Härlig dag !

Sådär, nu har även våran lägenhet kommit i lite julstämming!  : )
Jag har grejat runt här hemma hela dagen ! Ställt fram ljusstackarna, köpte ju en ny här om dagen.. Men måste å köpa en till för min som ja hade förra året va tydligen sönder.. Minns inte att den gick sönder förra året? Men men, lika bra att få nytt, för den va gammal nog så ! Sedan har ja ställt fram lite tomtar å sånt dära ! Måste köpa rösa dukar bara, har ju lila nu. Är inte så fint me julsakerna ! Men ja å Henrik ska ju å handla nu när han slutar, då kankse vi kan åka till Jysk lr Profab å kika lite.. Är det för tidigt att tända ljusstaken? lr måste man vänta tills Söndag?

Helgen då. Eftersom Henrik har vart ganska mycket i garaget nu det senaste å när han kommer hem så ligger ja å myser me tända ljus osv, så blir han så sugen på det! Så imorgon kväll blir det att laga god mat å mysa framför tvn me tända ljus å nån film ! Sedan på Lördag ska vi ju till Karlstad å handla julklappar ! Så det blir nog en heldag där skulle ja tro, om ja känner mej å Lina rätt så ! In å ut i affärerna, å sen tillbaka in å ut igen, Inget för Milla !  Hahaha ! Sen på Söndag ska vi upp till Gustavsfors å hälsa på ! Det är ju även Skyltsöndag här i Åmål.. Så vi får se va vi gör!



Idag fick man den där Åmål/Säffle annons tidningen, som ja oftast inte brukar kolla i å slänga direkt.. Men så kolla ja i den idag. Å där fanns det ett "micro-recept" på knäck : ) Å ja ÄLSKAR verkligen knäck!
Receptet kommer här!

1 dl vispgrädde
1 dl socker
1 dl sirap
sen va det mandel oxå, men det äter ja inte så det är bara att skippa !

Blanda ihop grädden, socker o sirap i en skål som tål microvärme. Kör i ca 8 minuter på hög värme. Kolla bara så att inte det kokar..
Sedan bara att ta i mandel om man nu vill ha det, men annars bara att hälla i knäckformar å ställa i fönstret så dom stelnar ! ! !
 
Lätt att det blir att "baka" det idag !

Nu ska ja ner till tvätten igen : )

Kysss     ♥


Kommentarer
Postat av: Hugo Hugosson

haha så du har ljusstackarna i fönstret? Själva har jag ljusstakar... och rösa dukar mina e rosa:) Som min kompis Jonas jämt säger Det e inga raketforskare som kommer från Mo/Berga skola

2008-11-27 @ 21:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0