FY FAN,

Vilken helg det blev : )
Jag och Anna har precisk ommit hem från Rudskogen. Får bli mer ruppdatering sensare. Måste slänge mej i soffan eller något !





SKÅL,

Nu blir det lite cider med Marie och Anna : ) Lina kommer snart också!!!



Norge i morgon och hälsa på min älskling <3

TORSDAG,

Idag blev det lite sovmorgon för mej : ) Härligt detta till skillnad på igår iaf när jag var uppe alldeles för tidigt. Har legat i sängen säkert en timme innan jag orkade gå upp! Men nu ska jag sätta på mej något mysigt och hämta min bil som står på Volvo, sen åka till Jonas, han ska till stan och inhandla lite från bolaget och hämta ut något han beställt, nya mobilen tror jag. Så då ställer jag upp och kör han, jag har ju inget bättre för mej ändå. Lina jobbar och Henrik åkte i morse....
Men jag sticker nog till Rudskogen i morgon och hälsar på han, försöker få tag i Danne och hör om han kan följa med mej, annars någon annan som är sugen?! Pappa jobbade... Hmm.. Det löser sej nog allt!
Får bli nyktert idag iaf, frågan är om det är så många som ska ut idag, vet folk ens om att Hc har öppet idag?

Sen efter jag kört på Jonas ska jag och Anna dra till Säffle och sola : ) Ska bli skönt, så man får lite färg till helgen! Undra vad jag ska ha på mej på Lördag... Ojj, det tar jag inte nu och tänker på. Har så mycket kläder nu som jag inte har använt också, som jag handlat nu det senaste..
Ska kankse ta en fika med Hajjen också, hon skulle höra av sig när hon slutade så fick vi se hur vi gör!


Här kommer sakerna jag köpte igår.














Yes, blev ett linne, men det är faktikst det som jag beställde från hm för ett bra tag sen, men det var slut då så det kom igår : ) Trodde jag hade beställt ett gult jag men icke.. Jeansjacka och en rosa mjukis dräckt !

Nu ska jag sticka til Jonas!




Byee


SLEEEEEP,

Henrik fick åka iväg till Bengtsfors själv så nu ska jag borsta mina tänder och sedan lägga mej i sänegn och vänta på han. Han kommer väl ganska snart hoppas jag : ) Saknar han.


Men blir mer uppdatering i morgon om det jag köpte idag ^^










Imorgon får jag dra till Säffle och sola. Någon som ska med?





Natti natti   

OJ,

Nu är allt lilla lilla Marie uppe sent : )
Henrik ska iväg till garaget nu och fixa det sista på bilen, lite väl sent kankse.. Men vad gör man inte för att få klart en jävla skit bil !

Men nu ska vi nog ta oss en sväng till Bengstfors ist, finns det något nattöppet på vägen?! Är aset hungrig.... Monkan kankse är vaken och kan slänge ut lite mat åt oss?
Åååh, jag kommer aldrig komma i säng idag jag.. Hmm :  )





Kysssss    ♥

HOME SWEET HOME,

Äntligen hemma, det har varit en lång dag för mej. Har ju vart vaken sen före 6 i morse, och hållt igång hela dagen. Började med en intervju, eller mer info om det och tror jag ska ta det jobbet : ) Sen var jag iväg på ett till, det skulle jag ha tagit direkt om jag inte hade sagt jag till bolaget.. Fan, och då hade jag redan börjat på Måndag. Men får söka det till hösten igen, dom tog in folk hela tiden typ.
Men iaf, sen bar det iväg så Lina kunde lämna tillbaka lite tapeter osv, sen mat : ) MUMMMS! Bergvik efter det och sist IKEA, haha, blev bara en snabb sväng där inne, men vi fick iaf med oss 2 bord och lite små grejer ut. Bordet som egentligen inte skulle få plats i min bil, men vi tryckte allt in det ändå ! Systrarna Cp som Henke kallar oss, då skulle han ha sett oss där på parkeringen ^^
Köpte mej iaf en jeansjacka, en rosa mjukisdräckt och ett par solbrillor : ) Bilder får ni i morgon, kameran sluta nu och orkar inte sätta den på laddning än.

Nu ska jag nog lägga mej i soffan, eller sova. Känns som dagen har varit hur jävla lång som helst.. Men det har den ju typ också så när jag vart vaken så länge!

Yes yes.
Hörs kankse senare igen : ) Annars Natti på er!

4e,

Se där ja, 4 inlägg och klockan är inte ens 9.00 :  )
Men jag har ju vart vaken i nästan 3 timmar redan så kan ju vara därför jag uppdaterat ett par gånger!
Jag har iaf nyss tagit mej en dusch, va inte meningen att jag skulle göra det nu egentligen men kände mej inte helt hundra : ) Så nu ska jag blåsa håret och sedan hitta kläder, åka förbi Henke och sedan hämta Linan som nog ligger och sover ännu ! Får ringa henne strax och höra så hon kommer upp.


Vädret är fint än, bara att det har kommit lite moln. Var ju helt klart blått förut.. Men hoppas det håller i sej hela dagen. Inge mer regn nu.. Får gå in och kolla någon väder sajt : )






Men blir nog inge mer uppdatering nu innan jag kommer hem ikväll. Ska försöka ta lite bilder om kameran håller med batteriet. Ska ju till Reine, Werra och Alva efter Karlstad i deras sommarstuga som ligger utanför Grums : ) Skulle få lite mat eller fika ^^ Mummms!

Ha en jätte jätte bra dag allihoppa, and wish me good luck med intervjuerna : )
Ska jag alltså kankse börja jobba i Karlstad? Hoppas på att man kan flytta dit, känner att jag vill bort från Åmål nu.




Kyssss    ♥

MIN SHOPPINGTUR,

Nu ska ni får se det jag klickade hem igår. Köpte det faktikst från halens : ) Första gången jag handlar därifrån, vet inte riktigt hur jag kom in där..
Men här kommer sakerna iaf.









Yes, det fick bli ännu en bikini. 3e detta året : ) Men man måste ju ha en vanlig svart bikini, plus att den kosta 59:- + 79:- tro jag, så inga pengar det. Trosorna var i 3 pack för 89:- och sist köpte jag en sån där "rakapparat" som rycker upp håret från roten så det håller som en vaxning typ. Jag har aldrig provat en sådan, så hoppas den funkar bra : ) Kommer nog göra dreten ont bara..
Någon som har en sådan eller har testat?






Kankse är dags att börja välja kläder? : ) Jag diggar mina tofflor!!




Byee


HAHA,








Vad gör lilla pissen? : ) Hahaha, så söt hon är!




Jag är ju iaf vaken, har vart vaken sen 6.00. Kunde inte somna om, var så himla ljust i sovrummet när jag vakna och Henrik prata med mej hela tiden så jag kunde inte somna om.. Men skönt att komma upp, annars blir jag bara så jävla trött när jag ska upp vid 8.00 som jag hade ställt klockan på.. Ska göra mej en kopp te snart, skulle vara gott med frukost men har inget hemma. Får åka till Lina lite tidigare så jag får en macka där!

Vädret ser ju lovande ut idag : ) Blåser dock.. Hoppas det blir jätte fint så vi kan gå runt i Karlstad och mysa hela dagen !!
Måste fixa en jeansjacka, sen är det nog inget mer som jag ska ha. Inget vad jag vet iaf, men jav et ju att jag kommer hitta massor säkert nu när jag inte har mycket pengar.

Hörs snart igen : )

?

Vad gör jag vaken?

CONGRAT,

Patrik som fick körkortet idag : ) Inte en dag för sent! Nu är nog pappa glad ^^



Ska iväg till Lina nu, hon skulle såga och greja klart med golvet.. Åååh, jag kankse ska stanna hemma och städa? Mm, det får det nog bli ist.. Så himla lortigt och stökigt, massa jävla disk och tvätt sen förra gången jag tvätta som var för typ 2 veckor sen eller något... Faaan att man ska vara så himla lat och inte orka göra någonting när man ändå är arbetslös.. Nu fick jag lite ångest över att jag inte städat eller något. Hmm..


Imorgon drar jag och Limpan till Karlstad, jag ska ju på 2 intervjuer.. Undra hur det kommer gå : ) Tur att det låg typ 50 meter ifrån varann, ena klockan 11 och den andra 13. Sen blir det nog lite shopping, då ska jag hitta mej en jeansjacka.

Har beställt lite ffrån internet nu med. Bilder på det blir det sen. Ska köra Lina till stan nu!

TISDAG,

Idag har jag allt kommit upp lite i tid : ) Men ska snart köra Patrik till Säffle. Ska skicka väg ett mess till Anna och höra om hon ville med också eller hon ska med upp andra vändan, ska ju upp sen igen med Lina så vi ska sola lite !
Har drömt väldigt mycket konstigt i natt ? Fattar inte vart det kommer ifrån verkligen, är så illa att jag inte ens kan skriva vad det är för drömmar.

Vädret ser inte så himla lovande ut heller, skulle ju bli regn idag har jag hört.. Men solen skiner ju än, men ser ut som det bir molning : (
Va ska man ha för kläder idag då? Åååh, det stora problemet varje dag.

Men nu får jag sätta lite fart !





Ha en bra dag : )


Hoppas bror min klarar teorin nu!

: (

Skulle det alltså bli dåligt väder i morgon? Hoppas inte att det blir det, jag som hade hoppats på att ligga ute i solen hela dagen... Buhuhuhu..
Men det ska ju bli fint till helgen, det är BRA!

Nu ska jag klippa Henrik : )


Natti

HÄRLIG DAG HÖRRNI,

Dagen har ju varit hur fin som helst : ) Jag åkte till Millisen i förmiddags, så drog vi ner till stan med min pärla till bil. Köpte lite mat och dricka på Ica och sätta oss i plantaget en sväng.
Sen blev det lite för kallt där så vi drog iväg och hämta Pållen och åkte ut till Jenny så vi fick träffa hennes lilla bäbbe som är ca en vecka gammal : ) Så sööööt.. Pållen skulle tydligen ge en spruta till häst jävlen. Sen åkte vi hem till Millan och läggde oss ute på gården i solen!
Promenad med Pållen blev det senare.
Träffa Anna : ) Satt och tjata på kungsberget, Marie kom också en sväng!


S en himla trevlig dag har jag haft. Kameran har ju vart hos Lina så den har jag precis hämtat där ifrån så inga bilder idag : (

Imorgon ska jag köra min bror till Säffle, han ska göra teorin  : ) Anna skulle kankse hänga med mej som sällskap, hade vart trevligt!
Men nu får det bli lite mat.
Mera senare kankse!

SÅDÄR,

Nu är jag tillbaka  : ) Har vart lite dålig uppdate nu sen i Torsdag, men dt är för jag har jobbat och sen när jag väl kommer hem får man passa på att vara ute och teäffa kompisar och killen osv ! Ni vet hur det är ^^

Nu har jag iaf nästan nyss kommit upp ur sängen, så ska försöka få på mej lite kläder, undra om det är varmt ute så man kan ha något som visar benen så man får lite färg..? Får ställa mej i fönstret ett tag och kolla hur det känns, haha. Jag ska bort och hämta bilen, Henrik tog den toll jobbet i morse, sen åker jag bort till Millas och Ebbis : )
Vi ska ut och gå lite, säkert köpa lite fika och sätta oss någonstans och sist MASSA TJEJSNACK !! Vi har ju inte träffats på jätte länge och antar att det är något hon vill berätta, eller hon hade lite saker hon va tvungen att prata med mej om !! Hoppas på mycket snuskigheter, hahaha : )
Mamma skulle till mormor så det får nog bli en sväng dit och hälsa på den gamla damen också, blir ju aldirg att vi går dit..



Dom ringde nyss från ett jobb, så jag ska på ännu en jobbintervju i Karlstad på Onsdag. En klockan 11 och en klockan 1, sen är det ju en till som hört av sej och bolaget : ) 4 st hörde av sej inom en vecka av alla dom jag sökte! Jag måste ha skrivit väldigt bra personliga brev ju ^^ Eller så är dom i väldigt stort behov av folk ? !!
Weeeei, jag känner mej väldigt bra just nu : )


Min gode vän Jonas ( som i helgen söp bort både byxor och telefon ) ska till Sthlm idag på styling han, han är ju med i aftonbladet med det där jobb grejen, så han skulle upp dit idag och hälsa på och få en "make over" eller något! Faaan va roligt, hoppas han får massa kläder och en klippning/färgning osv  : )





Ett gammalt kort på mej och Jonas : )



Nu får jag göra mej klar !

Ha en jätte bra dag     : )


HEMMA,

Äntligen har jag jobbat klart för dagen. Kändes som om dagen aldrig skulle ta slut.. Har vart bakfull som fan, spydde 2 gånger borta på jobbet.

Men nu ska jag ner och träffa Lina en sväng.





Hade kul igår!

LITE SENT,

Bättre sent än aldrig. Eller hur är det man säger ?    :  )
Jag ska iaf gå och lägga mej nu. Blev lite för mycket och lite för länge för en kväll som skulle vara lugn och fin! Men nu är jag iallafall tryggt hemma i lugn och ro och ska sova!
Men jag kan säga att jag var full där ett tag, ni kan ju bara tänka er va länge detta inlägget tog att skriva, jag försöker inte få ett stavfel : )

Nu ska jag sova!



Nattie

LÖRDAG,

Hemma från jobbet : ) 
Nu blir det en snabb dusch och sedan hem till syster Lina på en grogg, får bli lite alkohol idag.
Men uppdaterar sedan efter duschen!




GODER MORGON,

Klockan är snart 9 och jag ska iväg till jobbet idag igen, tråkigt tt jobba på en Lördag jaaa vet. Men jag har ju som sagt inget jobb för tillfället så jag får ta allt jag kan så jag får pengar. Annars klarar jag mig inte. Måste ju ha råd att shoppa lite kläder osv nu under sommaren :  )

Solen skiner ju idag : ) Hoppas det blir jätte fint och inga folk hos oss så vi kan sitta ute och sola  ^^ hahah,
Sen ikväll får jag se hur jag gör, tror nog jag ska vara nykter. Jag vet hur det kommer bli annars i morgon när jag ska upp och jobba och vaknar bakfull som fan, då tar jag mig inte upp. Jag kankse kan köra : ) Jossefin fin kommer till Åmål, drömde om henne i natt. Eller att jag skulle hem till henne och skulle ta hissen och där i låg det en uteliggare och han hoppa på mej och bet mej i min fötter osv, så jag blev jätte sjuk... Hur kom den drömmen upp i huvudet liksom?


 






Nu ska jag göra mej klar och sedan åka iväg!

Ha en jätte bra dag : )
Kyss    ♥




Någon som vill fixa min design?


NATTI,

Nu ska jag hoppa i sängen. Duscha får jag göra i morgon ist. Blev så himla trött : )
Jobba i morgon, känner faktikst inte för det. Vill vara hemma och mysa bara.
Men va gör man inte för lite pengar, money money money.






Weeei, mår otroligt bra ^^

Natti på er!




PÅ TAL OM,








Om det är någon som undrar över dom här bilderna som jag läggde upp för ett tag sen så är det så här att min bror och ett par stycken hade en fest med temat "country" eller vad det heter. Därav kläderna! Jag får ju säga att jag är himla het i dom : ) Synn att jag inte har en bild av hela outfitten. Jag vet att Milla har ett par bilder sen den kvällen, så jag får kolla upp det på hennes dator när jag är där nästa gång. Även hon och Lina, till och med Nisse var utklädda : ) Det var en riktigt rolig kväll. Jag var alldeles för full och försökte mej på linedance vet jag : ) Min jacak fick jag i´nte med mej den kvällen heller, Reine ( min bror ) slängde på mej en annan som hängde där. Ojojoj, what a night!





