Blogtorka,


Jag har så mycket annat att tänka på jus tnu så jag kommer nog ha lite blogtorka här i bloggen sörrni. Plus att det fina vädret gör det inte mycket bättre, då vill man ju absolut inte sitta inne : )
Så nu ska jag byta om till sommarkläder och hoppas på att Henrik kommer hem så fort han bara kan så vi kan dra iväg och käka. Har inte ätit nåt idag och börjar bli hunrgig.
I eftermiddag drar vi nog till Gustavsfors och har det gööt!!




Mammsen,


Kom precis ur duschen så nu ska jag dra upp till mamma och grilla : ) Mumms.
Jobbar i morgon också, så måste upp tidigt.. Uuueew, men men.


GODMORGON!


Nu ska jag strax iväg till jobbet igen : )
Ska inte vara där förens 20 över 9 idag, så ska starx göra mej i ordning och käka lite frukost så man klarar sej tills lunch. Åker nog hem idag med och käkat makaroner och korv ^^  Om det inte är någon som vill luncha med mej?
Efter jobbet blir det nog att åka hem till mamma och grilla : ) Mumms, underbart.

Ha en bra dag!

: )


Änttligen är jag hemma efter en 10 timmars jobb dag, gick allt ganska hyfsat fort ändå tycker jag, trodde att det skulle vara mycket segare.. Men inte då : ) Så nu ska jag nog ta mej en promenad i solen har jag tänkt mej, kankse kan gå och hämta Henrik i garaget. Sen får vi hem och laga mat, hmm ska vi satsa på korv och makaroner med sås ikväll?! Haha, eller så går vi förbi stan och handlar med oss lite kvällsmat !

Men jag ska springa iväg nu, hörs!
Orkar inte hålla på så mycket med bloggen nu när det är så fint väder ute, och nu när jag jobbar dessutom, då måste jag passa på att komm ut nu efter.

Bye

Hemma på lunch,


Känns som jag har varit borta väldigt länge men har ju faktikst bara vart här ifrån i 4 timmar, så nu återstår 5 timmarsjobb.. Har stått bakom kassan och kollat lite, och kikat runt på lagret osv. Så detta kommer nog bli bra till slut hoppas jag.
Ska jobba i morgon också, även Lördag. Härligt med jobb tycker jag, nu har jag allt latat till mej på sistione och bara gått hemma och haft det ur skönt medans alla andra jobbar och sliter. Så jag har ju haft min semester kan man ju säga : )
Yes, makaroner och korv fick det stå på menyn idag ( och ett par dagar framöver ) Orkar inte laga något annat, plus att det måste ju gå fort. Ska allt snart dra ner igen.

Hörs sen !


: )



JAG ÄR LYCKLIG : )
Nu ska jag snart åka iväg till mitt nya jobb som jag börjar på idag, Systembolaget här i Åmål. Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, men har vart så mycket annat så jag har inte haft tid faktikst. Eller vädret har vart helt underbart så jag har vart ute det mesta delarna av dagarna.
Nu sitter jag och käkar frukost, eftersom jag jobbar 9-19, och vet inte rikigt när jag har lunch eller rast osv. Hoppas jag får ett schema idag iaf så jag vet hur jag jobbar.
Jag börjar bli förkyld med känner jag, men det kankse är för jag tog mitt första dopp i år igår i iskallt vatten?!!!

Imorgon kväll ska vi hem till Mamma, vi ska dit och grilla hela kvällen : ) Det ska bli mysigt. Jag vet att Alva ska vara där i helgen också så det bli ännu roligare.
Inatt drömde jag massa konstiga saker, blannd annat om mej och Henrik och sen att jag börja nere på bolaget, men det var typ fel dag, och sen till slut behövde dom mej inte alls under sommaren, så vakna jag och trodde att det var sant, men så kolla jag på klockan så var den inte 8 än och då kunde det ju inte vara sant..

Såg att dom hade ändrat blogg.se också, får ta mej en riktig titt på det när jag kommer hem ikväll.
Ha en jätte bra dag allihoppa!

Härlig dag,


Idag har det varit en perfekt dag. Solsken precis hela dagen, inte för varmt och absolut INTE för kallt.
Nu på eftermiddagen har jag och Henrik umgåtts och pratat och diskuterat massa saker och självklart kollat på Hells kitchen, käkat smörgås och precis duschat.
Så nu ska vi allt lägga oss i sängen snart för en god natts sömn.
Imorgon får jag gå upp tidigt för jag tror att jag har tvätt tid, måste tvätta alla kläder från helgen, stinker ju unket gammalt tält av alla kläderna. Måste verkligen försöka städa lite också, ser verkligen för jävligt ut. Alla saker från helgen står kvar ute i hallen så snart tar vi oss inte ut : ) Men det tar vi i morgon ^^ ( alltså aldrig )

Yes yes, BLIR DET LIKA BRA VÄDER I MORGON TRO? Hoppas nästan inte på det, så jag kan vara inne och städa. Städar gör jag bara om det verkligen verkligen inte finns något annat att göra. Sparar det till in i det sista. Kankse ska börja med att diska någon dag? Hmm, helgen får det bli : )



I love my sweeetttiiie <3


Godnatt på er!

Lite för varmt,


Idag är det väldigt varmt ute : ) Man ska ju inte klaga dock. Jag va uppe hos Mamma och solade lite med Linisen förut, sen åkte vi till Konsum och köpte oss lite mat och drog ut till Kalven och träffade Josefin som var där med mamma, Johanna och hennes kille : ) Trevligt att träffa dom!

Nu har jag kommit hem för en stund sen, men ska nog ta mej en promenad till stan eller något.. Känner att jag behöver det nu efter massa mat, är så fruktansvärt mätt.
Efter Henrik slutar jobba ville han att vi skulle laga mat, men tror ja får skippa det, han får laga till sej själv bara : ) Eller iof, det är ju en timme kvar så jag kan nog bli hungrig igen !
Inga bilder har jag att bjuda på heller.. Hmm..
Så tråkgit att vara inne nu på dagarna när det är så fint väder, så bloggen får nog ligga på torka ett litet tag : )
Men något inlägg på dagarna ska jag nog orka.

Men nu får jag ut och röra på mej : )
Hörs sen babys!

Nu drar jag,


Jag sticker upp till Mamma så kan vi lägga oss ute och sola en stund : )
Annars idag händer nog inte mycket, får se om jag kan få med mej någon och bada ?!


Byee


Natti,


Nu blir det sängen för oss : )
Blir bättre uppdatering i morgon.


Sol,


Måndag idag igen då peoples : ) Jag åkte med mammsen och min gamle granne Kaj till en loppis i morse, så blev det våfflor och en kopp te, härlig frukost det !
Sen Ica och en promenad hem, så nu ska jag värma maten som blev kvar sen igår och luncha med mej själv. Ska bli gott med mat, är faktikst hungrig, eller bakfull är jag nog än  : )
Så nu ska jag fara hem till Lina starx efter maten, så blir det kankse ne fika på stan eller något.
Klockan 5 ska vi hem till Millisen på kalas, Ebba fyller ju 1 år på Onsdag, så kompis kalas är det på schemat idag ! Alltså tiden går så otroligt fort, Ebba är redan ett år och jag minns den dagen Milla berättade att hon var gravid som igår. Ojojoj.



Här är hon inte så gammal och nu är hon så här stor : )



Så söt den lilla gumman så !





Nu får jag värma min mat och sedan åka iväg till Limpan : )
Min outfit för idag.



Min byxdress från Hm. Vanlig vit kofta.



Byee

Bloglovin


Vill ni följa min blogg så är det bara att trcka HÄR så kan ni prenuminera på den : )
Då blir jag jätte glad.

Min älskling Henrik är starx på väg hem från Gbg, så säg att han är här om ca 2 timmar. Weeieiii, underbart. DÅ blir det att hoppa i duschen direkt och sen slänge oss i sängen. Han ska ju upp och jobba som vanligt i morgon. Stackars han som bara får sova nån timme inatt...

