Godmorgon !

Skönt med måndag igen & ledig förmiddag. Mira ska till dagis nu vid 10 och efter det ska jag, hör och häpna, till frisören för att klippa och färga slingor :) Hon jag pratade med tyckte jag skulle göra lite ljusare nu till våren/sommaren så jag litar på henne så får vi se om det blir bra! Inte helt blont men ljusare iaf, första gången jag går åt det ljusare hållet, annars färgar jag ju alltid hemma själv och då kör jag på samma bruna färg..





Frukost, lek, mtv & mys nu innan dagis!

Söndag!

En härlig dag har det varit, men dock lite väl blåsigt :( Undra när värmen kommer på riktigt utan en massa moln & blåst ?
Vi har varit nere på karlberg och hjälpt till under förmiddagen, dansshow där idag. Efter det åkte vi till lekparken och gungade med gumman, handlade och nu gjorde vi hamburgare & pommes :)













Nu är det snart måndag igen och ny vecka. Jag ska börja min vecka med att klippa mej & färga ljusa slingor! Vår fint hoppas jag att det blir :)

Lördag.

Dagen började bra idag! Pigga & utvilade drog jag och Mira igång med tvätten. 5 tvättar har vi fixat, så nu ska det bara torka klart så är to-do-listan snart klar.
Frukost, check!
En springtur, check!
Städat, check!
Käkat lunch, check!





Nu ska vi gå ut en liten sväng innan jag & gumman ska åka med mamma till mormor som ligger på sjukhuset i Uddevalla. Idag är det jätte skönt ute, helt vindstilla & solsken :)

Mys!

Jag & Camilla åkte ju till limpan på fika idag, det var mysigt & nu när den gravida av oss är hemma mera kan vi passa på att träffas mer!







Fina vänner !

250413

 
HEJ Fredag ?
Idag när jag vaknade och slog upp mina ögon trodde jag verkligen att det faktiskt var Fredag, men efter lite tänkande så forstog jag att det bara var Torsdag & blev lite depp !
Nejdå, känns nästan som om det vore fredag idag för vanligtvis jobbar jag Lördagar så vanliga fredagar är för mej som en Torsdag : ) Haha, vad mycket Torsdag, Fredag & Lördag det blev nu !
 
Jag har jobbar några timmar på morgonen och när jag var klar stod Cämy-babe och väntade vid min bil, för då skulle vi åka till Lina & Tuva för 11-kaffe och bulle.
Bullar, chokladpuff-kaka & saft bjöd hon på ( som idag blev min frukost ) Jätte smarrigt ! 
 
 
 
Henrik ligger här i soffan & är sjuk, denna gången får jag faktiskt lov att erkänna att han är dålig.
Feber & hela halsen är igensvullen på han stackarn..
Hoppas bara jag & Mira klaras oss. Vi har ju en förmåga just nu att bli dåliga av minsta lilla..

Måndag.

Idag har varit en jätte bra dag! Vaknade på helt rätt sida verkligen :)
Åkte och jobbade extra på bolaget på förmiddagen, preem på eftermiddagen och kom hem till Henke & Mira. Vi lagade mat och begav oss ut på en kvällspromenad på ca en timme! Skönt, något vi ska fortsätta med.
Jag fixade även klipp/färgning till mej själv, ringde Marie J för att boka tid ifall jag ska börja plugga och ringde strömkulleskolan för att få mina slutbetyg!
Mycket gjort & det känns bra :)





Nu är det soffan resten av kvällen, Morgan & Ola-Conny får stå för underhållningen :)

190413

 
F R E D A G ! 
 
 

Godmorgon!

Sovrummet & sängen är ett stort kaos ! :)
Så blir det när pappa är borta och vi tjejer tar över !





Torsdag, vi är redo!

170413

 
ONSDAG !
Oj oj oj, vad godis sugen jag är just nu.. Fattar inte varför suget kommer smygandes så här.
Mira däckade i soffan vid 18.00 tiden så jag har inte kunnat ge mej ut för att köpa något heller !
Jag skulle kunna ge min ena tumme för att få lite surt godis just nu !
 