Nu blir det troligtvist inge mer inlägg : )

Natti på er!

MUMS,



Blev detta på Ica : )  Men käka i mej lite sen var det allt bra.. Nu är jag sugen på något annat, men vet inte vad... Men blir nog inget mer av det goda iag inte.
Ska ju faktikst försöka komma i säng lite i tid iaf..











Jag vill att det ska bli sommar så jag kan bada och sola : ) Vill inviga mina nya bikinis ! !! Har ju köpt mej 2 st nya detta året, eller till denna sommaren. En vit och en brun : ) Fina färger till en brun bränna! Får se vad mycket man kommer bada detta året, tror nog det blev hela 2 eller 3 gånger förra sommaren. Men jag jobbade ju såppas mycket och det var väl inte så himla fint väder har jag för mej..? !

Får nog bli en kvällspromenad för mej : )

Hinner nog med ett inlägg till sedan före jag ska lägga mej !
Ha det så mysigt så länge  ^^

KONSTIGT NOG,

Är jag nte riktigt sugen på godis och chips utan att gå ut och ta ett par cider och shaka rumpa : ) Hahah, men det får väntas med tills i morgon. Ska kankse ut en sväng då. Lina sa att Mariiie från Trollhättan kankse skulle komma med co, det hade vart lite roligt att festa til ldet då... Ska ju dock upp och jobba på Söndag, men inga Poliser står väl mellan Åmål-Mellerud på en söndag morgon? ^^ Jag kankse ska bevisa för mej själv att det går att ta det lungt när man är ute, kankse inte behöver trycka i mej 3 st 7,0 % cider för mycket? utan försöker mej på dom jävla tröga 4,5orna? Hmm, iaf får någon gå in på bolaget åt mej i morgon isf eftersom jag jobbar. Men vem? Lina jobbar ju hon också... Hmm, dwet fixar sej alltid!








Nej får bli lite godis ialla fall hörrni. Hörs sen : )

FREDAG,

Weeeei, va gööt att det är Fredag! Eller vad säger ni?
Jag har ju jobbat hela dagen, kom till Åmål vi 6 halv 7 tiden förut. Så nu har jag bara suttit och hängt här framför datorn och kikat alla bloggar som jag måste göra varje dag !
Nu ska jag nog åka ner till stan och handla mej lite godheter : ) Henrik får vara i garaget hela kvällen/natten för han måste ju få klart bilen så han kommer iväg till Rudskogen nästa vecka. Jag blir dock utan han i ett par dagar, Torsdag-Söndag. Men jag tror att jag klarar mej fin fint : ) Får sova över hos någon så jag slipper vara ensam. Blir nog fest Torsdag och Lördag då nästa vecka skulle jag tro. Vet inte om Brbecuen börjar på Hc då, på Torsdagen? Och på Lördagen blir det grill, dricka och kubb hos Milla : ) Det kommer bli så himla roligt. Några tjejer från gamla klassen plus mera!! Så jag ska allt till Millan nästa vecka och hjälpa henne planera lite !




Förresten : ) Jag har fått jobb nere på bolaget här i Åmål. Jag säger som Rebecka " farligt ställa för dej att jobba på, Marie " Hahaha, neerå, det kommer bli så bra så! Weei va roligt om inte annat. Där träffar man ju folk osv!
Sen ska jag på jobbinervju på Onsdag i Karlstad men jag kommer inte riktigt ihåg vad det var men : )





Nu blire det godis och chips till mej  : )  Någon som inte har något att göra ikväll? 


OFF TO WORK,

Ska starx åka iväg i min lilla lilla bil :  )
Om ni undrar varför det regnar idag så är det för att jag trampa ihjäl en spindel igår och sa till mej själv ( högt ) "Gööt med regn i morgon" Haha, så det är bara att skylla på mej.
Drömde även att jag vann 26.000 :-, blev lite putt när jag vakna och det inte var sant..



GODMORGON : )
Hade allt vart skönt att ligga kvar i sängen idag och sovit halva dagen!




Så, nu får jag nog sticka iväg alldeles strax.
Ha en bra dag. FAN DET ÄR JU FREDAG : ) Göötans!

UPDATE,

Sådär, då har Torsdagen runnit förbi den också : ) Alldeles snart ska jag och Henken hoppa i duschen och sedan blir det sängen för oss båda eftersom vi ska upp och jobba båda 2.
Ikväll har det inte hänt mycket, jag var ute och sprang i en halv timme ungefär, sedan åkte jag och hämtade Henke i garaget och vi åkte hem. Jag käka 2 toast och sen poppa jag lite popcorn och tryckte i mej : ) Haha, mums. Kankse lite onödigt att slänga i sej det när man vart ute och sprungit, men det är ju för sent att göra något åt det nu iaf ^^ Nu är dom redan nere i magen på mej.


Here i am baby  : ) Sleten och goo!







Imorgon börjar jag lite tidigare, ska vara nere på och hämta saker vid 10 tiden så jag får alltså åka från Åmål vid kvart-tjugo över 9 i morgon bitti, får bli att gå upp lite tidigare då. Henrik ska ju upp vid kvart över 6, kankse ska gå upp då och ta mej en morgon promenad. Men det lovar jag att jag inte kommer orka i morgon när klockan ringer och jag måste kämoa för att få upp Henke, då somnar jag om på direkten. På kvällen får det blir en promenad med Jonas Forren, idag var han för bakfull för att gå ^^


Nu får det bli en dusch, sen SOVA!!!
Godnatt på er!



HEMMA,

Äntligen hemma från jobbet : ) Slutade allt vid halv 6, men åkte och hälsa på min mamma som också jobbar där jag jobbar, eller någon mil där ifrån, så satt där en stund och sen tar det allt lite över en halv timme hem igen.
Nu ska jag ut och springa, sen hämta Henrik, handla lite mys och efter det ska vi bara ligga i soffan hela kvällen. Så det blir bara ett snabbt littet inlägg här. Kommer mera sedan. Har även fått antagligen ett 3e jobb : ) Känns skönt att 2 st har hört av sej av alla jobben som jag sökte här om dagen, plus att 1 annat jobb hörde av sej också, fattar inte alla som går arbetslösa hur dom inte får sej ett jobb? Hmm, beror väl kankse på hur gärna man vill ha ett..

Hörs sen!!!







HOPPAS,

Nästan på att det blir dålig väder idag så vi inte får så mycket folk på cafeet : )
Har precis sagt hejdå till Lina som kom hit och hämtade min plattång och Ipoden som hon ska låna över natten på resan/kryssningen. Hoppas ni får SVIN roligt Lina : ) Sup för mej med!

Nu sitter jag och käkar lite frukost faktikst, blev ju bara 2 våfflor igår och ett knäckebröd innan jag och Jonas gick ut och gick, skulle ju göra toast på kvällen men orkade inte.. Så lika bra att slänga i sej något nu innan man ska jobba.





Haha, ett knäckebröd är redan uppätet : )
Jag blir helt varm i kroppen när jag dricker te, känns som jag svettas jätte mycket typ, eller har feber.. Hmm, konstigt- Men lite skönt att bli helt varm liksom!

Nu måste jag få på mej arbetskläderna och sen åka iväg, ska åka om ca 20 minuter och här sitter jag i morogn rocken än. Men ska ju bara få på mej kläder och på med lite mascara så är jag redo sen !

Ha en bra dag, dom flesta är väl lediga idag kan jag tänka mej. HÄRLIGT!!


ZzzZZzz,

Nu får det verkligen bli sängen för mej. Jag ska ju faktikst upp och jobba i morgon, känns så konstigt när alla skriver "Skönt med lång helg" "Göööt att vara ledig i morgon" osv, när jag har vart ledig tills imorgon då jag ska jobba : ) Men skönt ändå tycker jag..
Ska ni göra något särskilt i morgon?

Henrik är i garaget än, jag sa att han kunde vara där va länge han ville eftersom jag får ju ändå gå och lägga mej i tid och han är ju ledig så han kan ju vara uppe hur länge han vill, lika bra att han är där ist för att sitta här hemma framför tvn eller datorn så jag inte kan sova för det.
Ska lägga iordning min plattång och min Ipod för Lina ska låna det också till färgan, så hon kommer förbi i morgon och hämtar det. Lika bra att ha det klart !
Ska försöka slita mej från Scrubs och komma i säng, men är rädd för att jag inte kommer därifrån : )



Natti natti  !

TAGIT MIN PLATS,

Kom precis hem nu, jag var tvungen att åka bort till Linan för hon skulle låna en väska av mej eftersom hon och Daniel drar iväg på kryssning till Åland i morgon med Cinderella : ) Så tog vi en sväng på stan, Ica och garaget och kollade till Henke.. När jag kommer in ligger lilla gumman på datastolen, och jag tycker ju så synd om henne så jag fick flytta den stolen för jag ville inte bära ner henne så bättre om hon låg kvar, så fick jag ta en stol som hör till bordet liksom.





Tycker så synd om henne.. Men nu börjar hon allt bli bättre. Förut låg hon på min mage så börja hon allt kurra tillslut och nu får man klappa henne mycket, och klia henne på magen : )  Min gumma det! Hoppas hon blir piggare snart bara, hon ligger ju hela dagen...





Nu börjar snart Fråga Olle, jag sa göra mej 2 st toast och sätta mej och kolla på det nu. Det blir en god kvällsmat det !
Sen jobb i morgon, hur ska jag orka mej upp... Ojoj, det löser sej allt.

Haha, skrev med en kompis på msn nyss som sa att jag är lik Lotta på bråkmakargatan : ) Hahah
Jag- Men är int hon en liten sur skit unge?
Han- Inte på det sättet
          Mörkt hår på henne
          volia Marie Dahlberg




Haha, jag får nog säga att jag är lik henne till både utseendet och sur heten : ) Hahhahha, men nästan mer lik Lina.
Lilla Lotta är söt iaf, påminner om Alva tycker jag.
Men nu får jag göra mej mina toast och kolla på tv, nu har Fråga Olle redan börjat, efter det är det ju Playboy tjejerna : )



Får se om det blir mer uppdatering, annars får ni ha en bra kväll !

Kysss    ♥

HAHA,

Satte på tvn nyss och det var Rent Hus på, så var det precis att det skulle vara paus så såg man vad som kom efter pausen så var dom vid frysen och hittad enågonting och hon bara " Men det kan nog vara den undulaten ( eller om det var fågel ) som jag hittade i vintras " Hahah, liksom?!!! Hahah, det va kul tyckte jag.
Såg även reklamen för Dressman och där kan man ju iaf börja snacka snygga män alltså.. Orschhh så heta dom var !! Något för dej Milla ^^

Jag och Jonas var ute  i ca 1 timme och typ 20 minuter : ) Känns skönt nu när man är hemma, men inegn utav oss hade egentligen motivationen idag, men vi tog oss allt ut. Vi skulle ju gå på Hannebol men jag hade glömt mina skor så vi fick åka hit, så bytte jag skor också gick vi här vid mej ist!
Härligt med en kvällspromenad, vi gick ut mot Nötön och kollade lite badplatser som vi ska besöka i sommar !

Men nu blir det tv en stund!


SKA UT,

Nu blir det lång promenad för mej, Jonas ska också med : ) Får nog bli 7,5 eller till och med 8,5an på Hannebol. Vi får se vad vi orkar.
Efter det åker jag nog raka vägen hem och hoppar i duschen och lägger mej framför tvn. Henrik ska antagligen vara i garaget nu ikväll så jag får en hemma kväll själv : )


Byeee

UPDATE^

Heeeej allihoppa!
Nu sitter jag uppe på Kasenberg hos mamma, som ligger ltie utanför Åmål : )
Jag fick 2 våfflor till frukost, min gamla granne Kaj och min fd arbetsgivare ( ? ) Eva var här och hälsade på mamma, så det var trevlgit att se dom också. Mamma skulel städa pannrummet nu så då sätte jag mig här en stund, sen ska vi ner till stan och lämna Zelda ( Patriks hund ) och hämta lilla Alva på, mamma ska vara barnvakt idag tills i morgon.





Jag kom iaf att tänka på en sak, ni vet Talang som går på tv.. Kan man vara med och ställa upp för att man sjunger så dåligt, alltså sämst sångröst i Sverige ? Haha, det är något jag har funderat på ett par dagar nu och tänkte om man skulle ställa upp? !! Hahaha, frågan är om det är en talang?

Haha, här får ni lite bilder som jag hittade på denna datorn : )














  
 









Haha, där har ni lite party bilder från denna datorn : ) Fanns allt ganska mycket att välja på.

Nu ska jag ner till mamma och sen åker jag nog hem en sväng.

See you later!


FRKOST,

Idag blev det sovmorgon så jag har precis kommit upp ur sängen : )
Så nu ska jag faktikst åka hem till min mamma på frukost!

Skriver mera sedan!


Hur mår ni idag, har ni fint väder?



WEEI,

Besöksrekord idag !!! Keep on going ^^




Snart ska jag och Henrik allt slänga oss i sängen, han ska ju faktikst upp i morgon som vanligt och jobba. Jag ska umgås med min mamma tror jag. Hon skicka ett sms igår kväll/natt vid 23,14 och fråga "ska vi göra något på Onsdag" Haha, så självklart vill jag umgås med min kära mor : ) Undra vad vi ska hitta på, säkert åka till Karlstad eller något kan jag tänka mej att hon vill! 
Iaf, blir nog en dusch innan vi lägger oss idag. Jag solade förut så jag luktar fortfarande solarium, jag har ju inget emot det eftersom jag tycker att det luktar gott, men alla andra tycker det stinker skit.
Annars i morgon ska jag träffa Millan oh Ebbisen, hon skulle  till stan och undra om jag ville joina henne och självklart gör jag det om inte mammsen skulle höra av sej : ) Va länge sen jag träffa milla och ebba nu.





nej vi har inga kuddar i soffan just nu : ) Orkar int ha dom där när vi ändå ligger där varje kväll typ och tar bort dom varje gång annars, så kuddarna ligger i den lilla soffan!



Lilla BooBoo, jag tycker så himla synd om henne.. Men nu kan hon iaf gå helt rakt, men man märker ju att hon har jätte ont, hon har inte "sagt" något sen vi kom hem och ser bara jätte ledsen ut.. Ursch, det är faktikst jobbigt. Trodde inte jag kunde ha så mycket "känslor" för en katt, men skenet bedrar : ) Marie-som-inte-har-några-känslor-alls som Henrik brukar berätta för mej, eller att jag är känslokall.. Men icke ^^





Nu får det bli en varm härlig dusch och sen en varm härlig bavta stor säng : )
 Godnatt på er!   


HEMMA,

Jag och syster yster Lina drog iväg till Säffle förut för att sola och kolla lite i affärer. Blev en snabb sväng på Lindex där jag hittade mej 2 armband som bara kosta 29,90 :-/st. Jätte jätte fina va dom också. Sen solade vi en stund och så svängde vi bara in på Konsum på vägen hem och köpte oss lite godis.







Yes, 2 olika färger var det också, men jag är jätte nöjd med dom : ) Som sagt, jag hittar alltid massa saker när det är rea.