Jävla Svenne Banan låten, den går i mitt huvud all day long efter denna helgen.




all by my self,


Dåså, en hel helg med fylla, grillning, bra väder har precis passerat och jag har haft jätte roligt med dom bästa, Henrik, Jonte, Hajjen och Andreas <3
Vi drog iväg i Torsdags vid 5 tiden, jag fick äran att köra. Bilen var HELT fullpackad. Förstår inte varför man alltid ska packa alldeles för mycket saker? Vi har inte använt hälften utav det.
Men iaf, vi kom allt fram till slut, då var det bara att packa upp tälten och häva alkohol eftersom dom andra drack ju på hela vägen ner. Träffade mycket trevligt folk.
Men på Fredagen åkte jag tillbaka till Åmål för jag hade glömt min påse med skor och jag kunde ju inte gå runt i tofflor hela helgen, så det var bara att sätta sej i bilen och köra 15 mil och hämt skor och tillbaka 15 mil igen : )
Annars har vi druckit precis hela dagarna och haft jätte trevligt. Lina, Monkan, Putte och Danne kom ner en sväng igår också, lite trevligt med kända ansikten. Men vi träffa allt folk från Åmål där nere ändå :)
Här kommer iaf massor av bilder.





















Henrik blev lite för full efter att ha druckit någon liter hembränt och halsat massa absint : )



My buddy Elin : )




Jonas var på Baden och råka ramla när han dansa på bordet, det är mycket värre i verkligeheten.





När jag åkte till Åmål fick jag svänga in på Jysk och köpa ett partytält åt Jonte. Men det var ju självklart att jag och Andreas fick sätta upp det : )




Hajjen var full och hjälpte till.





























Älskling efter han sovit ett par timmar   <3














Vart kom rullstolen ifrån? : )











Jonas slicka upp bearaisesås från Henriks kuk : )





Lina & Danne boy





Putte & Monkan fick sista bilden





Jag har massvis med mer bilder, men känns som om detta räckte : )
Henrik åkte ju på AC/DC idag, så för han var det ju bara att ta en grogg till förut, stackars min älskling. Han sa att han hellre hade följt med hem ist för det : ) Men det blev nog roligt direkt dom kom upp till Gbg. Saknar han otroligt mycket nu. Han kommer inte komma hem förens sent i natt heller. Men då skulla han duscha, då ska jag hoppa in i duschen med han.



Nu sätter jag mej framför tvn ist.
Vi hörs senare eller imorgon ^^





Oj : )


Vilken helg det blev !
Jag har precis kommit innanför dörren, men ska bort till Jonas med hanses grejer sen åker jag till Pappa och byter bil.
Så kommer mera inlägg sedan med massa bilder från helgen !


Weeeeiii 

LETS GOOO!!


Nu åker jag iväg och ska hämta upp alla, sen sticker vi iväg till smögen och ska fira midsommar där : )
Kommer bli så himla roligt, nu när det är fint väder ute också!
Så det blir nog dåligt med bloggande för min del. Men jag kommer hem på Söndag så får ni kika in då så är jag tillbaka : )


Ha en jätte bra midsommar nu allihoppa :)

Puss & Kram!

TÄVLING!


Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Blondieee .
Så hoppas jag kommer med i tävlingen så får ni rösa som tusan på mej så jag kan vinna detta!!!
Jätte söt tjej detta med !


tack


Weeei, andra gången idag jag blir länkad på en sida : )
Denna gången är det av en lika snäll och söt tjej, Josefine, så kika in på hennes blogg är ni gulliga !!!


snart snart snart,


Drar vi iväg en full bil till SMÖGEN!!!
Det ka bli så himla roligt, börjar längta mer och mer. I morse när det regna som fan blev man ju inte ett dugg sugen faktikst, men solen tittade nyss fram så börjar se lite ljusare ut : ) Men det ser ut som det ska regna lite till, men efter det MÅSTE det komma sol till oss!

Jag, Hajjen och Jonas har precis vart ute på en liten shopping tur. Köpte solstolar, plast bestick och muggar, några engångs grillar och chips : ) Köpte även energidryck till Henrik som ska dricka sprit hela helgen.
Så nu har jag precis kokat mej lite spagetti och makaroner, trodde inte spagettin skulle räcka så hällde i lite makaroner med, men såklart blev det alldeles för mycket  : )





Nej, nu måste jag ju packa klart !




Sötnos!


Tack för länken på din otroligt fina blogg Jojjisen ! Jätte fin och söt tjej som jag fick en länkning av : )


Nu måste jag ner till tvätten igen och slå på mej värme i torkrummet, och jag har fortfarande inte börjat med packningen än.. Plus att det regnar jätte mycket, då blir man inte ett dugg sugen på att dra iväg.. Men såklart kommer vi ha skit kul hela helgen så suget får inte tappas : )
Ge mej sol så jag lägga mej ute igen.






Att jag orkar,


Härligt att det är Torsdag och vi ska dra iväg till SMÖGEN i eftermiddag!!

Jag går alltså upp varje dag ( eller 3e dagen idag ) kvart över 6 när Henrik går upp. Vet inte varför jag gör det.. Men om jag sover kvar ligger jag till iaf minst 12 och sover, så kankse lika bra att koma upp tycker jag. Men idag var det verkligen jobbigt, det tog emot. Och såklart är det idag som jag behövde komma upp slr jag ska tvätta  hela morgonen. Så det var ju bara att palla sej upp när man egentligen kunde ha legat kvar och sovit i över 6 timmar till : )
Men nu är jag iaf uppe och kan nog itne somna om nu så. Så nu ska jag skriva upp allt som behövs packa och handlas.. Är ju en del saker, man kommer ju på saker hela tiden som man måste ha med sej.. tandborste, handdukar, KLÄDER, plastbestick, plastglas, stol, bord aaa you name it. Massa saker som man inte har tänkt på..


Igår var ju jag med min mamma i Säffle, då köpte jag mej en stor stor väska som jag ska ha med nu i helgen, får nog plats med jäte mycket kläder i den. Eftersom man får ju ta me massa ombytte beroende på vad det blir för väder, för det vet man ju inte än liksom. Här kommer iaf bild på den : )







Där har ni den : ) underbart fin tycker jag.
Hoppas den kommer till användning nu i sommar bara, de är faktikst snäppet för stor.. Men till stranden och när man ska iväg med packning är den perfekt !



Nu får jag kika lite bloggar som har uppdaterat!


Vad ska ni göra på midsommar?


<3


Min älskling är hemma hos mej nu och vi har precis kommit ur duschen : ) Nu ska vi lägga oss i sängen och mysa lite innan vi släcker lampan och somnar!
Sov så gott allihopppa !

Godkväll : )


Äntligen hemma : )
Känns som jag inte har vart hemma på evigheter... Men till slut så dog batteriet på telefonen så då var jag tvungen att åka hem och sätta d en i laddare, för jag ska hämta min babe snart, eller han är hemma om en halv timme ungefär. Weeei, var så länge sen jag såg han nu så. Hoppas han har saknat mej för jag har saknat han jätte jätte mycket. Men dagen har allt rullat på ändå, och det roliga är att den är inte slut än på länge. Jag måste börja packa.... Hatar att packa, man tar alltid, verkligen alltid med sej alldeles för mycket saker.. Kommer ju säkert ha med ombytte till en hel vecka fast att vi bara ska vara iväg i 3 nätter. Men så är det att vara tjej, eller hur?!!










Nu sitter jag i min rosa mjukis dräck igen : ) Den är så himla mysig att ha på sej nu på kvällen !
Men imorgon på förmiddgen ska jag tvätta så då får den allt åka med in i maskin, så hinner den kankse torka till kvällen så kan jag ha med mej den i helgen. Kan vara skönt att sova i den kankse.. Blir ju alltid så kyligt när man sover i tält och specielt när man bara är 2, men jag och min Älskling kommer allt värma varandra så bra det går, vi kommer allt ha det så mysigt där inne så <3

Nu ska jag vänta på att jag kan hämta herrn i huset, sen får vi hem och göra toast eller något. Är lite små hungrig.
Ha det så bra så länge !

? !


