25/2


Jag är sjuuk.
Jag är dret förkyld.
Näsan rinner fast jag är tät.
Jag tar nässpray & blöder näsblod.
Jag knaprar alvedon.
Jag svettas hela natten & vaknar dyblöt.
& nu är rösten borta.




Men, det är inge synd om mej ändå..



22/2



Ni är många som är inne & kollar. Men jag har absolut ingen lust att skriva någonting.
Bloggen får ligga på is ett tag










Partaj


Japp, vin hos Pållen idag !





Troligtvist slutar det typ såhär : )

19/2


Älskar dej gumman : )







lördag



Inget inlägg igår. Men dagen var fullspäckad från morgon till kväll : )
Började jobba 8.30 så det var bara att ställa klockan & gå upp.. Vi hade mycket folk så dagen gick ganska fort. Väl hemma var det bara att byta om & dra ner till stan där Werra hade kalas nere i studion. Henrik & Mira stannade hemma eftersom hon somnar vid 19-120 tiden och då ville vi inte dra med henne.. Det var trevligt, god mat & mysigt! Grattis Werra : )
Kom hem & la mej i sängen nästan direkt då jag var super trött. I vanlig ordning drömde jag massa konstigt, som jag gjort hela denna veckan. Det kommer i perioder när man drömmer så här mycket.



Även idag ska jag till Säffle & jobba. Idag blir det en kort dag : )
Ikväll ska jag hem till Malin & dricka lite vin, får se om det blir någon bowling dock..

Hörs sen !


18/2


Svar på tal.

Limpa om festandet :
ja är snart på G , ja får väl hyra pumpen lite längre bara ;)

Jonte om festandet :
Vänta i 6 veckor så gör vi en storstilad trippel comeback :)

Svar:
Lina, du får hyra pumpen ett tag till så vi kan ta oss en ute kväll!
Jontis, vi ska allt fira din "gips-bort-gång" när du är redo om si sådär 6 veckor, då ska vi ha kul !




Japp, jag har vart iväg & tränat idag för första gången på länge. Då Henrik & Mira varit sjuka så jag fick lägga träningen på hyllan 1 vecka men nu är jag igång igen & det feels great! Body step var det idag och det var första gången för mej, det var skoj, jobbigt, roligt & något jag kommer göra igen.
Duschen väntade när jag kom hem!



Nu ska jag kolla klart på svensk maffia som går på tvn nu.
Imorgon jobbar jag 08.30-18.20 så ta er en tur till Säffle när ni ska till bolaget ist så får ni hejja på mej : )
Btw, imorgon får vi barnbidraget ! Det behvös.


PUSS & KRAM
Marie


torsdag


TJA!
Jag har precis kommit hem från Karlberg där jag spenderat min förmiddag.. Kaffe, godis, bullar, smörgås, dricka you name it. Allt finns det där : ) Jag lyckades hålla mej ifrån godiset!





Nu: Mat till Mira !

torsdag


Godmorgon !
Idag vaknade jag av att Mira låg & brottades med en stor nalle som hon har i sin säng : ) Haha, så sött! Upp, byta kissblöjan, koka gröt & gett Mira frukost! Nu ska jag försöka få i mej frukost också. Tee & yogert!



Snart kommer nog pappsen hit så han kan passa Mira medans jag är och hjälper till nere på Karlberg en sväng så Patrik kan åka hem & lämna hunden till mormor.
Jag undrar jag om jag kan motstå allt godis där nere ? Nu har jag klarat snart 2 veckor utan godis på veckan och mer än så vill jag klara men troligtvist spricker det idag när jag kommer dit ner : )

PUSS & KRAM

gott tee


HEJ!
Om det är någon som undrar vad jag har för mej nu ikväll så dricker jag tee, spelar spel på libero.se & kikar massa bloggar.
Teeeeeeeeee, mumms! Jag köpte nytt nere på Ica här om dagen som var jätte smarrigt, så nu är det ett par koppar om dagen. Vatten i muggen & in i micron i 1 minut så är det klart. Easy & quick!