Just det jag, jag har fått mej ett jobb också, eller jag satt förut hela morgonen/förmiddagen och sökte massa olika jobb i Karlstad typ. Så ringde det en tjej och fråga mej lite osv, och jag fick det. Är iaf att stå i butik och "demostrera" den här grandiosa mini pizzan : ) Så om 2 veckor skulle jag ut i butik här i Åmål, vet inte om det bara var då eller om det blir mera, men då var det iaf säkert, kankse gör en "test-gång" och ser hur man är osv : ) Men det kommer nog bli roligt.
Sen fick jag eventuelt ett till, på bolaget här i Åmål under sommare, en tjej som skulle jobba där men hade troligtvist fått ett annat jobb och då skulle hon inte hinna med båda 2. Och då hade han frågat efter mej, Lina och Patrik tror jag, så jag sätte mej i bilen och drog ner till Lennart : ) Så hoppas att den andra tjejen ska ha det andra jobbet så jag får detta : )
Många roligheter som hänt mej idag, förutom katten.. Men hon mår lite bättre nu, hon kan gå själv ^^ Men jag tycker så otroligt synd om henne när hon inte vet vad som har hänt med henne osv : (




Nu ska jag röjja upp lite här  : )

TIDSFÖRDRIV,

Jaa ni, idag har det inte vart väder till att gå utanför dörren så då får man ju sitta här vid datorn och försöka göra så tiden går. Jag kom in på hotmail, eller msn.se och kollade och vad ser jag där? Joo, msn eller rättare sagt mproveme.se hade utsett världens 50 snyggaste män... OOoo mmmmmaaammma vilka killar alltså. Eller kankse inte just dom bilderna, men fram me Google och mums.. Här kommer min favvo Josh Beech. Titta och njut  : )










Mmmm, underbar den där Josh : )
Han har samma tatuering som mej typ, eller så är det kanske jag som har samma som han.? : )



Haha, hittade ingen bild på mej med min tatuering så ni får den här gamla godingen : ) hahah!





JUST DET JA,

Igår när jag var hos Josefin så fick jag mej en lite goodybag som bestod av kläder! Jag får alltid kläder av henne när hon rensar sin garderob osv : ) Så hon hade allt letat fram lite kläder till mej som jag fick med mej hem ! Har den nere i bilen, hade ju så brottom igår när jag kom hem så jag hann inte få med mej den upp hit. Men ska hämta den sen så får ni se vad jag har fått, fick bland annat en tröja hon hade använt endast 1 gång  : ) Nu får jag nog börja åka till henne oftare ^^

Katten ligger än, hon försökte nyss gå lite men det gick inge vidare. Helt groggy ramla hon ihop bara. Så hon får nog ligga en stund innan hon får upp på benen. Han sa att desto länge dom ligger desto bättre var det.
Vi får se hur hon mår om en stund.
Guuud va det regna för en stund sen, bara öste ner. Tur att vi inte hade gett oss ut på promenad då, då hade jag, Malin och Jonas blivit lika arga tror jag : )

Jag är lite hungrig nu, kankse får bli någon mat? Men vad...

: ( ,

Min lilla lilla lilla katt ser helt död ut : ( Stackars henne. Åkte upp till Säffle och jag fick hålla i henne, för han sa det " Nu måste du hålla hårt runt huvudet för ALLA katter biter till av ren reflex" Meen inte min lilla gummsa, hon bet mej inte, hon gjorde inte ett ljud, duktig hon va. Sen tog det någon minut så bara hon ramla omkull och låg på sidan med benen helt rakt ut.. Får faktikst säga att det var lit läskigt.. Sen fick jag åka iväg och skulle komma tillbaka om ca en halv timme och hämta henne, då låg hon där, helt stilla och såg död ut.... Urschh, hon ligger så än, men nu har jag lagt henne på 2 filtar så hon har det mjukt och gott.


Stygnet på magen : (


En tatto i örat fick hon, sån märkning eller vad det heter.


Så här har hon legat i över en timme nu : (




Lilla gummsan, jag tycker så synd om henne.. Ska sätta mej vid henne nu en stund så hon känner att jag är i närheten av henne.

Sen blir det promenad med Jonas och Pållen, malin kunde inte rikgt än så vi skulle ta det runt 1 eller 2 tiden.. Får nog ta mej lite knäckebröd och te till frukost, käkade en banan förut i Säffle, men börjar bli hunrig nu.
När jag åket till Säffle var det jätte fint väder, solen sken och det båste typ inget. Men när jag kom till Åmål och skulle svänga in ligger det ett stort svart moln över hela Åmål.. Liksom, Åmål där solen aldrig lyser. Idag kunde det väl ändå ha varit fint väder? Åååh, ja blir trött på farbrorn där uppe som väljer väder : )

Hörs sen !


OJ,

Guuud vad skönt jag sov nu i morse före jag skulle upp. Så nu är jag förståss jätte trött. Men blir nog snart piggare, får ta mej ett stort glas vatten så kommer jag nog igång!
Jag ska ju snart dra mej till Säffle med lilla pissen, ska åka om en kvart. Efter det blir det promenad med Jonas om han har vaknat : ) Annars har jag inga planer för dagen.

 

Here we are : )

Jag ska allt få på mej lite kläder osv nu, sen åker vi. Ska ta ut pengar före jag åker också.
Reine, nu glömde jag föra över pengar men gör det diretk jag kommer hem igen.


Faaaaaan att vädret är så tråkigt, ser ut som det ska börja regna när som hels : (

HOME,

Som sagt så har det blivit dåligt med uppdatering för mej idag. Men drog ju ner till Josse i Götet i morse. Blev fika, glass, shopping men bara kolla-shopping, sen fika igen, sen blev det faktiskt glass igen  : ) Haha! Sen var det dags för mej att åka hem, blev en liten tur upp och tillbaka. Vi pratade på att jag och Lina skulle komma till veckan igen när det passar och stanna lite längre : )

När tåget väl anlädde i Åmål var det bara att slänga sig i bilen och köra hem, bytte om fort fort, sen åkte vi ner till May run där alla väntade på oss, kom hem 10 i 7 och skulle vara på stan 7, så det var snabba drag för Marie det !
Käkade mat och prata bara : ) Sen till Ica i regnet, sen hem. Nu ska jag sova, ska ju upp i morgon igen, ska till Säffle med katten...















Yes, här fick ni lite bilder från kvällen på mayrun. Tråkigt att det bara var enbart vi som var där.. Men men : )





Imorgon då, först till Säffle med kissekatten, sen ska jag och Jonas ut och gå, Malin kankse ska med, så vi kan ta med hundarna. Hmm, det får vi höra mer om i morgon.
Nu blire nog lite tv och sen sängen!



Godnatt på er!

STORSTADEN FÖR MEJ,

Idag, eller rättare sagt ganska snart så ska jag ta tåget ner till Josse-josse-fin-fin, till Götebooorg : ) Åker vid 10 tiden tror jag att det var, så åker jag hem i eftermiddag! Detta ska bli en rolig tripp, synn att Linan var tvungen att jobba, annars skulle hon också ha åkt med. Men vi får ta oss en sväng ner igen snart. Undra om dom har bra väder där, här regnar det ju as mycket : ( Tur att jag har min lilla bil som jag kan ta till station! Tänkte ta bilen till Göteorg, men blir nog billigare med tåg tror ja..
Ringde veterinären i morse också, finnaly ( stavning ? ) Så har tid i morgon kvart över 9 me lilla pissen, ojoj, blir upp tidigt i morgon också då. När ska jag få sova ut?!! Alla som känner mej vet ju att det där med att gå upp tidigt är inte min starka sida, är otroligt grining och fittsur om någon väcker mej !   : )








Godmorgon : ) Haha, chili nötter och pringels bredvid mej, jag köpte mej ju pringles i Fredags eller när det var, men jag tycker ju inte om dom egentligen, inte en hel burk likson, går bra när någon annan har t ex om man smakar, men en hel sån får ja inte i mej. Så det är väl taget ett 10 tal, så den får åka i soporna idag : )
Nu tickar allt klockan på, tur att jag duscha 2 gånger på 3 timmar igår då, Henrik tvinga ju med mej i duschen igen på kväll/natten före vi skulle lägga oss!
Josse kankse kan färga mitt hår? Vill ha det lite ljusare nu till sommaren ju : ) Får se vad vi huittar på!







Men nu får jag försöka hitta lite kläder att ha, prata nyss med Josse så hon sa att det blir nog regn där nere sen också, fast hoppas att det blir sol sol sol ist!
Ha en bra dag så hörs vi sedan ikväll,troligtviat ganska sent, kommer ju direkt med tåget till Åmål lagomt tills vi ska ut ock käka med pappsen : ) Bilder får det blir under dagen också!




Kyss

MUMS,





Blev en vesuvio barn pizza med isbergssallad för mej till kvaällsmat idag : ) Henrik tvinga mej att äta, han är så söt och go så. Men gott var det , och hela pizzan sluka jag i mej.
Nu blir det dusch igen, sen sova. Ska ju troligtvist till Josefin nere i Göteborg i morgon, kolla lite tåg tider nyss så åker nog 10 och åker hem vid 5 på eftermiddagen så jag kommer lagomt hem tills vi ska ut och käka med pappsen : ) Han fyller ju år idag så i morgon ska jag, Henrik, Lina, Danne, Patrik, Mickaela, Reine, Werra och Alva ut och käka med pappsen!! Kommer bli trevligt, pappa ville till may run, någon som vet om det är bra mat där? Jag har aldrig käkat där, men har hört att dom gör bra mat..?
Jaja, får bli ett riktigt inlägg i morgon, känns som jag inte hinner med bloggen. Har vart alldeles för mycket för miss Dahlberg denna helg med jobb, körning osv : ) Många bollar i luften... Haha,,






Yees babys! Ha en skön natt på er : )
 Kysss, natti natti



BTW,

GRATTIS NORGE som vanni går : )
Låten va fan bra och han va inte dum han heller vill jag lova... Mummms va han !
GRATTIS PAPPA som fyller år idag !!!!






Yeees mammmm : )  Hees hot, varför fick jag sexy back på hjärnan ? ^^

Bye bye!

HOPPA,

Nu hoppar jag i duschen och sen får det bli längre inlägg :  )


Pusselipuss puss

SORRY,

För dålig uppdatering igår, men kvällen blev inte riktigt som den skulle. Jag fick vara lite fyllechaffis : )
Men nu ska jag sätta mej i bilen och dra iväg och jobba, hoppas dagen går lika fort som igår så jag kommer hem någon gång, var väldigt trött i morse när jag var tvungen att gå upp.
SÅ HIMLA SKÖNT ATT VAKNA UPP UTAN BAKFYLLA IGEN! Något Jonas och Malin inte kan sga idag, Malin kommer säkert vara hur dålig som helst, plus att hon är hunvakt åt inte bara 1 hund utan 3 st som ska ut och gå massor med gånger nu på dagen.
Ska bli himla skönt att komma hem sen och hoppa i duschen och bara lata sej lite. Ska även jobba Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag så ingen Lazze Stefans eller fylla nästa helg heller.


Ha en bra söndag!!

SE DÄR JA,

Jag har hittat hem igen : ) Vart en hel dag i ÅSENSBRUK Finns det nåt värre ställe än där eller? (sorry milla, vet ju att mor din bor där ) Meen vilket litet skit ställe : ) Hahah, men iaf så jobbade jag och 2 tjejer till på ett litet cafe där, inga folk och inget att göra. Det blir allt lite långtråkigt det för mej, eftersom jag är van med stress och "fort-ska- det-gå" Så det var inte min grej det där, men ska vara där och hjälpa till i morgon också, blir säkert ännu lugnare, folk åker ju liksom inte till Åsensbruk när det är varmt och soligt ute..

Så nu väntar jag på att Henrik ska komma hem : ) Han är i Kstad med sin bil som sagt, undra vad vi ska hitta på ikväll? Jag ska iaf köra Malin och Jonas till Säffle sen ikväll, och troligtvist hämta dom också, det kan bli kul.. Bara att jag ska upp 8.00 i morgon, men det är inte så farligt..
Guud vilket väder det har vart idag, jätte varmt och skönt ju.. Skräll att man ska vara inne och jobba då bara.. Ska allt in på platsbanken nu och kolla efter jobb och söka massvis : ) Vill jobba i Strömstad eller Karlstad i sommar.. Så får in och kolla upp det.
Men skriver mera sen, så ska jag försöka få några bilder tills dess också !


 

HELOO

Nu ska jag starx åka iväg och jobba några timmar  : ) Skönt. Har nyss vart ute på en morgon promenad också, va ute i ca 45 minunter.
Kunde inte skriva något mer igår för min dator cpa sej. Har bilder som ni får nu ist då !






Fick göra mej 2 toast till, med en god sallad till det : ) Sen myste jag och Henrik i soffan bara. Han ska ju till Karlstad idag och ställa ut bilen eller något och jag ska jobba så vi kommer inte ses mycket idag...


Nu måste jag dra! Så blir nog ¨dåligt med uppdatering nu under dagen. Men ni får vänta tills ikväll!

WEEI,

Snart är det nog dags för sängen : ) Sitter och kollar på en film på 5an, ska kolla klart på den, sen får jag nog gå och sova. Men skriver allt ett inlägg före det !

Jag är sugen på någonting, men vad? Kanske får göra mej toast igen med en liten sallad till? Låter smaskens!

MUMS,










Fick bli toast på sånna mackor, fanns inget som dög åt mej med sånt där rost bröd, inget som var bakat idag. Jag har ju mina nojjor att bröd måste vara bakad den dagen jag köper det osv. Så fick bli sån stor pärlan, men det blev lika gott om inte godare faktikst.
Sen päron cider, en godis påse och pringles.. Och självklart mjukiskläder i soffan : ) Finns det nåt bättre?!!! Saknar min älskling Henke bara, men ska inte störa han och tjata på han, för då tar han längre tid på sej och blir irriterad på mej.. Men hoppas att han ringer snart och säger att han kommer när som helst!!
Sen ska vi boka resan också : ) Weeeeei !!
Låter som datorn kommer cpa sej strax : ( Buuuhuh, va ska jag ödsla tiden med då tro?
Får nog gå ut och gå på en promenad nu när jag har käkat så mycket onyttigt.
SKriver mera sen ! ! !

Byee

ENSAMT..

Henrik åkte till garaget idag, men han fick allt det för mej. Han ska ju ställa ut bilen eller något i morgon i Karlstad så såklart han får greja klart : ) Då åkte jag raka vägen ner till Ica och handla lite smask. Blev så jag kan göra toast, en cider ( alkoholfri ), godis och pringles. Så nu kommer jag ha det gööt här i soffan. Ska allt göra mej toast nu för jag har ju inte käkat något idag än, bättre att käka lite mat innan man går in på godheterna : )
Henrik ville ha pizza sen ikväll när han kom hem också, så chansen är väldigt stor att jag kommer trycka i mej en jag med. Men det är ju Fredag och helg så what the fuck : )
Ska allt ta lite bilder på min kväll, men inte nu. Dom kommer senare!

Ha det bra så länge!

BTW...

Det var ingen sån liten orm som normalt finns i Sverige som vi såg, nu har jag gogglat lite och hitta den som vi verkligen stöttte på...





En sån här var det. LOVAR..