Det måste ha varit något med bloggen i morse, jag skrev 2 jätte länga inlägg och nu bara finns dom inte.. Eller bara en bit utav det.. Åååååhåhåh

Men men.
Åkte ner och fikade vid 12 tiden med mina gamla jobbar kompisar Emma & Sara, var väldigt trevligt. Dom är så stört sköna så man blir så glad att vara med dom, man skrattar typ hela tiden : ) Underbara tjejer!
Åkte upp till mammsen efter det, så åkte jag med till grannstaden Säffle och fyndade lite. Jag köpte mej en STOR väska, men den ligger kvar i bilen nu så ni får en bild på den sen.
Och nu när jag skulle åka hem så träffa jag storebror Reine på stan så satt och prata lite med han!

Här kommer min outfit för dagen iaf som ni skulle ha fått i morse.







Blå tröja/tshirt från Gina
Vita short som jag inte vet vart dom är ifrån.
Leopardskärp från Gina.





Nu började det nyss att regan : ( INGE REGN!!!!

Då ska jag åka iväg bort till Hajir en sväng och prata om morgondagen !

?

Vad händer med bloggen?
Är det någon mer än jag som inte får dett funka?

17/6-09


Godmorgon : )
Idag är jag uppe tidigt igen, känns sådär idag. Är allt mycket tröttare än vad jag var igår. Men kom inte i säng förens efter 12 i natt heller. Så har inte blivit så mycket sömn som det brukar.


Nu ska Henrik åka iväg från mej och vara borta hela dagen : ( Men jag klarar mej nog ändå hoppas jag.
Han kommer ju faktikst tillbaka till mej senare idag så.
Jag kommer sakna han jätte mycket. Men jag har ju så mycket att göra idag så dagen går nog ganska fort ändå skulle jag tro.
Nu får jag kika runt lite, sen ska jag messa mamma och höra vad hon gör.


Ojojoj : )


Idag har jag haft besöksrekord : ) Weeei, hoppas det fortsätter, var nog för jag satt i morse och kolla runt på massor utav bloggar och lämnade kommentarer. Man blir så glad när man får en kommentar som man inte är beredd på, eller bara att någon skriver " Ha en bra dag " så blir jag jätte glad  !
Idag har jag nästan fått för många kommentarer : ) Jag är ju inte van med det ^^ Men det känns roligt nu.

Här kommer massor utav bilder som jag tagit under dagen : )



   

Dagen outfit.
Jeansleggins från Gina
Gammal tunika från Gina
Jeansjacka från barnavdelningen Hm



Var med Camilla och luncha, jag åt inget så jag fick hennes bröd till hennes kebabsallad. Blev lite pizzasallad och en kebabkött ( ett eller en kebabkött ? )



   





Passade Alva i ca en timme, då blev det att leka i lekparken uppe på adolfsberg : )





Älskling i hanseshjälm som han har när han kör : ) Varför ligger den i min bil btw? ^^



Jag fick äran att köra !







Henriks bröder David och Fredrik är alltid lika roliga när vi kommer, den ena ska vara värre än den andra : )



Jag i min rosa mjukisdräck från barnavdelningen från hm : ) hahaha, tur att jag är så liten så jag får på mej kläder på barnavdelningen och "vuxenavdelningen" Ligger precis mitt emellan där.


Har ni gjort någonting roligt idag?

Sådär, där har ni sett min dag i bilder : )  Dagen har varit väldigt lång, men kankse inte så konstigt när jag har vart vaken sen kl 6 i morse. I morgon ska jag allt försöka komma upp i tid då med. Henrik och Daniel ska ju iväg med Dannes bil långt härifrån hela dagen i morgon. Men har allt endel saker att göra.

♦ Åka till Mamma och kolla efter sovsäck, ludftmadrass och hämta mina nycklar som jag glömde där här omdagen.
♦ Åka till Pappa och kolla efter luftmadrass och fråga han om vi kan låna hans bil under helgen...
♦ Fika med Sara & Emma : ) Wiihhohohohoh
♦ Bolaget
♦ Träffa Hajjen och Jonas för ett bättre möte om helgen : )
♦ Följa med mamsen och moster till röda korset osv och kolla om man hittar sej någon flådig gammal väska eller något kul : )

Ungefär det jag ska göra. Känns att jag måste upp i tid om jag ska hinna med allt.

Men nu ska jag gå till Henrik som ligger i soffan och väntar på mej !
Vi hörs i morgon babys : )










Lunch,


Camilla skrev nyss till mej och undrade om jag ville med henne på lunch k 12-13 : ) Sjävlklart gör jag det, jag har inget bättre för mej ändå. Jag kan ju inte sitta inne hela dagen. Vet inte om jag ska äta men jag följer med som sällskap iaf. Har inte fått i mej någon frukost än, men ska göra mej lite nu. Jag har haft fullt upp med detta bloglovin som jag äntligen har fixat : )
Så följ mej gärna på bloglovin om ni vill, så lägger jag till er också : )

Längtar tills i eftermiddag, när vi ska till Gfors och käka tacos, det ska bli så himla gott. Undra om vi ska köpa med en present till henne, jag var inne på Bergers och kollade på halsband, det fanns några som var jätte fina för bara 249:- så vi aknkse ska köpa med ett sådant : ) Får se vad mannen i huset säger, det är ju faktikst hans mamma så han bestämmer ^^
Jag ska även hämta Alva på dagis sen vid 3 tiden, men ska bara ha henne i en timme för vi åker ju lite efter 4 och Reine skulle på möte tills då så : ) Passade jätte bra det !
Alva fyller ju 4 år till sommaren, tiden går allt fort. Minns när hon var pytte liten !



Här är lilla gummsan här om dagen när jag och Milla var uppe hos mamma : )





Nu ska jag käka och sedan få på mej kläder, ska faktikst ta mej en promenad ner till stan har jag tänkt mej, har inga pengar så kan inte tanka bilen : ( Hahaha, illa detta !

Ha en jätte bra fortsättning på dagen !


Morgontrött Marie,







Klockan är ju bara10.00 och jag är rastlös.. Ingen som är vaken än ? 
Vad händer idag då?
Jag ska hämta lilla Alva på dagis kl 3 i eftermiddag, sen ska jag och Henrik upp till hans föräldrar för hans mamma fyllde år igår, så vi ska dit och käka tacos : ) Mumms va gott! Tacos blir alltid så mycket godare när man inte gör det hemma själv tycker jag.
Nu ska jag käka lite frukost. Blir ett äpple, smörgås och vatten : )



<3


Godmorgon : )
Idag är jag uppe med tuppen, ska ju iväg och köra min bror om ca en timme.. Så det är lika bra att komma upp i tid, eller mest är det för att det är så fruktansvärt jobbigt att gå upp nä man precis har somnat om igen, ingen ide att lägga sej och sova nån timme liksom. Då ska man vara lika trött en gång till..


Händer idag för er läsare då?


Natta


Nu har vi precis käkat några toast. Jag åkte ner till Ica förut och köpte rostbröd så jag kunde göra toast, och det är ju så himla gott : ) Ketchup, pizzakrydda, grillkrydda och lite ost.. Mummmms, det smakar svin gott ! Skulle ha tagit kort men kom ju på det efter jag hade käkat upp ^^
Imorgon ska jag köra min bror på morgonen till Tösse igen, han ska dit och låna en bil igen : ) Så imorgon får jag allt gå upp med Henrik på morgonen.. Oj oj, undra hur jag ska ta mej upp hörrni ?! Men det klarar jag nog.
Före vi käkade duschade vi, så nu luktar vi gott och är rena och fräscha ! Så det blir lite mys i soffan, sen till sängen!

Älskar dej Henrik, snart har vi varit ihop i 2 år <3
Den 27 Augusti 2007 frågade Henrik chans på mej ( Jaa, han fråga faktikst chans på mej. Hur gulligt? ) och jag svarade såklart ja! Så snart är det 2 års dag för oss baby. Tänk allt vi har gått igenom, allt vi har klarat oss igenom. För jag får erkänna att det har inte vart en lätt tid. Han flyttade in hosmej före vi blev tillsammans, och sen dess har vi knappt vart ifrån varann någonting, sovit utan varann i högst 6 eller 7 dagar tror jag.. Men tiden med dej har varit det absolut bästa som har hänt mej. Du gör mej så himla lycklig. Du får mej att känna som ingen annan har fått. Jag verkligen Älskar dej av hela mitt hjärta och vill spendera resten av mitt liv att få dej att känna dej Älskad. Nu vet vi hur bra vi kan ha det, och det ska fortsätta så här.





