag? Känns precis som måndag idag, fast att det snart är helg igen. Jag jobbar till och med lördag, och på söndag pratade vi på att åka till Karlstad och besöka leklandet :)










Ha en bra dag!

gott nytt år!

Gott nytt år på er från mej :)




RSS 2.0