sista dagen på året



Det känns som en helt vanlig vardag tycker jag, som om det skulle vara Måndag eller något.. Jag vaknade lite före 11 tiden och sprang ner till tvätt stugan och slängde in 2 tvättar och nu sitter jag och väntar på att dom ska bli klara så jag får springa ner och hänga upp det.
Jag ska även försöka få i mej lite frukost är det tänkt.. Rostat bröd med apelsinmarmelad och hallonsylt, det är grejjer det sörrni : )



Yummiiii bummmiii : )




Sedan ska vi väl försöka göra oss i ordning så vi kommer upp till Monica & Putte för nyårsfirandet. Ska bli gott med mat, dryck och trevliga människor : ) Ist för att vi sitter här hemma och tråkar, Lina & Danne sitter hemma och dricker vin, Milla och Ebba sitter hemma och kollar på tv osv..
Nästa år är det även vi som har en liten bäbis, eller iof då är den nästan 1 år så då kankse man inte hör till bäbis-gruppen något mer : )
Ska bli rikigt skönt att få ut denna här bäbisen i mej, för jag börjar få väldigt ont. Är väl förvärkar osv, plus att den lägger sej till rätta. Bäbben där inne har väldigt mycket hicka och när den har det så vet jag ju vart huvudet är. Hickan har varit över allt i magen, alltså har bäbben legat olika hela tiden, men igår och även idag morse kände jag att den hade hicka och båda gångerna var det nere mot fittan så den har nog orkat sej neråt. Hoppas den lägger sej helt till rätta och att den ligger lite still ett tag.

Haha, : )





NYÅR!



Klockan var vist över 12 slaget och det innebär att det är nyår : ) Weei, eller nyårsafton heter det väl.






Jag och Henrik drog till Ica förut vid halv 9 - 9 tiden när allt hade lugnat ner sej i affären, eftersom det var nästan kaos under dagen när ALLA skulle handla på samma gång, och då köpte jag mej en korsordstidning : ) Vi hade alltid det när vi var på Sykes eftersom vi inte hade något att göra där mesta delen av tiden så vi satt och löste korsors.. Men iaf köpte jag mej en sådan tidning idag igen och testade på och det är det jag har suttit med sedan vi kom hem tills nu : ) Hjärngymnastiken för mitt huvud är iaf gjort nu. Jäklar vad jag har tänkt och koncentrerat mej. Henrik har inte kunnat få kontakt med mej, men han tycker nog att det har varit himla skönt med lite lugn och ro utan mitt tjat! Hahaha.




Nu får vi nog göra ordning tvätt påsar och ställa framför dörren så vi kommer ihåg att tvätta i morgon : )
Pusss, happy new year

hårboll




Nu är det snart slut på denna dagen också. Dagarna bara far iväg som något väldigt väldigt snabbt : )
Det känns som det är tidig morgon än eftersom det är mörkt ute nu igen och dagen har ju som sagt bara flugit iväg.
Jag har hunnit med bankmöte 2 gånger idag eftersom vi fick gå tillbaka när hon hade bestämt sej, fika på Ica ( haha, ett rim fick jag till, haha igen ) handlade med pappsen på Konsum, hämta bilen hos Henke på jobbet, handla på EuroCash, Lina va på bolaget, tanka bilen, hälsa på hos pappa, hämta Jonas, var på Iryats och käka samt lilla Alva kom till oss, körde Jonas förbi gamla djuraffären, körde hem Jonas, Lina och Alva och till slut fick jag äntligen åka hem till min käraste : )
Han ligger och sover i soffan just nu och är ur sööööt! Han sa att vi skulle vara uppe sent idag eftersom vi kan sova läääääänge i morgon.. Men attans, vi har tvätt tid på förmiddagen och vi måste få undan lite tvätt nu. Men vi kankse kan sova längre än vanligt iaf : ) Weei, det ska bli underbart!!








Här får ni se hur sleten jag är idag : ) Håret står åt alla håll och inget smink on my face.. Men jag har iaf långa naglar! Dom ska jag måla ikväll i någon fin färg så dom är vackra tills i morgon.
Imorgon ska vi vara hos Monica, Putte & Tindra. Blir nyårs middag- kött, sås, hasselbackspotatis, sallad och baugetter och nån efterrätt som jag dock inte äter men jag får ta med något gottigt själv. Det blir iaf jag & Henrik, Lina & Danne, Monkan, Putte & Tindra, Milla & Ebba och tror även Emma, Johannes och Elsa skulle titta förbi.
Så det kommer nog bli trevligt. Tror det blir en ganska lugn kväll eftersom dom har ju barnen med sej osv. Jag får ju köra hem iaf : )



Yeaaahh, nu ska jag kolla om det är något att ha på televisionen. Probobly not

Onsdag,



Jag har vart uppe sen tidig morgon idag, Drömde massa konstiga drömmar, att jag drack mej så full och vaknade upp hos Pappa och fattade ingenting. Konstigt hur man kan drömma, eller att det känns så himla verkligt när man vaknar.
Jag och pappsen var på banken och efter det tog vi en fika och handlade lite på Konsum. Banken ringde och sa att allt gick bra så det var bara att gå och hämta pengarna, så nu är dom fixade och det är bara att sätta sprätt på dom : ) Vi får åka till IKEA på Lördag eller Söndag och beställa kök nu så det kommer inom sin tid. 8 dagar sa han til mej, men det tror jag som jag vill på.. Men lika bra att beställa det så det iaf är på väg ifall vi ska börja riva och få upp nya väggar oav.




Nu ska jag göra mej klar för vi ska åka och handla inför nyår : )




shopping,



Dagen har jag, Lina och massor med andra Åmåls-bor spenderat i Karlstad : ) Vi kom iväg i tid så vi kom precis innan ruschen, eller det var iaf lungnare på förmiddagen.. Men när klockan närmade sej 1 så skulle vi åka ut från stan och inta Bergvik och då kan jag säga att det blev mycket folk.. Men vi tog väegn förbi Rusta och handlade med lite färg åt broder, och sedan åkte vi lite fel men till slut kom vi ut på rätt väg och kunde åka mot Bergvik, men Lina skulle in och köpa sköldpaddsmat före så ett stopp till innan slut destinationen : )
När vi kom fram till Bergvik var det ju lika mycket folk där, men vi käkade och sedan var vi fit for fight igen. Men blev en snabb sväng där eftersom vi skulle till IKEA.. Blev en ganska snabb sväng inne på IKEA också för att vara oss. Men en fika hann vi med där jag köpte mej en kladdkaka bit som smaka skit äckligt. Aldrig mer IKEAs kladdkaka. Som jag sa till Lina " Man ska ta en hederlig negerbulle som man vet hur den smakar "
Men blev lite inhandlat idag iaf, här ska ni få se lite utav det..









1. 2 pack pyjamas och 2 pack pytte små byxor från hm i naturfärger, eller beight aktigt iaf, för man vet ju inte om det är en liten kille eller tjej där inne i min mage.

2. En leopardbdy : ) Jätte söt, från Kappahl. 1 par pytte byxor från hm.

3. Jag fick köpa mej en Gucci parfym också, från Kicks. Lina har haft den och den luktar SÅ gott tycker jag.


Jag köpte även 1 linne, 1 tshirt/tröja, 2 hårband, 1 stor tröja, lite babysaker från IKEA och även lakarn därifrån, plus ett svart överkasst till sängen. Det var det hela för idag. Jag klara mej undan ganska billigt iaf, men så är det alltid med mej, jag lyckas hitta väldigt mycket på rean till kanon pris : )





Imorgon klockan 10 ska jag och pappa till banken och kolla hur det är om jag får ta lån eller ej. Hoppas det går bra så vi kan åka till IKEA på Lördag och beställa kök : ) Men tror inte det ska vara några problem..
Det blir även att åka och handla inför nyår med Monica, Lina och Milla. Vi ska fira uppe hos Monkan i Laxarby med mat och dricka. Hoppas det blir trevligt. Bättre än att alla ska sitta hemma på varsitt håll och ha tråkigt eftersom det är ju inte så mycket annat som händer på nyår, allt här i närheten är ju stängt..