Vi fick ringa efter "Polisen" så den inte attackerade någon annan, så här hittade dom den allt : )








Whatttt? : )

TJOOHO

Jag har nyss kommit hem ungefär. Jag och Jonas var ute och gick på Hannebol, så skulle vi gå 6,5 kmaren men tog oss friheten att gå 7,5an ist, tog oss bara några minuter mera så.. Men vi var med om en nära-döden-upplevelse iaf. Vi gick och pratade om att jag hade drömt om ormar inatt och det är absolut det värsta Jonas vet, men jag var lite fräck och sa att jag inte var specielt rädd för ormar, det är mer myror och spindlar.. Men men, iaf vi gick och gick och till slut dyker det upp en orm jävel mitt på vägen.. Jonas hoppa högt och springer därifrån, jag skriker och skriker och står blixt stilla och kan inte röra mej.. FAAN ALLTSÅ, jävlar vad rädda vi var. Sjukt... "Jag är faktikst inte så rädd för ormar, det är mest myror och spindlar"     In my ass Marie : ) Haha, jag kan säga att ormar är fan lika illa det.. Sen dom sista 2 eller 3 km som vi hade kvar var ju samtalsämnet inte nåt annat än ormar iaf.. Haha, aa det va riktigt kul men äckligt. Va länge sen man blev så rädd. Inte ofta man ser ormar mera, eller jag har inte sett en på flera år.





Mmm, fy fan. Ingen rolig syn det där.




Fredag är det ju idag  : ) Guud så skönt. Väntar på ett Henrik ska komma hem till mej nu, han slutade snart tror ja.. Kankse får bli ner till stan och köpa någon mat, har inte käkat idag.. Men är inte så värst hungrig heller, men skulle vara gott att äta nåt iaf.
Imorgon och på Söndag ska jag ju jobba, men vet inte riktigt vilka tider än.. Men får ringa, eller så ringer väl hon antar jag.?
Vilket fint väder vi har haft idag då, blåst lite men det gör inget. Hoppas sommaren kommer på riktigt snart!

Nu ska jag nog plocka upp lite här, mycket saker framme..
Kyss

SEN MORGON..

GODMORGON, allt bra med er idag?



Vaknade inte förens 12 idag ungefär, blev sovmorgon för mej : ) Kankse för alla timmar med shopping vi spenderade i Karlstad igår. Hjärnan blir lite trött av allt gående och kollande på kläder ! Idag har jag iaf bilder att lägga ut så ni ser vad jag fick med mej hem, fick 4 par örhängen, 3 cardigan, 2 par skor, en kläning och ett par solglasögon för under 1000en lappen : ) Man ska heta Marie Dahlberg och vara ute och shoppa. När jag än är och handlar kläder så hittar jag masso med saker på rean, nästan enbart på rean. Så får ju med mej dubbelt så mycket kläder hem.  Här kommer bilderna iaf.











Där har ni allt.
3 koftor från JC, en mörkblå, en grå och en rosa/lila. 99:-, 99:- och 50:-
rosa kläning Hm 98:-, solglasögon 49:-
4 par örhängen 25:-/st från Ur & Penn
2 par skor från Skopunkten 299:-/st
Plus min frukost  : ) haha, en smörgås med Pepparmix på, det är heaven ^^ Äter ju inte smör och ost så får ta det jag har, men det är det bästa jag vet.

Så det blev ju precis under 1000 :- detta, men fick allt ganska mycket tycker jag. Är väldigt nöjd med mina köp..
Ringde den andra veterinären i morse, för det var ju bara teöefon tid mellan 8-9 i morse, men såklart var han ledig idag.. SKRÄLL.. Men får ringa tillbaka på Måndag då helt enkelt och hoppas han är där då..

Nu ska jag och min vän Jonte ut på promenad på Hannebol. Han har även skaffat sej en blogg på Aftonbaldet, ska länka han sen så ni får gå in och läsa om han!
Ha en bra dag nu i solen !

Kyss      ♥


HEKTISK DAG

Ojoojoj, dagen blev inte som den var planerad iaf!
Var ju meningen att jag och Jonas skulle ut och gå i förmiddags, men precis när jag skulle åka bort till han så ringer Lina och undrar om jag ska med till Karlstad, och det var ju inge snack om saken. Hem, bytte kläder och åkte till Lina på mindre än 5 minuter : ) Sen åkte vi till Säffle och hämtade Marie och prata lite med pappsen, fick godis ^^ Mummaaa.. Sen drog vi iaf iväg, in och parkera i Mitt i city. Gick där från typ 2 till ungefär halv 6, sätte oss i bilen och drog ut till Bergvik, in och shoppade där också. Men när klockan var kavrt över 8 fick vi allt åka hem. Men inte raka vägen hem inte, in i Säffle så vi kunde sola i typ 10 minuter var innan det stängde där : ) Sen hem, tog min bil åkte till Jonte en sväng, sen hem. .Så nu ÄNTLIGEN är jag hemma. Känns som jag inte har vart hemma på jätte länge.. Min kamera dog nyss när jag skulle ta kort på allt jag köpte, så det får ni vänta med tills i morgon så kameran kan laddas i natt.. Köpte mej inte så mycket men lite smått och gott blev det allt. Lina fick sej en inflyttingspresent som bestod av ett par höga pumps : ) Hahah, bättre än blommor det ^^
Nu ska jag hoppa i sängen, ska upp 8 i morgon och ringa den 3e veterinären och hoppas på lite billigare pris där.
Fredag i morgon, weeeieiieie !! Roligt roligt : )







KOLLAT...

Jag har ju bestämt att jag och Henrik ska åka utomlands till hösten när vi har vart ihop i 2 år.. Kollade lite resor nu och hittade till Turkiet i 8 dagar för 6500:- för 2 personer : ) Hur billigt är inte det då? Så den får jag nog boka idag!! Weeei, fan vad jag vill utomlands, mest för att sola och bada. Supa kan jag göra i Sverige ^^
Jag är ju inte så haj på detta med kartor och land osv så jag fick kolla upp vart i världen Turkiet låg, men det tog ett bra tag innan jag hittade n bra karta, men nu vet jag iaf vart det ligger! Nere vid Cypern ? : ) Typ..
Men nu ska jag få på mej kläder sen ska jag gå till garaget och hämta min bil som Henrik hade tagit i morse, sen bort till jonas öfr promenad idag igen. 6,5 km får det bli : ) Hurtig bullar vi. Men ska försöka att inte äta godis idag, undra om jag kommer lyckas!
Ska bara in och betala en räkning som jag fick i Måndags : ( Buuhuhu..



Längts ner till Höger  : ) Dit ska vi!! 


HEJ!

Nu har jag suttit här vid datorn och kikat runt på alla bloggar som jag läser ! Vaknade lite efter 10 för jag var så jävla pissnödig : ( och jag försökte somna om för jag var så trött och ville inte gå upp för att gå på toa, låg och vred och vände på mej ett bra tag, men sen gick det inte mer, så det var bara att gå upp och sätta sej på toa. Efter det gick det ju inte att somna om, då va jag ju tvär vaken... Skräll.. Kankse bra att jag kom upp i tid. Ringde veterinären i morse för jag skulle höra när man kan sterelisera katten och vad det kostar.. Var lite för dyrt för oss, kosta ju fan 1100:- Då skjuter jag henne hellre. Nerrå, men faan alltså, varför är det så jävla dyrt? Åååh, jag som inte har några pengar och knappt Henrik heller...
Men men, vi får se vad vi gör. Måste ju finnas billiagre någonstans.





Godmorgon på er : )






Vad blir det idag då tro? Henrik är i garaget och kommer vara där hela dagen, försöker få tag i Lina men hon sover nog eftersom hon inte svarar. Får ringa henne sen. Jonas är inte inloggad på msn så då antar jag att han också sover. Men han kan jag nog ringa och väcka nu : ) Om vi skulle ut och gå, men kankse skippar det nu när det har vart så jävla dåligt väder, säkert massa lera och grejer på spåret..

På måndag ska jag iaf till Götebog till Josefin, skicka lite sms me henne nyss eftersom det inte blev Göteborg föra veckan då.. Ska höra om Lina ska med också, men hon jobbar säkert.. Får nog kolla så jag har några pengar också : ) Kanske billigare att ta bilen fram och tillbaka? Hmm, litar jag på mej själv så jag vågar köra inne i Göteborg? Hmm, får nog bli tåget va ^^
Men nu ska jag nog äta lite frukost, köpte ju faktikst bröd igår för omväxlingsskull : ) Kankse kan ta lite yogert och cornflakes till ! Mummms.
Hörs sen my friends!

FÖR SENT...

Nyss kollat på Sex and the city : ) Före det var det Fråga Olle och Playmates of the playboy mansion, eller vad det heter. Det är rolgit det!
Passa ju Alva förut idag, hämtade henne vid 6 tiden så åkte vi hit för hon skulle bada, så vi packa ner hennes nya simglasögon, morgonrocken och bikini toppen ! Så här får ni lite bilder på henne  : ) Såååå goooooooo!











Hon är så underbart söt : ) Hon tyckte att morgonrocken va lite för liten bara, hahah!




Nu ska jag och Henrik snart lägga oss, han är ju ledig i morgon så idag blev vi uppe lite längre än vanligt! Så vi har lagat oss lite mat och myst i soffan. Men han ska allt upp 7 i morgon också, greja med bilen hela dagen och sen tydligen till Arvika och köra med den om han hann klart, testa före han ska till Rudskogen.. Då blir jag själv i morgon kväll, va hittar jag på då tro? Millas dörr står nog alltid öppen för mej : ) Annars kanske jag skulle ta och städa här och få bort tätten sen igår.. Jaja, det löser sej !
 Ska iaf upp i morgon vid 8 och ringa veterinären i Säffle, va telefon tid mellan 8 och 9 så det blev ingen sterilisering idag heller. Men iomorgon hoppas jag att jag kan åka dit, kankse kan passa på att sola då, katten får stå i bilen då men : ) Hahah, kanske inte kan göra så mot henne !

Nu blir det att borsta mina tänder och sedan byta om till nattkläder : )
Imorgon skah jag och Jonas ut och gå samma runda igen, bra om vi fortsätter att göra det varje dag tycler jag. Så man slipper vara ute och gå själv. Blev ingen spring tur idag dock.. Men tar igen det imorgon!

Godnatt på er!

GOD EFTERMIDDAG

Jag och Jonas tog allt ett varv på Hannebol, 6,5 km rättare sagt. Men vi gick då, Jävlar att springa där... Typ bara uppfär känndes det som. Ojoj, inget jag ska ge mej på. Men det tog oss 1 timme att gå där, så det gjorde vi bra- Efter det åkte vi till Ica och handlade lite, sen ut till Profab restaurangen och käkade mat. Nu ska jag snart bort och passa Alva, så blir där typ hela kvällen nu.
Men ska ha med mej kameran så jag kan ta lit ekort på Alva idag igen : )

Ha en trevlig kväll ! !


SKA BARA...





Dricka tee innan jag får på mej kläder. Sen ska jag och Jonas Forran ut och gå 6,5an på Hannebol : ) ojoj, orkar vi det, det kommer ta evigheter !!!
Sen får det bli at åka och handla efterd det, sen hem och käka frukost.


MORNING

Tog mej sov morgon idag som jag skrev igår : ) Fast har allt vart uppe en stund nu.. Vaknade vid 12 snåret typ. Så nu ska jag snart hoppa i duschen och få på mej lite kläder.. Men vet inte vad jag ska hitta på idag. Ska passa Alva sen vid 6 tiden ungefär. Men före det? Hmmm,,, ingen aning. Ganska fint väder ute idag med, kankse skulle åka någonstans och lägga sej och sola? Men vart, går ju inte här utanför direkt.. Kankse upp till Mamma. Hm, det orkar jag nog inte.
Onsdag är det idag, Henrik är ledig imorgon. Han måste bli klar med bilen innan helgen sörrni, då ska han iväg någonstans med den. Så ikväll ska vi mysa, laga mat och kika på film typ : ) Så jag ska palla mej ner till stan snart, kankse ska ta en promenad dit? Hmm, hade vart skönt.





Härligt att klockan snart är 1 och jag sitter fortfarande i morgonrocken : ) Underbart säger jag ^^

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ner mot stan !

OJ

Förlåt alla för dålig uppdatering idag : ) Men har verkligen inte hunnit med det idag. Har haft fullt upp sen jag steg upp ur sängen i morse ( alldeles för tidigt för min del )




Började med att jag gick upp9 för att åka till Milla, men va tvungen att gå ner med tvätt innan jag åkte. Så va vi ju hos tandläkaren med millan och det gick allt bra. Men jag åkte hem efter det, sen åkte jag allt tillbaka till Milla. Åkte till Reine & Werra en liten stund efter det för att hämta Alva. Då blev det en sväng på stan, Ica, körde Patrik, tillbaka till Ica och mötte Emma & lilla Elsa, Monkan & lilla Tindra. Massa mas och bäbisar men fick iaf tillslut mat som vi åkte hem till Milla och laga, köttfärssås och spagetti blev det : ) Mummms, sen lekte vi massor med som små. Jag, Alva, Milla, Ebba, Monkan, Tindra, Emma & Elsa.. Ojojoj säger jag bara. Om en skriker börjar alla, om en bajsar ska dom andra bajsa : )
Blev en liten promenad efter maten, men jag och Alva tog min raggarbil och åkte, eftersom hon har haft feber så inte så bra om hon går alldeles för långt. Men mötte dom på stan och härja lite där, lekte i plantaget och plaska i fontänen ^^ Sen åkte vi hem till Millan igen för lite fika, glass, saft och dammsugare ! Sen körde jag allt hem den lilla Alva, så drog jag, Lina och Marie till Säffle, solade lite och Lina tog en glass på Mccan så där blev vi sittandes en stund. Sen äntligen hem. Men drig ut och sprang direkt typ, efter det har jag bara suttit framför tvn. Men känner att dagen har varit alldeles för lång för mej : ) Så imorgon ska jag nog ta ut sovmorgon, minst sova till 12!!!! Måste kastrera katten i morgon, nu går det inte mer, hon skriker och skiker bara här... As jobbigt. Så nån som är sugen på att åka med mej till Säffle så säg till!!

Yes, min dag har ni där i ord, här kommer det i bilder!


Alva försöker sej på en sån där mag tränare : ) ( byxorna lite långt ner )


Lilla Elsa


Tindra


Glad Tindra


Ebba får smörgås : )


Hahha,


Puta med rumpan kunde hon iaf : )


Lilla Tindra igen, med morgon frisyr ^^


Så söt så !


Alva fick en liten damsugare av Milla att leka med, byxorna fortfarnade långt ner  : )


Tindra drog ut all jord från blomman som Alva mer än gärna dammsög upp : )




Yes, där har ni alla barnen : )
Kan ju säga att dagen har gått väldigt fort ändå, fast att den har varit lång. Va kul att träffa Monkan och Emma, det är ju inte för ofta så att säga. Får allt göra det oftare nu i sommar!









Där har ni Monkan och Emma  : )

Nu måste jag ner och hämta tvätten, varför alltid vänta tills sista minut med det ?? Ååååhh, sen ska jag slänga mej i sängen med Henrik, han har nog redan somnat när jag kommer dock! Men jag kan mysa med han ändå!


Hörs i morgon när jag vaknar!
Godnatt



IVÄG

Ska ut på springtur här bak i skogen, så är hemma om en stund igen. Då blir det mycket uppdatering om dagen, plus massa bilder  : )  Hold on!

