Jul..

 
Jaaa ni, snart är det ju Jul igen. Eller iaf December. Och det betyder ju julpynt & julpyssel ! Dock är jag inte alls på grejja-med-jul-saker-humöret. Jag har inga julsaker, brukar alltid köpa sånt varje år och slänger det sen. Men detta året finns inga grejer här än. Ååh, jag längtar tills nästa år när vi har huset & kan julpynta på riktigt !
 
 
Nu kommer snart Henrik hem med godis till mej så ska vi kolla på film : )
Då blir man genast på bättre humör.
 

lunch..

Nu är jag hemma och ska äta lunch. Idag blir det soppa och nybakat bröd :) mums!





281112

Hellooo : )
Oj oj oj, onsdagen är redan förbi och därmed är mer än halva veckan gjord eftersom jag är ledig till helgen ! Sköönt.
 
Dagen började med en tidig morgon för mej, Henrik & Mira. Iväg till dagis och jobb, det första jag gör på jobbet är att köra en vinprovning. Massa vin, vitt & rött. Gott & inte gott. Finns så himla mycket att välja på när det gäller vin. När man faktiskt kan lite om det så är det väldigt stor skillnad på vin & vin.
 
 
Alla 9 ollika viner vi testade : )
 
Jag har precis kommit ur duschen. Har varit så himla frösen under dagen så det var riktigt skönt att lägga sej i badet & tina upp ! Behövdes verkligen. Massa skum, tända ljus & vaaaaarmt vatten.
 

blöt tisdag..

 
Burrrrrrr, vad kallt det är ute nuRuggigt, ruskigt, regnigt, snöigt, halt, slaskigt, mörkt & kallt. 
Inge roligt alls att vara utomhus. Sådana här dagar man är sååå nöjd att man har både körkort & egen bil så man slipper vistas ute.
Sovmorgon idag också, lek, bus, städ & tvätt på förmiddagen innan dagis & jobb. En snabb fika hos Limpan med tee & pepparkakor. 
 
 
Bättre det blir lite kyligare ute så det blir riktig snö ist för detta slasket : )
Eller vad tycker ni ? 
Nu kan man dricka massa tee med gott samvete!
 

filmdags!

Henrik drog ut till huset för att greja lite nu på kvällen. Då ska jag passa på att kolla på film. Närmare bestämt Johan falk nr 2 :) Jag har bara sett den första än men nu ska jag allt försöka se dom..



Lite tacochips till det :)


261112


 
Helgen är över ! & en ny vecka har börjat med skit väder men en sovmorgon för mej & gumman.
Jag jobbade lördag & resten av helgen har jag vart med Mira i stort sett så Henrik & co har kunnat grejjat så mycket som dom bara kan. 
Vi har kollat på film med David & Erik ( Henriks lillebror och kompis ), käkat lördagsgodis, varit på 90-års kalas för våran underbara farfar/gammal farfar m.m.

Så nu kommer lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
Lite halvkassa bilder, men dom får duga.
 
Nu ska vi få på oss kläder, snart gå mot dagis & sedan blir det nog gym en stund innan jobb.
Ikväll åker nog jag & Mira upp till mamma/mormor en stund. Hoppas på någon god mat som vi alltid brukar få när vi kommer dit, jag ska hämta mina vinterdäck. Har nämligen köpt mammas gamla bil nu när hon köpt sej en ny.
 
Ha en bra dag ♥

bilder..

 
Dagen i bilder !
 
 
 
 
 
 
 
Haha, Mira piggnade till när pappa Henke kom hem från Karlstad där han vart på kurs & hälsat på syster Marie. Jag hörde att det blev jätte tyst & det är ju då det är något rackartyg pågång. Sen kommer hon klampandes ut i köket men min skor !! Hahha, Dom röda är 20 cm långa och knallade fram ganska bra :) 
Sååå himla goooo min lilla Mira 

VAB.

Idag är det Miras tur att bli sjuk, hon började hosta igår på dagis och har hostat & snorat hela natten och förmiddagen. Ringde dagis och halva gruppen va hemma idag med förkylning så då var det inte konstigt. Pappa / morfar kommer sen innan jag ska och jobba så slipper jag vara hemma därifrån. Tur man har familjen som ställer upp när man behöver dom :)




Trötta gumman !

201112

Tuesday : )
Oj oj, jag har hunnit med mycket idag. Vi steg ur sängen vid 8 snåret jag & lilla Mira. Käkade frulle och fick på oss kläder utan protest. Hoppade in i bilen och åkte mot Säffle. Jag skulle till mitt nudå gamla jobb ( bolaget ) för att hämta grejjer och tjata lite. Vi blev där i nästan 2 timmar. Mira sprang runt bland alla flaskor så jag var lite orolig att något skulle krascha i golvet men vi klarade oss från det. Hemåt, hämta alla ytterkläder osv till dagis, åkte och köpte kattmat, åkte till huset och lämnade kattmaten, dagis-lämning & nu äntligen är jag hemma. Men snart drar jag & jobbar eftermiddagen här i stan.
 