Nu ska jag försöka städa undan lite här.
Mums, parfymen luktar så himla gott : )


kstad,


Snart drar jag och Lina iväg till Karlstad. Undra om hon är vaken?! Haha, troligvist inte om jag känner henne rätt. Det känns inte som klockn är 8.00, snarare 6.00 eller något eftersom det är lika mörkt ute som det är då..
Jag ska försöka få i mej lite frukost nu. Rostat bröd med hallonsylt eller apelsinmarmelad : ) Yummiiii


Ha en bra dag!

28/12 09



Nu ska jag snart ta natten, det har varit en tuff dag idag ( inte )
Vaknade ju efter 12 snåret och satt i morgonrocken tills halv 4 ungefär så jag kände att det var verkligen dags att den fick åka av. Käkade en panpizza med Henrik och efter det kom Lina och hämtade mej så åkte vi till Jysk en sväng, jag tänkte köpa mej 2 stora filtar som var på rean men vi ska dra till Karlstad i morgon så då kankse man hittar någon/några finare där. Annars finns ju alltid Jysk här i Åmål kvar.. Drog till Ica oxh sätte oss på Rio en sväng med Marie.J. Lina kom på att hon ville färga håret så det var bara att dra till Ica igen och köpa hårfärg, jag och Limpan drog hem till henne så jag fick färga hennes hår. Brunt : ) Det blev jätte fint och hon passa jätte bra i det tycker jag, iaf nu på vinterhalvåret.
Vi bestämde oss för att ta oss en promenad hem till mej så kunde Danne hämta upp henne när han kom hem. Fuck vad kallt det var ute nu, kändes som benen och ansiktet frös bort.. Men det var riktigt skönt med en promenad. Det är inte så ofta jag kommer ut mer, jag var ute och sprang varje dag förr när jag bodde hemma, även gick överallt, vart man än skulle tog man på sej pjuksen och gled ut. Man har blivit så fruktansvärt lat nu när man har fått körkort så jag önskar nästan att jag inte hade något : ) Skämt och sido!




Ska ringa banken i morgon och bestämma tid för ett litet möte angående om jag kan låna pengar eller inte. Men pappa eller mamma följer med så då får någon utav dom stå i borgen annars om det inte går. Eftersom jag stämplar får man väl inte låna hur mycket som helst osv..
Jag är så kass på sånt här så jag har ingen aning om nåt, men tur att mamma eller/och pappa följer med. Men tror inte det ska vara några problem att låna pengar. Blir väl 60.000 eller nåt bara så..






Godnatt på er!

: )



Nu har jag inte haft någon ork eller tid att sitta vid datorn så det har blivit dåligt med uppdatering nu ett tag. Men jag kan ju skylla på att det har varit Jul osv, då ska man inte sitta bänkad framför datorn.
Men nu är iaf allt äntligen över.
Vi firade ju Jul i Gfors och åkte till Mamma på kvällen. Blev julmat, godis, julmat, godis : ) Mycket utav det goda. På juldagen låg vi hemma i soffan hela dagen och mådde gott. Annan dagens morgon drog vi hem till storebror Reine för åter julfirande med dom och pappa. Hem en timme och upp till mamma och fira Jul där igen med mormor. Massa god mat och lite julklappar.
Igår drog jag och Lina till Trollhättan för lite shopping men det var ingen hitt. Lina var bakfull och inte på "handla-humör" och jag var helt slut och hade ont i magen, var varm som en potta, foglossning osv.. Så det blev bara handlat en tröja för mej och sedan drog vi till Mccan och hem. Vi var både helt slut på vägen hem, så vi fick stanna vid Riks Rasta och sova en stund : ) Haha, precis som mamma gjorde när vi var små!



Här kommer lite bilder.







Min stora mage som växer och växer : )
Jag har börjat fått väldigt ont neråt i magen.. Men det är väl så det ska vara, att bäbben lägger sej rätt osv. Även känner jag av foglossningen väldigt mycket nu och har as ont i svanskotan..
Men 8 veckor kvar nu så det är ju bara att stå ut.
Kommer in i vecka 32 i morgon så : ) Weeei..





Nu ska jag höra om Lina har vaknat till liv, troligtvist inte : )

jul igen



Yeahh, nu ska vi snart åka bort till Reine,Werra & Alva för det näst sista Julfirandet : ) FUCCCCKK vad mycket snö det har kommit här. Det har snöat sen igår och håller fortfarande på så det kommer ju bara bli ännu mera!
Vi får se om vi tar oss fram med bilen.. Känns nästan som att det hade varit en bättre ide att snöra på sej vinterskorna och pulsa fram i snön. Det kankse går fortare ? ! Men jag tror inte Henrik är så sugen på det, inte nu så här tidigt iaf. Han ligger fortfarande och sover här ute i soffan så jag ska strax slå och sparka lite på han så han vaknar.






Där är den senaste bilden på magen också, i eftermiddag ska jag allt fixa en "dagens mage" så ni får se vad stor den är : )





Nu ska jag göra mej ordning!


Byee byee

1 year back




















Ja ni gott folk, så såg det ut för ett år sen för min del : ) Då var det fest uppe i Pållens lägenhet. Känns som det är jätte jätte länge sen, men det är ju bara ett år sedan.
Just nu är det nog många som står utanför Hcs dörrar och väntar på att få komma in i dimman. Även jag hade nog stått där om det inte vore för min tjockis mage : )



Vilket väder vi har, det bara snöar och snöar hela tiden. Henrik sa att det skulle vara sådant här väder tills på Söndag.. Ojoj, då kommer det vara mycket snö utanför våra dörrar. Det är ju roligt för barnen iaf, jag skulle själv vilja gå ut och leka i snön, åka pulka eller åka spark : ) Men åter där är min tjockis mage problemet !


Henrik ligger i soffan och kollar på sista Sagan-om-ringen-filmerna som har gått nu i 3 dagar.. Jag hatar dom filmerna och har varken sett ettan eller trean tror jag. Vi såg en utav dom filmerna med skolan när jag gick på Kristineberg, men kommer inte ihåg så mycket av den mer än att det var något utav det sämsta jag sett.
Jag har väldigt svårt för sånna filmer som är så otecknade, eller overkliga heter det väl.. Fantasy filmer med andra ord. Ingen hitt för mej alltså. Det ska vara komedi, skräck eller romantisk komedi : )





Bäbben sparkar så mycket nu så jag kan inte sitta still.
Så vi får höras i morgon allesammans : )



Kysss

ho, ho



Då var denna julen över.. Jag har haft det super bra och fått jätte många fina presenter tex kaffebryggare, överdrag till sofforna, mammaklänning, mammabh, parfymer, smycken, 2 halsdukar, vantar, morgonrock, lotion och duschgel, små tomtar m.m och vi har inte firat helt klart än. Imorgon ska vi hem till bror Reine och fira lite Jul med dom, så Alva ska få ännu mera julklappar. Antar att hon har fått alldeles för många : )
Och på eftermiddagen i morgon åker vi nog upp till mamma för Reine m familj skulle åka dit med mormor, och det är inte varje dag man träffar henne så det är lika bra att passa på.
Så det blir nog lite julklappar till. Men jag är nöjd i vilket fall för alla presenter. Tack alla !