HELLO

Goddag på er !

Jag har precis kommt hem. Jag skulle ju passa Ebbisen medans Milla va hos tandläkaren, så jag åkte dit i morse vid halv 10 tiden, så tog vi oss en promenad ner till stan : ) Så följde vi med in och satt och vänta på henne. Efter det tog vi oss en promenad hem igen, så åkte jag hem. Måste byta om till lite mindre kläder, eller bättre än min adidas dräckt som jag har på mej nu, blev lite varmt. Ska slänga in en till tvätt i maskin sen ska jag tillbaka till Milla & Ebba, så blir det nog mer promenad i det fina vädret. Kanske lite fika i parken.
Jag ska även hämta lilla Alva om en stund har jag tänkt mej, ska ringa Reine strax och höra om jag ska komma bort ! Men dom ligger ju säkert och sover, dom hade legat i sängen till 2 igår sa han : ) Hahah..
Ska skynda mej lite : ) Måste köpa med frukost !

Ha en bra dag!




KVÄLL

Nu har jag och Henrik precis käkat lite kvällsmat, det händer inte ofta här i huset! Eller kvällsmat och kvällsmat, mer vanligt mat, middag.. Vi käka ju en toast uppe i Gustavsfors förut vid 2 tiden, sen har vi inte ätit något mer, så blev jag så sugen på en grej som familjen Nytomt alltid gjorde förr när vi va där och härja  : )





Mummms, taco chips bara, sen stekte jag köttfärs med massa taco krydda och sen lite riven ost på det :  ) Hur gööt som helst, perfekt kvällmat detta : )


Som sagt var vi ju i Gustavsfors förut idag, hämtade lillebror Fredrik på skolan i Bengtsfors, sen åkte vi hem och käka toast, och spela guitarr hero. Jag fattar inte att jag är så JÄVLA SÄMST på det, det går inte ihop för mej. Det går inte , klara en på EASY liksom.. Ojojoj.. Tråkigt spel helt enkelt!
När vi åkte hem svängde vi in till Monkan och Putte, Henke skulle ha nån bil grej så jag lekte lite med den lilla Tindra : ) Huuuuuur goo? Så himla söt är hon, kröp omkring fort som bara den, över allt, lekte med massa leksaker samtidigt, skrek ist för att prata och skratta jätte mycket ! Ååå så goo hon är. Vi bestämde även att hon & Tindra, Emma & Elsa skulle komma till Åmål nån dag här i veckan så vi kan fika med bäbbarna. Myss pyss..


Va inne på facebook och kolla lite nyss och gjorde en sådan där quiz eller vad det är för skit som är där.. Jag hatar allt det där egentligen men såg en " Hur mycket Åmålsbo är du" eller något liknande : ) Här är resultatet ^^



Haha, det blev iaf.
DU ÄR EN ÄKTA ÅMÅLSBO : )
DU HÖR HEMMA I ÅMÅL, KOMMER ALDRIG HÄRIFRÅN.


Jag som alltid har sagt att jag kommer bo här resten av mitt liv, där fick jag det på papper också : )
Nu ska jag hoppai duschen ( för 2a gången idag ) fast inte ensam nu denna gången!
Sen blir det nog att sova.
Jag ska ju upp tidigt i morgon, eller jag ska passa Ebbisen på morgonen, Milla ska till tandläkaren vid 10.. Så då tar jag lilla gullungen ! Efter det ska jag passa Alva en stund, träffa på Reine & Alva på Ica förut och det va så länge sen jag träffa gummsan så tar henne en stund i morgon så vi kan leka lite !
Måste kastrera katten också, får se om jag hinner det i morgon.. Troligtvist inte : )
På Onsdag-Torsdag ska jag kankse med mormor och mamma till Torsby och sova över. Men inget bästämt än.


Nu skriker han efter mej så bäst att gå : )
Hörs i morgon !
Nattie



SNABBIS

Jag ska precis dra mej iväg till Lina nu, vi ska ut och gå i kvällssolen : )
Men uppdaterar mer sen om min dag !



VARMT



Kom typ nyss hem, tänkte ju mej en morgon promenad, men så kom jag på att jag kan dra till skogen här bakom mej och springa lite, så först tog jag och gick ett varv som lite uppvärmning och sedan sprang jag en bra bit : ) Va riktigt kämpigt och svettigt. Så nu fick jag slänga av mej byxorna för dom är vindtäta och sånt där smått "nät" i dom, som klibbade sej eftert benen på mej!
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, men får sitta och eftersvettas klart först..
Henrik kommer nog snart hem han också, ha måste med duscha innan vi åker.
Konstigt väder det är ute : ( Pisshett nu när jag va ute och sprang, plus att solen lyste typ hela tiden. Men nu blev det jätte molning och lite grå-svarta moln... Men men, när kommer det fina vädret tillbaka kan man undra?!






Jag känner för att ta ett bad, kankse ska göra det och ligga i tills Henrik kommer hem :  ) Hade vart skönt det, men frågan är om jag har tålamod och ligga där så länge, ligger oftast bara 10 minuter och sen får det vara bra.
Har inte duschat mitt hår sen i Lördags och det är fortfarnde "som ny-duschat" så vill egentligen inte duschade nu heller, men har ju vart ute och sprungit så är lite fuktigt i hårbotten. Konstigt att det är så mjukt och inte-fett när jag för tillfället använder Euroshoppers balsam som kosta mej typ en 5 krona på Ica.. Kankse får bli det nästa gång me : )  Hahha! Så det kan jag starkt rekomendera ^^

Duschen väntar på mej nu, blir inget bad.
Hörs sen !


GOD MORGON!

Har precis kommit upp ur , så nu ska jag ut på morgon promenad :  ) Eller om jag ska gå och hämta bilen och åka till Hannebol och springa? Hmm, får se vad ja gör, går ju ändå förbi garaget vilket som. Henrik är ledig idag, så han åkte till garaget vid 7 i morse han.. Orka va uppe så tidigt när man är ledig ^^ Kankse en annan också skulle börja med, eller kankse inte rikgtigt så tidigt men. Idag tycker jag att jag är uppe i tid. tfaktikst klockan på 10.00 för jag skulle ringa till Vårdcentralen, men tar det i morgon ist för vi ska ju till Gfors sen, och då får vi åka vid halv 1 typ och jag kommer säkert inte få någon tid innan dess skulle jag tro. Bättre att ta det i morgon när jag är helt ledig...

Men men, nu ska jag palla mej ut iaf, tar nog en promenad nu bara och sen ikväll får det bli en spring runda : )

Byeee

DÅ ÄR DET SNART NY VECKA

Söndag kväll redan. Helgen har gått ganska så fort tycker jag, även om jag har varit nykter. Men tur att man inte har ett jobb så man slipper tänka på vad det är för dag : )
Men ska dock jobba till helgen, Lördag och Söndag. Så det blir ingen marknad i Säffle att gå på för mej.. Buuhuh, men men, den kommer ju 2 gånger om året så.
´Nu har Henrik precis gjort varma smörgåsar i ugnen för jag gjorde toast förut i en sån där maskin, eller järn eller vad det heter. Men han blev iaf så avensjuk så han med fick göra sej ett par !
Annars ikväll har vi inte gjort nånting, jag har legat framför tvn och han suttit här vid datorn..



Min kvällsmat. 2 toast och ett glas vatten  : )  Snusen är INTE min !


Yes, ja har ju haft munsår denna veckan och nu har det övergått till ett stort sår bara och självklart kan jag inte hålla mina fingrar därifrån. Det slutade med att jag fick sätta ett stort plåster över det för det rann blod : )





Hhaha, hur jag ser ut : ) Stackars Henrik som får stå ut med mej !


Ska allt hoppa till soffan nu och käka lite nacho chips !
Kanske ta mej några klunkar av Henriks cola : )
Ha en fortsatt bra Söndag det som är kvar utav dagen ^^


Kyss & Godnatt på er


WOOOPS










Skulle käka lite ostbågar men råka hälla ut halva påsen... Typiskt. Förut hade jag köpt en godis påse när jag skulle bort till Milla och när vi va ute och gick tog vi den med oss, fast då hällde Ebba ut allt  : ) Så man kan säga att det är 2a gången nåt blir uthällt för mej idag : )

Nu blire Wipeout eller vad det heter !

GOSSIP GIRL

GODKVÄLL !
allt bra?




Sitter och försöker kollapå Gossip Girl samtidigt som jag sitter här.. Men tycker inte att det är så bra mer på nåt sätt.. Kankse för jag inte har följt det nu på ett tag.. ? Hmm, men alla är iaf lika snygga, tjejer som killar.







Har precis kommit hem. Har vart hos Milla och hjälpt till med Ebbisen lite : )
Lekte och busa som vanligt lilla tösen. Gick ut och gick så Milla kunde gå till Adolfsberg och skriva in sej på datorn, sen ner till Ica och handla lite.
Promenad tillbaka och då tog jag pärlan och åkte hem. Tänkte städa undan lite, ska ju försöka hålla det rent nu i lägenheten.
Haha, här är bilder sen igår btw när jag körde Milla och Ebba till Conny : )    (min kamera börjar balla ur som ni ser )





Haha, lilla Ebbisen : ) Hon fick ta min plats medan mamma försökte få in barnstolen ^^ Hahha, ur söt !!
Funderar på om Ebba kommer få körkort före Milla? : )  hahah, hade inte förvånat mej !
Jag har sagt att jag ska lära Ebba att gå innan veckan är slut. Då får jag nog vara där lite mer om dagarna, vi går runt och runt i lägenheten nu men då håller hon i mej. Men ge mej ett par dagar så : ) Ja lovade även Millis att jag skulle ta med henne hem till mej nån kväll så hon får sova här så Milla blir barnledig en kväll!




Saker att göra i morgon:

Gå till doktorn

Ringa vaktmästaren

Ringa A-kassan

Gå till arbetsförmedlingen, eller maila iaf

Handla mat för veckan

Ut och springa

Jag och Henrik åker till Gustsfors

Söka jobb

Dra till Säffle och sola



Det får bli att gå upp tidigt i morgon alltså för mej : ( Man ska väl ringa Vårdcentralen nu mera och få en tid?
Säkert 100 saker till som jag behöver göra men detta är nog det viktigaste. Eller det jag kom på för tillfället : )
Nu ska jag sätta mej i soffan och kolla klart på Gossip Girl och se om jag fattar nåt !
Någon som vet om filmen på 3an ikväll är bra?? Somethings gotta give, galen i kärlek heter den. Kanske blir filmkväll idag då för mej och min Henke? Om han är hemma tills dess vill säga!


 
Me now, utan smink i stor pösig mjukis dräckt :  ) Heaven ^^







GODMORON!

Blev sovmorgon för mej idag : ) Sov till 1 ungefär. Och det behövdes nog känner jag. Nu känner jag mej helt utvilad i hela kroppen.
Igår då- Åkte hem till Jonas vid 18.00 tiden där Jonas, Robin k och Flipper va i full fest. Slutade med att Flipper blev så full så han somna ( före 20.00 tror ja ) Jonas och Robin satt och snappsa Fischermans. Sen åkte vi till Hajjen efter halv 9 nån gång. Va lite folk där som satt i ute tältet och drack. Men jag fick köra hem Robin och tillbaka, sedan hämtade jag Henrik och Karar som stog och vänta på mej. Blev en tripp till Lilla konsum för kvällsmat, hämta Milla och blev lite mer köring. Men kom iaf i säng till slut : )

Så idag vet jag inte rikigt  vad det blir, Henrik åkte till garaget tidigt i morse han  : ) Han orkar inte sova länge.
Jag ska nog fixa mina naglar tror ja. Kanske orkar med en spring tur ikväll eller i eftermiddag ?
Fick inga bilder igår heller, Jonas hade sin kamera, men blev nog inte så många bilder där heller har jag en känsla av.
Annars har det inte hänt något roligt. Mer än jag har orkat hållit mej nykter en helg ^^ Creeds for me. Blev allt väldigt grogg sugen igår när jag var hemma hos Jonas. Men eftersom jag skulle köra dom gick det inte !
Vad händer nästa helg då? Säffle marknaden, men ska nog försöka va nykter då också och spara mej till Lazze Stafans den 21 Maj?? ( det datumet? ) Om det blev attt vi skulle upp till Henriks syster och festa med henne? Annars blir det den 30 Maj då Milla ska ha grillfest hemma på gården med lite tjejer från gamla klassen : ) Kommer bli hur kul som helst det. Nu när hon har köpt sej en grill och allt, som dock står i min bil än : ) Försöker få tag i henne men hon svarar not... Hmm

Men nu ska jag nog göra toast och greja med naglarna : )
Ha en bra dag !





Mina naglar för ett tag sen, men inte riktigt så långa är dom nu, men på god väg !

STRESSAD

Nu ska jag hoppa i duschen och sen hem till Jonte, sedan vidare till Hajjen : )
Har lite smått brottom.
Ska ta bilder tills ikväll !

IDAG ÄR INGEN BRA DAG

Vaknade i morse och kände bara hur jag rapade äggsmak och när jag gör det vet jag att jag måste spy inom kort och kommer må piss. Och vips, där satt jag inne på på badrummet med toalettstolen i armarna och spydde som en gris. Inte en, inte två utan tre gånger spydde jag. Trodde att jag var klar nu efter 3e gången, men känns inte helt klat nu ändå : ( Varför? Nu ska jag gå till farbror doktor på Måndag och kolla min mage.. Måste ju vara nånting cp me den..
Men men, jag ska inte klaga. Synn bara att den goda maten jag laga igår inte fick vara kvar i mej  :  )
Jag behöver nog bara käka lite nu, känns som jag är helt tom innanför 6 packet ! Haha, ( Noooot )

Men jag var ju chafför igår natt. Va ju meningen att jag skulle åka dit för Jonases skull liksom, men han fick jag inte ens med mej hem : ) Han vet inte själv hur han kom hem! Men jag fick med mej Nisse och Jonas, så blev en tur till Tösse bygden också vid halv 4 snåret! Jag va hemma typ 10 i 4 så. Det har inte blivit många timmars sömn i natt för mej. Va ju hemma så sent, kolla på klockan vid halv 5 och hade inte somnat, sen väcka Henrik vid kavrt över 6, somnade om till typ 8.. Men härligt att vara nykter ikväll så kan ja sova gott i morgon ist!
Nu ska jag hämta Jonas och Flipper så blir det lite mat och shoppa paket åt Hajjen : )

Ha en bra Lördag !



SNART

Ska jag äntligen få åka iväg och hämta Jonteus i Säffle.
Har suttit här nu så länge så min rumpa har somnat : )
Nu ska jag sticka om en kvart- 20 minuter.
Hörs i morgon !'

Milla, details i morgon  ^^

NATT

Min kväll i bilder
















Då ska man sitta här tills klockan blir kvart i 2 så jag kan åka till Säffle och hämta Jonas och co.. Kollar på en film som går på tvn samtidigt som jag sitter här, filmen Loser är det.. Den filmen vi hyrde va ju as kass, eller vi kolla inte ens klart på den, inte ens en timme.. Va svin tråkigt, och det skulle var en komedi? Ojoj, vart håller världen på att ta vägen ? : )
Men nu är det ju bara typ en timme kvar, så det går nog fort. Bara att kika runt på alla bloggar : )

Imorgon får det allt bli en sväng på Hannebol, har käkat chips hos Milla, godis hos Milla, fika hos Lina och chips och ostbågar här hemma  : ) Är så jävla äckligt mätt nu, varför ska man trycka i sej massor när man är propp mätt? Det svaret kommer vi nog aldrig få..
Lördag i morgon, då blir det också att vara nykter för mej. Sen på Söndag drar vi nog upp till Henriks syster Marie och hälsar på. Säkert en sväng hos hans föräldrar också. tacos kankse? : )

Men nu får jag hitta på nåt så min tid fördrivs.