Imorgon : 
• Karlberg & jobba mellan 11-13 medans pappa passar Mira.
• Hem till Jonte på kaffe.
• Träna !! Finally
• Hem & hoppa i duschen.

Om jag frågar er, vad ska ni göra i morgon? får jag något svar då tro? : )

PUSS & KRAM



16/2


Hej på er!
Jag har absolut inget vettigt att skriva men tänkte uppdatera er ändå.

Jobb 9.50-14.15  & det var super lugnt hela tiden. Då går ju inte tiden snabbare heller. Tills slut kom jag därifrån & åkte raka vägen hem till Mira och faster Marie som var så snäll & hjälpte oss att passa henne idag. Tack! Vi käkade pizza innan hon åkte vidare.

Nu sörrni, nu ska jag måla mina naglar medans Mira sover. Färg, vita? brunt ? svart ? röda ? rosa ? Hmm, visst har man för många nagellack som man inte använder. Men man vill inte slänga dom liksom  : )





Jag längtar tills Limpa kan hänga med ut igen : )
Så vi kan svänga våra lurviga tillsammans!

onsdag



Godmorgon!
Nu ska jag dra iväg till Säffle & jobba.



Hoppas ni får en bra dag!

PUSS & KRAM

15/2


Jag får mysa i min ensamhet. Det är tisdag idag & det betyder Henriks garage-kväll.. Sådär kul tycker jag.
Jag gjorde mej 2 varma mackor med tacofärs på ( från igår ), det blev jätte gott, så gott så jag ville ha mer men jag blev så mätt så det får bli i morgon!



Imorgon för övrigt ska jag iväg & jobba. Tror Henriks syster Marie kommer hit & passar Mira eftersom Henke slarvar när han ska lämna lappar till hans chef om när jag jobbar & inte.. Som Lina sa " det är bättre du åker & lämnar lappen själv " Killar....

Orkar jag hålla mej vaken ända till 22.00 tro? Jag är så trött så jag stupar snart.. Cougar town kan ju inte missas : )

mumms


Jymmiii!




Han skulle man hatf här hemma på dagarna : )

tisdag



Hej & håå.
Mira tar sej en förmiddagslur & jag sitter i soffan och kollar på doctors just nu. Jag ska värma en kopp tee tror för jag känner mej lite krasslig i halsen idag. Jag vill inte bli förkyld bara.. För imorgon ska jag jobba.



Gott!

Måndag


Idag har jag varit hemma hos Lina, Tuva & Danne för dom fick komma hem idag! Wiiiiiiii, lilla lilla Tuva!
Hon äter, bajsar & sover. & så liiiiten.



en liiten Tuva från näl.

Så skönt att dom äntligen är hemma, så jag & Mira har något att göra på dagarna! Antar att vi kommer spendera väldigt mycket tid hos dom & framför allt nu när dom flyttat hit till våran sida stan.

Nejnuni. jag ska lägga mej. Både Henrik & Mira ligger och sover som små grisar redan : ) Plocka undan, byta om & borsta tänderna först.

Godnatt !

shoppaa


Borta bra men hemma bäst! Jamen visst är det så.
Jag & Mira tog oss en tur till Säffle city för att kolla lindex & kappahl. Så JÄVLA kallt.. Ursch, om jag visste det hade vi stannat hemma i värmen : ) Iaf, hittade lite smått till Tuva iaf ! Tänkte ta en tur till Kstad någon dag så man kan köpa något mer.





Haha, bjussar på denna bilden ! 

 



<3



Idag är det ALLA HJÄRTANS DAG!