Henrik Erlandsson, jag älskar dej så himla mycket! Finns ingen som är bättre, snällare, underbara än dej!
Du och jag för alltid <3



Godnatt på er !


Weei,


Blev Smögen för våran del också : ) Så jag, Henrik, Hajir, Andreas och Jonte är bokade nu iaf.. Lina och Danne ska väl också förhoppningsvis med. Men dom skulle också bara prata igenom saken.
Nu ska jag ut på kvällspromenad. Ska bli härligt.



Säger som Hajjen    " Campsmögen here we come "


Haha,


I mitt första inlägg idag skrev jag som rubrik "Tisdag" Jag har ju trott att det har varit Tisdag hela dagen, men så förut när jag var hos Hajir så berätta hon att det är Måndag! Hhahah, så fel det kan bli i tänkandet !


Satt i alla fall hos Hajjen och pratade lite om midsommar. Hon, Andreas och Jonte ska dra iväg till Smögen, och jag vill med!!!! Pratade med Henrik och det låt inte som det var så jätte svårt att övertala han : ) Så det kankse bli Smögen på Torsdag alltså, var ju flera år sen vi gjorde något roligt på midsommar. Vi stack ju alltid till Strömstad förr, men har ju inte vart där på 3 eller 4 år, så om det blir att vi åker med så kommer vi faan ha så himla jävla skit roligt ! Plus att vi åker med Hajjen gör ju saken bara ännu bättre, lilla partyprinsessan som är så underbar <3 Även Jonte som är en utav mina bästa vänner! Hoppas hoppas bara min älskling vill, ska tjata hål i huvudet på han!





Hur underbart? !!!





Ska bli helt sjukt kul om Henrik vill med! Henrik, Hajir & Andreas, Jonte, Lina & Danne. alla dom jag tycker jätte bra om, tror vi kan ha svin kul tillsammans ! Det ska ju bli jätte bra väder hela helgen också. Kan det bli mycket bättre?


Iväg,


Nu ska jag ta en liten promenad bort till Hajir : )
Hon ringde mej förut, så blir nog lite snack om midsommar, hon vill till kusten någon stans. Vi får se vad vi kommer fram till.
Sen ska jag hem, är hungrig.. Får ta med mej ett äpple på vägen!



Hörs senare babys <3



Ingen promenad än,



Har inte orkat mej ut än, ska jag vara ärlig så sitter jag fortfarande i morgonrocken : ) Haha, Henrik har snart lunch och jag har inte orkat få på mej kläder än, hur känns det egentligen? Är man arbetslös så är man!
Jag ska iaf ta mej en smörgås och ett äpple nu till frukost, sen ska jag gå ner till stan och kolla om jag hittar någon present till Henriks mamma. Funderar på något halsband med något fint hjärta eller något. Det blir väl alla mammor glada för?











Tisdag


Snart är det helg och det innebär Midsommar : ) Då sticker jag och Henrik till stugan ! Där blir det att dricka, mysa, bada, sola, grilla och bara ha det jätte bra. Kommer bli underbart att vara där med min Älskling : )
Jag har nästan nyss kommit upp ur sängen, tänkte att jag skulle gå upp med Henrik i morse, men var alldeles för trött för det, så jag somnade allt om ganska fort!
Idag blir det nog inte mycket, tänkte att jag skulle gå ut på en promenad nu, ska höra om Jonas ska med. Men han har nog inte gått upp än han...

Henriks mamma fyller år idag, Grattis till henne, så vi ska kankse upp till Gfors efter Henke har slutat. Så jag ska ner till stan och kolla på någon present till henne som inte är allt för dyr.

Men nu ska jag kika runt på alla bloggar och facebook : )


Natti


Nu ska vi hoppa i duschen ( det behövs ) och sen hoppar vi nog direkt till sängen för att sova !
Hoppas på lika bra väder i morgon så jag kan ligga ute i solen hela dagen : ) Får åka upp till Kasenberg och sola, går ju inte att lägga sej här utanför direkt.
Men sov så gott så hörs vi imorgon !



Natttttiiii      : )

Härlig kvällspromenad


Har nyss kommit hem, har vart ute i ca 40 minunter och gått. Gick i örnässkogen här bakom mej : ) Det är så skönt nu på kvällen när det är lite lagomt varmt ute. Mötte en räv på vägen, hahah, den var ca 2 meter ifrån mej och bara kollade konstigt på mej, sen gäspa den och sätte sej. Jag vill gå tillbaka till den med lite mat, den såg allt smal ut..





 Så här såg jag ut när jag gick i skogen :  )




Nu komemr snart Henrik och hämtar mej så ska vi ner till Ica och handla lite. Jag måste föra över lite pengar... Urschhh.. Vill inte tänka på pengar, vet inte när jag får nästa gång..
Men men, jag klarar mej allt ändå!



Hörs senare!

Heej


Dålig uppdateringe idag, jag vet....
Men skulle allt slänge in ett inlägg i morse, men hela datorn uppdatera sej och var helt cp så jag orkade inte vänta, eller mitt tålamod rättare sagt orkade inte med det. Så får bli ett inlägg med mycket bilder från dagen : )
Åkte iaf till Millisen förut idag, så låg vi ute och solade i nästan 2 timmar, hämtade Jonas och Urban så skulle vi spela minigolf, men det öppnade inte förens 4 på eftermiddagen, blev lite fotbad och en glass ist !
Drog upp till mamma på Kasenberg och fick oss mat, hemmagjorda pannbiffar, potatis och mumsig brunsås. Fyy asså vad länge sen man käka riktig hemmagjord mat, eller riktig mat över huvud taget. Mammas mat är verkligen det bästa som finns : ) Specielt min mammas, hon är bäst i hela världen !!!


Här kommer lite bilder iaf.























bild 1 : Jag och min outfit för idag.
bild 2+3 : Jag solar.
bild 4 : En buska uppe hos mamma.
bild 5 : Min mat, älskar bannbiff och potatis så man bara kan mosa ihop allt. Det ser ut som bäbis mat, men det är gott !
bild 6 : Alvisen
bild 7 : Alva posar med mat i munnen.
bild 8 : Alva solar topless ; )
bild 9 : Millan som steker.
bild 10 : Alva är helt naken och skulle visa rumpan för oss, blev lite för mycket visat dock!







Där fick ni massor av bilder : ) Dagen i bilder med andra ord.
Nu ska jag ut på en promenad i skogen här bak, Henrik fick åka till garaget en stund. Sen ska vi ner och handla lite, sen hem och kolla på film ikväll. Ska kolla om det går någon bra på tv. 40 dagar och 40 nätter gick på 6an ikväll såg jag. Den är ju ganska bra och rolig. Josh är ju iaf jävligt het : ) Ska kolla om det går någon emr för vi har redan sett den väldigt många gånger..



Ha det så bra så länge!


Lördag,



Nu ska vi snart hoppa i duschen och sen bege oss mot sovrummet : )
Vi har kollat på Sjätte sinnet och den lilla pojken är ju hur jävla söt som helst. Han kan ju inte vara gammal och tänk att han är så himla bra i den filmen, vilken inlevelse han har.. Inte många som är så unga och kan spela en huvudroll så himla bra som han gör det. Så bra film !
Nu håller vi på att kolla på en annan film, Värstingarna tror jag den heter. Massa unga som sitter i ungdomsfängelse och börjar spela baseball osv. Riktigt bra film det också faktikst. Man blir allt lite rörd i filmerna : )









Här har ni filmerna som vi har sett ikväll : )

Nu får ni sova så gott så hörs vi av i morgon !


Natti natti     ♥

Midsommar + bilder


Är det midsommar nästa helg eller? Jag har inte så stor koll på det.
Men iaf, så åker jag och Henrik till våran osmmarstuga som vi har på Värmlandsnäs. Blir nog lite drickning och mys. Skulle vara bra väder sa mamma. Då kan vi bada och sola : ) Fy, va underbart. Just nu är det uppehåll här, men det har inprincip regant hela dagen.. Så himla tråkigt.





Här kommer lite bilder sen igår på mej och min baby : )

















Hahah, aa såhär kul hade vi igår !  Men mysigt var det!