GOD KVÄLL : )

Nu kom jag precis hem efter att ha vart hos min kära gamle kompis Millan : ) Vi har kollat lit på tv, lekt med Ebba så hon har skrattat och hatt sej. Milla gjorde sej 2 burgare till kvällsmat och lite chips blev det efter det till filmen " Bring it on" Hahah, det va inte igår man kolla på den inte. Men jag åkte därifrån vid 9 tiden för att hämta min man i hans garage, så åkte vi en snabbis till Ica och hyrde oss en film " Burn after reading " Någon som sett den, om den är bra? Den ser inte så himla bra ut, men när man lämnar över det där med filmväljning till en kille så blir det inte så bra  : )







Efter filmen så ska jag hålla mej vaken ända till 2 inatt, då jag ska hämta Jonas och Nisse i Säffle, dom skulle ut där idag för det var nån utklädningsfest eller nåt på Harrys, eller man skulle klä ut sej till en skådespelare/artist tror jag han sa... Det får nog bli att ställa klockan på 01,30 i säkerthets skull : )



Lördag i morgon. Ska försöka ut och springa när jag vaknar och har kommit upp, sedan funderar jag även på att dra till Säffle och sola : ) 12 ska jag möta Patrik på Ica, jag ska klippa och färga hans hår ( på tiden jaaa ) Kankse en fika med Anna och hennes lilla son Neon. Hade vart mysigt och trevligt.. Kvällen ska jag spendera hos Hajjen, det ska bli hur kul som helst det, även om jag ska vara nyker. Henrik skulle antagligen på bio i Kstad med kusin hans så. Men blir nog att jag går till Hajjen lite senare än 7 tror ja, kan nog inte komma dit så tidigt och vara nyker, bättre att dom andra får dricka lite sen kan man knalla dit !

Ska hoppa i duschen med Henrik nu, han har tjatat ett bra tag så får offra mej : )
 Blir nog mer uppdatering senare ^^

Kyssss    ♥

MUMS

Nu har jag och Henrik precis käkat gorme middag, lagad av mäster kocken miss Dahlberg : )
Blev iaf kött, sås, aklyftpotatisar, sallad och baugetter. Blev hur göööt som .





Där har ni mateb : )  Haha, roligt att potatisen ser ut som typ äpplen.. Men det är iaf potatis och inga äpplen !

Nu ska jag bort till Milla en sväng och hälsa på !



Mee and my cat!



Byeebyee

EBBA OCH JAG !





Var ju barnvakt åt Ebba förut idag : ) Haha, hon va så snäll så, förutom att hon bajsa 3 gången på mindre än en timme. Det bara rann ur henne typ, jag mata henne precis när jag kom dit och det var nog det som rann igenom henne ^^ Men det gick allt bra. Farbror Jonas kom en stund och lekte, sen kom även Linisen så åkte vi till Ica och storhandlade. Hämtade upp Millan och åkte hem till Lina på inflyttningsfika : )  Mummma!


Hos Milla

Sitter hos Cammy Babe och passar Ebbisen : ) Det gr så bra så, hon har hunnit bajsa 2 gnger på 1 timme och inte lite bajs heller ^^

Men nu kommer snart lina hit så ska vi dra ner till stan och handla lite osv.
Bilder kommer det sen när jag kommer hem !

TRÖTT

GODMORGON SUNSHINE, allt bra idag?


Idag ställde jag klockan på 10, men trodde att jag skulle vakna innan, men det gjorde jag inte.. Plus att när jag vakna var jag jätte jätte trött.. Känns som jag skulle kunna sova massa timmar till. Men bara att palla sej upp. Jag ska ju bort till Milla om en timme typ för att passa den lilla Ebbisen så mamma kan få jobba lite. Jag och Jonas ska ta en promenad ner till stan då för att leta efter en present till Hajjen. Sen blir det nog lite fika. Handla kött, potatis, sallad, gurka, fetaost, olja och massa mer inför kvällen : ) Kommer bli hur mysigt som helst.

Nu ska ni ¨få bilder från mitt handlande igår. Men ni får bra bilder på kläderna.



En turkos? tubklänning ( köpte en lika dan som den svarta som jag köpte för ett litet tag sen ) från hm 149:-
En "byx-dress" från hm 98:-


Fick satsa på en vit bikini i år från hm 149:- och 98:-


2 par örhängen från Gina Tricot 19:-/st ( Marie hittar alltid rea saker )
Toffsar från Hm 19:- ( i think )

Köpte även ett par nys solglasögon igen. Dom här blev jätte bra : ) Men dom ligger i bilen så dom blir det inge kort på. Köpte även från Ikea : 5 vita handukar, vita nya gardiner och ett nytt beight/orange duschdrapperi.
Från Rusta: Köpte sköljmedel och shampoo där bara!






Sådär, då fick ni se detta : )
Jag ska nog snart få på mej lite kläder och käka lite frukost. Tänkte ta en promenad till Milla, men frågan är om vädret håller. Ser ut som om det ska börja regna precis när som helst. Fyy fan va tråkigt när vädret är så här. Men det är ju perfekt för att sitta hemma och äta god mat, godis och film däremot : )
Ska kankse hämta Jonas och Pållen i Säffle inatt, Jonas ville ut men hade ingen skjuts så jag får bäl ställa upp. Henrik ska ju upp i morgon och jobba så då kan jag lika gärna köra sen i natt när han sover. Men han visste inte än hur dom skulle göra..

Uppdaterar mera senare under dagen.
Have a nice day.




HÄRMAPA

Fick göra som LonaTrogen ( hon som för övrigt ska hjälpa mej med min design här fram över )




5 saker du inte visste om mej:

  Jag har varit kär i Marilyn Manson som yngre.

•  Jag har piercing i tungan och ena bröstvårtan, har haft i naveln och läppen och nästa gång ska jag ta i klittan, och det snart ; ) Plus att jag tar alla mina hål som jag har i öronen själv.

• Jag har aldrig testa knark ( belivi it or not )

• Jag vill bli blondin.

• Jag hade magkatarr när ja var typ 10 år som man oftast får som vuxen för man stressar alldeles för mycket.




Han är faaaaan inte så pjåkig ändå hörrni : ) Kankse får ta upp det där igen med att lyssna och fall in love with him <3






Njaa, där fick ni lite saker. Ska försöka slänga in denna lite då och då så ni får lite info om mej som ingen vet : )

GODNATT PÅ ER !


SNART LÄGGDAGS

Får visa bilder av mina inköp i morgon ist, orkade inte ta kort idag, och allt ligger inne i sängen nu där Henrik sover..






Här är mina älsklingar : ) Henrik sover med henne på sej varje kväll, hon lägger sej där varje gång han lägger sej i sängen, har hon gjort sen vi fick henne. Så söttaaaa så.. Då sover Henken gott med Boo Boo på sej!
Jag ska allt slänge mej i sängen jag me strax, men kommer precis från duschen så får vänta så håret hinner torka lite, blir så jävla kallt på kuddarna och för huvet när jag vaknar på natten och det  fortfarande är blött.. Mitt hår är liksom blött när jag vaknar på morgonen.. Hmm, konstigt detta med hår !
Blev inget handlat heller, jag fixar det i morgon på dagen.
Jag ska även passa lilla Ebbis imorgon på dagen, Milla ska och jobba ett par timmar. Då ska jag och Ebba och farbror Jonas ner till stan och kolla efter present till Hajjen-Bajjen : ) Sen blir det kankse fika för mej och Milla, sen hem för att laga gorme middag till Henke, eftersom vi ska ha en mys kväll ^^



Det är ju Sex and the city nu som jag kikar på över axeln!
Nej, jag får nog kika runt lite på internet nu, kolla lite på SATC och sen hoppa i sängen.
Sov så gott !


YES



Hemma igen, va ju borta på Hannebol och skulle kolla på lite fotboll. Henriks lille bror David som spela : ) Blåste som faaaan verkligen, så Henrik fick stå där själv så tog jag en runda i skogen. Klara av 3,5an idag igen, men va ganska jobbig.. Sen fick jag köra tillbaka Henrik till garaget igen, han ska va där en stund till sen ska jag hämta han så får vi åka ner och handla. Oj va länge sen det va jag var på Ica : ) Haha, har inte handlat nåt på hela veckan tror jag?!
Men ska handla lite saker inför imorgon. Då ska jag och Henrik ha en mys pys kväll : ) Jag ska laga mat tills han kommer hem, kött, sås och hemmagjorda klyft potatisar ( milla, behöver lite hjälp här ) Och sen ska vi bara kolla på film och lata oss hela kvällen. Ska bli underbart faktikst. Länge sen vi bara va med varann så <3

På Lördag ska ju Hajjen ha 18 års fest : ) Kommer bli kul kul. Jag ska allt dit, ska höra om Henke kan följa med. Vi ska ju vara nyktra iaf, så såklart han kommer få följa med ^^ Ska ner till stan i morgon och leta upp något bra till henne. Jag vet vad jag ska köpa men inte rikigt ändå. Jonas, du kanske ska vara med på min för Lina ska nog inte med, hon jobbar. Men det tar vi imorgon !



Tur att jag ska hålla mej nykter, annars hade det nog blivit väldigt mycket dans för våran del : ) Hahha, jag och Hajjen dansar alltid ^^ 







Sådär jag, blev ett inlägg nu med. Glömde ju kameran i väskan som ligger i bilen, så korten kommer sen dom. Den som väntar på nåt gott.. Eller hur man säger? ! !
Men nu ska jag kolla runt lite på interner för att få tiden att gå. Sen hämta Älsklingen, handla, duscha, mysa och sova!





: )

Har precis kommit innanför dörrarna hemma, var ju med Lina och hennes pojkvän Danne till Ksrlstad för lite shopping. Va på Elgiganten, Rusta, Siba, Gina, Hm och Ikea : ) Blev lite inhandlalt för min del, men inget jämfört med Lina.. OJoj, hennes kort går hett..  Men ska slänga upp bilder sedan för jag ska iväg till Hannebol nu starx, Henriks ena lillebror är här och spelar fotbollsmatch. Jag funderar även på att ta mej en spring runda då när man ändå är där.. Fast det blåser så förjävligt : ( Så lilla jag blåser väl bort ^^

Är hungrig. Har bara käkat en naturell hamburgare på Mccan förut när vi kom till Kstad, vid 12 eller 1.. Får slänga i mej lite yogert och flingor nu då.
Känner mej lite yr också, men är nog för jag har druckit så dåligt dom senaste dagarna..
Får dricka i mej ett stort glas med vatten nu också : )





Skriver mera sedan när jah kommer hem.

VÄNTAR

Nu sitter jag och väntar på Lina och Danne, och kom inte och säg att tjejer är sega för nu är det han vi väntar på.. Ååå, seg danna ja : ) Så nu fick Lina åka ner sjävl och hämta mej !




Tog bilden av Monkans facebook!



GODMORGON!

Har precis kommit ur duschen nu.
Va meningen att jag inte skulle åka med till Karlstad men åker nog med ändå, behöver lite blommor och grejer och sånt finns ju billigt på Ikea, plus lite små saker..
Men Godmorgon iaf, har lite brottom nu för vi ska åka 11...
Tar med kameran och får se om det blir några bilder under dagen !

Ha en fin dag !


NYSS HEMKOMMEN!

Jag har precis kommit innanför dörren. Jag fick åka med Henken till Mellerud för han skulle greja med en lastbil som hade stannat efter vägen eller nåt. Min älskling är ju en väldigt väldigt bra lastbilsmekaniker ( den bästa här omkring ) Så självklart ställde han upp för denna stackars kille och åkte dit, men han ville inte åka själv så jag åkte gärna med. Älskar att åka bil : )
Så åkte vi till en mack där och köpte lite mat, jag fick mej en french hot dog, utan sås och Henrik nånting med sån där äcklig västkustsallad. Smaka sådär, kunde lika gärna ha vart utan men..

Imorgon drar jag, Lina och lilla Ebba till Karlstad och shoppar : ) Lina ska till Ikea och sen får det nog bli en svän gpå Bergvik eller in till stan tror ja. Milla skulle jobba antar jag, skönt för henne att va lite ledig. Vi ska visa Ebba hur man shoppar så hon kan lära mamma : )  Hahahha!

Yes, nu får vi hoppa i säng. Ska åka vid 11 och jag tänkte om man skulle hinna ut och springa före.. Men får se om jag orkar det, eller orkar gå upp i tid är det jobbigaste..

Ha en trevlig natt <3

VART DUKTIG FÖR DAGEN

Jag har precis kommit hem från Hannebol, drog dit med min lilla pärla till bil för att ta en springrunda i skogen. Ojj thiit va jobbigt det var idag alltså.. Kankse är för jag har suttit ner precis hela dagen typ, inte rört mej någonting och sedan ska jag tvinga mej ut och spring 3,5 an : ) Men klara det gallant, tog tid denna sången och jag sprang ivög 03 och var tillbaka i bilen 27 ( minuterna alltså ) Så det tog mej 24 minuter att kanlla runt där. Vet inte om det är bra eller dåligt, men det ska iaf bli bättre. När man har sprungit den rundan ett tag kankse man kan testa på 6,5 an : ) Hmm, men det får vi nog  vänta på ett tag.. 2a gången idag liksom och jag börjar redan planera att spring det bubbla.. Hmm, lung Marie !

Nu ska jag nog sätta mej i soffan och kolla på lite tv. Är rent hus och Roomservice nu, inget är specielt bra men kan vara kul att kolla på Rent hus. Dom är ju så sköna dom 2 tanterna som har det eller kvinnorna kankse man ska säga : ) Dom skulle behöva ha kommit hit igår ( före jag städade själv då ) Fast iof, det finns ju sånna som har det värre har man ju sett, här va det nog fint i gämförelse med vad vissa i det programmet har !




Så här såg ag ut när jag kom i skogen : )


Nu blir det soffläga för mej !

EFTERMIDDAG

Mer än halva dagen har gått idag med :  ) Jag har inte gjort någonting heller.. Hmm, känns inte så himla bra att bara legat hemma.. Men känner ju sej så himla tråkig, sleten, trött hela dagen.. Men men, som sagt jag har munsår och då visar jag mej inte ute : ( Buhuhhu..
Just nu kollar jag på Sex and tha city, å fyyy va bra det är. Va ju jätte länge sen jag kollade på det nu, hade glömt bort hur bra det var. Massa snygga sjömän är med idag också ; ) Får allt ta och ladda ner alla säsonger och kolla på. Väntar spänt på den nya filmen som ska spelas in med, hoppas den blir lika bra som den första : ) Även alla Gossip Girl avsnitt, kollade ju inte i början och nu har jag allt missat ett par avsnitt.. 