Jag & Henrik har inte något planerat, kankse mysa med god mat. Hade varit mysigt!
Mira är mycket bättre från förkyldningen & sover hela nätterna nu igen, såå skönt. Hon äter även som hon ska, hon käkade ju nästan ingenting dom dagarna hon var som sämst, men nu är hon igång igen : )

Ha en bra dag med mycket mys !



smile



Söndag kväll!
Här kommer det 2 bilder till dej Limpa, jag försökte fånga Miras smile på ett kort men det gick sådär & resulterade i detta :





Snart kommer ni hem så Mira får träffa er : )

Idag träffade Mira tant-josse som kom från Thailand imorse, Mira fick en 1-års-present som var en jätte fin Marco Polo-klännig. En rosa, typ pikè klänning : ) Huur söt som helst ! Tack Josse & lycka till i Norwegen.
Jag & Mamma har gjort nästan klart  i Lina & Dannes nya lya så nu är det bara att flytta in.
Efter det fick jag kalopps på Kasenberg! Mumms.


Godnatt!



12/2


Min & Miras kväll : )





Mira grejjde i skåpet medans jag käkade en bulle & drack te.
Hon sover nu & jag ska sätta mej i soffan, det sämsta är att jag inte har någpt gott hemma. Varken godis, chips eller mat.. Ååh,

Lördag



Igår! Då fick jag & mamma träffa lilla Tuva. & Lina såklart, vi fick se det lilla livet. Hon var mycket mindre än vad jag föreställde mej och tanken på att Mira varit ännu mindre finns inte..
Tänk att något så litet är så mycket älskat : ) Nu håller vi alla tummar vi har för att dom får komma hem snart så man får se dom varje dag!

Dagen idag. Började med att jag sovit hela natten & Mira också, eftersom hon varit lite förkyld i veckan sover hon jätte dåligt. Det behövdes en natt sömn då jag mådde jätte illa igår kväll & sov 3 timmar natten innan. Upp, på med kläder & smink, Säffle för jobb, mot Åmål, Ica, hem & där är Karin som ska vara värdinna för me & i-partyt.
Jätte trevligt & många som kom. Magda+mamma & Tovali, Cici & Alvar, Camilla & Ebba, Maria & Neo, Marie & Alvin, Emilie & lilla Hayle. Jag köpte 2 par brallor till Mira som var ur söta : )





mitt allt ♥


saknar..


Godmorgon, fy fan vilket väder !! Jag vill inte ens kolla ut. Jag skulle egentligen ha åkt till Säffle och jobbat, men Mira har åkt på någon förkyldning så hon hostar & snorar. Då vill jag inte lämna bort henne. Men imorgon, då ska jag jobba.

Imorgon ska jag även ha Me & I-party här hemma hos mej. Karin H har blivit försäljare så hon kommer hit. Det kommer även lite folk, camilla & Ebba, Monica, Magda & mor, Cici & mor, plus ett par som är "ett kankse" än, men hoppas dom kommer iaf.

Lina, Lina, Lina, Lina, Lina, Lina, Lina! Kom hem nu med lilla Tuva, jag har haft så tråkigt dessa dagar som du varit iväg & jag har absolut ingenting att göra. Annars var ju du oftast här varenda dag med mej & Mira.
Idag åker antagligen jag & mamma ner till er i snöstormen!
Vi saknar er.



liten Mira & stolt moster ♥


flytt & städ



Pust & stöööön!
Idag har jag haft fullt upp precis heeela dagen. Monica & Danne kom och hämtade upp mej i morse och vi fick börja prata om hur vi skulle lägga upp dagen. Vi skulle alltså flytta åt Lina & Danne som skaffat ny lägenhet då dom fått sålt deras. Vi åkte först & handlade lite bas saker så som mopp, hink, trasor, rengörningsmedel & skurmedel och såklart lite bäbis kläder till Tuva! Drog iväg för att städa & flytta allt! Oj oj, vi har burit bananlåda efter bananlåda, men jag tror vi fick med det mesta iaf. Skönt för Lina & Tuva att komma hem till ett nytt, fräscht, städat hem ist att dom skulle bo i lägenheten ett par veckor & sedan dra igång med flytt med bäbis på armen. Vi har kämpat & Danne är kvar än och fixar det sista. Tror han får spenderar natten i den nya lyan. Jag skulle vilja åka ner till Lina & sova med henne så hon slipper vara själv..