Henrik kommer nog snart hem hoppas jag, då får vi åka ner och handla lite.. Måste ha katt mat iaf! Sen lite mys pys inför kvällen.. Är lite hungrig också, men vad ska man laga för mat? Jag är lite sugen på pizza, va ett tag sen jag käkade det nu. Men är mest sugen på att sitta nere på pizzerian och käka och det är inget jag orkar med idag. Så får nog bli något annat gott i gott gott ist! Skulle va gott med köttfärspaj men då ska man behöva ställa sej och laga köttfärssås först och det tar alldeles för lång tid.
Jobbigt detta med mat och mej eftersom jag inte äter någonting... Får bli korv i bröd tror jag : ) Det dugen alltid, korv i bröd med grillkrydda, mummmmsss ^^





Jag är rastlös, så snart får min älskling komma hem så jag har någon att tjata lite på....
Känns konstigt att det bara är Lördag idag tycker jag, känns som en söndag..
 

Yeahh, hörs sen!

Tråkigt,


Jag har jätte tråkigt : (
Henrik kommer inte hem än på några timmar, så jag får nog slå mej ner i soffan och kolla om det är något bra på tv. Troligtvist inte. Glömde ju hyra en film förut, var allt på Ica och kollade men hittade ingen som dög så blev ingenting.. Buhuhuh.
Jag följde med Jonas när han käka pizza, sen mötte vi Lina och Danne så ci handlade lite, så åkte jag med hen till Limpan och Danne och gjorde mat till dom. Lina skulle iväg och jobba nu kl 3 så jag åkte med hem








Byee byee




Lördag,


Hur skönt är det inte att vakna upp alldeles utvilad, utan ångest och bakfylla? I love it : )

Henrik stack ifrån mej i morse, han och hans fader skulle till Årjäng och köra med bilen. Så han åkte halv 7 i morse... Jag sov tills nu ungefär, har vart uppe en halv timme kankse och kikat runt på internet. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Ingen bil har jag heller, den tog Henke. Så om jag ska hitta på något jag får knalla : ) Men det regnar ju typ, så blir nog innesittande. Kankse drar ner till Ica och hyr mej en film, köper jordgubbar och sitter hemma och myser?!! Låter som en toppen ide det tycker jag. Då till problemet att orka gå : )



Va ska ni hitta på idag?
När Henrik kommer hem ska vi bara ligga och mysa hela kvällen : ) Åå så underbart!

Hörs senare !

Fredag och nyktert!



Nu har vi äntligen kommit hem igen efter en väldigt lång och stressad dag.
Hämtade Alva, hem och duscha, körde Alva till mamma, hem, ner till stan, hämtade Alva, hem, hem till Lina & Daniel, studentkalas, körde Alva till Kasenberg, Ica, hem till Milla, åkte en sväng till Alexx dit Lina och Milla skulle på lite förfest, hämta Henrik och ÄNTLIGEN ÅKTE VI HEM!!! Så himla körigt har det vart, allt har gått i ett..

Imorgon kommer jag vakna och känna mej fräch och pigg jämfört med resten av Åmål inte kommer vara för ni kommer vara bakfulla : ) Fyy va härligt att inte vara bakfull ^^ Jag ska ju alltid till att bli så himla jävla dret bakfull med, får säga som Henrik att det är ju snart inte värt det mer att gå ut när man ska bli så dålig dagen efter : )
Varför är min kamera cp? Eller jag får inte in några kort.... Ååååhhåhååh. Men det problemet får Henrik lösa åt mej i morgon. Nu fick jag in minneskortet : ) Haha, jag är ett stolpskott!!




Nu blire soffläge med min Älskling som redan ligger och väntar på mej där borta.



Godnatt godingar. Grattis till er studenter. Det är fan 3 jävla år sen jag gick ur, vart tog dom åren vägen? Targiskt.......




STUDENTEN


Grattis till er alla som ska behöva ta studenten idag som det regnar, blåser och är iskallt : )
När jag tog studenten så klagade vi faktikst över att det var alldeles för varmt ute, nästan bättre att klaga på värme än kyla iaf! Tänkte slänge upp lite kort från min student men jag har faktikst inga : O Haha, eller jag har hemma hos Mamma men inte här på datorn.

Inatt drog jag iväg till Karslatd, till Nöjesbaren, och hämtade Hajir, Carro, Emma och till min förvåning Elin Ståhl : ) Det var verkligen inte igår som jag träffade henne, hon tog ju studenten igår så GRATTIS till henne. Åkte till Nyängen för lite korv i bröd, sen åkte vi hem. Elin var hur hes som helst och när vi närmade oss Åmål blev Hajjen också jätte hes : ) Dom måsta ha skrikit bra mycket där inne ! 
Så var ju hemma vid 4 i natt, om jag hade vart uppe 2 timmar till hade jag vart uppe i ett dyg, och det kändes idag. Henrik ringde och väckte mej vid halv 1, det var tur det för jag skulle iväg och hämta Alva i Grums vid 1. Jag hade jui nte vaknat innan dess om han inte hade ringt, tack hunny : )

I eftermiddag ska jag, Henrik och Alva på studentkalas till min kusin Johanna som går ut idag. Ska bli trevligt. Massa god mat och dylikt : ) Mummmmmaaaa ^^
Så snart får jag och Alvis hoppa i badkaret och bada av oss !
Ner och köpa en present också, men vad? Lite sent ute men..





Jag längtar tillbaka till min student och skolan över huvud taget.. Det skulle man nog tagit vara på bättre om man visste att det faktikst inte är så jobbigt att gå i skolan : )




Byee Babys
 

Natten


Marie är allt uppe än : )

Men enbart för att jag ska till Karlstad sen i natt och hämta Hajjen-Bajjen och några tjejkompisar till henne, dom drog iväg och festade idag dom små liven! Hade vart skit kul att vara med, men lika bra att hålla sej nykter. Så jag får nog ställa klockan på kvart över 1, ska åka från Åmål halv 2 så.. Ojojoj, detta kommer bli roligt och se hur jag klarar att hålla mej vaken. Har ju faktikst vart uppe sen 6 i morse.. Så snart ett dygn ^^

Nu får jag sätta mej framför tvn och kolla lite, såg att Paradise Hotel börjar snart : ) Det är roligt att kolla på !


Godnatt på er!


MIN KAMERA!

Äntligen har min kamera kommit till mej, kollade upp kollinumret och där stog det att jag kunde hämta ut den på Spellyckan Åmål : ) Då blev jag himla glad och stack ner direkt. Där var den, glömde helt bort vad för kamera det var, det blev en kodak, en röd hade jag ju beställt också, det hade jag verkligen glömt bort, antog att den skulle vara svart men icke !

Jag försöker få in bilderna på datorn, men det funkar faan inte... Vad gör jag för fel? Åååhh, typiskt. Men det får jag sätta mej med i morgon och kolla upp. Nu ska jag kolla klart på tvn, sen hoppa i duschen!




Där ser ni hur den ser ut iaf : )





Hos Jonte

Nu ska jag och min vän Jonas ut på en ride, ska ut till Profab och kolla på tavlor tydligen !


JAG HAR FÅTT MIN KAMERA OCKSÅ, SÅ NU BLIR DET BILDER IGEN.   Såklart glömde jag den hemma nu.
Skriver sen när jag kommer hem igen!

