Helgen

Har haft en jätte rolig helg, lr igår va det himla skoj ! Jobbade först på dagen på Rio, sen hem å göra sej i ordnong för att åka å jobba igen på en beställning.. Så efter det va det bara hem å byta om å slänga i sej vin ! Så kom vi till Ali vid halv 10 typ, så det blev en sen fylla igår ! Satt där, sen drog vi ner till Hc, träffa Hunnnnnyy Bunnny Henkee där : ) Som hade spelat brännboll så han va helt slut  : ) Länge sen han rörde på sej så mycket ! ! Va på Hc tills stängning, sen blev det att ta cykeln å cykla hem, full!  Det är alltid lika kul det ! Sen idag har vi legat här å vart dåliga, vart nere på Hörnan me Ebba, Milla & Limpa å käkat! Nu ska vi bädda ner oss i soffan å mysa me gifflar å chips ! 
Btw, ja har ju inte käkat godis på hela sommaren typ, minns inte när ja gjorde det senast, men idag ojojoj va sugen ja ahr avrit, men duktig som ja är så har ja lyckats att inte falla dit ! Ja är fanimej stolt över mej själv, Godis-råttan jag liksom ! Ja som käka godis jämt, verkligen jämt !
ONSDAG har ja å Baby vart ihop i 1 helt jävla år : )  Att vi har klarat oss igenom allt ihop! Så det ska firas rejält det!
Nu måste ja kila till Älskling som ligger så sött i soffan.. Ska försöka få in lite bilder sen igår oxå, men kameran måste laddas!
Kyssss, Älskar Henrik <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0