 
Nu ska jag hoppa till sängen, där lilla trollet ligger och sover.
Såklart hon får sova bredvid mamma när hon är lite dålig & pappa inte är hemma ♥
 
Natti natti !

Apr. 17, 2013

Nu är vi trötta på varandra jag & Mira! Vi har varit hemma lördag, söndag, måndag, tisdag & idag och nu får det räcka. Hoppas Mira är pigg imorgon så hon kan gå till dagis och jag kan få jobba. Vi har iaf kommit ut idag en sväng i blåsten, bra med frisk luft. Nu ska hon snart sova så jag får lugn och ro i kropp & själva :)





160413


Jag & Mira har suttit inne hela dagen, så jag bestämde mej för att vi skulle få lite frisk luft på eftermiddagen. Vi knallade ut på en promenad i nästan 2 timmar. Det gjorde gott för oss båda tror jag. Mira blev piggare & vi fick något att göra. Jobbigt när barn är sjuka men ändå rätt pigga stundvis..








Nu ligger jag i sängen bredvid en snarkande Mira som är helt utslagen. Det ska bli skönt att somna :)

Måndag & vab!


Japp, då var det dags med lite sjukdom igen. Mira hostade hela natten till söndag och även inatt så det blir inge dagis för henne. Ska ta tempen på henne idag oxå och kolla om det är feber, hon är varm och lite hängig.. Såklart kommer detta nu när Henrik åkte till Göteborg tidigt i morse & ska va borta till Torsdag.



Tok tjejen !

Söndag!

Hej & hå !
Denna dagen började långt innan solen gick upp, närmare bestämt 04.54 ungefär.. Mira har hostat hela natten så hon & Henrik sov på soffan men hon knallade in till mej & Alva sådär jätte tidigt. Hon masade och grejade så jag gick till soffan och la mej en timme ca innan hon kom ut och inte skulle sova mer.. Jaja, så är det ibland.
Alva har sovit över här och det har gått fint, hon somnade på soffan efter fångarna på fortet. Nu leker dom, bygger kojja, är ovänner & jag är trött.











Igår var vi hos mamma hela eftermiddagen. Mat, bus, efterrätt m.m.
Jag & Mira var även hos Camilla & ebba och hälsade på. Där bjöds det på te, toast, vattenmelon, fiskbullar, sås & potatis !!

Godmorgon!

Jag, Henke & lilla Mira ligger i sängen och myser innan vi ska gå upp. Visst, Mira har varit vaken sedan innan 6 men inte vi 2 sjusovare :)






GODMORGON!

120413

 
F R E D A G !
 
Åhhhh, igår & idag kan bara gräva ner sej.
Humöret är verkligen på botten...
Tur jag har Henke & Mirisen som gör mej tillfälligt glad iaf : )
 
 
 
Helgen börjar snart. Det betyder för oss tacos, godis & mys !
Igår la jag mej i sängen vid 21.00 snåret, känns som jag kan göra detsamma idag. 
 
 
 

090413

 
Idag är en sådan där dag som jag gått runt och verkligen fått för mig att det ska vara torsdag imorgon men så är det ju inte, det är ju bara onsdag.. Känns nästan som det blir en hel extra dag för mej att jobba då... Uuuuu!!
 
Dagen har rullat på.
Upp, promenad med Mira, hälsade på morbror Patrik, promenad till dagis & hem, samtidigt som vi tvättade 4 tvättar, iväg till jobb & storhandlade på vägen hem. 
Nu sitter jag hemma i soffan själv, Henrik & Mira är i Säffle & hälsar på Blomberg. Underbar känsla att vara hemma helst själv, snart kommer mitt lilla yrväder & får min värld upp och ner !
 
 

080413

 
DAGENS TRÄNING :
 
• PROMENAD I SOLEN TILL DAGIS & TILLBAKA.
 
• 15 MINUTERS MAGÖVNINGAR MED NTC ( Nike Training Club )
 
• GYMMET/JOGGINGTUR IKVÄLL 
 

gymgrossisten / fitnessguru ?