Byee

Låt mej sova,


Jag har ju vart uppe i 6 timmar redan och DET KÄNNS!! Men trodde jag skulle vara tröttare eftersom jag har sovit ut ganska bra dom senaste dagarn, plus att jag hade jätte svårt för att somna inatt. Somnade nog inte förens 1 eller 2 iaf. Sen upp 6, så inte så många timmars sömn blev det för mej inatt. Men det tar jag bara igen nästa : )

Jag gick ner till Ica och handlade lite bröd, pålägg och mat och gick sedan hem. Just det ja, Jag köpte jordgubbar också! Ska ta mej några nu starx, så himla gott. En låda svenska jordgubbar för 35 kr, inte farligt. Tror dock inte att det är stor skillnad på vart dom kommer ifrån : )

 




Jaja, vad ska man göra nu då?
Förresten så har jag lovat Henrik att jag ska laga mat till han när han har lunch, så jag köpte med mej hamburgare till han som han får nöjja sej med : ) Så det är bara att börja steka snart då.. Sen ska nog jag ut och gå med Jonas. Det är ju ändå uppehåll, ser ut som det spricker upp lite, weeeiii ^^




Frukost,



Jag ska alldeles snart sticka ner till Ica och köpa mej lite frukost : ) Det var inte igår vi hade frukost här hemma. Henrik äter ju inte på morgonen och jag äter heller inte någon frukost. Men tänkte att det skulle bli ändring på det nu. Vet inte rikigt vad jag är sugen på. Stekt äggvita, knäckebröd, limpa med prickikorv, fralla med skinka och gurka, yogert.. Det finns ju hur mycket som helst att välja på.
Jag får helt enkelt bestämma mej nere i affären : )



Känns konstigt att klockan inte ens är 10 och jar har vart vaken i snart 4 timmar redan. Körde min bror Patrik och hans allt-i-allo kompis till Tösse där dom skulle hämta en bil som dom skulle ha idag för dom ska hjälpa någon att flytta. Så jag har redan varit ute på äventyr sörrni : )
Idag kankse jag ska laga mat tills Henrik har lunch så han kan komma hem och äta. Hmm, överraska han med något smarrigt ^^ Då är bara frågan. VAD FÖR MAT? Han är ju inte specielt kräsen så blir lite enklare att laga mat till bara han ist för till oss båda..




Henrik a.k.a SUGPROPPEN som min syster Limpa hade sagt !
Nu sticker jag, tar mej nog en promenad till Ica. Bara det inte börjar regna, det blir att ta min regnjacka alltså : )



Byee for now

Mums från Nelly.se

Heart Button Jumpsuit SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM




Strapped Boots SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Greta Sunglasses SEK 399, D Brand - NELLY.COM 
Alpenhof Tunic SEK 499, Soaked in Luxury - NELLY.COM

Sweetheart Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM




Va nyss inne på Nelly och kollade lite. Tyckte inte att det fanns så himla mycket fint men lite hittade jag allt. Skorna har funnits där jätte länge men jag blir lika kär i dom varje gång jag kommer in på sidan och dom är kvar.. Snart får jag nog se till att köpa dom.


Nu blir det tvätten igen !

Thihih,


Skulle bara säga Godmorgon : ) Jag har vart uppe sedan kvart över 6, fått in 2 tvättar redan, så nu väntar jag på att den ska bli klar så är det bara att gå ner med 2 till. Idag blir det ganska mycket tvätt...
Halv 9 ska jag iväg och köra min bror Patrik till Tösse, sen hem igen.
Blir mer uppdatering sen !
Hoppas hoppas hoppas hoppas på att min kamera kommer idag : ) I cant wait ^^


Godmorgon iaf på er!



Någon mer som är uppe så här tidigt?


Marie kan allt : )


Nu har jag fixat mej en ny stilmall igen : ) Är den fin?
Har tagit den av Milly ! Hon har gratis stilmallar som är perfekt till sånna som mej som inte kan ett dugg om designers, stilmallar och headers egentligen ! Så om det är någon mer än jag där ute som inte kan något om datorer och dylikt är det bara att klicka sej in på hennes blogg, hon har tips, gratis stilmallar, lottar ut designers och man får även beställa för ynka 40 :-




Nu kommer snart Henrik hem så nu blir det mys i soffan, sen dusch och sedan sängen : ) Underbart ♥


Ha en fortsatt trevlig dag!

Hemma bäst,





Nu har jag precis kommit hem från att ha hämtat min störste bror i Grums, så körde han till Åmål : )
Nu väntar jag på att Henrik ska komma hem, han är i Gfors och grejar lite med hans faders bil tror jag.  KOM HEM TILL MEJ ÄLSKLING, JAG SAKNAR DEJ!!!!


Idag annars har jag inte gjort någonting faktiskt, var borts hos Milla bara.
Fan va det regnar. Undra hur det går med balen, eller hur länge den håller på. Den är säkert redan slut nu tänker jag.
Imorgon ska jag gå upp med Henrik vid kvart över 6 och börja tvätta, har tvätt tid till halv 2, så om jag ska hinna med allt och allt ska bli tort så får jag sätta igång tidigt : ) Sen ska jag köra Patrik vid halv 9, så lika bra att gå upp tidigt och få allt klart !
Nu ska jag nog försöka mej på lite mer om design till bloggen ^^ Wish me good luck !

Se där,

Nu fick det bli en annan design : ) Försöker så jag kan göra min egen en vacker dag. Det är faaan inte lätt detta....
Har vart hos Milla idag, käkade makaroner och falukorv, det var smarrigt det!
Nu ska jag snart dra iväg till Grums och hämta big brother Reine, måste tanka innan, annars kör jag nog bensin soprr igen ^^
Min kamera är på gång nu med, jag skrev ett mail till dom och var ganska arg eftersom dom itne hade "granskat" det än så den var inte ens skickad, men dom skulle skicka den idag, så hoppas att den är hon mej imorgon eller Fredag.. Grrrr, gäller att vara lite arg innemellan : )



Ha en trevlig kväll allihoppa!!




Boriiiing

Är du..

Arrogant: Vad betyder det?

Osäker: Nje, det är jag väl inte.

Trött: Hahah, just nu är jag trött : )

IntressantNej det är jag inte ^^

Smart: Jag får erkänna att jag inte är ett dugg smart.

Barnslig: Det måste man vara!

Liten: Jag är pytte liten : ) kort iaf.

LättJag är nog ganska lätt ! 

Skoltrött: Skulle gärna gå i skolan igen.

Rolig: Att jag är !

Pratglad: För det mesta.

Frågvis: Typ jämt.

Organiserad: Det vet jag heller inte riktigt vad det betyder, men tror jag är det.

Hälsosam: Synn att påstå, men ibland försöker jag allt.

Blyg: Neej, det kan jag inte säga att jag är.

Attraktiv: ; ) Haha, säkert för någon.

Lätt uttråkad: Ojaaa, annars skulle jag nog inte ha gjort detta här.

Vegetarian: Neeej, inte en riktig måltid utan kött.

Besatt: Haha, ne.

Pålitlig: Beror nog på.

FilosofiskVet inte vad det heller betyder : ) 



Har du..

För många vänner: Kan man ha det?

Förföljelsemani: Betyder?

Tvångstankar: Nej det har jag inte och har aldrig någondin i mitt liv haft heller.

Färgat håret: Det har nog alla gjort ?!

Brutit några ben: Faktikst aldrig.

Några piercings: Bröstvårtan, tungan, öronen. Har haft naveln och läppen.

Egen dator: Yes, men den ska jag snart slänga. Hatar min dator : )

Gjort bort dig rejält: Hahha, det har nog också alla gjort någon gång i sitt liv !

Bra självförtroende: Räcker iaf.

Komplex: Nja, det har nog också alla. För någonting.

Kysst någon: Jag har kysst många : )
Haft sex: Det har jag me gjort eller haft, eller vad man säger ^^

Tagit nakenbilder: Nej det har jag inte.

Sagt jag älskar dig till någon idagDet har jag gjort ja. 

Varit kär: Ojaa, underbart!

Blivit kär i någon på nätet: Haha, nej det har jag verkligen inte.

Dumpat någon: Tyvärr : (

Stulit någonting: Yes, det har jag!

Gjort något olagligt: Kan man väl säga.



Vem..

Saknar du: Min underbara pojkvän Henrik.

Vill du döda: Haha, tror inte det är någon som jag verkligen vill döda.

Rörde dig sist: Henrik : )

Slog du sist: Kan ha vart Henrik.

Kramade du senast: Henrik det med !

Kysste du senastHenken.

Skrev du till sist: Skicka nyss ett meddelande till Henrik : )

Vill du vara som: Victoria Beckham eller Nicole Richie.

Sårade dig sist: Blir nog Henrik det med.

Vill du bli galet full med: Hahha, mina vänner.

Gjorde dig riktigt glad senast: Henrik : )

Fick du sms från senast: Marie Jonsson

Ringde dig senast: Min bror Patrik

Ska du gifta dig med: Henrik : )

Får dig att skratta: Henrik, Lina, Milla, plus många mer.





Fick bli lite tidsfördriv : )
Nu får jag nog fössöka göra något. Åker bort till Millisen.....