Oj vad det snöar : ) Snöstorm typ, men man ska ju inte klaga.. Men det går ju knappt att gå utanför dörren nu när det snöar så här mycket. Det flyger åt alla håll !
Men hoppas det lägger sej bara så det inte töar bort.. Eftersom det är inte så kallt ute tror jag ?

Nu orkar jag snart inte ha min mage mer, den är i vägen hela tiden. Går ju knappt att sitta ner ( om man inte sätter sej med benen åt varsitt håll, eller särar brett ) då går det ju bra, men det är jobbigt ändå..
Det är mycket som är jobbigt med att vara fet. Jag längtar tills bäbben är ute så jag kan sticka ut och springa, eller bara gå ner för trappen utan att det ska vara jobbigt..







Nu vet vi precis hur vi ska göra med lägenheten också, så vi får ett kök och kanske ett större sovrum. Men måste ta med pappsen eller mammsen till banken först så jag kan låna lite pengar. Men det är nog inga problem..





GOD JUL!




Jag vet inte hur mycket jag kommer sitta vid datorn ikväll och i morgon, antagligen ingenting.. Så jag får önska alla en jätte god jul!! Hoppas eran Jul blir lika bra som min kommer att bli.
Jag ska precis börja packa klart alla saker som jag ska ha med mej i tills i morgon och ikväll. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej än, det stora dilemat som man alltid skjuter på. Ännu jobbigare är det ju när jag knappt har några kläder som jag känner mej bekväm i, man kan ju kanske inte komma i mjukisdräckten imorgon på självaste julafton.

Hahaha, tro det eller ej men jag längtar till Kalle Anka : ) Då är det ju jul!
Haha, undra varför man säger Kalle Anka? Det är ju snarare Benjamin Syrsa som har komandot tycker jag. Men det är ju så man säger " Kalle på julafton " så det är nog bara att gilla läget och det är Kalle som gäller : )



vs













Ne, nu måste jag försöka få på mej lite kläder och packa väskan. Bingolottorna är redan packade : )
Men nu kommer jag inte hem förens i morgon kväll/natt, så jag måste tänka igenom allt som jag måste ha med mej.. Allt smink, platttången eftersom jag har flätor i håret nu och duschade ju förut så det kommer ju stå åt alla håll imorgon när jag tar ut dom : ) Kläder för i morgon, kläder att sova i, underkläder och allt där till.. Oj oj..

Alla får ha en riktigt god jul iaf, om jag inte hinner sitta vid datorn något mer.
Vi hörs i morgon kväll/natt om inte annat!




Pusspusspusspuss <3






färg och frukost





Jag har färgat håret och duschat nyss, men jag kan säga att det inte blev sådan stor skillnad på min hårfärg. Men nu är det gjort iaf, och jag har iaf något som liknar en färg : )
Men orkar inte ta bild på hur det ser ut nu tyvärr.





Jag har även fått i mej frukost : ) Idag fick det bli limpa med både hallonsylt och apelsinmarmelad! Jag visste inte vilken jag var sugen på så det fick bli en utav varje helt enkelt. Det var gott i gott gott..
Jag väntar på att Lina ska vakna till liv så vi kan fixa dom sista julklapparna, men hon lär ju sova hela dagen. Typiskt henne....
Sen drar vi till Gforsen, det ska bl mysigt : ) Får nog bli en STOR godispåse till Bingolotto va?! ABSOLUT!!



Nu måste jag sätta fart med att göra mej klar.

Puss

Julafton i morgon



Då var det redan Onsdag, eller rättare sagt Julafton i morgon. Det gillar vi, tummen upp för det !
Jag ska precis färga håret på mej själv och sedan hoppa in i duschen : ) Hoppas det blir en bra färg iaf, tror det kommer bli lite mörkare. Kommer inte ihåg, haha..
Men godmorgon iaf!



dan före dan före doppardagen



Snart är det bara dan före doppardagen : ) Hur fort har inte December gått? Den här månaden har ju bara flugit förbi. Precis som vanligt.. Snart sitter man här nästa år igen och bara väntar på att det ska bli Jul och allt är över.. Men en sak nästa år kommer vara en stor förändring, och det är att vi kommer ha en liten bäbbe då : ) Eller den kommer ju inte vara så liten vid den tiden, men en bäbis iaf på ett par månader!! Weei, det går inte att tänka sej än. Henrik sa det förut " Thiit va fort det har gått" Och det har det verkligen. Jag kommer ihåg när vi kom hem från midsommar helgen i somras och jag tog och gjorde ett gravtest och det var posetivt : )
Skicka sms till Henrik " Jag är gravid" fick tillbaka " Oj" Hahaha, och fick dra iväg till barnmorskan!
Detta känns som det inte var länge sen alls, men det var ju i sommras i Juni/Juli för att vara exakt.. Och här sitter jag nu och den tiden har gått jätte fort.. Kan inte fatta det. Nu är det liksom bara 9 veckor kvar. WIHIHIOOO!


Nog pratat om det!
Imorgon ska jag och Lina införskaffa det allra sista inför Julen, dvs dom sista julklapparna. Idag har jag fått det mesta handlat. Köpte klart till Lina, fixa klart till mammsen.. Plus att jag köpte mej en ny vinterjacka för en billig peng. Det var det bästa köper idag : )
Imorgon måste vi köpa det sista till Reine, Perra & Mats, en liten till sak till Henrik, kankse något litet mer till pappsen? Hmm, det var inte alls så lite som jag trodde att det skulle vara kvar. Men vi får nog klart det i morgon förhoppningsvist!
Efter Henrik slutar imorgon så drar vi upp till Gfors och spenderar kvällen där med Bingolotto, jävlar om jag inte vinner något nu.. Då ska jag lämna tillbaka lotten : )
Sen är det ju JULAFTON!!!



Så här såg det ut förra julen hemma hos oss : ) Hahah, min morbror skulle fixa lite vatten till granen tror jag ^^
Men man kunde tro att han var stup full och hade ramlat under!





Nu ska jag väcka Henrik från soffan så han får gå in till sovrummet och lägga sej, så ska jag borsta mina tänder och tvätta bort det lilla sminket som jag har på mej idag, smörja in fejset och lägga mej under ett varmt täcke och försöka somna sött : )
Godnatt på er!

'?



Nu dom senaste gångerna jag har uppdaterat bloggen så blir det 2 inlägg, alltså samma kommer upp 2 gånger så jag måste in och radera ena osv.. ? What happening to my blog? Jaja, det är väl inte för mycket jobb att radera ett utav dom bara.

Mums fillibabba, jag har precis käkat i mej en panpizza. Käkade frukost i morse och jag har vart ute på stan tills nu så nu kurrade magen efter mat. Men jag, Lina och Jonte ska iväg till säffle nu så blir nog att vi kankse äter något där, så ville inte slänga i mej för mycket mat, eftersom jag skulle kunna få i mej 4 panpizzor till : ) Okej, nu överdrev jag kankse, men 1 till iaf ^^






Där har ni mumsbiten, shwischh in i micron, PLING efter 2 minuter och redo för att bli uppäten.
Tacka gud för snabbmaten : )




tisdagsmorgon




Jag är uppe i tid idag, vaknade vid halv 9 tiden och kunde inte somna om.. Typiskt.
Men jag ska slänga i mej lite frukost nu och försöka bege mej ner mot staden för att handla dom sista julklapparna. Sen måste jag och Lina till Säffle och köpa en klapp till mammsen!