Alla lika snygga : )



Nu väntar jag på att Henrik ska komma hem, han har vart i Tveta och hämtat hanses huv till bilen eller nåt. Färdig lackad och allt, och nu är han hos Jonas och hämtar innertaket.. Så han borde komma hem när som helst. Vill ha hem han så han kan bränna ut filmerna till mej, så kan han dra till garaget sen : ) 

Vilket väder vi har ahft idag : ( Konstigt, soligt ena stunden sen regnat och nu helt mulet..  Hm, hoppas det blir bra väder i morgon för då ska jag med Lina till Ikea och handla lite, funderar ju på att köpa säng och gavel. Men Jonas den smarte kom på att vi måste ju ha med kärra och bil med släp. Undra om Lina har tänlt på det, tyckte att hon sa att hon skulle köpa säng också..  ? Hmm, det tar vi sen det, hon jobbar nu så hon borde ringa när hon är hemma. Måste och kolla på lägenheten nu när dom nästan är klara med den : )


Har precis käkat i mej 2 korv i bröd : ) Mmmumms, det är gott det. Me pommeskrydda eller grillkrydda på, underbart!
Krydda är det bästa som finns det, helst starkt ock pepprigt. I like ^^
Här i lägenheten är det fortfarande rent efter att jag städade igår, brukar inte vara längre än 1 dag när vi väl har städat. Men nu ska vi allt försöka ha det så här.
Kan nån fixa ett jobb till mej så jag kan ta ett lån och renovera här ?? : )  Jag är redan trött på att gå hemma efter 3e lediga hemma dagen...
Jaja, får se om jag får något svar av jobben jag har sökt först.



 


TIDSFÖRDRIV

EN LISTA




Vilken svordom använder du mest?
Helvete eller Faaaan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06,15 ( enbart för att få upp Henrik )
Var köper du dina matvaror ifrån? Blir Ica det, går ingenstans utan Ica kortet !
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Är jag full så ska jag vara med, annars är jag nog den som tar.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ojjj, kankse inte köpa nåt, men göra i ordning min lägenhet, ny dator, ny mobil, kläder you name it.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Hmm, njee det har inte någon hunnit med än : )
När var senast någon stötte på dig? I dont remember.
Vad åt du till middag senast? Middag senast, räcknas yogert och cornflakes som jag käkat i 2 dagar? Annars är det pizza i Söndags..
Kan du vissla? Både in och ut : )
Tittade du på tecknat när du var liten? Jo då det gjorde jag allt. I massor antar jag också.
Äger du några popband t-shirts? Yes, eller har en orange Spice Girls tshirt som jag för övrigt använder än idag!



När flög du senast? Första och senaste gången var till Cypern med Josefin, Augusti 07
Pratar du några andra språk? Svenska och engelska.
Har du gråtit offentligt? Ja såklar jag har det, här om dagen senast..
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, både tattoo bakom örat, på sidan av magen/bröst/höft, ryggen. Oc piercing i andra bröstvårtan, även dermal Anchor funderar jag att göra.
Vad har du med dig in på bion? Massa godis och popcorn, antagligen en vän, min kille att se filmen med.
Vad har du för väder? Mulet typ, med lite sol och lite regn
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Hmm, inget. Eller något med barteknik eller liknande.
När sov du senast på golvet? Det va allt ett bra tag sen nu, men senast när man va full någon gång antar jag !
Vilken är din favorit drink? Redbull vodka ( okej eoru shoppers energy drink är det väl ist för Redbull då men )
Gillar du din boendesituation? Hmm, boendesituationer? va är det..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Jag behöver min skönhetssömn : )
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Kan säga att det inte finns något inbokat på mina dagar just nu, men annars är jag jävligt stressad av mej.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nje det kan jag inte påstå.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Ojojjo, blir fan 23 då...
Tror du på liv på andra planeter? Nje, det vet jag inte, tror inte på något eller någon..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Allt blir bättre i morgon.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja det tror jag nog att jag skulle, eller jag vet att jag skulle det.
Tycker du om att krama folk? Självklart  : )
Äger du en digitalkamera? Oja, men får nog bli att införskaffa mej en ny innom kort. Den är inne på sista ronden nu.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen  
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nje, det tycker jag inte gör något, bara att ringa upp själv då kankse om det är viktigt. Jag vet ju själv va dålig jag är på att ringa upp när jag säger att jag ska göra det.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ååå nej, klarar mej inte utan kött. Ingen måltid utan kött tycker jag.
Är du mörkrädd? Inte ett dugg faktikst, har inget emot det.
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen sjävkklart !!! Hmm, Ica kortet ; ) och pengar typ.










Mums,    "redbull vodka" Det är fina saker det.. Som ni ser på bilderna är det alltid en billig variant av Redbull : ) Yes, jag är snål. Men tycker det smakar bättre än riktig redboll !




PIRATEBAY ?

Funkar inte den sidan mer? Hmm, skulle dit och ladda ner lite filmer nu, men kom inte fram på sidan : ( Buuhuh, får ladda ner på Filmfix då, om filmerna finns där..
Har iaf käkat lite frukost och sedan bara legat i soffan och myst med mej själv ; ) Hahah..






Härligt att vara hemma när man inte behöver tänka på vad man har på sej : )




Imorgon ska nog jag och Lina till Karlstad och gå på Ikea, det ska bli kul. Hon ska köpa lite saker.. Jag funderar på att köpa en säng, så kankse vi kan ta ut våra 2st 1,20 sängar som vi har nu bredvid varann.. Lite mycket säng i det rummet : )
Sen blire nog lite shopping kan jag tänka mej också om jag känner oss rätt. Jag behöver fortfarnde bikini och ett par solglasögon, köpte ju ett par men tycker att dom är alldeles för stora nu, egentligen inte, men är väl för man inte är vann att ha sånt på sej. Men får se hur jag gör..


Jaja, nu ska jag försöka ladda ner lite filmer så jag kan bränna ut sedan ikväll och kolla på. Inget bra på tv idag iaf tror ja.
Ursh va jag är sugen på allt. Hamburgare, pizza, godis, chips, gifflar, korv i brö, köttfärssås aaa är sugen på allt möjligt. Undra hur det kommer sej, att jag är sugen på så himla mycket saker..?? Hmm...
Måste bli en springtur idag också, fast tar det senare. Blev inget igår : ( Men när jag vågar visa mej ute igen ska jag dra me Jonas till Hannebol igen, va en bra runda det.

Måste till Säffle och sola, det tar vi i morgon Lina : )


BLI MEDLEM HÄR

Här är sida där man lätt kan tjäna massa poäng och få hem presentkort osv  : )  Bli medlem här och få 25 poäng redan !!!



http://www.freestreet.se/?r=12914

FRUKOST



Min frukost som består av te, yogert och cornflakes : )





Yummmmii

.

Onsdag idag redan. Blev inget Göteborg för min del, ser ut så runt munnen så då går det ju inte att ha någon som ska sminka mej osv.. Men Linn skulle ringa och höra om det gick att byta dag. Hoppas : )
Har vart uppe sen 06.15, men har allt sovit lite i omgångar. Men nu får jag palla mej upp på riktigt. Sätte på Mtv och lyssnar på bra musik, då vaknar man alltid till. Ska snart käka yogert och cornflakes idag igen, mumsmsmsmsm.
Annars idag händer det inte mycket, ska nog bara vara inne hela dagen idag me antar jag. Fan, nu glömde jag att säga till Henrik att han skulle bränna ut filmerna.. Nån som kan sånt? :  ) Inte jag iaf..
Hmm, ingen ide att jag försöker heller tror ja.

Har inget intressant att skriva om just nu. Så jag får nog bege mej till soffan efter att kollat alla bloggar som jag kikar in varje dag : )

Iof, jag drömde väldigt konstiga drömmar inatt. Jag tjatar på Henrik varje dag typ att vi ska utomlands till hösten. Och självklart drömde jag om AIYA NAPA, att vi skulle åka båt dit  : ) Sen alla andra drömar jag drömde så var i i Napa. Fyy fan vad jag saknar det hade så jävla dret kul där, jag och Josse Posse gjorde Cypern oskäert.. Hahha, men riktigt rikigt svin kul....


Mariiie & josse


Josefin fin


Jag lika full som vanligt, men fick inte va själv på bilden : ) Hahha, ser ni han längst bak?!! ^^


Drinkarna som fanns där!


Mr Höttti bar tender : ) Ojojoj, han kollade vi allt in.


Josse shakar på GG


Utanför våran balkong


Man måste ju dricka varann vatten eller vad är det man säger : )


Vi <3


Häva är nåt jag är bra på : )


Blev lite för mycket alkohol och för mcyket skratt här : ) Jag gjorde såklart bort mej !!!! Haha, "wrong boy"


Josse posar med varenda killar vi träffar på vägen till eller från GG


Sista dagen, vi sitter och käkar frukost med ett par trevliga killar vid bordet bredvid : )


Vårat hotell, här ser det faktikst ganska hyfsta bra ut också.


Alla girlsen som vi åkte med : )




Vilka minnen alltså. Yes, det kan jag säga att det är någonting som är det bästa i mitt liv. Hur kul som helst hade vi, även om det bara blev jag och Josefin till slut, va meningen att Limpan skulle med, men blev ej så.. Visst dom andra tjejrrna som var me också, men inga vi kände precis mer än Marie till en början.
Helt underbart var det, och jävlar vilket väder vi hade.. En resa som måste göras om. Kan ju säga att jag är göööt avensjuk på "Jocke Pocke på jobbet" som ska dit nu den 25 Maj.. Han kommer få the time of his life!




Soffan väntar på mej !



NATTI <3

GODKVÄLL!!!





Dåså, Tisdag har gått den dagen med : ) Dagen har gått ganska fort tycker jag, även fast jag inte har gått utanför dörren. Men som sagt, den har rullat på ändå!
Nu har jag precisk ollat på Desperate H och före det kolla jag lite på Ugly Betty, stekte samtidigt korv till Henrik och gjorde en kopp med yoghert och cornflakes till mej, så blev inte cå mycket Betty. Men tycker inte att det är särskilt jätte bra mera nu när jag inte har följt det..

Jonas försöker få mej att köpa ett par ljusa gardiner för 500:-/ längden.. Va i helvete : ) Lurar han mej tro? Äkta Italienska eller något sa han att dom va..? Hahah, jag fattar inget nu!
Haha, jaa ja vet inte jag !





Men men, nu ska vi hoppa i duschen och sedan till sängen, ska bli skönt att lägga sej i det nystädade rummet! Sen ska jag upp i samma tid som Henrik i morgon, alltså 06,15 för att dra till Bfors, eller rättare sagt Skåpa för att hämta upp Linn så drar vi till Göteborg : ) Weei det ska bli himla kul detta. 3 ombyten skulle man ha medsej också, va fan liksom, när man inte ens kan bestämma vad man ska ha på sej för kläder när man går hemmifrån till Ica, nu ska man välja och ha med sej 3 olika "outfits"    Det tar jag i morgon, har inte ens kollat på garderoben än..
Får se om det blir lite shopping också, vet inget jag behöver just nu men. En bikini skulle sitta fint, beställde ju en från Hm, men den tänkte jag bara ha som extra typ ^^ En tjej behöver ju mer än en bikini under sommaren, eller va säger ni ? !! : ) En att sola i och en att bada i !

 

Tycker att denna från Hm är väldigt fin, den gula modellen, men mycket finare på bild än i verkligenehten, fast trosorna är inte så fina tycker jag.  Plus att det är nog många som har köpt sej den i år. Den gula modellen men i blått antar jag. Men men, vi får se i morgon om man hittar sej nåt. Finns ju lite mer att välja på där än typ i Karlstad där jag brukar vara och handla..

Nej, nu ska jag hoppa i duschen med Älsk sen får det allt bli sängen när man ska upp så tidigt  : )



Ha en bra natt på er !

Natti natti 

SÅDÄR, BRA JOBBAT MARIE

Nu är jag äntligen klar med städningen : ) Och jag kan erkänna att det känns väldigt fräscht att vara här nu, luktar gott, man kan till och med gå barfota, sitta i sofforna osv!! Känner mej väldigt bra nu när jag äntligen är klar med detta som jag har skjutit upp på i evigheter. Skulle vara bra om vi fick bort dom 2 extra kylskåpen som vi har bara. Men det får Pappa och Henrik göra nån dag.
Hittade förresten massa tomflaskor när jag städade, visste inte att det var så många.










Så det får nog bli ett par IKEA påsar och dra ner till pantbanken på Ica innom snart, plus att vi har säkert en 20 stycken uppe på bänken i köket.. Ojojoj.. Kankse ska ta det den dagen vi inte har pengar : )
Nu ska jag kolla på Ugly Betty som börjar i detta nu, sen Desperate H som sagt. Henrik är på Ica nu och köper yogert till mej : ) Mummms, mat för idag det.. Kankse inte så bra att jag knappt ätit idag men.. Ska försöka mej ut och springa efter Desperate H också, tror inte det är särskilt kallt ute vid 10, men kankse nån äcklig gubbe som kommer och tar mej?!! Eftersom vi kommer nog komma hem väldigt sent i morgon, om man känner oss rätt kommer vi nog inte bara åka dit för att göra det, vi kommer nog spendera många timmar i affärer också, vi ska ju va där halv 1, men tänkte att vi skulle åka vid 7-8 på morgonen : ) Får höra med Henrik om det är okej att jag tar min bil till Göteborg och tillbaka.. Hoppas den håller ^^





Yes, får se om det blir mer inlägg idag, annars kommer det imorgon med bilder från "stylingen"
Ha en bra kväll!


NYSTÄDAT ( nästan klar iaf )



Har nog aldrig haft ett sånt här rent bord : )



Jag har nog heller aldrg haft så här mycket disk, eller glas att diska. Hur kommer det sej att 2 personer kan göra åt29 glas och koppar innan man inser att man kankse skulle diska? Muggarna anväde vi för det inte fanns några rena glas kvar.. Som sagt, det behövdes att städa och diska här.



Hela 4 sop påsar fick jag ihop. Vart kommer allt ifrån?



Under sängen har Henrik en stor låda på hjul med massa jävla bil sport tidningar. Någon somm vill köpa eller ha, så är det bara att komma hit och ta dom. Även om Henrik ska ha kvar dom : )




Som ni ser var det verkligen behövligt att städa, men det roliga är att jag inte är klar än. Har köket och toaletten kvar. Men tur att det är såppas små rum, har ju bara typ kokvrå och en liten liten toa : )
Men vi får se om jag orkar mej på det idag eller om jag tar det i morgon kväll eller Torsdag. Redan Onsdag i morgon ju.
Ska ju till Hajir på Lördag, ska allt vara nykter : ) Men ska dit och va med ändå.
Jag ska be Henrik bränna ut ett par filmer som jag har laddat ner för ett tag sen, kan ju inte det själv så då får man be den händiga av oss. Så kan jag sitta inne på torsdag och kolla på film och mysa.

Är väldigt väldigt hunrgig nu.. Har bara druckit en kopp te och käkat ett sånt där litet Cornflakes paket, sån där portionsförpackning ni vet.. Så snart får mannen komma hem så han kan åka ner och handla till mej allt som jag vill ha. Har faktikst gjort en "handla-lista" ( känner mej mer och mer som dej Milla ^^ ) så han ska få stor handla.. Sallad, gurka osv till min nyttig månad : ) 
Men nu får jag nog sätta lite fart så jag orkar städa klart idag!