Det blev ett långt tråkigt inlägg : )

PUSS & KRAM

Torsdag



Godmorgon mina kära läsare!
Idag fick jag sovmorgon. Henrik är ju hemma än & är sjuk så han & Mira gick upp vid 7 tiden.. Mira har också blivit lite förkyld, hosta & snorig.. Även jag har lite halsont.

Idag var det meningen att jag, mamma & pappa skulle åka ner till Näl, Trollhätttan för att hälsa på Lina. Det är ju besöksförbud på alla avdelningar så vi hade inte fått träffa Tuva ♥, men ta en fika med Lina iaf. Vi bestämde oss  för att inte åka ner nu när vädret är som det är, vi får se om det blir bättre väder imorgon kankse så kan vi ta oss en tur då.

Danne är på väg till Åmål nu för dom ska ju flytta mitt i allt detta här. Så han kommer hem för att tömma lägenheten nu, vi får hjälpa han idag ist då så dom kommer hem till en ny lägenhet : ) Dom har alltså fått sålt deras & bo i en annan så länge tills dom får huset.
Alltid är det något !




Lina & Danne i somras ♥

bananas


: )







Min lilla pingla äter upp pappas banan!

Jag tvättar för fulla muggar & ska även försöka få med soff-överdragen idag. Dom är lite sunkiga nu, eller dammiga iaf : )

9/2



Onsdag.
Jag har sovit gott inatt, Henrik sover på soffan : ) Därför jag sover så gott kankse, så jag slipper knuffas & buffas och höra hur han snarkar. Mira snarkar också, men det går ju att leva med, det är ju bara sött!
Mira har fått gröt och jag ska ta mej 2 knäcke-mackor & ett glas juice till frulle. Gott? Njee, inte så va.. Hatar att äta knäckebröd, men det är det enda som finns här hemma nu. Jag vill egentligen ha nybakad barkis med apelsinmarmelad ( utan skalbitar ) & ett stort glas oboy ! Mmm, det hade suttit fint i kistan nu det!

Sökte på google efter "frukost" & fick fram denna.



När jag i själva verket ville ha något i denna stilen.



Frukost som frukost.

Jag vill ha hem min syster & lillabäbben nu nu nu nunununu!

: )


bäbis, bäbis, bäbis, bäbis!
Ojjni, idag var ni många som hade varit här inne & kollat. Antar att det är för att ni vill se bild på det nyaste tillskottet, men det får ni icke ! Därför att jag inte har någon bild, men Lina lovade att skicka i morgon. Troligtvist kommer den inte upp här, eller kankse : ) Vi får se på den saken !
Åååh, jag saknar Lina jätte mycket & vill att dom ska komma hem så man får se den lilla tjejen. Mira kommer ju vara en stor kloss nu, & hon har varit lika liten ! Ååh !


Min dag :
Jag & Mira har varit hemma hela dagen, Henrik kom hem vid 9 tiden i morse. Han hade spytt på jobbet så troligvist har han åkt på magsjukan som alla har.. Typiskt. Men han har inte spytt något mer här hemma, men åkt på en jävla förkyldning också, influensa? Alltid är det nåt, eller hur !
Jag & Mira får se till att hålla oss hemma tror jag så vi inte drar vidare sjukdommen som ligger i luften här hemma. Jag som vill till öppna förskolan imorgon på sopplunch.