Snart är det julafton! Bara 2 dagar kvar!! Imorgon kväll åker vi upp till Gfors och spenderar kvällen/natten där med bingolotto och myser bara : ) Och på julafton åker vi hem till mammsen på kvällen och firar dom sista timmarna på julafton där! Det ska bli så himla mysigt.
Snön ligger kvar än också, jag drömde inatt att det regnade bort dagen före julafton.. Men nu ska det allt ligga kvar tycker jag.

Idag händer inte mycket mer än julklappshandling, hem och äta någon god mat kankse..?
Nu ska jag få i mej lite frulle och försöka palla mej iväg.


tisdagsmorgon




Jag är uppe i tid idag, vaknade vid halv 9 tiden och kunde inte somna om.. Typiskt.
Men jag ska slänga i mej lite frukost nu och försöka bege mej ner mot staden för att handla dom sista julklapparna. Sen måste jag och Lina till Säffle och köpa en klapp till mammsen!

Snart är det julafton! Bara 2 dagar kvar!! Imorgon kväll åker vi upp till Gfors och spenderar kvällen/natten där med bingolotto och myser bara : ) Och på julafton åker vi hem till mammsen på kvällen och firar dom sista timmarna på julafton där! Det ska bli så himla mysigt.
Snön ligger kvar än också, jag drömde inatt att det regnade bort dagen före julafton.. Men nu ska det allt ligga kvar tycker jag.

Idag händer inte mycket mer än julklappshandling, hem och äta någon god mat kankse..?
Nu ska jag få i mej lite frulle och försöka palla mej iväg.


ankan



Då var man hemma efter en hel eftermiddag hos Monkan! Det har varit trevligt. God mat, julklappsutdelning, knäck och godis och 3 skrkande ungar : ) Haha, det är det jag har att vänta mej !
Jag fick en julklapp av Milla och det var lite babystuff som jag verkligen behöver så det var jätte bra! TACK Millisen. Lina fick en "välkommen" skylt, Monkan fick smycken och cider, Emma fick deadem, toffsar, schampo, balsam och en handcream, Milla fick ett nytt täcke : ) Så det var massa bra-att-ha saker vi fick.

Snart är det Anna Anka på tvn : ) Det får inte missas, hon är så rolig! Haha, många som inte tycker om henne. Henrik klarar inte ens av att höra hennes röst, men jag tycker hon är stört skön ja! Tänk om man såg ut som hon när man är i den åldern, och tänk om man kunde tänka så på mat och hälsa som hon gör.. Hon är ju faktiskt väldigt fin för att vara så gammal tycker jag.












Jaja, nog pratat om henne nu.
Nu blir det nog soffläga resten av kvällen skulle jag tro.


Byee

näsblod



Idag började jag dagen med näsblod, jag fattar inte varför jag blöder så mycket. Men det kankse är så är man är gravid? Jaja, sak samma.. Det är ju bara till att gå in på toa och stå och vänta tills det har droppat färdigt, så är det över sen.
Ojjj, vad mycket snö det är här i lilla Åmål nu. Det var ju inte igår som vi hade snö på julafton så hoppas verkligen att det ligger kvar tills dess : )
Jag glömde min bild på våran adventsljusstake som jag skulle lägga in igår, så den får ni nu ist. Det var ju 4e advent igår, men skit sam. Jag kommer ha tänt alla 4a ljusen idag med, så det så!



Haha, lika dålig kvalitet som vanligt : )




Nu ska jag slänga mej i duschen och efter det göra mej lite frukost så jag står mej ett tag : )
Och sedan ta mej en promenad till stan. Ska köpa en present tills ikväll när vi ska till Monica på lite julbord och då har vi bestämt oss att köpa varsin present för 50-lappen, men vad i helvete kan man köpa för 50 kr? Hmm, vi skulle skippa maten och köpa dyrare present ist hörrni.
Lina måste vakna också så hon kan följa med : )



Vi hörs sen gott folk!

4e advent



Alltså, tiden går så himla fort nu i December.. Vart tar tiden vägen? Nu är det ju 4e advent och 4 dagar kvar till julafton. Såklart är inte alla julklappar klara, men så är det ju varje år för alla : )
Men jag får införskaffa dom sista i morgon i guess!

Här hemma är det lite som är nytt, jag och Henken köpte oss en tv här om dagen så äntligen är den STORA, TUNGA tvn borta ( Neeeej, vi har inte haft platt tv förens nu ) Så det blev våran julklapp till varandra.
Vi har även fått hit en julgran, Henriks föräldrar var här igår så dom hade med sej en hemmifrån dom : ) Weeei, mys mys mys mys med julgran. Den är ungefär lika lång som mej och pyntad med röda ljus, röda och guldiga kulor och glitter. Jag ska allt ta kort och visa, men inte just nu. Orkar inte med korttagning och lägga in på datorn. Tror jag..
Annars är nog allt i sin ordning här hemma.
DET SNÖAR!!! Fan va härligt, hoppas att det kan vara snö på julafton för en gångs skulle. Minns inte när det var snö på julafton senast, måste ha varit ett par år sedan. Just nu vräker det ner snö här utanför fönstret : )
Jul i år blir lite annorlunda än vanligt. Jag och Henrik åker upp till Gfors dagen före Jul och ska spela lite Bingolotto och mysa, och vara där på Julafton : ) Men på eftermiddagen/kvällen åker vi hem till Mamma och förtsätter firandet där. Det ska bli jätte roligt att fira med Henrik eftersom vi inte har firat ihop annars. Så blir det att fira med pappsen på juldagen antagligen. Det kommer bli jätte bra jul i år känner jag på mej!











Där fick ni bilder ändå : ) Jag orkade allt ta fram mobilen och klicka 3 kort! Sorry för att korten är så dåliga men kameran orkar jag ju inte med så det får allt duga för er.
Nu ska jag nog borsta tänderna och städa undan lite.





FREDAG!



Wiihooo, nu är det helg igen!
Jag och Linan har varit i Karlstad idag, vi drog vid 13.00 tiden och kom hem förvånadsvist tidigt, eller klockan var lite före 20.00 men vi brukar allt vara kvar längre. Men alla julklappar är klara nu iaf, SKÖNT!!! Blev lite shopping också, jag köpte mej några tröjor eller överdelar rättare sagt och lite bäbbekläder : )
Henrik och jag har precis lagat mat, haha, vi skulle göra hemmagjorda klyftpotatisar, sås och kött. Vi båda är väldigt kassa på detta med mat så det var ju bara att slå upp i kokboken hur man gör klyftpotatis. Skala, koka, in i ungen- Dom blev sådär.. Köttet stekte vi och det blev helt okej. Henke gjorde bearnaisesås och för mej blev det är gooood, salt brunsås : )
Nu ska vi äta godis och mysa i soffan resten av kvällen..

Jag har även blött väldigt mycket näsblod denna veckan : ( Det gillar jag inte. Det brukar vara ett tecken på att jag ska bli sjuk och det vill jag inte bli nu till Jul och allt där till.. Men hoppas det bara är något tillfälligt så jag slipper näsblodet ett tag.





Imorgon är det Lördag och då ska Henriks mamma och pappa komma hit : ) Annars händer absolut ingenting för min del. Vara hemma, ta det lugnt och kankse hyra en bra film?!
Hoppas vi får en liten sovmorgon iaf så inte dom kommer för tidigt.





Byeyeyeyey

not my day of writing




Orkar inte med att blogga idag. Jag är för mätt nu och måste ligga i soffan ist!