Japp, en helt vanlig stessig Tisdag med andra ord : ) 
 
 
♥ Far & dotter 

måndag

Måndag är redan över, veckorna bara springer förbi.. Vi har ägnat större delen av helgen i nya huset där vi börjat med renovering :) kommer nog bli mysigt när det är klart, men är en lång väg dit.. Dom 'blåste' ur huset nu i helgen så nu ska här köpas virke och grejer så vi kan starta bygga väggar osv. Är så tacksam att vi har familjen som ställer upp <3



Fick en bild i helgen iaf :) Mira & farbror Fredrik !


onsdag !

Redan onsdag ju :) härligt! jag har vart och jobbat, nu käkar jag lite lunch. Hamburgare & sallad till det.




121112

Måndag igen !
Har ni haft en bra helg tro ?
Det har jag / vi. Jobbade lördag och sedan har vi bara varit hemma oh myst : ) Fick besök av Alva i Lördags som kom och lekte med Mira ett par timmar. & på söndag kom Pappa, farfar & Ann-Marie, Reine & Alva, Lina, Danne & Tuva hit på lite fika / kalas / farsdagsfriande. Väldigt trevligt ! 
Igår blev det även en sväng till gymmet. Körde mage & ben typ. Så träningsvärk i låren har smygit sej fram!
 
Mira är på dagis & jag ska snart iväg och jobba ett par timmar nu på eftermiddagen.
På tal om något annat så längtar jag så till helgen, jag är ledig & vi får tillgång till nycklar till huset och ska sätta igång med renovering !!! Så jag hoppas vi jobbar på fort & får det klart snart.
 
 

friday im in love.

Äntligen har jag slutat för dagen och hämtat Mira som har fått vart på dagis alldeles för länge idag.. Nu ska vi mysa hela kvällen och vänta på Henrik som nog är på ingång, medans vi väntar ville gumman bada!




081112

TORSDAG !
Goddag på er.
Även idag har jag vart duktig, jobbat & sedan åkte jag raka vägen till gymmet. Körde 10 minuter pw som uppvärmning, sedan armar & mage.. Oj oj, träningsvärken är nästan redan här ! Känner mej iaf bra.
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej ren. 
Slänga i sej lite mat & sedan fara till nästa jobb ! 
Jag är även gräsänka ( heter det så tro? ) Henrik är iväg på kurs någonstans så han kommer inte förens i morgon kväll. Så jag får sitta i min ensamhet ikväll och kolla på sista Twilight-filmen. Som jag inte ens har sett. Men det gör inte mej åt emot att han inte är hemma :) Då kan jag gotta mej med lite snask utan att någon äter upp det för mej !
 

071112

ONSDAG !

 

061112

 
Har ni haft en bra dag?
Det har jag.
Tränat, jobbat, banken, lagat mat, städat & fått Mira i säng utan ett ljud eller protest.
Nu ligger jag i soffan och myser. Tända ljus, tee & clementiner. 
Jag ska nämligen kolla på film snart. Twilight går ju på tvn idag : )
Var väldigt länge sen jag såg dom filmerna så tänkte jag skulle se dom nu, tycker ju att dom är hyfsat bra! 
Eller aa, han Edward är ju såå sexig & snygg på ett konstigt sätt !
 
 
Någon mer än jag som ska kolla film ikväll ?
 

061112

Heej & håpp !
Andra dagen på veckan & andra träningspasset avklarat. Jag har faktikst vart på gymmet både idag & igår nu mitt på dagen. Igår blev det lite lugnt men idag blev det lite svettigare. Jag körde på löpbandet i samanlagt 40 minuter. Gick 6 minuter & sprang i intervaller resten. Hoppas ven orkar sej iväg i morgon också ! 
 
Hemma & äter gårdagens mat nu och ska strax iväg till jobbet. I eftermiddag ska jag & Henkepenke till banken och antagligen fixa det sista med lån och allt där till. 
 
På med kläder efter en snabbdusch : )
 
 

helgen.

Nu är haloween över för detta året. Jag & lina skippade det sexiga och var 2 clowner ist.
Jag har några bilder på telefonen som jag ska försöka få in på datorn senare, här får ni en iaf :)



Nu ska jag lämna mira på dagis och dra till gymmet :)


hej

zebra




lördag !

Godmorgon på er!
Vi har precis käkat frukost. frallor, gröt, juice, oboy m.m smarrigt !
Mira hittade tuvas hårband och skulle ha det, så skulle jag ta kort på oss :) så gooo !









haha, sötnosen :)

strömavbrott..

Det var strömavbrott här på denna sidan stan förut, bra länge och flera gånger.. Tur man har telefon med Internet & facebook så man klarar sej : ) jag undrar verkligen hur dom gjorde förr utan el.. En filt, raggsockor & tända ljus så gick det allt bra !




011112

TORSDAG !
 
Hur mår ni ?
Jag mår bara bra, lite hungrig men ska försöka göra mej lite mat strax.
Jag har vart nere på bolaget här i Åmål hela morgonen för min första dag där. Jätte kul ! Skönt att slippa pendla varje dag för så lite tid. Blir nog bra detta.
Mira har åkt med farmor & farfar till Gustavsfors. Så hon kommer antingen idag eller imorgon. Frågan som alla föräldrar frågar sej när barn/barnen är borta en längre tid. Vad gjorde man innan man hade barn? 
 
 
 
 
Världens finaste tjej 
 
 

RSS 2.0