 
Detta här med proteinpulver.
Jag sitter just nu och kollar på både gymgrossisten.com & fitnessguru.se för att kolla lite priser & få lite inspiration osv. 
Jag & syster yster tänkte beställa sörrni. 
Jag hittade ett proteinpulver från fitnessguru som är laktosfritt och tänkte om gymgrossisten också hade det, men hittade inget. Då min mage egentligen inte ska ha mjölk. 
 
 
Någon som tesat detta & kan uttala sig om det ? 
Eller vet om gymgrossisten har liknande? Helst helt utan laktos..

080413

 
MÅNDAG IGEN !
Än så länge har veckan varit väldigt bra. Mira vaknade vid halv 9 tiden, åt frukost utan problem, bytte om utan problem osv ! Lilla gumman kan om hon vill : )
Vi knallade iväg till dagis och kom dit i tid, idag skulle dom ut i skogen på sagostund.
 
Idag när jag satte på datorn & kikade facebook så var det en utav mina kära vänner som delat en länk. 
En kille som heter Linus Svenning och som sjunger live : )
Sjukt snygg kille & huuur bra som helst. 
Mums : )
 
 
 
 

060413

Dagarna rullar på som vanligt och datorn har inte varit på så jag har inte orkat bloggat något.

Idag har jag jobbat och sålt en massa sprit & öl. Verkar som en hel del ska ut idag, hockey oxå så ännu en anledning till att supa :) För mej blir det lugnt hemma. Har varit illamående hela dagen så är rädd att jag ska åka på något äckligt! Henrik är dödssjuk här hemma så är det inte lägligt att jag oxå ska åka på något...

Här får ni bilder från i torsdags när Mira åkte till mormor en sväng på kvällen, och där var även Alva !













Fina tjejor :)

040413

Heeeej !
Här får ni även idag lite bra musik.
Pink är grym & har gjort väldigt mycket bra låtar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

oj !

Idag blev det en tidig morgon! Vaknade av mej själv ca 05.20 och var helt utvilad & pigg. Jag tänkte att det va lika bra att gå upp för om jag ska försöka somna om och vakna av klockan en halv timme senare kommer jag vara svin trött & ångra att jag inte gick upp. Mira och Henrik gick upp för en liten stund sen, Mira myser i soffan & Henke har dratt till jobbet :)

GODMORGON!







Längtar!

Jag längtar så himla mycket efter att få flytta ut till huset! Visst, det ligger lite långt från stan men det blir bara skönt att komma ut ur denna hålan :)












Förut satt jag i solen vid huset och hade det gööt medans Henke, Mira, Jeanette, Per-Erik, Göran & Ria kikade runt på gården :)




030413

 
Mira är på dagis, jag har druckit en kopp te till + en liten chokladbit.
Inte bra med allt godis som man fick under påsk.
Man äter godis som man aldrig skulle köpa själv, bara för det finns.
Jaja, om det fortsätter i denna takten är det ju snart slut så : )
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik innan jobbet. 
 
 
 
 
 
 

Onsdag!

Godmorgon på er allihop!
Jag och Mira tog en liten sovmorgon idag & det va skönt för imorgon - lördag måste jag upp innan 6 igen.
Igår när jag kom hem från jobbet efter 11 låg fortfarande Henrik & Mira och sov, så idag va kanske ingen sovmorgon ändå :)
Nu äter vi frukost och ska snart knalla iväg till dagis!



Yogert, juice, te & pannbiffs knäckebröd !

020413

 
Godmorgon !
Hur är det med er efter påskhelgen som varit ?
Med mej är det jätte bra, pigg & kry, vaken sedan en 45 minuter & frukosten är färdig.
Jag ska iväg och jobba strax, så väntar bara på att klockan ska gå en kvart till så..
 
Henrik kom allt hem igår till slut. Han var hemma vid 22.30 tiden ungefär & då blev det lite mys i soffan innan jag var tvungen att lägga mej. Skönt att han är tillbaka efter en hård helg där nere : )
 
 
Nu ska ja göra mej klar & sedan fara iväg.
 
Puss & Kram ♥

RSS 2.0