<3



Idag har jag blivit moster!
Lina & Danne har alltså fått en liten bäbis, en tjej : ) Såklart det blev en tjej! Ååh, jag är såå glad & längtar så tills dom kommer hem. Jag vet inte mycket mer än att det är en liten tös som kommit, den historien får hon ta för er när hon är hemma : )




bild från google

tisdag



TISDAG!
Inatt har vi inte sovit mycket pga Mira. Hon vägrade att sova, vet inte varför men till slut när klockan var 1 - 1.30 så somnade hon till slut. Hon var uppe strax efter 7.00 tiden i morse.. Även en annan grej höll oss vakna men det får ni inte reda på nu : )

Henrik spydde på jobbet så han fick gå hem, så nu har nog han magsjuka på riktigt  : ( Hoppas bara Mirisen klarar sej ifrån det..
Henrik sover i soffan och Mira ska in & lägga sej snart.

meningslöst inlägg : )

snöö



Jaa, va säger vi om vädret? Ursch, jag trodde våren var på väg men tydligen var jag helt ute & cyklade.. Fan, vi behöver ju inte mer snö nu.. Men om man tänker på att den värsta tiden förra vintern var efter Mira föddes & hon kom ju 1 feb, & det höll i sej ett bra tag efter det..

Jaja, nu är det tv-kväll för mej ! Top model, spårlöst.

Måndag



Mira sover som en stock & har gjort det från 11.00... Vad händer? Fredag, Lördag & Söndag har hon knappt sovit någonting & nu tar hon en lur på fleeera timmar. Man slutar aldrig att förvånas om hur dom små liven ändrar sitt dygn från dag till dag : ) Sköönt att hon får sova iaf, då hon haft ett par dagar utan sömn på dagen & sovit dåligt på natten.



en liten sovandes Mira !

Jag tog mej i kragen & gjorde lite mag/rygg-övningar här på golvet framför tvn. Har legat i soffan hela dagen så nu fick det vara nog : )
När Mira nu vill till att vakna åker vi och hämtar Lina och drar till Profab & Jysk och kikar lite. Så man kommer utanför dörren idag !
Ikväll blir det ett step-pass kl 19.00.

ur & penn


Ur & penn har mycket fina saker och framförallt väldigt billigt.





  




halsband 30:-, armband 25:-, ring 20:-, ring  79:-, örhänge 20:-, örhänge 20:-
Allt från Ur & penn.

morgon-mys


Morgon-mys med den bästa ♥







Nu har gumman precis lagt sej & jag hoppas att hon sover bättre än vad hon har gjort dom senaste dagarna då hon knappt sovit något på dagen.. Jag tror det är tänder som spökar, eller förkyldning.

Idag fick jag knäckebröd & kiwi till frukost! Men jag är såklart hungrig igen, det mättade ingenting.. Jag har även hunnit ringa mitt nuvarande elbolag & mitt kommande elbolag då jag ska byta : ) Nu är det löst iaf, bra Marie! Det är en sån där grej som man skjuter på & tar högst 5 minuter att göra, så nu känns det bättre !

PUSS & KRAM

6/2-11



HEJ !
Köttfärssås & spagetti blev dagens mål, mycket gott ! En matlåda till Henken blev det också, då blev han nog glad så han slipper äta skogaholmslimpa med hallonsylt till fruksot & middag.

Veckans planer:
Träna minst 3 gånger, försöka mej ut på 2 eller 3 springturer, ringa din el & höra om mitt el-avtal, öppna förkolan, träffa Madde & Malva, jobba Fredag & Lördag, kalas på söndag, Me & I-party.
Detta & säkert mycket mer.

Walander på tvn & jordnötsringar i skålen : ) Nu ska jag joina min kille som sitter där och väntar på mej.
En Treo & en dusch, SOVA!

PUSS & KRAM

off to mormor


Nu ska jag & Mira snart åka till mormor ( min ) och hälsa på. Lina & Mamma följer givetvist med.
I eftermiddag ska jag försöka ta mej till gymmet en sväng!

Ha en bra dag!