10/6-09

Idag är det ju balen, haha och inte i Lördags som jag trodde  : ) Men jag är helt säker på att någon sa till mej att balen skulle vara då, men tydligen inte. Annars idag händer nog inte mycket. Ska kankse upp till Mamma en sväng, kankse ska ta mej en promenad dit. Ändå från mej upp till Kasenberg. Det är en bit det. Då får hon antagligen köra hem mej sen : ) Annars så skulle jag och Millan kankse dit som man köper cyklar, hon har fått punktering och kan inte laga det själv så hon får lämna in den : ) Haha.
Fan vilket dåligt väder det var idag då.. Hoppas det bara inte regnar sen bara, för alla som ska på balen tänkte jag på ^^ inte mitt problem men !


Hmm, kankse skulle ta och städa här hemma ist ? Måste ju göras tyvärr..  Men det tar vi i morgon som vi brukar säga : )

Min kamera??   :`(   kom hem till mej nu


Nattiiii,

Godkväll !

Nu ska jag försöka få med mej Henrik ut på en kvällspromenad, sen duschen och efter det ska jag äntligen få sova igen : )
Ska jag kankse försöka komma upp i tid i morgon ist och ta mej en promenad? Det orkar jag aldrig ^^ 

Någon mer än jag och Henrik som inte fått skattepengarna än? 
Hoppas dom rullar in på kontot någon dag, eftersom jag inte har en krona kvar just nu...
Måste ringa ekassan i morgon, men men har inga pengar på mobilen så får vänta till Älsklingen har lunch så jag kan låna hans tele : )


Så nu fick det bli sista inlägget för idag.




Min älskling precis i början när vi träffades : ) Min gode vän Josefin Nytomt som fixade bilden ^^ Hahahha!

















Mumss,

Nu ska jag lägga mej i soffan och stänga av datorn så jag slipper sätta mej här igen : )
Ska kolla klart på Paris Hiltons program nu, sen Desperate Housewifes som jag inte har sett på hur länge som helst, har nog missat en 3 eller 4 avsnitt känns det som. Kankse lite popcorn till det?? Hade smakat bra, kan göra på spisen ^^^



Skriver mera i morgon, hoppas min kamera kommer då : )

Natti på er !


Paris Hilton,








Tror jag ska kolla på Paris Hiltons new BF ikväll : ) Missade det förra Tisdagen, men är nog ett himla roligt/töntigt/tjeigt program!
Nu ska jag få på mej lite kläder så kommer Henrik hem, sen ut och gå ^^

Hihihih,

Redan Tisdag är det ju. Veckorna rullar på lika fort som vanligt : )
Har typ precis gått upp, eller har suttit här en stund och kikat runt lite. Väntar på min kamera som borde komma snart tycker jag. Eller iaf, jag beställde den i Torsdags så den kommer nog inte riktigt än.. Men hoppas hoppas att den kommer snart.
Sitter och väntar på att Henrik ska komma hem på lunchen vid 12,50 sen ska jag bort till Jonas så ska vi ut och gå. Ska bli skönt. Vi ska ta en lång tur över Hagenberg.. vet inte hur långt det blir men en bra bit iaf. Blir skönt att rensa tankarna.

Var ju uppe hos Mamma på kalas igåt, käka smörgåstårta, toast, dricka och tårta. Helt okej. Henrik fick lite blommor och pengar av mormor : )
Efter det åkte vi bara hem och låg i soffan tills vi skulle lägga oss. Käka lite chips ^^












Nu ska jag kika runt på lite bloggar så hörs vi av senare!


Hos mammii

Nu blir det kalas för fulla muggar : )





Godmorgon

Idag blev det lite sovmorgon igen : ) Har drömt massa konstiga saker inatt igen, att mina vänner blev typ vargar/vampyrer/varulvar ? Något som åt människo kött och grejer.. Helt sjukt...
Nu ska jag upp till Mamma strax och hjälpa henne att duka och lite små grejer inför ikväll. Sen ska jag, Pållen och Jonas ut på långpromenad!


Så jag får sätta lite fart.
Ha en bra dag !


Sleeptime,

Snart ska vi hoppa i sängen jag och min underbara pojkvän Henrik. Nu ikväll har vi haft det underbart. Åkte till Ica och pantade inte bara 1 utan 3 sånna stora blåa IKEA påsar. Faan att det inte finns 4 krs flaskor kvar, då skulle vi fått dubbelt upp. Blev bara 150 :- , kankse inte bara och bara men. Så blev lite mat, köpte kött, potatisgratäng, sås och sallad. Jag käka kött och sallad och Henrik käka potatisgratäng och sås till. Var himla mysigt. Kikade på en film till det. Underbart kan man säga <3


Imorgon blir det en hel dag med saker inplanerat. Först ska jag, Jonte och Pållen ut på promenad, upp till Mammsen och hjälpa henne att duka osv för vi ska ha kalas för Henrik på eftermiddagen, skicka in alla brev som jag måste skicka in, ringa e-kassan, gå till banken. Ojoj, får se om jag hinner med allt. Plus att åka till Kasenberg när Älsklingen slutar och käka lite mat och fira han i efterskott !



Nu ska jag springa till Henrik för lite mys innan vi måste hoppa i sängen : )




Måndag imorgon och ny vecka  ^^

?,

Henrik vill att jag ska sluta blogga... Hmm, ska ta mej en funderare på det tills ikväll.






?  


GODMORGON,

Jag sov länge idag, så himla skönt ! Men har sovit i soffan hela morgonen, för Henrik skulle ta mitt täcke så blev jag så sur och gick ut här och läggde mej : )
Funderar på om jag ska ta mej en promenad.. Eller göra någonting iaf.







Fick ta lite kort med mobilen : ) Så här sitter jag i mitt Kitty linne och trosor.







Vad händer idag då? Kankse ska upp till Mamma och grilla, det låter som en bra ide. Får ringa henne !

Vi hörs sen

MYS,

Weeei, hela dagen har varit helt perfekt : ) Började med att vi sov länge i morse tillsammans. Ingen ångest eller något för någon utav oss. Okej, lite minnesluckor för Henken men det är förståligt när han nästan fick i sej 2 st 7,0 spritar. Kan vara därför han spydde så mycket som han gjorde igår ^^ Vi låg och myste jätte länge i morse, sedan hoppa vi in i duschen ocg gjorde oss i ordning för att åka till Gustavsfors. När vi kom dit så stog maten på bordet, grillad fläskfile, hemmagjorde potatisklyfter, majskolvar you name it , massa grillad mat och tillbehör. Så himla gott. Sen läggde vi oss i hans lille brors säng så råka vi somna och sov i någon timme, efter det var det dags för tåtra : ) Efter det läggde vi oss allt i sängen igen och somnade : ) Så sovit har vi gjort iaf, därför vi är så pigga nu kankse !
När vi kom hem åkte vi raka vägen till Ica och handlade lite mys pys mat och laga ihop, så nu har vi precis ätit och kollat på en utav de 2 filmerna som vi hyrde. I taket lysser stjärnorna och transporer 3 ( ? )



Faktikst ganska bra film : ) Så nu ska vi duscha igen, sen lägga oss och kolla på den andra filmen. Jag tror inte jag kommer tycka den är så bra så jag får nog ta mej en tupp lur !




Hörs i morgon !
Snart kommer nog min nya kamera : ) Weei, då blir det bilder igen!

FEST,

Igår blev det allt fest : ) Jag och Henrik gick bort till Hajjen och Andreas vid 8 halv 9, sen var det bara att dricka på. Drog upp till Säffle till Harrys, helt dött ^^



Nu har vi precis haft bakfylle sex ; )
Hörs senare, nu ska vi upp till Gfors på kalas! 

HIHI,

Nu blire att gå iväg bort till Hajjen och Andreas på förfest !



Hörs i morgon gott folk!!

1 ÅR

Grattis till mej själv som har haft mitt körkort i ett år idag : )
Wiihohoho




Ska ner med filmen som vi lånade igår, sen vet jag inte vad som händer....


FREDAG,

Gööööööööööööööt att det är Fredag, alla dagar är ju som Fredag för mej när jag är arbetslös men ändå : ) Helg för alla andra.
Ska snart iväg och käka mat med Jonas, men vad och vart?  Thats the big question.


