Skräll

Att Henrik inte har kommit hem än.. Å han visste att ja sluta 8.. Ååh va ja blir trött på han, å det vet han om oxå så ja fattar inte varför han gör så här.. Skit sam.
Iaf så har ja vart å jobbat idag, på Rio : ) Jobba 1-8, kommer jobba hela veckan där nu, även Lördag & Söndag. Kul å skopa glass! Efter ja hade jobbat klart så gick ja förbi Milla en sväng, kolla på Men in trees, sen fick ja ta mej en promenad hemåt, jobbigt. Eftersom ja inte hade käkat nåt sen 12, så ja va as hungrig nu när ja kom hem, så ja har tryckt i mej 2 kläm-hop-mackor : ) Yuemmiii! Så nu sitter ja å kollar på PussyCatDolls, fast det va inte så bra som ja hade trott på, men det är nog nu det första programet bara..
Ska tvätta imorgon 7-12, samma på Fredag, det är så mycket tvätt nu så ja fick ta det i 2 omgångar! Skräll att det alltid är så myclet tvätt här hos oss! Men det är ju inte det roligaste!
Sen måste ja ringa facket, lr a-kassan, eftersom ja inte har fått några pengar sen ja sluta å det va ju sista Mars. Så nu har ja ingenting att betala mina räkningar me..
På Lördag ska Lina nog till Ikea, ja måste kolla hur ja jobbar för ja vill gärna me, skulle va så bra om vi kunde få köpt en säng nu så Lina & Milla kan ta dom vi har nu, eftersom vi har 2 st 120 sängar brevid varann : ) Hahha, det är lite mycket nu, ett rum bara fyllt i sängar!  Men vi får se hur det blir me pengar bara..
Jaja, nu får ja kika vidare! Va mycket skrivet det blev idag då.. Måste få en kamera me så ja kan ta lite bilder!
Kysss    v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0