PUSS & KRAM


söndag



Söndag, söndag & söndag... Varför går veckorna så fort? Snart sitter jag här & Mira har precis haft sitt 2-års-kalas.. Ursch, jag vill att tiden ska stanna upp lite så man hinner med att fatta hur livet ligger till. Ibland när man tänker riktigt mycket & länge kan man inte ens fatta att man har en liten dotter som redan är över 1, inte heller att min underbara syster & Danne ska ha sitt första barn om ca 1 månad..

Jag fick sovmorgon idag, så bästa Henrik & Mira har lekt hela morgonen. Jag gick upp & la Mira för hennes dags-sömn och hoppas på att hon sover ett par timmar. Natten har varit sådär, vi funderar på om hon kommer bli sjuk : ( Hoppas inte. Jaja..



Mitt hår är ett kaos idag, det är värre än vad det ser ut på bilden, undra vad jag gjort i natt : )

Idag var det meningen att vi skulle ha släktkalas för Mira uppe hos mamma, men vi fick ställa in det tyvärr. Anders har magsjuka, mormor var sjuk & Henkes föräldraar ligger i feber. Typiskt, eller hur..
Det får bli nästa helg ist, hoppas alla är bättre då. Kan slå vad om att någon annan är sjuk då.

Lördag


Mira är jätte trött men jag vill inte att hon ska somna riktigt än så alla knep är tillåtna nu. Vi har kört med mammas hårborste, kastruller, toalettpappers-rullar, alla filmfodral & till sist fick hon paket snören & där satt hon en bra stund. Nu blir det gröt & välling till min älskling ♥



lilla laban-tjejen : )

Nu skulle jag vilja haft en flarra vin som jag kunde ha smuttat på hela kvällen. Det får bli blandsaft ist.


skräcködla



Japp, nu är det lördag. Fredagen svischade förbi snabbare än blixten, som vanligt.. Jag jobbade, gjorde varma mackor & kollade på en läskig film som gick på 3an. Tror den hete vacancy eller something like that. Urssch, jag har blivit en riktig mes-propp när det gäller skräckfilmer.. Förr kollade vi alltid på skräckisar & tyckte mest att dom var löjliga men nu är jag skiiit rädd & sitter på helspänn genom hela filmen.. & kan inte somna om jag inte kollar på något annat en stund innan jag lägger mej..



faktiskt en bra skräckis om jag får säga det.

Nu ska jag göra mej klar för att dra iväg till Säffle för jobb : ) En kort dag blir det idag 10.50-14.20 men det är ju alltid något. Jag jobbar allt jag kan & igår hade jag ett litet möte med chefen och hon berättade att jag kommer få mer timmar framöver då en kollega går på tjänsteledigt & städtanten går i pansion så jag får städet + några timmar i butik och nu under sommaren får jag jobba nästan va mycket jag vill när dom andra ska ha semester. Blir bra det : )
money, money money...




I`m off : )

Fredagsmuuuus : )


Camilla " Idag ska jag & Ebba ha fredagsmus "

Fredag = skit-tv-kväll. Fattar inte varför det inte kan gå något bra på tvn på helgerna ? Nu på veckan är det rätt mycket bra & något utav det kunde dom väl ha kört på helgen.. Om man inte kollar på lets dance, fångarna på fortet, Idol osv.. Men det ät ju bara Fredags kvällen, resten av helgen då?
Jaja, hyr en film ist för att sitta här & sura, tänker väl ni : )



här har ni någon som gör mej på bättre humör !

Henrik drog iväg till garaget när jag kom hem från jobbet & Mira sover som en stock! Jag har gjort varma mackor som blev super goda och nu åt jag lite jordnötsringar. Duschen väntar, men kankse spar det tills i morgon.. LAT!

Imorgon kommer nog Emma, Elsa & Johannes, Månkan, Putte & Tindra, Lina & Danne. Blir lite kalas dags för Mira : ) Ska även höra med Millisen & Ebba om dom har något för sej ! Kommer bli kul, mycket folk på liten plast.