HENRIK FYLLER 25 ÅR IDAG : ) GRATTIS MIN BABY!!!! paket blir det sen. Vi va allt uppe i natt efter 12 så tänkte jag springa ner till bilen och hämta presenten men orkade inte så han får det sen !

Skriver mera sen!




Händer för er i helgen?


4/6

HEJSAN SVEJSAN!!!!












Snart fyller Henrik år : ) Han fyller 25 i morgon ! Jag var och köpte present till han förut och blev en 1000lapp fattigare. Jävlar om han inte tycker om det han får säger jag bara. Men han sa för länge, länge sen att han ville ha detta så hoppas han blir glad. Iaf för det ena...

Nu har vi precis kollat på filmen "Taken" som Lina tipsade om, typ den enda hon inte hade sett på Ica tror jag : ) Men den va riktigt bra faktikst, trodde inte att den skulle vara något att hurra för men det var den allt ! Så där har ni ett film tips om ni inte sett den. Action film, men jag HATAR action men denna var som sagt bra!






Milla, du kommer säkert tycka han är himla sexig och het : )








Imorgon då : ) Henrik fyller år, blir lite mys i sängen på morgonen så han kan öppna sitt paket ( om han skulle vara hemma imorogn igen alltså ) Sen bara mysa hela dagen typ! Jag ska ner till Hajir på salongen för en klippning faktikst, funderar på att klippa lugg... Men vet inte än. Sen ska vi kankse med till Karlstad och festa. Nöjes är ju stängt så vi får se vart vi tar vägen : )



Nu ska jag hoppa tillbaka till soffan där min älskling ligger och väntar. Jag har ju fått min den dära rakapparaten som man använder på benen. Vi funderar på om vi ska testa den på mej idag. Anna hade sin här så jag testade med hennes men det gjorde så fruktansvärt ont, men Henrik får hålla fast mej och göra det! Ojojojo eller aj aj aj.. Vi får se hur detta kommer gå. Jag kommer säkert skrika, skäll och slå Henken lite lätt : )







Ha en bra kväll nu!



UPDATE,

Sådär, då var denna Torsdagen snart avklarad också.
Nu ska jag och Henrik ner till stan och handla mys mat för kvällen, vi ska bara ligga hemma resten av dagen. Ingen utgång för mej. Känns inte som om det blir så mycket folk ute idag heller här i Åmål, så det kvittar faktikst.


Jag har bestält en ny kamera också :  ) Weeeeeeeeii

TORSDAG,

Känns som Måndag eller Söndag tycker jag. Knepigt...
Har typ nyss vaknat, sov fruktansvärt gott i natt : )

Nu ska jag snart ner till stan, måste till bolaget iafll det blir att jag går ut idag. Sen ska jag till Lina en sväng, hon och mamma grejar för fullt tydligen.
Efter det blir det en sväng till salongen och prata med Hajjen : ) Om kvällen och helgen.
Börjar bli lite hungrig, henrik ville ha köttfärssås och spagetti. Nu liksom? Haha, när vi nyss gått upp!



Have a nice day-
Jonas, funkar kameran?


NATTI,

Nu ska jag snart hoppa i sängen : )
Ska bli skönt, har ju varit uppe så länge idag.


Jag har precis vart i Bfors, körde dit Anna, Marie och Sanna ( ? tror dom hete så ) Så dom skulle allt festa all night long. Jag spar mej tills i morgon, för då ville Hajjen ut, så man får väl ställa upp för sina kamrater! Inget helt bestämt än men jag ska till henne i morgon på salongen så skulle vi pratas vid mer då !
Annars idag har jag ju jobbat, sedan körde jag Anna fram och tillbaka : ) Hahahm vi gör inget annat än är på road trips! Men roligt har vi, vi sitter och diskuterar helgen än och hur sjukt jävla dret toligt vi hade ^^

Nesch, nu blir det sängen. En dag i morgon också : )
Godnatt på er


LUNCH,

Är hemma på lunch nu, men blev bara några gifflar för min del !





Nu ska jag snart iväg till Euro Cash igen : ( Fu fan va tråkigt det var då..








Blir mer skrivet sen : )
Bye for now.


Någon som har en kamera till övers?

UNDERBART,

Helllo, hur är det med mina kära läsare?




Nu har jag och Henrik precis kommit hem. Jag, Lina och Anna bestämde förut att vi skulle köpa oss en flaska vin och käka god mat, så blev det. Jag hämtade Henrik så drog vi hem till Lina och Daniel, fixa kött, pommes, sås och sallad och käka  : ) Hur gööööööööt?? Jag tyckte det smaka väldigt bra iaf. Anna ville ta sej en promenad hem, så jag och Henrik åkte raka vägen hem. Nu ska vi hoppa i duschen och sedan blir det mys i soffan som varje kväll ♥
Bilsport har varit hos han idag, så han ska vara med i tidiningen nu under sommaren någon gång, så ingen får missa det numret : ) Han fick igång bilen igen också tydligen!






För tillfället har jag inte så mycket tid eller ork att blogga, så det blir inte så många inlägg nu mera. Men förstår inte att så många är inne och läser ändå, men det är ju bara kul att folk undrar vad man gör på dagaran! Måste beställa mej en ny kamera så kommer jag nog igång igen. Har så himla mycket för mej nu på dagarna också. Jag och Anna raggar runt på massa olika roadtrips : ) Hahaha, hon bor ju för tillfället i min bil kan man ju säga ^^ hahaha, aa hon är störtskön! Jag är väldigt glad att vi har kommit varann så nära.



Nu får jag slänge mej i duschen så det inte bli för sent. Ska ju upp och jobba i morgon.
Ha en fortsatt bra kväll !


Kyss     ♥

HOT,

Sommaren har anlänt till Sverige, eller Åmål iaf : ) Fan vilket väder vi har haft idag.
Jag och Lina åkte upp till mamma på Kasenberg i morse och låg i solen en liten stund, sen hämta vi Annisen på stan och drog hem till mej och bytte kläder och drog väg till Karlstad för Lina skulle köpa sej en jävla sköldpadda  : ) Blev en liten turtle för hennes del, negerbollar på Ikea för min!
Faan, jag skulle ha köpt mej en ny kamera.... Hmm, får beställa en på internet.


Nu får vi hoppa i duschen och sedan till soffan för mys ; )

Älskar dej Henrik <3













Tack Anna och Älsklingen för en underbar helg : )

ALLTSÅ,

Kan inte fatta att helgen har vart så jävla dret rolig. Precis varenda sekund : )
Jag och Anna drog ju till Rudskogen i Fredags och det var ju meningen att vi bara skulle stanna över dagen, men jag blev så glad över att se Henrik och vi hade så underbart trevligt så vi stannade kvar. Grilla, drack cider och grogg hela dagen. Helt jävla underbart alltså. Vakna i Lördags och tänkte att vi skulle åka hem då, men vi hade så himla roligt så vi stannade kvar. Började ju dricka nästan direkt vi vakna, eller kom bort till banan. Gick i bikini hela dagen och stekte, var ju så fruktansvärt varmt. Blev allt partaj på Lördag med. Även Henriks syster Marie och hennes kompisar kom och hälsade på, så roligt.
Om det inte var för att Anna skulle hem och hämta Leon skulle vi ha stannat hela eftermiddagen med Henrik och dom andra. Men vi tog oss en roadtrip hem igår : )


SÅ SJUKT ROLIGT! Hade faktiskt lite ångest för att jag stannade på Lördagen för jag ville till Åmål, Milla hade ju grillfest. Men ja skulle kunna betala dubelt upp för att stanna där om jag visste vad roligt vi skulle ha haft.
Dom som var med Henrik, Jonas, Tobbe, Brask, Dennis, Gillqvist, Jimmy, jag och Anna : ) Skit härligt gäng och perfekt väder. Det blir verkligen inte bättre. Vi ska allt med dom till Mantorp också om cirka  en månad. Men då blir det mer planering ^^


Nu ska jag och Lina ut i solen !!!!!!!

Min kamera tappa jag bort i Fredags : ( Buuuhuhu, men tur det för jag måste verkligen köpa mej en ny så.

RSS 2.0