I`ll be back tomorrow : )

burgare,




Tisdagskvällen börjar lida mot sitt slut nu och dagen har runnit iväg som alla andra.
Jag har hunnit med ganska mycket idag ändå. Uppe med tuppen, käka frulle, vaktmästaren var här, promenad till stan, försäkringskassan, fika, promenad, profab, ica, Hajir, hem, tvätta, laga en hamburgare, åka till församlingshemmet, hem igen : ) Thats my day !
Imorgon blir det att gå upp igen, hjälpa Lina under dagen och sedan träffa Josse, som för övrigt kan sticka : ) Hon har gjort världens minsta pytte lilla söta väst till min kommande bäbbe! Urrr mysig, TACK!! Ska fixa kort i morgon på den lilla söta saken.







Nu ska jag och Älkling ner till tvätten.. : ( Urschh

off,




Nu har jag precis stekt mej en hamburgare men hade inget bröd så det fick bli att steka 2 barkis skivir, men jag kan säga att det var nästan godare än vanligt hamburge bröd!
Jag har varit mesta delen av dagen på stan, gick till försäkringskassan, träffa Milla, fikade, promenad till Volvo för att hämta bilen, en tripp till Profab, snabbis på Ica, lite fika hos Hajjen och hem till tvättstugan. Så nu ska jag strax ner dit igen för att slänga in 2 tvättar till.
Efter det ska jag ner till Lina på Karlberg, vi ska till församlingshemmet och duka lite för att eleverna har någon julshow av nåt slag ? Men men, dom ska iaf ha smörgås och dylikt av Limpano..

Så det är bara att byta om och dra igen.

Fuck, jag tvättar min jacka.. Vad ska jag ha på mej? Det är ju freeeezing outside.. Oooppps, smart drag.-

ojsan



Glömde faktiskt bort min kära blogg igår, eller efter jag kom hem på förmiddagen orkade jag inte blogga och efter det försvann den ur mitt minne.
Men vi var hos barnmorskan på dagen och allt såg jätte bra ut : ) Bäbben växer precis som den ska, hjärtljudet ligger på rätt siffror, kisset hade rätt färg och jag vägde som jag skulle. BRA MARIE & BÄBBEN! Såklart var Henrik med, känns så skönt att han vill följa med dit, det är ju inte alla killar som gör det. Men Henke har varit med varenda gång, så nästa gång fick han inte ens följa med för barnmorskan : ) Haha, men det var en rutinsak dom gjorde att man ska vara själv med "mamman" ( jag ska bli MAMMMMMA ) Han vill ju vara med varenda gång så han kände sej nog lite typ ledsen, men det kommer ju bli så ofta nu fram över man går dit så..
Min mamma fick ju Reine när hon var i vecka 29 och jag är nu idag i vecka 30 så tänk om det bestämmer sej för att ploppa ut?! Efter nyår är det fritt fram för den att komma ut : ) Jag vet inte om sådant är ärftligt ( stavas hur? ) men tror inte det faktiskt.



Nu ska jag iaf få i mej lite frukost och sedan kankse ta mej en promenad till stan? Skulle behöva till Intersport och kolla på ny jacka, min är snäppet för liten nu, eller kommer iaf bli inom kort och just nu är det nog läge att köpa en vinterjacka eftersom det kom snö igår : )





klockan är



Klockan är ungefär halv 8 och jag är uppe hos mamma på Kasenberg. Jag fick åka hit och passa Alva eftersom mamma var tvungen att hjälpa Lina nu på morgonen. Alva sover som en stock där inne i rummet och jag kunde inte somna om så då sätter man ju sej här vid datorn för lite tidsfördriv..

Bäbben i magen sparkar och rör på sej hela tiden just nu, den vill heller inte sova : ) Jag ska försöka lägga in bild på magen sen när jag kommer hem för tror det är några som vill se hur stor den har blivit!




Mamma bakade bröd igår så när Alva vaknar ska vi gå ner och äta nybakat bröd och må gott : ) Mumms, finns ju inget bättre än nybakat bröd hos mammsen!!
Man skulle nästan komma hit varje Söndag på frukost : ) Det hade vart nått det.
Ny vekca, nya tag.
Måndag, lika tråkigt som vanligt... Men tror att dagen går fort så snart ligget man där i sängen ikväll igen för att somna.. Jag ska nog ta ne runda på stan efter barnmoskrebesöket. Jag ska köpa mej en ny jacka eftersom jag inte kan ha min länge till : ) och jag vill även ha en bok att läsa... Jag har så svårt för att somna och då ligger jag och kollar upp i taket och tänker "Nu skulle det vara skönt att läsa en bok" Någon som har förslag på någon bra bok? Jag vet inte riktigt vad den ska handla om, men en bra bok iaf..
Även försäkringskassan ska få besök av mej idag är det tänkt, jag måste lämna in lite papper osv. Så man får pengar när bäbben kommer.
Jag ska även ta mej en tur ut till Profab tänkte jag, ska kolla på lite barnsaker.. Eller en babysitter och lite annat smått och gott. Även julklappar som inte är färdighandlat..





Jag var precis inne på min hotmail och där hade jag fått ett mail där det stog " GARTTIS MARIE, din mailadress har blivit utvald och du har vunnit 10.000!!!!! "   Tänk om...!



Nu är det..




Nu är det snart på denna Söndagen så är det som vanligt Måndag imorgon. Imorgon ska jag åka upp till mamma mellan 6 och halv 7 på morgonen för att passa Alva till lite efter 9, då ska jag köra henne till dagis. Kl 13 ska vi till barnmorskan för lite vägning och mätning av mej, säkert massa nålstick också : ) Tur att jag inte har ont utav sådant.
Och när klockan klämtar 17 ska vi tillbaka till Bvc för sista gången vi är på föräldragruppen.. Blir nog bara massa genomgång av vad vi har gjort och vad vi tycker/tänker om dom gångerna som har varit.. Men det blir ju fika iaf : ) Mumms!









Haha, här är Älsklingen igår när han kom hem på natten : ) Han skulle ju promt inte ha någon jacka med sej så inatt efter han gått hem från bussen var han ju iskall och frös väldigt så han ville ha mössa när han sov sa han till mej, så det var ju bara att hämta den och få på han och även 2 duntäcken : ) Haha, så gooo min hunny!




Nu ska vi nog kika på någon film som går på tvn.
Ha en fin kväll : )

lucia,




Undra vad många som har den rubriken idag : ) Mer än jag kan jag anta..
Men idag är det ju både lucia och 3e advent. Jag har precis käkat frukost framför tvn och tänt det 3e ljuset. Henken ligger i soffan och är redigt bakfull. Man blir som man förtjänat, eller hur man brukar säga. Han kom hem vid halv2 -2 i natt. Jag pratade med han tidigare på kvällen och då hade han precis vaknat upp, han hade däckat lite vid ett bord och sovit en stund : ) Även spytt i bussen hem!
Jag hyrde en film igår som det inte blev av att jag kollade på, så jag ska sätta på den nu och efter det ska vi ta en sväng på stan och kankse köpa pizza för ovanlighetetns skull! Hahah,





Byss babes

Ha en bra..




Ha en bra kväll allihoppa : )
Antar att dom flesta ska ut och festa, det hade jag gjort om jag inte var gravid!
Henrik är iväg till Vännersborg på julbord, han och en jobbarkompis till han började dricka vid 1 tiden förut så det kommer nog bli en lång och tuff kväll för dom! Bussen hem går vid 12 slaget hem igen, men Henrik sa att jag skulle förbereda mej på att jag fick hämta han ikväll där nere : ) Haha, vi får se hur kvällen slutar!


Imorgon är det lucia och även 3e advent. Thiiit va tiden går fort, det var ju inte länge sen det var 1 advent ju.. Det känns som det var några dagar sen..
Imorgon blir det nog mycket lugnt, Henrik kommer vara jätte dåligt och jag tror hans pappa skulle komma hit, men jag kommer inte ihåg varför.. ? Det märks i morgon det!