STÄDAR : (

Finns det något tråkigare än att städa?    Fy fan säger jag bara.. Skulle nog inte ha börjat med det från början, bättre att gå runt i skiten : ) Jobbigt bara när man nästan får börja att ha skor på sig inne för det är så mycket små skit på golvet som sätter sej i strumporna.. Haha, men nu har jag iaf börjat och är snart klar med ett rum, vardagsrummet.. Det som är det största men sovrummet är lortigast, tänkte ta under sängarna, som inte är gjort sen jag flytta in tror jag..
Men vi får se vad mycket jag himmer idag : ) Annars får jag fortsätta i morgon eller Torsdag.

Imorgon drara iaf jag och Linn gumman till Göteborg och gör staden där osäker : ) Vi ska dit och bli sminkade och stylade typ, och sen lite foton som man kan köpa om man känner för det. Allt detta är gratis också, hur bra är inte det? Sånt tycker vi om ^^ Men ska iaf bli himla roligt ! Får se om jag hinner träffa Josefin fin någonting också, va meningen att jag tänkte stanna över men vi ska ju ta min bil så är jag som kör : )






Jävla städning, måste ju fortsätta nu.. Tänkte ta före- och efterbilder, men det va så jävla stökigt, sunkigt, äckligt, lortigt innan så kunde inte med att ta bilder att visa : ) Men kankse kommer efterbilder iaf!




vs.



Hahahah, aa : )

Blir mer skrivet sen !


JAG ÄR SURFITTA

Eller jag var, men Hnerik kom hem nu på lunchen och tyckte lite synd om mej så då blev jag på bättre humör. Men dock lika hungrig. Han skulle ner  till stan och käka nu så skulle han se om han hann in på Ica och köpa en banan eller nåt till mej så jag får i mej nån mat. Sen skulle han handla när han sluta..

Men jag ska nog sätta mej framför tvn nu ock kolla om det går någonting bra, eller om man skulle gå tillbaka till sängen oc sova en stund? : ) Haha, sova i soffan framför tvn kankse, ännu bättre !
Får allt palla mej ut ikväll och springa en tur i skogen här. När det har mörtnat till sej lite : )

Have a nice day.






LITE DÅLIGT MED UPPDATERING

Sorry för dåligt med skrivning, men orkade inte skriva nåt mer igår..




Men redan Tisdag idag. Dagarna går fort... Blev ingen springning för mej och Jonas idag. Jag har fått munsår så jag vågar inte gå utanför dörren.. Ååå typiskt eller vad? Jag och Linn som ska till Göteborg i morgon, men får se hur jag ser ut så kan jag kankse hänga me ändå. Om det ser bättre ut. Hade ju vart sjukt kul iaf..
Va ju meningen att jag skulle passa lilla Ebba idag också så Milla kunde jobba lite, men det gick ju inte det heller. Vill inte smitta henne så hon får munsår. Så jävla jobbigt me dom här jävla fucking munsåren, har haft det ända sej jag va pytteliten. Jag har vart hos doktorn så dom har fått kollat men dom gör ju fan inget heller.. Åååh. nu blir jag arg. Visst, jag tycker väl att det är värre än vad det ser ut, men gör ju så himla ont, verker, svider och pulserar i hela ansiktet...
Dagen börjar inte bra för mej med andra ord.
Jag har inte ätit sen igår vid 2 tiden och det finns inget hemma. Henrik slutar 4 så han kan ju inte åka och handla innan dess...
Jag är sur, hungrig, ååå aa. skit sam, bra att jag kan skriva av mej här : )


Annars idag händer inte mycket, jag ska ligga inne hela dagen. Bra tv kväll idag också så : ) Ugly Betty, som jag ör övrigt inte har sett sen det började, sen Desperate Housewifes : ) Wohhooo. Kan det bli bättre? !

Kan någon komma hit med mat till mej? Svälter ju här..  : )







Mummms !

Funderar på att göra makaroner kankse. Men så tråkigt... Åååh, så grinig jag ska vara då..          
Jag får sätta mej och kolla på tv nu.

Hurtigbullar

Jag och Jonas har vart ute på hannebol idag och sprungit, tog 3,5 an  : ) Men det räckte gott och väl. Va väldigt varmt, Jonas har pållen allergi, ont i smalbenen och vader, jävla uppförsbacke.. Ojoj, plus en hel helg me festande också.. Men vi klar det iaf, eller vi kom runt !   
Men hoppas vi fixar att spring mån, tis, ons, tors och fredag : ) Kan det vara så svårt att röra på sej?! ^^ Det är väl det. Känner att jag kommer ha väldigt ont i mina "framsmalben" i morgon. Fattar inte varför jag fick så ont i dom.. Eftersom jag har sprungit ganska mycket nu på senaste.. Men men, såklart man ska ha ont : )









Nu ska jag byta om och göra mej i ordning. Ska med Henrik till stan och käka när han har lunch.. Jag vill ha sallad, vet inte vad han vill ha. Men vi får se vad det blir för gott : ) Annars hänger jag bara med han och sen köper mej sallad och tar med hem. Ska ju bort till Milla sedan också, men vet inte rikigt vilken tid, hon skulle iväg på lite ärenden osv så blir senare. Inget annat jag behöver göra tro? Hmm.. Ska höra me Pållen om hon ska me ut och gå..

Men vi hörs senare!

NYVAKEN

Godmorgon, allt bra med er?




Nu sitter jag här i min vita morgonrock som jag har fått av Camilla för länge sen : ) Hur mysigt som helst. Håret är i en stor knut på huvudet. Eftersom jag och Jonas ska ut och springa om en timme typ.. Ojojoj, undra hur det kommer gå, efter ett par dagars suoing också.. Men bara vi tar det lungt så blir det nog bra, vi ska till Hannebol och springa.
Efter det ska jag sticka hem ocj slänge mej i duschen och sedan ner till stan och fika med Milla och Lina antar jag? : ) Är det dagen planer tro?!! Mys isf. Fika får då bestå av frukt för min och Linas del : )

Annars i veckan händer nog ingeting, inget planerat har jag iaf. Ut och springa varje dag bara. Kankse ska dra till Karlstad och pierca oss? Monkan vill ju jätte gärna med.
Känner att jag är lite bakfull idag med, stacakars Henrik. Han va jätte jätte dålig i morse när han gick upp, så fick han inte ledigt heller.. Väljer man att dricka så mycket som han gjorde får man förstå att man blir dålig också.

Himlen är helt klar blå idag, så idag blir det nog varmt ocj skönt. Det blåser ju inget heller just nu. Underbart säger vi då : )
Nu kom det bra musik på Mtv också ^^ Ska allt göra mej ordnings starx. Ska kolla lit ebloggar och ansiktsboken osv innan jag far till stan. Hoppas inte Henrik tog bilen bara, jag skulle be höva den nu idag på förmiddagen.

Vi kollade på film igår. Blev Walk the line. Som handlade om Johnny Cash. Riktigt bra film faktikst med härlig musik. SÅ nu får det bli att ladda ner Mr Cash, då blir nog pappa glad på mej : )







Nu ska jag få på mej kläder och göra mej klar. Ska allt ha med mej kameran idag när det blir fika me the ladies : )
På Onsdag drar jag, Lina och Linn till Göteborg förresten, ska dit och bli sminkade eller nåt. Sen tänkte jag även stanna hos Josefin under natten, hon skulle se hur hon jobbade bara !



Ha en underbart Måndag



FILM OCH MYS PÅ GÅNG!

God kväll på er!




Hihihih, nu ska vi mysa till det med film. Vet inte vilken än, vi har massa nerladdat men inga utbrända, Henrik vill se nån "actionsfilm" men det kan han fet glömma : ) Inget sånt skit kollar jag på. Så det får nog bli nån drama film !
Jag var borta hos Milla förut också, lekte lite med Ebba och drack te.

Annars har jag inte gjort mycket mer under dagen, himla skönt att inte vart bakfull iaf, men jag har allt tyckt lite lite synd om Henrik som har mått så som jag brukar göra. Han låg nästan för döden här ett tag : ) Pooor him. Men jag kom hem med pizza, mjölk, cream fraich och nacho chips till han så han blev på bättre humör !
Ska hem till Milla i morgon för middag efter jag har vart hos Polisen, ska dit på förhör i morgon kl 10. Blir knakse promenad och fika.




Jävlar, i morgon börjar "bantar månaden för oss" Ut och springa Måndag-Fredag. Jonas Forran ska ju me, så får nog ta på mej sportkläderna i morgon och ta en spring tur efter förhöret kankse..
Äta nyttigt, va äter man då om man heter Marie Dahlberg och är så jävla kräsen? Hmm, ja gjorde ju sallad igår som blev delicious, kankse får satsa på att käka sådan var dag : ) Men jag måste ju ha i mej kött, annars är det inte en riktig måltid för mej. Kött är livet ^^
Undra hur detta kommer gå? Men ut och springa ska vi varje dag iaf, rask promenad också.. Vi funderar på att springa varannan gång uppe på Hannebol och sedan bakom mej här i skogen.. Så blir det lika långt att gå typ.. Aa, sak samma, vi får se i morgon hur det kommer gå : )


Me and my baby

Nu ska jag nog ner till Ica och handla nåt gott till filmen.. Är hungrig, eller bakfulle suget kommer  : )

Ha en fortsatt bra Söndag


MER BILDER!































Här har ni Torsdagens bilder : )
Väldigt trevligt hade vi allt då, synn att man blev så dret full bara !  Hahaha..
Har hänt en gång förut i mitt liv att jag va så full. För ca 2 år sen, så somna jag ståede på stan, som tur va kom Josse förbi och tog hand om mej, ringde Jonas så han fick gå från Hc och hämta mej och slängde in mej i hans lägenhet och låste om mej och sedan tillbaka till Hc igen. Samma sak då, då kunde jag knappt gå eller prata. Konstigt att det blev så i torsdags också, eftersom jag inte drack mycket.. Jjaja, en fråga som aldrig kommer få ett svar :  )

Funderar på att gå ut på en promenad, skönt väder ute.. Henrik ligger i soffan än och håller på att dö han, så bakfull är han. Stackare ^^






Bye for now   : )

NU BLIR DET BILDER


Casper, Ali och Jonte !


Millisen, lite suddig bild men  : )


Roger och Älsk


Jonte när han gunga sönder gungan, han försökte fixa ihop den..


Blev en knut : )


Milla och jag ( vart är min överläpp? ) haha, den bjuder jag på!


Hahah, Henrik i taxien hem. Blek men glad!


grannen !


grannen  : )





Där har ni bilderna sen igår, blev inte så många men ett par !
Ska slänga in bilderna sen i Torsdags också strax.. Får dricka lite dricka först och käka lite godis : )

GODMORGON!

Då har man nästan nyss stigit ur sängen  : ) Fattar inte att vi har sovit så länge när vi va ute igår. Då brukar man ju alltid komma upp alldeles för tidigt !  Men blev sovmorgon idag. JAG ÄR INTE BAKFULL!!!!! Drack inte så mycket heller, så va inte så där kanon full som jag brukar vara, minns precis hela kvällen.  Henrik där emot blev alldeles för full och minns ingenting, plus att han håller på att dö nu, så dålig är han !

Men iaf så satt vi hemma hos Milla. Jag, Milla, Henrik, Roger, Jonas, Andreas, Casper sen kom även Hajir, Anders, Emelie, Cissi och en till Henrik : ) Så va riktigt trevligt. Började med att sätta igång grillarna, slängde på kött och korv så blev det mat, sallad, potatis sallad och kall cider. Mumms, helt underbart gott blev det. Sedan ställde vi upp kubb spelet, gjorde 2 lag ( jag, Milla, Henrik o Roger mot Jonas, Andreas & Casper ) Kan ju säga att vårat lag förlora varje gång : ) Men jag förvånna ju mej sjävl va grym jag va, haha fick ju ner ett par stycken iaf! Eller grym är kankse att ta i. Lite bättre än sämst! Vi körde 5 matcher, sen blev det lite fotboll : ) Hahha, och Jonas skulle sätta sej och gunga lite på en gunga som står i Millas trädgård, hahaha, han gunga och gunga och sen sjävklart går ju hela gungan sönder : ) Hahaha, så himla roligt.
Till slut fick vi gå in och sätta oss, blve lite kyligt. Blev taxi till stan för att gå till Hc, va himla roligt där, dansa som vanligt. Gick ut lite tidigare så man slapp kön. Sen stan, Ceylan och taxi hem. Delades med grannarna på andra sidan. Henrik & Rollof : ) Riktigt trevliga människor det där, visste ju inte att dom bodde här.
Yes, där har ni min kväll. Kameran är borta hos Milla, ska ta mej en promenad nu bort dit, bilan står ju där med så måste hämta den. Milla är ju i Karlstad men jag vet ju vart nykeln är så det är nog bara att trampa in och hämta sakerna : ) Vet att det blev lite bilder igår så-

Men får skriva mer sedan då!
Have a nice day

DÅLIG UPDATE

Yes, jag vet, dåligt med uppdatering här hos mej.. Men har inte haft tid för att sitta ner framför datorn, har ju vart sånt himla bra väder så jag har vart ute mesta delen av dagarna  : )
Va ju ganska bra bakfull igår morse, men det gick över väldigt fort. Men spenderade ju kvällen nykter iaf, Bra Marie! Så jag och Henrik körde Camilla, Monica, Lollo, Karin och Danne till Vikenborg, där det va fan så mycket folk. Hade nog vart väldigt kul att gå dit. Men sen åkte vi hem och laga lite mat. Sen vid halv 2 snåret skulle dom hem igen så det va bara att sätta sej i bilen och fara dit. Blev lite fylle chaffis där, åkte ett par vändor till stan och tillbaka, sen skulle vi köra hem Monkan till Laxarby så blev att åka dit. Sen äntligen fick jag komma hem till min säng!!

Idag, åkte till Milla så drog vi ner till stan. Gick på bolaget och köpte lite små saker och sätta oss vid ån i plantaget igen och myste lite.
Men jag började må dåligt så vi fick åka hem en sväng.
Men trodde jag blev bättre så vi åkte till Hörnan för att käka lite, men jag fick in på toaletten där och spy : ( Och nu här hemma har jag spytt me... Va händer? Bakfylla sen Torsdag, nåt jag käkat? Hmm.. Jaja, sak samma. Hoppas det går över iaf.

Ska till Milla sen på grill och kubb kväll! Det ska bli trevligt tycker jag. Hoppas bara solen kommer fram, nu är det ju molningt : (
Sen får det väl bli att dra till stan en sväng och kika, kankse Hc, may run eller 3d.. Vem vet.

Neee,nu får jag till toa och spy igen..
Bilder kommer när kameran är hämtad hos Pållen!

YES, JAG LEVER

Gårdag blev det lite fest : ) Drog till Pållen vid 7 snåret typ och fick korka upp det, köprde på 7,0 % ciderna igår... Blev lite för mycket av det goda igår för mej.. Kommer inte ihåg att jag lämnat Malins lägenhet, framför allt inte att vi 2 hade cyklat, men blev inte långta biten, typ 100 m kankse sedan orkade vi inte mer. Blev fika på stan med Pingstkyrke gänget också. Sen fick Henrik hämta mej för jag kunde inte gå ett steg till, hem, spydde, fasta med klacken, ramla aset i badkaret. AA ojojoj vilöket värdelös kväll. Hade vart bättre att vara hemma !





Nu har jag och Henrik vart och käkat mat i Tössestugan med fader arne ; ) Va himla gott faktikst. Pizza blev det också idag! Så nu borde jag klara mej ett tag!

Får skriva mer senare, ska göra mej i ording för  att dra bort till Milla och umgås lite !






Kysssss

RSS 2.0