Jobb står på schemat för mej imorgon också, plus att vi ska hinna med att tvätta innan jag åker : ) Oj oj oj, vi vet redan nu att det inte kommer bli någon tvätt tvättad !

PUSS & KRAM


fredag & jobb



FREDAG !
Det är alltid lika skönt när man kan säga att det är Fredag.. Även fast jag nästan alltid jobbar lördagar : )
Jag ska iväg & jobba både idag och imorgon. Så Henrik är hemma med Mirisen.



här sitter jag på jobet i somras




torsdag


Mira fick leka naken i soffan förut : )









Det är blöjan som är roligast att leka med, vi behöver inga mer leksaker för det räcker med blöjor, halsband & grejer man redan har hemma : ) fattar inte varför en tv-dosa är roligare än en stor rosa, grön, blå & gul leksak?
Jaja !


Jag & Mira har varit hos Alva, pappa var nämligen där ikväll och passade henne så vi tog vägen förbi : ) Det blev lek, Wii, negerbulls-bak & fika såklart! Myss.
Vi fick besök av Lina på kvällskvisten som hade vart ute & gått i mörkret.

Imorgon är det jobb-dag för mej ! Sköönt : )

PUSS & KRAM

middagslur & tee


Mira sover, det är hennes middags-lur & hoppas hon sover bättre idag än vad hon gjort de 2 dagarna jag inte varit hemma.. Men troligtvist sover hon till 13.00 iaf : )



Nu ska jag dricka tee & hoppas jag får motivation att göra något. Städa, diska, tvätta, gå ut eller laga mat..

torsdag



Godmorgon!
Gröt, macka med prickikorv, juice & tee är redan nere i våra magar : ) Mira fcik även tag i en liten plopp som hon lyckades få upp & satt och mumsa på. Hon tyckte det var jätte gott!



Här hittade hon ABC-kexen : )

Idag ska vi inte göra någonting, bara vara hemma & ta det lugnt. Det blåser ju storm ute : ( Internet har krånglat lite och jag undrar om det är därför. ?
Imorgon är det jobb för min del : )

PUSS & KRAM

miras dag



Hej på er!
Jag har haft fullt upp både idag & igår så därför inget skrivet här.
Miras födelsedag igår!
Jag gjorde en jätte god pastasallad, dressing, baugetter, smör & ost. Trodde bara farmor, farfar & morfar skulle komma men så var inte läget : ) utan det blev ist farmor, farfar, 2 farbröderna, faster, morfar, gammel morfar & Ann-marie, Lina & Danne. Vi hade alltså huset fullt. Tur att jag gjorde mycket pasta sallad så det räckte precis. Farmor hade även fixat en mjölkfri tårta till Mira ! Allt blev jätte bra & hoppas Mira tyckte hon hade världens bästa födelsedag med nära & kära.
Presenter fick hon såklart också : )











En rosa barbapappa-väska fylld i smaskiga saker så som majs-puffar, riskakor, ABC-kex osv, en jätte fin handmålad liten stol, ett "spel-piano" & en hammra-slå-på-grej & ett jätte fint grönt polarn & pyret-kit body, byxor & strumpor + en slant till hennes konto : )
Tack så jätte mycket för allt !



1 år!


Grattis lilla Mira som idag blir 1 år.
Konstigt nog vaknade jag i morse vid 5.50 & Mira föddes 05.52 så jag fick gå till hennes säng och ta upp henne! Hon vaknade men somnade om lika fort på mig. Min tjej blir 1 år, 1 år!!!
För ett år sedan kom hon till världen & vi blev stolta föräldrar till en mini-flicka.



Det går inte att förstå hur mycket man kan älska någon så mycket. Hon är precis allt för oss ! Hon är bäst.

Älskar dej mest i hela världen gumman ♥
Idag är det bara din dag!

RSS 2.0