Det får iaf bli mys med tända ljus i morgon.



Reine har varir här och fixat så vi har ljud på datorn igen, och även detta här Spotify som alla redan använder : ) Men nu funkar det här också, det är BRAAAA!
Jag sökte precis fram lite julmusik som jag har på nu och njuter av : )








Nu ska jag kolla till min farm på facebook ^^   -Gilla!


my bad,




Ursäkta den dåliga och tråkiga uppdateringen av mej. Men jag har haft fullt upp hela dagarna och då finns det ingen tid till detta med skrivandet på bloggen.. Farmen på facebook går före nu : ) Hahaha, jag har alltså börjat spela farmville ( spelar man det ? ) frågan är om det går bra, eller hur det funkar, eller hur det kommer sej att jag får chocolate milk av den bruna kon?! Hahha. ILLA MARIE!! Men jag får skylla på att jag har alldeles för lite att göra på dagarna. Nu när klockan var så mycket så blev jaghelt till mej "jag MÅSTE kolla min farm" sa jag till Henrik och han orkade inte ens lägga ner tid på att bli arg och skrika massa saker om detta jävla Farmville så han sa att "Såklart gumman får du sätta dej där" My boy!









Har varit hos Monkan på en Oriflame kväll förut också : ) Det var mycket trevligt. Emma, Lina J, en annan Monica och Monkan mamma var där. Jag beställde 2 saker, en parfym som luktade jätte gott och en annan salva, typ som Elisabeth Arden 8 hour creamen, alltså en sådan man kan ha till adet mesta..
Monkan bjöd även på fika och såklart var det julskinka : ) Mumms, även negerbollar, knäck, pepparkakor, glögg och julmust. Så det var riktigt mysigt och of course baby talk!



Nu har Henrik somnat i soffan, jag måste väcka han så han kan mysa med mej lite innan läggdags. Vi har precis kommit ur duschen där vi myste till det ordentligt idag : )




Godnatt !

FREDAG!



Nu är det Fredag igen : ) Alltid samma sak, måndag eller Fredag tycker jag att det är, eller veckorna går väldigt fort fram till som dagaran iaf.
Jag ska ner till Lina och hjälpa henne idag, därför jag är uppe si tidigt. Snart ska jag försöka mej på att väcka Henrik också, han ligger kvar i sängen och sover som en bäbis!

Ikväll åker jag till Monika, hon har en Oriflame kväll med allt vad det innebär. Någon som är där och pratar smink kan jag tänka mej att det är. Ska bli trevligt! Vet dock inte vad många som kunde komma, men jag och Emma iaf.










Nu ska jag försöka få i mej lite frukost, det är egentligen alldeles för tidigt för mej att trycka i mej mat.. Men jag mår lite dåligt idag känner jag. Kan ju vara för jag och Henke dela på en chokladkaka igår? : ) Hahah, illa!





Bye

Torsdag,



Torsdag, började med att gå upp i tid för att hjälpa Lina idag så mamma kunde ta a day off och handla julklappar. Det gick allt bra där nere på Karlberg, eller precis som vanligt var det. Men skönt att ha något att göra idag iaf, men var väldigt trött i morse när jag skulle gå upp..

Eftermiddag har jag inte haft något att göra, gjorde mat tills Henrik kom hem och nu legat i soffan. Slumrade nyss till en sväng men mamma ringde och väckte mej. Man märker inte att man somnar när man lägger sej i soffan, man vaknar till slut och blir helt förvånad att man har sovit.




Inget bra på tv nu heller.. Buu

long day,



Jag drog hemifrån vid ca 10 tiden i morse, och har kommit hem nu för mindre än en timme sen.. Pust och stön!
Jag, Emma och lilla Elsa tog oss en hel dag i Karlstad. Det var så slönt att vi kunde ta det lungt och inte behöva stressa hem. Först tog vi stan, gick ute på gatan, käkade thaimat och såklart mitt i city. Drog sedan ut till Toys`rùs? Heter det så? Hhaha, men iaf den där barnaffären för Emma skulle ha lite julklappar där och det blev lite leksaker inhandlat. Drog vidare till Bergvik, drog igenom i stort sett alla affärer där också, även en fika med äcklig negerboll : ) Och sista stoppet blev såklart Ikea!! Det får inte missas när man har tillfälle att vara i samma stad som det! Blev kortdragning där på ca1500, men jag köpte med en julklapp till mej själv som pappa ska betala, nytt svart överdrag till soffan, ÄNTLIGEN!!!!!
Men dagen har varit jätte bra och roligt att träffa Emma som absolut inte är för ofta.
Haha, jag råka få med mej en shoppingpåse som var Emmas men jag ska ju träffa henne på Fredag igen så då får hon den. Monkan har ju en Oriflame kväll då : ) Ska bli trevligt!



Men jag orkar inte med att sitta här mer så jag ska allt lägga mej och sova strax.. Men jag kommer upp med bilder i morgon morgon eller eftermiddag.
Känns som jag ska göra något i morgon, men vad? Eller något jag glömmer... Hmmm..?






hunnnyy <3

Charlestown



Nu snart kommer Emma & Elsa och hämtar mej, så drar vi vidare till Karlstad : ) Det ska bli riktigt roligt att komma iväg och kanske få lite mer julklappar köpta!
Jag ska sticka ner till Lina innan vi åker, så jag har precis gjort mej klar nu så det är bara att borsta tänderna och gå.

Onsdag idag, halva veckan är gjord alltså : ) Va skönt!




Jag kommer inte på något mer att skriva om så jag får sticka nu och uppdatera sen när jag kommer hem igen!
Ha en bra dag : )

hihi,



Nu har jag grejat och fixat här hemma igen : ) 2 hyllor är uppe och det nya skostället och klädhängaren kom pckså upp! Tack pappsen för grejerna som vi fick låna, som tack fick du sitta här i soffan och kolla på Andra avenyn.
Ska försöka slänge upp lite bilder på det imorgon.
Jag, Emma och Elsa drar till Karlstad imorgon som sagt för lite shopping. Bra att jag kollade kontot och hade mycket mer pengar där än vad jag trodde. Trodde på högst 4000lappar, men var betydliget mer : ) Då kan jag shoppa loss lite, eller på julklappar iaf. Vet 2 saker jag ska köpa till Lina, men ingen aning till någon annnan.. Men det löser sej i morgon det!





Där har ni min roadtrip buddy för morgondagen : )





Nu ska jag kolla klart Hells kitchen. Fuuucccccccck, jag missade Desperate Housevifes idag.. Men det går i repris på Söndag, pussst : )
Natti!

8/12-09



Nu ska jag laga mat åt mej och Henrik, det blir köttfärssås och spagetti idag : ) mumsfillibabba! Hoppas bara han tycker om min köttfärsås herrn Henke! Men han får trycka i sej det vara sej han vill eller inte!

Imorgon ska jag, Emma & lilla Elsa åka till Karlstad : ) Weei. Vi ska försöka handla lite julklappar, hon hade kommit ungefär lika långt som mej, alltså inga typ. Så det ska bli riktitg trevligt tycker jag.
Blir nog en hel dag också, så man slipper ha en tid att passa.
Jag måste till Ikea och köpa ljus, doft ljus och 4 stora ljus så jag kan ha som adventsljusstake.







Jag köpte mej en julstjärna förut när jag var nere och handlade : ) Oj så fint det blev på bordet!

Tisdag morgon!



Nu är klockan ungefär halv 9 och jag är uppe : ) Det händer inte ofta kan jag tala om. Men jag vaknade vid 6 i morse, typiskt när jag hade ställt klockan på 06.30 så Henrik kunde sova en halv timme längre.. Men jag vaknade som vanligt och sen dess har jag inte kunnat somna om, så det var lika bra att gå upp och sätta sig här : )
Jag har tänt ljusstakarna i fönstrerna också har jag tänt ljus på bordet, så nu ska jag göra mej frukost. Smörgås med prickikorv, yogert och tee! Yummyiii ^^

Jag måste ta mej ner till stan idag. måste till Försäkringskassan och höra om mamma pengar osv.. Även handla lite, och inte glömma att gå till apoteket och fixa något mot min eländiga halsbränna som jag har varje dag, ena dagen mer och andra dagen mindre.. Men det börjar bli jobbigt att ha det VARJE dag!!
Annars är jag en sådan person som inte äter "medicin" osv. Om jag har ont i huvudet så får jag ha det tills det går över, inga huvudverkstabletter alltså. Bara atr dricka massa vatten och äta lite så går det över ( Undantag när man har migrän då, då får man stå ut med det ) och även nu när jag har halsbränna, jag har haft det i några veckor och nu får det räcka, jag ska testa om det finns något som hjälper. När vi var hos Henriks kusin ( jajaj, tremänning men sak samma ) i Söndags så fick jag en tablett av han mot halsbränna som man skulle tugga så det blev ett stort skum i munnen och svälja.. Men det hjälpte inte något, själva brännan åkte bara längre ner och brände i magen ist... SÅ jag är lite skeptisk mot detta : ) Men vi får se om det hjälper!










GOOOOD MORNING!!

fixar & trixar





Pappsen skulle komma hit och kolla på tv för hans tv hade lagt av, eller kanalerna var borta och ni vet ju hur det är med gubbar, dom måste ju se alla program på kanal 1 eller 2 : ) Så han fick komma hit och kolla på det. Ett väldigt tråkigt program men trevligt med en kvällsgäst!
Vi hade ju som sagt väldigt mycket tvätt här i lägenheten så det var ju bara att sätta igång att försöka få bort det innan pappa skulle anlända.. Så vi fick ungefär en halvtimme på oss, och efter tvätten var vikt så ville jag städa mer så jag drog fram trasar och damma över allt osv, så nu är det fräscht här igen : )
Jag har även satt upp julgardinerna som jag fick av mamma förra veckan, så nu är det lite julstämning här. Pappa tog med adventsljusstaken hem för limning eftersom en sån där ljushållare hade gått av. Så hoppas han kommer hit i morgon med den, han ska även hjälpa oss att få upp lite hyllor som vi köpte på Ikea för ett tag sen, men där jag vill ha dom är det ju betong vägg så pappsen får fixa borrmaskin med betongplugg eller vad det hete!

Var på föräldragruppen förut idag med, näst sista gången var det.. Men vi pratade lite om amning och fick testhålla en docka så vi vet hur vi ska hålla dom små liven när man väl sitter där med tutten ute : )
Som sagt var det näst sista gången.. Det har vart ganska lärorikt tycker jag, eller nu dom sista gångerna när barnmorskan Christina har varit med, då har vi fått mer information som man behöver, annars var det mest relationssnack och det är booooring : )




Limpan & Pappsen : )





Nu blir det soffan med hunny, sen sova : )



Byee






7/12



Måndag åter igen : ) Man kankse ska börja tycka om att det är Måndag eftersom det känns som det är Måndag all week long, måndag hela veckan, aaa you name it! Idag händer inte mycket tror jag. Blir nog bara att vara hemma skulle jag tro, måste försöka städa undan lite här hemma för det ligger tvätt över allt.. Och i eftermiddag är det ju föräldragruppen, tror att det bara är 2 gånger kvar, eller 3 kanske.. Det har gått fort.

Nu ska jag slänga mej i duschen och sedan käka lite frukost : ) Mumms, köpte limpa, pålägg och juice igår så nu får jag en brakfrukost! Mummsfillibabba ^^





Bäbben i magen börjar bli stor och tung nu! Men större ska den ju bli så : )








Bawta stor börjar den bli : ) Jag börjar även få bristningar på sidan, mindre roligt.. Men det är nog smällen man får ta om man har tänkt att föda en bäbis!
Jag går in i vecka 29 i morgon, så snart är det bara 10 veckor kvar. Tiden går sjuuuukt fort, känns inte som det är längesen jag och Henrik fick reda på att vi skulle bli föräldrar.. Det har iaf gått snabbare än vad jag trodde att det skulle gå.. Jag trodde nog att det skulle kännas som en evighet.




Yes yes, vi hörs sen iaf!

Snyggve,



Nu ska jag springa till soffan alldeles strax och bänka mej framför Alpha dog som går på 4an nu om en minut eller två. Justin Timberlake är ju med i den och han är ju urrrrrrrr snygg : )








Men vi höres senare eller imorgon!

Godkväll på er : )

2a advent



Det är ju redan 2 advent idag : ) Och jag har ju fått en adventsljusstake av mormor, men såklart var det ju en sak som var lös så vi måste linna och lim är inget jag äger. Jag skulle testa med nagellim men det hade stelnat : (
Men Henrik får ta med den till jobbet och svetsa ihop den eller nåt!!





Inatt har jag sovit som en prinsessa : ) Henke fick sova i soffan så jag kunde sova ut hela natten, så jag har precis kommit upp ungefär. Igår köpte vi pizza och chips och kollade på filmer, först Gone in 60 secunds och efter den kollade vi på en annan film om en negerfamilj som var ute på roadtrip typ : )
Jag var även nere på Kalrberg och hjälpte Lina i cafeterian när Sofia W hade dansuppvisning. Jag ska även ner dit till henne idag för dom har uppvisning även idag. Annars idag händer nog inte mycket mer. Nu ska jag försöka få i mej lite frulle om det finns något ätbart : )





Bye

bad,








Jag tog mej ett bad förut och det var så fruktansvärt skönt, jag hade nog somnat om det inte var för katten som ramla i : ) Hahaha, stackars kissen. Men hon får skylla sej själv när hon går uppe på kanten och ska försöka vända sej om! Hon doppade sej inte helt, men hela bakdelen så jag fick snabbt upp med benen så hon sätte sej på mitt ena ben! Ojoj.

Jag får se hur det blir med uppdateringen nu under kvällen och morgondagen eftersom vi åker ju strax.. Och jag vet inte om det är så populärt att sitta vid datorn där hela kvällen : ) Imorgon drar vi ju till Kstad direkt därifrån också, så jag har inte en aning om när vi är hemma igen.
Men som ni ser på bilderna behöver jag göra mej iordning lite. Ser fruktansvärt trött och sleten ut men what ever!!
Nu blir det hårtorken och sedan lite make up så kankse man ser ut som folk igen : )




Ha en jätte bra Fredag med mycket gotti gott gott : )




4 dec,



FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG!!
Äntligen är det Fredag igen och det betyder helg : )
Jag har vart nere och hjälpt Lina idag på förmiddagen så jag gick upp med Henken i morse, eller han låg och snozza lite längre än mej. Nu ska jag ta mej ett bad, eller en dusch iaf. Vi åker ju till Gfors sen så lika bra att fixa det före så jag slipper duscha där uppe : )











Weei,

What a lovely morning, ..noott



Skräll att det regnar!! Jag trodde faktikst att det skulle komma lite snö nu när det har varit så kallt ute dom senaste dagarna, men icke då. Typiskt att det ska börja regna igen.. Det blir nog ingen vit Jul i år heller : (

Jag ska ner till Linan nu och hjälpa henne så mammsen får lite sovmorgon. Jag är ju ändå upp denna tiden varje dag så lika bra att gå upp på riktigt och få nåt gjort ist för att sova bort hela dagen.
Ieftermiddag efter Henrik slutar jobba drar vi iväg till Gfors för lite hus prat och övernattning : )
Och i morogn ska vi ju troligtvist till Karlstad och köpa dom sista julklapparna ( Henriks alltså ) så då åker vi direkt därifrån.

Inatt har jag sovt sådär igen : ( Inte helt bra, eller bäbisen lägger sej och sticker ut huvud eller rumpan och då kan jag inte sova på sidan och det går ju inte att sova en hel natt på rygg liksom : ) Då får jag ligga och kolla rakt upp i taket ett tag och försöka "putta" iväg bäbben åt ett annat håll! Haha, va illa det lät!






Ha en bra dag i regnet iaf!

mys,




Henken sitter i soffan och försöker packa in hans första paket till mor och far hans : ) Han tycker det är väldigt svårt tydligen! Hahha, så goo han är.
Annars händer inte mycket här hemma hos oss. Henke lagade mat förut, köttfärssås och spagetti idag igen! Men när han gör det blir det mumsfillibabba!

Imorgon är det redan Fredag : ) Veckorna flyger förbi..
Vi ska försöka ta oss till G-fors imorgon efter Henrik slutar jobba och sova över där tills Lördag. Blir bra så dom kan prata lite om att bygga hus..
Då ska jag köpa mej en stor godis påse att ta med mej!








Nu orkar jag inte sitta här mer. See you tomorrow : )

?



Blogg.se är inte alltid som det ska vara. Igår kväll så skrev jag ett inlägg som nu varken syns eller finns kvar här på bloggen.. Knepigt..
Jag skrev ganska mycket också.. Typisk alltså.

Sovmorgon blev det för mig idag, det var skönt. Känns som jag inte har sovit ut på ett tag nu ( säger jag som är hemma varje dag och är arbetslös )
Jag vet inte vad som händer idag, tror det bara blir att vara hemma skulle jag tro. Skulle behöva ett nytt CV, för jag hade ett på den gamla datorn som gick sönder och jag glömde ta med det till den nya..

Vi var iväg och kollade på ett hus igår uppe på Kasenberg, men det var inte fint eller fräscht. Jag trodde det skulle vara mycket bättre eftersom det såg bättre ut på bilderna än vad det var. Men så är det ju alltid. På varje hus vi har vart och kollat på tycker jag att det har varit så. Nu funderar vi på att köpa tomt och bygga eget hus. Eftersom om vi ska ha ett hus som duger så blir det nog runt 2 mille skulle jag tro och med dom pengarna kan man bygga ett väldigt fint hus. Eftersom Henriks pappa är snickare och min mammas gubbe är elektriker så blir det ju inte mycket pengar att lägga ut på "arbetsfraft", det är ju där dom onödiga utgifterna flyger iväg.
Men vi får se vad som händer här.





Nu ska jag få i mej en yogert har jag tänkt mej : )

Mitt i veckan,



Tvättdag för mej idag : ) Och idag ska jag hinna med att köra alla sängkläder och sofföverdragen, så jag har lite tvätt att stå med. Det blir att man får kolla på klockan när man sätter igång maskinen och ta tid och sen ner direkt igen när dom är färdiga för att in med nästa. Idag blir det nog iaf 6 tvättar : ) Haha, man kankse skulle tvätta oftare? Men bra att få sofföverdragen körde idag iaf, nu börjar dom bli lortiga..

Jag har precis kommit hem från en långpromenad. Madda och lilla Malva kom hit så tog vi oss en tur förbi Örnäs och ner till stan. Det var kallt, men det är så skönt när solen lyser och när det inte blåser. Och framför allt när det börjar bli vinter, det är helt vitt överallt och glittrar : ) Absolut bättre än regn och rusk iaf !
Inatt har jag sovit som en guuuud, jag vaknar alltid massa gånger under natten, men nu har jag sovit tills jag blev kissnödig och sedan somnade jag om direkt ! Så skönt!




Ner till tvättrummet och sedan blir det köttfärssås och spagetti som jag för övrigt drömde om inatt : )






Natti,



Nu ska vi hoppa till sängen : )
Godnatt på er!






Love U hunny!




1 December




Idag är det ju 1 December!! Det glömde jag i morse. Jag har ingen julkalender : ( Det skulle jag vilja ha, det hade man ju alltid när man var liten. Bra att jag snart ska få barn så man får börja med det igen. Haha, min bäbis ska bli så bortskämd så. Allt den vill ha ska den få, plus mycket mer! Vad tråkigt är det inte när man inte har råd att köpa saker till sin dotter/son. Som nu när det är Jul och allt, då ska man ju köpa julklappar i stora lass : ) Inte bara en eller två liksom. Weei, så om ca ett år kommer vi vara jätte fattiga på grund av det säkert! Haha, smällen man får ta. Bra att man har släkt som är bra på att köpa saker. Man ser ju bara hur lilla Alva har det på Julafton, där är det ju Jul för henne i flera dagar och hon får precis ALLT!




Jag har nyss kommit hem nu, jag, mamma & mormor skulle till Lina och fika för mormor hade aldrig varit där. Alva var med, efter det kom Werro och till sist kom Patrik : ) Så nästan hela släkten var där. Men blev ltie fika och prat, sedan fick Patrik köra hem mej.
Nu ska jag slänga mej i soffan eftersom jag har varit vaken så länge, det känns som jag inte har sovit på 3 dygn eller nåt.. Tror att det är detta med fullmånen asså.. Men hoppas jag sover bättre inatt nu när jag bara sov någon timme inatt och har vart vaken väldigt länge : ) Då kommer jag somna in och drömma sött!

Desperate Housewifes är ju idag också : ) Det får jag inte glömma, bara jag håller mej vaken tills dess. Det får nog bli att ställa klockan ifall att jag skulle slockna!









Jag måste ta tag i detta med att klippa mej också : ) Henriks syster Marie skicka en bild till mej på en skit snygg frisyr som jag skulle vilja göra. Men frågan är om jag vågar? : ) Hahhaa, upp till bevis!

sorry,


Jag har ju vart ganska bra på att uppdatera här i min blogg nu det senaste så jag får be lite om ursäkt för att det bara blev ett inlägg igår : ) Men jag tror faktikst att ni klarar er, eftersom det är ju så dåligt med kommentarer : )
Men jag skulle allt skriva ett igår kväll men blogg.se cpa sej så jag kom inte in och orkade inte med att vänta osv..

Jag har iaf vart vaken sen 03,22 inatt/morse. Jag vaknade lite före det och gick på toa och efter det har jag inte kunnat somna om, jag är inte ens lite trött i ögat. Jag har bara legat i sängen och vridit och vänt på mej till ingen nytta. Jag trodde verkligen att jag skulle få sova en halv timme till men icke, så det var bara att palla sej upp, och datorn räddar ju en alltid : )
Men jag såg även nyss att det typ är fullmåne, så jag tror att det är därför jag inte kunde somna om.. Har börjat känna av det nu när jag är gravid, eller jag kan absolut inte sova då :S






Idag ska jag ner till Karlberg och hjälpa Lina, eller Lina ska få sej lite sovmorgon så det är jag och Mammsen som ska vara där. Syster Yster kommer allt sen vid 12 tiden och löser av mej. Då ska jag nog gå hem och sova ruset av mej. Då måste jag ju vara trött tycker jag.
Nu ska jag försöka få i mej lite frukost, yogert, prickikorvsmacka och oboy : ) Yummmiiii eller vad?!! Hahah,


Ha en bra dag!

RSS 2.0